JEG HAR GLEMT Å FORTELLE DERE EN TING!

6
Bloggen hadde bursdag for en uke siden!
23. november 2008 postet jeg mitt aller første innlegg. Jeg hadde for det meste ikke peiling på hva en blogg egentlig var, men jeg brukte den som jeg ville. Og oppdaterte sånn ca. to-tre ganger i uka. Da var det bare masse uinteressant tekst uten et eneste bilde. Og hvis jeg var veldig helig hadde jeg tre besøkende om dagen.
Hvis du ser bort ifra en ganske lang pause jeg hadde i sommer, så har jeg postet ca ett innlegg om dagen i altså ett helt år. Og kommer til å fortsette med det, alt jeg har tid til.
Og nå, 150 innlegg, 720 kommentarer og 300 bilder senere så er altså bloggen et helt år. Og jeg ser fram til ett til!

Så jeg må også si tusen takk til alle som er innom her og kommenterer, og gir tilbakemeldinger. Det er dere som gjør at jeg får lyst til å fortsette :-)


Et bilde av meg fra da jeg begynte. Cute or what? Haha, mobilkamera er tingen!

Og fuckface var visst standard å skrive på grimasebilder -.- Flaaut!

Q.
Hvor lenge har du blogget?

KINOTUR OG FLYVETUR.

5
Hello, bonjour, dia duit, hallo, hola, hej, witaj, zdravo, ahoj, halo, hujambo! :-)

I dag har jeg vært på kino med min søte, kjære, snille venn Sandra. Vi tok bussen inn klokken ett og loka rundt på senteret en liten stund. For filmen begynte ikke før klokka ett. Og jeg er litt stolt av at jeg klarte å gå rundt på et senter, med 50% rabat på favorittbutikken min, voice of europe, uten å kjøpe noe! Det burde feires Jeg må nemlig spare pengene mine nå for å få kjøpt noen julegaver til mine søte venner i år.

Filmen var egentlig kjempebra! Jeg holdt på å begynne å gråte flere ganger. Men den var litt vanskelig å skjønne så mye av til tider,også sluttet den skikkelig dårlig. Men det er bare min mening! Den er hvetfall virkelig verdt en titt.

Her er noen bilder fra dagen.
x 001
Jeg liker virkelig ikke det bildet..

x 002
Sandra er pen!
x 020
Man bare ha med fjortisbilder i speilet!

x 033

x 036
smil litt a..

Også kommer det litt leke-i-senga-bilder:
x 040
Jaa..?
x 043
JEG KAN FLYYYYYYY!


x 047
...og sitte.

Nå skal jeg og Sandra fortsette med å synge sing star. Btw, vi fant ut at hvis man plugger i kameraet til eye toy, så kan vi se oss selv synge etterpå, og høre på og sånn. Haha. Vi ler oss halvt i hjel.

Så snakkes!

KJAPP UPDATE FRA EN TRØTT SØPLEBØTTE!

6
Heyhey! Jeg fikk skvist inn litt tid til et kjapt opdateringsinnlegg. I'm so proud!
 
Jeg har vært hos Sandra sia etter skolen, og skal bli her i natt og. Jentekveld kaller man det. Det var egentlig meningen at Joakim og Andreas skulle komme hit idag, også skulle vi sitte i stampen og kose oss. Men så kunne visst ikke Joakim, så da ble det ikkeno. Skal heller få gjort det en annen dag. Så da dro vi på KRIK istedenfor. Det var som alltid like morsomt. Og etter det så skulle vi dra bort på prestegården på ungdomskveld. Vi brukte en time ellerno på å gå fra skolen og bort dit. Noe som til vanlig tar et kvarter. Vi gikk bare og snakka sammen og slikt. Men når vi først hadde kommet oss inn dit, så var folk så usosiale og care, så da stakk vi ut igjen. Og ble der til halv elleve tror jeg. Så satt vi i stampen og koste oss med "biler". Digg!

Nå sitter vi her og er nydusja og skal se på film og kose oss med godteri. Jeg føler meg hvertfall litt bedre enn det jeg gjorde istad, følte at jeg så ut som en stygg, møkkete søplekasse. Så nå skal du få se to søte, usminkede, nydusja tryner :-)
dvi 004'
Ork å redigere.
HAHA! Hvis ikke vi er søte så veit ikke jeg ass.

Men nå skal vi se på 27 dresses. Og i morra stikker vi til Lillestrøm for å se på twilight. -Hvis det er ledige seter igjen.

Q. Har du sett twilight, eller skal du se den? Burde jeg glede meg?

OH MY.. DØD OVER ELEKTRONIKKEN!

4
Jeg blir gal av sånne elektroniske greier som ikke vil gjøre sånn som jeg vil, når jeg vil at den skal gjøre det!
Jeg har sitti nå skikkelig lenge for å skrive et innlegg, og få ordnet bilde og video osv. Men oh no! Det skulle ikke The World Wide Web ha noe av. Hvis det var en person, hadde han liggi tynt ann nå. Du kødder ikke med en irritert fjortis med en stor munn! :-)

Første så slo blogg seg vrang og ville ikke laste opp bildet. Et helt enkelt bilde liksom! Så var det youtube sin tur og nekte å laste opp videoen. Som var på 15 sek! De pleier jo normalt å være flere minutter! Hva har verden mot meg i dag?

Wuhu. Snakk om å overdrive.. Men jeg blir sint assa.
Men, jeg gidder ikke å streve med detta lenger. Jeg skal ta meg en dusj å gå og legge meg. Mayby spise litt, har så og si ikke spist noe mat i dag. Skal skjerpe meg.. en dag.
Blir ikkenoe blogging før mandag, tror jeg. Travel helg vettu. Men har man ikke tid, så har man ikke tid :-)

-Blogges!

Q. Bare meg som blir irritert over sånt?

KOMMER STERKERE TILBAKE I MORRA..

3
..Hvis jeg får tid. Da er det elevbedriftesmesse, så det kommer litt ann på om jeg får så mye tid til å blogge i morra. Men vi får se! Skal jo såklart gjøre mitt beste.

Jeg skal hvertfall prøve å få laget en liten video fra treninga i går en av de nærmeste dagene. For da filmet jeg masse. Hehe, jeg har blitt litt hekta på å lage treningsvideoer. Det er jo gøy! Også er det litt mer oversiktlig enn å ha 140 klipp på 15 sek hver. Også får jeg mange bra kommentarer på det, så jeg kommer nok til å fortsette med det litt framover. Enten dere liker det, eller ikke :-)

img2088
Rikke, hun er så søt! img2088aqwed

BAD ROMANCE - LADY GAGA!

5

Min nye favorittsang for øyeblikket bad romance av lady gaga! Fikk høre den av Camilla, og nå er jeg hekta.
Mange forskjellige meninger både når det gjelder dama, og sangen. Noen hater henne og andre elsker henne. Men sånn vil det alltid være tenker jeg. 
Jeg syns sangen er dritkul. Den er anderledes, ikke sånn som alle andre sanger. Og det er noe av det jeg liker ved Lady Gaga, at hun tør å være anderledes.
Så enten du elsker eller hater henne, her er den!Q. Hva er din mening om sangen?
Q. Er du en av de som elsker Lady Gaga, eller av de som hater henne?

SANDRA OG MADDE RULER!

5

Nok en gang en herlig mat og helse time uten May! Vi gjorde egentlig ikke så mye, bare satt og kødda hele tiden. Sandra og jeg stakk fra timen og satte oss heller under trappa sammen med Joakim, Andreas, Brian og dem. Gøy ass! Men så merka visst Magnus at vi var borte (suprise?) så jeg ble dratt tilbake. Men så fikk Sandra, Eline og jeg dra derfra klokka to siden vi var de eneste som hadde rydda. Så da gikk vi bort til klasserommet til c, og lukket opp døra og stakk. For de hadde Vingle Petter (Kjersti) til lærer. Så kom hun ut og lurte på hva vi dreiv med og sånn. Også endte det i at hun spurte om vi ville kommet inn og være med i timen. Sandra og jeg sa bare "of course" og ble med inn og "lærte" om den russiske revolusjon. Men for det meste stod vi bare inntil veggen og hadde det litt moro med Andreas. Haha. Skikkelig moro!

Så ble jeg med Sandra hjem. Lenge siden nå egentlig. At det bare har vært oss to, og at vi finner på noe uten at vi skulle gjøre noe spesielt. Så vi lagde ogg  milkshake. Også så vi litt på gossip girl og ugly betty. Men vi fikk ikke med oss så mye. For vi bare satt og prata. Da skal jeg si deg at det ble sagt mye interessant! Også etterpå gikk vi opp på rommet hennes i den superkule, runde senga og satt på pc'n. Også prata og jo, selvfølgelig.
Her er noen bilder:
44240671258998739479
Her står Sandra og heller oppi milkshake. Yummiiii! Den var god.
44240671258998731453
Men så hadde jeg klart å skru litt på den greia under. Så, det rant litt kan man si.
44240671258998734491
...også på sokken hennes. R.I.P, søte sokk
44240671258998742604
Du fikk litt lyst på milkshake nå?
aws
Også en sånn fancy rockering som det er sånne kuler inni, så den skal fjerne fett og sånn på magen. Haha, morsomt! :-)

Q. Er du glad i milkshake?Minner om at jeg er med i blogg vs. blogg >her<. Blir glad om du stemmer på meg :)

EDIT: Retter på skrivefeil og sånn snart. Skal spise mat!

TRENINGSVIDEO!

9

Her er videoen jeg lovte dere.
ENJOY!


Q. Hva syns du?

NÅ SITTER JEG OG ORDNER TRENINGSVIDEO TIL DERE!

3
Nå sitter jeg og ordner en liten video fra dagens trening!
Jeg skal prøve mitt beste på å bli ferdig med den i kveld, men det er ikke sikkert. Kommer litt an på hvor lang tid det tar før den laster seg opp på youtube. Men kommer den ikke i kveld lover jeg at den skal komme i løpet av i morra.

Så følg med!

cimg3645
Slenger med et bilde av de herlige folkene fra laget! <3

Har du veldig lyst til å stemme på meg?

4
Da er jeg nok en gang med i blogg vs. blogg. Denne gang på >maria< sin blogg! Alltid like gøy å være med veit du. Hadde blitt glad om du stemte på meg :-)
maia
(trykk på bildet for å komme til innlegget)

Q. Stemmer du på meg?

JEG HAR BSTILT SMINKE!

7
Nå er jeg hos Theaa. Og i har gjort noe som jeg har har hatt lyst til lenge nå. Nemlig å bestille sminke fra e.l.f. !! Gleder meg til pakken kommer i posten så jeg kan teste det ut. Jeg har bestilt lit øyeskygge, neglelakk og koster. Bare litt random greier jeg trengte. Mens Thea tok nesten alt som var der. Haha!
Her er det jeg kjøpte:
2

Kost til blush.

er
Neglelakk i fargen hot pink.
erftyhu
Ferskenfaret blush.

ew5tr7
All over stick.
sdfg
Flytende øyenskygge.
rt67yu8
Enda mer øyeskygge.

uten navndfgdff

Gjennomsiktig mascara til øyevipper og bryn. Trenger jeg egentlig..
wwesrdt78
Og så den siste øyeskyggen.
Haha, det ble mye øyeskygge!

Gjett hvor mye det ble med frakt!? 136,-
Det kaller jeg billig! :-) Hvis jeg er fornøyd med produkten så kommer jeg nok mest sansynlig til å bestille mer senere.

Q. Har du bestile sminke fra e.l.f. før?
Q. I så fall, er du fornøyd med det?

FORDI JEG ELSKER JUNKFOOD!

7
Hvem er det som ikke liker frossenpizza? Det er den mest geniale oppfinnelsen gjennom alle tider etter min mening. Jeg virkelig forguder det. Hver gang jeg er kjempesulten og ikke orker å lage mat, så er det bare å sku på ovnen og legge pizza'en inn. Så vips! Så har du er herlig, rykende varm pizza ♥

img2499
Dette er min klare favoritt! Casa di Mama - trio de carne. Men pepperoni, skinke og kjøttboller. Det blir aldri for mye av det gode.

img2522
Yummii.

Uff, jeg burde slutte å spise på mye junkfood. Men til mitt forsvar så er jeg ikke så usunn hele tiden :-)

Q. Er det bare jeg som er veldig glad i frossenpizza?

MINE TO SISTE DAGER I BILDER.

5
img2405
Mine sykt fete nerdebriler. Eller frustrasjonsbriller om du vil. Haha. Det er dem man tar på når man blir frustrert! Intern.img2411
Også bakte jo jeg boller hos Thea i går, som jeg skulle ha til elevbedriften. Så langt ser de helt greie ut da.

img2415
Ser fortsatt helt greie ut egentlig. Men så fort man puttet den i munnen... *spy*... Mygod, de smakte helt forferdelig! Nedtur. Baking er virkelig ikke min sterkeste side altså! Så fra nå av skal Rikke og Eline stå for bakingen.

img2437
Også sov jeg jo hos Thea i natt, og det blir jo ikke ordentlig overnatting uten fjortisbilder i speilet!
Sjekk biceps! -Eller hvordan man skriver det..
img2482
I heart you!

img2463
Også tok vi 140 forskjellige øyebilder. Dette er meg :-)

img2477
Og dette er Thea. Det ble litt fancy, for hun blunket når jeg tok bildet.

img2494
Og her er vekslepengene til elevbedriften. Vi har litt over 1800 kroner, uten å ha trekt fra aksjer. Så i dag har vi tjent rundt 800! Woho.

Q. Hvordan har din dag vært?

20 KRONER I OVERSKUDD!

5

Heyhey! Føler at jeg alltid blogger skikkelig seint. Det kommer som regel, men det kommer alltid skikkelig seint? Uff, kanskje jeg burde bli flinkere til å få somla meg til å blogge litt tidligere på dagen?

Da var vi ferdige med andre dag på elevbedriften. Vi dro ikke til Jessheim da. Vi gadd ikke, så vi ble heller hjemme i gode, gamle Aurskog! I tilegg til makramè smykkene så solgte vi kransekaker og boller. Det gikk ikke så alt for mange av kransekakene, men det ble helt tomt for boller. Så vi skal ha noe lignende i morra, jeg lagde noen boller istad, vet ikke helt hva Eline og Rikke lager. Haha, her har vi oversikt!

Vi solgte bra i dag hvertfall. Tror vi er 20 kroner i overskudd. Haha, men det er jo ganske bra, hvis vi tenker på hvor mye i underskudd vi var når vi starta. Hehe. Tror detta går bra jeg!

Nå sitter jeg hos Thea og vi skal snart legge oss og se på 17 again! Hehe, den er litt moro. Så siden jeg glemte kabelen til kameraet hjemme og ikke får lagt inn bilder fra i dag, slenger vi med et gammelt bilde av henne og meg, som vi forresten lagde nå netopp  :-)
13080476img3080421
Jeg savner den tia. Og ikke menst den dagen! Sinnsykt herlig <3

Q. Hvordan har det gått med deres elevbedrifter?
Q. Savner du sommeren?

TRENINGSVIDEO!

11
Jeg har mikset sammen en liten treningsvideo til dere. Denne gangen med spagater! Begynner å bli mange myke her nå. Ikke lenge før alle sammen er helt nede!
ENJOY!


(hahaha, jeg har skrivi 18. november isteden for 17.)
Jeg er nummer to, for dere som lurte ;)


Q. Hva syns du om filmen?

FØRSTE DAG MED ELVEBEDRIFT!

1

Heeeey! Da var første dagen med elevbedrift overstått. Vi solgte jo littegran, men ikke på langt nær så mye som vi hadde forventet. Det var skikkelig kjedelig. Mange rare, gamle folk som kom bort å skulle snakke med oss og sånt. Haha. Mange av dem var skikkelig rare! Men noen av litt søte og.

Håper hvertfall det er litt mer liv på Jessheim i morra, hvis ikke blir jeg skuffet. Jaja. Bordet vårt var hvertfall fint da :)
img2372
Ble førnøyd med logoen egentlig. Haha! Håper vi får inn litt så vi ikke går i underskudd på elevbedriften vår hvertfall.

Q. Ville du ha gått og sett hvis du hadde sett det bordet på et senter?
Q. Hva har du gjort i dag?

OUTFIT + ELEVBEDRIFTS PREIK.

5

I dag var første dag med elevbedrift! For mange av oss hvertfall. Vi brukte dagen på å planlegge, lage kjeder, plakater, smykkestaiver osv. Det var veldig koselig. Vi har sitti nede i kunst og hådverken alene helt til klokken fire i dag. Hadde sitti er lenger, hadde det ikke vært for at de skulle låse skolen. Det var veldig koselig. Og vi fikk lagd masse. Fire smykkestativ tilsammen, det er ikke verst!

Vi skal inn til Lillestrøm å selge i morra. Haha. Jeg gleder meg litt. For som dere kanskje husker antrekkene våres? Skinnende tights og nerdebriller. Vi kommer til å føle oss som kongene av Lillestrøm senter hvertfall!
Og vi prøvde for 100'de gang å lage noe kake greier som vi kunne selge ved siden av, men for 100'de gang så ble det mislykket. De minimuffinsene vi hadde laget ble heller ikkenoe gode. Nedtur ass. Så til nattcupen (vi skal ha stand der) så skal vi lage boller eller muffins. Det enkle er ofte det beste har jeg hørt?

Men nå skal jeg spise litt, gå og legge meg og makramè'e videre til klokken fem i morgen tidlig. Ønsk meg lykke til! Haha, morsomt.

outfit 17 november
-Genser, boys of Europe. (Forguder den genseren. SÅ herlig)
-Singlet, bikbok.
-Bukse, cubus.
-Sokker, nille.
-Øredobber, bikbok. Syns utrolig dårlig.

OG ET PAR TING DERE BURDE LEGGE MERKE TIL VED BILDET
-Smykkestativet som jeg har laget i kunst og håndverken. Syns rett over hodet mitt.
-Den herlige krølltangen min.
-Det sykt store stereoanlegget mitt. Som jeg ikke liker for den vil ikke spille av brente cd'er.
-Jeg har veldig mye bamser i sofaen min.
-Gitaren min i sofaen. Love it. Men den mangler en streng ._.
-De sykt søte tøflene som jeg har kjøpt på nille. De er herlige.
-Skoesken til cheerleading skoa mine under sofaen.
-At jeg har sko i to av boksene under sofaen.
.Jeg har fått et naturlig hull på knærne på buksen. Har brukt den så mye så den er snart helt utslitt. Stakkars.

Hva var dette egentlig godt for?

Q. Hahahaha, så du alle tingene?
Q. Har dere elevbedrift? I så fall, hva skal du ha?

-Blogges!

Annbefaling av blogg! -haawt.blogg.no

4

Hey cupcakes! Jeg må beklage for superdårlig blogging de siste dagene. Føler ar jeg har startet innlegg med det for mange ganger. Men som jeg har forklart før, så har jeg rundt fem treninger i uka, lekser, prøve øving, innleveringer, venner og et liv. Og i tilegg til alt det så skal jeg få skvist inn litt tid til noe fornuftig blogging. Ja, det kan bli litt vanskelig til tider. Men jeg ser at noen av dere fortsatt er her. Og det blir jeg veldig glad for!

I dag så har jeg trent, suprise? Det gikk i cheerleading og fotball. Alltid like gøy. Lenge siden jeg har trent fotball nå, så det var veldig morsomt. Også fikk jeg en ny gruppe på cheerleadinga. Med Tonje og Thea som baser. Det funka veldig bra! Jeg hadde det breieste smilet hele treninga for jeg syntes det var så gøy når alt gikk så bra! Også kom jeg heelt ned ned i spagaten! Det var nesten høydepunktet. Jeg har alltid vært sånn nesten nede, manglet bare litt i hofta og fremside lår. Men nå kjente jeg at jeg virkelig satt helt nede. gøy da!

Så frem til poenget.
Jeg skulle annbefale en liten (eller gangske stor da) blogg. Nemlig haawt sin, eller Stine om du vil. Det er en blogg som jeg har lest en god stund nå, og er helt frelst. Denne jenta er ikke bare en flink blogger, men hun er supersøt også, med verdens herligste smil! Hun har allerede skaffet seg veldig mange lesere, og det er mange som allerede har hørt om henne. Men til dere som ikke har det, denne bloggen er virkelig verdt en titt! Jeg er sikker på at hun om en stund kommer til å være av de største bloggerne i Norge, så se opp for Haawt!

81a66268d701f03edeee0923ac0f334a
Den nye headeren hennes. Skikkelig fin!

30487251257922561844
Digger hun her! Hun er skikkelig søt med dritkul klesstil. Haawt, you know I love you!

Den er virkelig verdt en titt.
(for de som ikke skjøte, trykk på bildene for å komme til bloggen)

Q.
Har du lest bloggen til Haawt?

ØNSKELISTEEEEE!

16
Må starte med å beklage supermasse for dårlig blogging. Men jeg har jo lekser og et liv jeg og, ikkesant? ;)

Uansett, jeg har laget en kort liten ønskeliste. Yeah right! Jeg er ikke akkurat kjent for korte ønskelister da. Vel vel, here goes!

31494471257798424672
1. Rosa kofforter!


2zpv3go
2. Sånt skjerf, fra cubus. Syns det er skikkelig fint!

42728571252680335828 191ff83b8c0e4e4b87d9e8fb75b1a3e2600003181jpg600
3. Abonnement på topp og det nye.

32496771257876566706
4. Videokamera.

32496771257876828418
5. Masse, masse smykker, armebånd, øredobber, ringer, hårpynt osv. Me like!

32496771257876851505

6. Sånn parfyme..

escada ocean

7. ..Sånn parfyme..

jlolive

8. ..sånn parfyme..

parishiltonperfumebyparishiltonforwomen

9. ..eller sånn parfyme!

32496771257876914640

10. Gavekort på bikbok, gina tricot, h&m, cubus, glitter, en skobutikk, voice og europe osv.

32496771257877165355

11. Neglelakk i alle slags freeshe farger!

32496771257877226048
12. Masse vesker og bager. Skikkelig dilla for tia!

dxl78070928d1168347514

13. Denne fra h&m er fiiin!

34940061253411037746

14. Hals fra h&m.
35956481252846434759
15. Evig med spenner. De blir borte med en gang..!
38542291252788703713
16. Ullsokker fra cubus.
57268291257879162628

17. Gossip girl sesong 1 og 2.
brus
18. Topp fra bikbok. (xs)
dl5005694109090630777

19. Treningstights.
dxl7957329410103342494
20. TØFLER! Disse er fra h&m..
eoslipbalmspherefamilyc
21. Eos lipbalm. Finnes på cubus og sånne butikker.
flaxlodd
22. FLAXLODD!
imgthing
23. Cheer bag.
mm
24. Et superstort smykkeskrin som jeg har plass til alle smykkene mine i :)
pinkipodnano
25. Ipod nano. ROOSA, jeg liker bare ting hvis de er roooooosa!
puffy
26. "jakke-ting" fra bikbok. (xs)
shopping med hann
27. Speilrefleks fra canon.

sonyericssonc905icesilver7515929010
28. Ny mobil! Hater den stygge, gamle nokiaen jeg har nå..
stripy
29. Jakke fra bikbok. (xs)
uggs

30. Uggsssser.

Ikke så veldig mye, ellerhva? haha.

Q. Har du skrevet ønskeliste? Hvor lang ble den?
Q. Ønsker du deg noe av det samme?Er fortsatt med i blogg vs. blogg >her<. Stemmer du på meg? (a)

OUTFIT ++

11

Hey everyone! Jeg må bare starte med å takke alle som er innom bloggen min å kommenterer og gir hyggelige tilbakemeldinger. Det er så mye morsommere å blogge da! Det var akkurat 100 stykker som var innom i går, også fikk jeg 34 kommentarer på forrige innlegg. Jeg er superfornøyd! Tusen, tusen takk alle sammen.

I dag hadde jeg ikke vanlig skoledag, jeg var på sånn elevrådsseminar-ting. Vi snakka om litt forskjellige greier, hørte litt om ungdomsrådet og slike ting. Da slapp jeg hvertfall unna lekseprøve i rle, da ble jeg lei meg gitt!
 
Etter "skolen" gikk jeg hjem og lagde meg en herlig smoothie mens jeg så på gossip girl. Digger det programmet altså! Og rett etter gikk ugly betty på tv'n. Kan det bli bedre?

 outfiiiiit
(ja, vi eeeeeeeelsker dobbelthake ._.)
-Hvit singlett fra h&m
-Rosa/rød topp fra voe
-T-smykke fra CMYK
(t'en står for Thea)
-Øredobber fra en altmulig butikk i Sverige
-Tightsbukse fra Gina Tricot
-Sokker fra nille

For dere som lurer, så står det "Simen er heit :D <3" på armen min.

Elsk meg nå a. Jeg har brukt sykt lang tid på å få til outfit bilde nå! For jeg hadde først lagd en kollasj i picasa med tre bilder, men så ble den for stor til å laste opp her, tror jeg, det gikk hvertfall ikke. Også begynte jeg på en ny men så klikka picasa. Og maaasse sånn. Men så gadd ejg ikke mer så da tok jeg bare ett bilde. Haha.


cimg3714
Den herlige smoothien jeg lagde. Yummiiii!

Q. Hva syns du om outfiten?
Q. Er du glad i smoothies?Minner på at jeg fortsatt er med i blogg vs. blogg her. Blir superglad om du stemmer på meg! :-)  Sist jeg sjekket var det veldig likt. Så det blir litt spennende..
Jeg har også meldt meg på blogg vs. blogg på >emma< sin blogg - meld deg på du og!

JEG BARE ELSKER Å VÆRE SJUK!

34
-NICHT.
Jeg våknet på morran i dag og følte meg ikke bra. Så jeg endte opp med å bli hjemme i dag. Drit kjedelig egentlig, men jeg tror egentlig jeg trengte det.

Nå sitter jeg og synger for full hals til min nye favorittsang, til tross for at jeg er så hes at jeg høres ut som en skadet hvalross. Takk gud for at jeg er alene hjemme!
Den sangen er så sykt bra! Har brukt en time elns på å lære meg teksten så jeg kan synge med. Men jeg burde nesten finne på noe fornuftig å gjøre. Jeg har liggi i senga i hele dag, ikke bra.
Blogges!

Q. Er du syk i dag?
Q. Hva syns du om "TiK ToK"?

MY DAY + STEM PÅ MEG I BLOGG VS. BLOGG?

5
I dag har jeg og Susann vært hos Sandraaaa. Vi skulle redigere den filmen til engelsken, og ble nesten ferdige. Det er braa! Mangler bare å sette inn noen bilder og lage intro, så er den ferdig. Så langt er filmen på 10 min! not bad. Hvis det blir bra så kanskje jeg legger det ut, hvis jeg får lov av de andre. Hehe.
Ellers så fikk jeg 6'er på nynorsken og 5'er på mat og helse prøva! Også hadde vi praktisk prøve i mat og helse i dag også. Det gikk egentlig ganske bra, tror jeg da. Jeg skulle heldigvis lage skillingsboller, og det har jeg laget før. Så da ble det bra.142dd5b181e9975c083f90b810b4a74a
Jeg er også med i en blogg vs. blogg på denne siden (trykk på bildet). Hadde blitt superglad om du stemte på meg!

Ikke sikkert jeg får blogget i morra. Har trening fra halv fire til halv ti! ;)

HVA JEG HAR GJORT DE TO DAGENE JEG GLEMTE BLOGGEN?

9
VIL DERE VITE HVA JEG HAR GJORT DE SISTE DAGENE?
-Klart dere vil.

På lørdag var jeg flink jente og stod opp klokka åtte, og klokka ti satt jeg på bussen inn til Lillestrøm. Da skulle Sandra, Susann, Hanna og jeg filme det til engelsken. Endelig. Jaja, bedre sent enn aldri. Så da tok vi tog og buss fra Aurskog til Lillestrøm, fra Lillestrøm til Strømmen, fra Strømmen til Lillestrøm, og fra Lillestrøm til Aurskog igjen. Så det ble litt fram og tilbake.

Vet ikke helt hvordan det ble. Så det blir litt spennende å se Om det liksom ble helt sugent eller om det ble helt greit. Tipper på det første, håper på det andre. Men vi får se!

Når jeg kom hjem igjen fra Lillestrøm kom >Martine< til meg. Hun skulle være med meg på Happening i kirka hvor Team Compass hadde konsert greier og slikt. Det var koselig. Jeg hadde ikke vært noe sammen med henne på kjempelenge, så det var på tide.

Egentlig så hadde vi planer om å dra på nattcafè på bjørkelangen, men så fant vi ut vi skulle få med noen folk også skulle vi være hos Martine. Så da dro Andreas, Sandra, Tommy og jeg til Martine. Da satt vi bare å prata og tulla og sånn helt til tolv tia. Også overnatta jeg der. Martine lå og snakka med Jørgen, mens jeg lå og sov. Jeg husker ikke så mye av det, men jeg har visst snakket en del. Haha!

Og i dag så stakk jeg på trening. Som vanlig så var det herlig. Men fy søren så sliten jeg er! -Har ikke vondt av det.

To bilder fra vi var i Lillestrøm:
44240671257678089299
Haha, jeg digger det bildet, egentlig!

44240671257678093930
Er jeg ikke fin på håret kanskje?

bru
Også et lite bru-improve bilde. Den har blitt bedre på bare et halvt år!   :-)

Q. Hva har du gjort i helga?
Q. Hva syns du om at jeg har slike innlegg hvor jeg forteller om dagen min og sånt? Er det greit å lese om eller vil dere heller at jeg skal blogge om noe annet? Håper på svar, for det er jo litt for der jeg blogger og! :-)Jeg har forresten blitt kåret som ukas blogg på denne bloggen. TUSEN TAKK! Utrolig koselig.

BLOGG SUGER!

11
Etter skolen i dag var jeg skikkelig godterisjuk, og da passa det fint av jeg fant en liten pose med cookies fra toro i skapet. Så da lagde jeg med det. Også hadde jeg redigert et bilde av det som jeg hadde tenkt å legge ut, men neeeeeia. Da skulle blogg.no være i slitehjørnet og nekte å laste det opp! Jeg gjentar, blogg suger!
But, life goes on!

Ellers i dag så har jeg vært superflink jente å ryddet på rommet mitt! Nå ser det hvertfall ikke ut som det har blitt brukt som øvingsfelt for militæret. Haha, jeg er morsom må jeg si.
Også har jeg snakka om noe greier med Sandra og planlagt turen i morra. For da skal hun, Susann og jeg til Lillestrøm og filme noe til engelsken. Også skal Hanna være med å filme oss da. Det kan bli morosamt. -Jeg har begynt å si morosamt isteden for moro. God, jeg er så rar. Det fikk også Sandra og Thea erfare i dag når jeg hadde drikki et halvt glass cola før jeg dro på skolen. Hyper? neeeeeida.

img2231
Æsj ass, jeg prøvde å laste opp igjen men det går fortsatt ikke.
Så da ble det bare et random bilde som jeg tok i sommer. Svart-hvitt ftw.

Q. Er bloggen deres sånn iblandt, eller er det bare hos meg?
Q. Hva syns du om bildet?

JEG ER MED I FOTOKONKURRANSE.

12
Jeg tenkte å bare slenge meg med i en liten fotokonkurranse som holden på denne bloggen!
Temaet er høst. Så da bare tar jeg med det bildet jeg posta for en liten stund siden :)


Q. Hva syns du om bildet?

TRENINGSVIDEO!

15
Nå har jeg sitti superlenge for å prød å redigere min første film på windows movie maker. Jeg hadde også skikkelig problemer med å få til riktig format osv. Derfor det kommer litt sent. Men det var vel helt greit til å være den aller første vel? :-)

 
Hør på denne sangen mens du ser på. Har ikke program så jeg får lasta ned sanger, så jeg får gjøre det på denna måten. Men det går vel greit håper jeg? :)

Sorry for kvaliteten på filmen. Men youtube fucka den opp helt. Den er mye bedre når jeg ser på den på pc'n. Jaja.

Jeg skal bli litt flinkere til å filme på treningene, så kommer det nok optil flere slike filmer, kanskje. Hehe.

Q. Hva syns du om filmen?
Q. Syns du jeg burde fortsette med sånne filmer?

MADDE <3 DENNE UKA!

3

STIRKKELUER!
Det er herlig, elsker det. Der er myke, gode og varme. Også er de jo fine. I tilegg koster de ikke mye. En femtilapp og du får en fin en fra h&m. Eller så kan du få mormoren din til å strikke en til deg. Jeg har gjort begge deler. 
Her er noen av luene mine, bare et kjapt bilde jeg satte sammen i picasa:

 img2361
(Hadde ikke tid til å sette sammen noe bedre)
- Alle på det øverste bildet er fra h&m - den hvite er favoritten min! ♥
- De til venstre er noen jeg har hatt superlenge, er ikke sikker på hvor alle er fra - men det blå har moren til Ulrikke strikket. Tror jeg.
- Og de til høyre har mormor strikket.

Q. Hva syns du om strikkeluer?Jeg er forresten med i blogg vs. blogg her! -Stem på meg? (a)

JEG HAR BLITT VURDERT!

2
Jeg ble vurdert av denne søte jenta!
dad387fc6513f7ba5b6ec7a08947cbb4
(trykk på bildet for å komme til bloggen)

Det var veldig koselig å bli vurdert. Også hadde hun skrevet så fine ting om bloggen min, det varmer virkelig. Så tusen takk søta 

Hun nevnte bl.a at jeg burde ha fler outfits. Er du enig, burde jeg det?
Hvis dere vil ha fler outfit så er ikke det noe problem, right? ;)

WTF, det snør!?

9

Midt i 2. timen begynte det plutselig å snø. Hva skjer med det a? Jeg vil ikke ha snø jeg!
Det er ikke kaldt nok ute til at det skal snø. For den bare smelter med en gang, så da blir det bare vått og ekkelt ute! Og jeg hadde jo såklart på meg små puma sko. Du kan jo tro jeg var våt på beina når jeg kom hjem. Men det gjør ingenting. I gjengjeld ga jeg meg selv et herlig fotbad! ♥
cimg3660

Det var forresten verdens beste mat og helse time i dag. Mai var sjuk så vi slapp henne. Æsj ass. Hun er så streng at det skulle ikke vært lov. Vi har nesten ikke lov til å le i timene engang assa! Også har hun visst bestemt seg for at jeg er et sånt jævla problembarn, jeg er sikker på at hu hater meg! Æsj, jeg liker virkelig ikke lærere. Men uansett, i dag fikk vi lov til å kødde litt og ha det gøy da. Det var liksom ikke sånn stivt og seriøst som det pleier å være. Jeg har litt lyst til å skade Mai så hun ikke kommer på skolen mer. Så vi kan ha vikar hver gang :) Yey, død over stygge lærere!

Men nå stikker jeg på spinning på trento! Sneiks.

Q. Snør det hos deg?
Q. Hva syns du om snø?

PÅ HALLOWEEN KLEDDE JEG MEG UT SOM CHEERLEADER!

10
Da var Eiker vell overstått, takk gud for det. Ingenting er så nervepirrende som den første konkurransen. Jeg er sikker på at hele laget var shitnervøse og hadde verdens største klump i halsen. Det hadde hvertfall jeg! Jeg var nesten på gråten fordi jeg var så nervøs. Jeg funker ikke veldig bra foran store folkemengder!

De minuttene før vi skulle utpå matta, og nervene begynte å kommer som værst, ville jeg få folka til å være litt positive og få dem til å peppe hverandre opp litt. For alle var litt negative og sa sånn "nei, vi kommer til å drite oss ut", "dette går ikke", åherregud, åherregud".
Jeg sa at jeg var så lei av at alle bare skulle komme med det de ikke syns var så bra, og si alt de andre gjorde feil. Og aldri si noe om de personene som de likte, og som de syns var bra.
Det funket emd en gang. Alle kom med komplementer til hverandre og peppet hverandre og sa at dette kom til å gå fint. Da merket jeg at jeg ble så glad inni meg. Og jeg gledet meg litt til å komme ut dit og vise de hva vi gjør, og at vi kan gjøre det! Sikker på at mange av de andre følte det sånn og.

Poenget med å fortelle dette er at jeg mener at det er veldig viktig å backe hverandre opp. Er man positive selv og glade og deler det med de andre, så smitter det fortere enn du tror. Også er det viktig å ikke bare si de negative tingene om andre, men også det positive. Si at du syns henne er myk, at hun har høye hopp, at hun er flink til å turne, har bra motions, spirit you name it. Det skal ikke mye til assa for å plante et smil på munnen til andre! Det er en ting jeg syns er veldig viktig å huske! Hvertfall under sånne ting hvor det er mange som gruer seg litt.

cimg3645
Veldig stolt av dere jenter! Dere er kjempeflinke. Og jeg er veldig glad i dere! ♥

cimg3638
Vi er bare så søte!

cimg3613
Finner du oss?

Som jeg sa, så var alle shitnervøse for den aller første konkurransen. Så jeg viste seg litt utpå matta. Noe fall og posisjoner som ikke gikk opp helt. Men hey, det var tross alt den første. Det er normalt at det er litt sånn. Selv Elite lagene har fall ;)

Vi har tross alt bare drivi med detta i kun ett år, for dere som var der fra begynnelsen. Enkelte av oss begynte i vinter og noen rett før sommeren og slikt. Vi har kommet langt på kort tid, og vi hadde ikke forventet oss en 1. plass. Så vær litt snille med oss :)

Og ja, jeg skulle egentlig gjøre saltotoss på starten der. Men bakpersonen vår fikk veldig vond t i hånda når vi øvde, også var ikke mottaken noe bra. Du ser jo hvordan det var bare så rett opp. Så treneren vår ville ikke at vi skulle gjøre det. Så det var litt kjedelig. Og i chanten mistet Ingrid foten min..

Men jeg syns vi gjorde det bra jeg! :)

,