Brannøvelse og 50 kr mindre.

0
Vi hadde brannøvelse i dag, i norsktimen. Det kom veldig uventet kan man vel si, og du kan tro jeg skvatt! Når vi hadde stilt oss i rekkene og skulle gå ut, løp jeg mot døra bare for å komme fort ut. Uff, jeg hater brannøvelser! De er skumle. Man vet jo aldri helt sikkert om det bare er en øvelse eller om det er ekte. Derfor er jeg veldig glad for at det er såfå av dem i året. Og at det er veldig lenge til neste gang.

Jeg fikk forresten igjen forfatter projektet i dag. Der skulle vi skrive om en valgfri forfatter og litt sånn, jeg valgte Camilla Collett. Vi skulle ha skrivi tre forskjellige deler, en biografi, tekst utdrag fra en bok og en annen ting jeg ikke husker. Men uansett, jeg hadde bare skrivi biografien og glemt de andre to, så jeg fikk bare en treer. Jeg fikk veldig bra på det jeg hadde gjort, og det var veldig få feil der. Men siden jeg hadde glemt det andre, fikk jeg veldig mye i trekk for det. Faen! Og som jeg skreiv i går, må jeg gi pappa penger for dårlige karakterer. Så nå gruer jeg meg veldig til å vise han den, for da ryker 50 kr. ut av lommeboka mi! Faen!! Hvorfor måtte jeg inngå den avtalen?! -.-

Forhandlinger med pappa :)

2
Jeg er glad i pappa'n min. Spesielt pengene hans. Han har masse av dem, så derfor har jeg finni ut en ny måte å få mer av dem på! Vi diskuterte det nemlig når vi spiste middag i stad, etter den dårlige karakteren min på rle prøva. Så nå får jeg 50 kr for en 6. Og 25 kr. for en 5, min idè! Jeg kommer til å bli rik til slutt. For nå har jeg planer om å jobbe hardt til alle prøver, og loppe pappa for penger! Min hvis jeg får en 4. så må jeg gi han 25 kr, og hvis jeg får en 3. så må jeg gi han 50 kr. Det suger! Så da må jeg bare sørge for å ikke få fler av dem..
Da har jeg også råd til å kjøpe julegaver til folk også. Hehe. Nå må jeg bare skaffe meg ønskelister.

Suger man i rle. Så suger man i rle.

2
Jeg fikk igjen rle prøva i dag. Jeg ble faktisk ganske overraska. Hadde forventa mye dårligere, egentlig. Jeg hadde ikke øvd så veldig mye akkurat, kan man vel si. Vi hadde rundt 100 sider å lese til den prøva. I tilegg til at vi måtte huske en del sånne små detaljer. Og jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å pugge alt sammen. Menmen. Jeg tror ikke at det gjør så veldig mye med en dårlig karakter. Så langt har jeg bare fått 5 og 6 i alle fag. Så, rle er det eneste faget jeg egentlig sliter i.
Jeg vet at alle sier at rle er en av de fagene det er enklest å få 6 i. Men det syns ikke jeg. Det er et av de fagene som interesserer meg MINST. Å lære om gud, kristendommen og andre religioner bryr meg midt oppi der.. Jeg er fullt klar over at det er viktig å vite om andre kulturer, livssyn og historien og så videre. Men det er bare rett og slett drit kjedelig!
Men 3, det funker.

photo 036

Nybegynner

0

Ja, da har jeg også fått meg blogg. Har aldri gjort noe som dette før, og har ingen erfaring med det. Men, vi får se hvordan det går da. Kommer nok for det meste bruke den som en dagbok. Skrive hva jeg gjør, tenker, føler osv. Alt mulig som jeg skulle føle for å skrive om.
Kommer antagelig ikke til å bli så veldig mye blogging med det første, men vi får se om det går seg til etterhvert.


H O M P    O U T !

Velkommen til min blogg!

0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

,