MINE NYTTÅRSFORSETTER + OUTFIT.

4

Heihei! Nå er det ikke lenge før 2009 er over, og vi skal inn i 2010. Jeg må si, 2009 må ha vært mitt aller beste år noensinne. Og mye av det takket være cheerleading. Det har betydd mer enn folk tror. Og det er som dem sier; cheerleading er ikke en sport, men en livsstil.

Jeg har også hatt utrolig mye moro med alle mine fantastiske venner, og fått noen nye venner. Jeg har så utrolig masse minner fra dette året; Hamar, jentefestivalen, kino med venner, overnattinger, jentekvelder, filmkvelder, bursdager, sommerferien, shopping. Ja, det er så utrolig mye!
Og i år som alle andre år, har jeg nyttårsforsetter. Dette året har jeg mer enn jeg vanligvis har. Så jeg deler dem opp i forskjellige "kategorier".
HERE GOES:

BLOGGEN.
-Ny header og nytt design.
-Videoblogge ca. èn gang i uka.
-Blogge oftere.

SKOLEN:
-Forbedre rle karakteren min.
-Ikke hoppe over smålekser.
-Få 5'er i alle fag. (Klarte det til sommeren, hadde det ikke vært for rle)
-
Ikke komme forsent til 1. time mer enn èn gang i uka.
-Aldri ta buss hjem.

CHEERLEADING:
-Klare araber tempi.
-Klare deadly.
-Komme ned i alle tre spagatene.
-Klare stillistående flik flak og salto alene.
-Klare x'out og strak i toss.
-Dobbel fra heel og arabesque.
-Stift, araber, flik flak.
+ mye mer.

GENERELT:
-Shoppe mindre, og spare litt mer penger.
-Bli flinkere til å holde rommet ryddig.
-Spise mindre tyggis. HAHA! ja særlig!!
-Ta godt vare på alle de gode vennene mine.
-Ikke spise så mye godteri i ukedagene.
-Gå ski hvertfall èn gang. Hater å gå på ski.
-Få et fantastisk år!

Wow, jeg tror jeg må ha flest nyttårsforsetter i historien. Men som du ser så er det bare småting. Jaja, får nå se om jeg i det hele tatt kommer til å klare noen av dem. Men jeg kommer til å krysse dem av etterhvert som jeg klarer det ;-)
Her er forresten det jeg har på meg.Da gjennstår det bare å si:

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! :-)

MINE JULEGAVER! (bedre sent enn aldri)

6

I LOVE NEW STUFF!

7

Halloja! Gjett hva Madeleine fikk i går a? Nye ting, jeg elsker nye ting! 
Mamma kom med en pose fra voe, og viste meg hvilke ting hun hadde kjøpt:

(sorry for møkkete speil)

Ny buksetights. Passet kjempebra, siden jeg har klart å rote bort(?!) den lyse olabuksa mi. Som forresten var yndlingsbuksa mi.
Også pysjbukse. Gud, den er så digg.

Grå singlet.
Og massevis av boksere.

Så, tusen takk mammaen min!

Jeg hadde planer om å lage et sånn slideshow av det jeg fikk til jul. Veldig seint I know. Har tatt bilder så tenkte meg å begynne å redigere og lage video nu! Også hadde jeg planer om å legge ut nyttårsforsettene mine. Så, stay tuned!

-Hva syns du om tingene?

HASTEINNLEGG

3
Hellu alle store og små! Nå sitter jeg klar og venter på at Lotte skal komme. For jeg skal til Lørenskog og trene i dag. Gleder meg!

Men bare sånn for å ha sagt det, så blir det ikke mye blogging nå i ferien. For ferier er den tiden hvor man bare er sammen med venner, og finner på ting. Da sitter man ikke på pc'n.. Så vet dere det :-)

Men nå kommer hun snart. Baj!

VIDEOBLOGG (må ses) - martine og maddeee..

6
Næmmen, ser du det. Enda en videoblogg. Har vært veldig mange i det siste. Menmen.
Og ja, vi liker fjortizzzzzz, lizm.

BLOGGPAUSE OVER - VIDEOBLOGG!

8
Nå kan jeg sitte på pc'n igjen!!!!! Noe som betyr at jeg kan blogge. Så jeg starter opp med en liten videoblogg fra i dag. Jeg og Thea har vært ute å lekt i snøen. ENJOY!
 
Sorry for youtube kvalitet -.- også dogga det på linsa på kameraet, så det ødela noen av bildene...

Nå gleder jeg meg til å komme ordentlig inn i blogginga igjen, må innrømme at jeg har savna det litt. Har vært så mye jeg har hatt lyst til å blogge om med tanke på at det har vært jul. Som juletradisjoner, juletrepynting, julegaveshopping og slike ting. Men i løpet av en liten stund skal jeg nok få lagt ut litt bilder fra jula, og et lite "slideshow" av hva jeg har fått i julegave :-) Så gled dere, elns.

Hva syns du om at jeg begynner å blogge igjen daaa?

BLOGGPAUSE! hvis man kan kalle det det..

8
Og grunnen til det er at jeg satt liiitt sent på pc'n her om dagen. Så derfor får jeg ikke lov til å sitte på pc'n på en uke. Bra Madeleine! Så da blogges vi vel om en uke tenker jeg..

GÅRSDAGEN!

2
Hellu! Gjett hva jeg gjorde i går a? Eller nei, jeg sier det. Jeg var på Jessheim (isteden for trening, desverre), jeg måtte kjøpe ferdig de siste julegavene og bånd til ball kjolen min. Juleball i morra folkens. Anyway, her er noen bilder bra i går:

Vi spiste herrrrrlig mat på Chiao Bella!

 
Også en enda herrrrrligere dessert.


Også fant jeg de fineste skoene da! Elsker dem, er som min første kjærlighet ellernoe! Neida, ille er det vel ikke. Men, gud som jeg har lyst på dem. Trenger noen ordentlige vintersko. Kan ikke leve i de små pumaskoene mine for alltid. Jeg elsket alt ved dem, uantatt prisen, 995 -.-


Ög endelig fant jeg det! Blazer, har lett etter det lenge uten å finne en jeg likte. Men så fant jeg det på voe til halv pris! Velvel, gode ting skjer for de som venter. Eller noe i den duren :-)

Jeg bare lurer, er det vanlig å få sko til 1000 kroner? Har du fått det?Sorry for at det kom så sent. Jeg hadde skrivi det for noen timer siden, men så løp jeg oppp og glemte at jeg ikke hadde postet det ennå. Meeeeeen, å gjøre ting for sent er min spesialitet. Er jeg alene?

VIDEOBLOGG!

1
Denne lagde jeg i går, rett etter at jeg jeg hadde lagt ut forrige video. Den skulle jeg egentlig ha blitt posta i går, men så fikk jeg ikke å mye tid til redigeringen, også tok det så lang tid å lagre den osv, så det ble for sent. Men den kommer nå hvertfall!
 
De siste minuttene var det mye jeg kunne ha klipt bort, men jeg glemte det. Jeg hadde publisert den og sånn, så jeg gadd ikke gjøre om siden det tok så lang tid, også skulle jeg legge meg.
Å gud, unnskyldninger, unnskyldninger, unnskyldninger.

Whatchathink?

SANGVIDEO!

7

Siden jeg har så fantastisk fin stemme nå, så bestemte jeg meg for å synge litt for dere. Sånn at det skjærer litt godt i ørene :-)
Men, det høres ikke så godt på filmen at jeg hes. Eller kanskje på den siste, umulig med de høye tonene, for da sprekker stemmen. Menmen, kos dere. Haha!


(kan ta en stund før den vises, den må konverteres ellernoe først)

HØR SÅ FLINKE VI ER TIL Å SYNGE A?

4

Sorry for dårlig oppdatering assa. Forklarer senere. Men akkurat nå så er jeg hos Sandra. Vi har spilt eye toy og sunget sing star. Og nå har det tatt helt av, vi har nesten ikke stemmer igjen noen av oss. Her har dere en liten film av oss. Og stemmene våres er verre nå assa. Hvis jeg ler sprekker stemmen min. Uff..
Ikke mobb, la oss ha våre problemer
 

Mobilkamera, ftw <3

Legg merke til at jeg sier "Injoy" og at Sandra ikke klarer å sitte stille.

-Var vi flinke eller?
-Vil dere se en video til?Hvordan skal jeg orke å trene i mange timer i morra!?

OH NO, JEG ER SYK..

7
Heiiii! Nå har jeg akkurat kommet hjem. Etter å ha mistet bussen to ganger i dag klarte jeg å rekke bussen som gikk klokka ni. Jeg hadde første vært for å se på Bettina og dem løfte, jeg kunne ikke gjøre noe selv for jeg følte meg dårlig. Og etter det så ble jeg meg på treninga til Sandra og dem. Det skulle jeg ikke gjort! Nå er jeg ikke bare sliten, støl og stiv med strekk overalt. Jeg er syk og! Æsj, jeg føler meg helt forferdelig. Men jeg må være bra igjen til i morra. Da er det nemlig cheer-kveld med alle cheer-jentene, mee taco, godteri og cheer-filmer! Gleder meg som en liten unge på julaften :-)

Men nå skal den lille syke kroppen min spise noe og gå og legge seg. Natta!
syk
Sånn føler jeg meg nå... Ønsk meg god bedring a? Så kanskje jeg er frisk til i morgen! :-)

Er du syk?

Jeg har blitt vurdert på >denne< bloggen!
Også er jeg fortsatt med i blogg vs. blogg >her<!

BEDRE SENT ENN ALDRI, RIGHT? NY TRENINGSVIDEO!

8

Heisann, heisann! Jeg bestemte meg for å bare legge ut videoen uten musikk foreløpig. Gidder ikke å vente lenger! Dette ble filmet for en-to uker siden, så vet dere det! :-)
ENJOY!

 


Velg en sang!
(sorry for at denne videoen ikke ble noe bra..)Har dere forslag til noen sanger jeg kan bruke i neste treningsvideo? Er litt tom for ideer.

JEG ER HELT DØD!

4
Jeg døde! No kidding! Jeg er så utrolig sliten nå at dere aner ikke. Jeg har trent i ett sett fra halv fire til halv ti. Mens de små trente i en time, stod jeg og øvde på splitt hopp og herkie. Og jeg klarte fem vipp hopp (sånn rett etter hverandre) med splitt! Ikke sikkert alle skjønner det. Lettere å vise på video en gang enn å forklare.. Så, altså er jeg veldig sliten nå.

Så jeg tenkte jeg bare skulle skrive et kjapt innlegg så skal jeg spise og legge meg i sengen min! <3

Men jeg har fortsått ikke musikk til videoen!!! Jeg har laget den helt ferdig, så det er bare det som mangler. Så da lurer jeg på en ting.
Skal jeg legge ut videoen uten musikk, så kan dere bare spille av en sang ved siden av. Eller skal jeg vente til jeg får noe musikk å ha på den? Svar a, vær så snill :)
img2463
Randomrandomrandom!

Så altså: Legge ut nå, eller vente på musikk?Jeg vant forresten blogg vs. blogg på >denne< bloggen!! Tusen takk til alle som stemte på meg! Veldig moro :-)

ENDA EN BLOGG VS. BLOGG GITT!

9
Ikke nok med en gang i løpet av en dag.. Jeg er med i blogg vs. blogg igjen! Og jeg blir veldig glad for alle stemmer jeg får :)
f7f30cc9b3f649658b916f2f20646e0f
(trykktrykktrykk)

Annbefaler denne bloggen og. Har vært inne på den mange ganger, og hun har alltid masse fine bilder!

Så gå inn og stem på den bloggen du syns er best! :)

VIL DU STEMME PÅ MEG?

6
Da er jeg igjen med i blogg vs. blogg. Denne gangen er det på bloggen til Saliii aka Linda og Sandra. Som er to supersøte jenter, som jeg digger!
Jeg stiller da mot >emma<, uff jeg føler meg dømt allerede. Men det hadde vært veldig koselig om du hadde villet stemme på meg :)
ff1ac2bb330b6fc1859021b34b69fe69

Stemmer du på meg? :)

THAT'S SO RANDOM!

8
HEI! Akkurat nå så vet jeg ikke hva jeg skal fortelle om. For det har skjedd så lite i dag. Har bare vært en sånn helt vanlig dag. Men er jo morsomme ting som skjer innimellom da, som når leiv ville ta bart mot bart med andreas. mmm. Yummi<3

Men da kan jeg jo like gjerne vise dere dagens outfit:
areg
Lilla singlet fra h&m
Knyte-jakke-ting har jeg fått av mormor
Bukse fra cubus
Og bjørn borg, som du kanskje ser (a)

Jeg har også laget mit favoritt ting av alle tinger! Bravniiiiis. Jeg forguder det, er så sinnsykt godt.
wasefgty
Jeg vet du fikk litt lyst på.

dsfc
Ser du hvilken farge jeg har på øynene?

Gud, dette ble et meningsløst innlegg. Nå skal jeg se om jeg får kommet noe videre på denna treningsvideoen. Har ikke gjort noe på den i dag. Trukke den kommer i dag, for jeg har fortsatt ikke musikk :(

Så til dagens spørsmål, som ikke har noen ting med dette innlegget å gjøre: er du ferdig med alle tentamene enda?

NÅ SITTER JEG IGJEN OG ORDNER TRENINGSVIDEO!

4
Heisann! I dag har jeg sovet hos Thea, vært på gs og felles trening og lysmesse i kirken. Det har vært mye som har skjedd denne helga, med litt av hvert. Så den har føltes no sinnsykt lang. Men det er slik jeg liker det.

Uansett så har jeg fått lånt kameraet til Lotte i dag, så jeg sitter og ordner en treningsvideo fra de siste tre-fire treningene. Men jeg får ikke lagt den ut i dag, men i morra regner jeg med. For jeg trenger noe ny musikk, så Camilla skulle fikse det til meg i morra, hvis hun er en engel. Så stikk innom her i morra da folkens!

Men her er en liten "smakebit" eller hva man kan kalle det. Sorry for musikken, vet jeg har brukt den før. Men som jeg sa så må jeg skaffe noe ny musikk. Har bare den, haha!

ENJOY!

Whatchathink?

GRATULERER MED DAGEN THEA!

3
Heisann! I dag ble Thea 14 år. Velkommen etter lille venn! Jeg skulle egentlig ha vært den første til å gratulere henne med dagen klokken 00.00. Men da hadde vi begge sovnet søtt i min kjære seng for en time sia. Så da sa jeg det heller klokken åtte i dag tidlig.

Så nå har jeg egentlig veldig dårlig tid for jeg skal til henne nå og blir hentet om 10 min. Og jeg har ikke sminket meg eller fikset håret eller noen ting! Omg! Haha.
Så her har dere pakken jeg syntes selv at jeg har vært superflink å pakket til henne:
img2708img2709
Verdens søteste kort og!
Alle sammen, si gratulerer med dagen til Thea her da! Så viser jeg henne det etterpå!!!!

Men nå må jeg skifte! Har ikke gjort det heller jeg! :O

VURDERING AV E.L.F SMINKEN!

5
Ja, som jeg lovte dere så skulle jeg legge ut en liten vurdering av den nye sminken, med hva jeg syns om den. Så da bare kjører vi på:

sdfaaf
Jeg bruker den til å ta på rouge, den forrige kosten min var ikke så god. Men denne er herlig. God og myk og jeg liker at hårene på kosten er skrå, det gjør det lettere å ta på. Ikke noe negativt å si om denne. Verdt de 16 kronene hvertfall!

ghcv
Supersøt farge, elsker den. Det er veldig liten ?boks?, men man trenger ikke større. Man bruker aldri opp en sånn stor en før man kaster den uansett. Det er kanskje litt mye glitter i den. Men jeg elsker den fordet.

lkjhg
Når jeg skulle prøve den var jeg veldig usikker. For fargen så veldig mørk ut, så jeg trodde den skulle bli veldig mørk på også. Men den var faktisk ikke det. Og den var veldig fin som både rouge og øyenskygge. Men den er litt seig en stund etterpå.

sdfg
Jeg skulle ha denne til å bruke på øyebrynene, på de stedene hvor de ikke vil ligge der som jeg vil at de skal ligge. Og den funket som forventet. De la seg fint og holdt seg der. Denne kommer til å bli daglig!
dsf
Jeg har ikke så mye å si om denne bortsett fra at den var supersøt! Digger den. Det tok litt lang tid før den tørka, men det er den verdt.

gfhg
Den var helt grei egetlig. Ikke noe sånn spesielt "wow" liksom. Helt grei bare.

img2624j
Skikkelig fine farger! Glitrer masse, men ikke for mye. Love it!

ghjkimg2635
Helt klart en favoritt. Fargen er bare herlig. Og den brukte ikke så lang tid før den tørka. Det eneste er at det kom veldig mye på kosten, selv om jeg hadde tatt av en del var det fortsatt en del igjen. Men det er bare et luksusproblem.
Den ser ikke så fin ut på bildet, for jeg var litt uforsiktig før den hadde tørket ordentlig. Menmen, same shit.

Jeg tror jeg skal bestille litt til snart, kommer an på når Camilla skal gjøre det. Hehe, skal bestille sammen med henne.

-hva syns du om vurderingene?

Jeg vet ikke hva som skjer med skriften :S

SLIK SER KALENDEREN MIN I ÅR UT!

4
img2706
En liten, søt pakkekalender! Så langt har jeg fått fox, et flaxlodd og en sånn ting til å lage noen søte stjerner. Heh.

Men nå er jeg så sinnsykt trøtt, så jeg tror jeg skal ta kvelden tidlig i dag. Jeg skal ha engelsktentamen i morra, så er en fordel å være utvilt. Så nå sier jeg og kattepusen min NATTA!
img2746
Han heter Reidar, hvis noen lurte :)

-ønsk meg lykke til i morra a?

OUTFIT ++

6

Heisann alle store og små! Nå sitter jeg i sofan på rommet mitt mens totally spies surrer og går på tv'n. Det gir meg barndomsminner. Elsket det når jeg var mindre. Haha. Men jeg skulle bare vise dere en kjapp outfit. Men siden mamma har med seg kameraet sitt på jobben, så får jeg ikke brukt hennes, med selvutløser. Så da ble det noe alternativt;
img2643 img2660
Kjede fra cubus
Singlet fra bik bok
Jakke-ting fra cubus
img2647 img2648
Øreringer fra h&m. de egentlig sølv, men ser hvite ut pga blitsen
Tights fra voe
Leggvarmerne tror jeg mormor har strikket.
img2637
Sjekk ut kule tøfler!

Også som jeg sa, så var jeg hos besteforeldrene mine og bakte julekaker. Like koselig hvert år! Men så tok det litt tid før mamma kom og hentet meg i Lillestrøm, og jeg hadde med meg kortet. Så da kunne jeg gjøre unna noen julegaver! Og mange av butikkene har skikkelig søte juleposer ;

img2630 qwasef
Jeg kjøpte litt øredobber og eos osv. Haha. Jeg er skikkelig dårlig til å kjøpe julegaver, no kidding! Så jeg vite nøyaktig hva jeg skal kjøpe. Så jeg avtaler med folk hva jeg skal kjøpe til dem, og hva de skal kjøpe til meg. Så, nå er jeg ganske blakk, har 19.50 igjen på kortet (!?).
Også kjøpte jeg meg ny sminkepung! Trengte ny egentlig. Thea hadde akkurat kjøpt seg sånn, også syntes jeg at den var så fin, så jeg hadde lyst på en jeg og! Den er fra h&m og koster bare 39.90!

Men nå skal jeg øve litt til engelsktentamen som er i morra og lage middag etterpå. Også kommer kanskje bilde av hvordan kalenderen min er i år!
Blogges!

-Har du begynt å kjøpe julegaver ennå?

TIDENES STYGGESTE TENTAMENS OUTFIT!

7

I dag har jeg hatt norsktentamen. Og på alle tentamener er det sånn standar gå-og-ta-på-deg-de-første-og-mest-komfortable-klærne-du-finner-i-skapet-dag-og-drit-i-hvordan-de-ser-ut!
Slik så altså jeg ut.

1259765575722
Jeg har et ord; æsj! ser ut som en vandrende dass med fletter.

Men nå må jeg kjappe meg så jeg rekker bussen. BAJ!-Bryr du deg om hvordan du ser ut på tentamen?

JEG HAR FÅTT ELF SMINKEN!

2
Heeeeeey! Jeg er så sinnsykt glad nå. Har akkurat kommet hjem fra verdens herligste trening. Først var det gs trening. Dobbel twisten gikk bra, samme med heel-twisten. Og Rikke sin del gikk også bra! Også skulle vi prøve 360 og ned i prep!! Det har vi aldri prøvd før. Til at det var første gang syns jeg det gikk greit jeg. Hadde ikke forventa at den skulle være perfekt eller noen ting. Jeg kom meg helt rundt, men jeg datt alltid framover. Jaja, kommer hvertfall klipp av det på neste treningsvideo. Jeg hadde egentlig planer om å lage en i morra, men så får jeg ikke det siden Lotte måtte ha kameraet sitt i morgen. Lenge siden sist nå. Men kommer så fort jeg får det til!!

Også en ting til som får jeg i skikkelig godt humør!
Hoppene mine var faktisk bra i dag! Åjada, jeg sa det, bra! Det er faktisk lov å skryte av seg selv når man får til ting :) Også tøyde jeg skikkelig mye, så når jeg sparpa opp så fikk jeg foten ved siden av hodet, nesten så jeg sparka i skulderen liksom. Haha, har beviset på film folkens!

Også siste skryteavsnitt av teninga i dag! Vi har nesten nettopp fått nye grupper, noen uker sia tror jeg. Og jeg har verdens beste gruppe, no kidding! Thea og Tonje som baser, Merisha bak og Eline som front! Altså, vi gjorde dobbeltwist fra prep for første gang sammen! Det er ikke alt for lenge sia jeg tok enkelt twist med den for første gang. Også gjorde vi heel-twist og alt ting. Å gud, og alt gikk så sinnsykt bra. Jeg er så sykt stolt av dere, og skikkelig glad i dere!
img2088aqwed

Så til overskriften. Jeg har fått sminken! Og så langt elsker jeg den. Har ikke åpnet så mange av mine ennå, men prøvde Thea sin når hun klipte seg istad. Jeg skal hvertfall prøve alt sammen og legge ut vurderinger til dere på hver av tingene. Både negative og positive ting. Men er ikke sikkert det kommer i morra, for da skal jeg til besteforeldrene mine og bake julekaker. Mmm, koselig! <3

img2604
Vi må bare elske det!

-Har du kjøpt sminke fra elf?

,