Starlets #1

4

Siden jeg har skrevet om alle de andre rutinene fra Eiker får jeg ta et lite om Starlets og. 
Å kjøre dårlig på Eiker er tradisjon, så vi trøster oss med at vi hvertfall var pene. Vi kommer sterkere tilbake i Trondheim, vent og se!


Shining Star - Eiker Open 2012

5

Jeg er utrolig stolt av laget mitt og det vi gjorde på Eiker. Det var kanskje ikke en perfekt kjøring, men jeg syntes den var bra likevel. Vi har hatt en super oppkjøring til denne konkurransen, og jeg vet veldig godt hvor hardt vi har jobbet, og jeg syntes vi har utviklet oss mye bare siden vi startet i høst.
Jeg vil ikke si nivået vårt er noe å klage på; Tre x-skru, 13 stykker i synkron stepturning, fleste med salto, 14 stk i stille turn, 4 som dobler ned i ps (ene falt, jeg stod i twobased, så egentlig 6), 8 heeler i ps, tre dobbel skru kast, masse løpeturn og tre skru, bra twobasedserie med dobbel ned, og kul pyramide! Når man legger det sammen sånn syntes jeg selv vi kjørte en bra rutine med bra skills. Og jeg gleder meg veldig mot NM oppkjøring nå, hvor alt skal steppes opp. Det blir bra!

ILMT ♥
)

Super Star - Eiker Open 2012

1

Noen har lagt merke til det alt, mange ikke, men på Eiker så var jeg med på Superstar på matta også! Det viste seg at Fenja ikke fikk stille pga noe med at hun ikke har bodd her lenge nok, så på torsdag kveld fikk jeg melding av Eva om jeg kunne steppe inn og kjøre. Jeg var ikke så vanskelig å be, har egentlig håpet litt hele sesongen på å få vært med de, digger rutinen, så jeg svarte ja med en gang. Så på fredag trente jeg med stuntegruppen min i to og en halv time, lærte dans, stunteserier og tellinger og på lørdag på selve konkurransedagen satte de meg inn blandt resten. Første gang jeg kjørte ropet var forresten på selve matta. Det hadde jeg glemt å lære meg, men jeg har sett så mye på de på treninger så jeg husket det heligvis!

Og det var så utrolig morsomt å stille med dem. Det ble en lang og slitsom dag når jeg plutselig fikk enda en rutine å tenke på, men gikk så fint når det bare er gøy. Var litt usikker på plassering og rekkefølge til tider, men jeg syntes jeg klarte meg bra? Syntes det var utrolig bra kjørt av alle sammen og bra jobbet. Særlig av stuntegruppen min, de fikk en ny sidebase dagen før konkurransen og jobbet dødsbra alle sammen noe som resulterer i at vi står på alt. Det vil ikke jeg si er så dårlig altså!

Haha, legg forresten merke til meg når pyramiden faller, får Yasmin i huset og ligger på matten og loker. Kom meg ikke opp igjen fordi hun stod på håret mitt, hahaha!
Men var utrolig morsomt, liker å være litt All Female en gang iblandt ♥


I tilfelle noen skulle lure på hvor jeg står er jeg sidebase i ropet på gruppen til venstre. I åpningen er hun hun på rekken bak som tar opp hodet alt for tidlig og kjører en superstygg flikk, deretter er jeg sidebase på gruppen nest til venstre, og så er det bare å følge med. Om du blander meg med resten av blondinene på laget finner du meg igjen når jeg ligger og ruller på matta på 2.55. 

SCL Coed Teaser!!

3

I morgen er dagen!
Dagen de fleste lag i Norge har trent til siden sesongstart, og jeg gleder meg som bare dèt. Det har jeg gjort de siste ukene nå, gjort mitt beste for å forberede på alle områder, særlig mentalt. Kan nesten ikke vente til å komme meg bort og få den herlige cheer-konkurranse-følelsen jeg har fått hver eneste gang i alle disse årene jeg har drevet med dette. Håper på en like bra Eiker som i fjor, den vil være vanskelig å toppe men jeg har trua!

Jeg kjenner jeg er så klar for konkurranse og klar for å vise frem alt Super Crew Lakers har å by på. Jeg lover dere, det blir rått. Vi er bedre enn noen gang!


Også må jeg også nevne at jeg ikke skal falle i morgen, skjer ikke. Har som tradisjon å stå på stunts, så sånn er det bare. 

Ser jeg deg på Eiker i morgen? 

Pee wee konkurranse 10.10.12

6

Bare en uke for sent, men ellers bra. Har vært lite aktivitet her den siste uka, mye som skjer når det blandt annet er Eiker om kun en uke. Og forrige helg var jeg på Pee Wee konkurranse sammen med Frida og så på de søte små som vil ta over for oss om noen år. Veldgi koselig og morsomt å være med på, var så søte og flinke alle sammen!Syns dette bildet er så koselig!

Ble et fryktelig stort bilde det her, men la gå. Jeg og Marthe fant oss en søt liten Starlets, lille maskoten vår. Vi kaster ut Iselin også kan hun her fly. Neida, men hun var virkelig verdens søteste! Ville ta henne med meg hjem.

Jeg har lagt ut resten av bildene på face, tror de fleste av dere får sett de >HER<

Cupcake love!

11
Cupcakes er så søte! Til bursdagen min ønsker jeg meg mange søte cupcakes, noen som vil gi meg det?

Gratulerer med farsdagen, pappa!

2
Jeg er glad i deg ♥

11.11.2012

3


Søndagstrening i seks timer, gleder meg!

Self portrait

13

Går og graver meg ned, jeg

5

Har alle hatt en fin dag? Så fint da. Er jo tross alt onsdag, midt i uka, skal jo smile og være glad, le med venner og kose seg, er jo en så fin dag. Regner med at dere alle har gjort det. Jeg derimot skal ta med meg furteblikket mitt, humøret som alle er så lei og subbe meg stakkarslig til trening for å være "dødsbra" der, blir bra det. Jada. Greit. Hadebra.

//Fotooppgave i PTF i dag

Last friday night

12

Disse er faktisk ikke fra "last friday noght", husker ikke når engang men var for litt siden når jeg overnattet hos Frida. Hun hadde vært så søt og ryddet rommet og ordnet levende lys kun fordi hun vet jeg elsker sånt. Også spiste vi kjempegod mat og oreogreier på glass og så på criminal minds hele kvelden, koseligste jeg vet om. Er så glad i deg, Frida! Bestejenta mi ♥

Lørdagskvelden i dag derimot tilbringer jeg hjemme med familien, har spist taco til middag og laget oreokake, ellers nada...
Hva gjør du denne lørdagen?

I dag er det November

4

Jeg tenker samme greia hvert eneste år, "Tenk at det er November allerede, tiden har gått sååå fort. Føles som om det var sommer forrige måned". Og dette året er inget unntak, det er jo faktisk ikke mer enn èn mnd og 23 dager til jul, noe som får meg til å tenke shit. Jeg gleder meg veldig da, og kjenner at jeg til tider har julestemningen allerede. Er jeg den eneste?

Ellers tenker jeg allerede på helg og gleder meg til å kunne slappe av med litt kjærestekos i morgen kveld og trening på søndgen. Wuui, Sondre hilser forresten og sier at jeg er verden beste!! (han gjør ikke det vet du).

Happy Halloween

5
Karius og Baktus, beste kostymet så de fikk godteri!Hei Håkon!


Haha, morsomt med halloween trening. Syns alle var veldig flinke til å kle seg ut, morsomst når alle er med på det! Hvis dere ikke skjønte det var det hvertfall meningen at jeg og Rikke skulle være matchende dukker, litt småcreepy dukker. Fikk vi det til?

Hva kledde du deg ut som i går?

,