SCL Superstars - Eiker 2011

16

Jeg har redigert en slags samlevideo fra Eiker som jeg egentlig hadde tenkt å legge ut nå før jeg stikker på trening. Men youtube bestemte seg for å være så treig som den aldri har vært før, så det rekker jeg ikke, så den videoen får dere i morgen isteden.
Imens kan dere jo kose dere med video av Superstars, all female laget til lakers, fra Eiker. De startet ganske fra starten når denne sesongen begynte. Og jeg skal innrømme at jeg aldri trodde de kom til å bli så gode som de har blitt. De har imponert meg veldig hvertfall. Og jeg vet de kommer til å være enda bedre på nm, gled dere! De fikk bronse denne helgen - velfortjent ♥ 
Er de ikke flinke? 

Rutinen vår på Eiker x2

2

En litten bedre video fra rutinen vår på eiker. Litt nærmere og litt bedre kvalitet, annbefaler å se i HD. Fikk dessverre ikke med hele ropet (må lære opp mamma litt mer i bruk av speilrefleks, hihi), så dere får ikke sett de awesome 1-1-1'ene våre. Men resten er der. Åh, jeg får fortsatt frysninger når jeg ser den siste pyramiden. DET VAR SÅ GØY ♥♥

Er det video av rutinen deres noe sted? Link, så skal jeg se på!

Stunting med Nora og Malin!

2

Som nevnt i forrige innlegg, stunter vi Lakerspusene litt med Malin og Nora fra htc Angels. De hadde spurt på forhånd om de kunne få stunte litt med oss på Eiker, og sa de hadde så lyst.. Eller om det var vi som sa det, husker jeg faktisk ikke helt. Men de var hvertfall kjempeflinke og kjempesøte. Jeg tror de fikk prøve noe nytt begge to og håper de hadde det gøy. Satte sammen en liten video til dere fra det. Here you go ♥

Bilder fra Eiker Open!

7Stuntet med to supersøte jenter fra HTC Angels - Malin og Nora. Vi hadde snakket litt med de på forhånd og avtalt litt stunting etter vi hadde kjørt rutinen. Og de var så flinke. Syns det var utrolig morsomt å se noen som er så glad i cheerleading få prøve det de vil. Nora gjorde en superjobb som base og tok imot heel dobbel og greier på Ida. Og Malin gjorde to og en halv twist fra prep, og framlengs salto fra prep!

De var kjempesøte og kjempeflinke begge to. Jeg ble kjempeimponert ♥ Jeg har film fra det som jeg skal sette sammen og legge ut. Men jeg vil gjøre det litt ordentlig, så da tar det litt lengre tid.

Hedda sov forresten hos meg i helgen. Hun kommer fra polarsirkelen cheerteam i Bodø, og reiser land og dtrand bare for å få dratt på Eiker. Så hun sov hos meg - igjen. Slik som hun gjorde i mai når the ultimate cheercamp var. Var superkoselig å se henne igjen og ha henne på besøk!
Hun måtte også prøve drakten min, sjekk så fin hun var i den, a! Tror hun har en liten drøm om å gå på shining, hihi.


Dag to på Eiker. Da tok jeg og Hedda tog i en time for å komme fram. Var faktisk overraskende gøy å toge seg frem.

Tok dessverre ikke så mange bilder andre dagen, ble mer filming og følge med på juniorene som var sååå flinke. Også chilla jeg med Hedda, Håkon og verdens søteste Andrè. Hadde en superduper dag. Legger med en liten video av shooting star, ett av juniorene våre - de gjorde en super jobb!

Kommer flere videoer senere. Stay Tuned!
Hadde du det bra på Eiker Open? Hvilken plassering fikk deres lag?

Rutinen vår på Eiker - SCL

6

OMG. Eiker Open 2011 med Lakers var bare helt sykt. Det er noe av det morsomste jeg har vært med på på veldig lenge. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Føler jeg har sagt det meste samtidig som jeg fortsatt har masse å si. Vi har hvertfall jobbet sykt hardt de siste månedene for å få dette showet til å sitte, og for å få det til å sitte så bra som det har gjorde. 

Jeg var ikke nervøs i det hele tatt før vi skulle utpå, jeg gledet meg så sykt og kunne nesten ikke vente. Jeg gledet meg sånn til å gå ut dit å vise hvor flinke vi har blitt, hva vi hadde jobbet med og hvilken fantastisk rutine Eva har hatt sammen til oss. Har evig mye å takke Eva for, hun er så fantastisk trener. Er også navnet hennes vi sier idet vi går utpå matten.

Jeg er utrolig stolt av laget mitt, og utrolig stolt over å gå på Shining Star ♥ Åh, jeg er heldig!


Hvis noen skulle lure på hvor jeg er, så starter jeg som 2.etg i chanten helt til høyre, tar kick dobbel i åpningen, er base på toss også får dere bare følge med på hvor jeg rusler rundt. Også er jeg centerpoint i dansen - kult!

Shining star - the best stars!

5

Eiker Open var fantastisk ♥
Say no more.. Kommer bilder, filmer og det som er i morgen. Nå skal jeg ta kvelden etter en fantastisk helg i drammen!

Jeg fant, jeg fant!

6

Jeg og Rikke sitter og ser gjennom arkivet på bloggen. Blogginnlegg og videoer fra to år siden og sånt. Ååe, jeg var så liten, Rikke var så liten, Thea, Sandra og alle var bittesmå. Blir småforelsket i oss ♥ Og jeg lespet så heftig når jeg skulle si "S". Lol, glad jeg lærte meg å snakke som folk.

Men poenget, jeg fant denne videoen her. Da hadde jeg gått på cheerleading i litt over et halvt år, var før vi skulle stille på Eiker 2009. Se så små vi var, og så flink og eksplosiv jeg var opp, jeg hadde deadly posisjoner og hele pakka til og med.

Så fin du ble på håret, madde

6

Nå har jeg akkurat vært hos frisøren og fikset på katastrofen oppe på hodet mitt. Satt hos frisøren i en og en halv time for å stripe håret og fjerne alt det stygge mørke jeg så fint hadde skaffet meg. Og nå ser jeg ut som før jeg skulle prøve meg på mørkere striper. Og det føles godt, da er håret fint på Eiker likevel da. Nå blir trener Eva fornøyd tenker jeg!

Dette er siste gang jeg eksprimenterer med hårfarge på egenhånd for en stund for å si det sånn..


Cafèkos med Rikke

4

I går hadde jeg verdens chilleste skoledag. Vi har ptf uke, og kunne bruke dagen i går på å jobbe hjemme, så jeg kunne sove lenge ta livet med ro og stikke opp på cafeen på senteret med Rikke og spise frokost før vi begynte. Åh, skulle ønske flere skoledager var som det.

SCL - now and forever!

9

På søndag hadde vi den dårligste treningen på.. ja, kan jeg si hele sesongen? Veldig lite stod, mange gikk i bakken og lok og ufokuserte folk gjorde at alt ble et eneste stort mess. Jeg skal innrømme at det gjorde meg veldig nervøs for Eiker. Men så begynte en ny uke og vi startet treningene fullt fokuserte med positive tanker og var veldig optimistiske. Og på mandag og i dag har vi hatt to helt awesome treninger som gjorde meg sikker på èn ting; vi skal rocke hele Eiker!

Jeg har merket veldig godt etter at jeg begynte på Lakers, samholdet på laget er noe helt for seg selv. Det er noe jeg kan si med stor sikkerhet at man finner i veldig få andre klubber rundt om i landet. Vi backer hverandre opp, gir alle en mulighet til å lære, inkluderer og jobber hardt med alle slik at alle kan nå målene sine. Det er vanskelig å forklare godt med ord, men miljøet på Lakers er helt spesielt. Jeg kan si med hånden på hjertet at jeg aldri har følt meg så velkommen på et lag som det jeg gjør på shining. Jeg føler at jeg passer inn, at jeg har en plass på laget hvor det jeg gjør og klarer blir satt pris på. Jeg føler jeg har mine aller beste venner der, jeg føler jeg har en hel familie. Jeg er en del av Lakers.

Jeg har aldri følt meg like god i cheerleading som det jeg gjør nå, fordi alle er så flinke til å gi komplimenter til andre, fortelle hva vi gjør bra og backe opp og hjelpe til hvis man sliter med noe. Jeg er veldig perfeksjonist når det gjelder meg selv, jeg syns f.eks aldri kick dobbelen min er godkjent før den er helt perfekt til minste lille detalj. Jeg klarer aldri å innrømme at noe jeg gjør er bra, men å da høre av noen når jeg står og kritiserer meg selv, som sier at jeg gjorde noe bra, varmer veldig. Jeg sliter veldig med turningen min for tiden, og når jeg skal kjøre og alle ser jeg er på gråten fordi jeg gruer meg, står alle rundt og muntrer opp sier "kom igjen, du vet du kan det", "dette klarer du" og rett og slett gjør det de kan for at jeg skal få til noe. De er opptatt av at alle på hele laget skal få til ting. Og hver gang noen får til noe nytt står alle rundt og skryter, hvis vi har jobbet bra en trening får alle en klapp på skulderen og et kompliment på hva de har gjort bra. Det er uansett så er shiningfolkene der og backer meg og alle andre opp. Vi står virkelig sammen som et lag og jobber som et lag. Det er helt utrolig, og jeg elsker det ♥

Det å begynne på lakers er virkelig et av de beste valgene jeg har gjort hele mitt liv. Har ikke angret et sekund. Jeg har lært så mye i form av stunts, lært mye i forhold til å tro på meg selv og skjønne at jeg kan få til vanskelige ting og at jeg er faktisk flink. Jeg har lært hvor bra man kan ha det på et lag og hvor mye cheerleading betyr for meg. Jeg har aldri gledet meg så mye til treninger, og aldri vært gladere når jeg drar hjem. Jeg har aldri hatt så mange cheerstatuser på facebook etter bra treninger som jeg har hatt etter jeg byttet hit. Alt Lakers har gitt meg er helt ubeskrivelig, jeg er utrolig takknemlig. Og alt til tross for at jeg kun har gått der noen måneder. SCL - now and forever.

Nå fram mot Eiker har vi hatt mye motgang med skader. Eva ba alle på trening i dag med en form for skade eller vondt rekke opp hånden, og det var kun et fåtall som lot armen bli nede. Men likevel klarer vi å kjøre en rutine som rett og slett er den beste rutinen jeg noensinne har vært med på å kjøre. Og da snakker vi folk med forstuede fingre, fucka ankler, vonde ribbein og knekte fingre som er med på å kjøre en rutine full av elementer på høyt nivå. Her ofrer man alt! Vi har jobbet ræva av oss for å få til det showet vi har til Eiker. Så gleder meg helt sykt til å gå på matten på lørdag og vise alle hva Super Crew Lakers Shining Star er gode for! 


En inspirasjosvideo Eva lagde til oss etter treningen på søndag. Den hjalp veldig, elsker den!! Den fikk meg til å innse at vi faktisk er veldig gode, vi er et sterkt lag som er flinke på det vi driver med. Må bare si det nok en gang, elsker å være en laker!

22.11.11

5
Skjorte // cubus
Rikke var forresten veldig flink til å ta bilder med manuell fokus uten å vite det.

WTF har jeg gjort nå?!

16


Her sitter jeg da, med det fine blonde håret i stripehette og føler meg kjempesmart når jeg skal til å skaffe meg litt mørkere striper.OMG, HVA HAR JEG GJORT MED MEG SELV?!


Foran og på toppen er det ganske så fint og foreløpig småsvart...Mens her er det en veldig ikkematchende blondfarge..


YAY, detta ble jo kjempefiiiint ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

OKEI, NESTE GANG JEG FÅR EN SPONTAN KJEMPEIDÈ OM Å FARGE HÅRET PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE. SPØR MEG ÈN EKSTRA GANG OM HVA FA** DET ER JEG HOLDER PÅ MEG, HAR JEG IKKE NOE BRA SVAR SÅ STOPP MEG!
For guds skyld.. Omg

Tror det blir hestehale ellernoe på meg i morgen. 

Ice cream love

10

Lørdagsgodteriet mitt. Yummi ♥

Bloggen er snart 3 år

4

Det gikk nettopp opp for meg at jeg snart har blogget i tre år, på samme blogg, med kun to korte bloggpauser. Føler det ikke er så lenge siden jeg laget ett innlegg om at jeg hadde blogget to år, og nå har det gått 12 måneder til. Det gir meg den merkelige følelsen, som Rikke er så lei av at jeg prater om. Er veldig rart hvord fort tiden faktisk går når man glemmer å tenke på det.

Men hvertfall, jeg har lyst til å gjøre et eller annet den 23. november, som da er 3 års dagen til http://maddeeel.blogg.no, for å på en måte feire det (lol, feire hvor lenge jeg har blogget, høres teit ut) men jeg vet ikke hva. I fjor bakte jeg kake og hadde en liten konkurranse. Kanskje det blir noe lignende i år.
Noen som har noen bra forslag til konkurranse eller lignende jeg kan ha?

 

En lørdag uten mening

2


I går var jeg i bursdag hos Elise (som bor midt uti ingensteder) og hadde det superkoselig. Jeg ov Rikke kom ikke så veldig overraskende sent pgs trening, men var likevel morsomt med hemnesfolk, brownies, hyper bikkje og Elisepuz. Håper på jentekveld med de neste helg og!

Dagen i dag er derimot ikke like spennende. Jeg hadde endelig sjansen til å sove så lenge jeg ville, og da kom jeg meg ikke ut av sengen før ett-to tiden. Haha, slask til tusen! Ellers har jeg vært på bjørkelangen og kjøpt tannbørste, hårfarge og Harry Potter film. Resten av kvelden skal jeg, vaske håret og drikke iskaffe. Ja, veldig lite spennende. Hva gjør du denne lørdagen?Minner meg skikkelig om en boybandsang fra 90-tallet, men den er litt søt likevel. 

Video - fin dag i oslo

4

For èn gangs skyld satt jeg på pc'n (helt forelsket meg i skolemacen, så sitter nesten bare på den) og så litt rundt på alle de gamle bildene og videoene mine, og da fant jeg denne gamle videoen. Det er fra en gang i juni når jeg og Rikke var i Oslo og koste oss, også filmet jeg litt sånn random og satte sammen en video. Jeg har bare glemt å legge den ut. 
Dårlig redigert og irriterende avslutning på musikken, men ååå, jeg ble så glad av å se på den ♥ 

Hva skjer a, Rikke?

13

Sitter og jobber med et skoleprosjekt for øyeblikket. Og som vanlig har jeg fått Rikek til å stå modell for meg, fordi hun er så flink da vettu. Planen er hvertfall å lage en plakat, og her er bildene jeg skal bruke til den. Jadda, noen smartinger som klarer å gjette hva plakaten skal være om? 

Klisjè, I know. 

Bokomslag - beverhjertet

17

Slik ble bokomslagene jeg og Rikke lagde av bildene etter fotoshooten, nå ser dere jo hvilke vi brukte som forside og. Sjangeren på boken min er krim, og Rikke sin er fantasy/vampyr/spenning-ish. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med den. Ble veldig sånn jeg hadde forestilt meg. Vi får karakteren for de i morgen tror jeg, så får se hva læreren mener om det. Hvilke karakterer tror dere vi får? Hva syns du om de?
Laget av meg.Laget av Rikke

Gratulerer med farsdagen, pappa!

3

Video fra Malin!

3

Søte >Malin< lagde en video av meg for en stund siden. Satt sammen litt forskjellige klipp fra det siste året. Var egentlig meningen å legge den ut her, vet ikke hvorfor jeg ikke gjorde det. Var hvertfall supersøtt gjort av henne, eller hva?

Skoleoppgave - fra shooten

12

For en stund siden tror jeg at jeg skrev et eller annet om at jeg og Rikke skulle ut i skogen og ha photoshoot. Det var til et skoleprosjekt vi har i fotografisk hvor jeg og Rikke ville ta bildene selv. Det er mange som har sagt jeg må legge ut bildene for de hadde lyst til å se resultatet. Jeg ville vente til vi hadde levert oppgaven med å legge ut, og siden vi leverte i går; here you go. Dette er de beste bildene som ble tatt!

Og Rikke syns selv hun ser fæl ut på noen av bildene og syns sikkert det er kjempeflaut at jeg legger ut. Så må sikkert unnskylde på hennes vegne ellernoe. Såå; Er et skoleprosjekt altså, så alle som tror Rikke går sånn til vanlig, hun gjør ikke det altsååå. Hah..Huden er forresten photoshoppet til helvete, er INGEN som har så fin hud. Lover'æ!


Selve oppgaven var å lage et bokomslag, med forside og alt. Rikke brukte ett av bildene, samme gjorde jeg. Hvilke bilder tror du vi brukte til oppgaven?

New Skill Tattis!

3

Har nettopp vært på shining trening, var så gira og glad i dag at dere aner ikke. Fikk endelig gjort stunteserien fullt ut, og jeg gjorde arabesque dobbel igjen og jeg har tøyd masse. Skal ta litt bilder på onsdag tenker jeg, for jeg må vise dere hvor flink jeg har vært. Jeg kan faktisk scale på lakersbenet nå som utrolig nok ikke ser ut som dritt, ikke værst.

Men på slutten av treningen slo jeg armen litt. Eller, egentlig var det noe inni hel**** vondt, tror aldri jeg har grått så mye over en treningsskade før, var dritflaut (hater å grine foran folk). Jo, jeg gråt mer når jeg skadet ankelen forresten. Anyways, så ble jeg med å kjøre rutinen siste gangen selvom jeg hadde vondt. Så jeg fikk denne superkule tatoveringen!! Har nemlig begynt med ny greie; alle som klarer en ny skill i løpet av treningen får tattiz. KULT sier man da! Føler meg lucky.

Jo, og jeg gjorde mange flikk flakker i dag. Jeg var såååå fornøyd med meg selv ♥ Skikkelig skryteinnlegg, men det får gå!Heeei, man ser jo ikke grinetrynet mitt.. Awesome!

Første arabesque dobbel

4

Forrige trening, også kjent som onsdag, var såå bra. Stunteserien stod bra, ps serien stod perfekt (ene gangen hvertfall, hihi) og jeg gjorde arabesque for andre gang ellernoe - og jeg twistet - og jeg doblet. Syns bakposisjoner på lakersbenet er kjemperart, så tør ikke dra de ordentlig (bare en dårlig unnskyldning fordi arabesquen er grisestygg) eller twiste helt ordentlig. Men etter å ha gjort veldig mange enkle twister sånn halvveis og veldig forsiktig bestemte jeg for å prøve å ta i en gang, og det endte i at jeg doblet. Haha, var meningen å enkle så er jo en ganske stygg dobbel. 

Men poenget, det var min aller første dobbel fra arabesque, sykt gøy ♥ Lett at dobbelen sitter på Eiker, a!

Oppdatering!

7

Sorry, har så lite tid til bloggen nå at dere aner ikke. Skjer ting hele tiden, og de få gangene jeg har tid til å skrive innlegg har jeg bare tid til sånne haste innlegg, noe jeg ikke orker. For det er ikke noe gøy for noen å lese i lengden og heller ikke så gøy å skrive. Så fra nå av har jeg tenkt til å heller blogge litt mindre, men da forhåpentligvis også bedre. Så kommer bare til å legge ut innlegg jeg har brukt liiitt mer enn 5 min på å fikse. Håper det blir litt bedre enn mange dårlig hasteinnlegg.
Høres ikke det greit ut?

Show for garden!

7

Nå stikker jeg til Oslo sammen med halve Shining for å ha show for garden. Jeg skal dra om ti min, så rekker ikke så si annet enn at kameraet er meg og jeg skal få prøvd å filmet. Blogges i kveld!
 

Stemningsbilde - 17 mai

4

Jeg blir alltid så glad av å se det bildet her. Fra en av de beste dagene jeg kan huske. 17. mai 2011 når jeg dro til Oslo med Rikke og Emilie, evig koselig å tilbringe en herlig solskinngsdag i Karl Johan ♥

How to bake a cake!

0

På skolen har vi engelsk sammen med en av restaurant og matfag klassene, og fikk et prosjekt der vi skulle bruke det vi har lært i progrmafagstimene våre og levere en oppgave. Noe som endte i å lage en video av noe matgreier. Noen hadde kokkekamp, lagde pai og vi endte opp med å lage kake. Det enkle er ofte det beste har jeg hørt, og det viste seg når vi var en av tre grupper som leverte.

Tenkte jeg kunne legge den ut her fordi.. Vel, fordi jeg ikke har noe bedre å finne på. Selve presentasjonen var mer enn bare filmen, jeg og Rikke pratet litt i klassen først og forklarte litt om kamera, kameravinkler og utsnitt og vi hadde voiceover i filmen hvor de andre på gruppen snakket engelsk og leste opp litt forskjellig og forklarte fremgangsmåte osv. Men jeg tok det bort for å legge det ut, så filmen kan virke lang og kjedelig. Anyways, hva syns du? Husk å endre til 1080p hvis du skal se.

Coffeelove!

5Twitter - #awesome

11

Bedre sent enn aldri, men Madeleine har skaffet seg twitter. Ikke værst sier man da, selv om det er lovelig sent. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skaffet meg det før. Jeg har hvertfall hele to followers alt, som har fått lese alle mine 15 tweets. Lucky bastards. Hvis det er flere som har lyst til å følge min superawesome twitter ting, kan du trykke HER. Her har dere også første bildet jeg la ut. Er av en superglad meg som fikk lov til å ta med mac, ørepropper bok og sjokoladepudding ut på gangen for å jobbe (les: blogge og twitre).

Btw, har jeg fortstått twitter riktig; er det nesten som å oppdatere statusen sin på facebook bare mange ganger daglig?
Har du twitter?

,