Svar på spørsmål, del 2

5

Hvor ofte trener du?
Tirsdag, Onsdag, Søndag, de gangene jeg er flink til å egentrene og eventuelle ekstratreninger.  

Har du en bestemt diet, eller prøver du bare å spise sunt?
Jeg har ingen bestemt diett, å spise sunt for meg er umulig når jeg ikke liker grønnsaker. Men jeg prøver å ikke spise så usunt. Prøver så godt jeg kan å holde godteri innenfor helgen, og jeg de dagligdagse produktene jeg kan få uten sukker velger jeg helst. Sånn som ketchup, hvorfor i alle dager skal de ha sukker det?! Også drikker jeg så og si ikke brus, drikker nesten alltid vann.

Hva er ditt største personlige mål innen cheerleading nå for tiden?
Araber flik salto!! Øver på det neten hver trening, skal sette den til NM! 

Hva er favorittmaten/retten din?
Tandori. Beste som finnes. Kan spise det til frokost, lunsj, middag, kveldsmat, nattmat og som alle mulige mellommåltider. Elsker det.

Angrer du for at du starta på cheer?

Aldri. Tror ikke det er noen annen sport som gir deg like mye ♥ Og jeg lever for slike øyeblikk.

Hvordan gjør du det på skolen? Snitt, favorittfag og sånt
Var mye flinkere på ungdomsskolen enn nå. Er så skolelei og å vanskelig å gjøre det bra på vgs. Jeg bare slappet av gjennom hele ungdomsskolen og trengte ikke anstrenge meg stort for å få snitt på 5,1. Favorittfag er alt av medie, på uskolen likte jeg godt historie, matte og engelsk.

Men nå har jeg sånn ca 1,5 og er fornøyd med det siden jeg egentlig suger i alle fagene.

Hva er det du ikke klarer deg en dag uten? 

Sondre og Jannicke<33333333333333333333333

Hvertfall ikke Jannicke som lurte seg inn her nå. Må si hun er flink til å svare for meg, er som jeg skulle sagt det selv!

Kunne du droppa Cheerleading for noe annet?
Hvis det hadde kommet til sånne ultimatum er det ganske mange ting jeg hadde valgt fremfor cheer.  Hva kan du av turn?
Alene kan jeg i grunn araber flik, tempi og step flikk? Og med spotter gjør jeg stillesalto og araber flik salto. Jeg er ikke noen verdensmester i turn, menmen. 

Skal du søke på landslaget? coed eller af?
Ja, jeg kommer til å stille på uttak. På af som base og mellomflyer. 

Du er super pen og flink i cheerleading!
Du er søt ♥ Tusen takk! 

Kan ikke du begynne å lage treningvideo igjen? elsker det
Jaa, jeg kan vel egentlig det? Sluttet liksom med det etter at jeg sluttet på twisters. Her er hvertfall den siste jeg lagde derfra, er så morsomt å se tilbake på gamle tider. Dette er faktisk to år siden nå! Utrolig hvor fort tiden går.  

Kan fortsatt stille spørsmål om det er noe mer du lurer på!

Svar på spørsmål, del 1

1

Har du noen søsken? I så fall hvor gammel, og hva heter de? 
Jeg har en storebror som heter Ruben, og han er 20 år. Blir 21 i februar. 

Favoritt film?
Harry Potter og The Hunger Games.

Hvorfor Cheer?
Fordi det er den beste sporten du får tak i  


Hvor høy er du? og hva veier du?
Jeg er veldig usikker på hvor høy jeg er. Men sist jeg sjekket var jeg ca 1.65, mulig det er litt feil. Helt hva jeg veier kommer jeg nok aldri til å skrive, men jeg tørr å påstå at jeg er den tyngste flyeren i Norge :)

Det STØRSTE ønske til jul? altså, hva ønsker du deg aller mest??
Helt ærlig så ønsker jeg meg ikke noe særlig til jul, jeg har alt jeg trenger og ønsker meg, jeg. Det jeg la ut bilde av på ønskelista var bare fine ting jeg fant der og da, ingenting jeg VIRKELIG vil ha. Så det jeg ønsker meg er kanskje noe som betyr noe, et fint kort, bilder som er rammet inn, en scrapbook full av gode minner. Noe som jeg kan sitte og se på og få en skikkelig god følelse av. Ja, det ønsker jeg meg til jul ♥ 

Farger du håret?
Jaaa. Har farget håret kjempelenge, byttet på litt med lyst og mørkere. Men nå har jeg hatt samme hårfarge siden jeg var i Kypros, kjempeblondt og farget etterveksten noen ganger.

Beste med å ha kjæreste?
Jeg vil jo gjerne svare alt, for det er så mye som er bra med å ha en kjæreste. Men for min del har det vært at jeg alltid har en som er "min". En som alltid vil være med meg, snakke med meg, trøste meg og som jeg kan være meg selv med og si hva jeg vil til uten at jeg trenger å angre på det etterpå. Bare det at han kaller meg for kjæresten sin er jo et tegn på at han virkelig liker meg og vil være med meg, jeg har liksom ikke den bekreftelsen med venner så jeg vil aldri være like sikre med de på samme måten. Veldig godt å vite at uansett hva som skjer, uansett hvor mange som ditcher vil Sondre stå igjen til slutt og fortsatt fortelle meg hvor bra jeg er og at han elsker meg. 

"Verste" med å ha kjæreste?
Åh, vanskeliiiig. Sånn i forhold til meg og Sondre er det vel kanskje at begge er like sta? Haha, kan stå og diskutere sånne småting fordi begge nekter å innrømme at den andre har rett. Men vil ikke si at noe er direkte ille med å ha kjæreste, hvertfall ikke for meg.  
NEI VENT. Værste er at jeg er redd for at det skal komme en sånn slu liten slange av en jente og prøve å ta han fra meg. Haha, er dødsredd for det. Selv om jeg vet at Sondre er veloppdragen og flink til å si nei takk :)

Er du mye med venner på fritiden utenom cheer, eller bruker du fritiden din bare på Sondre?
Jeg er såklart veldig mye med Sondre, sånn blir det veldig lett. Men jeg er jo med venner også, jeg prøver å planlegge sånn at jeg får til begge deler. 

Er det vanskelig å ha like bra kontakt med venner nå som du har kjæreste?
Sondre er ikke grunnen til at jeg ikke har like bra kontakt med mange venner lenger. 

Hvor ofte trener du?
Tre-fire ganger cheer i uka. Var flink en stund til å jogge også utenom, litt på morgenen eller kvelden og tok noen ganger med meg mamma. Men nå som snøen kommet har jeg ikke lyst til å bevege meg ut av huset i det hele tatt! 

Hvem er forbildet ditt innenfor cheerleading?


Det er bare å fortsette å stille spørsmål HER om det er noe mer du lurer på. Del 2 kommer snart. 

SPØRSMÅLSRUNDE - deseber 2012

17

Da blir det en liten spørsmålsrunde igjen, som kommer til å foregå så lenge jeg føler for det og jeg svarer når det kommer inn noen spørsmål som det er verdt å svare på. Så spør om hva som helst, vær så personlige og frekke som dere bare vil, jeg svarer kun på det jeg vil likvel. 

Så for å prøve å fiske litt så legger jeg igjen en kommentar hos alle bloggene som stiller spørsmål, ok? Fint, kjør på :)


Sminkeløs, rart smil og rund i ansiktet. Morsomt!

Spørsmålsrunde - Rikke svarer!

30

Kjører den typiske spørsmålsrunden hvor bestevenninnen svarer, jeg. Begynner å bli mange andre som har gjort det nå, er veldig klar over det. Men jeg har lite å blogge om, hadde lyst til å ha spørsmålsrunde, men har hatt sånn helt vanlig to/tre ganger før. 

Så derfor, Rikke svarer på alle spørsmål dere måtte ha. Enten spørsmål dere har om henne, eller til henne om meg. Eller om dere vil spørre meg om noe, det er samme. Så er det noe du lurer på, er tiden for å spørre nå! Tror Rikke hadde blitt glad for masse spørsmål altså ♥


Svar på spørsmålsrunden #6

14

Satser du på høy plassering i NM 2011? Jeg satser på èn ting til nm, og det er å ha det sykt kult!

Hva tenkte du når du kom ned i spagaten? "JEEEEEEEEEEEESS!"

Hvordan syk er du? Lenge siden nå, men jeg hadde kyssesyken. Og det er noe av det verste jeg har vært med på. Glad det er over!

Hva syntes du om feminine guter eller homofile gutter? Jeg har absolut tingenting imot dem, og ser faktisk skikkelig opp til de som tør å stå for det og ikke bryr seg om hva slags dritt folk måtte si. For det er veldig få som tør, noe jeg skjønner veldig godt når folk i dag er så trangsynte og fordomsfulle.

Hvor mange cheersløyfer har du? Telte nå og har faktisk 12 stykker. Hehe, kan vel si jeg er litt svak for sløyfer. Har laget nesten alle selv da.


Hvor blir det av tøyevideoen?
Nå kan jeg endelig si at den er kommet! Tror de fleste har fått med seg deg, hehe. Neste video vil være med guttespagaten og kommer om ca to uker tenker jeg.

Hvor lang tid tok det for deg å komme ned i spagaten? Tøyde du flere ganger om dagen da? Jeg brukte ca et halvt år for å komme ned i hørespagaten og et og et halvt på venstre. Tøyde ikke flere ganger om dagen, det skal man ikke heller. Men flere ganger i uka derimot, det gjorde jeg. Ca fire-fem ganger, men er veldig forskjellig fra uke til uke.

Hvordan varmer du opp før tøying? Som regel varmer jeg opp med turn, eller stunting hvis det er på trening. Ellers funker aerobic eller vanlig jogging supert.

Hva er du mest fornøyd med på deg selv?
Hm. Hadde du spurt for et halvt år siden ville jeg faktisk ha svart magen. Jeg har egentlig alltid vært ganske fornøyd med den, for etter utallige situps og mange minutter med "planken" har jeg klart å holde den ganske flat og fin. Men etter den j** kyssesyken så var ikke den like flat etterpå, så den liker jeg ikke så mye lengre. Så da kan jeg vel kanskje svare.. Øyevippene? Har fått høre mange ganger at de er veldig lange. Det liker jeg at de er.


Har du planer om å slutte å blogge?
Nei, foreløpig har jeg ingen som helst planer om å slutte. Men det kan når som helst endre seg. Kan hende jeg våkner opp en dag og finner ut at det er på tide å finne noe annet å bruke internettet til. Men jeg skal garantert fortsette en god stund fremover.

På turnevideoen kommer du opp i en håndstående uten å reise deg opp, hvordan lærte du det?
Er ikke helt sikker på hva du mener, men gjetter på at det er baklengsrulle du tenker på. I så fall så begynner man med å øve på å stupe kråke baklengs. Og etterhvert starter man oppreist før man ruller bakover og strekker ut armene midt i så man kommer opp til en håndstående. Så og si umulig å forklare med ord..

Hvor mang ganger i uka trener du til vanelig (når du ikke er syk) og hvor mange timer? Fire-fem dager i uka. Hvor mange timer er jeg ikke sikker på, er så forskjellig! Men hver av de faste treningene varer i 2-2,5 timer. Så et eller annet rundt 10 timer i uka.Er det noen som har noen fler spørsmål, om et eller annet?
Så kan jeg lage en del sju senere en gang.
Var det noe av dette du ikke visste fra før av?

Svar på spørsmålsrunden #5

9

Hva er det skumleste du har prøvd innen cheerleading? Saltotoss syns jeg er ganske skummelt enda. Ellers har jeg en greie for heel twist, har aldri helt fått inn teknikken der. Ellers er ting bare skummelt de første gangene.

Har du noen tøyemetoder du synes funker bedre enn andre? Hmm, er jo det. Men de vanlige tøyemetodene som alle vet om, funker bra. Men jeg må snart få ræva i gir og lage tøyevideo !!

Kan du lage ei liste over de bloggene du leser fast? (jeg trenger flere blogger å lese) Du kan se under favoritter på sidemenyen min, der er noen blogger jeg vil, annbefale! (den ble borte når jeg endret design. Men kommer opp igjen snart)

Hvem tror du kommer til å bli den største konkurrenten i cheerleading i år på ditt nivå? Tja, eagles og angels kanskje?Favorittdrikke som ikke er brus? Farris eller IsTe.

Favoritt program på tv? Åh, jeg ser alt for mye på tv da. One tree hill, greys anatomy, medium, hotel cæsar ++

Hva hadde du gjort vis du fikk 40.000.000 kr? Da hadde jeg kjøpt meg hele verden.

Retter du håret ditt ofte? Kommer an på hva du ser på som ofte. Retter det ikke hver dag, men ikke så sjeldent heller. Kommer an på dagshumøret kan man si.

Kjenner du noen cheerleadere fra andre lag rundt om i norge ? isåfall.. hvordan holder dere kontakten ? Å ja, jeg snakker med maaange. Og syns det er kjempekoselig og kunne snakke med andre som har akkurat den samme interessen som meg osv. Gleder meg til å se alle på nm! Er nå facebook jeg bruker mest. Jeg er sykt facebook nerd.

Hvor høy er du? Jeg er ca 1.64.

Klarer du salto? Jeg klarer ikke stillestående alene enda, men har osm mål å klare det en dag. Men i toss kan jeg.

Hvor lang tid tok det før du lærte flikkflakk etter at du begynte på cheerleading? Tror det tok ca 10 mnd før jeg gjorde det helt alene, hvis jeg ikke tar veldig feil? Var veldig pinglete i starten og ville ikke gjøre det med mindre noen sikra. Haha jeg er teit.

Kunne du noe fra før av når du begynte på cheerleading? Nei, som jeg har sagt veldig mange ganger før så kunne jeg ingenting overhode. Jeg var stiv som en stokk og kunne ikke slå hjul. Så når jeg har klart å få det til, så kan hvem som helst!Har du noen gang vurdert å slutte på cheerleading? Nei. Og akkurat nå ser jeg aldri for meg å slutte heller

Ville du fortsatt holdt på med cheerleading hvis du fikk beskjed om at du var blitt for høy, og at du måtte bli noe annet? Hadde selvfølgelig ikke sluttet. Hadde blitt veldig lei meg, for det er flyer jeg syns er morsomst. Men da hadde jeg bare gått over til å bli base eller bal. Og jeg har vært litt base på toss og slikt alt, så det hadde jeg tatt med et smil. Men jeg har fått beskjed om at jeg ikke skal bekymre meg for det, for jeg vil ikke bli bytta ut som flyer så lenge jeg går på twisters. Så jeg satser på det :)

Kom på at jeg ikke var ferdig med å svare på spørsmålsrunden enda. Kommer en del til etter dette, så er jeg ferdig. Kjører nok en ny runde til våren eller sommeren.
Fant du ut noe nytt?

Svar på spørsmålsrunden #4

6

Når startet du med cheerleading?
Januar 2008, så når vi kommer til Januar igjen har jeg gått i to år.

Hvordan lærte du deg flikflak?
Først ved å øve sats (oppe bakover på en tjukkas og lande på ryggen) - bli sikret av to personer - bli sikret av èn person - sikret på trampolina - alene på trampolina - alene på tjukkas - alene på vanlig matte. Kanskje lage en video en gang om hvordan man kan lære seg det?

Å lære seg flikk flakk alene tar lang tid, så det er ikke feil å ha litt tolmodighet. Man har også opp og nedturer. Flikk flakken kan ha blitt bra og neste uken er den helt mongo igjen. Har hatt flere sånne runder selv. Da er det veldig viktig å ikke gi opp!

Jeg har vel forbedret meg litt? Hah.


Skal du på NM i 2011?

Jaaaaaa!

liker du dyr?
Jaaaaaa!

Beskriv deg selv med 3 ord :D
Hyper, sykt sterk og sykt teit.

Har du kjæreste?
Nei.

Har du lyst på kjæreste?
Lever lykkelig som singel, jeg :)

Hva er lagfargen til Twisters, dere var jo rosa?
Ja, vi var hvite og rosa, men så var det så mange som ville ha nye drakter siden de var litt upraktiske ++ Og siden vi var et helt nytt lag, var vi ikke bundet til èn spesiell farge, så derfor ville vi være svarte. Jeg liker de nye draktene mye bedre.


Synes du at du har en fin blogg? (det synes jeg)
Hehe, tusen takk ! Det går litt sånn i rykk og napp. Enkelte innlegg er jeg ganske fornøyd med, mens andre ikke i det hele tatt. Men alt i alt tror jeg da at den er helt grei. Ellers hadde jeg vel ikke hatt så mange lesere?

Synes du toss er skummelt?
Nei, syns det bare er morsomt. Bare salto jeg syns er litt skummelt etter å ha hatt mange fall.

Hvis du har eller kan ta et, kan du legge ut et bilde av emilie Mal***. på bloggen? (når hun er flyer)
Kan ta med kameraet neste junior trening.

Digger du meg og thea ? :D
Seff.

Kommer svarene på videoblogg?
Jaja, du ser jo at dette er en videoblogg? :)

Kan du legge ut et bilde av deg, hvor du hadde farget håret?


Hvor lenge har du gått på cheer?

I Januar har jeg gått i to år.

Hva synes du om Viqueens?
Love them. Hvordan kan man ikke like dem? De er jo Norges stolthet innen cheerleading. Helt sykt flinke alle sammen. Noe som er mer enn velfortjent med tanke på hvor hardt de jobber.

Hva er ditt beste cheer-minne?
Nm 2010 ♥Har fortsatt flere spørsmål igjen (det er bare å fortsette å stille spørsmål HER!), så jeg lurte på om jeg skulle skrive resten som innlegg eller videoblogg..
Hva vil dere?

Svar på spørsmål #3

3

Hvordan klær liker du å gå med?
Vanlige klær, i think. Har ikke noe sånn spesiell stil eller noen ting. Skulle ønske jeg hadde det da. Meeen, det har jeg ikke.

Favoritt mat?
Lasagne <3<3<3<3

Opptatt av utseende?
Ikke noe mer enn alle andre. Jeg er heeelt ordinær egentlig :)

Farget håret?

Jess. I 8. klasse hadde jeg farget håret mye, gang på gang for å få vekk litt mørk ettervekst. Og håret mitt begynte å bli slitt etterhvert. Så i Mai farget jeg håret mørkt. For jeg hadde en tanke om at håret ville solblekes i løpet av sommeren og gå tilbake til sin naturlige farge. Og det funket kjempebra! Etter to måneder var den tilbake til normal, og jeg har ikke farget det siden. Så fargen min nå er helt naturlig :)

Forelsket?
Nei.

Hvor mange timer trener i uken?
Det har jeg ikke tellingen på. Men jeg trente myyyye mer før, sånn i vår. Og da tror jeg at jeg trente 15-19 timer i uka. Vent litt så skal jeg prøve å regne ut...... Kanskje 10, eller litt under? Vanskelig å regne ut, for det er forskjellig fra uke til uke.

Hvis du hadde fått spørsmål fra et topp cheerlidnings lag, ville du droppa twisters?
For det første skrives det cheerleading, hihi. Og for det andre, så aner jeg ikke. Veldig vanskelig å si. Tror ikke jeg hadde turt, for så flink at jeg hadde passet inn på et topplag, det er jeg ikke. Også hadde det nok vært for vanskelig å skulle slutte på laget. For jeg elsker twisters! Men det er vanskelig å si sikkert før jeg står oppe i en slik situasjon..

Hvis du kunne forandre på én ting ved deg selv, hva ville det vært?
Høyden min! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg skulle ønske jeg har noen eller mange cm lavere. For jeg er forferdelig redd for å bli for høy og svær til at noen skal klare å løfte meg til slutt.

Blir du inspirert av andre bloggere, isåfall hvilke?
Blir jo såklart litt inspirert av andre bloggere, får litt ideer her og der. Men det meste kommer vel fra eget hode. Kan legge ut en liste senere med blogger jeg føler fast. Vil også komme i sidebaren bare du får fikset ferdig designet, Emma.

Skal du være skikkelig nerd siste halvår av tiende?
Har nå planer. 5 i snitt er minstekrav! Ellers skal jeg legge meg ned i en grøft og dø mens random katter tisser meg på leggen.

Hvilken linje skal du søke neste år, og hvilken skole?
Medialinja på Sørumsand. Gleder meg som en liten unge på julaften!

Trener du noe annet enn cheer? Jogger du noe f.eks?
Som de fleste vet så hater jeg å jogge, så det gjør jeg kun de gangene jeg gidder. Ellers trener jeg ikke noe annet, nei.

Er Thea er kul, eller er hun er kul? :D
Du faila litt på spørsmålet ditt, men ja Thea... DU ER KUL!

God og svett, ja

Litt mange lange svar denne gangen, heh. Men fortsett å still spørsmål HER! Bare å komme med massemasse spørsmål :)

Svar på spørsmål #2

4

Har du noen gang tenkt på at du skulle slutte på cheerleading, eller begynne på et annet lag?
Nei. Har så klart tenkt på det, at det ville vært spennende å prøve seg på et annet lag. Men jeg har aldri vurdert det. Jeg hadde aldri klart å gjort det, og skjønner ikke hvordan de andre klarte det heller. Var sikkert ikke lett for dem, men skjønner ikke hvordan de klarte.. Rett og slett.

Hva vil du bli ?

Nøyaktig hva jeg vil bli, er jeg ikke sikker på. Men jeg vet ganske sikkert at jeg vil bli noe innenfor media. Det er også den linja jeg har planer om å gå neste år.

Hvordan ser du på deg selv ?

Som en jente som er litt for glad i cheerleading, boblevann og å lage stygge grimaser på bilder.

Hvis du kunne valgt 1 ting/person og ha med på en øde øy hvem/hva ?
Kan jeg ta to ting? Laget mitt og håndleddsstøtter.

Når får du nytt design og header ?
Når Emma har tid til å fikse det. Hun har begynt nå, så det er ferdig om ikke lenge håper jeg.

Har du noen dyr?
En katt som heter Reidar.

Hvilken brusk liker du best?
Hva er brusk?

Har vennene dine vert frekk med deg på skolen?
JA! Har bare slemme venner jeg, hater dem. Neida, de er vel ikke det. Hvis du ser bortifra Sondre. Tror han lever for å gjøre livet mitt surt.. Ikke ta meg seriøst!

Hvor mange bestevenner har du?
Etter min mening har man mange bekjente, noen venner, få gode venner, men kun èn bestevenn. Min er Thea


Bruker du mye sminke?
Nei

Hvilken telefon har du?
Sony Ericsson Satio, er egentlig ganske fornøyd med den. Har hatt den i snart ett år, aldri klikka ellernoe. Tommel opp for det.

Hva er din største drøm?
Å KOMME PÅ TOPPLISTA!!!!! nei.. å reise jorda rundt.

Når blir du frisk igjen?
Hadde jeg kunnet velge selv hadde jeg vært frisk alt. Men dessverre så kan det hende det tar laaang tid før jeg er helt frisk igjen :(

Hvor høy er du?
1,64. Skulle ønske jeg var lavere!

Hvor lenge har du blogget?
Når vi kommer i november så har jeg blogget i 2 år. Da kommer det nok en liten overraskelse til dere, også skal jeg lage kake. Bra grunn for å spise litt usunt..

Svar på spørsmål #1

3

Hvem er din aller beste venn ?

THEA, the one and only ♥

Yndlingsgrønnsak?

Jeg er ikke noe glad i grønnsaker i det hele tatt. Faktisk så liker jeg bare to grønnsaker, salat og agurk. Men agurk er best.

Yndlingsfarge?

Roooosa, jeg liker bare ting hvis de er roooosa.

Digger du solbriller?

På andre, men ikke på meg selv.Jeg ser ut som en mygg meg solbriller, kler det ikke i det hele tatt. Så jeg går stort sett hele sommeren uten solbriller.


Liker du best å gå med kjole eller skjørt?

Kjole.

Følger du med på moter, eller går du best sånn du liker selv?
Følger ikke med på noe moter sånn spesielt, så jeg går jo i det jeg føler for. Er ikke noe spesielt flink med klær heller. Men skulle ønske jeg var det.

Hva syntes du om NRC tigers?
Faktisk så er NRC Tigers ett av favotittklubbene mine. Twisters har et spesielt bånd til dem, hvis jeg kan si det på den måten? Siden treneren vår er medlem av dem klubben og utøver på ett av lagene, så ordner hun så vi har treninger i Tigershallen fra tid til annen. Vi har også hatt treninger med noen fra elite laget, bl.a Eva og Martine. Noe som har vært veldig nyttig for oss. Så jeg liker klubben veldig godt. Også er de jo veldig flinke :)

Fortsett å stille spørsmål HER!

,