I love you

10...bestejenta mi ♥

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 8482810870

Photoshoot med Nina

6

Tror aldri jeg la ut disse bildene her, men de er hvertfall fra April i år og er tatt av Nina Larsen, en fotograf her fra Aurskog. Jeg har vært på utplassering hos henne for tre år siden og hatt litt kontakt med henne siden da. En dag fikk jeg en melding av henne som lurte på om jeg hadde lyst til å stå modell for henne en dag, jeg ble veldig glad over å bli spurt og svarte et stort ja med en eneste gang. Jeg vet fra før av at hun er en veldig flink fotograf og at bildene garantert kom til å bli kjempefine. Hun hadde noen bilder hun hadde sett for seg i en låve og hadde lyst til at jeg skulle opp på at bjelke to-tre meter over gulvet og gjøre noe greier. Og siden jeg er "tøff og myk" som hun sa siden jeg driver med cheerleading trodde hun jeg ville passe bra til det.

Det var veldig morsomt å holde på og bildene ble superfine! Hadde vært kjempemorsomt å gjøre igjen.


Hentet bildene fra facebook, så er litt forskjellige størrelser osv.
Hva syntes du om bildene? 

80's pin up

8
Modell: Rikke
Foto/redigering: Meg 

the worlds greatest

12Skoleoppgave - fra shooten

12

For en stund siden tror jeg at jeg skrev et eller annet om at jeg og Rikke skulle ut i skogen og ha photoshoot. Det var til et skoleprosjekt vi har i fotografisk hvor jeg og Rikke ville ta bildene selv. Det er mange som har sagt jeg må legge ut bildene for de hadde lyst til å se resultatet. Jeg ville vente til vi hadde levert oppgaven med å legge ut, og siden vi leverte i går; here you go. Dette er de beste bildene som ble tatt!

Og Rikke syns selv hun ser fæl ut på noen av bildene og syns sikkert det er kjempeflaut at jeg legger ut. Så må sikkert unnskylde på hennes vegne ellernoe. Såå; Er et skoleprosjekt altså, så alle som tror Rikke går sånn til vanlig, hun gjør ikke det altsååå. Hah..Huden er forresten photoshoppet til helvete, er INGEN som har så fin hud. Lover'æ!


Selve oppgaven var å lage et bokomslag, med forside og alt. Rikke brukte ett av bildene, samme gjorde jeg. Hvilke bilder tror du vi brukte til oppgaven?

Miniphotoshoot med Rikke ............ beste!

9

Ble en liten spontanphotoshoot mens Rikke drev å tok outfit bilder av meg istad. Syns bildene ble kjempefine, jeg. Skal printe ut noen av de og ha på veggen på rommet ♥
Hva syns du om bildene?
 
Første gang jeg noensinne har klart ordentlig bow. Hadde ikke tøyd eller noenting, det bare plutselig gikk. Utrolig  morsomt. Skal gjøres i stunt!!
There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship!

15Dere er virkelig noen ordentlig herlige jenter ♥

En liten shoot med mami i Fredrikstad!

13


Fin støttebandasje?

Åh, tenk å kunne bo i Fredrikstad, a. Det er jo så utrolig fint der. Så mange fine og gamle hus, vann, båter, gamle trær, benker og andre gammeldagse ting. Jeg er in love med Fredrikstad ♥

I går var vi i bursdagen til tante Solveig (som fylte 80 år, gratulerer!), og mot slutten dro jeg og mamma en liten tur ut for å ta noen bilder. Må ta meg en tur dit senere en gang og ta masse bilder andre steder og, er så ufattelig mange fine steder der!

Hva syns du om bildene? Har du vært i Fredrikstad før?

The key to happiness is doing what you love with the people you love

6

Hva syns du om bildene?

Everything will be just fine, everything will be alright!

13Just remeber.. Everything will be okey in the end, if it's not okey it's not the end! ♥♥♥

Photoshoot med Rikkepus!

17


Var litt kaldt ute når vi tok bilder, så hendene våre ble kjempeekle. Æsj.

Åh, jeg er så glad i den jenta der jeg! Hun er rett og slett herlig ♥
Hva syns du om bildene?

Those who can laugh without cause have either found the true meaning of happiness, or have gone stark raving mad

17

Hvilket bilde likte du best?

Dere har forresten blitt veldig dårlige til å kommentere i det siste. Blogger jeg så dårlig? For jeg har jo like mange besøkende som ellers..

Phtotshoot med meg selv!

10Dagen i dag har vært ganske grei. Dra på skolen, komme hjem, spise salat, ikke blogge, dra på trening og komme hjem igjen. Jeg sa på trening at jeg ikke hadde noe å blogge om i dag, og sa at jeg kunne jo ha en photoshoot av meg selv og legge ut 10 000 bilder av meg på bloggen så alle mine lesere kunne se ♥♥ Var egentlig bare tull, men når jeg kom hjem endte det jo opp med at det var akkurat det jeg gjorde. Så de skal jeg redigere nå. Tenkte jeg bare skulel si ifra ellernoe. Åh, jeg har jo virkelig ingenting å blogge om i dag!

Hva har du gjort i dag?

FOTO: What hides beneath the surface..

14
Bare en aldri så liten egotrip på en lørdagskveld. Må innrømme at en loner-photoshoot med meg selv vant over å skrive nynorsktekst. Og nei, bildene er hvertfall ikke redigert.

Hva syns du om bildene?

It's a winter photoshoot

13
Haha, det jeg egentlig syns om vinter og kulde. Fysøren. Var iskaldt å være ute, sikkert 100 minusgrader!

Hva syns du om bildene?

Photos never change, even when the person in it does

4Hadde en liten fotoshoot med meg selv i stad. Btw, tror jeg har englevingene fine enda, Emma. Hah.
Hva syns du om bildene?

Photoshoot på åkeren

11

Jeg er glad i deg, Maiken  ♥
Hva syns du om bildene?

FOTO - Maiken og Madeleine

8
Hva syns du om bildene?
Stikkord:

,