Video: Reach for the stars

18

Som jeg lovte tok jeg med meg kameraet på treningen i vq hallen. Vi dro dit egentlig så Lise skule få prøvd litt, både i ps og gs. Hun skulle også gjøre sin første scorp i stunt, og tror du ikke den lille jenta slo til med en nydelig deadly?! Jealous much? Og jeg fikk æren av å være den stolte hovedbasen. Var veldig moro i går, å få sett Lise gjøre både awesome, full up og deadly. Flinke jenta mi, det ♥
Hva syns du?
Husk å endre til 1080p og fullskjerm, dere!

Treningsvideo - Hokksund!

16

Kommer en del senere enn hva den skulle, er litt vanskelig med dårlig nett. Men her er hvertfall videoen fra vi var på Hokksund og trente. Er bare tre flikker og en araberflikk av meg der, ellers er det alle de andre superawesome lakersene. Mange som fikk til mye nytt den dagen, flinkiser ♥

Hva syns du om videoen? Husk, 1080p og fullskjerm er tommel opp!

VIDEO - trening i Tigershallen!

12

Nå har jeg redigert min første video i Imovie, og jeg elsker det. Gleder meg til jeg begynner på skolen til høsten, får egen mac og kan redigere flere videoer der. Mye lettere og mye morsommere! Anyways, her er videoen fra tirsdagen når Rikke, Lise og jeg var og trente. De jentene der er helt syke begge to, men jeg er veldig glad for at de er så oppmuntrene og ikke gjør så jeg føler meg dårlig selvom jeg ikke kan like mye. Hadde det suupermorsomt på trening ♥♥

Hva syns du om videoen?

Annbefaler å endre til 720p og se i fullskjerm, blir best da.

Treningsvideo - Twisters cheerleading mars 2011

15

Nå har jeg laget en treningsvideo til, men noen gamle klipp. Var en stund jeg filmet veldig mye på treninger, men rakk aldri å lage videoer ut av det. Så her har dere en litt lang en, har brukt veldig mye tid på å redigere hele, så hadde blitt glad for litt tilbakemeldinger ♥ Hehe. Tror det er en til, så er jeg ferdig med twisters treningsvideoene.


Annbefaler å endre til 1080 og se i fullskjerm.
Hva syns du?

Treningsvideo - Twisters cheerleading

13

Tycks?

Treningsvideo - februar!

11


Denne lagde jeg for veldig lenge siden, starten av februar. Men har hatt mye problemer med å få lastet det opp. Har faktisk ikke gått før nå. Jeg redigerte ikke ut hele sangen heller, for jeg ble rett og slett så lei sangen.

Hva syns du?

VIDEO: Sofie turner

8


See, flinke Sofie!
Har brukt de siste treningene på å lære henne håndstående ordentlig. Og nå klarer hun det så og si purrfekt. Er ikke lenge til du klarer walkover osv nå, Sofie ♥ Det skal vi forresten øve mye på framover!
Og, sjekk bloggen til Sofie HER. Sofie er forresten hun som har laget headeren min.

Er hun ikke fliiiink?
Videoen er forresen kjempedårlig redigert, gjorde det på noen få minutter bare.

TRENINGSVIDEO !

12

Tok en gammel sang for å være sikker på at det ville funke denne gangen. Og hvis det ikke gjør det tror jeg at jeg blir gal!

Fikk den ikke større. Hmf

Hva syns du?

TRENINGSVIDEO!

16

Her er en liten treningsvideo fra fellestreningen i dag. Det er ikke jeg som har filmet og redigert, det er MAIKEN. Du ser meg mye som base på Maiken der da. Andre treningen jeg tosser noen, også gjorde hun split og pike. Gøy!

Og nei, jeg skal ikke slutte med å være flyer. På fellesen så har vi ganske mange flyere, og siden jeg kan være base og er flyer på gs, så kan jeg brukes som litt base på fellesen.
Er et lite klipp av twobased på 0.53. Vi gjorde faktisk cupie og twist, men det var det ingen som filma :(

Hadde ikke gjort så mye om dere hadde blitt litt flinkere til å kommentere treningsvideoene altså. Har ikke lyst til å være en av de som sier"kommenter videoene mine ellers slutter jeg å blogge!", men det er så mange som ønsker masse treningsvideoer, og var mange som maste mye en stund til og med. Syns det er litt gøy å få respons på det når jeg bruker ganske lang tid på å redigere og slikt :)

Hva syns dere om videoen? Er en treningsvideo til noen innlegg under.

"Trrrreningsvideo!"

10

Her er videoen fra trening i går, selvom vi egentlig ikke filmet noe særlig på treningen. Fikk ikke filma noe av det som faktisk gikk bra. Som suiciden og saltoen til Marie, og en pen scorp dobbel av meg. Jaja :)


Den vannmerke greia er skikkelig irriterende btw. Og at den kom på det siste klippet, fml.

Tycks?

Treningsvideo - 15 september!

12

Okei, det er helt tragisk dårlig redigering. Er egentlig ganske flaut å skulle legge den ut, dårlig ble den. Men bare slang det sammen, og så ikke på den før jeg publiserte engang. Det skulle jeg ha gjort, mye som jeg hadde endret på da. Men det får gå for denne gang..


Se forresten at jeg gjorde scorp dobbel på 1.10 - første gang. Og Maire gjorde showsuicide (som vi kaller det) helt i starten, fliiink.
Og ikke spør om den dansen som kommer igjen der.. Eller jo, gjør det!

Hvis du ser bortifra dårlig redigering - hva syns du?

TRENINGSVIDEO!

6
Jeg glemte å fikse på teksten på starten. Dette er bare 26. Juli, for klippene fra den andre dagen ble filmet med kameraet til Thea, og når jeg la dem inn i programmetkom bare lyden og ikke noe bilde. Kjedeliiiig. Og den dagen gjorde jeg arber salto som jeg ikke får vist og. Søren.

Legg merke til araber flikk flakk salto failen min på 0.45. Hahaha, jeg må le. Var første forsøk så det gikk bedre etterhvert, men det var det ingen som filma..

Hva syns du?
Stikkord:

TURNEVIDEO!

10
Hehe, det ble turnevideo gitt. Både fordi det var flest som ville det, og fordi det ar så fint vær og vi ville ut. Araber flik flakene mine ble litt dårlige, sånn til opplysning. For da hadde det begynt å regne, så jeg måtte bare gjøre det fort før det begynte  pøse ned.

ENJOY!


En liten ting. Det er veldig mange som har spurt om jeg kan legge ut tøyevideo med hvordan jeg tøyer for å bli mykere osv. Og det skal jeg! Jeg har hatt planer om å lage det helt siden i vinter. Og når jeg fikk speilrefleks man kan filme med til konfirmasjonen så hadde jeg planer om å lage da. Men det går ikke an å legge inn de filmene i movie maker, så da får jeg jo ikke redigert dem noe.

Men pappa skal prøve å hjelpe meg å få det til, så hvis vi får det til så kommer det om ikke så alt for lenge håper jeg. Hvis ikke så får jeg bare ty til mobilkamera ellernoe. Noe som burde gå fine, for det er ikke helt crappy kvalitet på mobilen min. Høres dette greit ut? :)
Stikkord:

FLIKK FLAKK ALENE!

17

Åjada! Jeg tok flikflak helt alene i dag. Uten steps foran eller noenting. Ble så glad, så da må man såklart lage skrytevideo :-) hihi.

Vad tycks?

TRENINGSVIDEO!

14
Endelig var den her!
Etter mye venting og mye masing. ENJOY!

Tusen takk til Marie som lånte jeg youtube accounten sin, når min ikke funket!

Hva syns du?

TRENINGSVIDEO!

11

Det er ike jeg som har laget denna da. Det er flinke Marie. Så jeg lånte filmen litt. Jeg holder fortsatt på med den andre. Men det tar litt ekstra lang tid å lage den når den skal hakke så j**

Hva syns du?

I MORGEN DRAR JEG PÅ NM I CHEERLEADING!

13

I MORGEN DRAR JEG TIL NM!
Sykt, gleder meg sånn! Har gjort klart mye av det jeg skal ha med meg alt. Men er fortsatt mye som gjenstår. Har fortsatt ikke annterkk til banketten. Men skal kanskje låne en paljettkjole av Rikke. Så tror da det skal ordne seg.

Jeg skal ta kvelden tidlig i dag. Eller blir ikke så altfor tidlig, skal legge meg straks. Uten å ha gjort matteleksene da. Ops! Ikke bra med tanke på at jeg er på svartelista. Jaja, får stå opp tidlig i morgen tidlig. Det skal nok ordne seg det og!

Forresten. Her er en liten videosnutt fra forrige trening. Jeg som tar araber flik flak. Nei, den er ikke veldig fin. Men hei, jeg gjør det faktisk! :-)Natta godtfolk!
Også må jeg si tusen takk alle sammen. Selvom blogginge min har vært forferdelig dårlig de siste to dagene, så er statestikken like fantastic  ♥

TRENINGSVIDEO!!

18

Ny treningsvideo folkens! Det er ikke dårlig, ellerhva?Hva syns du?

"STIFTVIDEO"!

11
Det var bra trening i daaag! Som vanlig. Selvom jeg ikke hadde verken sidebase eller bakperson, så jeg ble ikke løfta noe i dag. Men det er egentlig helt greit, for jeg er superstøl i låra. Tror de er litt overbelasta eller hva man skal si. At jeg har brukt de litt mye siste uka liksom. Så jeg tøyde og turna for det meste. Også løfta jeg en ny jente som heter Thea. Hihi, jeg elsker å være base på små folk. Og jeg og Rikke får det til veldig bra sammen. Kanskje jeg skal slutte som flyer og bli base? -ja, særlig!

Jeg klarte også stifen på tjukkasen i dag. Ble litt overraska egentlig. Den er ikke så altfor pen, men det får gå ;


hehe!

Klarer du stifen?

TURNVIDEOOOOOO!

26
Jeg klarte araber flik flak igjen!! Jeg er så utrolig glad. Også klarte jeg gå flik flak alene. (Gå flik flak er det jeg gjør sist i videoen) Jeg klarte det på bakken også. Åh, si sinnsykt gøy!

Så da måtte jeg bare lage en liten video av det:
 
Hihi, legg merke til at etter første araber flik flaken, så hopper jeg. Var så glad. Ah, jeg er teit!
Jeg holder forresten med å lage en annen video fra teninga i dag.
Hva syns du?

TRENINGSVIDEOOOO!

16
Jeg gjetter på av kun 5% av norges bloggere er våkne nå! Isåfall, er jeg en del av de 5. Jeg og Thea sitter å spiser havregrøt og gjør oss klare til å dra til Sverige. Men før vi drar skal jeg legge ut treningsvideoen jeg lagde i går:
Ble ikke heeelt fornøyd med den denne gangen da. Men samma det :-)

Hva syns du?

TRENINGSVIDEOOOOO! (sesese)

12
Lenge siden sist nå, sorry for det..

Legg forresten merke til hvordan mye av det passer til musikken. Brukt lang tid på å få til det. Masse småpirk og klipping. Så legg merke til det a! ;-)

Q. Hva syns du?

-Nå stikker jeg til Rikke! BAJ

jeg må skaffe meg et liv + cheervideo!

7
Hey hoe! (noen som skjønte den?) Nå har jeg absolutt ingentingen å finne på. Ingenting! Holder på å dø. En hel dag uten noe som skjer. Helt motsatt av sånn det pleier å være. Vel, det får vel være sånn iblandt og. Var forresten på bibeltreff i dag, som man kaller det. Bare slang meg på jeg. Gjennom hele tiden så har jeg bare vært på to stykker, så jeg har litt å ta igjen. Også regna jeg ut at jeg hadde vært på 5-6 gudstjenester, så jeg ligger vel ganske godt ann med de og. Skal ha 10 tilsammen.

Veel, uansett. I mitt alt for kjedelige liv hvor jeg bare satt og loka på face og hørte på sanger jeg har hørt hundre ganger før og kan ut og inn, så fant jeg et klipp fra en gs trening her om dagen. Så da satte jeg det sammen til en liten video, tok meg faktisk bare fem min. Here goes.
ENJOY!
 
Jeg er først med svart, også er det rikke etterpå i rosa.

Den serien er ikke helt lik lenger. Rikke tar ikke 270, og jeg har ikke splitten lenger :-( Det måtte vi endre på for at Rikke skulle få hatt med suicide.

Jeg har forresten lyst på et nytt redigeringsprogram for filmer. Gått så lei windows movie maker. Er så basic effekter og sånn. Så alle filmene blir så like siden det ikke er så mye man får gjort. Har du noen forslag? Hvilker program bruker du?

Men hei! Jeg kan jo stikke ned og rydde rommet mitt og finne ut hva jeg skal ha på meg i morra. Luuuuurt!

BEDRE SENT ENN ALDRI, RIGHT? NY TRENINGSVIDEO!

8

Heisann, heisann! Jeg bestemte meg for å bare legge ut videoen uten musikk foreløpig. Gidder ikke å vente lenger! Dette ble filmet for en-to uker siden, så vet dere det! :-)
ENJOY!

 


Velg en sang!
(sorry for at denne videoen ikke ble noe bra..)Har dere forslag til noen sanger jeg kan bruke i neste treningsvideo? Er litt tom for ideer.

TRENINGSVIDEO!

9

Her er videoen jeg lovte dere.
ENJOY!


Q. Hva syns du?

TRENINGSVIDEO!

15
Nå har jeg sitti superlenge for å prød å redigere min første film på windows movie maker. Jeg hadde også skikkelig problemer med å få til riktig format osv. Derfor det kommer litt sent. Men det var vel helt greit til å være den aller første vel? :-)

 
Hør på denne sangen mens du ser på. Har ikke program så jeg får lasta ned sanger, så jeg får gjøre det på denna måten. Men det går vel greit håper jeg? :)

Sorry for kvaliteten på filmen. Men youtube fucka den opp helt. Den er mye bedre når jeg ser på den på pc'n. Jaja.

Jeg skal bli litt flinkere til å filme på treningene, så kommer det nok optil flere slike filmer, kanskje. Hehe.

Q. Hva syns du om filmen?
Q. Syns du jeg burde fortsette med sånne filmer?

,