Årets cheerleader?

12

Etter en superfantastisk treningsuke trodde jeg virkelig ikke ting kunne bli bedre. Men når jeg kom hjem i går viste det seg at jeg tok feil. Jeg logget på face og blogg og fått beskjeden fra flere "du er nominert som årets cheerleader på cheerbloggen!" Jeg trodde ikke på de før jeg faktisk gikk inn på cheerbloggen, leste innlegget og så mitt navn nederst på innlegget. OH MY GOD, jeg ble så glad at jeg begynte å gråte! Det betyr så utrolig mye for meg at jeg ikke får sagt det engang ♥

Hvem som nominerte meg aner jeg ikke, for jeg har jo ikke nominert meg selv. Men dere som nominerte meg skal vite at dere gjorde meg utrolig glad! Jeg hadde satt veldig pris på om alle kunne GÅTT INN HER og stemt, ikke nødvendigvis stemme på meg, men på de du syntes fortjener det. Mange andre fra lakers der som jeg vet fortjener det veldig, bla.a Håkon som årets nykommer og Lise som også er nominert som årets cheerleader - hun fortjener det kanskje mer enn meg. Også har vi Nixies og polarsirkelen som begge har utviklet seg masse og fortjener å bli årets klubb, og NRC junior elite som årets lag. Skal ikke ramse opp hva jeg syns, men stem på de som fortjener det!

Jeg ble hvertfall superglad ♥ TUSEN TAKK!!!


Get up shake!

1

Vi har lært oss dansen til eiker i helgen, og bruker starten på denne sagen. OMG, in looove. Dere burde glede dere til å se dansen! Beste dere har sett, lover'æ!
 

Boothcamp!

4

Beklager fraværet. Har hatt boothcamp med Lakers denne uken og helgen, har regnet sammen var vi har trent 14 og en halv time denne uken. Er så død, mørbanket, støl og glad på samme tid. Har hatt besøk av en amerikansk trener, han har lært oss masse og gitt emg masse lyst til å være enda mer awesome fremover. 
For å nevne noen å ting, Starlets har blitt veldig flinke og fått til masse nytt. Vi har fått VERDENS KULESTE dans, hvor jeg er centerpoint, yay. Tomas og jeg begynner å bli flinke i ps. Rutninen er awesome, tossene er awesome, turningen og pyramidene og awesome og egentlig hele laget er mer awesome enn du kan tenke deg!


Har dessverre ikkenoe bilder, var litt for opptatt av å trene. Men får se om det kommer noe senere. Jeg er tilbake igjen med ordentlig blogging etter helgen. Sorry skrivefeil, skal til gamlefolket nå og mams roper på meg så må stikke. Og verden går ikke under selv om jeg ikke blogger en helg, snupper ♥


T.G.I.F

12

Denne uken her har gått sinnssykt fort. Føler det er onsdag i dag, sånn egentlig. Men neida, thank god it's friday ♥ Denne fredagen, og egenltig nesten hele helgen går til trening. Lakerspusene har en amerikansk trener på besøk som betyr at vi skal trene ræva av oss. Yay. Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg, jeg. Tre timer bare i dag, kun gs. Joda, jeg gleder meg. Det blir awesome!

Ellers har mye av skoledagen gått til diskutere klimaet på et liksomklimatoppmøte, dra på godisdate med Elise og leke i photoshop og illustrator. Det er slike dager som gjør meg glad for at jeg valgte media! Fler som er klare for helg?!

Torsdagskos!

5Diggeste torsdagen på lenge, har hatt fri på skolen i dag og kunne sove så lenge jeg ville. Men var likevel våken fra klokken ni,  og dro opp til Rikke og spiste frokost med henne. Var kooselig! Etter det fikset vi oss. Rettet håret, dynket det i hårspray, hadde på eyeliner opp til øyenbrynet og massevis av mascara. Så tok vi med oss kamera og litt klær ut i skogen for å ha photoshoot. Er til en skoleoppgave, og tror det kan bli veldig bra resultat. Har veldig lyst til å legge ut å vise, men vurderer å vente til vi har fått karakter på det.

Burger King Date!

7

Som vanlig på onsdager har vi hatt ptf, eller prosjekt til fordypning om du ikke visste det, og for èn gangs skyld var det ikke dødskjedelig. Jeg tegnet ferdig skissene vi skal ha på bokomslaget og fikk plutselig masse ideer til hvordan det skal være. Rikke og var ferdig og hadde en veldig bra idè, og de som kjenner oss vet at vi tenker veldig likt og endte opp med ganske like ideer først. Litt skummelt iblandt. 

Hvertfall, så skal vi bruke hverandre som modeller, ta på masse sminke og ut i skogen og skumle hus for å fotografere. Hvis resultatet blir som jeg har tenkt i hodet kan det bli ganske fancy. Men vi får ikke fikset det på skolen, så vi fikk lov til å dra hjem litt tidligere for å ordne det hjemme. Ble en liten stopp på bk i lillestrøm mens vi ventet på bussen hjem. Chill skoledag altså!Put it on repeat

4

Syns denne er hundre ganger bedre enn originalen. Har gått på repeat hjemme de siste to dagene. Den er så nydelig ♥

Starlets er best!

13

I går var som nevnt gs trening med Starlets. Og for å forklare for dere som lurer (fikk noen spm på formspring) så er det Rikke, Marthe, Iselin og jeg som er med på gs'en. Vi stunter uten front, jeg og Rikke er baser sammen og Iselin flyr hele tiden. Jeg er helt ny som base og syns det er sinnssykt morsomt, særlig at jeg får til ting som 360 og ticer. Og nei, jeg hadde ingen planer om å fly på gs'en, fikk spørsmål om å bli med som base fordi de trengte en base og tenkte bare "I'm IN!"
Jeg er fortsatt flyer, er kun base på Starlets. Har vært noen ganger på shining og, men det er som reserve hvis folk på gruppen min har skadet seg. Jeg elsker å være med på gs igjen. Har vært med på gs siden jeg begynte på cheer, og me loves it ♥ Må også si jeg syns det er litt gøy at det er tre flyere på en gs!


Marthyypuus!

Jeg tøyde litt da, lurer på hvorfor jeg ikke kan komme ned snart..

...Stemmer, er fordi jeg aldri tøyer den lengre. Wuupsi. Har vært sånn her siden i sommer.Tinaaa.

Ååååe, Matias hadde med verdens søteste BEBIIII. Har så lyst på en liten sånn en. Men jeg fikk ikke lov til å få en nå :((( Men Mikael lovte han skulle gi meg en om noen år. Yay!

Åååe, Rikek har vært i syden og alle andre er så brune. Bleikingenmaddeee.

Issebow ♥ 

It's the end of the week

9

Tenkte jeg bare skulle fortelle dere at jeg har vært på en awesome trening i dag, vi starlets er så flinke nå og har funnet ut rutinen til eiker og begynt å kjøre litt serier og litt på musikk. Wuui, jeg er gira for konkurransen. Også har jeg tatt jeg lovely dusj og sitter med hårkur i. Også er det ryddesøndag. Så jeg driver egentlig å vaker badet nå mens jeg sitter å skriver, men tok jeg en liten pause og satte med oppå vaskemaskinen med macen fordi jeg kom på at jeg ike hadde blogget i dag.

Ellers har uken gått veldig fort og jeg er absolutt ikke klar for ny uke. Samtidig som jeg gleder meg veldig til å dra på skolen. Anyways, dassen roper på meg at jeg skal vaske den. Hejdå snupper ♥ Har dere hatt en fin uke, da?

Glitrende Iphone!

18

Dekselet jeg har til Iphonen er så perfekt som det går ann; Rosa, (plastikk)diamanter, shiny, og masse masse glitter. Elsker det! Er fra accessories og koster 159,-
Men jeg annbefaler dere virkelig ikke å kjøpe det. Er superdårlig kvalitet, og mye av glitteret og diamantene faller av etter veldig kort tid. Men det er fint fordet, veldig flashy og overdrevent, akkurat sånn jeg liker det. Hvordan ser Iphonen din ut?Ryddelørdag

4

I dag er en sånn dag som jeg egentlig ikke har noen planer. Ingen andre planer enn å gjøre ingenting. Men slike dager er bare morosmt frem til det begynner å bli kveld. Så jeg fant ut at jeg kanskje burde rydde rommet mitt, det begynner å bli på tide. Eller, rydder det jo hver søndag så det har ikke vært rotete så lenge. Hele ene siden av rommet er mer eller mindre strøken, for jeg har sovet på sofaen hele uken og orker aldri å ha det rotete der jeg skal sove. Men andre siden derimot..

Sengen er full av dyner, ruter, tepper, bamser og pulten er full av ubretta klær, og hele toalettmappeinnholdet strødd utover. Jaja, i morgen er det fint og ryddig her tenker jeg.
Ellers har jeg vært så lat og har fortsatt på meg gårsdagens mascara, noe jeg aldri gjør. Så det svarte på tuppen har falt av, anderledes å ha sånne søte små vipper. HaHa

Hva skal du gjøre i da? 

Thea reason why i smile

4

Dette kommer til å bli en bra dag. Skoledagen i dag har vært evig lang og jeg har bare ventet på, og venter ennå forsåvidt, på at den skal bli ferdig. For da stikker jeg rett til Mikael og så skal vi dra og se friends with benefits. Har hatt lyst til å se den lenge, såå jeg gleder meg. Også gleder meg meg til å være med Mikael da. Men hvertfall, jeg er ikke hjemme før seent i dag. Så vi får heller blogges i morgen, da er det lørdag og helg. Og si ifra hvis det er noen spesielle innlegg dere vil se nå framover, jeg er ganske clueless..
Hva skal du i dag?

Free Fallin'

6

Kun fordi jeg elsker denne sangen ♥
 

Har det fint, jeg!

9

Tenkte jeg bare skulle fortelle dere at vi nettopp satte tidenes to beste treninger i sesongen på èn uke. Vi jobber superawesome hele gjengen for tiden. Vi er awesome i pyramider, stunts, turn og egentlig ALT. Jeg er forresten maskinbase på toss, og elsker det. Og Starlets var supre i dag, vi fikk begynt å kjøre serier i dag; og vi stod! Lykke. Har dere forresten fått med dere at jeg er med på starlets gs'n?

Nå har jeg enda en ting å smile for ♥ Hvordan har deres dag vært?


Mens man kjeder seg på skolen

4


Heihei, jeg og Rikke skulle bare titte innom for å si at vi har det sååå morsomt i ptf timen i dag. Masse spennende oppgaver å starte på. Koos! Kjenner skolelyset inni meg blomstrer som en smørblomst en vakker sommerdag.

Oh, I'm just kidding.. Er dritkjedelig!

La oss heller leke i photoboot, slik som sist:

"Jeg er liksom søt da" men så var jäg inte det ;pPppPpppP
Tomannsparty..
Åååååe, så kjedelig....

*SMIIIL*

Jeg har doc da, så da går det braa.

Visste dere at doc schmaker best på hodet?

Og visste dere at ørene mine er for små til at øreproppene sitter normalt i?

Onomnomnom.. Foretrekker å spise dem når det skjer..

Rikkepuuuuus

Jeg elsker deeeeeeeg

Helt til du ikke vil være med på photoshoot i photobooth.. Da er du teit.


Men nå skal jeg kose meg videre med en filmanalyse sendt som en personlig gave fra Gud. Åh, mine bønner har blitt besvart. Noe å finne på..

Satte meg nettopp ut i gangen for å skrive den.. Var ikke så gøy liksom. Så jeg begynte å rappe isteden, visste dere at jeg elsker å rappe? Jeg er heftig dårlig, men er såå gøy. Lol, tidenes mest gjrnnomførte innlegg likzååm. Nå er det friminutt, håper dere har det like morsomt som meg for øyeblikket!
PS: PHOTOBOOTH ER GØY 

Most beautiful time of year

3

Føler dette er alt for tidlig for julestemning, men kjente jeg fikk tanken på at det ikke er lenge igjen når jeg hørte den sangen her. Det er en og en halv måned igjen til advent, er det ikke? Hvertfall, ny sang fra deg elskede og hatede Justin Bieber. Jeg syns den var veldig søt hvertfall. Hva syns du om sangen?

rais your hands for the good days!

4

Jeg ble borte litt lengre enn forventet, men tror det er like greit for min del. Hadde en del ting å tenke på denne helgen, og kom meg gjennom det etter mye gråting og snakking. Men tror alt framover nå kommer til å bli bedre enn på lenge, hvertfall for min del. Og jeg må si jeg er gladere enn på veldig lenge. Smiler konstant, er så deilig ♥
Jeg sier bare takk gud for den jenta her, jeg. Rikke er verdens beste altså! 

Cheers to the freakin' weekend!

5

Har jeg tidenes bestevenn, ellerhva? Tydeligvis mange av dere som syns Rikke er like skjønn som jeg gjør. Ble så rørt når jeg leste det og satt der med den klump i halsen og tårer i øyenkroken. Søteste noen har gjort for meg på lenge. Må også si at jeg kan si akkurat det samme om Rikke, utrolig glad i den jente ♥

Ellers tar jeg blogfri i dag, skal innover til Lillestrøm, og ha en kveld med Rikke etterpå. Trenger henne akkurat i dag, og blogg er det siste jeg vil tenke på at the moment. Trenger jeg det blir jeg borte i morgen og. Vi får se. Dere får uansett ha en fin helg alle sammen, også blogges vi senere!
Hva skal du i helgen?


My best friend is the one who brings out the best of me.

11

Heisann, Rikke her. Siden jeg har veldig lite å finne på i kveld, tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hvor fantastisk Madeleine er, og om vennskapet vårt. 

For folk som ikke kjenner Madeleine kan hun ved første øyekast bare se ut som en pen, blond jente. som er som alle andre... Men det er hun virkelig ikke. Madeleine er helt spesiell, i hvertfall for meg. Hvis jeg har det tungt elller vanskelig, er hun der med én gang og trøster. Hun kommer med råd, og muntrer meg opp, uansett hva det måtte være. Jeg tror ikke Madeleine helt vet hvor mye hun betyr for meg, og hvor mye jeg setter pris på henne. Hver eneste dag er jeg med Madeleine, og jeg elsker det. Vi har samme humor, samme interesser, samme musikksmak, og ja, vi er veldig like. For ikke så lenge siden ble vi kjent med en som heter Kristian, og etter bare noen få dager fikk vi høre av han at vi var sykt like. Litt som knoll og tott. Vi kan være helt stille, også plutselig kan vi begynne å synge på samme sangen, helt likt. Eller vi kan uten å ha planlagt det, ta på oss like klær når vi skal på skolen, eller trening. Vi kan snakke med hverandre, uten å egentlig si noe som helst. nesten litt creepy det der. haha

En annen ting med meg og Madeleine er at vi kan være så rare og merkelige vi bare vil når vi er med hverandre. Du aner ikke hva vi kan finne på å gjøre når det bare er oss to. Det er også noe jeg setter veldig stor pris på, at jeg kan være 100 % meg selv, sammen med Madeleine. 

Som sikkert de fleste av dere har fått med seg, har Madeleine begynt på Lakers, samme lag som meg. Og vet dere hva? det er sååå gøy  å ha henne på laget mitt igjen. Jeg virkelig elsker det. Det å ikke ha gått på samme lag som Madeleine må være det jeg har savnet mest ved å gå på Twisters... Hvis jeg skal gjøre noe skummelt, er hun der og heier på meg, og sier ting som "Du klarer det, Rikke. Kom igjen, jeg vet du kan det." Bare at hun sier det gjør hun til en fantastisk venn. Hun bli glad når jeg får til nye ting, og roser meg alltid. 

Og, i det siste har jeg hatt litt "problemer" med ting. og dette blir veldig personlig, men jeg må si det. Madeleine, jeg er ikke sikkert på hvordan jeg hadde klart å takle dette uten deg. Du har virkelig vist meg at en bedre venn enn deg, det går ikke ann å få. Det har ikke vært én gang (og dette er helt sant) som du har sagt at du ikke bryr deg, eller ikke har giddi å hjelpe meg. Du kommer alltid med lange, bra svar. og jeg merker at du virkelig vil det beste for meg. Det betyr så mye. Jeg kjenner jeg er skikkelig, ordentlig glad for at jeg har deg. 

 

Jeg kunne skrevet mange, mange sider med hvor fantastisk du er, men for at leserene dine skal gidde å lese dette, bør jeg nok stoppe her. hehe 

Jeg vil iallefall si at jeg er virkelig heldig som har deg, og at jeg helt utrolig glad i deg. Du er rett og slett min bedre halvdel, om jeg kan si det sånn. Du er best, jenta mi! ♥ 

"Me" is pretty amazing!

2

Trettendeoktovertotusenogelleve!

11

Har hatt en veldig fin dag i Lillestrøm sammen med Kjetil, Alex og Frida. Jeg har vært sinnssykt trøtt og tenkt på å sove oppå hver eneste benk jeg så, men var utrolig koselig fordet. Og nå er jeg egentlig bare supertrøtt, så går og legger meg tidlig for en gangs skyld. Har du hatt en fin dag?


ver

Videoer fra trening i går!

4

Som jeg ikke bare nevnte i går, men skrev et helt innlegg om, var det en veldig bra trening i går. Og Eva har lagt ut to filmer jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Første er standing tumbling, alle stille saltoer og stille flikker vi har på laget (Eller ikke alle, de som kan, men ikke gjorde det i går er nevnt på slutten). Og dette var en video jeg nektet å ikke få bli med på pga flikk flakk sperren min, så jeg kastet meg bare rundt i en flikk, før første gang alene på flere måneder!!
Jeg er bakerst til høyre, ingen fin flikk men jeg gjorde det!

Og den andre er kick trippelen til Håkon. Gud, han er flink!
"Boys belong on the floor? Oh really?" 

Let the fairy in you fly!

6

Har hatt en veldig fin skoledag med foto, Lars Monsen, lyd og photoshoplek. Nå er det ikke lenge til jeg er ferdig, og da turer jeg rett til Lillestrøm for å møte folk, blir koselig. Så vi blogges i kveld, søte små. 
Hva syns du om bildet?

It feels so good to be blue

4

Har akkurat kommet hjem fra en trening. En trening som var veldig delt, halvveis dårlig halvveis SUPERAWESOME. Jeg holder meg unna det negative og skal heller informere alle som bryr seg om det som gikk braaaa. Here we go!

Kick dobbel er no stress lengre. Er så herlig, syns det er mye lettere å doble enn enkle nå, noe jeg tar som et godt tegn. Og jeg virkelig elskerelsker kick dobbel, og gleder meg til å triple helt! 360'en vår stod nesten hver eneste gang. Har sliti litt med den noen treninger, så var så gøy å få det til ordentlig. Pyramiden gikk bra, jeg stod i arabesque på lakers benet for første gang og tok en twist samme gangen, og andre gangen trakk jeg til en dobbel - det føltes... rart, å twiste den veien fra bakposisjoner. Også tok jeg flikk flakk i dag. Helt alene og veldig impulsivt, og jeg tok flere, jeg tok  mange. Uten noe faceplant. Hvor awesome er ikke det?! Nå kan den stygge sperren dra langt til helv**e.

Og sist men ikke minst så var jeg base på toss, Rikke var flyer og hun er jo like stor som meg. Først salto, så strak, så SKRU!!! Madeleine Rotmo var base på strak med sku i toss. Det var rett og slett awesome ♥ Nå tar jeg kvelden med et stort smil om munnen. Eller litt sadface, for mottaket på skruen skaden pekefingeren min, au. Kort fortalt, denne treningen gjorde maddeee glad!

Noen som har fått til noe nytt på trening i det siste? FORTELL

Party i photobooth

8

Det er så utrolig gøy i PTF timene, at dere aner virkelig ikke... Har en utrolig lærerik time om absolutt ingenting. Har forresten telt meg fram til at jeg har tatt 37 bilder av meg og tunga i løpet av den lille tiden jeg har matt macen. Talent!

Høst-shoot!

12ta meg med til drømmeland

4

Hverdagen ble plutselig så mye kjedeligere når ferien var ferdig og jeg var tilbake på skolebenken. Når Lise var her var det mye som skjedde, mye å blogge om og jeg var faktisk flink en hel uke til å opdatere. Men med èn gang det ble borte var det ingenting interessant mer. Det største som har skjedd er vel at jeg har vært så borte i ferien og fortsatt lagret bilder i september-mappen min på pc'n, laget en for oktober først nå. Hvorfor ikke bare lage et helt blogginnlegg om det?

Akkurat nå bare kjeder jeg meg. Helt siden jeg kom hjem fra skolen i dag har jeg bare ligget langflat på sofaen og sett på tv, nerdet face og alt annet som no lifers vanligvis driver med. Jeg har lyst til at det skal skje noe, et eller annet som gir meg lyst til å gjøre ting, og ikke ligge og kaste bort hele dagen på ingenting. Kanskje det er akkurat nå drømmeprinsen skal komme ridende på en rosa enhjørning, ta meg med til drømmeland og vi kan sveve rundt på rosa skyer resten av livet?

Skjer det noe spennende i livet deres for tiden?
Neida, jeg er nå her i kosebuksen, sovesveis med sminke gnidd overalt og har photoshoot i speilet. What a life ♥ 

Tenkte jeg skulle begynne å ta alle bildene framover sånn her, siden jeg syns det var så fint. Nei, når jeg ser ut som en rotte gidder jeg ikke prøve å ta fine bilder engang. 

CheerleadingConfess

8

Åh, sykt kult.. Fant et bilde av Rikke og meg inne på CheerleadingConfess Tumblr greier. Er ikke helt sikker på hva det er for noe, en slags blogg ellernoe sånt. Men uansett, noen skrev det på face og fikk en kommentar om at bildet jeg har som profilbilde har blitt lagt ut der. Utrolig morsomt, lurer på hvem som har sendt det. Nå ligger det hvertfall ute veldig mange steder, som her, her, her, her, her og her.

Trykk på bildet for link.

Ment to be scl

15

Lise skal såå flytte hit til meg og fly på shining. Se så nydelig den jenta var i drakten, a! I think I'm in loove ♥

@ Håkons place

10

Nå er jeg og Lise hos verdens største weirdo og chillern. Vi har hoppet på trampolina og ledd oss ihjel av Lise sitt monstertryn ned på gresset. Shame on me som ikke filmer når jeg virkelig burde..

Nå er det makaroni med ost på gang her. Blogges i kveld når alle tre er at my place igjen..
Hva skjer hos dere i dag?

Lillestrøm med Lise og Kine!

9

Har hatt en utrolig koselig dag med Lise og Kine. Satt i evigheter på kaffemakeriet og snakket, for det meste om cheer, før vi stakk videre på peppes. Helt sykt hvor søt Kine er, en av de skjønneste jentene jeg har vært borti. Utrolig koselig dag ♥ Hvordan har dagen din vært?My new love!

13

Oreokake er helt klart min nye favoritt. Utrolig hvor mye godt man kan stappe inn i èn kake. Håkon; Du burde glede deg til å komme hit i morgen og smake! Lise og jeg er superbakingmasters ♥


Redigering - før etter

7

Utrolig hvor mye finere et bilde kan bli med litt redigering. Hva likte du best, før eller etter?På Peppes!

12

Koser meg i Lillestrøm med Lise og Kine :-)

Video: Reach for the stars

18

Som jeg lovte tok jeg med meg kameraet på treningen i vq hallen. Vi dro dit egentlig så Lise skule få prøvd litt, både i ps og gs. Hun skulle også gjøre sin første scorp i stunt, og tror du ikke den lille jenta slo til med en nydelig deadly?! Jealous much? Og jeg fikk æren av å være den stolte hovedbasen. Var veldig moro i går, å få sett Lise gjøre både awesome, full up og deadly. Flinke jenta mi, det ♥
Hva syns du?
Husk å endre til 1080p og fullskjerm, dere!

Bakemester sørensen

5

Siden Lise kom hit har vi bakt kake, hjemelaget pizza og nå horn, og senere i dag er planen å lage oreokake. Tror det må være Lise som er så flink, for alle som kjenner meg vet at jeg egentlig er en elendig kokk, for alt vi har laget så langt har smakt kjempegodt. Noe som endte opp i tidenes kleineste overskrift, haha. Bakemester liksom. 
Ellers lever vi det late liv, i dag har vi ikke gjort annet enn å sove lenge, dusje, se på hellcats og spise. Åh, deilig med sånne dager ♥

Er det noen av dere som vet om en god oppskrift på oreokake forresten? Hehe..
Resultatet av hårfargen

15

Hva syns du?Eplekake uten epler!

7

Jeg og Lise storkoser oss her hjemme. La oss kjempetidlig i går, noe som vil si at vi begge lå og sov klokken ti, og våknet igjen klokken åtte om morgenen. Deilig! Har sett masse på hellcats - min nye favorittserie, helt klart - og laget kake. Håkon sa det het skuffkake, men jeg liker å kalle det eplekake uten epler. Det var godt, det!

Nå er planen å fikse seg litt, spise og ta turen til vq hallen for å trene. Lise skal gjøre litt ps med Lars, og jeg skal tøye. Kameraet blir med, men dere hører ikke noe mer fra meg før sent i kveld regner jeg med. Så vi schnackez!
Hva er dine planer for dagen?


Innkjøpsvideo

12

Nå som Lise var her fant jeg at hun kunne stå modell for meg, så jeg fikk laget den innkjøpvideoen jeg hadde planlagt. Jeg trengte ny jakke, nye sko og ny skoleveske for en stund siden, tok med mami på shopping og endte med dette.
Noe du likte? Hva syns du var finest?

Søteste noensinne!

10

Ååååe, søteste!!
Når Lise kom hit istad  hadde hun tatt med verdens søteste kort og en liten gave, både til meg og moren min faktisk. Åååe, var så søtt. Tusen takk, Lise ♥ Var ikke det utrolig søtt?


Mammaen til Lise selger masse produkter fra Mary Kay, så hvis du har planer om å kjøpe noe derfra annbefaler jeg å ta kontakt med Linda Sørensen på telefon 905 212 15 eller mail: linda@vabb.no. Ikke så veldig skjult reklame, *smiiiil*

Ah, how good it feels!

8

Nå er endelig Lise her igjen! Hun skal være her hele uken, og det skal bli sååå bra ♥ 
Og siden Håkon egentlig skulle vært med oss heeeele tiden, men isteden stikker til Bergen, har jeg lovt å oppdatere om hver minste lille ting vi gjør sånn at Håkon vet nøydaktig hva han går glipp av. Så kanskje det kan bli litt flere innlegg fra meg denne uken, var superslask den uken som var.

Anyways. Fant frem noen gamle bilder fra Lise var her i sommer. Masse gode minner!
Jeg farger håååret!

11

Nå fant jeg ut at det virkelig var på tide å farge håret igjen. Har ikke gjort noe med fargen siden slutten av Juni, og har latt den fantastisk fine etterveksten vokse og gro som den vil. Er jo ikke spesielt pent akkurat, så nå sitter jeg her med blond farge i, som jeg regner med at kommer til å bli mer gul, men men. Har planer om å skaffe meg mørgere striper ellernoe når det begynner å bli ordentlig vinter, slik som i fjor. Kanskje jeg skal gjøre det første dagen snøen faller?


Denne fæle greia her skal bortbortbort. Usj.Haha, krølla.


Hahaa, etterveksten ser helt grå ut. Pent
Noen som vil se resultatet?

,