Goodbye 2010

5
Takk for et fantastisk år. Ser fram til 2011 og alt den kommer med. GODT NYTTÅR FOLKENS!

Sees neste år.

Mine nyttårsforsetter 2010

4

Nyttårsforsetter er noe jeg har hvert år, og syns det er veldig greit. For da har jeg alltid noe å jobbe for å se fram til. Mål som jeg skal klare å forkusere på. Også er det så utroig gøy å se når året er slutt, hva jeg hadde lyst til å få til det året som har vært og om jeg har klart noe av det.

På ganske nøyaktig samme tidspunkt i fjor satt jeg og skrev ned nyttårsforsetter for året 2010, de kan du lese her. Jeg har ikke fått til halvparten engang men jeg har hvertfall forbedret rle karakteren min fra 3 til 5+, blogget oftere, gjort araber tempi alene og vlitt flinkere til å spare penger. Gøy at jeg har fått til noe hvertfall, men jeg har fortsatt ikke skjerpet meg når det gjelder å komme tidsnok til 1. time, spise mindre godteri i ukedagene og gå på ski. Tror ikke jeg har gått på ski på to år.

Men nå er det tid for årets nyttårsforsetter:

Så får vi se da, om jeg sitter her om nøyaktig ett år og skriver på denne bloggen om jeg har klart noe av dette.

Hva er dine nyttårsforsetter i år?

FOTO: It happens at sunset

7


Må bare få sagt at det er mamma som har tatt det bildet her.Var verdens fineste himmel ved solnedgang i stad. Så jeg og mamma kjørte oss en liten tur for å ta bilde av det. Men akkurat idet vi skulle ta litt portrett bilder av hverandre skulle selvfølgelig kameraet mitt bli tomt for strøm. Åh, ønsker meg et batteri til.

Hva syns du?

Idas dans - en mors fortelling

14Vi har en fordypningsoppgave i norsken, hvor vi skal lese en bok av en nordisk forfatter og skrive et hefte med analyser, sammendrag og masse slikt. Og når jeg var innover i dag byttet jeg ene boken jeg fikk til jul. Jeg har sett på denne boka lenge nå, og har hatt veldig lyst til å lese den, og da passet det jo perfekt at den var skrevet av en norsk forfatter.

Gleder meg til å sette meg ned og lese. Tror den er veldig bra!
Har du lest "Idas dans"?

Jeg har kjøpt meg lysekrone, og er superhappy !

5

Har vært innover med mamma i dag og brukt opp pengene jeg fikk til jul, de gikk til verdens herligste lysekrone. Har ønsket meg det kjempelenge nå, og da ble jeg ikke så lei meg når vi fant den perfekte til halv pris på lampehuset. Åh, lykke!

Vi var også innom ikea, for jeg skulle kjøpe meg denne kommoden. Men selvfølgelig hadde de den ikke der inne nå da. Og hun dumbassen som stod der gadd ikke prøve å finne ut når det gikk an å kjøpe den igjen. Men fikk hvertfall med meg et saueskinn og noen kurver jeg skal spraye hvite hjem fra ikea da, så kommoden skal jeg kjøpe en annen gang. Har også tenkt å kjøpe denne stolen. Har siklet etter den lenge, syns den er så kul.

Nå mangler bare nytt sengesett og litt pynteputer så er rommet mitt nesten klart til makeover.

Hele lysekrona får dere se en annen gang.

Poenget var hvertffall at jeg skal gjøre om litt på rommet mitt, så her fikk dere en smakebit på hvordan det kommer itl å bli.
Hva syns dere om "innkjøpene"?

Takk til alle dere som har stemt på meg til årets blogg HER, har fått halvparten av stemmene så langt, syns det er så gøy! Bare å fortsette

Stemme på meg som årets blogg?

9

Jeg er en av de tre heldige som er med og har sjangsen til å bli årets blogg HER! Er mot to andre veldig bra blogger så, vi får se hvordan dette går. Var veldig gø å se at noen har stemt på meg allerede, uten at jeg har linket selv enda. Hihi.
Men hvertffall, hadde blitt veldig glad om du hadde stemt på meg ♥

Nå skal jeg innover med mamma, som jeg nevnte i går, og kjøpe ting til rommet. Så, hade!

Er du litt pus og stemmer på meg?

Scared little kitty..

5

I ferien skjer det ingenting spennende, jeg våkner klokken elleve og ligger og drar meg i senga i timesvis og ser på forskejllige filmer og programmer som surrer og går på tv, før jeg endelig bestemmer meg for å stå opp. Så går jeg og spiser litt mat, ser på klokka og finner ut at jeg har kastet bort hele dagen på å gjøre ingenting.

Så, ingenting nytt i dag heller. Akkurat som i går, just an ordinary day.Reidar har hørt sin første rakett i år, og er livredd til tusen. Tør nesten ikke bevege seg rundt i hust lenger og gjemmer seg inne i et hjørne på badet. Stakar!

Men i morgen blir det litt mer morsomt, for meg hvertfall. For da skal jeg innover med mami og bruke opp pengene jeg fikk til jul. De blir brukt på ting til rommet, gleder meg.

Men nå skal jeg bort til Helene og tilbringe resten av kvelden meg henne og Martine. Digger de jentene ♥
Hva har du gjort i dag?

Ny dilla på strømpiser

6

Jeg fikk masse fine strømpebukser i pakkekalenderen i år av mamma. Hun har vært flink i år as, for jeg hadde skikkelig lyst på noen. Og med stilongs under er det jo ikke noe problem å bruke på vinteren. Liker'e! 

Alle er forresten kjøpt på h&m, cubus og bikbok.


Fant ikke denne når jeg dreiv og tok bilder. Den er helt forsvunnet. Lol JK, er sikkert inne på vaskerommet et sted.Grå-beige-svart

Fikk også noen fine overknees (de er finere i virkeligheten). Men noe jeg syntes var litt rart var at den var mye strammere i øverst strikken enn på resten, så den klemmer jo inn så det holder, og man får sånne fine valker på låra. Syns de var litt vel trange til å skulle være one size. Jaja.

Men jeg finner ikke helt ut noe man egentlig kan bruke til overknees.
Noen som har noen bra forslag?

Bestilte klær fra H&M !

4

Her om dagen, eller det er faktisk to uker siden nå, så var det salg på hm.com. Og da "måtte" jeg bare ha noen småting derfra.Var jo tross alt salg..
Jeg pleier vanligvis ikke å bestille klærn fra nettet. For jeg vet at bildene ofte lyver, hvor de ser fantastisk fine ut på siden og når vi ser den i butikken ligner det nesten ikke engang. Også vet man jo aldri helt hvordan det vil se ut på deg selv. Men klærne var så billig uansett og en gang må jo bli den første.

Skjorte 50,-
Belte 99,-

Strømpebukse 30,-

Strømper 30,-

I tilegg kjøpte jeg en veldig søt bh og noe jeg skal returnere. Var et svarte belte med sløyfe som var skikkelig søt på bildet. Og i virkeligheten var jo sløyfa 30 m i diameter. Den var gigantisk !

Men jeg må virkelig skryte litt av hm nå. For fra jeg bestilte og til jeg hadde klærne i hånden gikk det ikke 30 timer engang. Beste leveringstiden jeg har vært borti! Så kjenner jeg meg selv rett er ikke dette første gang jeg bestiller derfra.

Hva syns du om plaggene? Bestiller du ofte klær fra nettet.

Just an ordinary day

8

Som sagt, sist gang jeg spurte om hvilken hårfarge dere syns jeg passet best til, svarte nesten alle brunt. Og når jeg spurte på nytt i går var det kun eller to som ikke svarte blondt. Haha, dere får bestemt dere?

Ellers har vi ryddet etter julaften i dag, moppet litt gulv og ryddet vekk de siste eskene, så da er vi klare for nyttårsaften. Wuhu. Ellers har det ikke skjedd noe annet i dag, så jeg har ingenting nytt og spennende og fortelle.Fler enn meg som syns sola går opp for sent og går ned igjen alt for tidlig?! Det var jo nesten helt mørlt ute før klokken var fire. Fire altså. Kan nesten ikke vente til det blir sommer.

Nu skal jeg trene. Snakkes!
Hva skal du gjøre resten av dagen?

Jeg joiner fotokonkurranse

4


Jeg blir med i en fotokonkurranse på denne bloggen her! Hvor temaet er jul, enkelt og greit. Visste ikke hvilke bilder jeg skulle ta, så da lot jeg mami og papi velge.

Hva syns du om bildene?

EDIT: Jeg deltar i en fotokonkurranse til, på denne bloggen med disse bildene;


Luksusproblem til tusen - blondt eller brunt hår?

34

Nå begynner jeg nesten å savne litt å ha blondt hår. Er så utrolig rart å se på bilder fra før jeg farget det. Virker så lenge siden..Og sånn er det nå. Bruuunt, selvom fargen begynner å gå ut. Men jeg får ikke bestemt meg for hva jeg liker best av blondt og brunt. Får ikke bestemt meg i det hele tatt. Jeg ser kanskje litt eldre ut ellernoe med brunt, men blondt er jo den naturlige.. Hah, luksusproblem til tusen!


Sist jeg spurte var det klart flertall på brunt, men spør igjen.
Hva syns du jeg kler best?

Haha, sitter å ler litt av meg selv. Sykt meningsløst for dere, men jeg får som sagt ikke bestemt meg!

DAGENS CHEERTRENING !

6

Dette må ha vært den slappeste treninga på lenge. Har nok blitt litt for mye julemat på oss alle de siste dagene. For jeg hvertfall var helt ferdig etter å ha tatt tre flikk flakker. Og løft kunne vi bare glemme når hele gjenger var anpustne (sånn der skrives?) etter en prep cradle. Jaja, det ble nå trening uansett. 

Og etter den kommentaren på forrige innlegg av deg som gledet deg til å se bilder fra treninga, får jeg nesten litt dårlig samvittighet når jeg må skuffe deg. For det ble ikke tatt så mange bilder, for vi gjorde så veldig mye akkurat. Her er nå hvertfall det jeg har.SmåsyktSøte Shanita !

Vet jeg sa at jeg ikke skulle legge ut bilde av midtspagaten før jeg var helt nede. Men når jeg tilfeldigvis så bilde av hvordan den var i sommer, måtte jeg bare.

Tøying hjelper ! Er så gøy å se på..
Kan jo vise dere en til.

Okei, okei. Det er så stygt bilde som det overhode er mulig å få. Så vær så snill og ignorer det, okei? Men hvertfall. Se hvordan den har blitt etter en måned:


Må bare få fram at jeg klarte å få benet strakt etterpå, men det tok vi ikke bilde av. Hvertfall ! Nå skal jeg tøyes masse framover, for jeg skal ha finfine posisjoner på nm.

Ser du litt forbedring? Hehehe..

Kom og si god morgen til mitt trøtte morratryne...

8


Tenkte bare komme innom og si hei og hadet. Så HEI !

Hade...

Neida, rekker å skrive noen få meningsløse setninger her før jeg må løpe. Kan jo nevne at jeg for første gang på flere dager var jeg oppe av senga før tolv i dag. Ikke værst skal dere si da.. 
Men nå fikk jeg nelding av Thea at hun kommer og henter meg, for jeg skal nemlig på trening nå. Gleder meg ! Tar med kameraet i dag btw.

HADE !
Du skal i dag da?

Jeg er awesome, det er ikke du...

7

jajaja, første gang jeg blogger på noe som helst vis... og hvordan føles det?
jo, det føles nærmest intimt! føler meg nesten som Maddepadde. ikke at jeg vokser moobs
mer enn jeg gjør fra før av men... ja, blogg er rett og slett for to barnsmødre i 40 åra og
fjortis-jenter, noe som gjør dette den mest homo-erotiske opplevelsen jeg har hatt
siden jeg så Hail Storm live.

Anyways, hva gjør meg så mye bedre enn dere? Jo, for det første så har jeg klart å mase meg til å få skrive gjesteinnlegg på bloggen min Madeleine-pus, for det andre så er testiklene mine på størrelse med meloner, for det tredje hvis du kjenner meg, så VET du ar jeg er best... det kommer bare naturlig, og fjerde grunnen er at jeg ligner han her:
 

 

 

 

 

 

 

kan vel kjøre konkuranse? hvem er EGENTLIG fyren på bildet?

Mange vil nok kalle dette alkoholisert narsisistisk drittprat, og ja, det er akkurat det det er! men istedet for å kalle det narsisistisk, så vil jeg heller kalle det god selvinnsikt...

Og til alle som motsier meg:

Sondre for president!

(Madeleine er forresten søt)

Det er som å bli forelsket på ny..

6

Jeg har fått meg ny bebi ♥
For første gang i mitt lille liv har jeg en pc, som er min, og som er ny. Åh, lykke. Men tror nok mamma er mer lykkelig, for nå kan hun få ha pc'n sin i fred, og jeg kan ta vekk alle de 12 000 (hehehehe) bildene jeg har lagret innpå der. Hvertfall, jeg er GLAD !


Lille pusepusen min. Nå blir det hvertfall lettere å blogge framover. Ser fram til det.


Et stykk glad Madeleine :)))) Tro det eller ei, men bildet er faktisk nesten ikke redigert.

Nå må jeg bare få lastet inn noen programmer, bl.a et redigeringsprogram. Lastet ned gimp istad, men så sletta jeg det igjen når jeg fant ut at jeg ikke gadd å lære meg det.

Noen forslag til et bra redigeringsprogram?

Årets julegaver !

12


Puseteppe, bokser, sjokolade, sports-bh i leopard og kosesokker

GJETT OM JEG BLE GLAD FOR FUGL FØNIKS, A!
Den boka til Jan Thomas fikk jeg mest som en spøk, tror jeg. For familien liker å ha det litt moro med at jeg er så jentete. Så alle fikk jo den gode latterkrampen når jeg pakket den opp. Da er det litt flaut å innrømme at jeg faktisk hadde ønsket meg den litt..

Søteste parfymenflasken daa.

Vet ikke om jeg burde ta all intimvasken som et hint, jeg?
Ellers gleder jeg meg til å se filmer, og skjønner ikke helt hva jeg skal med en nøkkelring som kan vise bilder. Hah. Og pengene blir brukt på lysekrone til rommet mitt !

Fikk en gave til, av mamma og pappa. Den får dere se snart.
Er kjempefornøyd med gavene, fikk masse som jeg ønsket meg. Og resten skal jeg kjøpe meg selv, siden det ikke ble noe språkreise på meg til sommeren..

Hva var det fineste du fikk til jul i år?
EDIT: Kom akkurat på at jeg har glemt å ta med skjerfet og toppen jeg fikk av Thea. Jaja, de får dere se i outfit senere.

Julaftens outfit

4


Ja, posen er heelt seriøs 

Litt sent, men det får gå. Og ja, Tonje.. Kjolen har jeg fått av deg :-)
Tycks?

It's christmas time!

6Som sagt var julaften kjempebea og jeg koste meg masse. Selvom jeg ikke hadde ordentlig julestemning dette året heller. Jeg har en teori om at julestemning kommer med små barn. For når jeg var liten, var julestemninga der hvert eneste år, helt fra første desember til over nyttår. Og mamma hadde alltid julestemning når jeg og broren min var små, men ikke nå som vi har blitt søtrre. Så jeg tenker at den dagen jeg får egne barn vil den komme tilbake.
Julestemningjulestemning. Jo flere ganger jeg nevner det jo rarere høres ordet ut..

Men selvom julaften er over er ikke jula det. Jula varer helt til påske vet dere ♥
Hadde dere julestemning i år?

Btw, outfit fra julaften og julegavene kommer i morgen!
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/3c5713a1d97e3f0e355998f6fd61aaaf7f31816b

I don't want to be forgotten when I'm gone

3

Vi, som alle andre familier, har noen egne juletradisjoner. Ting vi gjør hvert eneste år som er blitt en selvfølge. For eksempel steker vi alltid farsekaker midt i desember, pynter alltid juletreet rett før julaften og hele familien samles alltid for å bake julekaker hos mormor.

En av tradisjonene vi har på selve julaften er å dra på gravlund for å ønske oldemor, oldefar og noen gamle tanter en god jul. Da står vi alltid opp grytidlig, dvs i seks-halv syv tiden, drar innover og er hjemme før elleve. I år tok jeg med meg kameraet dit i håp om noen fine bilder.
Pleier dere å dra på gravlund på julaften?

Sier som resten, GOD JUL !

3

Ville bare ønske alle en god jul, det som er igjen av den hvertfall. Håper dere alle har hatt en fantastisk julaften og er kjempefornøyd med dagen, det har hvertfall jeg!

Ellers må jeg si at nettet er tilbake, så jeg kan egentlig begynne å blogge igjen. Men vi får se om ikke Bettina har lyst til å blogge for meg i morgen. Jeg har hvertfall masse på lager. Mange innlegg og ikke minst sykt mange bilder. Gleder meg faktisk til å vise dere det.

Ellers, kos dere resten av kvelden!♥

Gjesteinnlegg fra Beetz!

2

Hey! Siden Madeleine ikke har nett, var jeg så heldig å få gjesteblogge for henne :D Jeg er altså Bettina, bak bloggen www.beetz.blogg.no.

Bor faktisk en hel time unna Madeleine, og "kjenner" henne vel gjennom at jeg er venn med ei i klassen hennes. Men hvertfall, Madeleine er jo suuuupersøt, sant? Og superfeit da... Hadde virkelig ønsket jeg kunne danse som Madeleine også, ho er jo syk etter videone jeg har sett!!


Hvor sykt er ikke dette?!?! Bildet tok jeg fra facebooken hennes.

Nå skal jeg se ferdig Hjemme Alene, deretter Grevinnen og Hovmesteren, Love Actually og Olsenbanden på TV2 Sumo! Kan forresten hende det er jeg som må blogge litt her fremover, i og med at Madeleine ikke har nett.

GOD JUL!

-Bettina

Madde søker gjesteblogger !

4

Åh, jeg leste akkurat det innlegget Martine skrev til meg i går. Gud, holdt på å begynne å gråte. Kan si så mye at absolutt alt er gjensidig. Herregud, er så glad i den jenta at dere aner ikke. Hun er jo bare verdens herligste! Ellerhva? ♥

//Facebook

Som Martine skrev så har vi ikke nett hjemme (er hos besteforeldrene mine nå). Så jeg får ikke blogga på en stund enda, vet ikke når telenor får fikset det igjen. Men vi får se, så fort nettet er oppe igjen så er jeg tilbake og.

Imens så er det bare å rope ut som noen vil gjesteblogge for meg, så får dere passordet :)))

Gjesteinnlegg, på en måte.

6

Hei alle sammen. Jeg fikk akkurat melding fra Madeleine om at hun ikke hadde nett. Hun ville altså ha meg til å blogge, so here we go..

Jeg er hos min aller beste venn Helene (bilde av oss over), og vi har nettopp hatt besøk av godtfolk. Vi så på tv og prata tull, noe som alltid er like koselig. ♥

Så har jeg noe jeg vil skrive til dere om Madeleine. Jeg og Madde gikk på barneskole sammen. Haneborg. Ahh, jeg har så utrolig mange minner fra den tiden. Noen ganger savner jeg det faktisk veldig. Men ja, Madde er rett og slett ei helt nydelig jente alle virkelig burde blitt kjent med. Kjenner du ikke Madeleine, burde du serr få ræva di i gir å bli kjent med henne så fort som mulig. Når vi er sammen snakker vi om alt fra A til Å. Vi tuller, vi ler og vi kan være 100% oss selv sammen.. Det er så sykt deilig. Er det noe vi ikke liker, eller noe som kanskje ikke har vært så lett, prater med hverandre om det. Madde støtter meg sykt, backer meg opp og forstår alltid! Hun får meg i godt humør, uansett.

De gangene vi har sleepovers blir det ikke mye soving på oss. Vi kan prate i flere timer i strekk uten at vi går tom for noe å snakke om. Noen ganger savner jeg Madeleine så mye.  tider vi har mye å gjøre, som vi ikke får møtt hverandre. Åh, det er faktisk veldig trist de gangene. MEN SÅ, når vi er med hverandre igjen er alt perfekt. Jeg vil og skal aldri miste kontakten med Madeleine. Vårt vennskap er spesielt. For meg, betyr Madeleine så mye at jeg skal gjøre alt i min makt til å alltid ha vennskapet vårt gående. :-) Det var en stund, i åttende kanskje, vi mistet kontakten, men heldighvis har vi funnet tilbake til hverandre igjen og det er jeg så taknemlig for.

I love you, Madeleine. Jeg mente hvert eneste ord og hver eneste setning jeg skrev ♥

Har dere også et vennskap som betyr masse for dere?

Martine Ovlien Engen

BLOGGFRI !

3

Tar meg bloggfri i dag, jeg. Men det har dere vel merka?
Koser meg heller hos Henrikke resten av kvelden. Så snakkes vi i morra :)

FOTO: There are times I just feel so lucky..

8
Jeg må slutte å redigere bildene sånn.. Ser vel en viss likhet med denne?

Jaja..Hva syns du?

O U T F I T 20.12.10

8


Kjole bik bok

Olajakke h&m


Tights bik bok

Kjørte et litt sånn "jeg savner sommer"-outfit i dag, men sommerkjole og olajakke.
Hva syns du?

karakterkortet... uh

8

Tusen, tusen takk for alle svar i forrige innlegg. Blir alltid veldig inspirert når dere kommer med forslag. Masse spennende blogginnlegg forslag bare popper opp i hodet mitt og jeg får lyst til å starte med en gang.

I dag hadde vi siste dag på skolen, noe som vil si kort dag, dele ut julegaver og karakterbøker. Med en gang jeg fikk min holdt jeg på å begynne å grine. Syntes ikke karakterene var rettferdige i det hele tatt. Så jeg gikk og snakket med læreren og det viste seg at det var gjort en feil, og jeg fikk endra. Så jeg endte opp med tre 6'ere og masse 5'ere. Men skal ikke skryte på meg noe annet enn 4, 4+ i nynorsk og k&h. Litt mer fornøyd da!


Åh, dette er så standard blogg innlegg. Skriver om hva jeg har gjort siden sist og slenger med et bilde av meg !
Har dere fått juleferie enda?

Lite inspirasjon - hjelp meg!

14Jeg har lite inspirasjon og blogglyst for tiden. Har alt for lite ideer til hva jeg kan blogge om, og hva som vil være interessant for dere å lese. Trenger virkelig forslag fra dere leserne, nå ! Vil veldig gjerne bli en mye flinkere blogger framover.

Hva vil dere se på bloggen framover? Jeg er åpen for det meste ! Alt fra sangtips til forskjellige videoblogger.

Your Love Gives Me Hope - stories that make you go "AWW!"

8

I kveld har jeg og Thea vært inne på LoveGivesMeHope og lest alt for mange søte historier om alt for søte folk som gjør alt for søte ting. Man kan ikke gjøre annet enn å si "Aaaaaawww!"Kunne ha sittet og lest de søte historiene i timesvis. Bevis på at ting ikke bare skjer på film ♥
Har du noen gang vært inne på den siden?

Er ikke ordentlig lørdag uten godteri!

2

Har hatt to supre dager nå. I går kveld var jeg på nattcup med masse koselige folk, og dro hjem til Martine og sov der etterpå. Og hun hadde lasagne til meg når jeg kom. Det er jenta si, det! Hadde en bra kveld, alltid koselig å være med Martine ♥

Og i dag har jeg vært med Thea. Vi har pakket inn masse julegaver og vært late. Koskoskos!Nå ligger jeg og Thea langflate hjemme hos henne og ser på tv. Og jeg depper litt fordi vi har glemt å kjøpe godteri. Ingen kims, ingen kos :(((
Du gjør denne lørdagskvelden da?

tyøying in tha HALL

3

Dagen etter juleballet, altså i dag, var det balldag. Hele dagen med turnering mellom klassene, hvor det nevnes at vi jentene i klassen slo både A og C i innebandy. Kanskje vi burde vurdere en karriere innen innebandy?

Etter at alle hadde dratt hjem, ble vi igjen i hallen litt og turna, stunta og tøyde. Og Leiv var med og så på(må nevnes). Jeg prøvde også 360. Det funket neste, tror jeg? Var hvertfall veldig gøy. Skal vise dere når vi får det til !
Jeg kom nesten ned i venstrespagaten. Har planer om å komme helt ned til nyttår !

Men så til dagens glansbilde av meg :

♥♥♥♥♥♥ jeg er så søt !
Satt og tøyde guttespagaten, (som jeg har lovt å ikke legge ut bilde av før jeg er helt nede) noe som strekker litt. Så var Thea så snill og tok bilde av meg akkurat idet jeg satte meg ned.

Har dere noen gang balldag på skolen?

Faila med talen på juleballet, vi !

4

I går hadde jeg det T to the RAVELT. Kom rett hjem etter skolen, dusja, spiste og venta på at mamma skulle kjøre meg opp til Thea. Og der fikset vi oss før vi dro på juleball. Så null bloggtid. Men det går bra, for jeg hadde det koselig på juleballet !


Fiksing på g.Noe som er standard på juleballene på aursmoen u skole, er taler. Bl.a lærerens tale som jeg skulle ha sammen med tre andre. Og vi hadde ikke jobbet så veldig godt med den, og ble ikke ferdig med den kun noen timer før. Og hadde da ikke øvd særlig, gått gjennom en gang på forhånd faktisk.

Du kan jo tenke deg alt som overhode er mulig at går feil under en tale. Arkene blir borte, man stokker om kortene, glemmer hva man skal si, har mikrofonen enten for langt unna eller for nærme munnen, har en premie for lite til kåringene o.l. Vel, alt dette skjedde med oss. Rett og slett en helt failed tale. Gud, det var flaut det !

Men en koselig og vellykket kveld alt i alt.
Har dere juleball på skolen deres?

I miss them good summerdays !

8

Leiv syns dette er et sykt typisk blogg innlegg (og jeg skal ikke si meg uenig), men herlighet som jeg savner sommeren nå. Vinterens kulde, boblejakker og stykke luer er ingenting mot sommerens herlige varme, ferier, badeturer og alt som kommer med.

Har så utrolig mange gode minner fra denne sommeren, masse minner som jeg aldri vil glemme ♥

Sykt lang og kanskje morsommere for meg å se på. Men klarte ikke fjerne noen av bildene.

Er jeg alene?

Annbefaling av blogger !

10

Jeg husker sist gang jeg annbefalte en blogg, for ca et år og sa at "hun her sommer til å nå langt, og om ikke lenge kommer hun til å være en av de mest leste bloggene i norge". Og jeg hadde rett, for jeg regner med at de fleste av dere vet hvem Stine Steen aka Haawt er?

Vel, det samme gjelder for disse bloggene som jeg har kommet over i det siste, og som alle har fått en plass blandt mine favoritter. Jeg sier som sist, disse jentene kommer til å nå langt i bloggverden, alle sammen!

http://blomsterfeenhanna.blogg.no/
Tar utrolig masse fine bilder!


http://micheaa.blogg.no/
Hun som har tatt de studiobildene av tcmn. Hun har masse bra sminketips hvor jeg tror alle har mye de kan lære.


http://kely.blogg.no/
Hun må seriøst være en av de søteste jentene jeg noen gang har sett !


http://emilieaub.blogg.no/
Fant bloggen hennes etter at Caroline Maria (som jeg også leser) linket henne. Sykt søt jente!

http://martinee96.blogg.no/
Helt utrolig at denne jenta bare er 14 år! Hun har utrolig tøff klesstil og tar masse bra bilder!

Leser du noen av disse bloggene?
Vil du bli anbefalt neste gang?

Now there is christmas in my room as well

2

Jeg som alle andre hater å rydde på rommet mitt, og venter alltid til det er absolutt nødvendig før jeg rydder. Og i dag var en sånn dag. Så jeg har vært flink jente og ryddet, støvsugd, tørket støv, skiftet på senga og satt inn det lille juletreet mitt. Litt seint når julaften er om bare 10 dager, men bedre sent enn aldri.

Ser dere også søte pakkekalenderen mami har ordnet til meg?  Den er så søt!
Hva syns du om bildene?

Nå er prøvemuntlig over, og jeg er G-L-A-D !!

10

Husker dere den gangen jeg sa at jeg elsker når hardt arbeid lønner seg? Eller som jeg kunne sagt på engelsk; I love it when hard work peys off.  Åjada, jeg er ferdig med prøvemuntlig. Og det er alt det harde arbeidet jeg har gjort de siste dagene virkelig gjør godt !


Etter å ha sittet sliten og lei foran pc'n (med en oppmersomhetssyk katt i armkroken) sånn her i alt for mange timer, skal jeg love dere er det er godt å være ferdig og kunne bare slappe av og tenke at det er lenge til neste gang !

Som dere kanskje har fått med dere, etter at jeg har nevnt det hundre ganger, så kom jeg opp i engelsk - capital punishment. Jeg var sykt nervøs før jeg skulle holde foredraget, siden jeg følte at jeg ikke hadde øvd nok. Men det tror jeg bare var lurt. For når jeg ikke husket nøyaktig, improviserte jeg og snakket mer rundt det, for jeg kunne jo stoffet jeg hadde om godt. Og da høres det automatisk mer naturlig ut, også ser det ut som jeg kan hele greia utenat uten manus. Haha.

Tok en liten seiersdans etter andre sekseren jeg har fått på muntlig. Først matte, så engelsk. Åh, lykke. Sorry hvis jeg skryter, men GUD! Jeg er så glad.

Noe jeg ikke helt skjønner, er hvordan i all verden jeg klarte å stå og prate i 30 min. 30 minutter på engelsk uten stopp, hvor jeg kun snakker om dødsstraff. For så noen min med spørsmål til slutt, så ble hele greia på nesten 40 min.. Jeez !

Men nå kan dere juble, det var det siste jeg hadde å si om muntlig for denne gang!! Og jeg er like glad for det som dere. Har dere hatt noe muntlig i år?

Death penalty, lethal injection og execution - love is what it is called !

5

Nå har sitti med muntlien i absolutt hele dag. I dag har jeg faktisk gjort det og. No exceptions. Og jeg skal skal love dere at jeg er L-E-I. Så lei jeg var i går er ingenting i forhold til det jeg er nå.

Gud, i morgen ti på halv elleve kommer jeg til å være glad, når jeg er feridg med alt som heter condemned, death penalty, lethal injection og execution. Gææd !

Da hører dere fra meg i morra, og da er jeg enten superglad for bra karakter, eller dritsur fordi det ikke gikk så bra som jeg hadde håpet. Men nå skal jeg øve en liten stundt til, før jeg tar kvelden. NATTI !

Ønsk meg lykke til i morgen da?

Jeg hadde foretrukket halshugging.. Raskt, smertefritt og mest blodig !

9

Nå har jeg sitti og lest og skrivi om forskjellige henrettelsesmetoder, dødsstraff i Usa og arbeidet til amnesty international i hele dag. Vel, hvis du ser bort ifra at jeg ikke stod opp før halv ett, de gangene jeg tar jeg en tur innom facebook og dro en tur på butikken, så har jeg gjort det i hele dag. Men jeg kan hvertfall love dere at jeg begynner å bli en smule lei nå. Gleder meg til presentasjonen er over og jeg kun har eksamen igjen før jeg er ferdig med alt sånn.


Her har dere et stk sliten og usminket Madeleine.


Okei da, jeg har vel kanskje pakket inn litt julegaver i dag og. Så har ikke sitti med muntlien så mye som jeg hadde kunnet. Velvel, to late to change it.Her kan du lære litt om henging, og bli litt klokere, hah. Rop ut dersom du ser noen gramatiske feil a. Er garantert noen.

Btw, I'm considering to start writing my posts in english, just for fun. Lol jk, I'll stick to norwegian. OH YEAH!

Hvilken henrettelsesmetode hadde du foretrukket? Av bl.a henging, steining, elektriske stol, giftsprøyte, kastet utfor stup, gasskammer eller skyting.

Avslutning på cheerleadinga

11

I dag hadde vi den siste treninga før jul. Vet ikke helt når det begynner igjen, men noe sier meg at uansett kommer de til å være alt for lenge. Men vi hadde hvertfall en veldig bra avslutning i dag, hvor junior og senior trente sammen. Noen av oss hadde på draktene også tok vi lagbilder. Kos!

Stine i flikk. Den er så fin !

Meg i flikk. Endelig gjør jeg det alene igjen. Love it !

Merisha i flikk.Sjekk Thea i midten, fineste hoppa!


Redigerer lagbildene i morra, og legger ut da. Dere får kose dere meg disse i kveld. For nå legger jeg meg straks.
Hva syns dere om bildene?

Julebord på prestegården !

7

I går var jeg på julebord på prestegården. Det var Aurskog menighet som hadde ordnet, og det var med full julemiddag, dessert, taler og sang. Utrolig koselig !

Emma og Henrikke

De hadde også sånn morsom inndeling av plassene, hvor vi trak hvert vårt halve kort også måtte vi finne den som hadde den andre halvdelen. Anders ble min "date for the night".

Hei Thea !

Emma, meg, Anders.Meg og jørnSindre og jeg poser med presten !mot slutten hadde vi også noen leker. En av dem var å pakke inn noen med dopapir. Oh yeah.Eirik (som ikke ville pose for kameraet) viste også noen korttriks. Jeg må si.. WOW, han er god !Haha, søte Emma !

Var en utrolig koselig kveld., hundre ganger bedre enn å sitte med muntlig hele fredagskvelden. Vi skulle hatt flere sånne kvelder for alle sammen møttes utenfor skoletiden og gjorde noe sammen. Er jo så koselig !

Har dere vært på noe julebord enda i år?
Resten av bildene kommer på facebook i løpet av kvelden.

FOTO: winter wonderland

15
Det hadde vært mye finere uten stygge ledningen midt i..
Hva syns du?

Oh yeah, english for oral presentation !

9

I dag skulle vi få vite hva vi kom opp til i muntlig. Jeg tror seriøst aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv. Var helt sikker på at jeg ville komme opp i tysk, og jeg er ikke for glad i tysk. Drømte til og med at jeg kom opp i det i natt, og det var... grusomt! 

Og når jeg så fler og fler fra tysk klassen komme opp i andre fag, var jeg sikker. Så kommer Kristin og roper opp sine, og når jeg hører "..og Madeleine" følte jeg for å hyle ut av lykke. Jeg fikk ikke tysk !!!Det var akkurat samme for meg hva jeg kom opp i, så lenge det ikke var tysk. Og når jeg fikk engelsk, kunne jeg nesten ikke være mer glad. Og når oppgaven var capital punishment, altså dødsstraff, ble alt bare herlig. Heldig to år på rad da, først matte så engelsk. Håper bare at "alle gode ting er tre"-regelen gjelder når jeg skal opp til eksamen.

Men nå skal det jobbes her, og det skal jobbes mye!
Hvilket fag hadde du mislikt mest å komme opp i til muntlig?

Just let me sleep, I'm tierd..

10Jeg har verdens s©ªteste pus ¢¾
Hva syns du?

Julegaveshopping med Henrikke

4
Søtt !

Jeg hater den automaten der. Måtte trykke fram og tilbake hundre ganger før den ville fungere. ÅH! fuck u.
Da er jeg endelig ferdig med julegavene! Tror faktisk ikke jeg har en eneste pakke igjen. Gleder meg til jeg kan jeg sitte hjemm og slappe av mens resten stresser rundt for å kjøpe det siste. Herlig følelse !

Har du kjøpt ferdig alle julegavene enda?

Gårsdagens cheer trening!

8
Maiken i scorp. Fikk ikke noe bra bilde av scorpen hennes :(

Kathi, Thea og meg i twobased. Var ingen som fikk tatt bilde mens vi stod i supie når vi løfta. Hmf..

En hinch som raste, uff. Dere ser vel hvor det går galt? Heh, jeg er pen når jeg er redd btw.Ser dere, jenter (og gutt)!
Hvor bra det kan bli på treninger bare folk kommer og jobber litt, så kan vi få til mye på hver trening. Føler vi kom mye lengre på den ene treninga i går enn vi har gjort på flere uker!!

Den ultimate slæffekveld

3


"Det er så typisk bloggere å bare se et eller annet sted untatt i kameraet" -haha !

Har slæffekveld i dag.. og. Fordi jeg har fri i dag og i morgen pga muntlig. Deilig å kunne sove lenge i dag, det skal jeg love dere!

Henrikke har vært her i kveld, og vi har ikke gjort annet enn å lage mat og sitte i sofaen. Og nå som hun har gått sitter jeg her med pusen, fyrer i peisen og ser på disney channel. Koselig ♥ Også snakker jeg med Stian da, såklart (var veldig viktig for han at jeg sa det)

Hvis du ikke har lagt deg til å sove, hva gjør du i kveld?

I wish you a merry christmas !

11


//weheartit

Noen fler enn meg her som gleder seg til jul?

Tøying i kjelleren med Rikke !

11

Åååå, etter skolen i dag har jeg kost meg så fælt. Ble med Rikke hjem og jobbet litt med lærerens tale, spiste pannekaker, snakka masse og ikke minst tøyde litt i kjelleren hos henne. Koskos ♥Haha, ser så bra ut når jeg tøyer bru i sofaen..Sykesykesykesyke jente ! Her ser dere hva jeg har lyst til å klare om ett-to år.

Woopi. Resten av bildene kommer på facebook... nå !

Kjempekoselig dag, Rikke! Jeg er så glad i deg ♥
Hva syns du om bildene?

Tok meg en kajpp togtur innom oslo s, jeg... liksom !

8

Jeg må seriøst være verdens fjerneste person. Jeg har nå alltid vært en smule borte til tider, men i går tok kaka. Jeg skulle ta tog til lillestrøm fra sørumsand sammen med Emma, og vi satt der og kose oss på toget med rundstykker og... random folk. Så gikk Emma av på fetsund, så jeg ble sittende videre på toget alene.

Så satt jeg der da, for meg selv, og var godt inne i min egen verden. Så ser jeg ut av vinduet at vi var i lillestrøm og tenkte at jeg skulle gå av snart. Men så kjører den forbi lillestrøm!!!
Og jeg bare.. 


Tommel opp... jeg glemte å gå av toget !!!

Så da måtte jeg ta toget videre da, og tenkte at "Ja, da går jeg av på strømmen da"
Også sitter jeg der i evigheter og venter på at vi skal være framme på strømmen. Men så syns jeg det tar veldig lang tid. Så går det oppe når meg når jeg hører at neste stasjon er...


..OSLO S !!!! 
Fytti hel**. Hvordan er det egentlig mulig?!
Så jeg ringte til bestefar som egentlig skulle ha hentet meg i Lillestrøm og sier at jeg er visst på vei til oslo HE HE. Og alt han kommer med er "oida" etterfulgt av litt pinlig stillhet. Så da måtte jeg jo bare gå av på oslo s og ta toget tilbake igjen..

DER skulle jeg ha gått av i utgangspunktet L-I-L-L-E-S-T-R-Ø-M.

Tror du ikke jeg var sånn passe flau over når jeg endelig kom fram til besteforeldrene mine eller? Nesten to timer for sent til og med, også vi dro jo nesten rett etter at jeg hadde kommet hjem, haf. Etter en og en halv time med tog på èn kveld, har jeg fått mer enn nok av det på en stund for å si det sånn.
Jeg lever et hardt liv som fjern!

Har noe lignende hendt med deg før?

Fram og tilbake, fram og tilbake.

6

Åh, så mye stress! Fant ut på skolen i dag at det er åpen dag på Sørumsand, og dit skal jeg. Ble alt for kort varsel til å dra tidlig i dag, så da skulle jeg i kveld. Men så fant jeg ut at vi egentlig skulle vært hos besteforeldrene mine for å bake i dag så da kunne ikke mamma hente, i tilegg til at jeg ikke får vært med å bake. Åh !

Så da må jeg ta buss, tog og bil for å komme meg hjemmefra til sørumsand, til lillestrøm og hjem igjen.

Har èn god nyhet å fortelle da. Fikk 6- på praktisk prøve i musikk og 5 på mattetentamen. Men han hadde retta prøven min (og Emma sin) mye strengere, så jeg vil fortsatt få 6 i matte i karakterboka til jul. Yey, da ble jeg glad !

Du skal i dag?

Dag 8 - mine favorittsanger

5


Rihanna - S&M


Ne Yo - beautiful monster


Katy Perry - Firwork


Rihanna - What'smy name


Willow Smith - whip my hair. Sykt å tenke på at hun er 10 år !

Da kom jeg ikke på flere i farta. Hvertfall noen få av de jeg hører på for øyeblikket.
Hva er favorittsangene dine for tiden?

I dag har vi hengt opp julegardiner.

1

Nå begynner det å bli jul i stugo her hjemme. Vi har brukt stort sett hele dagen på å bytte gardiner i hele 2. etg og ta ned litt mer julepynt, så nå er snart alt oppe. Fy søren, jeg lover dere, det tar år og dag å henge opp gardinger. Jeez. Slitsomt er det og. Men det var verdt det :De er litt for lange og med blitzen ser de skikkelig skinnende ut. Men de er mye finere i virkeligheten! I like it.
Hvordan syns du det ble?

Innover med bestejentene !

7

I dag har jeg vært innover med jentene og feiret at Thea endelig har blitt like stor som oss. Etter veeldig mye stress, var ikke min skyld hvert fall, kom vi oss til bussen - tidsnok!!
Vi gikk litt rundt på senteret og jeg fikk kjøpt julegave til tante (hvis Pia eller Tom leser dette kan dere hilse og si at JEG fant gaven hennes i år) før vi dro videre bort på peppes og spiste mat til 700 kr.
Eller, forteller under bildene isteden jeg..

Søtesøtesøte Henrikke ♥


Som sagt, spiste mat til 700 kroner, wow. Skulle egentlig vært smellfeite hele gjengen nå. Var hvertfall veldig god dessert der (hilsen Henrikke). Også dro vi videre bort på kinoen for å se på Harry Potter!


Hva kan jeg si..? Jeg elsket den. Nå liker jeg Harry Potter mer enn noen gang. Hvis du ikke har sett den enda, begynner det å bli på tide.


Kul ass.Gjett hvem som tryna?! Ikke meg og Thea hvertfall. Og ja, vi ligger selvfølgelig der og kliner. Smask.

Henrikke is touching Theas booob.

Så Thea tar igjen.. Uh, pornoblikk !


En utrolig koselig dag og kveld. Alltid gøy med dere ♥
Nå sitter vi hos Thea og spiser is og ser på totally spies på disney. Great lørdagskveld!

Hva har dere gjort denne lørdagen?

Jeg liker å være Harry Potter nerd

9

Gjett hvem som glemte å ta med seg kameraet på trening a? Megmegmegmeg. Men det er like greit, var ikke noe spesiell trening. Hele greia gikk stort sett ut på å markere nm showet - igjen, fordi folk ikke møtte opp på trening - igjen.

Men gjett hvem som er her nå a?!Thea såklart. Og vi skal bort til Henrikke og se på Harry Potter og halvblodsprinsen, for vi skal nemlig se på den nyeste i morgen. Thea har nemlig bursdag på søndag og skal feire den i morgen med pizza og kino. Åh, jeg gleder meg som en liten unge. For som de fleste vet elsker jeg Harry Potter. Det bli bra !

Har du sett Harry Potter Deathly Hallows Part 1?

Den dagen jeg står opp tidsnok, er en bra dag!

8

Jeg har seriøst ikke vært så stolt av meg selv på lenge. Jeg våknet halv sju i dag, helt av meg selv og var egentlig helt klar for å stå opp, men drøya litt til siden jeg ikke har noe å finne på så tidlig på morran også var senga så sykt god. Så ligger jeg og tekser med folk hele morran, skreiv melding til Rikke og skrøt litt av meg selv og. Så blir klokka 07.00, og jeg skulle bare ligge litt til. Og når jeg ser på klokka igjen er den 08.10 og bussen går ti på halv. Stress! Åh, da banna jeg litt for meg selv mens jeg dro på meg klærne.

Ellers kan jeg fortelle at jeg har max vondt i armen etter at jeg tryna i trappa i går. Og at himmelen var sykt fin når vi gikk hjem fra skolen istad.Sånn Henrikke, nå burde du være fornøyd som fikk en plass på bloggen!
Legg forresten merke til hvor mørkt det var på bildene, og klokka var bare tre. Jeez, nå er det snart svarte natta ute.

Nå stikker jeg på trening. Så sorry evt skrivefeil, dårlig tid. Kanskje bilder fra treninga?
Blir det like fort mørkt hos dere om dagen?

Dag 7 - viktige personer

10

Jeg kom aldri noen vei på den utrordringen jeg dreiv med for en stund siden. Eller, jeg kom jo noen vei bare ikke så veldig langt. Holdt akkurat ikke ut en uke, så skal prøve å få tatt resten de fire neste dagene.

Kan vel legge ut noen bilder som i grunn snakker for seg..
Åh så mange bilder, så mange minner ♥

Hvem er de viktigste personene i livet ditt?

Første desember totusenogti!

9


Nå kan vi endelig offesielt begynne å telle ned til julaften. Nå er det kun 23 dager igjen til jul, og kun 30 dager igjen av året 2010. Uh, mye tall. Og jeg fikk sjokoladekaldener i dag. Sjokoladekalender er tradisjon, blir ikke ordentlig jul uten. Får så masse fine minner fra jeg var liten, og gleder meg til å åpne neste luke!

Ellers kan jeg fortelle dere at jeg er dødens sliten etter treningen i dag. Jeg skal sove godt i natt hvertfall. Også har Henrikke vært en engel og hjulpet meg med å skrive naturfagrapport om hydrokarboner. Åh, hydrokarboner in my ♥

Har du begynt og telle ned og?

,