Stretching - før og etter!

13


Maiken i bru.

Meg i bru.

Maiken i scale.

Maiken i scorp.

Meg i venstre spagat - ikke store forskjellen, kanskje 1/4 mm lenger nede.

Meg i scale - nok en gang, ikke stor forskjell.

Meg i scorp.Nå klarer jeg også å holde scorpen med begge hender. Den er ikke så fin enda, men små fremskritt :-)
Dersom du skulle lure, var det bare jeg, Maiken og Lotte som trente. Var meningen at vi skulle tøye ryggen mest, men ble litt mer flikk flakk og araber flikk flakk på tjukkas enn tøying.

Ser du noe forskjell? Hah.

Jeg elsker broren min sin store telt-jakke!

6


Fy søren, jeg har verdens kuleste jakke. Den er min bror sin og er alt for stor til meg. Så ser ut som et telt, men den er jo herlig, gos og varm. Elsker den.

Dette har forresten vært en superfin dag. For første gang på år og dag var je gute en senga klokken sju. Jada, du leste riktig. Klokken sju! Og etter skolen fikk jeg kjøpt kalendergave til klassen, gave til pappa og på dro Lillian's med Henrikke og drakk kakao. Koselig altså. Og nå skal jeg ture til bjørkelangen på stretching. Så etterpå blir det før og etterbilder.

Hva skal du i dag?
Husk å skrive ned bloggen din her!

HVA ER DIN BLOGG?

33

Jeg vet ikke om noen av dere har merket det, men på sidemenyen har jeg endelig fått lagt inn favorittbloggene mine under Favorites. Men det er fortsatt veldig få,  og jeg vil ha flere blogger å lese. Jeg vet det er veldig mange bra blogger der ute som skulle hatt flere tusen lesere enn det de har. Så da gir jeg dere sjangsen til å kanskje få hvertfall èn til.Så folkens, skriv i kommentarfeltet hva din blogg er, eller om en annen bra blogg du vet om. Jeg vil besøke alle som kommer inn, og de jeg liker vil få en ny leser og en plass blandt favorittene mine. Sounds good?

Hva er din blogg?

"You are the best thing, that's ever been mine"

3

I dag er jeg sliten med stor S. Sliten, som jeg er alle andre dager og nok en gang helt uten grunn. Har jo ikke gjort noen verdens ting i dag. Bortsett fra å ta tidenes lengste bad da.

Ellers kan jeg fortelle dere at jeg gleder meg sinnsykt mye til jul. Vi har så vidt begynt å pynte hjemme med julestjerner og lys, også skal vi pynte mer til helga. Jeg skal også gjøre ferdig siste julegavekjøpinga til uka. Så kan julen bare komme! ♥
 

Har lite ideer i dag. Så hvis ikke en av dere har et sykt bra forslag til noe jeg kan blogge om, så blir dette alt dere hører fra meg i kveld.
Noen forslag?

Friends are like potatoes. When you eat them, they die !

9

Fikk lyst til å redigere et par av bildene litt. Hva syns du?

EDIT: Redigerte et til, hih.

Skal det være is eller are der? Blei usikker nå..

It's a winter photoshoot

13
Haha, det jeg egentlig syns om vinter og kulde. Fysøren. Var iskaldt å være ute, sikkert 100 minusgrader!

Hva syns du om bildene?

If you are my cowboy, I can be your cowgirl.

7

I går var jeg i bursdagen til Tonje. Gratulerer med dagen, Tonje! Temaet var Cowboy og cowgirl. Jeg tok ingen bilder i bursdagen, men jeg og Maiken tok noen rett før vi skulle gå.
Whoopi, ingen av oss hadde noe særlig "cowboy" klær, så dette var det beste vi fant. Men vi fikk låne noe annet av tonje mens vi var der, i tilegg til at vi bytta til shorts. Så var ikke dette vi hadde på oss. Care?

Jeg elsker denne videoen !!

11


Fy søren, de er så sinnsykt utrolig flinke. Go Japanske All Male lag!

OG VINNEREN AV KONKURRANSEN BLE..

8

Jeg har akkurat trukket ut vinneren av konkurransen jeg hadde tidligere i uken. Og vinnere ble:
CECILIE !!

Gratulerer! Du vil snart få denne lommeboken i posten:


Jeg regner med at det blir ny konkurranse etter nyttår en gang, så følg med da!
Vinneren har blitt kontaktet på mail, og premien bli sendt så fort jeg har fått svar.

Yummi brownies oppskrift !

6

For første gang har jeg funnet en brownies oppskrift som blir like god som de pose greiene man kjøper på butikken. Fant oppskriften på mattips.no. Det du trenger er:
100 g smør
185 g sukker
2 ts vaniljesukker
50 g hvetemel
3 ss kakaopulver
2 ts bakepulver

Smelt smør og pisk inn sukker og vaniljesukker. Rør inn eggene. Sikt hvetemel, kakao og bakepulver inn i deigen.


Så heller du deigen i en liten forn og steker den på 200 grader i 25 minutter. Og vips, du har namnam brownies.

Men pass på at du ikke steker dem for lenge. Det gjorde vi nå, men den var god fordet.
Fler her som er glad i brownies?

Siste sjangs til å bli med på konkurransen HER! Trekker vinneren senere i dag!

Baby baby baby OOOOOOH!

7

I DAG HAR JEG VÆRT PÅ TRENING! Og vet dere hva jeg syns om det?

Det er herlig, selvom det ikke var spesielt hardtrening i dag. Mange som var borte - igjen. KREMT !

Wiii, Merisha har blitt så utroooolig flink skulderstandbase !

Gamel vane er vondt å vende, venstrearmen er alltid for langt opp og jeg pointer aldri høyrefoten.

Marie i flikk, gjør det snart alene nå. Flinka !

Maiken i salto.
Kos med trening. Og til dere som var sjuke i dag - bli friske. Og dere som var borte - KOM PÅ TRENING OG GJØR LEKSENE TIDLIGERE :-)

Nå skal jeg kose meg med film og godteri med Thea og Maiken. Vi sitter forresten og spiller baby baby på gitar. Kooos ! ♥♥
Dere skal i kveld?

Husk å melde dere på konkurransen HER! - kårer vinner i morgen.

Mine favorittplagg !

9


//bikbok

//random butikk på strømmen

//tyrkia, både skoene og kjolen

//bikbok

//cubus

//gina tricot


//H&M


//h&m - er egentlig en strørrelse for stort, så er litt slakk øverst i strikken.

Det er hvertfall noen plagg jeg er veldig glad i. Skulle ønske jeg kunne bruke mye oftere, hvertfall kjolene, savner å gå i kjole, savner sommer, jeg!
Hvis du skulle lure på hvorfor jeg ikke har med annsiktet på mesteparten av bildene er fordi jeg ikke har fikset meg noe etter at jeg kom ut av dusjen istad. Med andre ord, jeg ser ut som en alien og vil ikke risikere å gi dere alle varig mèn. Snill, jeg !

Hvilket syns du var finest?

Sliten, nydusja og utrolig fornøyd med leserne sine!

5

Fy søren så sliten jeg er nå. Har akkurat kommet hjem fra en super gs trening. Eller, akkurat kommer hjem er vel litt å ta i. Kom hjem ca halv sju, men det føles sånn for jeg har akkurat kommet ut av dusjen. Sto og dusja i hvertfall en halvtime. Holdt på å sovne der jeg stod, haha.

Men herlighet så mange som har meldt seg på konkurransen(HER). Det er jo søren meg 123 kommentarer på innlegget. Jeg hadde forventet kanskje 50 kommentarer hvis jeg var heldig. Men dere har jo sammen klart hele 123, flinke leserne mine det! Men det er bra dere har giddi, for det blir garantert en konkurranse senere. Men jeg tror jeg avslutter denne om.. tja, to dager? Høres det greit ut?


Jeg skal prøve å få til et innlegg om noen klær fra mitt nyrydda skap, hvis jeg får tid. For først skal jeg spise pancakes som pappa har laget og gjøre mattelekser. See yeah!

Totalrennovering av klesskapet - DONE!

7


Syns det ble utrolig fint, skal jeg være helt ærlig. Herregud, se så rotete det var før! Skjønner virkelig ikke at jeg klarte å ja det rotete. Kasta ut en halv søplesekk bare derfra. Nå er det hvertfall slik jeg alltid har hatt lyst til å ha det med nye kleshengere og alt. Så vi (jeg) får se hvor lenge jeg klarer å holde det slik. Så er det bare kommoden igjen, som jeg så vidt har begynt på.

Kanskje jeg kan ha et innlegg om favorittklærne mine som henger i skapet? Fant igjen en del fine plagg jeg ikke har brukt på lenge..
Hvordan syns du det ble?

Dobbel fra twobased !

5

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempebra trening. I dag var vi nesten alle, for èn gangs skyld, noe som gjorde at treninga ble mye bedre! Selv om noen fortsatt var syke, fikk vi gjort masse. Markert show, kjørt stunteserier, framlengs fra a-frame og twobased. Hver trening burde være slik !

Jeg ble ikke løfta noe siden Thea var syk, hun er nemlig basen min. Men jeg fikk gjort dobbel med twobased, for aller første gang med Lotte som base. For dere som ikke vet det, twobased er når det er bare to stykker som løfter. Uten front og bak. Her er en liten video.

Husk at det er første gangen i twobased, så twistene er ikkenoe fine. Hihi.

Men nå skal jeg ta meg en dusj.
Hva har du gjort i dag?

Husk å melde deg på konkurranse HER!

Min blogghistorie - første året

9

For 730 dager siden, 721 innlegg, 5541 kommentarer og 3583 bilder siden postet jeg mitt aller første innlegg på denne bloggen. Og selv etter mange opp og nedturer med dårlig blogging og lite inspirasjon, er jeg her enda.

November, desember, januar
Jeg opprettet bloggen i 8. klasse, da merket jeg at alle begynte å skaffe seg blogger. Jeg syntes det så gøy ut og fulgte mengden. De første innleggene bestod av masse tekst og ingen bilder, og hvis det først var bilder var det enten tatt med mobilen eller webcamera, og jeg gjorde alltid en grimase.

Min aller første header som Julie hadde laget til meg. Som du ser består alle bildene av grimaser, en uvane jeg har enda.


På denne tiden var jeg blitt bestevenn med Thea, noe er jeg enda og aldri har angret på !

Så postet jeg egentlig kun 8 innlegg ellernoe, så ble det stille fra meg. Kan sitere meg selv:
"Jeg har ikke akkurat skrivi så veldig mye på bloggen min de siste to månedene. Nærmere sagt ingenting. Har rett og slett ikke hatt noenting å skrive om. Men jeg tror ikke at jeg gidder å være så mye på nettby lenger, nettby er kjedelig. Derfor må jeg jo ha noe annet å gjøre når jeg sitter på datan, så da hadde jeg planer om å stappe bloggen min full av ting som ikke interesserer noen i denne delen av universet"

Så da var altså planen klar. Blogget kjempemye og jeg assa, ca 5 innlegg den månedene !

April mars

I Januar hadde jeg vært på min aller første cheerleading trening, men jeg hadde ikke begynt for fullt før på denne tiden. For da hadde jeg fått plass i showet som vi skulle ha i mars. (Bildet over fra det showet). Nå som jeg da gikk på både cheerleading, fotball og spinning, ble timeplanen min ganske fullbooka. Kan nok en gang sitere meg selv:

"Mandag: FRI!
Tirsdag: Spinning 1t.
Onsdag: Fotball 2t. Cheerleading 2t.
Torsdag: Spinning: 1t.
Fredag: Cheerleading 2t. Fotball 1.5 t.
Lørdag: Cheerleading 2t.
Søndag: Fotball 2t.

En av ulempene med å ha så mange treninger er at jeg ikke får så mye tid til venner. Og heller ikke så mye tid til å bare slappe av. For hvis jeg ikke er på treninger, må jeg gjøre lekser. Hvis jeg ikke gjør lekser, må jeg rydde hjemme i huset. Hvis jeg ikke rydder hjemme i huset så sover jeg. Såe"

Mai
På denne tiden begynte min interesse for foto å komme fram. Hadde ligget på lur en liten stund, og når vi skulle på utplassering i slutten av 8. klasse var jeg ikke i tvil og hvor jeg ville være - hos den lokale fotografen Nina Larsen. Der fikk jeg prøvd meg litt bak kameraet, redigere i photoshop og leke litt modell. Tre kjempemorsomme og lærerike dager som jeg aldri vil glemme Og det fikk selvfølgelig en liten plass på bloggen:Resten av Mai måneden blogget jeg ganske mye, for første gang. Også trente jeg veldig mye, såklart. Alt som stod i hodet mitt da, og kom til å gjøre det i lang tid etter var cheerleading og fotball


Dette var det vi dreiv med i friminuttene på skolen. Kommer aldri til å glemme denne dagen. Slik jeg husker slutten av 8. klasse.

Juni
Så ble det juni, og jeg begynte faktisk å bruke bilder i nesten hvert eneste innlegg, ikke verst. Også var jeg sinnsykt glad da det ble 19. juni og det var sommerferie. Alt jeg skreiv om da var hvor glad jeg var for at det hadde blitt sommer.Jeg var også veldig mye sammen med Hanna den sommeren. Og hun var ofte å se på bloggen.

Tok også veldig mye bilder. Var veldig inspirert etter utplasseringen hos Nina.Jeg lagde også ny header ny header av et av bildene som ble att hos Nina. Og var faktisk skikkelig fornøyd.

Juli
Da var jeg mer opptatt av å nyte sommeren enn å blogge, og postet kun fem innlegg som kun kan beskrives som meningsløse. Ellers husker jeg at jeg trente cheerleading hele sommeren. Seks timer om dagen, seks dager i uka. Er faktisk ikke tull en gang.


August, september
Daaa..

..Lagde jeg og Thea en kjekkeasliste. Lol? Ellers, ingenting..

Starten av september hadde jeg min spørsmålsrunde jeg aldri svarte på... Tror jeg?


Da publiserte jeg denne videoen og sa at jeg holdt på å le meg ihjel av denne. Og fikk ny rekord med 23 kommentarer på innlegget. Som du kanskje skjønner så hadde jeg begynt å få en del lesere på den tiden.

..La jeg ut mitt første outfit...La ut bilder fra trening for første gang. Da øvde vi til Eiker og hadde akkurat fått drakta var som var roosa.

November, desember
På dette stadiet begynte bloggen min å bli bedre, jeg hadde mye bedre kvalitet på bildene jeg la ut, ettersom jeg lånte speilrefleksen til pappa. Jeg ble annbefalt og vant blogg vs. blogg, noe jeg syntes var kjempegøy!
I november begynte jeg å lage treningsvideoer til dere. Og postet faktisk hele tre stykker på èn måned. De kan du de hvis du går inn på det på menyen.
img2708img2709
5. Desember ble Thea 14 år, og jeg hadde fikset noe jeg selv syntes var verdens søteste bursdaggave. Den var full av favorittgodteriet hennes.


Jeg begynte også å bli litt smågæren på videoblogger. Jeg hadde endelig skjønte ordentlig hvordan kan redigerte videoer i movie maker, og lagde videoeblogger sammen med venner all the time. Så når man bladde nedover bloggen var halvparten man så videoblogger.


Så hadde jeg hatt bloggen i ett helt år, og hadde ingen planer om å slutte. Dette var på en måte blitt hobbyen min i tilegg til cheerleading, siden jeg nå hadde sluttet helt på fotball.
Jeg så fram til et nytt, fint år med blogging :-)

Husk å melde deg på konkurransen HER!

It's failure baking time !

9

Jeg og Thea har bakt kake og marengs !
Og så var det en viss far som syntes det ville være kjempegøy å kline alt rundt i annsiktene våres.

Nam sier jeg bare !
Så etter en stund når det begynnte å tørke ble det skikkelig klissete:Tror du vi hadde latterkrampe eller? Lo så fælt av hvor stygg jeg ble når jeg bretta både overleppa og underleppa, synd vi ikke fikk bilde av det..Marengsene ble litt brente da men. Og der ser du de første jeg lagde, som ikke ble heelt vellykka.

Også sjokoladekakee. Kun for deg, bloggen ♥
Bare synd at jeg er kjempedårlig til å bake og lagde denne kaka fra bunnen av. Så, for å si det rett ut så smakte den dritt. Jaja. Passer det å si at det er tanken som teller nå?

De siste innlegget jeg sa jeg skulle poste i dag, kommer i morgen. Tok mye lenger tid å lage det enn jeg trodde. Så skriver ferdig den når jeg er ferdig med å skrive engelsktentamen !

Husket å melde deg på konkurransen HER? Helt sykt hvor fort det gikk, etter en time hadde jeg 50 kommentarer!! Fortsett sånn. Avslutter konkurransen om ca. en uke.

KONKURRANSE - vinn søt lommebok !

149

I annledning bloggens bursdag tenkte jeg at jeg skulle ha min første konkurranse. Jeg tenkte først å ha fotokonkurranse, men det tar jeg en annen gang dersom denne er vellykket. Så da kjører jeg en enkel kommentarkonkurranse. Det du kan vinne er denne lommeboken :Den er kjøpt på badeglæder på Jessheim, derosm noen skulle lure på det.

Reglene er veldig enkle:
Skriv en kommentar under om at du er med, og that's it.

Jeg vil trekke tilfeldig ut fra alle som har meldt seg på, og bruke random.org eller få en person til å si et tilfeldig tall. Så jo flere kommentarer du poster, jo større er vinnersjangsene dine.
Hadde også blitt veldig glad om noen ville ha reklamert litt for meg. Skrivi nederst i ditt eget innlegg med linking om at jeg har konkurranse. For hvis mange melder seg på denne konkurransen, og den blir vellykka vil jeg ha flere seinere. Og da blir det bedre premie. Høres ikke det bra ut?

Hvis du ikke har blogg må du skrive mailen din, så jeg kan kontakte deg dersom du vinner!

Er du med?

BLOGGEN ER 2 ÅR I DAG !!!

11

Gratulerer med dagen bloggen !
Nå er bloggen offesielt 2 år gammel. Hvor gøy er ikke det? Jeg har klart å holde ut med samme bloggen i to hele år nå. Dette skal feires folkens. Så i løpet av dagen kan dere vente dere dette:

♥ Et laaangt innlegg med min blogghistorie.
♥ En video med masse gamle bilder.
♥ Kakebaking.
♥ Konkurranse !!!

Den ballongen var temmelig kul skjønner du.

Så dette skal nok bli en bra dag. Hvis du ser bort ifra at jeg i tilegg må øve til tentamen. Men følg med på bloggen utover dagen i dag !!
Igjen, gratuler med dagen, bloggen 

Nytt prosjekt - totalrennovering av klesskapet

5

Nå skal det ryddes ordentlig opp i dissa her !

Allt klærne skal gås gjennom, og mye av det skal jeg gi bort. Har som mål å sitte igjen med kun de klærne jeg veit jeg kommer til å bruke framover. Vet jeg har alt for mye klær som ligger der og aldri blir rørt. I tillegg skal alle hengerne bli byttet ut med disse mamma har tatt med fra jobben.

Finee. Har lyst til å spraymale dem hvite en eller annen gang.

Så slik ser det ut for øyeblikket..

Bare masse rot. Og random ting jeg har slengt inn dit. Bl.a noen gamle hatter øverst i hylla og et teppe på gulvet, haha. Så da blir det "julegave" til tvillingene som arver alle klærne mine. Gled dere til å se resultatet, det gjør jeg !

Pleier dere å gå gjennom alle klærne deres iblandt?
Følg med på bloggen i morgen, da blir det konkurranse !!

You're not asking, but I'm trying to grow a mustache

7

GJETT HVA VI GJORDE I TIMEN I DAG ?!?

Oh yes, den barten var selvfølgelig geniale >EMMA< som fant på! JEG DIGGER EMMA!!! .... Heh, hei Madde...
Takk for at du posta innlegget for meg, Emma
♥♥

Dette har jeg på meg i dag..

8


Jakke h&m
Skjerf pieces

Genser h&m
Buksetights piecesØredobber bikbok


Når man skal ta outfitbilder med selvutløser (noe som alltid er litt kleint) og er småhyper etter en is for mye i tilegg til at man hører på musikk - blir det gladbilder / grimasebilder!
Hva syns du?

FOTO: Like an angel

9


Hva syns du?
Noen som vil se originalbilde? Hah.

Photos never change, even when the person in it does

4Hadde en liten fotoshoot med meg selv i stad. Btw, tror jeg har englevingene fine enda, Emma. Hah.
Hva syns du om bildene?

oh na na na, what's my name ?

3

Dette har vært en finfin helg. Dro først på nattcafè med Martine og folk i går kveld, og koste meg der til klokken ett før jeg ble med hjem til Martine og sov det i natt. Som vanlig lå vi og pratet til langt på natt, nesten morran. Stod ikke opp før halv ett heller, men koselig var det!

På dagen i dag har jeg og Martine vært hod Hanna, og laget kake! Følte meg som et skikkelig cookie monster der jeg satt og gomla kake.
Jeg har forresten fått meg ny favorittsang !
Har hørt på den i absolutt hele dag. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å høre alt for mye på den, også er jeg dritt lei om en uke.

Hørt sangen?
Jeg har vunnet en fotokonkurranse HER. Tusen takk !

Go Juniors !

7

Ble skikkelig problemer med den der treningsvideoen gitt. Jaja, da får dere leve med litt dårlig kvalitet, for nå orker jeg ikke streve med den lenger. Har prøvd litt forskjellig, men den vil virkelig ikke funke.

Tidligere i dag var jeg på junior treninga, her er noen bilder fra det.

Stina har fått så bra hopp !

Alltid like fotogene Malena og Malin.

Stine prøvde ut drakta, hun kommer til å kle den kjempegodt!

Michelle som tøyer Michelle."Dra armene heeelt opp" jeg styrte de som skulle ta flikk flakk sats. Og viser at de må strekke armene helt opp, jadda jadda.

Det er forresten en veldig bra øvelse til man skal begynne med flikk flakk. Kan kanskje vise en gang?

Ser ut som jeg tryner, men jeg gjør ikke det.

Stine i flikk.

Passe myk i ryggen?

Magdalena i stift.

Michelle i stift.

Alltid like koselig å være med å trene junior. Gleder meg sånn til de skal ut på matta på nm ♥
Er det bare meg, eller har det vært skikkelig mye om cheerleading i det siste?

Søte Victoria og Merete hilser !

TRENINGSVIDEO - vi prøver på nytt

11

Siden det ikke funket med youtube pga musikken, så legger jeg den inn med opplastningen til blogg.no. Selvom det betyr dårligere kvalitet og mindre bilde så er det bedre enn at dere ikke får sett den i det hele tatt.

Jeg skal prøve å få fikset det. Skal se om det funker hvis jeg bruker en annen fil på sangen, men det kan ta litt tid når jeg må både publisere den og laste opp på youtube på nytt. Men dere får kose dere med denne imens..video:treningsvideo oktibernovember
Hva syns dere?

EDIT:
Da har jeg lastet ned sangen osv på nytt. Får dere sett videoen nå?

Treningsvideo !

14

Den er best hvis dere ser den i fullskjerm.

Se flikk flakk failen min på 2.20 !

Hva syns du?
EDIT: Går tydeligvis ikke an å se videoen andre steder enn her. Jeg kan prøve å laste den opp på youtube en gang til og se om det funker :-)

You guys are one in a billion !

4
Sjarmerende.


Cause you're amazing, just the way you are ¢¾¢¾

Tematrening!

5

På onsdag hadde vi tema trening, hvor alle kledde seg ut som.. Et eller annet. Det må ha vært den morsomte treningen på lenge, første treninga på lenge og for den del. Jeg tror også at alle var der (?) for èn gangs skyld. Det var rett og slett bare supergøy ! ♥
Lotteee, så søt ! ♥

Og jeg var egentlig en mus.. Men jeg fant ikke eyelineren, så da ble det ikke værhår :((

Maiken var bad taste, syns kanskje? Neida, du var så fin så !

Marie var dokke..

..Sammen med Thea Sistah, Sofie.

Shanita var ballerina.

Merisha var en grei blanding av litt av hvert, tror jeg?

Kate Beate var gutt.

Kamilla var katt. Se så sykt søt, a!

Martine var også katt.

Thea var en Bebifee.

Kristine var... nok en katt

Neimen halla. EN KATT TIL !Merisha i flikk.Sofie i flikk. Den har blitt så braaa !

Musa vel.

Whoop, vi er søte.. Vel, dere hvertfall ♥

Sofie sin syke bru.

Så skulle vi også kåre den med best kostyme.

Og det ble.

DADADADADADDADADDADADADAD.

MARTE! Velfortjent seier. Geisha liksom!

Superherlig trening. Tok også masse lagbilder, de kommer snart. Følg med, hihi.
Har dere hatt tematrening før? Hvis ikke burde dere prøve.

litt lei etter fem timer med matte, ja !

3

Jeg er utrolig glad for å kunne si at vi endelig er ferdig med mattetentamen. Et helt halvt år til neste gang, og da er det eksamen vi må slite oss gjennom. Jeg aner virkelig ikke hvordan det gikk. Føler at det gikk ganske greit, men samtidig ikke i det hele tatt. Første tentamen i år når jeg ikke er ferdig etter en time eller to, var ferdig med siste oppgave to min før tiden og rakk ikke se gjennom. Så det er ikke annet å gjøre enn å vente, men jeg kan vel si så mye om at det ikke ble noe 6'er på meg denne gangen.
Bilder fra vi var på Rånasfoss vannkraftverk i går.

Nå skal jeg gå gjennom bilder fra tematreninga, så skal vi se om jeg rekker å legge ut før jeg skal på trening. Elsker å kunne si det igjen !

Hva skal dere i dag?

livet er jo rett og slett bare herlig !

8

Wihii. Har vært på den første gs treningen på sååå lenge. Hvis jeg ikke har nevnt det på bloggen før, så er det sju uker siden sist jeg var frisk og kunne trene. Men hvertfall, herlig å være back in business !
Hoho, ser ut som jeg ikke har gredd håret på en uke. Yey.

Awi, søte Thea fra junior.

Det blir ikke noe mer blogging fra meg i dag, for jeg må øve til mattetentamen som er i morgen, jeg vil få 6 !! Men dere kan glede dere til i morra derimot. Da blir det mye bra. Med bilder fra tematreningen vi hadde i går og treningsvideo. Nesten ferdig redigert. Har igjen 10 sek. Så stay tuned !

Hva har dere gjort i dag?

SANGVIDEO, haha !

17

Det er fra forrige uke en gang når Thea, Linn og jeg var på musikkrommet i storefri. Vi spilte gitar og sang litt, og jeg øvde meg litt på trommer. Snart så jeg ikke er helt elendig, tommel opp !

Litt flaut å ha med meg på slutten der etter både Thea og Linn som begge er sykt flinke til å synge. Men Henrikke syntes at hvis jeg la ut av dem så måtte jeg legge ut av meg og. Og bare så dere vet det, så vet jeg at jeg ikke er særlig flink til å synge. Gjør dette bare på gøy. Så ta det med en klype salt :-)

Skal forresten hilse fra Thea og si at hun er halvveis forkjøla og hes når vi filma dette.
Hva syns du?

Mine bidrag til fotokonkurranse !

14

Jeg blir med i en fotokonkurranse på DENNE bloggen. Temaet er valgfritt, og jeg deltar med disse bildene:
Hvilket bilde syntes du var finest?

FOTO: It's all about the accessories

4


Tatt med Canon Eos 550D 17-80 mm

Hva syns du?

Noget nytt, nok en gang.

3

Etter jeg hadde vært hos legen istad, stakk jeg og mamma en tur bort på Jessheim. Gikk litt rundt og så etter noe julegaver og spiste mat på Ciao Bella, hvor jeg fikk servert kalde kjøttboller, haha. Var også en tur inne på fretex. Liker egentlig den butikken, masse fint (men enda mer stygt) til en billig pris. Så fikk jo brukt litt der.


Veske 30,-

Veske 79,-

Sko 79,-
De er egentlig litt for små, og jeg klarer ikke å gå normalt på dem. Men de var så søte, og billige. Og beina mine ser så sykt små ut i dem. I alle andre sko ser de gigantiske ut. Så jeg måtte ha dem. Hih.

Strømpebukser h&m 129,- / bik bok 3 for 99,-

Kjøpte også litt undertøy, men det trenger jeg vel kanskje ikke legge ut bilde av? 
Og i tilegg ble det en del julegaver til folk, så jeg er straks ferdig med alle julegavene mine. Sykt digg. Gleder meg til det nærmer seg jul og alle stresser rundt for å kjøpe ferdig de siste, og ender opp med å kjøpe noe overprisa crap fordi de ikke vet helt hva de skal kjøpe. Også kan jeg sitte og si at jeg har vært ferdig i over en måned. Åh, jeg skal nyte det :-)

Har dere begynt å kjøpe julegaver enda?

Life is great, live is wonderful

5

Jeg har en sinnsykt herlig, super, duper, awesome great nyhet !!!!!!
Var inne hos lege i dag for å ta nye blodprøver, og fikk da svar på de prøvene jeg tok for to uker siden. Og guess ahat ?!? De prøvene var normale. Jeg har altså vært frisk (?) i to uker nå. LITE HERLIG FOR F* !!!!!

Det er fortsatt en liten stund før jeg kan begynne å trene for fullt. Men jeg kan hvertfall turne litt, livet er så herlig akkurat nå ♥♥


Haha, sykt fint bilde. Men viser sykt godt hvordan det står til oppe i hodet mitt nå.
Åååååå. Gleder meg til i morra. Da blir det lett trening på meg. Gjett om det blir deilig. Sikker på at det vil komme ny grinekule en eller annen gang i morra.

Så en annen ting, det skal være tematrening i morra. Altså, jeg skal kle meg ut som ett eller annet. Jeg har tenkt på kattpuuus, men vet ikke. Noen som har noe bra forslag?

FOTO: It's winter, baby !

13

ENDELIG! Vi har fått kjøpt ny lader til pc'n. Tusen takk, pappa! Så nå kan jeg begynne å blogge ordentlig igjen. Så da starter jeg med å legge ut noen bilder jeg tok på lørdag. Stod faktisk opp halv ni (!!) på en lørdag (!!) for å ta disse bildene.Wihi, deb kjære bussholder plassen som jeg er så forferdelig glad i. Spesielt fordi den ligger 1,5 meter unna huset mitt.Wihu, skal ærlig innrømme at jeg likte dette bildet litt.


Åh, jeg liker så godt å ta bilder om vinteren. Det er så utrolig fint ute. Men ikke la dere lure, min egentlig meningen om vinteren har fortsatt ikke forandret seg. 


Hva syns du om bildene?

Bloggings under tentamen !

4

I skrivende sund sitter jeg og har tentamen. Litt heldig som sitter ved siden av Rikke, så vi har sitti og pratet med hverandre store deler av tiden. For første gang i min tentamenshistorie, kom jeg fort i gang. Var ikke i tvil om hva jeg skulle skrive om, og etter en time og et kvarter var jeg ferdig. Jada, ferdig. Hvordan det er mulig skjønner jeg ikke. Men det tok meg nå litt over en time å skrive tre sider kåseri hvor jeg redegjør for mitt syn på humoren hvor de gjør narr av kongehuset og utsatte grupper i samfunnet.

Litt gøy å være tidlig ferdig men samtidig ikke i det hele tatt. For da hjelper det ikke om jeg er fornøyd med den eller ikke. Om den er bra eller ikke. For jeg brukte kun en time og et kvarter på å skrive den! Da er den nærmest dømt til å være dårlig.

Random.com

Men hvertfall så er jeg ferdig, har levert og skal ta meg turen hjem for å øve til kommende tentamener. Btw, så sitter jeg og blogger fra skole pc nå. Var dessverre nødt til å bruke det i dag, siden den fortsatt er ødelagt. Døden, hater skole pc'ene.

Har dere hatt tentamener enda?

Et veldig sentimentalt cheershow !

9

I dag hadde Twisters show på det nye senteret på Bjørkelangen (Jada, nå har vi fått eget senter, med cubus og greier. Nå er Bjørkelangen blitt en ordentlig storby). Kan vel kanskje ikke akkurat kalle det et show. Men vi (de) stuntet og turnet litt osv med litt musikk i bakgrunnen. Så jo, det var vel et show.
Merisha i flikk.

Siri i salto. Se så søt hun er og har spirit !

Rebeka i flikk.

Til deg som ville ha bilder av når Emilie er flyer, værsågod. Wiiiiiiiii. Nesten nede. LYKKE! Haha, er egentlig ikke så myk, bare pressa meg ned.

Malena som flyer.

Marie i suicide.

Maiken i scale.

Meg i heel.Marie til venstre. Emilie til høyre.

Meg i bow. Gleder meg til den er ordentlig braaa. Og så var vi ferdig, og bukket og takket for oss. Så gikk vi litt rundt på senteret, spiste litt og så fant vi ut at vi skulle fra bort på junior treninga.


Sandra i flikk.

Emilie til venstre. Stine til høyre.


Åååå. Junior har blitt så utrolig flinke. Alle øver flikk flakk, alle flyerne klarer bow (synd jeg ikke tok bilde av det), mange har sykt bra hopp, mange øver araber flikk, de har begynt med pyramider og tossene begynner å bli veldig. bra. Merker jeg blir sykt stolt av dem. Hvis noen av dere leser dette, så skal dere vite at dere er kjempeflinke alle sammen !!! 

Det ble en sånn liten grinestund midt i treningen. For Rikke som har gått over til Lakers, og Tonje som har slutta var med på treningen. Og vi savner de og alle andre som har sluttet så sykt (ja, ser dem jo på skolen og alt det, men blir en litt annen setting). I tillegg så er jeg lei av å være syk. Så jeg blir alltid lei meg av å være på treninger, men jeg har aldri grått noe for det. Selvom det har vært nære mange ganger. Så da kom alt ut på en gang. Og vi satt det og gråt sammen hele gjengen.
Savner sånn som det var for et halvt år siden. Da var alt rett og slett perfekt ♥

Hva syns du om bildene?

KAKAO, digge bilder og mac !

12

Vi slutta kvart over elleve på skolen i dag, sykt digg. Det var forberedelse til tentamen i tre timer, så kunne vi bare dra hjem. Kan ikke si jeg misunner de som har måttet være på skolen til klokken tre og lengre.

Så etter skolen stakk Rikke, Henrikke og jeg en tur på Lillian's Café og spiste baguett, is og brownies. Og siden det å offesielt er vinter i lille Aurskog drakk vi også verdens beste kakao! Sikker på at jeg kommer til å bruke opp alle pengene mine på kakao i vinter. 

Penpenpenpenpen ♥

Rikke har fått seg mac, og vi har lekt oss i photobooth. Seriøst, jeg elsker mac. Har så utrolig lyst på det selv, men har ikke penger. Skulle øsnke jeg var rik, jeg.
Btw, vi har tatt noen bilder i dag, men Rikke er ikke så god på mac enda (ny skjønner du) så vi klarte ikke å få dem inn. Kommer senere... Håper jeg. 

En siste ting, laderen til pc'n til mamma er ødelagt. Så jeg får ikke blogget noe før vi har fått kjøpt ny. Derfor det har vært lite de siste dagene. Blogger så ofte jeg får til, men kan absolutt ikke love at det blir mye. Derfor er jeg så heldig at Rikke kan gjesteblogge for meg litt en gang i blandt.

Har du mac?

Man farget håret brunt i håp om å bli smartere

28

Jada, dere hadde riktig, 10 poeng til dere! Ikke at det var så veldig vanskelig å gjette, men jeg farget håret. Og det ble brunt.
Så, sånn så det ut før, sånn som det alltid har sett ut egentlig:
Blondie.
Og sånn er det nå. (tok bare noen kjappe bilder på morran i dag, så er litt trøtt i trynet)Wiii.
Har hatt brunt hår en gang før, for et og et halvt år siden. Fargen ble ikke heelt sånn som jeg hadde trodd, men jeg er fornøyd. Det er skikkelig rart å se seg i speilet, og se at håret er mørkt og ikke lyst lenger.

Men siden jeg ikke vil ta permanent farge mer pga stygg ettervekst, er dette sånn som går ut etter 20 vask ellernoe. Syns egentlig det er skikkelig genialt !
Hvordan syntes du det ble?

Fortsett å stem på meg HER, hvis du vil :-)

GJETT HVA JEG HAR GJORT ?!?

13

Hmmmm.. Hva tror dere?

Vilken underbar dag!

9

Hey there !
I dag har jeg hatt en skikkelig finfin dag. Har hatt det supert rett og slett, og jeg er glad. Like glad som et barn som får godteri. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg liker at det er sånn. Elsker slike dager ♥


Men jeg har et lite problem, jeg vet ikke hvor laderen til pc'n er. Så hvis jeg ikke finner den, er dette det eneste dere hører fra meg i dag. Hvis ikke har jeg en video til dere etterpå.

Så får dere håpe jeg finner den, håper det selv og. Noen som vet hvor den kan være? Btw, svenske overskrifter er kjempekult.

Hvordan har din dag vært så langt?
Husk at dere fortsatt kan stemme på meg HER. Kan stemme hver dag :-) Hih.

vi skal såklart ikke det da.. !

4

DET ER NOEN HER SOM LURER VELDIG PÅ OM DERE HAR SAVNET HENNE !


Nemlig Maiken. Lenge siden hun har vært på bloggen nå. Men hun er hvertfall hos meg nå, og skal sove her i natt. Var så vidt hun fikk lov siden vi forsov oss sist gang, så mammaen hennes måtte kjøre henne til skole. Jaja, i morra skal vi stå opp før halv ni !

Vi har hvertfall laget oss burgers til mat, og drikki julebrus...

Yummi, noe av det beste med jula er brusen og pepperkaker. Hihi, legg forresten merke til at trynet til Maiken blir reflektert.Vi har ikke tatt sånne bilder igjen da... NEEEEIDA.

Og gjett hva morsomt vi har sitti med i kveld a. Homework i massevis. Jeg bare elsker å sitte og skrive om Svetis på tysk. Lovely ♥♥

Men nå som vi er ferdig med leksene (er såklart ikke ferdig da) skal vi gå og legge oss (skal såklart ikke det da) også skal vi sovne før klokken tolv (skjer såklart ikke det da).

Så får dere sove godt alle pojkar och flickor !

Nice krøllz på 1-2-3 !

11

Det var noen som spurte sist gang jeg hadde krøller, om hvordan jeg hadde gjort det. Og det er jo så utrolig enkelt, så da tenkte jeg kunne vise dere som ikke vet om det.

1. Vask håret på kvelden. Og mens det fortsatt er vått - del håret inn i tre ca. like store deler.


2. Flett håret i hodebunnsflette/fiskeflette/hva enn du kaller det.


3. Sov med flettene om natten og ta dem ut på morgenen igjen. Og voilà, you got krøllz !
Og selv etter en skoledag, er krøllene der enda. Kanskje ikke på alle, men håret mitt former seg lett.


Veldig kjekt hvis du (som meg) har veldig dårlig tid på morgenen. For man trenger nesten ikke fikse håret noe som helst, når det har fikset seg selv i løpet av natten :-)

Har du gjort dette før?
Fortsett å stem på meg HER, snart 100 stemmer. Hihi.

dagens lille puspus til dere alle !

9

Herregud så søte dere har vært i dag!
17 kommentarer på forrige innlegg med mange som hadde stemt på meg, mange som har sagt at de håper jeg vinner osv, 64 som har stemt på meg allerede(tusen takk, dere er best !) og for å toppe det hele er det en som har annbefalt bloggen min (HER) og sagt utrolig mye koselig om meg og bloggen. Dere aner ikke hvor glad jeg blir av det  ♥

Over til noe annet. Nu sitter jeg i sofaen nydusja i min fake Liverpooldrakt med null sminke, hårkur og spiser favoritten - lasagne. Har brukt hele dagen sammen med mami for å rydde opp i saker og ting på loftet. Så det skal bli digg å bruke resten av kvelden på å bare slappe av og ta fotbad.

Deilig # 1

Deilig #2

Og til deg som lurte. Skal til å lage ny treningsvideo nå snart. Derfor jeg lurer så fælt på om noen vet om noen bra sanger. Så det kommer så fort jeg er ferdig ! Også må jeg takke alle som svarte på det jeg lurte på for ett par innlegg tilbake. Kjekt å høre hva dere mener !

Uff, dette ble er skikkelig puse-puspus innlegg. Jæjæ, da vet dere hvor glad jeg er i dere alle ♥ ♥ ♥
Hva gjør du i kveld?
(Hihi, bare å fortsette å stemme på meg HER)

Chess Extreme Bloggover !

21

Nå driver med Chess med noe som heter Extreme Bloggover. Der kan bloggere melde på sin egen blogg, så stemmer folk og den med flest stemmer vil få en samsung mobil. Juryen vil så plukke ut 10 stk. fra de 20 med flest stemmer, så bil det vli en ny avstemning. Deretter velger juryen ut fra topp 3 hvem de mener fortjener å vinne. De velger ut fra innhold og potensiale på bloggen.

Vinneren får en bloggpremie verdi 75. 000 kroner. Den består bl.a av hjelp til å få bedre blogg, 15 timer designrådgivning, photoshoot med profesjonell fotograf, 3 timers rådgivning til hvordan bloggen kan bli lettere å søke opp på internett og 10 timer med formidlingsrådgivning for å skrive bedre blogger.

Klikk på bildet for å stemme på meg.

Jeg forventer ikke å vinne dette eller noen ting, men det hadde vært kjempegøy å se hvor langt jeg vil komme ! Så kan vi gjøre det sånn, at de som legger igjen en kommentar her om at de har stemt på meg, skal jeg kommentere bloggen til. Hihi, litt sånn som å lokke noen med kake :-)

Jeg blir hvertfall kjempeglad for alle stemmer ! ♥
Er du pus og stemmer på meg?

Takk til Ane for tipset !

Mine i mål innen cheerleading !

17

Noe jeg alltid har gjort den tiden jeg har gått på cheerleading er å lage meg mål. Turnelementer og stunts jeg skal klare innen en avsatt tid, eller ting jeg skal forbedre eller bare ha prøvd. De har som regel gått på å klare ting i håndstående, komme ned i spagater, gå ned i bru på egenhånd, flikk flakk alene, doble twister, you name it. Listen er nærmest uendelig. Er så gøy å se på hva man hadde lyst til å klare for noen måneder siden !

Men siden jeg har klart det meste som stod på den gamle listen min, så tenkte jeg at jeg kunne lage meg en ny. Så, fram til nm 2011 eller til sommeren igjen skal jeg klare :
Å holde scorpionen så høyt med begge hender.

Klare stille salto alene.
Lite sannsynlig, men jeg kan håpe?

Ta på beina mine mens jeg står i bru.
Få perfekt kick twist.
Klippet er tatt fra en gammel treningsvideo, derfor lyden er rar.

Få scalen nærmere kroppen.

Klare ordentlig bow.

Klare walkover alene.

Overspagat på venstre.

Araber salto alene.

Komme ned i guttespagaten.

Araber tempi alene.
Nok en gang fra treningsvideo, og klippet er veldig gammelt.

++ Mye annet jeg også har planer om å klare. Så får vi se da, når nm er over på hvor mye jeg får krysset av. Og om det jeg klarer resten til sommeren. Dette kan jo bli spennende, haha.

Pleier du å sette deg mål for ting?

Tusen takk for at dere svarte i forrige innlegg !

Maddeee søker hjelp :-)

15

Jeg har et par ting jeg trenger litt hjelp av dere til. Har spurt om det på innlegg før, men ingen har svart noe særlig. Så hadde vært kjempefint om dere hadde tatt dere et halvt minutt til å svare på det jeg lurer på :-)


Jeg har fortsatt ikke svart ferdig på spørsmålsrunden. Så jeg vet ikke om jeg skal svare på de siste spørsmålene på videoblogg eller med innlegg.

Også skal jeg starte med å lage en ny treningsvideo, men jeg finner ikke en passende sang. Har fått flere forslag alt, men ingen av dem er den "riktige". Vil ha en sang med tempo men som ikke er så ensformig, noe som de ofte er.

Og til slutt. Har lite inspirasjon og ideer til hva jeg skal blogge om. Så hadde blitt sykt glad om noen av dere smartiner der ute kommet med noen lure tips til hva dere liker å lese om.

Videoblogg eller innlegg? Sang til treningsvideo? Hva liker du å lese om?
Sorry evt. skrivefeil. Rekker ikke lese gjennom, skal spise middag.

It's all about the details !

11

Når jeg flytter for meg selv, skal jeg innrede leiligheten min med masse slike ting :

I like it ! ♥
Hva syntes du om sånn "stil" ?

Who's the coolest kitty in the world ?!?

15

Lett...!
Han som sleiker opp resten av yoghurten min for så å sleike opp sitt eget annsikt..

Blinkskudd !
Awi, pusi er for fætt ♥♥

Blogg meg her, og blogg meg der..

5

Lite blogginspirasjon om dagen. Liker det ikke, for jeg har lyst til å blogge all the time, men vet aldri hva jeg skal skrive om. Har også vært veldig slapp med blogginga. Har hatt fri i hele dag, så har hatt masse tid. Men jeg og Thea har bare ligget og sovet, sett på film og spist mat. Sånn er det å ha langhelg.Give me some inspiration! Så skal jeg prøve å få til en bra blogghelg :-)
Hva vil dere lese om?

Treningsvideoer !

19

Her er alle treningsvideoene jeg har laget så langt. De nyeste videoene ligger øverst.

Marie som har laget!


DET KOMMER FLERE VIDEOER.
Forslag til musikk jeg kan bruke i treningsvideoer framover?

Strekk og bøy og tøy !

6

Nå er det tøying på gang i stugo. Andre gangen på fem uker jeg tøyer, noe som er alt for lite. Merker at jeg har blitt mye stivere i ryggen, venstrespagaten og midtspagaten. Så nå skal jeg tøye mye mer, for jeg vil bli mykmykmyk. Hih. Bare så det er klart, så vet jeg at jeg ikke kommer ned. Men legger ut uansett :)
Haha, pose ass !

Snart helt nede i venstre.


Dere er sikkert litt lei av dissa tøyebildene av meg, så jeg kan vente en god stund til neste gang. Hm, kan vente til jeg er nede i venstre og midtspagaten. For da kommer jeg til å blogge om det uansett. Hih, dersom dere vil?

Må skal jeg ta meg en dusj og stikke til Henrikke en tur. BÆJ.
Hva gjør du i kveld?

Jeg skal gå medier og kommunikasjon!

8

Som sagt skulle jeg på utdanningsmesse i dag, og har vært der til nå. De fleste vet hva en utdanningsmesse er, tror jeg? Er hvertfall at alle de forskjellige linjene har hver sin stand, hvor folk kan komme og stille spørsmål og lære litt om hva de gjør på de forskjellige skolene og hva de har å tilby.


Whoop Whoop, to kulinger på vei til bussen.

Turen på utdanningsmessen gjorde meg bare enda sikrere på hvilken linje jeg skal gå. Er så glad jeg ikke er av de som fortsatt ikke har bestemt meg, tror jeg bare hadde blitt sykt stressa av det. Jeg har vært helt sikker på hvilken linje og hvilken skole jeg skal gå på i evigheter allerede. Noe jeg syns er ganske deilig, egentlig.

Jeg skal nemlig gå på Sørumsang vgs, medier og kommunikasjon. Stod og pratet med henne til høyre i over en time om skolen der, hva de gjør, hva hun syns om skolen osv. Ordene hennes gjorde at jeg gleder meg enda mer til å begynne på vgs. Hadde jeg kunnet ville jeg ha begynt med èn gang!


Grunnen til at jeg har lyst til å gå media, er fordi det er rett og slett er noe jeg interesserer meg veldig for. Fotografering, video, redigering.. you name it. Så høres utrolig bra ut å kunne få jobbe mange timer i uka med noe jeg liker, og at jeg kan få lært mye mer om det.  

Tror jeg kommer til å storkose meg på vidregående, klarer nesten ikke vente!
Har du bestemt deg hvilken linje du skal gå på vidregående?

my life is so average.. ELLER IKKE !

9

Yo guys! Skal vi se hvor mye uinteressant jeg klarer å få inn i ett innlegg?

Nå sitter jeg hos Thea og spiser verdens beste hjemmelaget pizza, med tacokjøttdeig på. Yummi. Etterpå skal vi på  utdanningsmesse i Lillestrøm. Vi skal ta buss. Jeg må gjøre naturfaglekser til i morgen. C-atomer in my ♥ Jeg har krøllete hår i dag. Thea er sykt oppmerksomhetssyk for øyeblikket. Vi drakk akkurat opp kartongen med sjokolademelk. Thea har reggis. Og røyk nettopp ene strikken. Vi ser på Fairy Odd Parents, tommel opp for disney.

Jeg får ikke lov til å blogge mer, for Thea skal lese. www.mylifeisaverage.com.

Memories never die ♥ Fra vi var på tusenfryd for en stund siden. miss it.

JEG HAR HULL I SOKKEN !!!!! omg.
På en skala fra 1-10, hvor interessant var dette innlegget?
(Svarer du 10 baker jeg en kake til deg)

Svar på spørsmålsrunden #4

6

Når startet du med cheerleading?
Januar 2008, så når vi kommer til Januar igjen har jeg gått i to år.

Hvordan lærte du deg flikflak?
Først ved å øve sats (oppe bakover på en tjukkas og lande på ryggen) - bli sikret av to personer - bli sikret av èn person - sikret på trampolina - alene på trampolina - alene på tjukkas - alene på vanlig matte. Kanskje lage en video en gang om hvordan man kan lære seg det?

Å lære seg flikk flakk alene tar lang tid, så det er ikke feil å ha litt tolmodighet. Man har også opp og nedturer. Flikk flakken kan ha blitt bra og neste uken er den helt mongo igjen. Har hatt flere sånne runder selv. Da er det veldig viktig å ikke gi opp!

Jeg har vel forbedret meg litt? Hah.


Skal du på NM i 2011?

Jaaaaaa!

liker du dyr?
Jaaaaaa!

Beskriv deg selv med 3 ord :D
Hyper, sykt sterk og sykt teit.

Har du kjæreste?
Nei.

Har du lyst på kjæreste?
Lever lykkelig som singel, jeg :)

Hva er lagfargen til Twisters, dere var jo rosa?
Ja, vi var hvite og rosa, men så var det så mange som ville ha nye drakter siden de var litt upraktiske ++ Og siden vi var et helt nytt lag, var vi ikke bundet til èn spesiell farge, så derfor ville vi være svarte. Jeg liker de nye draktene mye bedre.


Synes du at du har en fin blogg? (det synes jeg)
Hehe, tusen takk ! Det går litt sånn i rykk og napp. Enkelte innlegg er jeg ganske fornøyd med, mens andre ikke i det hele tatt. Men alt i alt tror jeg da at den er helt grei. Ellers hadde jeg vel ikke hatt så mange lesere?

Synes du toss er skummelt?
Nei, syns det bare er morsomt. Bare salto jeg syns er litt skummelt etter å ha hatt mange fall.

Hvis du har eller kan ta et, kan du legge ut et bilde av emilie Mal***. på bloggen? (når hun er flyer)
Kan ta med kameraet neste junior trening.

Digger du meg og thea ? :D
Seff.

Kommer svarene på videoblogg?
Jaja, du ser jo at dette er en videoblogg? :)

Kan du legge ut et bilde av deg, hvor du hadde farget håret?


Hvor lenge har du gått på cheer?

I Januar har jeg gått i to år.

Hva synes du om Viqueens?
Love them. Hvordan kan man ikke like dem? De er jo Norges stolthet innen cheerleading. Helt sykt flinke alle sammen. Noe som er mer enn velfortjent med tanke på hvor hardt de jobber.

Hva er ditt beste cheer-minne?
Nm 2010 ♥Har fortsatt flere spørsmål igjen (det er bare å fortsette å stille spørsmål HER!), så jeg lurte på om jeg skulle skrive resten som innlegg eller videoblogg..
Hva vil dere?

O U T F I T 2 . 1 1 . 1 0

4


Genser bik bok Belte Gina Tricot Bukse Match

Nå stikker jeg på mørkekjøring. Hade!
Hva syns du?

What to do on a rainy day?

3

Nå øse pøser det ned i lille Aurskog - igjen. Føler at det ikke er annet enn dårlig vær for tiden. Vet ikke hva jeg syns er værst av regn og snø, jeg. Hmm.. Nei, snø er nok på bunn av listen min enda. Gruer meg til det kommer. 

Har ikke vært på skolen i dag siden jeg skulle ta blodprøver, så jeg gikk glipp av tirsdagskake :(( Æh, har ikke godt av kake uansett. Har spist så mye usunt i det siste. Hvis dere skulle lure på det.. Liksom.. HE HE.Hva skal du i dag?

Innkjøp

10


Egentlig mamma som kjøpte den til seg selv, men jeg har bestemt at vi skal dele ♥


Hadde på meg denne i dag.

Alt fra bikb bok
Var 3 for 2, i tilegg til at det var 50% - billig billig! Fikk seks plagg til 450 ,-


Pieces 50,-

Gina Tricot 99,-

Nok en shoppingtur hvor jeg kun handla på salg. Love it ! Og er kjempefornøyd med innkjøpene.
Hva syns du?

Første november totusenogti

8

Heihei.
Hadde litt datatrøbbel istad hvis jeg kan kalle det, det. Men hadde masse lekser så det var egentlig bare til min egen fordel at jeg ikke fikk blogget før nå. Jeg har forferdelig lite å fortelle dere. Ingenting nytt som kan fylle dette første avsnittet og gjøre det hvertfall en liten anelse interessant. Jæjæ.

Har noe gøy å komme med da. For jeg var hos Maiken i går kveld, og vi tok bildeeer.Hvem leker pen kanskje?!.....

...Maiken gjør ♥

Vi gjorde noe som jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Nemlig å ta bilde av at man er helt slapp i annsiktet og rister på hodet. Gud, at det er fysisk mulig å gjøre seg selv så stygg!

Hahaha, fyfaen!
Men så til det som må være det styggeste bildet av dem alle, sorry Maiken. Hvis du ikke engang trekker på smilebåndet når du ser det.... Så er det noe galt med deg!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Forsidemateriale det her.

For å si det sånn, Maiken fikk litt latterkrampe av de kjempefine modellbildene av oss. Men seriøst, dere burde prøve å ta sånne bilder en gang, det er dritgøy.

Hadde du kjøpt et blad med det bildet av Maiken på forsiden?

,