Herlige dager, enkelt og greit

8

Hei igjen! De siste to dagene nå har gått til trening, masse kos og latter. Vi startet treningen i går alene på Runni sammen med Marte, Werena og Mette. Så vi satte sammen en rutine som vi har tenkt å stillei NM med. Satser på å lage litt konkurranse i Senior Premier i år. Watch out! Så tilbrakte vi en herlig kveld sammen med Frida og Rebecca. Da var det taco, brownies og Miley Cyrus som stod på menyen. En utrolig koselig kveld som avsluttet med alle toppløse i samme seng. Haha, neida.  Joda. 

Var på trening igjen nå i dag, to timer starlets så to timer fritrening etterpå. Ble litt tøying sammen med Lise og Werena. Og jeg må virkelig skryte på meg å være verdens beste tøyerperson, takket være meg (ja kun meg, har ingenting å gjøre med at Lise er myk fra før av, lover) så klarte Lise deadly. Ja, hvis du vrir hodet 90 grader så er det deadly, haha. Flinka mi!Sorry for instagrambilder...


Har vært noen supre dager. Og nå er vi dødsslitne begge to, så denne kvelden går til brownies, popcorn og chickflicks ♥
Kos dere like mye som vi skal da, snupper! 

De siste dagene av 2012

4

Gjett hvem som er her igjen?

Lise! Var så utrolig godt å se igjen den jente nå. Trengte virkelig å være med henne igjen. Verdens søteste lille jente. Hun skal være her til over nyttår, og vi skal ha det supert. Ingenting som skal få ødelegge de siste dagene av 2012. Vi skal gjøre slik som vi alltid gjør, og såklart være flinke til å blogge - det er vi alltid.

Haha, lagde smoothie på rommet i går. Drakk to gladd med herlig smoothie mens vi så på yndlingsfilmen min The Hunger Games.Og god grøtfrokost i dag, koselig!
 Og nå har vi fikset cheerhår, tatt på oss treningsklær og skal dra til årnes og trene før vi drar videre til Frida og er med henne og Rebecca. Så hører dere fra oss i morgen.
Godhumøret mitt kom sammen med Lise, er så glad nå ♥ 

With dreams of someday wearing a white dress

5

Følte meg litt som en barbie i hvit kjole på julaften. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg fikk høre hvor blondt hår jeg har. Haha, sånn er det å være den blondeste i familien I guess.
Hva hadde du på deg på julaften?

Forresten, tusen tusen takk for alle de søte kommentarene fra dere. Dere aner ikke hvor glad jeg blir ♥ Dere er best! 

Mandag 27. August 2012

19

Noe jeg skrev i August, men aldri turte å publisere. Mye har forandret seg siden da, men det var dette jeg tenkte akkurat der og da..Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte det innlegget her. Jeg vet så godt hva det er jeg vil si, hva jeg vil få frem og hva det er jeg vil fortelle. Men jeg klarer ikke helt å få det ned på tastaturet i form av ord. Ord som gir mening og som kan beskrive den jævlige følelsen jeg får, den store klumpen jeg får i halsen eller hva det nå enn det er for slags følelse jeg får i magen som bare prøver å dra meg ned i bakken og gi meg en så uvel følelse i kroppen som bare mulig. Jeg vet på forhånd, før jeg i det hele tatt begynner å skrive at jeg ikke vil klare å forklare det godt nok, hvordan det egentlig er. For folk har en tendens til å misforstå med vilje, de har bestemt seg på forhånd, om de forstår meg, syns synd på meg eller om jeg overdriver og er tragisk og tolker det deretter. Og det er jeg forberedt på.

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si. Eller jo, vet en ting jeg vil si; FAEN TA DERE!! Dere kan ikke bli beskrevet som noe annet enn onde, umenneskelige små drittunger. Dere baksnakker, slenger dritt, setter ut rykter, ler og gjør narr av. Dere er feige, sjalu, idiotiske mennesker og jeg skjønner ikke helt hva det er som feiler dere. Hva som har skjedd feil i oppveksten deres som gjør at samvittigheten ikke kommer og tar dere i ettertid, vet ikke jeg, men tro meg det kommer hvert fall karma til å gjøre.

I all min tid som person, venn, bekjent, medelev, blogger, utøver og alt annet jeg er, har jeg alltid prøvd så godt jeg kan å aldri gjøre noe "feil2. Jeg har veldig lyst til å være en person de fleste liker. Og om de så ikke liker meg, så greit nok, ingen liker alle, men at det hvert fall ikke er slik at de hater meg eller har lyst til å gå bevisst inn for å gjøre meg vondt.
   Jeg er som regel en veldig glad person, jeg elsker mennesker, jeg elsker å snakke, le, tulle, ha det gøy og bare være med folk. Jeg er sosial, oppmerksomhetssyk, hundre prosent til å stole på uansett hvor lite eller mye du kjenner meg, og kan være veldig direkte. Og jeg vil alltid prøve så godt jeg kan å aldri gi folk en grunn til å mislike meg. Noe av det verste jeg vet, som virkelig gjør meg skikkelig lei meg er enten når folk er sinte på meg eller at de snakker stygt om meg bak ryggen min. Jeg er ingen fan av baksnakking og synes det tilhører barneskolen, under tvil ungdomsskolen, men hvert fall ikke videregående! Vi er snart voksne mennesker, og det å fortsatt drive med utfrysning, ryktespredning og unødvendig pisspreik trodde jeg de fleste av oss hadde vokst fra for lenge siden. Men det er tydelig hvor feil en kan ta.
De fleste har vel fått med dere den søte, lille, samvittighetsfulle snuppa som følte seg tøff nok til å fortelle meg hvor lite jeg fortjente plassen min på Shining, når den hadde sjansen til å være helt anonym riktignok. Ja, for face it, hadde h*n ikke hadde sjansen til å være anonym hadde h*n aldri åpnet den stygge munnen sin. Vel, dere har ikke fått med dere alt, for var mye av det jeg valgte å ikke legge ut offentlig.
   Jeg vil bare spørre deg om én ting; Hvem faen tror du at du er egentlig? Sitter å griner over at jeg når et mål jeg inderlig håpet at jeg klarte, kom inn på det laget jeg ønsket, jeg ser ikke poenget med å prøve å ødelegge det for meg. Jeg enser en liten smule sjalusi over at du ikke kom inn på det laget du ønsker grunnet krav du ikke hadde, og mente jeg ikke skulle ha kommet inn heller da. Vel guess what, jammen bra Eva er trener og ikke du, at det er hun som sitter og vurderer utøverne opp mot hverandre for å velge ut hvem som kommer inn på hvilke lag for å få det til å gå opp i det store puslespillet, og IKKE DU. Hadde ikke blitt mye til lag av det.

Jeg kan godt sitte her ved det fine, hvite tastaturet mitt og leke sterk og tøff. Late som om ingenting kan knekke meg som om jeg er en umenneskelig person som ikke blir såret av noe som helst. At jeg ikke tar det til meg, bare flirer av hvor usaklig mye av det er og bare blar videre. Kunne ha snakket bullshit i det lange og det breie og leke noe jeg ikke er. Men det har jeg ikke tenkt til.
Jeg blir utrolig lei meg av slike kommentarer. Nettopp fordi, som jeg nevnte, noe av det verste jeg vet er når folk er sinte på meg eller snakker dritt om meg. Jeg bare klarer det ikke..

Svar på spørsmål, del 2

5

Hvor ofte trener du?
Tirsdag, Onsdag, Søndag, de gangene jeg er flink til å egentrene og eventuelle ekstratreninger.  

Har du en bestemt diet, eller prøver du bare å spise sunt?
Jeg har ingen bestemt diett, å spise sunt for meg er umulig når jeg ikke liker grønnsaker. Men jeg prøver å ikke spise så usunt. Prøver så godt jeg kan å holde godteri innenfor helgen, og jeg de dagligdagse produktene jeg kan få uten sukker velger jeg helst. Sånn som ketchup, hvorfor i alle dager skal de ha sukker det?! Også drikker jeg så og si ikke brus, drikker nesten alltid vann.

Hva er ditt største personlige mål innen cheerleading nå for tiden?
Araber flik salto!! Øver på det neten hver trening, skal sette den til NM! 

Hva er favorittmaten/retten din?
Tandori. Beste som finnes. Kan spise det til frokost, lunsj, middag, kveldsmat, nattmat og som alle mulige mellommåltider. Elsker det.

Angrer du for at du starta på cheer?

Aldri. Tror ikke det er noen annen sport som gir deg like mye ♥ Og jeg lever for slike øyeblikk.

Hvordan gjør du det på skolen? Snitt, favorittfag og sånt
Var mye flinkere på ungdomsskolen enn nå. Er så skolelei og å vanskelig å gjøre det bra på vgs. Jeg bare slappet av gjennom hele ungdomsskolen og trengte ikke anstrenge meg stort for å få snitt på 5,1. Favorittfag er alt av medie, på uskolen likte jeg godt historie, matte og engelsk.

Men nå har jeg sånn ca 1,5 og er fornøyd med det siden jeg egentlig suger i alle fagene.

Hva er det du ikke klarer deg en dag uten? 

Sondre og Jannicke<33333333333333333333333

Hvertfall ikke Jannicke som lurte seg inn her nå. Må si hun er flink til å svare for meg, er som jeg skulle sagt det selv!

Kunne du droppa Cheerleading for noe annet?
Hvis det hadde kommet til sånne ultimatum er det ganske mange ting jeg hadde valgt fremfor cheer.  Hva kan du av turn?
Alene kan jeg i grunn araber flik, tempi og step flikk? Og med spotter gjør jeg stillesalto og araber flik salto. Jeg er ikke noen verdensmester i turn, menmen. 

Skal du søke på landslaget? coed eller af?
Ja, jeg kommer til å stille på uttak. På af som base og mellomflyer. 

Du er super pen og flink i cheerleading!
Du er søt ♥ Tusen takk! 

Kan ikke du begynne å lage treningvideo igjen? elsker det
Jaa, jeg kan vel egentlig det? Sluttet liksom med det etter at jeg sluttet på twisters. Her er hvertfall den siste jeg lagde derfra, er så morsomt å se tilbake på gamle tider. Dette er faktisk to år siden nå! Utrolig hvor fort tiden går.  

Kan fortsatt stille spørsmål om det er noe mer du lurer på!

17.12.2012

4

Jeg ble visst borte fra bloggen hele forrige uke. Men denne gangen var det faktisk ikke deppeperiode eller lite motivasjon som gjorde at det ble lite tid på nett. Jeg har faktisk gjort ting, kost meg og hatt det gøy! Og vært syk, selvølgelig. Har ligget langflat hjemme halve uka og vært litt borte fra både skole og trening. Men helt ærlig var det ganske digg, jeg nøt de dagene i sofaen selv om jeg lå der og hostet, hadde vondt i hodet og snørret som en unge.
Men til fredag var jeg blitt frisk igjen og da ble jeg med Sondre og familien til onkelen hans i Hallingdal. Der var vi for det meste ute og kjørte snøscooter og firhjuling. Til og med jeg kjørte, med gir og greier. Følte meg sykt flink som kjørte fort og sladda og sånn. Sondre sa han ble nyforelsket av å se meg så. Haha. Var litt upraktisk å skulle dra med seg speilrefleksen ut i snøen, så Sondre filmet litt og satte sammen, så jeg kan heller legge ut det!

Noen av dere som har gjort noe sånt i vinter?

SCL Juleshow 2012

8

I dag hadde Lakers juleshow i Bingsfosshallen, og det var kjempemorsomt. Var mange som hadde kommet for å se på oss, vi hadde en ordentlig mann som pratet gjennom det hele (hva heter det igjen?), og masse bra rutiner. Var kjempemorsomt, og jeg koste meg masse!
Har sitti i to timer og redigert bilder derfra, hadde 157 og har lagt ut 80 av de på facebook. Dere kan se de HER. '

Foreldrelaget Falling Stars. Haha, de var kjempeflinke!

"Gs'en med to flyere som later som de er baser, som trynet på alt på Eiker". Hei jaa, vi var flinke i dag da!Fornøyde med godtepose, ja!Sukkerspinnpusegull ♥

Svar på spørsmål, del 1

1

Har du noen søsken? I så fall hvor gammel, og hva heter de? 
Jeg har en storebror som heter Ruben, og han er 20 år. Blir 21 i februar. 

Favoritt film?
Harry Potter og The Hunger Games.

Hvorfor Cheer?
Fordi det er den beste sporten du får tak i  


Hvor høy er du? og hva veier du?
Jeg er veldig usikker på hvor høy jeg er. Men sist jeg sjekket var jeg ca 1.65, mulig det er litt feil. Helt hva jeg veier kommer jeg nok aldri til å skrive, men jeg tørr å påstå at jeg er den tyngste flyeren i Norge :)

Det STØRSTE ønske til jul? altså, hva ønsker du deg aller mest??
Helt ærlig så ønsker jeg meg ikke noe særlig til jul, jeg har alt jeg trenger og ønsker meg, jeg. Det jeg la ut bilde av på ønskelista var bare fine ting jeg fant der og da, ingenting jeg VIRKELIG vil ha. Så det jeg ønsker meg er kanskje noe som betyr noe, et fint kort, bilder som er rammet inn, en scrapbook full av gode minner. Noe som jeg kan sitte og se på og få en skikkelig god følelse av. Ja, det ønsker jeg meg til jul ♥ 

Farger du håret?
Jaaa. Har farget håret kjempelenge, byttet på litt med lyst og mørkere. Men nå har jeg hatt samme hårfarge siden jeg var i Kypros, kjempeblondt og farget etterveksten noen ganger.

Beste med å ha kjæreste?
Jeg vil jo gjerne svare alt, for det er så mye som er bra med å ha en kjæreste. Men for min del har det vært at jeg alltid har en som er "min". En som alltid vil være med meg, snakke med meg, trøste meg og som jeg kan være meg selv med og si hva jeg vil til uten at jeg trenger å angre på det etterpå. Bare det at han kaller meg for kjæresten sin er jo et tegn på at han virkelig liker meg og vil være med meg, jeg har liksom ikke den bekreftelsen med venner så jeg vil aldri være like sikre med de på samme måten. Veldig godt å vite at uansett hva som skjer, uansett hvor mange som ditcher vil Sondre stå igjen til slutt og fortsatt fortelle meg hvor bra jeg er og at han elsker meg. 

"Verste" med å ha kjæreste?
Åh, vanskeliiiig. Sånn i forhold til meg og Sondre er det vel kanskje at begge er like sta? Haha, kan stå og diskutere sånne småting fordi begge nekter å innrømme at den andre har rett. Men vil ikke si at noe er direkte ille med å ha kjæreste, hvertfall ikke for meg.  
NEI VENT. Værste er at jeg er redd for at det skal komme en sånn slu liten slange av en jente og prøve å ta han fra meg. Haha, er dødsredd for det. Selv om jeg vet at Sondre er veloppdragen og flink til å si nei takk :)

Er du mye med venner på fritiden utenom cheer, eller bruker du fritiden din bare på Sondre?
Jeg er såklart veldig mye med Sondre, sånn blir det veldig lett. Men jeg er jo med venner også, jeg prøver å planlegge sånn at jeg får til begge deler. 

Er det vanskelig å ha like bra kontakt med venner nå som du har kjæreste?
Sondre er ikke grunnen til at jeg ikke har like bra kontakt med mange venner lenger. 

Hvor ofte trener du?
Tre-fire ganger cheer i uka. Var flink en stund til å jogge også utenom, litt på morgenen eller kvelden og tok noen ganger med meg mamma. Men nå som snøen kommet har jeg ikke lyst til å bevege meg ut av huset i det hele tatt! 

Hvem er forbildet ditt innenfor cheerleading?


Det er bare å fortsette å stille spørsmål HER om det er noe mer du lurer på. Del 2 kommer snart. 

Noe få små innkjøp fra Eiker

2

Er kanskje to uker siden Eiker nå, men jeg legger ut forde, bare sånn for å ha gjort det. Var ikke mye, bare noen få små :)Nye shortsene til Starlets, fiine og utrolig gode å ha på!

Joggebukse det står "live, love, cheer" på. Kjempedeilig, bruker den hele tiden. 

Og seee hva annet jeg har stående på rommet mitt. Førsteplass pokalen fra Jamfest, yay lykkelig jente ♥

Pepperkakebaking i sommerfuglstien

4

Fikk besøk av Jannicke på ettermiddagen i dag, vi har planlagt siden forrige uke å bake pepperkaker sammen. Så vi satte på julemusikk på stereoanlegget, fant frem deig og former og holdt på lenge og bakte massemasse pepperkaker. Det var kjempekoselig, litt julekos i starten av desember. 
Jeg er glad i deg, Jannicke!For noen digge rumper! God jul, a ♥

Var forresten veldig morsomt med så mange spørsmål allerede i spørsmålsrunden, hyggelig! Fortsett å spørre HER! 

SPØRSMÅLSRUNDE - deseber 2012

17

Da blir det en liten spørsmålsrunde igjen, som kommer til å foregå så lenge jeg føler for det og jeg svarer når det kommer inn noen spørsmål som det er verdt å svare på. Så spør om hva som helst, vær så personlige og frekke som dere bare vil, jeg svarer kun på det jeg vil likvel. 

Så for å prøve å fiske litt så legger jeg igjen en kommentar hos alle bloggene som stiller spørsmål, ok? Fint, kjør på :)


Sminkeløs, rart smil og rund i ansiktet. Morsomt!

Ønskeliste 2012

5

Jeg som har sagt hele tiden at jeg ikke vet hva jeg ønsker meg, for jeg har jo alt jeg trenger kan ikke skjønne hva mer det er jeg skulle ha bruk for nå. Men viste seg at det er en del ting jeg ønsker meg likevel.
Hva ønsker du deg?

Dro på meg juleblazeren i dag

12

Har blitt veldig mye cheer på bloggen her nå ser jeg, det har liksom ingen ende. Kan ha mye å gjøre med at det ikke skjer så veldig mye spennende jeg kan fortelle. Dagene går og blir borte og jeg sitter igjen og har ikke gjort stort. All tiden går med på å trene og være masse med Sondre, og det er egentlig helt greit. Jeg liker det sånn.

Nå har vi hvertfall kommet inn i Desember og det er offesielt vinter for min del, våknet opp til 18 minus i dag og hadde mest lyst til å grine og gå og legge meg igjen. Men var nå koselig å komme på Sørumsand vgs som feirer jula med gløgg, pepperkaker og en rusletur rundt julegrana. Sørumsand i et nøtteskall det! Fikk også komplimentet av en lærer om at jeg var så julerød og fin i dag. Jaokei, ja. Tenkte ikke på det som den røde juleblazeren min når jeg kledde på meg i morges da men. 
e
Litt koselig i hjørnet på rommet mitt da, eller? Syntes hvertfall jeg.

Jeg tenkte forresten litt på å ha en liten spørsmålsrunde, lenge siden sist nå. Syns dere jeg burde det?

Portrett - Rikke Vestby

6


Tatt av meg, til en foto oppgave i PTF.
Hva syns du om bildene?

,