Trener for SCL Shooting Star!

5

Etter å ha reklamert både på facebook, instagram over overalt ellers har har vel snart hele verden fått med seg at jeg skal trene Shooting Star sesongen 2013/204 sammen med Kristine. Vi er begge helt ferske som trenere, men vi har brukt hele sommeren på å forberede oss og føler oss nå veldig klare og ikke minst sykt gira på å få i gang sesongen. Vi har bestemt treninger, treningshelger, tur til Stavern, sosiale kvelder sammen med laget, masse frukt, styke og kondis på trening. Det blir nye drakter, tur til Paris og mye mer som kommer etterhvert. Vi skal gjøre det vi kan for å få laget best mulig og at vi skal ha det gøy samtidig. Og etter å ha vært på uttak med juniorene i går er jeg helt overbevist om at de kommer til å bli bra. Det var utrolig mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg ♥ Mange som imponerte!

Og for dere som har lyst til å lese om cheer på bloggen; ingen fare. Jeg skal være utøver selv som vanlig, og i tillegg ha ansvar for et helt lag - det vil bli mye å skrive om. MYE som skjer denne sesongen!
Gleder du deg til å komme i gang med sesongen?
Arabesque i PS

1


Nå har sesongen begynt igjen, uttak om en uke(!!!), har vært trening i går og i dag. Veldig deilig å begynne igjen, og jeg gleder meg så utrolig mye til denne sesongen. Var trener for første gang i dag sammen med Kristine. En organisert uttakstrening for både junior og senior, utrolig morsomt. Særlig når man får gode tilbakemeldinger etterpå! 
Gjorde også arabesque i PS i dag, kom plutselig på at jeg aldri har gjort det. Så måtte prøves!

Hva er det å fortelle om NM 2013?

18

Hei Madeleine. Hvordan gikk det med bloggingen din a, Madeleine? Trodde du skulle begynne igjen jeg, Madeleine? Har du tenkt til å blogge snart eller, Madeleine? Syns ikke denne bloggingen din gikk så bra jeg, Madeleine?


HAHA. Riktig, dette bloggegreiene mine funket vel veldig fint i 3-4 dager frem til vinterferien var over, og hverdagen og NM oppkjøring kom og bitchslappet meg i trynet. Da var det plutselig ikke så mye tid til overs. Eller, hadde muligens vært det men trøtte meg hadde mye mer lyst til å sove. 

Uansett så har det jo vært NM den siste helgen her, og en lang NM oppkjøring før det. Og jeg har masse bilder, mange videoer og mye jeg vil fortelle. For de fleste av dere har vel fått med dere det som skjedde med Shining på søndagen (?), også har jeg stått på matta til sammen 6 ganger i helgen. Så det jeg egentlig lurer på da, hva vil dere at jeg skal fortelle om fra årets NM? Hva vil dere se og høre om?


En teaserfilm av Superstar som ble lagt ut før NM, som jeg syns er sykt kul. Laget av Sindre Smith.

 

EDIT: Og en ting til, skal jeg lage mange små innlegg eller et drittlangt et hvor jeg skriver ALT?

Herlige dager, enkelt og greit

8

Hei igjen! De siste to dagene nå har gått til trening, masse kos og latter. Vi startet treningen i går alene på Runni sammen med Marte, Werena og Mette. Så vi satte sammen en rutine som vi har tenkt å stillei NM med. Satser på å lage litt konkurranse i Senior Premier i år. Watch out! Så tilbrakte vi en herlig kveld sammen med Frida og Rebecca. Da var det taco, brownies og Miley Cyrus som stod på menyen. En utrolig koselig kveld som avsluttet med alle toppløse i samme seng. Haha, neida.  Joda. 

Var på trening igjen nå i dag, to timer starlets så to timer fritrening etterpå. Ble litt tøying sammen med Lise og Werena. Og jeg må virkelig skryte på meg å være verdens beste tøyerperson, takket være meg (ja kun meg, har ingenting å gjøre med at Lise er myk fra før av, lover) så klarte Lise deadly. Ja, hvis du vrir hodet 90 grader så er det deadly, haha. Flinka mi!Sorry for instagrambilder...


Har vært noen supre dager. Og nå er vi dødsslitne begge to, så denne kvelden går til brownies, popcorn og chickflicks ♥
Kos dere like mye som vi skal da, snupper! 

SCL Juleshow 2012

8

I dag hadde Lakers juleshow i Bingsfosshallen, og det var kjempemorsomt. Var mange som hadde kommet for å se på oss, vi hadde en ordentlig mann som pratet gjennom det hele (hva heter det igjen?), og masse bra rutiner. Var kjempemorsomt, og jeg koste meg masse!
Har sitti i to timer og redigert bilder derfra, hadde 157 og har lagt ut 80 av de på facebook. Dere kan se de HER. '

Foreldrelaget Falling Stars. Haha, de var kjempeflinke!

"Gs'en med to flyere som later som de er baser, som trynet på alt på Eiker". Hei jaa, vi var flinke i dag da!Fornøyde med godtepose, ja!Sukkerspinnpusegull ♥

SCL Coed Teaser!!

3

I morgen er dagen!
Dagen de fleste lag i Norge har trent til siden sesongstart, og jeg gleder meg som bare dèt. Det har jeg gjort de siste ukene nå, gjort mitt beste for å forberede på alle områder, særlig mentalt. Kan nesten ikke vente til å komme meg bort og få den herlige cheer-konkurranse-følelsen jeg har fått hver eneste gang i alle disse årene jeg har drevet med dette. Håper på en like bra Eiker som i fjor, den vil være vanskelig å toppe men jeg har trua!

Jeg kjenner jeg er så klar for konkurranse og klar for å vise frem alt Super Crew Lakers har å by på. Jeg lover dere, det blir rått. Vi er bedre enn noen gang!


Også må jeg også nevne at jeg ikke skal falle i morgen, skjer ikke. Har som tradisjon å stå på stunts, så sånn er det bare. 

Ser jeg deg på Eiker i morgen? 

11.11.2012

3


Søndagstrening i seks timer, gleder meg!

Happy Halloween

5
Karius og Baktus, beste kostymet så de fikk godteri!Hei Håkon!


Haha, morsomt med halloween trening. Syns alle var veldig flinke til å kle seg ut, morsomst når alle er med på det! Hvis dere ikke skjønte det var det hvertfall meningen at jeg og Rikke skulle være matchende dukker, litt småcreepy dukker. Fikk vi det til?

Hva kledde du deg ut som i går?

Starlets oppvisning

4

Dette er vel kanskje den flaueste oppvisningen noensinne. Masse tull med musikken, alt for lav, sprengte høytalere, skrudd av og på måtte vente lenge osv. Haha, han som styrte musikken visste ikke hvordan man brukte en iPod. Men men, vi gjorde jobben vår og selve oppvisningen gikk jo greit, falt ikke hvertfall. Haha, er gøy med oppvisninger uansett da!

Rosatrening 16. oktober 2012

1


Superstars

Shining Star

To søte lag kledd i rosa på tirsdag for å støtte brystkreftkampanjen. Vil nå si superstars var litt mer gjennomført enn det vi var, men vi scorer ekstra høyt takker være de stripete sokkene til Simen! 
Har laget deres hatt rosatrening?

Andre året med de beste

5


Det er så rart å tenke på egentlig, at det er bare ett år siden men likevel virker det så utrolig lenge siden. Det er faktisk bare ett år siden jeg byttet klubb til Super Crew Lakers, at jeg tok en sjanse på en klubb jeg knapt hadde vært borti før de siste ukene i fjor sommer. Og nå skal jeg begynne på mitt andre år på det jeg kan si er det beste laget jeg har vært borti; Shining Star.

Hadde jeg sagt til meg selv for to år siden, når jeg enda gikk at twisters, at jeg kom til å bytte til Lakers og gå på det laget jeg går på nå, hadde jeg aldri trodd på det. Da var det hele så utenkelig fordi jeg hele tiden trodde at det var hos Tigers jeg hørte hjemme fordi treneren min gikk der, og at det var det jeg var ment til å gå. Jeg tok meg jo en tur innom der og, i fjor sommer når jeg var så heldig å få fly på EM med All Female, men fant fort ut at det ikke trivdes så godt som jeg hadde håpet jeg ville. Og gjennom hele den sommeren fikk jeg mye bedre kontakt med flere fra en annen klubb; Lakers og Shining Star. Det var så rart, for når jeg først hadde fått plass på laget og det ble offisielt at jeg byttet klubb, føltes det som om jeg allerede hadde gått der lenge. Jeg ble så godt tatt imot av absolutt alle, fikk jeg mange nye venner, og har aldri følt meg så hjemme på et lag før som jeg har gjort her. Det er ikke rart jeg ble fort knyttet til både laget og klubben.Den første sesongen med Shining kan jeg helt ærlig si at har vært min beste cheersesong noensinne. Var første gangen jeg fikk gå på et lag hvor jeg følte jeg kunne yte mitt beste, som jeg kunne utvikle meg og folk hadde lyst til å hjelpe meg med det. Har så mange gode minner og på konkurransen synes jeg selv vi har gjort det sykt bra. Vi er kanskje ikke de beste i Norge, men vi har hvertfall best rykte på oss. Vi er åpne for alle, slenger ikke dritt eller er høye på pæra, vi er ydmyke og imøtekommende. Vi jobber hardt for målene vi setter oss, vi backer opp hverandre og står på for å bli det beste vi kan bli.
  Noe som er det jeg liker så godt med klubben, alle blir tatt like godt imot enten de er nybegynnere, landslagsutøvere eller hva det måtte være. Jeg vet selv hvordan det er å være ny et sted, fikk jo tross alt cheerwhorestempelet etter at jeg byttet to ganger i fjor, og måten man blir tatt imot på SCL, priceless. Man må jo bare elske denne klubben?

Kunne sikkert ha sittet og skrevet side opp og side ned om alt jeg elsker med denne klubben, alt som er bra, alt som er best og enda bedre en det. Kunne skrevet om alle konkurransene jeg har deltatt på iført blå drakt og hva som gjorde hver og en av de så herlig perfekte, men det får jeg lage et eget innlegg om senere.
  Jeg er hvertfall veldig heldig og takknemlig for å ha et så fantastisk lag som jeg kan dele tre dager av uken min med. Mange timers trening hvor vi jobber beinhardt for å bli bedre, mange timer med moro og god stemning med den beste gjengen i hele Norge! Kan ikke få beskrevet med ord hvor mye dette laget betyr for meg, jeg virkelig elsker det og cheerleading av hele mitt hjerte. Enten du føler jeg fortjener det eller ikke er det dette laget jeg kom inn på, det eneste jeg vil gå på, det er her jeg føler meg hjemme, og det er her jeg kommer til å gå cheersesongen 2012/2013!
Dette skal bli den beste sesongen noensinne, jeg bare vet det

Starlets - 540

6


Starlets hadde en veldig bra trening forrige onsdag. Fikk til både en 540 som stod BOOM og 360 scale, det var sykt gøy. Gleder meg sånn til å lage rutine og stille på konkurranse jeg nå!
Håper treningen i dag går like bra ♥ 

Tirsdagstrening

6
Hahahha, så stygg.. Skal smile til kamera og sånn :D

Flinke Amalie og grunna!

Hun var heelt ny på uttaket for noen uker siden, skikkelig naturtalent!
Og på treningen på onsdag gjorde vi noe skikkelig gøy! Kan si så mye at alle hadde like klær og det var fullt av studiolys og lamper der. Kan du tenke deg hva vi gjorde?

Scl oppvisning

11

Fine gjengen!

3

Hadde egentlig fikset noen bilder fra både i dag og i går som jeg skulle til å legge ut, men så ble pc'n tom for strøm og laderen ligger igjen hos Sondre, og jeg orker ikke gjøre alt på nytt på macen nå. Så kommer noen litt sene bilder i morgen når jeg har får ladet den igjen.

I dag hadde hvertfall seniorene på Lakers oppvisning på en fotballkamp på Jessheim, Superstar, Shining og Starlets. Var sykt bløtt på banen når vi skulle på, for av en eller annen grunn jeg hvertfall ikke forstår vannet de hele fotballbanen i pausen, så vasset nesten rundt der. Gikk fint da, og var veldig gøy. Jeg har dessverre ikkenoe film, for minnekortet mitt var fullt, men jeg kan høre om noen andre har film som kan bli lagt ut. Her er hvertfall et supersøtt lagbilde av oss snuppene på Shining ♥ Kommer mange fler bilder senere!

Hva er det fornoe med blogg?! Fargene på bildene jeg legger ut blir så blasse og stygge! Dette bildet er så fint når jeg ser det på macen, så legger jeg det ut her, og så forsvinner alt av farger og kontraster, og det ser flatt og kjedelig ut. Åh, blir irritert her!

Scorpern

2

Nå sitte rjeg på skolen og bare venter på at den skal bli ferdig egentlig. Har følt meg dårlig i hele dag, og har mest lyst til å legge meg og sove - akkurat som i går. Men nå skal jeg dra sammen med gruppa jeg jobber med på den musikkvideoprosjektsanggreia og filme, og derfra drar jeg rett på tre timers trening. Et kjapt bilde fra treningen i går, måtte jo tydeligvis gjøre scorp i ps siden det var et "krav" for å komme inn på Lakers. Så jaja, fikk nå gjøre det da, gikk så fint så. Så får se hva vi skal gjøre på treningen i dag, gleder meg veldig. Sesongen er offesielt i gang!Scorp/scale tøying

12


Haha, ååå så myk og søt jeg er før jeg begynner å tøye. Herremin, styggeste jeg har sett!Og til deg som raget på formspringen min og blandt annet sa at jeg ikke kunne scorp, vel stikk et annet sted og hat på folk, jeg motbeviste deg nettopp. FUCK YOU :D


Før - under - etter. Ser litt forbedringer da? 

We can get started for life

3Tenkte jeg skulle jogge meg en liten tur og så tøye litt. Treger å gå litt finere posisjoner til den kommende sesongen. Så kanskje jeg kan ta noen bilder på slutten av resultatet, er jo en stund siden det har vært tøyebilder her. Høres det bra ut?

Lakers uttak 2012/2013

16

Hele sommeren har det virket som om det er så lenge til. Har hele tiden tenkt at det er flere måneder til, flere uker så trenger ikke tenke på det enda. Og i dag er dagen her. Shit! Det er uttak i dag, jeg er så støl at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal få meg selv til å ta pushups, turne eller i det hele tatt fått dra en scorp, som i tillegg skal gjøres på mitt dårligste ben.

Jeg har lest gjennom kravene mange ganger i dag, og vet at det er mye av det jeg kan, men samtidig vet jeg ikke om jeg får til resten, eller min mangel på syke posisjoner, ekstra høyde og kilo, mangel på trening i sommer eller noe annet kommer til å ødelegge sjansene mine. For første gang er jeg helt ærlig dritstressa og nervøs foran et uttak. Dette er andre gangen jeg er med på det, og i fjor visste jeg at det ikke var krise, fordi jeg ville få en sjanse til å prøve meg på Lakers om jeg ikke kom inn. Men om jeg ikke kommer inn på Shining i år vet jeg helt ærlig ikke hva jeg gjør. Kunne gjerne ha gått på Super Star, elsker all fluffen, koreografien, dansingen og alt de er så heldige å få ha i rutinene sine. Men jeg vil fly, det er jo det jeg elsker mest med cheerleading, og hvis jeg skal få fly denne sesongen er det Shining jeg må gå på.

Sitter egentlig her og bare rabler ned tankene mine om det her. Vet ikke om jeg tørr å håpe på en plass selv om jeg vet at det er det jeg vil mest. Huff. Jeg får prøve å legge igjen alle disse tankene på tastaturet her og dra på uttaket fokusert, gira og helt klar for å gi mitt aller beste. Får bare glemme nervøsiteten, ignorere hvor støl jeg er, hvor redd jeg er for enkelte stunts og gi alt jeg har. Lenge siden sist jeg var tvunget til å gjøre det. For hvis det ender sånn at jeg ikke kommer inn vil jeg at det skal være fordi jeg redd og slett ikke var god nok. Vil ikke skylde på noen støle armen og ben, min ekstreme frykt for toss og turning eller hva nå enn det måtte være. Jeg skal gi alt. Og nå er tiden, for nå blir jeg hentet...

Ønsk meg lykke til alle sammen! Vær så snill, jeg trenger det.. 

Cheer siste skoledag!

11

Var siste skoledag i dag, noe som er både helt sykt deilig og veldig rart. Endelig er det sommerferie og det har itl og med blitt sommervær ute. Men samtidig er jeg allerede ferdig med mitt første år på vidregående, gått helt sykt fort. Raskeste skoleåret noensinne tror jeg. Hvertfall, så fikk vi spørsmål om å vise litt cheergreier på avslutningsdagen, så vi samlet de folkene som kunne og kjørte det vi hadde mulighet til, noe som endte med litt basics. Men de vet jo ikke at vi kan gjøre rewind til sweedish og dobbelskru i toss, så jeg håper vi imponerte litt med det vi viste fram. Var hvertfall noen som likte det! Morsomt var det da.Tatt fra facebook siden til Sørumsand vgs.

Nå, sånn to uker etter jamfest er jeg ferdig med å redigere bildene. Satt igjen med 5-600, så var en del å gå gjenom og plukke ut fra. Vil dere fortsatt at jeg skal legge ut på bloggen? 

SCL på Årnesdagene

6

Husker så godt i fjor på årnesdagne, hvor jeg satt og så på Lakers som hadde oppvisning på nøyaktig samme sted som vi var på på lørdag.  Er så morsomt å tenke på at et år etter er jeg med på laget. Wuui, var veldig morsomt hvertfall. Liker å gå på Lakers :)

Scaletøying

14

Tenkte jeg skulle komme med et kjapt hverdagsinnlegg, det begynner å bli en stund siden sist. I dag våknet jeg opp til en melding om at Sondre var på vei til meg, så hadde jeg veldig bra start på dagen med han. Så dro jeg på turn trening og gjorde egentlig veldig lite, hadde null energi så gjorde bare en turnserie. Men all den energien kom når jeg var hjemme igjen, så jeg tok meg en joggetur og startet å tøye. For det meste scale og spagater. 


Nå er snart scalen min lik på begge ben. Det gjør meg glaad. For når jeg startet på lakers var scalen min der helt firkant, kunne ikke dra den opp i det hele tatt. Synd jeg ikke tok bilde av det, for den så ut som ræv, no kidding!

Må bare få gjort dette i lufta snart så. Klarer aldri å gjøre ordentlig scale i stunt, teit. 

Jeg prøvde meg på en scorp og, ikke at jeg hadde tøyd den eller at den var noe fin, men nå klarer jeg hvertfall å holde en scorp uten å måtte tøye kun det i en halvtime. Haha, det måtte jeg før nemlig. Så det går riktig vei.

Alle mine cheerkonkurranser

17

Den første er Eiker 2009. Da hadde jeg gått på cheerleading bare et halvt år sammen med resten av twisters. Hadde faktisk helt glemt alt om denne rutinen! Det er ikke en superbra rutine, men det er den første konkurransen jeg og twisters som klubb noen gang var med på, og vi hadde jo faktisk med saltotoss. Morsomt å se hvor alt startet!

Nm 2010. Kan se litt forbedringer fra Eiker. Husker vi ble omtalt som de små rosa ellernoe.


Nm 2010. Gs'en vår, som var ganske ny. Husker fortsatt den rutinen, veldig morsomt. 


Summer Open 2010. Ble kun gs'en vår som stilte, ikke hele laget pga en brukket finger. Denne rutinen kommer jeg aldri til å glemme. Ble mye gledestårer etter vi kom av matten etter en feilfri rutine og vår første pallplass. Var også vår siste konkurranse som denne gs'en.


Nm 2011. Neste konkurranse ble ikke før nm, hadde kyssesyken under Eiker. Ble siste rutinen min sammen med Twisters.

Nm 2011. En litt ny gs fra året før. Men syns likevel vi kjørte bra til at vi hadde trent lite sammen. 

Em 2011. Etter nm byttet jeg til Tigers og fikk vært med All Girl Elite til em. En helt utrolig opplevelse. Ble riktignok min eneste konkurranse med Tigers, men var helt utrolig gøy å få være med på. Veldig gøy og spennende å få være med på et litt bedre lag nivåmessig, kommer aldri til å glemme dette!


Eiker Open 2011. Da hadde jeg byttet til Lakers og det var første gang jeg stilte med et coedlag og første konkurransen jeg stod på høyrebenet. Helt utrolig følelse etter rutinen var ferdig, alle klemmer hverandre, ler, smiler og det er den beste følelsen jeg har hatt etter en konkurranse noen gang.


Eiker open 2011. Starlets. Vi satser på å kjøre bedre på nm, say no more.Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg kan legge NM 2012 inn i lista over alle mine cheerkonkurranser. Og forhåpentligvis vil det bli den beste rutinen jeg har kjørt noengang. Kun 11 dager igjen nå, og jeg gleder meg skikkelig, har ikke ord engang ♥
Hvor mange ganger har du stått på matten til sammen?  

Hei igjen

14

Utrolig at dere fortsatt er innom her altså. Har faktisk en del besøkende hver dag enda selv om jeg aldri blogger, og forrige uke en gang var det langt over 300. Haha. Får nesten litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke gir noen lyd fra meg, men men. Kan hvertfall si at jeg har det veldig bra om dagen. Treninger går supert og det er bare 2 uker, 4 dager 6 timer og 21 minutter igjen til nm. Ja, jeg har countdown! Jeg har også fått meg kjæreste, noe som er veldig koselig ♥ Jeg har snart 200 followers på instagram (følge meg a snupper, jeg heter maddepus). Og ellers går bare dagene. For det meste treninger og masse tid med Sondre og venner. Vinterferie har det vært til og med.

Har som vanlig veldig lite interessant å si. Har en del bilder jeg kanskje kunne ha lagt ut etterhver, hvis noen vil se?
1-1-1 pyramide

19

Nå har jeg offesielt gått på cheerleading i 3 år!!
Eller litt over, var tre år helt i starten av januar. Og på mandag fikk en jubileumspyramide hvor jeg skulle få være toppflyer. Har ikke vært på toppen siden jeg var den minste flyeren på laget, og det er nå to og et halvt år siden. Sinnssykt gøy, litt skummelt, men mest gøy!! Melder meg frivillig til å være på toppen fremover, jadda.


"Dra heel da, din jævel!!" -Eva


Marius og Ken fikk også bursdags a-frame. Tror lakers har fått seg tre nye toppflyere. Dette blir nok flott, glede dere til nm!

SCL - fotostudio

16Fotostudio på skolen er ganske gøy å være i. Vært der mye de siste ukene, så har en del bilder. Kommer sikkert flere etterhvert, når jeg somler meg til å redigere dem. La dette ut som veggbilde på face forrige uke og fikk ny rekk med over 100 likes på en time (lol), og nå har jeg 205. Skulle ønske jeg tok det som profilbilde, haha. Banker alle i anntall likes ♥♥♥
Hva syns du om bildet? 

Lakers tumbling!

8

En liten video Tomas satt sammen etter turntrening i dag. Ida og guttene våres er så flinke!

Masse tøyebilder!

17

Tusen, tusen takk til alle dere som kommenterte i forrige innlegg, og dere som skrev til meg på facebook. Dere er verdens søteste, og jeg blir rørt til tusen ♥ Hver gang jeg føler meg nedfor, dårlig, tenker stygt om meg selv skal jeg få inn på det innlegget og lese alle de lange, skjønne kommentarene deres. Betyr mye for meg altså!


Jeg har fått en del kommentarer fra noen som savner tøyebilder. Jeg har vært superdårlig til å ta bilder og legge ut, men tenker å bli flinkere. Er veldig morsomt for meg å se på i etterkant. Denne helgen var Hedda hos meg, og på søndagen bestemte vi oss for å tøye. Og jeg må si det, Hedda er så sico inni hel!¤&%&/!¤%&¤ MYK. En eller annen dag, langt inn i fremtiden skal jeg også være så myk. Det blir flott!

Her er hvertfall mange, mange før og etterbilder av Hedda og meg:
Og til slutt den jeg syns var morsomst. Scorpen min på lakersbenet, jeg jobber stadig med den!


Her er også to fra trening i går, tøyde masse da!


Er ikke alle man ser like god forskjell på, men. Noen så. Vil dere jeg skal fortsette med tøyebilder?

"Du skal ikke tro du er noe"

27

Nå er jeg egentlig litt lei hele dette landslagsgreiene. Håper du som absolutt skulle kommentere forrige innlegg, men ikke er tøff nok i trynet til å stå for det leser det her og forstår hva jeg mener. At du klarer å lese ordene uten å vri de om til noe det ikke er ment som..

Nå kan man virkelig ikke si at man er flink i noe, for da skryter man og det er en uskrevel regel at man absolutt ikke skal. Man kan ikke ha tro på seg selv, ha tro på at man skal få til noe, ønske å nå høyt, eller ha ambisjoner om noe som virker umulig, man kan ikke være stolt over å få til noe eller innrømme at man er flink. Det er imot den jævla janteloven som alle lever etter.
Man må passe så sykt på hva man sier, for folk vrir på ordene og gir det en betydning som er den rake motsetningen av hva det er ment som. Det er så fuckings slitsomt å hele tiden måtte tenke over hver minste lille ting man skriver, og passe på at man formulerer hver bidige setninger så ingen skal ha mulighet til å gi det er annen betydning.


Jeg merket det veldig når jeg bare skulle skrive det innlegget om at jeg skulle stille på audition til landslaget. Om jeg bare hadde skrevet, ja jeg skal stille og ferdig med det, så ville jeg fått hatkommentarer i etterkant når jeg da ikke kom med. Folk ville sett på det som jeg regnet med å komme med, at jeg satset høyt på å komme med, ble dritskuffet når jeg ikke gjorde det og tenkt; "haha, trodde du var god nok for landslaget ja? Driti ut eller?". Derfor la jeg ut i det lange og breie om at jeg ikke satset på å komme med, men at jeg dro dit for erfaringen. At jeg ikke hadde noe å tape på å dra, så hvorfor ikke? Fordi jeg kunne ikke sagt at jeg håpet på det, for det ville vært det samme som å si at man har tro på jeg selv, det er hvertfall feil. Jeg sier ikke at jeg regnet med å komme med, jeg var ærlig i innlegget - jeg dro dit kun fordi jeg ville, i tillfelle og for erfaringen. Jeg har såpasse selvinnsikt at jeg skjønner jeg ikke er god nok.

Og jeg gjorde visst en veldig god jobb for èn hadde tydeligvis studert innlegget og funnet en fin liten feil; jeg hadde sagt jeg hadde gode mottak i stunts. Og da ble jeg tydelig fortalt at jeg ikke måtte tro så godt om meg selv, for jeg hadde ikke så gode mottak som jeg selv trodde. Det hadde jo den personen tydeligvis sett og følte den hadde retten til å fortelle meg det. Okei, tenker jeg da. Jeg har aldri sluppet noen i bakken mens jeg har tosset, aldri gått unna og det fikk jeg en fin blåveis for, treneren min har sagt at mottakene mine var bra, og fortsatt er det feil at jeg skrev jeg hadde gode mottak? Hvorfor skal jeg tro noe annet, si til meg selv at jeg er dårlig når jeg har blitt fortalt noe annet? Det er snakk om en såpass liten ting som
mottak!! Janteloven kan gå og henge seg.

Det ble også feil det jeg skrev i innlegget etter uttaket og. Jeg hadde hele tiden vært realistisk, jeg var klar for å gjøre mitt beste og kom jeg med hadde det vært sykt, en drøm som kom i oppfyllelse, men jeg visste det ikke ville skje og var forberedt på at jeg ikke kom med. Målet mitt med hele audition var å gå derfra og føle at jeg hadde gjort alt jeg kunne, at jeg hadde gjort det bra, og da hadde det vært greit å ikke komme inn. Da hadde jeg vist ALT, men var bare ikke god nok.
Men jeg fikk ikke det. Jeg dro dit og fikk kun vist det jeg er dårligst på, turn og ps. Stunts og toss var det jeg hadde gledet meg til, å få vist alt jeg har jobbet for og alt jeg kan. Men jeg fikk ikke sjansen til det, i det hele tatt. Selvfølgelig blir jeg litt lei meg da? Jeg syns det var veldig kjipt. Det var derfor jeg gråt, det er en helt vanlig reaksjon hos de fleste. Det var fler enn bare meg som gråt. Jeg er menneskelig jeg og, kan bli lei meg og syntes ting er kjipt, og den kommentaren din gjorde også at jeg ble lei meg. Så jeg gråt ikke fordi jeg ikke kom med, det var jeg forberedt på, men fordi jeg følte jeg ikke hadde fått vist noe. Skjønner?

Og ikke kom her og si at jeg "skylder" på systemet, og ikke har nok selvinnsikt til å se at jeg ikke var god nok. Jeg vet det jævelig godt, for å sitere meg selv så sa jeg "  første eliminering var rett etter ps og turn - mine to største svakheter. Jeg er ganske enkelt dårlig på de punktene, så kom ikke med etter det".  
Er ikke det å
innrømme at jeg ikke er god nok a? Jeg skylder ikke på systemet for at jeg ikke kom med, men for at jeg ikke fikk vist alt jeg kan.Jeg sa også at jeg syns opplegget ikke var det beste, men hvis du så nevnte jeg ikke det mest for min egen del, men for de andre som absolutt ikke fikk vist hva de hadde. Spesielt Håkon og Ida som hadde masse de hadde jobbet beinhardt for, og kan bedre enn de fleste, som de heller ikke fikk pga rekkefølgen ting ble gjort i. Det er heller ikke bare jeg som syns dette, ta deg en tur i kommentarfeltet på cheerblogg og les der. Og etter du har gjort det kan du kaste den janteloven du tydeligvis lever etter langt til helvete!


Beklager sint innlegg, men jeg er drittlei. Det er pga sånne kommentarer at jeg aldri tørr å tro at jeg får til noe eller er flink på enkelte områder. Jeg syns selv jeg er kjempedårlig, og er kjemperedd for å si noe som noen skal oppfatte på noen annen måte. Men selv når jeg skriver at jeg ikke regner med noe, er det også feil..

Ellers, tusen takk til alle dere søte, snille folk som ser det beste i alle. Til og med meg ♥ Alle skulle vært som dere!

Team Norway 2012

22

Det var noen som lurte på hvordan landslagsaudition gikk. Og det var som forventet, jeg kom ikke med, så er ikke lei meg pga det. Men det jeg syns var litt dumt var rekkefølgen de gjorde ting på, første eliminering var rett etter ps og turn - mine to største svakheter. Jeg er ganske enkelt dårlig på de punktene, så kom ikke med etter det. Noe som gjorde at jeg ikke fikk vist noe av det jeg er god på, som er stunts, toss og twister. Så følte jeg dro derfra uten å fått vist hva jeg kan. 
Men det var verre for håkon og Ida enn for meg, de gikk også ut ved første eliminering og fikk ikke vist de syke skillsene sine på stunts og toss. Så litt kjipt for de at de gikk glipp av Håkon sin nydelige x-skru, strak og kick trippel og Ida sin doble skru, alle de doble twistene, rotasjonene, rewinds og hele pakka. Skal ikke si så mye om hva jeg syntes, men ble litt dumt sånn sett.

Men Rikke, verdens beste, kom med på landslaget ♥ Jeg er så ufattelig stolt av henne! Kicket ass som bare det. Det er rett og slett dritbra. Thomas, Edwin, Tina, Iselin og Tomas fra SCL kom også med. Så seks stykker til sammen, awesome. Gratulerer til alle andre som kom med på landslaget også! Ble et sykt bra landslag!

Treningshelg i Stavern 2012

5

Denne helgen var begge seniorlagene til Lakers på kick-off start før nm. Her ble begge nm rutinene satt med koreografi, stuntegrupper og det som måtte være. Det var et supert opplegg som jeg tror alle var fornøyde med og fikk masse ut av. Det var hvertfall veldig mange som fikk ringe i bjella der. For dere som ikke vet det, så er det en bjelle som høres i hele hallen som man ringer i når man har klart noe nytt. Så var mange som dro hjem med noen nye skills de kan skryte av! Jeg fikk ringe der første dagen når jeg gjorde dobbelfra scale første dagen, var også første gangen jeg prøve å twiste fra scale. Også gjorde jeg 540, wuui.  

Ellers sitter jeg igjen med skuffende få bilder, og mange av de med dårlig fokus osv. Jeg stod dessverre ikke for å ta bilder i helgen, og da synker jo standaren. Neida, jeg bare tuller. Pappa var så flink så..
Skal se om jeg kanskje har noen videoer som er verdt å legge ut og. Har laget deres hatt treningshelg etter julen?Sykt søt!
Scorp i Tigershallen

10

I dag var jeg i Tigershallen for første gang siden uttaket, egentlig på lørenskog for første gang siden uttaket også. Var veldig rart å komme tilbake og se igjen noen av tigersfolkene. Jeg snakket ikke med så mange, litt for sjenert til det gitt, men jeg så dem jo igjen. For første gang på evigheter!
Jeg var der hvertfall med Iselin fordi det var sånn åpen trening, vi gjorde ikke annet enn å se på og tøye litt. Jeg fløy i noen få stunts etter at jeg hadde mannet meg opp og spurte om noen ville løfte meg. Var rart å stå på venstrebenet igjen, twiste den veien, å være i den hallen, og se de folkene igjen. En rar dag egentlig. 
Men koselig ♥

Yeahyeah, ikke så pen scorp, syns det ser så rart ut å holde med bare ene hånden. Men jeg tøyer jo ikke den siden lengre, ville bare gjøre den i et stunt. Bare for moro skyld. 

Svar ang. landslagsuttaket

8

"Skal du stille på landslaget? isåfall AF eller Coed?" "Hvem fra SCL skal stille på landslaguttaket?" "Prøver du deg på All Female eller Coed?" "Hvilke av kravene klarer du/klarer ikke?" "Hvem fra lakers skal på audition?"

"Skal du stille på coed landslagsuttak? :)" "Skal du stille på landslagsuttaket? :D"  "du burde prøve deg på landslaget!" "Skal du satse på landslaget? :)"

Har fått utallige spørsmål fra folk ang. landslaget. Mange som lurer på om jeg skal/skal ikke, hvilket jeg skal prøve meg på og om jeg tror selv jeg kommer med. Så alle sammen; ja, jeg skal stille på uttaket. Jeg var kjempeusikker på om jeg skulle tørre, for jeg har jo veldig lyst og mange sier jeg burde, men liten tro på at jeg har sjangs og liten tro på meg selv. Men til syvende og sist kom jeg fram til at jeg ikke har noenting å tape på å dra dit. Enten jeg kommer med eller ikke har jeg nok mest å vinne på å dra på uttaket - sitter nok igjen med en god opplevelse, og muligens noen nye skills?

Jeg kommer til å stille coed. Jeg vet med stor sikkerhet at AF er syke i år, og å ha tro på å komme inn der for meg blir i overkant ambisiøst. Jeg klarer derimot de fleste av kravene til coed. For å ramse opp; Jeg klarer dobbeltwist (begge veier) fra foran og bakposisjoner, heel og arabesque på begge ben, to forskjellige rotasjonskast (forlengs og baklengs salto), jeg kan være 2. og 3. etg i pyramider (egnes best som 2. etg), lib og awesome i ps, jeg kan 360 som sidebase, har gode mottak i toss og stunts, flikk flakk, araber flikk flakk, er i god nok fysisk form, gjør det greit på styrke og har mulighet til å møte opp på samtlige treninger.

Det jeg derimor ikke kan er rotasjonskast med skru, toss cupie (aldri prøvd, skal på trening i dag), bow, scorp dobbel på høyre ben og er ikke erfaren i 360 som hovedbase. 

Så utifra kravene å dømme så ser det ikke så ille ut. Jeg kommer til å prøve meg både som base og flyer, base i ratasjonstoss fordi jeg ikke er så dreven på det selv men kan base, og fly i stunts og ps. Nei, jeg har ingen høye forhåpninger om å komme med. Det er utrolig mange som drar dit som er helt syke i det de driver med, og får meg til å se ut som tidenes nybegynner. Men som sagt, jeg taper ingenting for å dra dit og kommer jeg med er det ordentlig "dream come true". Jeg hadde blitt sinnssykt glad, men tror sjansene mine er små. Så jeg kommer ikke til å bli overrasket dersom jeg ikke kommer inn, det er jeg forberedt på. 

Og siste spm, så og si alle fra shining skal stille. Eva tvinger oss. Og Marthe tvinger meg siden jeg ble årets cheerleader. Haha!

Neste år derimot, da skal dere se meg i landslagsdrakten - det er helt klart målet det neste året ♥ 
Skal du stille til landslagsaudition?

Bra manipulert, right?

Bilder fra juleshowet!

15


Wuui, ps med Stian er fett! Jeg må lære meg å smile litt da, ser drittsur ut!

Også er det noen bilder fra rutinen jeg fant på facebook.Starleeets ♥

SCL Juleshow 2011

8


Shining Star sin performance. Er da showet vi hadde til Eiker, bare satt ned en del på nivået og endret litt her og der det trengtes. Det er ikke så høyt under taket der vi var, så vi kunne ikke kjøre kast, også er tomas og ola ute, så jeg manglet baser på alt jeg skulle gjøre, så jeg endte opp med å base på Melissa istedenfor. Men det går fint. Var utrolig morsomt fordet. Jibreel, den amerikanske treneren vår, var ikke så imponert derimot. Haha!


Også Starlets da. Også litt lavere nivå enn det vi hadde på Eiker, men mye roligere og mer kontrollerte stunts. Så får dere hvertfall sett at vi klarer basicen uten så mye vingling (heelen, heheh). Hadde vi vært så rolige under stuntingen vår på Eiker tror jeg kanskje plasseringen hadde vær litt bedre. Btw, var ganske improvisert hele greia. Mens Rikke og jeg står og holder hender fortalte Iselin hva hun skulle gjøre i det første tosset. Lol.

Har laget deres hatt juleshow? Noen som vil se bilde fra juleshowet og?

EDIT: Her har dere Shooting Star også: 

SCL juleshow!

2

Har nettopp kommet hjem fra juleshowet til Lakers, og det var awesome. Var så koselig og morsomt, skulle ønske vi kunne hatt det oftere. Men det er jo jul kun èn gang i året, så. Forteller mer senere sammen med litt bilder og videor. For nå skal jeg ta kvelden tror jeg - sliiten!

Ja, jeg poser på badet - kult? Skal i dusjen nå nemlig.

Årets cheerleader!

15

Husker dere for en stund siden at jeg sa jeg var nominert til årets cheerleader på cheerbloggen? Vel, i gå kveld rundt halv ett kom resultatene ut på cheerbloggen. Og herlighet, jeg ble så utrolig glad. Jeg ble årets cheerleader ♥ Folk begynte å sende meldinger, ringe og spamme ned veggen min på facebook med gratulasjoner. Det var så utrolig koselig! Det kan kanskje virke som en liten greie for noen, men for meg er dette utrolig stort. At flere personer, på helt eget initiativ nominerte meg, og nesten 400 stemte på meg og gav meg tittelen årets cheerleader 2011, er utrolig stort for meg. Jeg er kjempestolt og kjempeglad. Det gjorde dagen og uken min utrolig mye bedre. Tusen takk til alle som stemte på meg!

Jeg setter stor pris på alle som skriver ting til meg, jeg smiler like mye hver gang. Jeg må dele denne Eva skrev på veggen min på facebook. Den fikk jeg nesten til å gråte av glede.
Vet du hva, denne kåringen fortjente du så sykt!!!! Jeg satt å tenkte på det i går og kom frem til at det er få jenter i Norge som gjør det du gjør! Du flyr i ps, kast og group stunt, samtidig baser du i rewinds og skrukast. Du blir sparket ned hver trening men gir deg ikke. Du har hatt så utrolig mange som har fortalt deg at du ikke kan få til ting og du bare jobber videre og beviser at de tar feil! I tillegg er du alltid blid og støtter alle rundt deg og DERFOR er det så sykt fortjent at du er Årets Cheerleader!!!! Det er en ære å få trene deg! 
 

Må også gratulere alle de andre vinnerene utrolig masse. Og da spesielt Håkon som årets nykommer, Eva som ildsjel og Marthe som årets turner - alle fra scl. Sykt gøy. Dersom du vil lese innlegget fra cheerbloggen, finner du den her. 

Jeg fant, jeg fant!

6

Jeg og Rikke sitter og ser gjennom arkivet på bloggen. Blogginnlegg og videoer fra to år siden og sånt. Ååe, jeg var så liten, Rikke var så liten, Thea, Sandra og alle var bittesmå. Blir småforelsket i oss ♥ Og jeg lespet så heftig når jeg skulle si "S". Lol, glad jeg lærte meg å snakke som folk.

Men poenget, jeg fant denne videoen her. Da hadde jeg gått på cheerleading i litt over et halvt år, var før vi skulle stille på Eiker 2009. Se så små vi var, og så flink og eksplosiv jeg var opp, jeg hadde deadly posisjoner og hele pakka til og med.

SCL - now and forever!

9

På søndag hadde vi den dårligste treningen på.. ja, kan jeg si hele sesongen? Veldig lite stod, mange gikk i bakken og lok og ufokuserte folk gjorde at alt ble et eneste stort mess. Jeg skal innrømme at det gjorde meg veldig nervøs for Eiker. Men så begynte en ny uke og vi startet treningene fullt fokuserte med positive tanker og var veldig optimistiske. Og på mandag og i dag har vi hatt to helt awesome treninger som gjorde meg sikker på èn ting; vi skal rocke hele Eiker!

Jeg har merket veldig godt etter at jeg begynte på Lakers, samholdet på laget er noe helt for seg selv. Det er noe jeg kan si med stor sikkerhet at man finner i veldig få andre klubber rundt om i landet. Vi backer hverandre opp, gir alle en mulighet til å lære, inkluderer og jobber hardt med alle slik at alle kan nå målene sine. Det er vanskelig å forklare godt med ord, men miljøet på Lakers er helt spesielt. Jeg kan si med hånden på hjertet at jeg aldri har følt meg så velkommen på et lag som det jeg gjør på shining. Jeg føler at jeg passer inn, at jeg har en plass på laget hvor det jeg gjør og klarer blir satt pris på. Jeg føler jeg har mine aller beste venner der, jeg føler jeg har en hel familie. Jeg er en del av Lakers.

Jeg har aldri følt meg like god i cheerleading som det jeg gjør nå, fordi alle er så flinke til å gi komplimenter til andre, fortelle hva vi gjør bra og backe opp og hjelpe til hvis man sliter med noe. Jeg er veldig perfeksjonist når det gjelder meg selv, jeg syns f.eks aldri kick dobbelen min er godkjent før den er helt perfekt til minste lille detalj. Jeg klarer aldri å innrømme at noe jeg gjør er bra, men å da høre av noen når jeg står og kritiserer meg selv, som sier at jeg gjorde noe bra, varmer veldig. Jeg sliter veldig med turningen min for tiden, og når jeg skal kjøre og alle ser jeg er på gråten fordi jeg gruer meg, står alle rundt og muntrer opp sier "kom igjen, du vet du kan det", "dette klarer du" og rett og slett gjør det de kan for at jeg skal få til noe. De er opptatt av at alle på hele laget skal få til ting. Og hver gang noen får til noe nytt står alle rundt og skryter, hvis vi har jobbet bra en trening får alle en klapp på skulderen og et kompliment på hva de har gjort bra. Det er uansett så er shiningfolkene der og backer meg og alle andre opp. Vi står virkelig sammen som et lag og jobber som et lag. Det er helt utrolig, og jeg elsker det ♥

Det å begynne på lakers er virkelig et av de beste valgene jeg har gjort hele mitt liv. Har ikke angret et sekund. Jeg har lært så mye i form av stunts, lært mye i forhold til å tro på meg selv og skjønne at jeg kan få til vanskelige ting og at jeg er faktisk flink. Jeg har lært hvor bra man kan ha det på et lag og hvor mye cheerleading betyr for meg. Jeg har aldri gledet meg så mye til treninger, og aldri vært gladere når jeg drar hjem. Jeg har aldri hatt så mange cheerstatuser på facebook etter bra treninger som jeg har hatt etter jeg byttet hit. Alt Lakers har gitt meg er helt ubeskrivelig, jeg er utrolig takknemlig. Og alt til tross for at jeg kun har gått der noen måneder. SCL - now and forever.

Nå fram mot Eiker har vi hatt mye motgang med skader. Eva ba alle på trening i dag med en form for skade eller vondt rekke opp hånden, og det var kun et fåtall som lot armen bli nede. Men likevel klarer vi å kjøre en rutine som rett og slett er den beste rutinen jeg noensinne har vært med på å kjøre. Og da snakker vi folk med forstuede fingre, fucka ankler, vonde ribbein og knekte fingre som er med på å kjøre en rutine full av elementer på høyt nivå. Her ofrer man alt! Vi har jobbet ræva av oss for å få til det showet vi har til Eiker. Så gleder meg helt sykt til å gå på matten på lørdag og vise alle hva Super Crew Lakers Shining Star er gode for! 


En inspirasjosvideo Eva lagde til oss etter treningen på søndag. Den hjalp veldig, elsker den!! Den fikk meg til å innse at vi faktisk er veldig gode, vi er et sterkt lag som er flinke på det vi driver med. Må bare si det nok en gang, elsker å være en laker!

Video fra Malin!

3

Søte >Malin< lagde en video av meg for en stund siden. Satt sammen litt forskjellige klipp fra det siste året. Var egentlig meningen å legge den ut her, vet ikke hvorfor jeg ikke gjorde det. Var hvertfall supersøtt gjort av henne, eller hva?

New Skill Tattis!

3

Har nettopp vært på shining trening, var så gira og glad i dag at dere aner ikke. Fikk endelig gjort stunteserien fullt ut, og jeg gjorde arabesque dobbel igjen og jeg har tøyd masse. Skal ta litt bilder på onsdag tenker jeg, for jeg må vise dere hvor flink jeg har vært. Jeg kan faktisk scale på lakersbenet nå som utrolig nok ikke ser ut som dritt, ikke værst.

Men på slutten av treningen slo jeg armen litt. Eller, egentlig var det noe inni hel**** vondt, tror aldri jeg har grått så mye over en treningsskade før, var dritflaut (hater å grine foran folk). Jo, jeg gråt mer når jeg skadet ankelen forresten. Anyways, så ble jeg med å kjøre rutinen siste gangen selvom jeg hadde vondt. Så jeg fikk denne superkule tatoveringen!! Har nemlig begynt med ny greie; alle som klarer en ny skill i løpet av treningen får tattiz. KULT sier man da! Føler meg lucky.

Jo, og jeg gjorde mange flikk flakker i dag. Jeg var såååå fornøyd med meg selv ♥ Skikkelig skryteinnlegg, men det får gå!Heeei, man ser jo ikke grinetrynet mitt.. Awesome!

Første arabesque dobbel

4

Forrige trening, også kjent som onsdag, var såå bra. Stunteserien stod bra, ps serien stod perfekt (ene gangen hvertfall, hihi) og jeg gjorde arabesque for andre gang ellernoe - og jeg twistet - og jeg doblet. Syns bakposisjoner på lakersbenet er kjemperart, så tør ikke dra de ordentlig (bare en dårlig unnskyldning fordi arabesquen er grisestygg) eller twiste helt ordentlig. Men etter å ha gjort veldig mange enkle twister sånn halvveis og veldig forsiktig bestemte jeg for å prøve å ta i en gang, og det endte i at jeg doblet. Haha, var meningen å enkle så er jo en ganske stygg dobbel. 

Men poenget, det var min aller første dobbel fra arabesque, sykt gøy ♥ Lett at dobbelen sitter på Eiker, a!

Show for garden!

7

Nå stikker jeg til Oslo sammen med halve Shining for å ha show for garden. Jeg skal dra om ti min, så rekker ikke så si annet enn at kameraet er meg og jeg skal få prøvd å filmet. Blogges i kveld!
 

Årets cheerleader?

12

Etter en superfantastisk treningsuke trodde jeg virkelig ikke ting kunne bli bedre. Men når jeg kom hjem i går viste det seg at jeg tok feil. Jeg logget på face og blogg og fått beskjeden fra flere "du er nominert som årets cheerleader på cheerbloggen!" Jeg trodde ikke på de før jeg faktisk gikk inn på cheerbloggen, leste innlegget og så mitt navn nederst på innlegget. OH MY GOD, jeg ble så glad at jeg begynte å gråte! Det betyr så utrolig mye for meg at jeg ikke får sagt det engang ♥

Hvem som nominerte meg aner jeg ikke, for jeg har jo ikke nominert meg selv. Men dere som nominerte meg skal vite at dere gjorde meg utrolig glad! Jeg hadde satt veldig pris på om alle kunne GÅTT INN HER og stemt, ikke nødvendigvis stemme på meg, men på de du syntes fortjener det. Mange andre fra lakers der som jeg vet fortjener det veldig, bla.a Håkon som årets nykommer og Lise som også er nominert som årets cheerleader - hun fortjener det kanskje mer enn meg. Også har vi Nixies og polarsirkelen som begge har utviklet seg masse og fortjener å bli årets klubb, og NRC junior elite som årets lag. Skal ikke ramse opp hva jeg syns, men stem på de som fortjener det!

Jeg ble hvertfall superglad ♥ TUSEN TAKK!!!


Get up shake!

1

Vi har lært oss dansen til eiker i helgen, og bruker starten på denne sagen. OMG, in looove. Dere burde glede dere til å se dansen! Beste dere har sett, lover'æ!
 

Boothcamp!

4

Beklager fraværet. Har hatt boothcamp med Lakers denne uken og helgen, har regnet sammen var vi har trent 14 og en halv time denne uken. Er så død, mørbanket, støl og glad på samme tid. Har hatt besøk av en amerikansk trener, han har lært oss masse og gitt emg masse lyst til å være enda mer awesome fremover. 
For å nevne noen å ting, Starlets har blitt veldig flinke og fått til masse nytt. Vi har fått VERDENS KULESTE dans, hvor jeg er centerpoint, yay. Tomas og jeg begynner å bli flinke i ps. Rutninen er awesome, tossene er awesome, turningen og pyramidene og awesome og egentlig hele laget er mer awesome enn du kan tenke deg!


Har dessverre ikkenoe bilder, var litt for opptatt av å trene. Men får se om det kommer noe senere. Jeg er tilbake igjen med ordentlig blogging etter helgen. Sorry skrivefeil, skal til gamlefolket nå og mams roper på meg så må stikke. Og verden går ikke under selv om jeg ikke blogger en helg, snupper ♥


Starlets er best!

13

I går var som nevnt gs trening med Starlets. Og for å forklare for dere som lurer (fikk noen spm på formspring) så er det Rikke, Marthe, Iselin og jeg som er med på gs'en. Vi stunter uten front, jeg og Rikke er baser sammen og Iselin flyr hele tiden. Jeg er helt ny som base og syns det er sinnssykt morsomt, særlig at jeg får til ting som 360 og ticer. Og nei, jeg hadde ingen planer om å fly på gs'en, fikk spørsmål om å bli med som base fordi de trengte en base og tenkte bare "I'm IN!"
Jeg er fortsatt flyer, er kun base på Starlets. Har vært noen ganger på shining og, men det er som reserve hvis folk på gruppen min har skadet seg. Jeg elsker å være med på gs igjen. Har vært med på gs siden jeg begynte på cheer, og me loves it ♥ Må også si jeg syns det er litt gøy at det er tre flyere på en gs!


Marthyypuus!

Jeg tøyde litt da, lurer på hvorfor jeg ikke kan komme ned snart..

...Stemmer, er fordi jeg aldri tøyer den lengre. Wuupsi. Har vært sånn her siden i sommer.Tinaaa.

Ååååe, Matias hadde med verdens søteste BEBIIII. Har så lyst på en liten sånn en. Men jeg fikk ikke lov til å få en nå :((( Men Mikael lovte han skulle gi meg en om noen år. Yay!

Åååe, Rikek har vært i syden og alle andre er så brune. Bleikingenmaddeee.

Issebow ♥ 

Videoer fra trening i går!

4

Som jeg ikke bare nevnte i går, men skrev et helt innlegg om, var det en veldig bra trening i går. Og Eva har lagt ut to filmer jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Første er standing tumbling, alle stille saltoer og stille flikker vi har på laget (Eller ikke alle, de som kan, men ikke gjorde det i går er nevnt på slutten). Og dette var en video jeg nektet å ikke få bli med på pga flikk flakk sperren min, så jeg kastet meg bare rundt i en flikk, før første gang alene på flere måneder!!
Jeg er bakerst til høyre, ingen fin flikk men jeg gjorde det!

Og den andre er kick trippelen til Håkon. Gud, han er flink!
"Boys belong on the floor? Oh really?" 

It feels so good to be blue

4

Har akkurat kommet hjem fra en trening. En trening som var veldig delt, halvveis dårlig halvveis SUPERAWESOME. Jeg holder meg unna det negative og skal heller informere alle som bryr seg om det som gikk braaaa. Here we go!

Kick dobbel er no stress lengre. Er så herlig, syns det er mye lettere å doble enn enkle nå, noe jeg tar som et godt tegn. Og jeg virkelig elskerelsker kick dobbel, og gleder meg til å triple helt! 360'en vår stod nesten hver eneste gang. Har sliti litt med den noen treninger, så var så gøy å få det til ordentlig. Pyramiden gikk bra, jeg stod i arabesque på lakers benet for første gang og tok en twist samme gangen, og andre gangen trakk jeg til en dobbel - det føltes... rart, å twiste den veien fra bakposisjoner. Også tok jeg flikk flakk i dag. Helt alene og veldig impulsivt, og jeg tok flere, jeg tok  mange. Uten noe faceplant. Hvor awesome er ikke det?! Nå kan den stygge sperren dra langt til helv**e.

Og sist men ikke minst så var jeg base på toss, Rikke var flyer og hun er jo like stor som meg. Først salto, så strak, så SKRU!!! Madeleine Rotmo var base på strak med sku i toss. Det var rett og slett awesome ♥ Nå tar jeg kvelden med et stort smil om munnen. Eller litt sadface, for mottaket på skruen skaden pekefingeren min, au. Kort fortalt, denne treningen gjorde maddeee glad!

Noen som har fått til noe nytt på trening i det siste? FORTELL

CheerleadingConfess

8

Åh, sykt kult.. Fant et bilde av Rikke og meg inne på CheerleadingConfess Tumblr greier. Er ikke helt sikker på hva det er for noe, en slags blogg ellernoe sånt. Men uansett, noen skrev det på face og fikk en kommentar om at bildet jeg har som profilbilde har blitt lagt ut der. Utrolig morsomt, lurer på hvem som har sendt det. Nå ligger det hvertfall ute veldig mange steder, som her, her, her, her, her og her.

Trykk på bildet for link.

Ment to be scl

15

Lise skal såå flytte hit til meg og fly på shining. Se så nydelig den jenta var i drakten, a! I think I'm in loove ♥

Redigering - før etter

7

Utrolig hvor mye finere et bilde kan bli med litt redigering. Hva likte du best, før eller etter?Kick double - and a half

11

Var en superawesome trening i dag. Som Eva sa, som et lag var dette den beste treningen vi har hatt så langt i sesongen. Jeg slet litt i ps og stunt i dag, men toss. Uææ, har ikke ord for hvor mye jeg elsker kick dobbel, trippel, twister og kicker. Evig gøy. Prøvde på kick trippel i dag, mangler fortsatt en halv runde, var jo første gang jeg prøve. Men neste trening så sitter den. Happiness ♥ 

SCL Shining Star 2011/2012

11

Mark har laget en superduperawesome video av Shining Star. Kan ikke si annet enn at jeg elsker den ♥ Han lager så sykt bra filmer. Har et mål om å en dag klare å redigere sånne fancy videoer. Anyways, I'm in loooove!

Snart så jeg ikke gidder å skrive det lengre, men 1080p og fullskjerm er best.

Håkon er superawesome!

8

Dere mååå lese. Marte som skriver cheerleadingbloggen har postet et nnlegg om Håkon. Håkon den superawesome-flyer-base-turner-naturtaltentet av en all arounder som Shining er så heldige å ha. Og som jeg er så heldig å ha som en av mine beste venner ♥ Håkon er verdens herligste gutt, og jeg er sinnssykt glad i han. Han har verdens herligste personlighet, smiler alltid når jeg er med han og er like rar og teit som meg. Også er han noe sinnssykt flink - har ikke ord.

Sjekk denne nydelige kick dobbelen hans, som faktisk overroterer og går to og en halv. Lett at han tripler den neste trening, a! Jeg er noget sjalu på den kan dere tro. Dere må lese hele innlegget HER! Og kommentere  hvor flink han han eeer.

Rikke - arabar flikk strak!

10

Fortsatt syk gitt, snufser og hoster, vondt i hodet og av og på feber. Noe som resulterer i at jeg stort sett bare ligger langflat og halvsover under et varmt teppe foran tv'n i håp om å skulle bli frisk til i morgen. Da skal nemlig shining til Hokksund til en fancy turnhall med grop og alt mulig, og gjøre masse gøy. Der har jeg planer om å gjøre alt jeg normalt ikke tørr og slite meg helt ut. Så jeg burde være frisk!
Anyways, siden jeg ikke har gjort annet enn å være på skolen og sovet i det siste har jeg ikke noe spennende å dele med dere. Så kan jo vise dere denne nydelig araber flikk straken til Rikke i sommer. Er den ikke fiiin, og er ikke bestejenta mi flink?!
 
As always, endre til 1080p!

Ny skill - prep trippel!

14

Det er mange som lurer på om jeg kan skrive litt om hvordan det går på lakers, hva jeg syns, hva jeg har lært, hvordan jeg trives og om jeg kan legge ut flere bilder og videoer. Så får vel prøve å bli hvertfall litt flinkere, og starter nuu.

Ja, jeg trives veldig godt på Lakers. Tror aldri jeg har følt meg så hjemme på et lag noengang. Selv om jeg kun har gått der noen få uker, føler jeg at jeg kjenner mange av dem så godt og passer så perfekt inn. For de folkene der er like tards, merkelige, weirdos, nørds, random og hypre som meg, må jo bare bli bra?! Det er også morsomme, men harde treninger¨, man drar ikke hjem derfra uten å være svett som fy. Jeg lærer noe nytt hver trening og føler at det jeg får til blir verdsatt mer en før, og at jeg har en "plass på laget" og ikke bare er tilstede på treninger. Det er en deilig følelse ♥
 
Bare sånn for å vise et veldig dårlig iphone bilde av at jeg driver å tøyer venstreheelen min, for den skal være fin på Eiker! Lover dere.

Og for dere som også vil ha flere videoer; filmet en liten ting på trening i går. Skulle egentlig ikke trene noe som helst, for jeg er fortsatt syk, men klarte seff ikke la vær. Ville bare gjøre en prep dobbel fordi jeg syns det er skikkelig morsomt. Så kommer en eller annen plutselig og bare "prøv å triple den da". Så jeg bare - okei, why not? - og prøvde. Og se hvordan det gikk. Sinnssykt gøy! 
Og det som er enda morsommere er at Eva sier det er veldig få i norge som har triplet. Oh happiness ♥

Everyone looks better in blue!

6

Måtte bare redigere noen av bildene fra igår. Man kan vel si at jeg fikk nytt profilbilde på facebook, da. Wuui ♥♥
Hva syns du om bildene?

Endelig har vi like drakter igjen♥

Oppvisning med Super Crew Lakers

6

Fra oppvisningen på gardermoen flymilitær et eller annet. Hele greia ble vel laget ganske der og da, og dette er andre gangen vi kjørte gjennom alt. Jeg gjorde ikke så veldig mye, så masse creds til de fine lakersfolkene som klarte det veldig bra. Jeg spotter i starten, og er base helt til venstre i stunt på Ida. Wii, gøygøy. Var så mange flyere der, så hadde ingenting imot å være base. Det er bare gøy!

Hva syns du? Må også nevnes at dette er tredje eller fjerde gangen jeg lastet opp denne. Youtube er crap.
Og som alltid, 1080p og fullskjerm er best!

Hatt oppvisning med Lakers!

8

Har vært på en oppvisning på gardermoen flymillitær et eller annet, med Shining og Shooting star. Veldig morsomt, min første gang med dem, selvom jeg ikke gjorde særlig på oppvisningen. Hihi, jeg legger ut film om en time ca. Når den er ferdig lastet opp på youtube.
Hva syns du om bildene?
Sjekk hvor fin Frida var i drakta, a!

6


Fokus er bra. Bra bra bra

Åherlig, sjekk så utrolig nydelig hun her var i lakersdrakten, a! Hun var finere enn meg jo. Wuui, scnkuppa mi kledde den så utrolig godt ♥ AM I right?!

Hvordan jeg gikk fra Twisters til Tigers til Lakers på et halvt år!

17

Det er mange som lurer på hvordan det gikk etter uttaket, og det er mange som vet hvor jeg endte opp og lurte på hvorfor. Så jeg tenkte jeg kunne forklare hele greia for alle, enkelt og greit.

Når jeg byttet til Tigers i mars var det først og fremst coed jeg ville inn på da, men fikk plass på all female siden de manglet en flyer som kunne de tingene jeg allerede hadde lært meg på twisters, slikt som doble twister. Og jeg var jo selvfølgelig veldig fornøyd med det da, all female er jo et helt sinnsykt bra lag - hadde absolutt ingenting å klage på ♥
Men var jo alltid coed som var drømmen, coed på Tigers. Og av forskjellige grunner ville jeg kun gå på et coedlag. Og det er ikke til å legge skjul på at coed på Tigers har blitt utrolig flinke, de hadde mange flinke flyere der fra før av og etter at både Signe fra junior og Kine skulle begynne der visste jeg at sjansene mine for å komme inn bare ble mindre og mindre. Så for å ligge litt foran i tillefelle jeg ikke kom inn der, hadde jeg en liten tanke om at jeg kanskje kunne begynne på Lakers? Jeg ble med på noen av de åpne treningene og prøvde for å se hvordan jeg ville fungere der med tanke på at de står på andre benet. Og det funket utrolig bra - direkte heel og dobbel twist på første trening med dem!

Men var jo Tigers som var førstevalget, så jeg var jo på treninger der før jeg dro på uttaket deres på søndag. Gjorde mitt beste og følte det gikk veldig bra, gjorde det ok på løpingen og styrken. Og når vi skulle inn èn og èn og vise hopp, turn og posisjoner følte jeg det gikk utrolig bra, rett og slett. Til å være død i bena etter løpingen fikk jeg til level hopp, kjørte på med første araber tempien på flere måneder alene!! Og hadde tøyd masse, så posisjonene var bedre enn noen gang. 
Stuntingen var vel ikke det helt beste, var ingen fast gruppe så mange randoms ble satt sammen, og alle var litt usynkroniserte. Men trenerne sa de visste hva jeg kunne, så det var greit, men bad meg gjøre litt ps med Lasse for å se. Noe som ikke funket suupert når begge var dritslitne og det kun var andre gangen jeg gjorde det, så man kan jo ikke forvente at jeg skal klare det med èn gang. Men fikk jo til slutt  til toss hands og cupie, noe jeg hvertfall ikke syns var så alt for ille til å være andre gangen noensinne. 


Men som sagt, var utrolig mange andre finke på Tigers coed allerede så jeg hadde fortsatt den tvilen inni meg, og helt på slutten av treningen etter at trenerne hadde snakket litt spurte jeg Anne-Sofie om hva hun tenkte, siden jeg hadde kun søkt coed når jeg hadde gått på AF tidligere. Hun fortalte da at de allerede var nok flyere på coed, så det ikke var plass til meg når jeg ikke kunne nok ps. Noe som ikke var så rart når jeg ikke har gjort det noe særlig. Men hun ville likevel tilby en en plass på AF siden de var en flyer short der. Men jeg hadde allerede sagt ifra på forhånd at jeg kun ville inn på coed, og av forskjellige grunner ville jeg ikke være på et all female lag, selvom jeg hadde hatt det veldig bra der mens jeg gikk der!
Så når jeg kom ut av hallen ringte jeg treneren til Lakers og sa jeg ikke hadde kommet inn på Tigers sitt coedlag og at jeg takket nei til all female, og spurte samtidig om det var noen mulighet for å kunne begynne hos de. Noe hun da sa umiddelbart ja til, og satte meg opp på lista over utøvere på Shining Star. For hun visste allerede hva jeg kunne og at jeg klarte å stå på deres ben og doble deres vei. Og når jeg kom hjem snakket jeg med mamma og pappa som sa det var greit, så ringte jeg Anne-Sofie og takket for alt jeg hadde fått fra Tigers, men sa jeg byttet til Lakers sitt coedlag når jeg ikke kom inn på deres. Hun virket ikke glad for det, men sa hun forstod.

Og da var det gjort, jeg hadde begynt på Lakers ♥ Så det vil si, jeg har gått fra Twisters Fierce, til Tigers All Girl Elite til Super Crew Lakers Shining Star på et halvt år! Noe som egentlig er ganske sykt, og langt fra planlagt, men jeg har kost meg i alle klubbene, men håper jeg nå har funnet den jeg kan være på i lang tid fremover. 


Joda, jeg går fortsatt på Tigers, dere!

8

"Trener du med SCL?" - Leser

"Hei! Blir litt forvirret med hvilke lag du faktisk går på.. Twisters? Tigers? Eller? De bildene her er jo ikke fra tigershallen, hvis du i det hele tatt går på tigers da:)!" - Leser

Skjønner at dere kan bli litt forvirret, for har ikke skrevet det sånn ordentlig.

Men jeg går ikke på twisters! Byttet derfra til Tigers i mars, og skrev et innlegg om det da. Hele twisters klubben er også lagt ned av enkelte grunner, så den fins ikke lengre. Jeg går på Tigers, og har gjort det siden jeg byttet dit, og har planer om å gå der vidre også. Jeg har vært og trent litt med lakers på deres åpne treninger enkelt og greit fordi treningene er mye bedre der enn i Tigershallen, og folk er mye mer åpne, lettere å komme inn på og har faktisk lyst til å gjøre ting med meg. På Tigers har de kun lyst til å gjøre ps med erfarne ps-flyere, og ingen har vist noen interesse for å ville gjøre noe gs eller ps med meg. (bortsett fra den ène gangen med Didrik, men det var før em osv) De gangene jeg har fått gjort noe gs i løpet av sommerferien har det vært med lakersbaser uansett. Og de er mer villige til å hjelpe meg med ting jeg trenger å øve på til uttaket på Tigers - så da drar jeg dit å trener når jeg får mye mer ut av en treningsøkt der. Har lært mer på tre treninger med de enn i løpet av hele sommerferien i Tigershallen. Skriver ikke dette for å si noe stygt om Tigers på noen måte. Men dere lurte på hvorfor, og det er grunnen.

Har ingen planer enda om å bytte til lakers. Skal på uttaket til Tigers nå i helgen, så da får vi se da hva som skjer. Så jeg går fortsatt på Tigers! Sånn, da var det oppklart. Noe mer noen lurte på? :)

 
Ja, jeg går FAKTISK på Tigers. Lol, meg som flyr helt til høyre der.

Nesten nede, etter monstertøying med Eva!!

14


For alle dere som lurer, dette er en veldig bra måte å tøye guttespagat. Enkelt og greit sette seg ned i spagaten, puste dypt inn, og så ut igjen mens noen presser deg ned. HELT jævelig. Lagde hundre stygge grimaser og begynte nesten å gråte.
Men det var verdt det.. SE HER:

Er ikke så aaalt for mye om å gjøre håper jeg. Skulle virkelig ønske jeg kom helt ned i dag, men stivna med èn gang etterpå. Men neste trening sitter den. Må advare allerede nå at da kommer det garantert nytt skryteinnlegg da. På forhånd; sorriiiii!

Er vel ikke så langt igjen, vel?

Video fra treningen i går!

9

Satt sammen en liten film fra de klippene jeg hadde igjen etter gårsdagens trening hos lakers. Var nok en åpen trening, og jeg kom egentlig mest for å se på og filme de andre, men jeg klarte ikke holde meg unna. Og det er jeg veldig glad for - fikk prøve sånn fancy ny oppgang, twobased ptich oppgang. Du ser den litt dårlig på 0.07, de på de klippene. Og heelen som dere ser, der står jeg på feil ben. Jeg er vandt til å stå på andre, og på dobbelen på  0.50 er det også feil vei. Hihi.

Også er jeg base, på fancy ting! Det var morro, det. Dere ser forsåvidt jeg syns det er gøy, for når jeg klikker i mottaket var det første dobbelen jeg tok imot. Er selvfølgelig ikke det vanskeligste å være base med stian bak, tomas som side og rikke flyr, de er awesome hele gjengen, men veldigheltutroligsinnsykt gøy fordet ♥ La meg med et smil om munnen i går!

Ble ikke noe musikk denne gangen. Gadd ikke legge på en gammel, dårlig jeg har på pc'n, og gadd heller ikke vente på at noen skulle sende. Men oi, ble mye tekst her. Sorry!
Hva syns du om videoen?
Som alltid annbefaler jeg 1080p og fullskjerm!

Snart nådd målet - guttespagaten!

9

Nå er det snart så jeg er der, faktisk.. Endelig!
Endelig er det ikke så langt unna at jeg klarer målet mitt. Et mål jeg har holdt på med lenge, og jobbet masse med, som var elendig når jeg startet men som først nå begynner å ligne noe. Jeg er ikke så forferdelig langt unna å komme ned i guttespagaten! Woho, det er lykkefølelse, det. Jeg drømte faktisk i natt - annet enn at det var en tre år gammel kinesergutt utenforvinduet mitt som drev og cheeret - at jeg var helt nede i guttespagaten. Det skal jeg love dere var en herlig følelse. gleder meg sånn til den sitter i det virkelige liv og ikke bare i drømmene. Og det er forhåpentligvis om ikke lenge.

Noen fler som begynner å nærme seg ett mål de har satt for lenge siden?

Liten trampolinevideo!

16

Har hoppet masse på den superfine trampolina mi i dag. Den er awesome. Må innrømme det er litt skummelt i starten, for det er litt anderledes sprett enn andre trampoliner. Så tar nok noen dager før jeg tør mer fancy greier oppå der, og da vil det komme ny video. Men lagde en kjapp en fra istad av noen få klipp. Og som alltid når du skal se videoen, annbefaler jeg å endre til 1080 og se i fullskjerm.

 Hva syns du?


Btw, noen som vet et sted jeg kan laste ned musikk. Nå brukte jeg bare en random gammel sang jeg fant på pc'n min.. Blir veldig glad for svar ♥

First time - flikk flakk x7 med sikrer!

11

Beklager fraværet fra bloggen.. Men det er sommer, og som jeg alltid har ment om sommerene er det absolutt ikke tiden for å late seg. Det er nå jeg skal få gjøre alt det jeg ikke får tid til ellers. Og jeg stapper dagene fulle med så mye jeg bare får til; Vennekvelder, badeturer, byturer, cafè og en hel masse trening. Sommer er egentlig nesten bare trening for meg. Og jeg går aldri to hele dager uten å trene hvertfall litt.

Så er det jeg har gjort de siste dagene, og i dag sammen med søteste Lise. Trent i Tigershallen i eevigheter, tror vi var i hallen over seks timer. Og jeg gjorde noe nytt og supermorsomt i dag. Mange flikk flakker etter hverandre med sikrer. Har aldri gjort mer enn tre, og nå gjorde jeg sju stykker - kjempegøy. De er ikke superfine, men det skal jeg få fikset på en dag.


Annbefaler å endre til 1080. Og legg merke til at flikkene går fortere og fortere jo fler jeg tar. Kommer forresten video fra treningen i dag, og lakerstrening i morgen! Stay tuned, så skal jeg prøve å ikke være treg til å redigere.

Tøying med Siri!

7

Har vært i tigershallen nok en gang og trent, veeeldig deilig. Filmet ingenting (unntatt araber flikk straken til Rikke, skal legge ut senere) men tok noen bilder av meg og Siri etter at vi hadde vært flinke og tøyd. For en god stund siden faktisk så var det en som sa at han savnet noen tøyebilder, så her får du det. Men må advare, det er supervarmt i den hallen, så begge ser ut som rotter. Såe... ignorer det. 

Kjøøøøøøør bilder!


I'm working on it. Tøyer meg fortsatt opp til å få superfin scorp, begynner å komme seg nå snart!Siri er sicko myk i ryggen. Dere kan jo tro jeg er noget sjalu på det - flinkeflinke Siri!

Med superfine posisjoner - skulle vært flyer!

Skjønner ikke at jeg tørr å legge ut. Er superrotte, og blåser ut magen fordi det er sick vondt, men jeg er vel nede i venstre nå, vel?Så bare jeg får til den her, så er jeg nede i alle - yey me!You still got it girl, nede i begge to.

Må også si at det var veldig godt å se igjen Siri. Veldig lenge siden, har savnet deg masse ♥

Hva syns du om bildene?

Random bilder etter en random trening

6

Jeg må si jeg virkelig kooser meg på Tigers. Er rett og slett herlig å gå der. Veldig rart å tenke på at jeg har gått der fire måneder allerede. Jeg fant noen bilder på pc'n fra en eller annen random trening for... en måned siden..? Men jeg hadde jo bloggpause, så de ble jo ikke lagt ut. Er ingen spesielle bilder, bare Pia som lekte seg litt med kameraet.. Igjen :-)


Michael Jackson nese ♥


ECU European Cheerleading Championchip 2011

12

Nå er det kun snakk om få minutter igjen til jeg drar hjemmefra og til gardermoen for å møte resten av All Female gjengen, kun snakk om få timer før jeg er i Praha og kun litt over ett døgn før vi står på matten, klare for å vise hele Europa hva Tigers er gode for. Det er helt sykt å tenke på; lille meg, fra lille Aurskog skal være med på EM i cheerleading på ett av Norges beste lag, og fly på baser som jeg bare kunne drømme om å ha under meg for ett år siden. Det er en helt syk tanke, men jeg elsker den!
   Dette skal bli de beste dagene på lenge, og etter alt som har skjedd i det siste nå trenger jeg det og. Noe å glede meg skikkelig over og bare nyte. EM 2011 SKAL BLI BEST ♥


Jeg kunne tatt det ultimate bloggerbildet av den rosa kofferten min med drakt og sløyfe på toppen, og et bilde av meg selv hvor jeg smiler fra øre til øre med tommelen i været. men speilrefleksen ligger allerede fullladet med tomt minnekort nederst i håndbagasjen, klar til bruk idet jeg tråkker på ukjent land nede i Tsjekkia. Så da sparer jeg dere for den også får dere nøye dere med et av meg i drakta fra sommershowet vårt.

Nå skal jeg gå over det siste lille før jeg hiver kofferten i bilen og drar avsted. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Nå kommer all den harde jobbingen ti lå være verdt det. Åh, gledergledergleder meg ♥

Jeg kommer til å ha så mye å fortelle dere når jeg kommer hjem. Kos dere hjemme i Norge, jeg skal chille'n i Praha!! 

NRC Tigers sommershow - min første gang med Senior Eite!

15

Hei hei, lenge siden sist nå!
Ser det fortsatt er mange av dere som er innpå her (har vært minst 100 selv de siste dagene, to uker siden bloggpausen startet) selvom jeg ikke har blogget, så syns dere fortjener et lite innlegg nå. Eller, hadde skrevet om dette uansett!

I'm officially no longer a virgin..... A Tigers virgin. For på lørdag hadde NRC Tigers sommershow på lørenskog, hvor alle Tigerslagene skulle vise fram showet for hverandre, foreldre og andre som ville komme å se på. Det var første gang noensinne jeg hadde på meg tigersdrakt og stod sammen med resten av tigrene på en matte foran publikum. Følelsen var overraskende lik som ellers, men var sykt morsomt. Da er neste konkurranse EM, drar om ni dager (!!!). Og etter sommershowet gleder jeg meg bare enda mer.Ser dere dani til venstre? Hun brakk ankelen forrige onsdag og får ikke vært med oss på matten til EM :(


Det har vært mye endringer i showet i det siste. Har mistet to utøvere, èn pga kyssesyken og èn pga brukket ankel. Så måtte sette inn to fra coed (ene er Lotte, gamle treneren min, som ble satt som base på stunteserien min. LIKER!) som lærte showet på fredag, og showet var på lørdag. Absolutt ikke dårlig! Så selvom ikke hele pyramiden på venstre side ble kjørt, min falt pga stress og diverse og det er litt slurv her og der - syns jeg det er sykt bra jobbet av laget. Overraskende bra det har gått med oss til tross for alt som har skjedd. Liker Tigers ♥

Super Crew Lakers, oppvisning på Årnesdagene 2011

13

 

Som Madeleine nevnte i forrige innlegg skulle jeg skrive et eget innlegg om selve oppvisningen på Årnesdagene!

Jeg kan jo begynne med at jeg heter Camilla og går på Super Crew Lakers, altså på samme lag som Rikke som har gjesteblogget litt her på bloggen før! For de som ikke vet hvor SCL holder til, så holder vi til på Årnes! Oppvisningen i går var egentlig bare et lite show for å vise hvem vi er og hva vi driver med.. Vi gjorde ikke så altfor mye avansert, for de aller fleste som var og så på hadde ikke sett så mye av cheerleading før, så uansett hva vi hadde gjort i luften eller på bakken hadde vært like ?WOW!? uansett.. Men selvfølgelig var vi litt "WOW!" fordet! hihi

Vi begynner å bli ganske mange nå, men trenger mange flere! Og blir alltid glad for nye ansikter.. så, enten om du har prøvd cheerleading før, eller ikke.. stikk innom oss en dag da vel! 

Siden jeg ikke er noen blogger og heller ikke så flink til å skrive, tenkte jeg at jeg bare legger ut noen bilder fra i går.. Enkelt og greit! Bildene snakker egentlig for seg selv, og dagen var super! Fint vær, bra folk og flinke cheerleadere! kan det bli bedre? :)STARSTUCK, altså Kine og Tomas i partnerstunt.. igjen :)Splitt-toss fra fellesshowet til Shining Star, altså seniorlagetStunteserien til seniorA-frame, pyramider! 


 


Edwin og RikkeKine og TomasKine og Tomas i awesome!Awesome igjen! wiii

Kine og Tomas skulle egentlig stille på NM, men Kine ble skadet rett før.. noe som førte til at de ikke fikk stilt! Men nå er de tilbake og bedre enn noengang og skal konkurrere i JamFest i Liverpool 18 og 19. Juni! såå, ønsker de MASSE lykke til!! :DVi hadde også en liten greie etter oppvisningen var ferdig, at de som ville kunne bli løftet/løfte, så da var det jo noen som prøvde seg! 
Et lite bilde fra stunteserien vår! 

Disse to bildene over er fra groupstunten jeg er med på! Vi heter Starlets og har stuntet sammen i ca. 9 mnd. Vi konkurrerte for første gang sammen på Eiker Open i fjor, og kom på 2.plass i årets NM.. noe som vil si at vi ble kvalifisert og skal konkurrere i EM, 2. Juli!!!! :D:D

Gjett om vi gleder oss a? Vi skal også konkurrere på Summer Open nå om en uke, og tar det som en generalprøve til EM! wiii


Iselin og megHer ser dere litt av stunteserien til Shooting Star, juniorlaget vårt. De skal også konkurrere i EM!!... akkurat som den andre groupstunten våres STARBURST! 

 

forresten: bildene ble litt små.. men fikk de ikke større! 

Tror du cheerleading er noe for deg?

Bor du i nærheten av Årnes, og har lyst til å prøve cheer? 

 

 

Med Lakersfolk på Årnes!

4

Denne uken er det Ånesdagene på.... Vel, Årnes. Og i dag skulle Nes Turnforening ha oppvisning inne i sentrum som jeg og Rikke hadde så lyst til å dra og se, i tilegg til at det skulle være tivoli og slikt der. Men vi fikk ikke kommet oss bortover tidsnok, så vi rakk ikke se på. Men noen fra laget til Rikke var der, så vi stuntet litt sammen med de på Bautaen. Rikke gjorde litt ps med Stian og Alex, og jeg gjorde toss med bare guttebaser. Har aldri flydd så høyt før. Hadde rukket å ta meg en kaffekopp på den tiden det tok før jeg kom ned til bakkenivå igjen. Var dritgøy! Det minner meg på hvorfor jeg egentlig ville på coed - guttetoss går himmelhøyt.
Også fikk jeg gjort litt flere hitch kicktwister - syns det er så gøy nå. Må filme så dere får sett, min nye favoritt-ting-å-gjøre-i-toss hvertfall.


Rikke, Maruis, Stian og Alex som stuntet litt midt inne i folkemengden ved tivoligreiene - tror du folk glodde eller? Haha.

Hva har du gjort i dag?

Scorp - Scale

15

Siden jeg er sjuk kunne jeg ikke være med å jogge på treningen på mandag, så da ble det hardtøying av ryggen isteden. Bakposisjonene begynner å komme seg litt nå eller? Syns da det begynner å gå riktig vei selv hvertfall.. Men finere skal de bli!!INTROS CHEERCREW SKAL VINNE NORSKE TALENTER I ÅR

7

Nå håper jeg alle dere der ute med hodet på riktig sted har sendt tallet 4 til 26400! Dersom dere har fulgt med på Norske Talenter i år har dere vel fått med dere at intros kom videre til finalen - Intros er det beste cheerdance hiphop laget vi har i Norge, og fikk en 4. plass under VM. Så jeg håper og tror at alle cheerleadere der ute i tilegg til mange andre som ser hvilket vanvittig talent de jentene har har sendt tallet 4 til 26400!!!

Tallet 4 til 26400, dere!
Nå må dere stemme, jeg har alt stemt 7 ganger - vurderer fler.
Så kjapp på, avgjøres snart. Siste gang; 4 til 26400!!!!!!!!

PS MED DIDRIK FOR FØRSTE GANG!

18

Jeg tror ikke jeg kommer til å skrive noe særlig om cheercampen, for jeg kom uten gruppe og fikk dermed ikke gjort så mye. Eller, jeg fikk faktisk ikke gjort noenting, ikke prøvd noe nytt og spennende verken i stunts eller turn så sånn sett var campen litt kjedelig. Men alt det andre var sykt gøy! Og de som ikke var der gikk glipp av noe veldig bra. Ikke tok jeg noen bilder heller, så jeg dropper det..

Men det morsomste med hele helgen skjedde etter campen, etter all female og etter coed treningen da Didrik ba meg om å gå og ta på meg sko - for vi skulle prøve ps. Han hadde et mål om å komme på bloggen, men måtte gjøre noe nevneverdig for å fortjene et bilde her. Og jeg syns ideen var awesomest. Jeg har aldri noensinne gjort ps før, så jeg var egentlig skikkelig gira!

Vet, vet. Stygg heel - neste gang skal den være bedre!

Åh, det var sykt gøy!
Jeg ble så sykt imponert over Didrik. Jeg har alltid visst at han er insane flink på det han driver med, men at han klarte å løfte meg så lett (kan hende han syntes det var drittungt, men da skjulte han det godt) og uten spottere første gangen jeg skulle prøve, det sier litt spør du meg. Og at han klarte gjøre så jeg ikke var nervøs for å prøve og følte meg veldig trygg med han under meg, det var deilig.

Det var hvertfall sjukt gøy, og jeg fikk masse bra tips om teknikker og ting jeg må tenke på mens jeg flyr.
Så tusen, tusen takk Didirk. You made my week ♥

Har du prøvd ps før?

Hvordan det står til med bruen min? - Vel, jeg jobber med det

7

Kjenner jeg begynner å glede meg til EM med Tigers nå. Er sikker på at det kommer til å gå superbra. Gleder meg til trening hver eneste gang, og gleder meg enda mer til treningene framover nå. Var veldig bra i dag og, den ene serien begynner å ligne på noe. Scorp til scale delen kunne jeg endelig gjøre i stunt, fordi jeg var flink og tøyde ryggen i dag. Det begynner også å ligne noe. Tror ikke jeg trenger legge ut noe før bilde - dere får bare sjekke arkivet, eller huske fra tidligere innlegg.

Målet mitt til sommeren er å klare å ta på føttene. Og til sommeren, mener jeg nå EM. Får se om jeg klarer det, egentlig burde jeg det. For framover nå må jeg være flink og tøye masse rygg for å få finfine posisjoner til jeg står på matta i Praha.

Kjenner at jeg er veldig sliten etter 17. mai i går enda, tidlig opp og sent i seng tar på gitt. Haha, neida.. Joda. Nå skal jeg ta meg en dusj, spise litt mat og så slappe av i senga og nyte tanken på at jeg ikke skal på skolen i morgen fordi vi driver med eksamen ♥

Hvordan har din dag vært?

Tøying hos Rikke!

17

Det var noen som savnet tøyebilder her på bloggen, så her får dere noen fra når jeg og Rikke tøyde i går. Først noen før-bilder... Som vi glemte å ta etter-bilder av.

Venstrespagaten min før vi tøyde. Kanskje jeg klarer målet mitt om å være helt, helt nede igjen til sommeren.

Samme med bruen, er ikke for ille til å være før jeg tøyer den?

Hihi, Rikke som må øve seg på å ha rett spagat. Hvem hadde trodd at det var noe Rikke trengte å tøye?"Åh, åh.. Dette her tøyde! Madeleine, ta bilde!!!"
Så noen før og etter-bilder:Nødvendig å retusjere over ansiktet mitt, gitt. Men det kommer seg!

Derfor må Rikke tøye rett spagat. For alle Lakers-flyerne skal ha rett fra heel, og ikke side heel.Flinke, flinke Rikke!

Jeg skal bli mye, mye flinkere til å tøye framover. Har vært litt dårlig med det utenom det jeg gjør på treninger. For jeg skal bli myyyyk!
Har du noen tøyemål innen sommeren?

PS: Jeg trenger ingen kommentarer fra noen av dere med at Rikke er mykere/bedre/flinkere enn meg, slik som jeg fikk sist. Jeg vet jeg ikke er like flink, men jeg vil ikke at det skal være slik at jeg ikke kan legge ut bilder av Rikke og meg sammen, fordi dere får meg til å føle meg dårlig. Jeg jobber med det og vil heller ha creds for det! På forhånd, takk :)

Jeg skal fly på europamesterskapet i cheerleading i Praha 2011!!!!

23

Det humøret jeg hadde når jeg postet ene innlegget istad, forsvant ganske fort etter en liten diskusjon med mami og papi. Så jeg lot det gå litt ut over Thea i bilen på vei inn til trening. Pratet i det lange og det breie om hvorfor jeg var sur. Men jeg sa også at jeg regnet med at med èn gang jeg kom inn døra til Tigershallen og begynte treningen, ville jeg bli glad igjen. Og gjett om jeg ble, a!

Hadde er superawesomeherlig trening. Kjenner jeg er helt død nå, etter styrken og aerobicen rant svetten som aldri før! Jeg var virkelig i superhumør på treningen i dag. Kjenner også at jeg begynner å bli mer utadvent på treningene, er ikke så sjenert og tørr å snakke mer folka på laget. Men anyways, det beste skjedde etter treningen var ferdig når Anne Sofie kom og pratet med meg, da kom hun nemlig med den beste nyheten jeg noen gang kunne fått.

JEG SKAL FLY PÅ EM!!!!!
Åherre, jeg er i himmelen nå. Ble så glad at jeg stod og gråt foran henne. Stod å tenkte på det midt under treningen istad, og sa det til Lotte; at jeg virkelig håpet at jeg ville komme med på konkurranselaget til em. For jeg har jobbet så hardt på treninger nå, og er mer enn villig til å jobbe enda mer og pushe meg "to the limit". Så når hun sa at jeg får fly, da var jeg i himmelen!!!!

Jeg elsker livet mitt akkurat nå ♥ ♥ This is my outfit from now on:

P.S. For dere som ikke driver med cheerleading, så å fly betyr at jeg skal bli løftet på matten, på em, i Praha, med Tigers, wiiiiiii.  

Norge er nest best i verden i cheerleading!

7

Åh, jeg er så cheernerd..
Men heldigvis er jeg ikke alene om det. Noe de aller fleste som driver med denne sporten har fått med seg, er at worlds holder på borte i Orlando, og har gjort det hele helgen. Og helt siden jeg fikk hele facebook spammet ned av landslagsfolk som hadde kommet fram i Orlando og når de stod klare ferdigsminket og i drakt, har jeg sittet og overvåket hjemmesiden til Varsity for å få sett rutinene deres. Natt til fredag lå jeg våken til klokken to for å få sett gs'en på matta. Noe som endte i at jeg sovnet i mattetimen.. Men var verdt det.

Rutinene til både intros, landslagene og gs'en har blitt lagt ut, og jeg har virkelig ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett rutinene, men det er mange! Sitti på rommet for meg selv og vært helt med!

Men herregud, det er godt å være norsk i disse dager. Er ikke bare i ski Norge imponerer, men i cheerleading har Norge utmerket seg. All female og gs'en fikk begge 2. plasser (!!!!!!) bare slått av USA (!!!) i begge, intros fikk en 4. plass og coed på 8. plass siden de fikk noen fall.
Men herregud, så flinke de er. Har ikke ord for hvor velfortjent det er, for de har jobbet hardt og er insane flinke. 


Så nå sitter jeg og venter på at Worlds club skal bli lagt ut, så jeg får sett ViQueens spirit, cheer extrem, top gun og alle disse lagene jeg regner med skal stille der og jeg gleder meg insane til å se!

Følger du med på worlds i år?
Du kan få sett på worlds HER!

Arabesque dobbel!

11

Ble visste bloggfri på meg i går. Hadde verken blogglyst, strøm på kameraet eller tid. Så jeg chilla'n heller på trening. Jeg og Lotte har veldig lyst til å starte en gs sammen med to andre gutter fra coed og stille på Summer Open. Bare for moro skyld, med litt enkle stunt som vi kan fra før av, og noe nytt. Så vi ble igjen ti min i går for å prøve litt. Og jeg fikk doblet igjen ♥ Wii. gøygøy!

En liten smakebit.. Jeg og Rikke har laget dans!

16

Vi vet at vi kommer til å få en oppgave på skolen om å lage dans de nærmeste dagene, derfor bestemte jeg og Rikke oss for å være litt i forkjøpet og lage en nå. Og her får dere starten.Bare så det skal være klart, så tuller vi mye her, bare selve dansen er en liiiiten smule seriøst. Og dere må huske at jeg aldri har dansa noe før, og har aldri vært noe særlig flink til å danse, så trenger ikke høre det. Meen, ta det med en klype salt, vi gjør dette bare for gøy :-)

Hva syns du?
P.S: Dette innlegget skulle vært postet for flere timer siden,  men den ville ikke laste opp før nå. Så vi har mer på dansen nå, viser dere ny når vi er ferdige med den.. Hvis dere vil se?

På generalprøven til landslaget!

12

Om en uke er landslaget i USA for å delta på VM i cheerleading. Lucky bastards. De fikk ikke dratt på VM forrige gang pga askeskyen på Island, men de prøver igjen i år. Tror det kommer til å gå supert for dem! Var på generalprøven deres i dag, og de har blitt sykt flinke begge lagene. Og turningen til coed er helt insane. Blir spennende å høre plasseringene deres, for selvom de er på et veldig høyt nivå er de andre lagene som deltar i VM gærne hele gjengen, så det blir spennende!

Uansett, masse lykke til ♥

Var du på generalprøven til landslaget?

Hos Pia!

7

På tirsdag dro jeg innover til Oslo og møtte Pia. Søte, søte Pia fra coed. Første gang jeg treffer henne utenfor de fire veggene til Tigershallen. Som sagt møtte jeg henne i Oslo og etter mange dårlige forklaringer av meg for at hun skulle skjønne hvor jeg var - Eh, er ved en stor trapp, et NSB tårn og masse folk. Eh.. Og en g-sport plakat - fant vi hverandre. Så gikk vi litt rundt på aker brygge og spiste før vi dro videre til Tigerahallen hvor Pia skulle trene PS med Martin.


Glad og fornøyd!

AWESOME!! Btw, Martin har kun drevet med cheerleading og PS i en måned, imponerende eller? -Ja.

Jeg satt og tøyde imens.. Haha, glansbilde det der, ja.
♥♥My god, på Siggerud der hvor Pia bor er det søren meg mer øde enn det er her på aurskog! 

Dagen etter dro vi inn til Oslo igjen, gikk rundt på Karl Johan, på operaen og spiste is. Koos. Skal gå gjennom og redigere bildene fra det nu, så det kommer snart.

Er ikke Pia søt? 

PS i Tigershallen!

12
Dere er awesome!!!

Èn dag SKAL jeg være nede! Har nok et to ukers mål nå..
Som jeg sa skulle jeg til tigershallen for å trene i dag. Ble ikke så mye trening på meg da men, satt for det meste og tøyde, så på rikke og de gjøre ps, øve hopp, se på ps, tøye litt til og ta bilder av ps. Herregud, sjekk Rikkejenta mi har blitt flink i ps, a. Blir like imponert hver gang. Fyi, hun har gjort heel dobbel med Tomas og - awesomeness. Kunne sikkert ha sett på de stunte sammen i timesvis. Tine og didrik og - flinke ♥

Fordi livet rett og slett bare er herlig for tiden!

9

Åh, jeg er så utrolig glad for tiden. Alt er så utrolig fint, flott, perfekt, gøy, morsomt, spennende og ikke minst BRA!
Lever som i en drøm, rett og slett. Kan plutselig bare sitte for meg selv, helt fjern og tenke på hvor godt jeg har det og hvor heldig jeg er, for alt, jeg er utrolig heldig faktisk! Og jeg setter så utrolig pris på alt, og vet at jeg har jobbet hardt for å få det til. Det er så deilig å tenke på ♥

Det er også en ekstra liten ting som gjør at humøret mitt nesten sprenger skalaen, har kjempelyst til å fortelle dere det men vil ikke si noe før ting er helt bestemt. Men for å gi dere et liiiite hint; Praha! Renger med at de av dere som er cheerleadere skjønner? Æh, gleder meg til å fortelle. 

Kjære Gud, vi har det jammen meg GODT ♥♥♥♥♥♥♥♥

EDIT: Leste akkurat dette innlegget på bloggen til Mie, herregud.. Noe så søtt, begynte å gråte jeg, ble så rørt!! 

Over level hopp?!

14

Jeg leita litt rundt på pc'n min i arbeidstimen istad, og plutselig kom jeg over en random video fra noen uker siden. Og sjekk hva som var på de!!!


Videoer fra jeg klarer litt over level hopp. Hadde helt glemt det, var så morsomt å finne igjen. Har øvd på å klare bare litt over level hopp ganske lenge, og da var det så morsomt å finne igjen de videoene. Jaja, morsomme armer og føtter som jeg ikke får flekset noe særlig mer, men de er litt over level, er de ikke? Så da satser jeg på å få til slike hopp hver trening framover og, skal absolutt ikke være ett engangstilfelle!

Klarer du over level hopp? 

Fra Twisters Fierce til Tigers all girl Elite!

29

Det har vært mye spørsmål om dette med bytting av lag, hvilket lag begynner jeg på og hvorfor ville jeg bytte? Skjønner at det har vært mye spørsmål om det, og at beskjeden ble litt brå.. Hvertfall for folkene på laget. Men nå skal jeg skrive ned alt som er verdt å vite om det, og denne gangen skal jeg verken utelate noe eller dra en aprilsnarr;

Jeg og Thea har tenkt på å bytte lag i ca et halvt år nå, og det er flere grunner til det; Hovedsaklig fordi vi har vært på twisters i over to år begge to, helt fra starten og vært med på alt som har skjedd. Og ved å være de mest erfarne på laget, gjør det at vi har gjort mer avanserte ting tidligere enn det de nye har. Derfor var vi ganske klare begge to for ett nytt lag og nye utfordringer, veldig klare for å utvikle oss mye i denne sporten!

I tilegg så har vi begge lyst til å satse på denne sporten. Jeg hvertfall kunne tenke meg å tilbringe så mye tid på cheerleadinga som overhode mulig, og jeg blir aldri lei av det. På twisters har det til tider vært veldig dårlig oppmøte og da blir det veldig vanskelig å få noe ut av treningene og vi utvikler oss saktere. Det er veldig kjedelig for oss som alltid møter opp og er klare for trening og virkelig vil dette! Jeg føler da at vi ikke får så veldig mye igjen av de som ikke møter opp, for at vi har blitt værende på twisters. Vi kunne ha byttet lag i høst samtidig som de andre, men valgte og bli og satse å få opp laget vårt. Men med dårlig oppmøte funker det veldig dårlig. Jeg vil gå på et lag hvor alle tar det seriøst og kommer på treningene! 


Vi fortalte det til Lotte, treneren vår, litt før jul. Så hun har visst det hele tiden, på den måten kunne vi planlegge tiden etter vi sluttet, planlegge hvem som skal ta over plassene som blir ledige etter oss, sette sammen grupper og rett og slett planlegge ting. Slik at det ikke ville bli krise når vi sluttet og alle satt igjen med følelsen av "hva gjør vi nå?" - det har vi opplevd før, og det er absolutt ikke kult!

Så da var planen at vi skulle begynne på nytt lag etter nm. Vi hadde egentlig bare sett for oss Coed Elite, samme lag som Lotte går på slik at vi kunne gå på lag sammen. Det var også da vi planla å begynne på turn, og det ville passet så bra alt sammen - turn på mandag, rett på coed trening, turn på onsdag, coed på torsdag og til søndagen igjen. Og i tilegg til kjøringene til og fra treningene, ville vi alle få så mye kvalitetstid sammen, og alt skulle bli så bra ♥ Jeg så virkelig fram til det! Så torsdagen etter nm skulle vi bli med på coed trening, når treneren for all female hørte det foreslo hun at vi komme å prøve oss på all female også - allerede på onsdagen! Husker jeg fikk meldingen av Lotte om det etter en tentamen, en lang melding og jeg ble så glad at jeg begynte å gråte. Ringte og snakket med Lotte i telefonen og hulket og gråt, for jeg var så glad. Visste ikke helt hva jeg skulle svare når folk lurte på hvorfor jeg gråt, for jeg ikke kunne fortelle noe om det enda!
   Men vi bestemte oss for å prøve ut coed først. Og det treningen var rett og slett himmelsk, jeg koste meg fælt. På den treningen fikk jeg gjort masse gøy, araber tempi, tic up og kick twist. Og herregud, jeg fløy himmelhøyt i tosset, guttebaser veit du! Var helt utrolig deilig å trene med dem, har nesten ikke ord for det en gang.

Men de ville jo altså at vi skulle prøve oss på all female også, selvom jeg egentlig hadde bestemt at jeg skulle på coed. Men vi prøvde oss altså da, først en trening førstkommende tirsdag og så til onsdagen igjen. Og den onsdagstreningen, wow. Den slo nesten coed treningen. Fikk gjort two feet one foot for første gang på ett år - i twobased og heel twist ned! Også gjorde jeg det samme bare direkte til heel, og tic up heel som stod som en drøm, var faktisk enkelt å gjøre det med så flinke baser. Dere som ikke er cheerleadere skjønner ikke så mye av hva det betyr, men det var hvertfall veldig, veldig gøy ♥ På torsdag kveld fikk vi svar. En lang melding på facebook av hovedtreneren på all female. Det var den meldingen hvor det stod  hva vi hadde kommet inn på, den meldingen jeg hadde tenkt på hele dagen og gått å gruet meg til. Der stod det at det hadde vært så stor pågang av gutter på coedlaget den siste tiden og de hadde blitt 34 utøvere på laget, noe som er veldig mye. Det var derfor ikke plass til flere der. Men de ville likevel tilby oss en plass på all female laget, for de syntes vi burde begynne på ett elitelag med èn gang.

Jeg visste ikke helt om jeg skulle gråte av glede eller fordi jeg ble lei meg. For all female er et sinnsykt bra lag, har nesten ikke ord for hvor flinke de er. Har sett på de hver eneste konkurranse og tenkt "woow!!". Så var helt sykt å tenke på at de ville tilby oss en plass der. Men når det ikke ble coed gikk jo planene med Lotte og turningen i vasken. For all female treningene er samtidig som turninga. Og jeg ville da ikke fått sett Lotte så mye som jeg hadde håpet på. Men uansett hva jeg gråt for, så gråt jeg.Nå etter å ha vært på enda en trening med all female, kjenner jeg at jeg er helt i himmelen. Føler treningene går så bra, og jeg gleder meg bare sinnsykt til å utvikle meg mer og mer. Jeg har virkelig lyst til å komme langt, og jeg er villig til å ofre mye for å klare det. Jeg har mine mål, og er veldig klar for å få til alt. Blir spennende å se hva tiden bringer.

Som de fleste fikk med seg klatret all female opp til en velfortjent 2. plass på nm. Og en 2. plass på nm vil si at man kvalifiserer seg videre til em. De skal velge ut konkurranselaget iløpet av mai, og etter da vil det bli harde em treninger. Siden jeg er helt ny, regner jeg absolutt ikke med å være med på em som min første konkurranse med laget, så i juni-juli regner jeg med å være reserve fram til nye uttak i høst. 
Men det har jeg ingenting imot, nå får jeg trene med laget jeg har drømt om å være en del av kjempelenge. Og ingenting skal få ta ifra meg denne gleden. Jeg har det rett og slett herlig for tiden ♥♥


Tusen takk til Jeanett for lånet av verdens fineste drakt! Og 10 poeng til deg som leste hele innlegget, for det ble langt!

Har aldri hatt så dårlig samvittighet over en aprilsnarr før!

10

Godt å endelig kunne si at forrige innlegg ikke var annet enn en stor, feit APRILSNARR!!!

Uff, fant ut senere at den kanskje var litt drøy? Men troverdig var den da tdeligvis, når det kun var to som skjønte at det var en aprilsnarr.  Resten av dere, wow. Herregud, så utrolig koselige dere er. Fikk helt sjokk over 22 lange, søte og støttende kommentarer. Selvom det ikke var sant det jeg skrev i innlegget, fikk jeg en ordentlig god følelse inn i meg av alt det fine dere sa. Jeg vet nå at dersom noe sånt skulle skje, vil dere være der og komme med ord som garantert til få meg til å føle meg bedre. Dere er virkelig verdens beste lesere ♥ Har så lyst til å bli kjent medd alle dere søte som sitter og skriver sånt til meg. Og i dere en stpr klem ellernoe!

 Men da må jeg jo nesten fortelle alt om dette med bytting av lag. Fortelle alt en gang for alle, ikke utelate noenting og ikke juge for dere. Tar alt heelt fra starten;Men det skal jeg gjøre etterpå, skrive et ordentlig innlegg. Men nå skla jeg faktisk på trening!!! og så på kino. Så, vi snakkes i kveld! 
Og unnskuld for den dårlige aprilsnarren. Glad i dere veit dere  ♥

Good things REALLY does come to an ending!

22

EDIT: Merker at det her var en fryktelig dum dag å fortelle det her på! Men nei, det her er ikke aprilsnarr. Skulle inderlig gjerne ønske at det var det! Hadde gjort alt mye lettere. Kan også fortelle samtidig at dere ikke må forvente dere mye blogging framover.

Åh, jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få begynt med dette innlegget. Alt jeg klarer å tenke på er at livet.. Vel, det suger. Rett og slett.

Som de fleste av dere vet skrev jeg et innlegg for to dager siden om at jeg skulle slutte på twisters, og det skal jeg. Men jeg sa ingenting om jeg skulle fortsette på cheer eller ikke, det er en enkel forklaring på det; Mange av dere som kommenterte det visste det fra før, jeg skulle begynne på tigers. Det var hvertfall planen da. Og jeg og Thea var på flere treninger sammen med tigers, både med coed og all female, begge elitelagene. Rett og slett for å finne ut hvilket vi passet best på. Og treningene gikk kjempebra, det var rett og slett som en drøm. Jeg koste meg så fælt og gledet meg så utrolig mye til å begynne for fullt!

Men ingenting var jo bestemt enda. Vi var der bare for å prøve , og skulle få svar av Anne-Sofie, hovedtrener for All Female, i går. Og det gjorde vi. Men det var absolutt ikke det svaret jeg hadde håpet på! Og jeg satt og gråt hele kvelden og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg.
    Det hadde vært stor pågang med gutter på coed nå etter nm, og det hadde kommet over en ny flyer fra belief. Noe som resulterte i at de var 34 utøvere på laget, så det var med andre ord fullt. Og de av dere som er cheerleadere har sett all female regner jeg med? De er helt utrolig flinke, har vunnet flere gull og det sier seg selv at lille meg som har gått på twisters ikke er helt på deres nivå enda. Så de hadde ikke annet å tilby oss enn en plass på B-laget. Det hadde vi lyst til å takke ja på som en reserveplan, men det passet absolutt ikke med kjøringer til de tidene de trener. For det er ganske langt til lørenskog der Tigers trener, så vi klarer oss ikke bare med buss og er avhengige av foreldrene våre..

Noe som vil si.. Nei, jeg vet ikke hva det vil si. Jeg går rett og slett ikke på noe lag nå. Og twisters får jeg ikke begynt på igjen, av flere grunner. Jeg vet ikke hva jeg gjør nå, rett og slett. Kanskje jeg bare skal ta meg en pause fram til høsten og satse fullt på uttaket til Tigers da. Bli ferdig med alt som er av eksamner, muntlig og ungdomsskole og se hvordan det blir når vidregående begynner. Er nok det, det blir til tenker jeg..Kan ikke tro at jeg sier dette; Men ja, jeg slutter på cheer :( 
Eller, slutter og slutter. Det blir ihvertfall ikke noe mer cheer på meg med det første. Det er både på grunn av det jeg har skrevet over her, og av litt andre, men personlige grunner. Det her kommer til å bli utrolig rart for meg, som er vant til å dra på x antall treninger i uka, tøye så fort jeg får tid og ikke minst lage treningsvideoer til dere. Har ikke ord for hvor leit hele denne greia er. Sitter og gråter over tastaturet mens jeg skriver dette her. Alt som skulle bli bra, ble nærmest til et mareritt :'(

Nå gir kanskje teksten fra forrige innlegg litt mer mening? Kunne virkelig trengt litt støttende ord fra dere akkurat nå ♥

Min tid på twisters er herved over..

27

Jeg har nå gått på twisters i litt over to år, og de to siste årene har betydd så uendelig mye for meg. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte..
For det første så har det forandret meg på veldig mange måter; jeg har fått mange nye venner som jeg har knyttet meg forferdelig mye til, jeg har fått oppleve masse jeg ellers ikke ville ha fått og jeg har funnet den sporten jeg kjenner jeg virkelig brenner for. Den sporten jeg i skrivende stund aldri noensinne kunne tenke meg å slutte med. Den sporten som jeg elsker ♥

Twisters har gitt meg veldig mye. Både når det gjelder erfaring og det å være i et godt treningsmiljø. Vi har alle startet helt fra bunnen. Null erfaring som hverken cheerleadere, turnere eller dansere. Noe som syntes veldig under vårt første show.


Haha, veldig uerfarne og nybegynnere. Men vi var søte da? Selv med stygge, rosa skjørt.

Twisters har som klubb også hatt mange opp og nedturer. Det har vært tider hvor twisters har vært en drøm og gå på, og treningene har vært høydepunktene i uken min. Men det har også vært mange nedturer. Perioder hvor det har nærmest virket som om "dette er slutten, det er her det ender". Men klubben har hver gang på mirakuløst vis hentet seg opp igjen. Og fått nivået opp dit det var tidligere.

Den største nedturen vår, husker jeg var etter sommeren 2010 - Tre utøvere byttet klubb, mange sluttet og vi var 12 (?) igjen på senior laget. Det virket absolutt som slutten, og jeg husker jeg gråt mye den perioden. Jeg skrev også et langt og sentimentalt innlegg om det HER

Men dere må alle vite, at selvom det som skjer nå, skjer. Mente jeg alt jeg sa den gangen. Jeg ville kjempe for laget, jeg nektet å gi meg, og skulle bli der to the bitter end. Og det føler jeg nærmest at jeg har gjort. For til tross for alt som har skjedd har jeg blitt hos dere. Vist min tillitt ovenfor laget og kjempet for dere. Men jeg føler nå at tiden for meg på twisters er ferdig..

Det har vært utrolig morsomt å trene med dere dissse siste årene, og dere har gitt meg veldig mye. Og jeg er veldig glad for alt. Og jeg er ikke minst veldig glad i dere alle! Aldri glem det ♥
Så nm var altså siste gangen jeg stilte i twistersdrakt på konkurranse. Veldig trist, samtidig som jeg ærlig skal innrømme at det skal bli litt godt og. 

So come on croud, and yell with us; LET'S GO TWISTERS. LET'S GO TWISTERS!!!

Innkjøp fra nm!

11

Man kan ikke dra på cheerkonkurranser uten å kjøpe seg hvertfall èn shorts og èn sløyfe. Det er rett og slett umulig. Jeg har hvertfall aldri klart det, ikke under årets nm heller. Skulle egentlig vist dere dette for en uke siden, men jeg har rett og slett glemt det. Vel, her har dere innkjøpene mine fra nm:


Den blå shortsen var på salg og kostet 50,- var bare to str igjen, så den er litt stor. Den svarte, kjempefine, kostet 150,-

Verdens diggeste bukse. Alt for stor til meg, men var på salg til 50,- så jeg måtte. Den er godt brukt allerede.


Selvfølgelig nm t-skjorta. 130,-

100,-
Fineste sløyfa. Kjøpte den fordi den matchet skriften på den svarte shortsen, fant ut etterpå at det var lik som all female hadde. Haha, tilfeldig? Ja.
 
Hva likte du best? Hva kjøpte du deg fra bodene på nm?

Turntrening på Årnes Turnforening!

12

På onsdag var Sofie, Lotte, Thea og jeg på Årnes turnforening for å.. vel, turne. Det var Sofie som hadde fått vite om dette, og vi ville være med for å prøve litt. Og det var så gøy! De hadde to airtracker, trampetter, trampoline, en sykt engasjert trener og flinke turnere!

Satt sammen en liten video fra treningen. Turte ikke filme så mye, siden det var første gangen vi var det osv. Men vi har funnet ut at vi skal gå der fast framover, to dager i uka, så da kommer der reine turnvideoer framover!


Noe av det som var det morsomste var at alle vi utviklet oss etter bare den ene treningen. Thea gjorde flikk helt alene for første gang, Lotte gjorde araber flikk, Sofie gjorde masse framlengs salto og jeg gjorde araber strak (vet det er litt mer flikk uten armer, den skal finpusses neste turntrening!)

Hva syns du om videoen? Kunne du tenkt deg fler turnvideoer?

I morgen drar jeg til nm i cheerleading og cheerdance!!!!!!!

19

Tenk, at om ganske nøyaktig 24 timer er jeg i Tønsberg på nm i cheerleading og cheerdance. Om 40 timer vil jeg stå på matten på Brunstad Conferance Center sammen med resten av Twisters, klare til å kjøre showet som vi har øvd på i mange måneder foran alle dere! Om bare tre dager er den helgen jeg har gledet meg til i evigheter over. I morgen reiser jeg til nm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den fortjener mange utropstegn!!!

Jeg har akkurat kommet hjem fra siste treningen før nm hvor junior og senior trente sammen og øvde bare show. Og det gikk supert. Den tvilen jeg har hatt de siste dagene og all følelsen om at vi kom til å gå ut på matten og ikke ha noen anelse om hvor vi skal gjøre av oss, er nærmest visket ut. Det er en herlig følelse skal jeg si dere!


En annen ting til at jeg er i kjempehumør er at jeg gjorde araber tempi alene igjen. Har ikke gjort det alene siden sommeren, så den skal gå på nm! Og for å få humøret mitt til å nesten sprenge skalaen, ble jeg helt på slutten av treningen kåret til den tighteste flyeren, beste danseren og beste spiriten på senior. Åhw, da ble jeg glaad ♥

Fler enn meg som gleder seg som et lite barn på julaften til nm?!!

Bilder fra generalprøven!

9


Aw, elsker dette bildet ♥
Jeg kom akkurat på at jeg aldri viste dere bildene fra vi hadde generalprøve på cheerleadinga. Det begynner å bli en stund siden, og vi ligger mye bedre an med showet nå enn vi gjorde da!
Nå er det virkelig ikke lenge til nm ♥♥

Beste dagen på lenge - showcase i tigershallen!

2

Akkurat nå vil jeg bare tilbake til gårsdagen. Den var slik som jeg vil at nesten alle dager skal være. Jeg stod opp tidlig og dro rett til trening sammen med resten av gs'en, vi skulle bli trent av en som går på coed på Tigers. Dessverre dukket ikke bakpersonen våres opp, men heldigvis var kjæresten til Kathi med og kunne være bak. Jeg ble så sinnsykt imponert over han. Herlighet, han tok imot både salto, doble twister og det var. Insane!

Det var hvertfall en veldig bra trening ♥Marie ville at jeg skulle klusse over annsiktet hennes. Teit hun er :)

Burde faktisk ha klusset over mitt eget annsik her. Men hey, da ser dere hvordan jeg egentlig er!

Neida, jeg litt mer sånn her jeg.. Blid.

Syke Thea!

Fine arabesquen til Marie.

Når vi var ferdig med trening følte jeg ikke for å dra hjem. Hadde virkelig ikke lyst til å dra. Så da ble jeg så glad når jeg hørte at det skulle være showcase der, og at jeg fikk lov til å se på. Så da ble jeg der litt til og så på de andre lagene trente, snakket litt med Frida og Pia og bare koste med i tigershallen.

Showcasen var forresten utrolig bra og ikke minst morsom å se på. Ble ordentlig glad av å sitte og se på, og ble i ordentlig treningshumør. Var dessverre en veldig dårlig blogger og glemte at jeg hadde kameraet med. Men når det var ferdig øvde jeg litt turn selvom jeg egentlig ikke orket, noe som resulterte i at jeg i dag er helt sykt støl i lårene. Det var også to juniorer der som var så søte når de kom bort til meg og lotte og spurte om vi ville stunte med dem. Så jeg og Lotte stuntet også litt twobased på dem, cupie cradle og toss. Det var så gøy! Og hun som var flyer var så flink.

Men til slutt dro jeg og Lotte da. Etter 9 timer i tigershallen, veldig sliten og veldig fornøyd. Skulle hatt flere sånne dager. Og hvis du leser dette, Lotte.. Jeg hadde det utrolig koselig i går ♥
Var du på showcasen i går?

Stine gjør araber tempi alene for første gang!

7

Som jeg nevnte tidligere har jeg vært trener for junior i dag. Noe som var veldig gøy, men også litt skummelt, faktisk. Men håper de ikke syntes jeg var så ille, for jeg syntes det var kjempegøy og kunne tenke meg å være det igjen!

Men hvertfall, jeg må skryte litt av Stine som var så flink i turningen i dag. For noen uker siden begynte hun å gjøre en utrolig fin araber flikk alene. Og den var så bra i dag og, så jeg ville at hun skulle gjøre tempi en gang. Mest bare for å ha gjort det og se hvordan det gikk. Men tror dere ikke hun gjorde den alene og?! Første dagen hun prøver!!


De hun gjorde før denne var mye finere og raskere til og med. Hun jenta der kommer til å bli helt syk i turning hvis hun fortsetter sånn her. Vet ikke om dere husker det, men har lagt ut bilde av hvor mykt myk hun er i ryggen, en gang tidligere når jeg trente junior. Så jeg vil at hun skal gjøre dette med stift foran!

Er ikke Stine passe flink?!

Enda en herlig cheertrening!

12

Treningen i dag gikk supert. Vi fikk kjørt mye av showet, og det ser bedre ut enn noen gang. Har lagt inn mye mer spirit og endret chanten. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til nm ♥ Klarer nesten ikke vente!
Må også få skryte litt av gruppen min, som virkelig begynner å bli flinke. Alle stuntene stod perfect og etter en eller to cradler kunne vi twiste ned hver gang. Og poppen var helt fantastisk, så på fredag skal jeg doble med dem! Yiiia.

Var forresten tematrening i dag, igjen. Denne gangen skulle vi være dyr. Selvom de fleste hadde glemt det litt, fikk  jeg se mange søte pandaer, aper, griser og zebraer.

Merisha. Hahah, litt morsom den flikkflakken her, vrir seg nesten 90 gader. Men må få dagt at flikkflakken hennes er hundre ganger bedre, og hun kan alene!

Slutten av flikkflakken min. Kremt, svikter litt i armene, ja.

Sokkene mine!!! ♥Maiken - Meg. Vi må få scorpene like! Må begynne å holde med begge hender, haha.Jeg var leopard i dag. Grr! Hahah, dette er tatt etter trening, så ser litt død ut. Forresten, skal ikke klippe håret så kort, a?

Også må jeg skryte av Shanita! Hun tok sin aller første prep twist i dag, og den var helt nydelig. Rett og slett helt perfekt! Skal filme til dere, vise den fram. Så hun skal gjøre heel twist på fredag!

Har vært i skikkelig gladhumør i hele dag. Og da blir det jo bare bedre etter andre treningen på rad som er helt super. Åh, elsker cheerleading altså ♥
Har du hatt en like bra dag som meg i dag?

Rett og slett en herlig gs trening i dag!

26

Fikk beskjed av Frida nå at jeg måtte blogge, så da gjør det det. Og hun sa at jeg skulle blogge om cheer, så da gjør jeg det. Alt for å gjøre Frida glad ♥

Da kan jeg jo fortelle litt om treningen i dag;
Det har vært litt dårlig med treningene nå i det siste på gs'en, så ting har ikke sett på veldig lyst ut. Jeg hadde sett for meg det værste; at vi skulle bli nødt til å forenkle showet, kjøre med enkel fra scale og droppe noen av de nyere elementene vi har øvd på. Men i dag hadde vi jo den supertreningen!
Vi fikk til så og si alt vi prøvde på. Har så lyst til å si hva, men det skal være suprise på nm. Så hvis vi failer vi failer på matten, må dere vite at vi kjørte det purrfekt i dag. Det er sykt lykkefølelse, nm ser absolutt lovende ut nå. Tror vi kommer til å gjøre deet bra, jeg!


Haha, hører dere lotte si "ålright" på starten? Søt!
Flinke Marie gjorde saltotoss på treningen i dag. Lenge siden sist den var så høy og fin. Ble kjempestolt av henne og ikke minst kjempeglad, noe som du kanskje hører på reaksjonen min? Skriking og klapping.. Jah. Men, du er flink Marie!

Hvordan ligger laget deres an til nm?
Har forresten meldt meg på sånn "dagens blogg" for ubernett. Meld deg på HER du og! 

 

Gs trening i tigershallen!

13


med tigers tigeren i bakgrunnen ♥Halla Sophyy.

Hei til Jannicke og Kristine og!

Marie som flyer.

Veldig morsom trening i dag sammen med gs'en, og superflinke Eva som var trener for oss for dagen. Jeg øvde på litt doble fra både scorp og scale, noe som gikk.. Helt.. Ok? Blir skikkelig irritert over at det av en eller annen merkelig grunn ikke funker lengre, har kunnet dobbel fra scale et helt år nå, og dobbel fra scorp et halvt.. Hmf. Jaja. 
Også har Marie øvd litt salto, serier og heel twist i dag. Twisten startet veldig bra, men til slutt endte det i at jeg fikk albuen hennes forskjellige steder på meg 24523 ganger på rad og en skikkelig, ordentlig smell i skulderen som fortsatt gjør (veldig) vondt - men det går bra. Alt for at Mariefuul ikke skal lande på bakken ♥ Er egentlig glad neste trening ikke er før på søndag. Da har jeg tid til å helbrede alle blåmerkene jeg kommer til å få. Haha. Men klager ikke!

Har dere forresten lagt merke til at blogurat telleren min har passert 1000. GLAD!

Noen cheerhopp bare!

8

I dag var jeg med å trente i tigershallen sammen med gs'en til Lotte. Fronten deres kunne ikke være med i dag, så da spurte Lotte om jeg ville steppe inn, noe jeg selvfølgelig ville, utrolig koselig å bli spurt. Så da fikk jeg prøvd ut mye nytt som front og, bl.a å ta imot dobbel twist siden jeg er den eneste på laget som dobler foreløpig, også litt i toss og diverse. Var veldig gøy, gleder meg fælt til å se dem på nm.
var også litt flyer på slutten, øvde på scale twist og dobbel, og øvde heel twist - så da blir det kanskje heel dobbel på meg i morgen!

Men poenget - jeg øvde litt hopp på slutten. Er mye bedre å øve det i tigershallen, for der er det speil!

Toe touch - skal snart få de ordentlig over level, det er hvertfall målet!


Pike - Den må sitte ordentlig til nm, øveøveøve!

Front hurdler - Lenge siden jeg har gjørt det merket jeg.

Også kommer hun her da og ikke gjør annet enn å gi meg dårlig selvtillitt :(((

Sykeste!!! Forbilde den jenta her, flink til absolutt alt.

Er ikke hun passe syk?!
PS. Bildene av meg er tatt ut fra film, derfor dårlig kvalitet.

Treningsvideo - turn fra gymtimen!

23


Digger flikk flakk failen til Emma midt inni der!

Det blir helt ræva kvalitet, men dere får sett den hvertfall!
Hva syns du?

Treningsvideo - skulderstand med Thea!

23En liten video av meg og Thea fra treningen i dag, øvde litt skulderstand på trening i dag. Jeg må si at vi begynner å bli litt flinke, Thea! Hihi ♥
Hva syns du?

Tøying i stugo!

7


Hahaha, kul.Nesten nede i venstre, noe som var målet mitt for dagen.

Wihuu, heel på venstre! Noe som er feil bein for oss. Haha, blir det heel to heel på summer open, da!


Tenkte dere kanskje lurte på hvordan det stod til med spagatene mine. Neida (joda). Vel, nå vet dere hvertfall.
Hvordan står det til med dine spagater?

Er ikke barebare med en gymsal som er dobbeltbooka og en selvopptatt dame som skal være vrang!

3

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en veldig bra trening. Vi har fått kjørt masse show, med alt untatt dobbel og andre småsaker jeg ikke kan nevne. Vi fikk også hatt en liten generalprøve før generalprøven for noen 7. klassinger som skulle ha sånn fest i gymsalen der. Jo, det minner meg på en ting..

Når vi kom dit stod Lotte og Maiken og pratet med noen andre folk, som tydeligvis skulle være der da og hadde satt ifra seg masse ting på scenen og lagt ut matter osv. Så jeg gikk bort å spurte hva det var fornoe, og da hadde vi de folka leid gymsalen for å ha en sånn fest. Skulle være der helt fra fem til ti så vi måtte vi bare drite og dra og se til å få ræva vår ut derfra. Så spurte Lotte om ikke de kunne være i et klasserom imens så vi bare kunne få trent i en time, for da gikk jo de kun glipp av en halvtime av det de egentlig skulle ha i gymsalen. For de skulle jo være der helt til ti så det burde jo ikke bli noe problem? Men nei, det gikk ikke an, de hadde leid salen så de skulle være der.

Da merket jeg at jeg begynte å bli ordentlig irritert, for folk som kun tenker på seg selv talker jeg ikke. Så jeg sa at vi også hadde leid gymsalen på akkurat samme måte som det de har, og vi øver til nm som er rett rundt hjørnet. Og lurte på om ikke de kunne bare åpne to klasserom og være i de en halvtime så vi fikk trent litt hvertfall. For da gir vi faktisk en og en halv time av treningstiden vår til dem. For vi måtte strekke oss litt begge to, ikke bare vi! For dette var ingen av våres feil. Og vi har like mye rett på gymsalen som det de har, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det, og gjøre det mest rettferdig for alle? Så blei hun litt sur på meg da, gikk bortover for å se om de klasserommene. Men forsikret seg om at vi var klar over at hvis det ble noen problemer med at de lånte ett klasserom var det VÅR feil. Noe det absolutt ikke var.

Herrefred, jeg ble så irritert! Følte meg sykt velsevoksen som stod der og snakket småfrekt (men høflig) til en voksen dame, men som faktisk var mye frekkere enn meg. Men vi fikk nå trent. En halvtime lenger enn det vi hadde sagt til og med, men de 7. klassingene fikk sett på hele showet en gang da. Så vi fikk ordnet opp i det :-)Eneste bildet jeg har fra treningen, hadde scorp dag i dag. Fem minutters hardtøying og jeg får til ordentlig scorp, det er ikke ofte med tanke på at jeg alltid er støl i ryggen. Liker det!

Noen fler som har vært borti sånne folk?

Turning i gymmen!

8

Vi har turning i gmmen nå, og det er såå gøy! Hundre ganger mer morsomt enn med en gymtime hvor vi spiller fotball, innebandy eller volleyball. Er ikke god i noen av tingene. Men turn derimot, det liker jeg å ha!
Hadde med speilrefleksen på skolen for å filme i gymtimen og lage film til dere. Åh jeg er snill altså. Så det ble noen bilder og :

Rikke.

Hahahha, jeg hadde akkurat satt opp håret i hårstrikk, så skulle jeg bare ta et bilde for å se om det var mulig og gå sånn. Og da fikk jeg er stort NEI!!! slengt opp i trynet når jeg så dette bildet. Herreguuud!

Susann, Sandra og Eline.

Endelig, etter å ha prøve i to år på den der klarte jeg det! gidder ikke prøve å forklare hva det er jeg driver med, dere får se det i videoen.Åh, Emma ♥♥♥♥ Hvorfor kan jeg ikke være mer som deg?


Wihu, jeg liiiiker å turne i gymtimen. Håper det trekker opp karakteren litt, ellers blir jeg deprimert. Neida. Joda. Forresten så kommer videoen i morra, i think. Er i grunn ferdig redigert såe, det kommer i morra!

Har dere hatt turn i gymmen?
Sorry for evt skrivefil. Skal spise middag!

6 uker igjen til nm og jeg kan nesten ikke vente!

19

Åh, tenk at det bare er seks uker igjen til nm!
Om seks uker reiser vi til Tønsberg. Om seks uker skal vi stå på matten og kjøre showet vi har jobbet så hardt med i mange måneder for hele cheernorge. Om seks uker møter jeg alle menneskene jeg ikke har snakket med siden eiker i oktober. Om seks uker møter jeg alle de nye menneskene jeg har snakket med på msn, blogg og facebook. Om seks uker kommer det jeg har gledet meg til siden forrige nm. Om seks uker skal jeg ha den beste helgen noensinne!

Og om seks uker er det hele over.
Rikke - Bethina - Meg

Husker nm i fjor som det skulle ha vært i går. Koste meg så forferdelig mye. Jeg klarer nesten ikke vente, både håper og forventer at det skal være like bra i år som det var i fjor. Da kommer det til å bli helt awesome ♥
   Tror nm kommer til å gå ganske bra forresten. Jeg føler vi ligger sånn passe an til showet med fellesen, men gs'en ligger litt etter siden vi måtte gjøre om hele rutinen. Men det skal nok gå fint - pleier som regel det!

Som sagt, klarer nesten ikke vente. Er så gira på alt for tiden. Trene, lære nye ting, tøye, nm og alt! Ting er bare så bra.
Fler enn meg som gleder seg til nm? Ser jeg deg der?

Bow tøying på badet!

20

Iblandt hender det jeg får sånne "tøyekick", sånn at vil jeg tøye! Og da går jeg og tøyer litt. Var sånn istad etter at jeg kom ut av dusjen. Hadde stått i dusjen og tenkt på hvordan det føles å gjøre bow, og tenkte hvordan det hadde vært å doble fra det osv. Uff, jeg er teit. Men hvertfall... Jeg tøyde litt heel... På badet!


Det trynet var rett og slett ikke ment for å vises. 
Vanlig heel

Overstretch..

Og den Lotte aka trenern har ventet så lenge på å se...

DAM

DAM

DAAAAAAAAM...


...BOW. Hadde tøyd litt guttespagat før jeg gikk inn i dusjen, så bow funka. Hallo, jeg klarer nesten bow! Lykke. Bare litt mer tøying, pointe foten og ha høyrearmer høyere opp - så kan vi kanskje ha den med på summer open. Kanskje nm? Hm.

Fler enn meg som pleier å tøye på badet? Jeg pleier ikke å gjøre det, og er det noen som svarer ja blir jeg overrasket!

Ignorer dette -
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/8a797c8ab5ee0d98bd56ccbb8e4db2e02ab41e9a

Gårsdagens cheertrening!

17
Diggerdigger nye matta vår! Den er helt awesome. Lekte oss litt med den før vi begynte treningen i går. Hadde helt latterkrampe mens jeg lå inni der og ble rullet bortover. Haha!

Søte Thea.. uten reggis! Sykt mange som også var enig med meg. Check forrige innlegg!

Thea og Maiken.

Catharing, Sasi og Maiken er alltid like søte!

Nice face. Marie var syk i dag, vi gs'en stuntet litt uten front.Thea in tøying my rygg!

Maiken i scale.

I går var det en kjempebra trening!. Alt funket kjempebra, både serier og doble twister. Eneste som ikke funket så mye var 180, men vi klarte 180 to feet one foot forrige trening, så det går bra! Det ga egentlig ikke så mye mening for dere som ikke vet hva det et da men. Jaja.

Anyways, har filmet masse disse siste treningene, så det begynner å bli på tide med ny treningsvideo! Det liker dere regner jeg med? Men som alltid trenger jeg forslag til sanger å bruke, jeg er litt sånn blank for øyeblikket
Så spytt ut dersom du har noen smarte forslag! ♥

Twisters Fierce har fått konkurransematter!!

14

Er så digg å trene for tiden. Er så bra stemning på laget og vi får gjort så mye. Det er ikke lenge før gruppen vår kjører hele showet i ett heller. Mangler bare å bytte ut arabesquetwisten med en dobbel. Gleder meg så sinnsykt til nm, dere!

Og vet dere hva jeg gjorde i dag? Selvfølgelig gjør dere ikke det. Men hvertfall, for første gang i hele mitt liv har jeg tatt i mot et saltotoss. Som base! Herlighet, det var gøy det. Og Marie gjorde så bra salto, check it out..

Weee.

Gruppa miii. Liker dere ♥

Og vet dere hva annet som er nytt?! VI HAR FÅTT KONKURRANSEMATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle var helt i hundre i dag! Lille twisters har klart å spare opp 13 000 kr(?) til egen konkurransematte.
Satser på flere i fremtiden. Så må vi alltid møte 10 min før trening for å dekke hele gulvet med matter. Åh, det hadde vært sykt GREAT ♥

Har laget deres egne matter?

Ikke langt igjen på guttespagaten, nå!

16

Ble nesten litt inspirert av meg selv istad. Så gjennom tøyevideoen min èn gang til etter at jeg kom hjem fra trening, og plutselig fant jeg ut "jeg vil tøye guttespagaten!". Og da gjorde jeg det. Var varm fra før av så da var det bare å starte!

Startet sånn her. Litt stiv og støl, lenge siden jeg har tøyd guttespagaten. Men plutselig bare...

..og så bare..

...WÅW, lykke! Ikke så alt for langt igjen.

Har planer om å lage video om hvordan man kommer ned i guttespagaten neste gang, og da vil jeg komme helt ned og. Så gi meg to uker, kan vi si det? Så blir det ny video!

Husk å se på tøevideoen HER da. Hater å tigge etter kommentarer, men jeg blir veldig glad for det♥

Tøyevideo del 1 - jentespagaten

27


Da spilte jeg altså ikke inn ny video og brukte den jeg spilte inn for en stund siden. Og bare så det er sagt så er dette en smule flaut for meg, men dere ba om det :-)

Hadde også satt veldig pris på litt tilbakemeldinger. Siden dere har mast så fælt (med god grunn) så hadde jeg blitt veldig glad om så mange som mulig av dere hadde tatt seg tid til å slenge igjen en liten kommentar med kanskje noen tips eller meninger osv.
Husk at det også gir meg lysten til å lage flere videor til dere ♥

Cheerkveld med Twisters Fierce!

10

Åh, var i går var den koseligste kvelden på lenge! Vi startet med å lage hjemmelaget pizza med alt fra tacokjøttdeig til kyllingpølser på, snakke og le. Men forteller under bildene..
 


Enhjørning!Vi så også på nm dvd'en fra i fjor. Da må det nevnes at jeg blir kjempeflau hver gang. Uff.

Også lekte vi blindebukk. Standard på twisters sine cheerkveldern. Sykt morsomt!

Marie, Sasi, Catharina.

LOL!

Også satt vi hele resten av kvelden og lekte "flasketuten peker på", hvor vi fikk høre mange første kyss historier, flauser og prompehistorier. Lo så jeg nesten tissset på meg, er ikke tull engang. Herrefred, som Sofie sier.

Men sykt koselig og ikke minst morsomt. Gleder meg til neste gang ♥
Har laget deres cheerkvelder iblandt?

Sånn går det med målene jeg har i cheerleading!

10


Nærmer seg stadig. Til sommeren skal jeg klare å ta på beina mine, satser på at jeg klarer det.

Haha, dobbelthake er kult. Rakk ikke å ta et ordentlig bilde. Har også som mål å klare noe i nærheten av deadly. Lite sannsynlig, men jeg tar ikke sorgen på forskudd som det heter.


Jeg har jo også sagt at jeg skal klare walkover, så her er en liten video fra treningen i dag med noe som må være den styggeste walkoveren noensinne, hvertfall i starten. Men jeg øver på det hvertfall.
Og dersom det er noen av dere (som meg) som har en drøm om å klare walkover en gang, så er det er en bra måte å øve på det intill veggen så man kan sparke ifra.

Tror dere jeg klarer det?

satotoss igjen!

8

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra gs trening, en trening som i grunnen ikke var helt super. Hadde en sånn dag hvor ingenting funka. Vi fikk til noe av de vanskelige tingene som vi akkurat har begynt å øve på, men direkte liberty som vi har kunnet i to år, det funka ikke vettu. Kan ikke annet enn å le av det.

Men poenget. Jeg gjorde saltotoss igjen i dag!!! Newsflash alle sammen: jeg var ikke redd! Eller, kun den første gangen. Åh, har ikke gjort det på 7 måneder. Lykke!


Litt lav. Får jobbe mer med høyden neste gang.

Åh, var så godt å endelig gjøre det igjen. Vær litt glad på mine vegne, a?

gammel flikk flakk video

4

Haha, må bare vise dere en video jeg fant på pc'n til mamma. Det er flikk flakken  min i oktober 2009. Ja, ganske lenge siden altså. Jeg hadde rette bein hvertfall, ellers har jeg ikke så mye mer å si om den. Haha, trodde ikke jeg hadde de videoene lenger. Gøy.Fler som syns det er gøy å finne gamle videoer?

En herlig trening!

7

Herlig trening i går. Følte at alt gikk veldig bra, lenge siden jeg har følt det sånn. Men da fikk vi til nesten alt vi prøvde på, og humøret mitt og hele stemningen var bare helt awesome.

Jeg og Maiken prøvde å bytte grupper, noe som jeg tror var ganske smart. For som jeg har sagt tidligere er jeg ganske høy, så jeg var jo større enn både baser, bakperson og det som var. Og når jeg fikk byttet og fikk muskeldama Merisha og gs-kathi som baser og Kristine bak og Rebeka foran fikk jeg gjort både direkte heel og heel twist. Jeg følte meg så liten og lett. Elsker den følelsen ♥ No kidding!


Overspagat på høyre.

Marie i scorp.

Marie i scale.

Så som sagt, var en helt awesome trening, og ting ser litt lysere ut fram mot nm. Det eneste som ikke var så bra var at Maiken skadet seg litt. Må skjerpe mottakene litt, veldig!

Hva syns du om bildene?

Trening på lørenskog !

8

Hei! Føler at jeg alltid må starte innleggene mine sånn..

Jeg skulle egentlig legge ut treningsvideo til dere før jeg dro på trening istad, men så rakk jeg ikke det. Også var pappa så snill at han lukket igjen pc'n så opplastningen ble avbrutt. Så jeg får ikke lagt den ut nå heller. Men jeg har begynt på nytt, så dere får den i morgen. Promise!

Men ja, som sagt så var jeg på trening i dag. Lotte skulle trene med gs'en sin, så jeg og Rebeka ble med for å turne og tøye litt på siden. Jeg trodde ikke jeg kom til å orke noen ting siden jeg var så støl og det som var, men bare jeg fikk varmet opp gikk det greit. Og jeg fikk gjort både araber tempi og araber salto.

Fikk jo selvfølgelig tøyd litt og, jeg jeg tok selvfølgelig bilde av det!

For første gan gi hele mitt liv jeg bena mine når jeg sto i bru. Er neste revolusjonerende til meg å være !
Bra fokus forresten.Noen av dere husker kanskje hvordan scorpen min med begge hender var i sommer. Nei, selvfølgelig gjør dere ikke det. Men det var så vidt jeg klarte å holde den oppe, så den har forbedret seg litt. Dere kan jo sammenligne med det nest nederste bildet i det innlegget >her<

Haha, nå kan dere ikke klage på at knærne og tærne ikke peker rett opp.

Og søte Rebeka jeg trente med

Som sagt så turna vi en del og. Filmet noe av det, så kanskje jeg setter det sammen til en liten video i løpet av uka. Men kanskje bare altså.
Men nå skal jeg gå og legge meg. Innlegget kommer veldig sent fordi jeg måtte skrive det helt på nytt etter at internettet hoppa ut idet jeg skulle poste det og blogg.no ikke lagret innlegget. Jaja. Så ignorer eventuelle skrivefeil, er for trøtt til å rette opp..

Fler som har trent i dag?

Bruen min - før og etter

15

I dag har jeg nok en gang vært på trening. Var ikke like bra som i går, for jeg var veldig støl og sliten, og hadde ikke helt en flikk flakk-dag. Men jeg fikk hvertfall tøyd litt da, mest ryggen. Og endelig begynner det å hjelpe!


Har aldri fått den så kort. Åh, jeg ble så glad, for nå begnner all tøyingen å hjelpe.
Haha, er det nå jeg skal legge ut et bilde av hvordan den var for ganske nøyaktig ett år siden?

Ja, selvfølgelig skal jeg det !

Masse rot rundt meg, haha.

Haha, dere ser vel ikke noe forskjell?

lykke x1000 - jeg er så glad i dag!

11

Åh, endelig fikk vi til en gs trening igjen. Herlig! Fikk gjort så mye, som vi egentlig skulle gjort for lenge siden. Og jeg fikk gjort dobbel fra scale og flikk alene og marie gjorde nedgang osv. Koste meg masse i dag ♥

Og jeg kom ned i venstrespagaten. Lykke ♥♥♥♥♥ Bare midten igjen! Ignorer hvor svett og deilig jeg er.

Og Marie er snart nede i midtspagaten. Flinke, flinke deg!

Filmet litt i dag og, kanskje jeg legge ut en kort film i morra. Har en god nyhet da! Nå blir det mye lettere for meg å lage videoer, for nå trenger jeg ikke formatere videoene først - lykke x2♥♥♥ Tror jeg hvertfall.

Da blir det tøyevideo på dere snart også, det høres vel bra ut for alle dere som har så lyst på det?

DAGENS CHEERTRENING !

6

Dette må ha vært den slappeste treninga på lenge. Har nok blitt litt for mye julemat på oss alle de siste dagene. For jeg hvertfall var helt ferdig etter å ha tatt tre flikk flakker. Og løft kunne vi bare glemme når hele gjenger var anpustne (sånn der skrives?) etter en prep cradle. Jaja, det ble nå trening uansett. 

Og etter den kommentaren på forrige innlegg av deg som gledet deg til å se bilder fra treninga, får jeg nesten litt dårlig samvittighet når jeg må skuffe deg. For det ble ikke tatt så mange bilder, for vi gjorde så veldig mye akkurat. Her er nå hvertfall det jeg har.SmåsyktSøte Shanita !

Vet jeg sa at jeg ikke skulle legge ut bilde av midtspagaten før jeg var helt nede. Men når jeg tilfeldigvis så bilde av hvordan den var i sommer, måtte jeg bare.

Tøying hjelper ! Er så gøy å se på..
Kan jo vise dere en til.

Okei, okei. Det er så stygt bilde som det overhode er mulig å få. Så vær så snill og ignorer det, okei? Men hvertfall. Se hvordan den har blitt etter en måned:


Må bare få fram at jeg klarte å få benet strakt etterpå, men det tok vi ikke bilde av. Hvertfall ! Nå skal jeg tøyes masse framover, for jeg skal ha finfine posisjoner på nm.

Ser du litt forbedring? Hehehe..

Avslutning på cheerleadinga

11

I dag hadde vi den siste treninga før jul. Vet ikke helt når det begynner igjen, men noe sier meg at uansett kommer de til å være alt for lenge. Men vi hadde hvertfall en veldig bra avslutning i dag, hvor junior og senior trente sammen. Noen av oss hadde på draktene også tok vi lagbilder. Kos!

Stine i flikk. Den er så fin !

Meg i flikk. Endelig gjør jeg det alene igjen. Love it !

Merisha i flikk.Sjekk Thea i midten, fineste hoppa!


Redigerer lagbildene i morra, og legger ut da. Dere får kose dere meg disse i kveld. For nå legger jeg meg straks.
Hva syns dere om bildene?

Just let me sleep, I'm tierd..

10Jeg har verdens s©ªteste pus ¢¾
Hva syns du?

Gårsdagens cheer trening!

8
Maiken i scorp. Fikk ikke noe bra bilde av scorpen hennes :(

Kathi, Thea og meg i twobased. Var ingen som fikk tatt bilde mens vi stod i supie når vi løfta. Hmf..

En hinch som raste, uff. Dere ser vel hvor det går galt? Heh, jeg er pen når jeg er redd btw.Ser dere, jenter (og gutt)!
Hvor bra det kan bli på treninger bare folk kommer og jobber litt, så kan vi få til mye på hver trening. Føler vi kom mye lengre på den ene treninga i går enn vi har gjort på flere uker!!

Tøying i kjelleren med Rikke !

11

Åååå, etter skolen i dag har jeg kost meg så fælt. Ble med Rikke hjem og jobbet litt med lærerens tale, spiste pannekaker, snakka masse og ikke minst tøyde litt i kjelleren hos henne. Koskos ♥Haha, ser så bra ut når jeg tøyer bru i sofaen..Sykesykesykesyke jente ! Her ser dere hva jeg har lyst til å klare om ett-to år.

Woopi. Resten av bildene kommer på facebook... nå !

Kjempekoselig dag, Rikke! Jeg er så glad i deg ♥
Hva syns du om bildene?

Stretching - før og etter!

13


Maiken i bru.

Meg i bru.

Maiken i scale.

Maiken i scorp.

Meg i venstre spagat - ikke store forskjellen, kanskje 1/4 mm lenger nede.

Meg i scale - nok en gang, ikke stor forskjell.

Meg i scorp.Nå klarer jeg også å holde scorpen med begge hender. Den er ikke så fin enda, men små fremskritt :-)
Dersom du skulle lure, var det bare jeg, Maiken og Lotte som trente. Var meningen at vi skulle tøye ryggen mest, men ble litt mer flikk flakk og araber flikk flakk på tjukkas enn tøying.

Ser du noe forskjell? Hah.

Baby baby baby OOOOOOH!

7

I DAG HAR JEG VÆRT PÅ TRENING! Og vet dere hva jeg syns om det?

Det er herlig, selvom det ikke var spesielt hardtrening i dag. Mange som var borte - igjen. KREMT !

Wiii, Merisha har blitt så utroooolig flink skulderstandbase !

Gamel vane er vondt å vende, venstrearmen er alltid for langt opp og jeg pointer aldri høyrefoten.

Marie i flikk, gjør det snart alene nå. Flinka !

Maiken i salto.
Kos med trening. Og til dere som var sjuke i dag - bli friske. Og dere som var borte - KOM PÅ TRENING OG GJØR LEKSENE TIDLIGERE :-)

Nå skal jeg kose meg med film og godteri med Thea og Maiken. Vi sitter forresten og spiller baby baby på gitar. Kooos ! ♥♥
Dere skal i kveld?

Husk å melde dere på konkurransen HER! - kårer vinner i morgen.

Dobbel fra twobased !

5

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempebra trening. I dag var vi nesten alle, for èn gangs skyld, noe som gjorde at treninga ble mye bedre! Selv om noen fortsatt var syke, fikk vi gjort masse. Markert show, kjørt stunteserier, framlengs fra a-frame og twobased. Hver trening burde være slik !

Jeg ble ikke løfta noe siden Thea var syk, hun er nemlig basen min. Men jeg fikk gjort dobbel med twobased, for aller første gang med Lotte som base. For dere som ikke vet det, twobased er når det er bare to stykker som løfter. Uten front og bak. Her er en liten video.

Husk at det er første gangen i twobased, så twistene er ikkenoe fine. Hihi.

Men nå skal jeg ta meg en dusj.
Hva har du gjort i dag?

Husk å melde deg på konkurranse HER!

Go Juniors !

7

Ble skikkelig problemer med den der treningsvideoen gitt. Jaja, da får dere leve med litt dårlig kvalitet, for nå orker jeg ikke streve med den lenger. Har prøvd litt forskjellig, men den vil virkelig ikke funke.

Tidligere i dag var jeg på junior treninga, her er noen bilder fra det.

Stina har fått så bra hopp !

Alltid like fotogene Malena og Malin.

Stine prøvde ut drakta, hun kommer til å kle den kjempegodt!

Michelle som tøyer Michelle."Dra armene heeelt opp" jeg styrte de som skulle ta flikk flakk sats. Og viser at de må strekke armene helt opp, jadda jadda.

Det er forresten en veldig bra øvelse til man skal begynne med flikk flakk. Kan kanskje vise en gang?

Ser ut som jeg tryner, men jeg gjør ikke det.

Stine i flikk.

Passe myk i ryggen?

Magdalena i stift.

Michelle i stift.

Alltid like koselig å være med å trene junior. Gleder meg sånn til de skal ut på matta på nm ♥
Er det bare meg, eller har det vært skikkelig mye om cheerleading i det siste?

Søte Victoria og Merete hilser !

You guys are one in a billion !

4
Sjarmerende.


Cause you're amazing, just the way you are ¢¾¢¾

Tematrening!

5

På onsdag hadde vi tema trening, hvor alle kledde seg ut som.. Et eller annet. Det må ha vært den morsomte treningen på lenge, første treninga på lenge og for den del. Jeg tror også at alle var der (?) for èn gangs skyld. Det var rett og slett bare supergøy ! ♥
Lotteee, så søt ! ♥

Og jeg var egentlig en mus.. Men jeg fant ikke eyelineren, så da ble det ikke værhår :((

Maiken var bad taste, syns kanskje? Neida, du var så fin så !

Marie var dokke..

..Sammen med Thea Sistah, Sofie.

Shanita var ballerina.

Merisha var en grei blanding av litt av hvert, tror jeg?

Kate Beate var gutt.

Kamilla var katt. Se så sykt søt, a!

Martine var også katt.

Thea var en Bebifee.

Kristine var... nok en katt

Neimen halla. EN KATT TIL !Merisha i flikk.Sofie i flikk. Den har blitt så braaa !

Musa vel.

Whoop, vi er søte.. Vel, dere hvertfall ♥

Sofie sin syke bru.

Så skulle vi også kåre den med best kostyme.

Og det ble.

DADADADADADDADADDADADADAD.

MARTE! Velfortjent seier. Geisha liksom!

Superherlig trening. Tok også masse lagbilder, de kommer snart. Følg med, hihi.
Har dere hatt tematrening før? Hvis ikke burde dere prøve.

Mine i mål innen cheerleading !

17

Noe jeg alltid har gjort den tiden jeg har gått på cheerleading er å lage meg mål. Turnelementer og stunts jeg skal klare innen en avsatt tid, eller ting jeg skal forbedre eller bare ha prøvd. De har som regel gått på å klare ting i håndstående, komme ned i spagater, gå ned i bru på egenhånd, flikk flakk alene, doble twister, you name it. Listen er nærmest uendelig. Er så gøy å se på hva man hadde lyst til å klare for noen måneder siden !

Men siden jeg har klart det meste som stod på den gamle listen min, så tenkte jeg at jeg kunne lage meg en ny. Så, fram til nm 2011 eller til sommeren igjen skal jeg klare :
Å holde scorpionen så høyt med begge hender.

Klare stille salto alene.
Lite sannsynlig, men jeg kan håpe?

Ta på beina mine mens jeg står i bru.
Få perfekt kick twist.
Klippet er tatt fra en gammel treningsvideo, derfor lyden er rar.

Få scalen nærmere kroppen.

Klare ordentlig bow.

Klare walkover alene.

Overspagat på venstre.

Araber salto alene.

Komme ned i guttespagaten.

Araber tempi alene.
Nok en gang fra treningsvideo, og klippet er veldig gammelt.

++ Mye annet jeg også har planer om å klare. Så får vi se da, når nm er over på hvor mye jeg får krysset av. Og om det jeg klarer resten til sommeren. Dette kan jo bli spennende, haha.

Pleier du å sette deg mål for ting?

Tusen takk for at dere svarte i forrige innlegg !

Jeg savner å trene.. FML

7

For første gang på tre uker har jeg vært på en trening - men bare for å se på dessverre. Var skikkelig godt å se igjen hele gjengen, og noen nye fjes. Gøy å se hva de hade drivi med mens jeg har vært borte. De har jobbet masse med dansen og mange av dem har blitt så myke!


A-frame. Rebekka har tatt over for meg som 2. etg, men bare mens jeg er syk heldigvis. Hihi.

Sofieeee  ♥

Merisha er så søt!

Jeg tøyer Marie i bow, damn hun har blitt så myk.

Åh, jeg savner så sykt å trene. Hadde så lyst til å gjøre ting mens jeg var der i dag, men vet at jeg ikke kan. Det har faktisk gått tre uker nå, 21 dager uten trening det. Har ikke gått så lenge uten å trene på.. flere år?
Gleder meg til jeg er frisk!!

Og plutselig var man nesten nede i guttespagaten

26

Jeg har lengta så sykt etter å tøye, tuller ikke. Har ikke tøyd på snart tre uker, så istad fikk det plutselig for meg at skal jeg tøye!


Etter en stund var midtspagaten min sånn. Så plutselig...

Så kom jeg nesten ned!!!!!! sykt gøy egentlig.

Søtt.

Gjett om det blir hardtøying på meg når jeg er frisk a. Gleder meg så sinnsykt, utrolig, forferdlig mye. Da skal alle tre spagatene sitte!
Kommer du ned i noen av spagatene?

Sick and tired of being sick and tired

14

Nå er jeg så sykt lei av å være syk. Jeg vil bli frisk, nå!

Alle prater om at jeg er "heldig" som er syk og får være litt borte fra skolen. Og ja, det har jo sine fordeler, som å kunne sove lengre, utsettelse av lekser osv. Men det negative ved det veier så mye, mye mer. Jeg er konstant sliten og slapp, blir fort sur og det var den tiden da mandelen var helt j**. Og det værste av alt, jeg får ikke trene. Jeg savner å trene så sykt, og har lyst til å trene NÅ! Trenetrenetrene.. ble mye trene nå.Jeg har alltid tatt det for gitt at jeg har kunnet dra å trene når jeg vil. Har vært frisk og rask og ikke tenkt noe mer over det. Men det er det som er tingen når man blir frisk etter å ha vært syk lenge - man setter pris på de små tingene. Bare den lille tingen å kunne løpe skal bli godt, å ikke være dødens sliten midt på dagen eller ha ofte vondt i hodet, det vil jeg sette stor pris på når jeg endelig vil lbi helt frisk. Can't wait!

Og jeg vet at jeg kommer til å bli så uendelig glad den dagen jeg får høre at jeg kan begynne med treningen. For jeg savner å bli kastet rundt :(((((

Hva ville du savne mest hvis du hadde blitt sengeliggende over lengre tid?
Ikke at jeg er sengaliggende nå, men var..

Cheertrening!

4

Jeg er så sykt sliten i dag. Alt jeg har lyst til er å legge meg ned å sove egentlig. Heldigvis så begynner klokka å bli litt, så tar nok kvelden tidlig i dag tenker jeg.

Ellers har jeg vært på trening i dag. Og guess what?! Det har begynt to nye, er ikke sikker på om de vil fortsette, men håper selvfølgelig det. For de er overaaskende flinke i løfting og slikt til å være helt nye. Også har Kamilla kommet tilbake - tror jeg. Håper det! ♥

Catharing i bru.

Wiii, Thea tok araber flikk igjen i dag. Flinking!

Fin pose Kathi, hihi.

New girls øver hopp :)

Hihi, sjekk Lotte titter nederst der, så søt!

Var også sykt stiv i dag, for dere som bryr dere. Så å tøye ryggen var tortur, stakkars meg.

Er så gøy å trene for tiden (selvom jeg har en superdårlig flikk flakk periode). Gleder meg allerede til neste trening. I love my team

Trening, trening og smasha brownies.

7

Har vært på trening igjen i dag, sinnsykt deilig. Thea og jeg dro innover en time tidligere og lagde brownies med Maiken som vi tok med på trening. Haha, det må være noe av det ekleste jeg har sett. Ikke helt ferige brownies som vi stappa oppi en isboks og moste litt sammen. Naaam! Synd jeg ikke tok bilde..


Marie - Meg - Maiken

Holder på å redigere video fra treninga i dag, så den kommer snaart. Imens får dere kose dere med scorp bilde fra forrige trening.

Spagater - Før og etter!

15

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Betyr mye for meg å høre at så mange av dere bryr dere og kommer med støttende ord ♥ Jeg blir så rørt at jeg kjenner klumpen i halsen og tårene begynner å trille. Men det setter et smil på munnen min og får meg bare mer gira på å ikke gi opp (ikke at jeg hadde planer) og fortsette å jobbe. For den nye gs'en vår skal hvertfall være med på Eiker. Så får vi se hvordan det blir med resten.

Leser - "Kan du legge ut et bildet av deg i jentespagaten før du begynte på cheer? Var du like myk da? :P"

Nei, ikke i det hele tatt. Når jeg begynte på cheer var jeg rett og slett stiv som en stokk. Før jeg stod med beina rette og samlet og bøyde meg framover, fikk jeg ikke armene lenger ned enn til knærne!! Syns det er helt sykt å tenke på nå, skal jeg være ærlig. Kan jo vise dere noen før og etter-bilder


Og her hadde jeg allerede tøyd ganske mye på høyre spagaten - så den var verre!

Og sånn her den nå, tatt på forrige trening.


For ca et år siden, så den hadde jeg altså tøyd på i ca 7 mnd.

Og sånn er den nå. Har tøyd masse det siste halvåret for å komme helt ned, og endelig gjorde jeg det!

Men så til den jeg syntes var den morsomste av alle;

Fint annsikt. I januar 2009.

Nå i sommer. Ikke helt nede enda, men bedre enn den var!

Mange som har lurt på dette, så da har dere fått svar. Jeg var ikke myk i det hele tatt før jeg begynte på cheerleading! Og når jeg da har klart å presse meg ned i to av spagatene, da kan faktisk alle klare det. Men det eneste som funker er tøying, masse og regelmessig tøying.

Jeg skal prøve å få til tøyevideoer snart. Må prøve å få lånt meg et videokamera først, for mobilkvalitet gidder jeg ikke :)

RESTEN AV TRENINGSBILDENE!

11

Fikk det litt travelt når vi skulle innover til besteforeldrene mine istad (jeg dro mest for å spise gryteretten til mormor, jeg var sulten) så jeg rakk ikke legge ut alle bildene fra treningen idag. Så jada, Thea - Jeg skal legge ut bilde av spagaten og bowen din :)Jeg mener det, jeg var dritkul på håret der! HE HEThea er snart nede nå!Maiken har seriøst vært så flink til å tøye ryggen nå, bruen hennes blir bare bedre og bedre.Jeg bærer matter med stiiiil.

Pose #1

Pose #2

Pose #3

Jadda, Thea er da stiv som en stokk. Skulle søren meg vært flyer med de posisjonene der!
Var bare vi tre som trente i dag, så vi var i gymsalen der alene i noen timer og turna og tøyde. Lotte var der litt, men dro etter en liten stund.

Fortsett å kom med forslag til MÅ GJØRE VIDEO, har kommet inn helt sykt mye forslag nå. Liker'e!

Men nå skal jeg sove, GOD NATT!

Bilder fra cheertrening i dag

12

Jada, enda en gang så blogger jeg om det samme som MAIKEN, men det får nå gå. Det var hvertfall trening igjen i dag, og jeg hadde det supert. Selvom vi var veldig få og mange var syke (inkludert meg) så føler jeg at vi fikk gjort mye.

Også ville jeg bare si en ting til laget mitt. At jeg er veldig glad i dere alle sammen, og veldig stolt av dere og hva vi har fått til. Og selvom ting ikke er så veldig greit for tiden, så vet jeg at vi kan få det til - vi må bare jobbe hardt for det. Go Twisters Fears!

Sjekk Thea er muskelkvinne!Shanita er så søt!

En av metodene vi bruker for å tøye ryggen og den gjør j** vondt.

Men til gjengjeld så funker den veldig bra, for bruen min har blitt bedre. Liker!

Scorpen min har også blitt bedre. Jadajada, elsker å skryte av meg selv (HE HE tulla).

Maiken har vært flink å tøye ryggen i det siste, så bruen hennes har og blitt bedre!Marie.

Første gang Maiken prøvde split i dag..

..og arabesque i løft. Flinkus!

Haha, liker det bildet. Tatt idet Marie dytter fra i araber.

Maiken.

Meg.

Marie.
Var scaletøying på gang for flyerne i dag.

Heelstretch.

Jess, veldig pen der gitt. Men Lotte dreiv med hardtøying i bow på meg i dag. For jeg skulle nemlig..

Dam dam dam.. Gjøre det i løft. First time ever. Er ikke noe pen bow akkurat, men det går seg til med litt mer tøying.

Maiken.

Maaaaai.


Herlig å trene ordentlig igjen. ♥

Hva syns du om bildene?

,