Keep calm and wear red

27

Antrekket for i dag; rød blazer, småkrøllete hår og et smil til og med. Var hos Sondre i natt og sov såå godt, armkroken til kjæresten er alltid best, så var faktisk ikke trøtt i dag selv om det var mandag. Det er ikke likt meg!Bra valg av sko, ikke kaldt og vått i det hele tatt.

Ellers hadde jeg blitt veldig glad om dere hadde blitt liiitt flinkere til å kommentere. Jeg ser jo at dere fortsatt er innom :) 

Nytt treningstøy og joggesko - Nå skal jeg begynne å jogge

4

Jeg har vært på leting etter joggesko i en evighet nå tror jeg, har lenge ønsket meg nike free run 2 i rosa, men har ikke funnet de noen steder. Men i går var jeg innom gsport med mamma og fant disse, som var perfekte! De skal visst være veldig gode til løping og de satt veldig godt på foten pluss at de var rosa. Yeey, ønsket meg veldig rosa joggesko så da ble jeg glad. Tusen takk, mamma! Var også veldig viktig å nevne at disse var nettopp kommet ut så var nesten ingen har de i den fargen. Haha, føler meg spesiell.


Har også blitt masse nytt treningstøy i det siste, så nå er jeg veldig klar for å begynne å jogge igjen. Det var avtalen med meg selv, jeg begynner når jeg har joggesko, så nå må jeg bare. Kanskje jeg får litt ekstra inspirasjon til å jogge når jeg er så sykt rosa?


Bare jeg som blir sinnsykt tørst når jeg jogger? Tenkte det kunne være lurt med en sånn her da, hvis jeg skal jogge litt lengre en gang f.eks.Haha, han fyren på butikken hadde så gode argumenter for hvorfor jeg burde ha egne sokker til joggingen at vi tok med et par sånne og. Jaja, virket logisk.

Haha, alt er rosa vet du, rosajente. 

Tommel opp fra morratrynet i dag tidlig. Mamma hadde også veldig lyst til at jeg skulle skrive at hun var det superflinke fotografen som tok bilder av meg, hun er bloggfotografen min fra nå av!

Hva syns du om skoene og treningsklærne? 

Starlets oppvisning

4

Dette er vel kanskje den flaueste oppvisningen noensinne. Masse tull med musikken, alt for lav, sprengte høytalere, skrudd av og på måtte vente lenge osv. Haha, han som styrte musikken visste ikke hvordan man brukte en iPod. Men men, vi gjorde jobben vår og selve oppvisningen gikk jo greit, falt ikke hvertfall. Haha, er gøy med oppvisninger uansett da!

A smile i the best makeup any girl can wear.. Det har hvertfall jeg hørt

3

Den lille bloggfri kvelden min endte med en bloggfri uke, men det går fint. Jeg fortsetter på "40 days challenge", og her har dere et bilde av meg tidligtidlig i morges rett etter at jeg kom ut av senga. Så da vet alle hvordan mit tmorratryne ser ut. Har fikset cheerhåret da, for Starlets hadde oppvisning på morningen i dag, noen som vil se?Haha, tommel opp?

bloggfri

4

Er på superkosebestejentekveld hos Frida i dag og kommer meg ikke på nettet deres, så blir ikke blogging på meg i dag uansett, så jeg kaller det at jeg tar meg bloggfri. Men jeg kommer med masse bilder osv i morgen, så vi blogges da!


Se hva jeg fant, et år gammel bilde av meg..
Har jeg forandret meg?

Rosatrening 16. oktober 2012

1


Superstars

Shining Star

To søte lag kledd i rosa på tirsdag for å støtte brystkreftkampanjen. Vil nå si superstars var litt mer gjennomført enn det vi var, men vi scorer ekstra høyt takker være de stripete sokkene til Simen! 
Har laget deres hatt rosatrening?

Viva la Juicy vs. Midnight Fantasi

3Tror de fleste har luktet på de parfymene her fra Britney Spears og Juicy Couture. Syns begge to lukter herlig og de blir godt brukt. Bruker den blå mest på sommeren og den andre på vinteren, sånn hvis noen skulle lure. Så da vet dere hvordan jeg lukter.
Hvilken parfyme bruker du? 

En trøtt og sliten Madeleine sier natta!

2


Heisann! Jeg hadde egentlig planer om å blogge litt tidligere i dag, men blogg.bo klikket (sjokk) og nektet å laste opp bilder what so ever så jeg ga opp, dro på trening og dreit i det egentlig. Og nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, så orker ikke fikse nå, vil bare dusje, spise og ta meg en langt tur til drømmeland. Har ikke skole i morgen, så da kan jeg sove, ukens høydepunkt! Så det kommer i morgen isteden. 

I mangel av noe annet kan jeg vise hva jeg satt og holdt på med i siste timen i dag, fant en tutorial på youtube og et bilde på google og prøvde litt. Det var egentlig utrolig enkelt å lage, så kommer nok til å bruke denne typen redigering i en av oppgavene våre snart. Jaja, hva syns du om redigeringen da?


Dag 2 - dine yndlingssanger

8


Katy McAllister - not cut out


Justin Bieber - die in your arms


Cher Lloyd - love me for me


Maroon 5 - one more night


Veronica Maggio - Snâlla bli min 


The Bravery - time wont let me go


Justin Bieber - be alright


Lana Del Ray - paris


Tyler Ward - falling

 

Dette er bare noen av de sangene jeg liker best, tok egentlig bare de jeg fant først på iPoden. Man ser veldig fort at jeg er veldig glad i rolige sanger, pleier som regel å høre på musikk når jeg skal slappe av, sitte lenge på buss, jobber med skole eller å bare ha det som bakgrunnsmusikk, og da liker jeg helst rolige sanger. Og disse over her kan jeg høre på om og om igjen uten å bli lei av de. Hører på mange (mange) av Lana Del Ray, Cher Lloyd, og Katy KcAllistor, mange fine rolige sovesanger og sånt. Bare å si ifra hvis dere vil ha tips til flere sånne sanger, lista mi er lang.
Hva er dine yndlingssanger? 

Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg

6

Haha den her måtte jeg ha litt hjelp til med å svare på, klarer ikke helt å svare på sånt om meg selv. Men Jannicke svarte hvertfall det her, kan vel forsåvidt si meg enig. Er et av bildene fra shooten med Nina, og hun er så utrolig flink, alle bildene derfra ble igrunn superfine. Så her har du "et av de nydeligste bildene av meg" (æsj, for en klein ting å si).40 days challenge?

9

Kjenner at jeg har litt lite inspirasjon og ideer til blogginnlegg osv for tiden, eller er vel egentlig et evig problem det der. Men jeg kom til å tenke på at jeg kunne prøve ut sånn "40 days challenge". Er mange andre bloggere som driver med det, og det virker litt morsomt, så jeg tenkte å kanskje prøve det siden jeg ikke har gjort det før. Hva syns du? Ja/nei?Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Day 2 - Dine yndlingssanger akkurat nå
♥ Day 3 - Parfymene dine
♥ Day 4 - Et bilde av deg uten sminke
♥ Day 5 - Noe du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
♥ Day 9 - Et bilde fra i dag
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 12 - Hverdagssminken
♥ Day 13 - 
Hva har du i vesken
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - Produkter du bruker på huden
♥ Day 18 - En artist du liker
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - Sanger du virkelig er lei
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Rommet ditt
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Personer du beundrer
♥ Day 40 - Største ønske

Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain

8Til en oppgave vi hadde i foto der jeg valgte å ta vannbilder, leverte i går så får se om læreren gir det bra eller dårlig. Hva syntes du om dem?

En dag i oktober

6
Nå er offesielt høsten her for min del, ruslet rundt på skolen i ullsokker og strikkegenser og matchet med vintersko, dunjakke og ullskjerf. Jeg var klar for en kald morgen hvertfall. Så fort den kalde vintermorgenen ble borte var det ganske så koselig vær ute egentlig, fine farger og en koselig høststemning. Men uansett hvor koselig det kan se ut vil høsten alltid være ekkel og kald..

Portrett - Lise Sørensen

10
Bildene er noen av de jeg skal bruke til en skoleoppgave som skal leveres nå rett etter høstferien, hvor vi skulle portrettere en person med bilder. 

Side by side or miles apart, you are always close to my heart

5

Heisann alle sammen :) Dette er Lise (søgnesmurfen) som skriver. Tenkte jeg skulle skrive et lite gjesteinnlegg nå som Madeleine sitter på bussen som er på vei hjem til Aurskog. Savner henne allerede! 

Madeleine er en av de herligste personene jeg kjenner! Hun er blid, positiv og det er vanskelig og ikke bli smittet av hennes gode humør! Madeleine gir alltid 110% uansett hva! På cheerleading så ser man tydelig en enorm progresjon! Hun tøyer og setter seg mål og hun gir seg ikke før hun hun klarer dem! Hun er en stor inspirasjon som man kan lære mye av!

Jeg kan ikke fatte at det faktisk bare er 1,5 år siden vi ble kjent! Det virker som om vi har kjent hverandre for alltid! Jeg kan fortelle Madeleine alt! Vi kan le og vi kan gråte sammen. Vi har opplevd noen av de samme tingene i livet som jeg tror er med på å gjøre oss enda nærmere! Jeg kan være 100% meg selv med henne, noe jeg virkelig elsker! Om jeg er trist så klarer jeg aldri være det særlig lenge, for Madeleine har en egen gave til å få deg til å le. Hun sender deg f.eks. noen kattevideoer som hun har funnet på youtube, da skal jeg love deg at du ikke klarer å holde maska! 

Jeg kunne lett skrevet side opp og side ned om Madeleine, om minnene våre, om alt det hun har gitt meg, men jeg må nok spare noe til eventuelle senere innlegg. Uansett så vil jeg bare si at jeg er så ubeskrivelig glad for at du er min bestevenn Madeleine! Vi bor kanskje ikke så nærme hverandre som jeg skulle ønske, men vennskapet vårt er uansett helt spesielt! Minnene våre bevares godt i hjertet mitt, og jeg gleder meg masse til alle minnene vi skal skape i fremtiden! Du er verdens beste, og jeg er så utrolig glad i deg! Takk for alt du er, og har vært! ♥

Dette er et bilde vi tok på morgenen idag! Ingen av oss er veldig stelt, men det gjør ikke noe :)

Har du en bestevenn? :) 

Dagen i går

2

I går gikk dagen rett og slett så i ett og vi var ute så sent at vi sloknet nesten med en gang vi kom igjen igjen på kvelden. Var en utrolig bra dag da, koste meg masse ♥ Ble også noen bilder i løpet av dagen:


Startet dagen med en veldig god frokost på senga. Jeg var så slappfisk og orket ikke våkne, så Lise kom med dette til meg, søteste!To stk fikset og klare jenter til å dra inn til Kristiansand.Fant en skikkelig fin kjole på VILA, skal love dere at det fristet veldig for begge to å kjøpe dem. Perfekt som julekjole eller bankettkjole til NM!

God taco når vi kom hjem igjen og sjokolademousse til dessert. Før vi gikk rett til sengs, tøtte som bare dèt.

Når vi begynte å tenke på å dra fra senteret kom Lise plutselig på ideen om å dra på kino, og vi tenkte litt sånn "hvorfor ikke?". Var jo siste kvelden min der, og vi ville jo få så mye som mulig ut av den. Så vi løp ned til busstoppet, tok første buss og løp som noen gærninger opp til kinoen for å rekke filmen som allerede hadde begynt på reklamen i starten. Vi rakk det fint da og storkoste oss på kino hvor vi så taken 2, som forresten var en dødsbra film! Tror alle la merke til oss i kinosalen der vi satt med bena på setene, tett inntil hverandre mens vi holdt hverandre i hendene og ropte "kom igjen, skyt skyt! JESSSS!!!". Hahaha, sjenerte og stille på kino? Nei..

Var hvertfall en superbra siste dag, veldig trist å skulle reise i morgen. Skulle vært her lengre. Får ikke bli så lenge til neste gang ♥
Hva syns du om bildene? 

In a world where you can be anything, be yourself

10


Ordentlig god frokost i dag! Namm

Søte cupcakes! Tok masse bilder av det, så kommer garantert fler.

Verdens fineste Lady ♥ Synd at jeg ikke tåler deg..

♥♥Fikset nytt profilbilde til snuppa da, nesten 90 likes på tre kvarter. Just saying! haha

Hva syns du om bildene? 

På besøk hos Lisemin

5

Tidlig i går dro jeg fra lille Aurskog, inn til Oslo der jeg satte meg på en buss jeg skulle bli sittende på i rundt seks timer. Jeg skulle nemlig ta meg turen til verdens beste Lise ♥ Har ikke sett henne siden vi var på jamfest og har heller aldri vært her nede i Søgne på besøk hos henne, så det var virkelig på tide. 
Var veldig koselig å se henne igjen, lille godjenta mi. Vi hadde planlagt når jeg kom på besøk at vi skulle være flinke og trene litt og tøye hver dag, så vi begynte allerede i går med å tøye litt spagater. Jeg synes vi var flinke, så stor forskjell fra vi begynte, hjalp veldig på guttespagaten på begge to til og med. Fortsetter i kveld hvor vi skal tøye mer posisjoner og sånt.
Jeg skal være her frem til lørdag, så se frem til masse opdateringer og masse matbilder (vi har alltid en tendens til å lage masse god og søt mat og andre søtsaker når vi er sammen, hehe). Så til alle dere som lurte på om jeg ikke var tilbake med bloggingen snart, vel nå er jeg det! Tror jeg.

,