Dear 2012..

3

De siste dagene i bilder!

2

De siste tre dagene i juleferien nå har gått sinssykt fort, samtidig som det virker veldig lenge. Jeg har gjort veldig mye og hatt det superkoselig, og kameraet har vært med på det meste av det. Så samler alle bildene i ett innlegg, så dette blir et skikkelig bildeinnlegg. 

I overigår kom Nora og Malin fra Angels og overnattet. Det var de to jentene som stuntet litt med Lakers på Eiker og hadde veldig lyst til å komme å trene litt med oss i ferien. Jeg har en del bilder og videoer fra det, men det kommer i et eget innlegg. Etter trening ble de hvertfall med meg hjem også hadde vi det koselig med masse cheersnakk, god mat og godteri. En koselig jentekveld!Ble en den sånne her bilder da, hahaha.

Også måtte de selvfølgelig prøve drakten begge to da. Kledde den like godt begge to!

Og da måtte selvfølgelig både Rikke og jeg prøve begge de gamle twistersdraktene. Ååe, jeg fikk en del flashbacks da.

Også tok de tidenes styggeste morrabilde av meg. Gud, så usjarmerende jeg er!

Husker ikke helt når dette bildet er fra. Tror det var dagen før Nora og Malin kom. Hvertfall, var en kveld hos Rikke, kooos.

Nora og Malin ble hvertfall til seks-tiden dagen etter, og da kom også Elise til meg. Vi skulle fikse oss, for vi skulle på jentekveld til Helene. Da fikk Madeleine nok en grunn til å ta på masse sminke. Woho.


Noen utrolig fine dager, skal sørge for å ha like bra dager resten av juleferien og nyte hver eneste dag. Dette er forresten den siste dagen i 2011 (siden ingen har fått det med seg liksom), så får vel si GODT NYTTÅR ♥ Jeg valgte en koselig kveld sammen med mammaen min fremfor fyllekalas som de fleste skal. Håper alle koser seg i kveld!

Outfit #311211

5
MBLOGG

1

Har skjedd så mye de siste dagene, har gått så fort og jeg har hatt det superbra! Har ikke blitt så mye tid til bloggen, men jeg gjør det godt igjen ved at jeg har tatt masse bilder. Flott!

Kommer senere i dag, for nå skal jeg ture ut en tur med mamma. Blogges!

Ny header!

19

Er det noen av dere som har fått med dere at jeg har ny header? Husker ikke helt når jeg byttet men det var et par uker siden ellernoe. Den er igjen laget av verdens søteste >Sofie<. Hun har laget en eller to av de headerne jeg har brukt før, og de blir alltid like fine. Er superfornøyd med den, den er rosa, med glitter og er søt - blir vel ikke bedre enn det?

Hva syns du om den?
 

Scorp i Tigershallen

10

I dag var jeg i Tigershallen for første gang siden uttaket, egentlig på lørenskog for første gang siden uttaket også. Var veldig rart å komme tilbake og se igjen noen av tigersfolkene. Jeg snakket ikke med så mange, litt for sjenert til det gitt, men jeg så dem jo igjen. For første gang på evigheter!
Jeg var der hvertfall med Iselin fordi det var sånn åpen trening, vi gjorde ikke annet enn å se på og tøye litt. Jeg fløy i noen få stunts etter at jeg hadde mannet meg opp og spurte om noen ville løfte meg. Var rart å stå på venstrebenet igjen, twiste den veien, å være i den hallen, og se de folkene igjen. En rar dag egentlig. 
Men koselig ♥

Yeahyeah, ikke så pen scorp, syns det ser så rart ut å holde med bare ene hånden. Men jeg tøyer jo ikke den siden lengre, ville bare gjøre den i et stunt. Bare for moro skyld. 

GHD Scarlet - true love!

20

Oi, nevner det i en setning også ble dere plutselig flinke til å kommentere igjen. Gjorde så jeg faktisk gadd å fikse et innlegg til i dag! Bare å fortsette sånn, jeg blir veldig glad da.

Fineste gaven jeg fikk i år, fra mamma og pappa. Åh, jeg så glad. Lille babyen min, skal passe så godt på den. Dette er vel det nærmeste man kommer ekte kjærlighet ♥ 

Julegaver 2011

11

Ja, dette er jo en evig bloggkjisjè hvert eneste år. Og jeg kan jo ikke være den eneste som ikke legger det ut, kan jeg vel? Dessuten er det alltid gøy å vise. Så her har dere julegavene jeg fikk i 2011. Det er alt untatt et teppe, et par sokker og gaven fra mamma og pappa. Den var så sykt bra og elskbar at det trenger et eget innlegg. 

Hva var det fineste du fikk i julegave i år? 
Dere har forresten blitt veldig dårlige til å kommentere for tiden. Like mange besøkende, men ingen kommenterer lengre. 

Denne skal henges på veggen. Åh, love it!

Helt klart den koseligste gaven i år var fra broren min. Sesongkort på tusenfryd for oss begge, sammen med bursdagsgaven. Det sesongkortet funker nemlig på Bo Sommarland og, så i sommer blir det er 3-4 dagers tur med bror opp til bø. Gleder meg sånn, blir som et lite barn på de to stedene. Elsker det!

Christamas eve!

3
Tante som leser juleevangeliet.
Tok ikke så mange bilder, jeg glemte egentlig hele greia. Så de fleste er tatt av fetteren min som skulle mobbe meg og ta slike vilder jeg pleier å ta. Hadde værtfall en suuper kveld, som sagt. Det er bare ganske trist å tenke på at det er et helt år til neste gang det er julaften igjen.

Julaften outfit

3

Her er kjolen jeg hadde på meg i går. Hater egentlig å gå med tubetopper, kjoler uten stropper o.l. Syns overarmene og skuldrene ser så lite kvinnelige ut, hahaha. Også føler jeg meg naken, lol, så vet dere det.

Det tror jeg var første gang siden sommeren jeg har hatt på en sånn kjole og pyntet meg skikkelig. Bruker julen som unnskyldning til å fikse håret, sminke meg mer enn vanlig og ha på fine klær så for alt det er verdt. Noe familien min elsker å mobbe meg for, siden jeg tydeligvis er mest jålete av alle.
Hva syns du om julaftenantrekket?1. juledag!

0

Håper alle hadde en superfin dag i går hvor dere koste dere masse! Det gjorde hvertfall jeg. Hadde det supert i går. Ikkenoe av det vanlige julestresset som pleier å være hvert eneste år, bare koste meg, tok meg god tid til ting og bare nøt at det var julaften!

I dag våknet jeg alt for sent, utroolig deilig å sove masse med tanke på at jeg sov en og en halv time i går. Etter det har jeg spist frokost og sett på sikkert fire filmer, og nå står Mathilda på tv3 og går. Koselig med jul altså. Her har dere også ufiksa, usjarmerende meg på en søndag. Smask :*
Bilder osv fra i går kommer senere tenker jeg.

Merry happy god christmas

3

Jeg er så trøtt, overtrøtt, hyper, glad, spent, sulten og ivrig på samme tid. Jeg var oppe alt for sent i går, vil ikke en gang si når jeg var i seng, men jeg har sovet bare en og en halv time. Hadde dette vært hvilken som helst annen dag hadde jeg sovet til langt utpå dagen i dag. Men i dag er det julaften, i dag skal jeg være våken uansett.

Jeg har den roligste julen på lenge. Vi skal ikke være her hjemme i år, men hos tante og onkel, derfor trenger vi ikke stresse med husvask, matlaging, juletre eller noenting. Vi kan bare ta livet med ro, er så deilig. Men nå skal jeg faktisk en kjapp tur i dusjen og så skal jeg fikse meg før vi stikker til tante og onkel. Jeg prøvde forresten selvbruningen jeg kjøpte i går, jeg ble så brun og fin atte! GOD JUL ALLE SAMMEN ♥
Last minute buys!

6

Jeg har hatt tidenes roligste lillejulaften. Vil ikke en gang si tidspunktet jeg våknet og gikk ut av sengen, men jeg var mer enn uthvilt. Så jeg har slappet av masse, spist god frokost og kost meg. Mamma og jeg dro også ut en kjapp siste liten shoppingtur rundt i de butikkene vi har i nærheten. Jeg endte opp med å kjøpe enda flere julegaver, hadde så lyst til å gi mer til folk, er så koselig å gi bort. Jeg endte også opp med noen ting selv og. Alt sponset av mamsipus. Tusen takk ♥

Vi snakkes i morgen da folkens, på JULAFTEN!!

Selvbruning, i kveld skal jeg bli bruuuuun ♥


Fint at jeg orket å bytte bh før jeg tok dette bildet. Var veldig stilig.

Men nå skal jeg skylle ut hårkuren, shave leggene og dynke meg i selvbruning og håpe på at jeg ikke blir stygg og ser ut som en oransj fj0rtiz. Det er under en halvtime til julaften. HERLIG. Hva syns du om innkjøpene?

Nå er det jul!

7

Da er det endelig juleferie. Herlighet, det føles godt. Det gikk ikke opp for meg før lenge etter at vi kunne dra hjem fra skolen i dag. Juleferie liksom. Nå kan jeg endelig sove lenge, spise meg feit på julemat (neida) og drikke kakao. I dag er det også bitte lille julaften. To dager igjen. Gleder meg sånn, julaften er den koseligste dagen i året! Syns fortsatt desember har bare gått unna så fort at jeg ikke har fått den med meg. Men jeg er hvertfall i godt humør for øyeblikket og alle julegavene er i boks, så julen kan egentlig bare komme!

Er du klar for jul?

Dagens bustete krøller er sponset av dagens vær og vind. Flott!


Fin desember!

6Uæææ, tre dager til julaften. Føltes som det nettopp var 8. desember, jo. Skjønner ikke hvor tiden har dratt. Kanskje jeg har sovet meg gjennom siste uken. Jaja. Jeg skal hvertfall ture til besteforeldrene mine for å spise grøt, risgrøt, julekaker og hel masse andre ting jeg ikke liker. Blir koselig!
Ps, jeg har ikke et minste lille snev av julestemning, det er kjipt. Har du? 

Svar ang. landslagsuttaket

8

"Skal du stille på landslaget? isåfall AF eller Coed?" "Hvem fra SCL skal stille på landslaguttaket?" "Prøver du deg på All Female eller Coed?" "Hvilke av kravene klarer du/klarer ikke?" "Hvem fra lakers skal på audition?"

"Skal du stille på coed landslagsuttak? :)" "Skal du stille på landslagsuttaket? :D"  "du burde prøve deg på landslaget!" "Skal du satse på landslaget? :)"

Har fått utallige spørsmål fra folk ang. landslaget. Mange som lurer på om jeg skal/skal ikke, hvilket jeg skal prøve meg på og om jeg tror selv jeg kommer med. Så alle sammen; ja, jeg skal stille på uttaket. Jeg var kjempeusikker på om jeg skulle tørre, for jeg har jo veldig lyst og mange sier jeg burde, men liten tro på at jeg har sjangs og liten tro på meg selv. Men til syvende og sist kom jeg fram til at jeg ikke har noenting å tape på å dra dit. Enten jeg kommer med eller ikke har jeg nok mest å vinne på å dra på uttaket - sitter nok igjen med en god opplevelse, og muligens noen nye skills?

Jeg kommer til å stille coed. Jeg vet med stor sikkerhet at AF er syke i år, og å ha tro på å komme inn der for meg blir i overkant ambisiøst. Jeg klarer derimot de fleste av kravene til coed. For å ramse opp; Jeg klarer dobbeltwist (begge veier) fra foran og bakposisjoner, heel og arabesque på begge ben, to forskjellige rotasjonskast (forlengs og baklengs salto), jeg kan være 2. og 3. etg i pyramider (egnes best som 2. etg), lib og awesome i ps, jeg kan 360 som sidebase, har gode mottak i toss og stunts, flikk flakk, araber flikk flakk, er i god nok fysisk form, gjør det greit på styrke og har mulighet til å møte opp på samtlige treninger.

Det jeg derimor ikke kan er rotasjonskast med skru, toss cupie (aldri prøvd, skal på trening i dag), bow, scorp dobbel på høyre ben og er ikke erfaren i 360 som hovedbase. 

Så utifra kravene å dømme så ser det ikke så ille ut. Jeg kommer til å prøve meg både som base og flyer, base i ratasjonstoss fordi jeg ikke er så dreven på det selv men kan base, og fly i stunts og ps. Nei, jeg har ingen høye forhåpninger om å komme med. Det er utrolig mange som drar dit som er helt syke i det de driver med, og får meg til å se ut som tidenes nybegynner. Men som sagt, jeg taper ingenting for å dra dit og kommer jeg med er det ordentlig "dream come true". Jeg hadde blitt sinnssykt glad, men tror sjansene mine er små. Så jeg kommer ikke til å bli overrasket dersom jeg ikke kommer inn, det er jeg forberedt på. 

Og siste spm, så og si alle fra shining skal stille. Eva tvinger oss. Og Marthe tvinger meg siden jeg ble årets cheerleader. Haha!

Neste år derimot, da skal dere se meg i landslagsdrakten - det er helt klart målet det neste året ♥ 
Skal du stille til landslagsaudition?

Bra manipulert, right?

Skåål for en fin helg!

12

Fant nettopp ut at jeg ikke har blogget hele helgen. Vært litt opptatt av å leve livet, ellernoe. Har vært en kveld hos Marius med Lakers folk, en natt hos Frida, vært med Sofie og Håkon på Jessheim, chilla litt hjemme og møtt igjen Leiv som jeg ikke har sett siden sommeren! Har vært en utrolig koselig helg. Så tenkte jeg skulle bruke dagen i dag på å slappe av og rydde, siden søndag er min offesielle ryddedag. Tenkte jeg skulle skrive et innlegg ang landslagsaudition senere i dag, siden jeg har fått en del spørmål tenkte jeg at jeg tar alt i ett innlegg. Hvis noen lurer på noe er dette tiden for å spørre.

Hvordan har din helg vært?

Bilder fra juleshowet!

15


Wuui, ps med Stian er fett! Jeg må lære meg å smile litt da, ser drittsur ut!

Også er det noen bilder fra rutinen jeg fant på facebook.Starleeets ♥

SCL Juleshow 2011

8


Shining Star sin performance. Er da showet vi hadde til Eiker, bare satt ned en del på nivået og endret litt her og der det trengtes. Det er ikke så høyt under taket der vi var, så vi kunne ikke kjøre kast, også er tomas og ola ute, så jeg manglet baser på alt jeg skulle gjøre, så jeg endte opp med å base på Melissa istedenfor. Men det går fint. Var utrolig morsomt fordet. Jibreel, den amerikanske treneren vår, var ikke så imponert derimot. Haha!


Også Starlets da. Også litt lavere nivå enn det vi hadde på Eiker, men mye roligere og mer kontrollerte stunts. Så får dere hvertfall sett at vi klarer basicen uten så mye vingling (heelen, heheh). Hadde vi vært så rolige under stuntingen vår på Eiker tror jeg kanskje plasseringen hadde vær litt bedre. Btw, var ganske improvisert hele greia. Mens Rikke og jeg står og holder hender fortalte Iselin hva hun skulle gjøre i det første tosset. Lol.

Har laget deres hatt juleshow? Noen som vil se bilde fra juleshowet og?

EDIT: Her har dere Shooting Star også: 

Dette er kult!

9Idet jeg sitter og kjeder meg, alene i et stort mørkt hus, har enmannsparty for meg selv med sexyandIknowit roter jeg rundt på macen og finner masse pusebilder av Rikke og meg. Og vips, så fikk man noe å finne på. Redigere litt random bilder og gå gjennom macen litt, slette unødvendige bilder og sånn - flott. Jeg har det koselig i kveld da!
Hva gjør dere i kveld?

PS: Jeg fant nettopp ut at jeg klarer 12 smale push ups. Og kravet for af er 15. Bra jeg ikke skal søke der. Btw, jeg er stressa for landslagsuttak! 

EDIT: Klarte 15 nå.. Hadde sklidd rett inn! 

Julebaking!

3

Dette innlegget skulle egentlig kommet på fredag. Men har tatt år og dag å laste opp bildene, gud vet hvorfor. Men var hvertfall hos mormor og bestefår med resten av familien for å bare julekaker. Evig tradisjon, gjort det hvert år. Var morsommere å lage julekaker når jeg var liten, men det var fortsatt veldig koselig. Fler som pleier å bake julekaker med familien?

Som mor, som datter. Like fine begge to!

Jeg fikk plutselig veldig lyst på druer og fikk en krølla 100'lapp av bestefar, og han sa vi kunne bruke den opp hvis vi ville. Og siden verken kusinen min eller jeg liker julekaker, lagde vi....


... Brownies! Beste julekaka jeg har vært borti as. 


Mormor ♥

SCL juleshow!

2

Har nettopp kommet hjem fra juleshowet til Lakers, og det var awesome. Var så koselig og morsomt, skulle ønske vi kunne hatt det oftere. Men det er jo jul kun èn gang i året, så. Forteller mer senere sammen med litt bilder og videor. For nå skal jeg ta kvelden tror jeg - sliiten!

Ja, jeg poser på badet - kult? Skal i dusjen nå nemlig.

Skrivebordsbakgrunn

8

Siste time på fredag fikk vi oppgave om å lage et julekort, noe som for meg betydde to timer jeg kunne chillen med tutorials på youtube. Da endte jeg opp med denne. Alt laget av meg fra bunnen av i photoshop. Ikke mitt design da, dessverre, men er første gang jeg har laget noe sånt i photoshop så jeg i grunn fornøyd. Er også bakgrunnen min på macen atm. Haha.
Hva syns du om den?

#Vinteraltså

10

Har egentlig hatt en veldig chill dag. Sov lenge, chillan på skolen og tatt bilder og redigert store deler av dagen. Fått en ny foto oppgave, skal ta portrettbilder i svarthvitt med naturlig lys. Blir gøy. Ellers har Jannicke vært med meg hjem etter skolen. Vi har laget mat, smurt ketchup utover hele kjøkkengulvet og hatt miniphotoshoot ute i snøen. Håret mitt er vått og fullt av snøklumber. Say no more.
Du har gjort i dag, da?

Imagine

9

Hvis jeg noen gang skulle tatt en tatovering, tror jeg at jeg ville hatt et søtt ord eller en søt setning. Enten ved håndleddet eller et annet sted hvor det ikke syns. Hvordan tatovering ville du hatt?

Det snør, det snør!

4

Tror alle fikk det veldig godt med seg både over face, twitter, blogg, via folk i klasserommet og på bilder; det snør i dag! Jeg derimot hang litt etter og fant det ut like før jeg var ferdig med vår engelskwannabetentamen. Jeg var halvveis glad, halvveis sadface. Jeg er ingen fan av vinteren, hater forsåvidt alt som har med kulde å gjøre. Men så er jo snø så koselig, også er det ikke ordentlig jul før det er snø. I tillegg så er det så fint. Så joda, jeg er litt glad ♥

En annen ting som er verdt å skryte litt av, er mitt superanfall av morgenfugltendenser i dag. Jeg er ekstremt god på å sove lengre enn jeg burde, og har endt opp med å sminke meg på bussen gjennomsnittlig tre ganger hver uke siden skolen startet. Men i dag slo jeg heftig på stortromma og stod opp klokken fem. Da hadde jeg tid til å dusje, ta bilder, sminke meg, fikse håret, spise og våkne før jeg dro hjemmefra. Var egentlig utrolig digg, frister på en måte å gjøre det til en vane. Haha, det er enten snakk om å stå på kvart på åtte, eller klokken fem. Ikkenoe mellomting her, lol. Oi, random avsnitt..

Snør det hos dere også? 

Samlevideo fra Eiker Open 2011

4

Den videoen her har egentlig ligget ferdig i en uke nå, men youtube har hatt en trassuke og nektet å laste den opp. Men det funker nå, så her har dere en liten "samlefilm" av alle klippene jeg satt igjen med etter Eiker. Satt sammen fort og greit. Så håper dere liker den. Må også nevnes at jeg føler meg sykt kul som har en skrillex sang, lol. Selvom den blir litt slitsom i lengden.


Årets cheerleader!

15

Husker dere for en stund siden at jeg sa jeg var nominert til årets cheerleader på cheerbloggen? Vel, i gå kveld rundt halv ett kom resultatene ut på cheerbloggen. Og herlighet, jeg ble så utrolig glad. Jeg ble årets cheerleader ♥ Folk begynte å sende meldinger, ringe og spamme ned veggen min på facebook med gratulasjoner. Det var så utrolig koselig! Det kan kanskje virke som en liten greie for noen, men for meg er dette utrolig stort. At flere personer, på helt eget initiativ nominerte meg, og nesten 400 stemte på meg og gav meg tittelen årets cheerleader 2011, er utrolig stort for meg. Jeg er kjempestolt og kjempeglad. Det gjorde dagen og uken min utrolig mye bedre. Tusen takk til alle som stemte på meg!

Jeg setter stor pris på alle som skriver ting til meg, jeg smiler like mye hver gang. Jeg må dele denne Eva skrev på veggen min på facebook. Den fikk jeg nesten til å gråte av glede.
Vet du hva, denne kåringen fortjente du så sykt!!!! Jeg satt å tenkte på det i går og kom frem til at det er få jenter i Norge som gjør det du gjør! Du flyr i ps, kast og group stunt, samtidig baser du i rewinds og skrukast. Du blir sparket ned hver trening men gir deg ikke. Du har hatt så utrolig mange som har fortalt deg at du ikke kan få til ting og du bare jobber videre og beviser at de tar feil! I tillegg er du alltid blid og støtter alle rundt deg og DERFOR er det så sykt fortjent at du er Årets Cheerleader!!!! Det er en ære å få trene deg! 
 

Må også gratulere alle de andre vinnerene utrolig masse. Og da spesielt Håkon som årets nykommer, Eva som ildsjel og Marthe som årets turner - alle fra scl. Sykt gøy. Dersom du vil lese innlegget fra cheerbloggen, finner du den her. 

4. desember 2011

7
Koselig søndag..

,