Et veldig sentimentalt cheershow !

9

I dag hadde Twisters show på det nye senteret på Bjørkelangen (Jada, nå har vi fått eget senter, med cubus og greier. Nå er Bjørkelangen blitt en ordentlig storby). Kan vel kanskje ikke akkurat kalle det et show. Men vi (de) stuntet og turnet litt osv med litt musikk i bakgrunnen. Så jo, det var vel et show.
Merisha i flikk.

Siri i salto. Se så søt hun er og har spirit !

Rebeka i flikk.

Til deg som ville ha bilder av når Emilie er flyer, værsågod. Wiiiiiiiii. Nesten nede. LYKKE! Haha, er egentlig ikke så myk, bare pressa meg ned.

Malena som flyer.

Marie i suicide.

Maiken i scale.

Meg i heel.Marie til venstre. Emilie til høyre.

Meg i bow. Gleder meg til den er ordentlig braaa. Og så var vi ferdig, og bukket og takket for oss. Så gikk vi litt rundt på senteret, spiste litt og så fant vi ut at vi skulle fra bort på junior treninga.


Sandra i flikk.

Emilie til venstre. Stine til høyre.


Åååå. Junior har blitt så utrolig flinke. Alle øver flikk flakk, alle flyerne klarer bow (synd jeg ikke tok bilde av det), mange har sykt bra hopp, mange øver araber flikk, de har begynt med pyramider og tossene begynner å bli veldig. bra. Merker jeg blir sykt stolt av dem. Hvis noen av dere leser dette, så skal dere vite at dere er kjempeflinke alle sammen !!! 

Det ble en sånn liten grinestund midt i treningen. For Rikke som har gått over til Lakers, og Tonje som har slutta var med på treningen. Og vi savner de og alle andre som har sluttet så sykt (ja, ser dem jo på skolen og alt det, men blir en litt annen setting). I tillegg så er jeg lei av å være syk. Så jeg blir alltid lei meg av å være på treninger, men jeg har aldri grått noe for det. Selvom det har vært nære mange ganger. Så da kom alt ut på en gang. Og vi satt det og gråt sammen hele gjengen.
Savner sånn som det var for et halvt år siden. Da var alt rett og slett perfekt ♥

Hva syns du om bildene?

,