Lørdagen min i Brummundal

6

Jeg hadde en superkoselig lørdagskveld i Brummundal med Thea. Som sagt, så gjorde vi ikke annet enn å slæffe'n i sofaen, se på film og spise masse godteri. Siden vi ikke gjorde annet enn det, har jeg ikke så mye å fortelle. Så vi går rett på bilder, vi.

Hahah., ser dere pekefineren min? Den som jeg har klemt i døra... Den er skeiv :)Hvem pleier vel ikke å ligge på guvlet og se på tv, da? Vi tok vel egentlig for det meste bare stygge bilder av oss selv på kvelden. Men jeg tror kanskje jeg skal la være å legge ut de, for alles eget beste.


OKEI DA, SKAL LEGGE UT NOEN!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Taco og Snabb Grabbar, da er kvelden bare nødt til å bli bra, vel? De tre gutta der har så syk humor. Er man god og hyper er man dømt til å ende i en evig latterkrampe.

Gjett hvem som sovna først a?!

IKKE MEG ! Tror nesten dette må være første gang jeg ikke sovna først. Tok dette megafine bildet av meg halv tre i natt, derfor jeg ser så våken og fresh ut.


Når vi våknet på morgenen i dag var det frokost - pakke - dra hjem. Syns egentlig det er skikkelig koselig å kjøre bil. Kan dra på seg joggebuksa og bare kjøøøøre. Hørte også på Michael Bublè mestepaten av veien, koselig.

En sykt slapp og usunn helg egentlig, men gøy var det !
Hvordan har din helg vært?

Happy Halloween!

4

Som sagt så hadde jeg vennekveld på fredag. Og siden det var rundt halloween-tider var det ikke så overraskende at det ble temaet, selvom ikke alle gadd å kle seg ut. Dessuten skiftet alle til joggebukse utover kvelden. Vi koste oss med pizza, en kjempekjedelig film og haugevis med potetgull.
Noen bilder ble det jo også tatt.


Emma og Sondre.

Ææsj, Tonje hadde hvertfall det desidert beste kostymet !Namm.. Tyggisen til Rikke.Pent.. Noen som vil ha potetgull?Fuck yeah!

En veldig koselig kveld, selvom jeg var noe så inni h** trøtt. Prøvde å ikke vise det så godt, men tror ikke jeg klarte det så bra. Spesielt når klokka nærmet seg ett og folk begynte å kaste godteri rundt og jeg fikk masse sjokolade klint rundt i senga. Haha. Uff, jeg er så gretten når jeg er trøtt. Men det var veldig koselig  ♥

Har du feiret halloween noe?

Filmkos i Brummundal !

4

Heihei, nå befinner jeg og Thea oss i Brummundal, her skal vi ikke gjøre annet enn å "slæffe'n". Mammaen til Thea og en venn av henne skal nemlig på konsert, og mens de er borte har vi hele huset hennes for oss selv. Så vi skal lage taco, se på film og spise oss alt for feite på godteri. Yummi. Dette blir en bra kveld!


Kjekt med arkiv, dere.
Sitter nemlig på pc'n til henne vi er hos og blogger. Får ikke koblet til nettet på pc'n til Thea. Så når jeg ikke får lagt ut noen bilder, tror jeg ikke at det blir noe blogging på meg i kveld heller. Men for å gjøre det godt igjen etter to dager med dårlig blogging, så har jeg sinnsykt mye bilder til dere. Etter kvelden i går, fra i dag, de vi kommer til å ta i kveld osv.
Så følg med a dereee :)

Men nå skal vi lage taco og sette på en film. HADEA!
Hva har du gjort i helgen?

OUTFIT 19.10.10

12

Wow, jeg har blitt flink med outfit i det siste jo.. Hah. Ignorer sveisen forresten. Tok vilder rett etter at jeg hadde vært ute og traska i regnet.


*Peke*

Blondetopp gina tricot singlet match bukse match øredobber glitter

Som dere kanskje ser i bakgrunnen der så er det masse haloween-stuff-pynt fra nille i bakgrunnen. For nå skal man nemlig ha vennekveld. Det blir koeslig. Så jeg vet ikke hvor mye tid jeg har til bloggen. Innkjøpene fra i går kommer forresten....... En eller annen gang.

Henrikke hadde forresten sykt lyst til at jeg skulle si til dere at hun er her. Så..... HENRIKKE ER HER!

Hva syns du om outfiten?

Regnbuen, enhjørninger og myke, rosa skyer!

9


Den var den fine regnbuen ute istad, dobbelt regnbue faktisk. Så jeg dro på meg gummistøvlene og traska ut for å få tatt noen bilder. Men neida, da forsvant den :(((
Typisk!

Er ikke rengbuen fiiin? Høres ut som en 5'åring. Yey!

I like it when a okey day turns into the best day ever!

4

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, som var... Helt grei. Akkurat som alle andre skoledager. Hadde en prøve, som også gikk helt greit. Jeg er også helt greit trøtt i dag. Det er rett og slett en helt grei dag i dag.

NEIDAAA, dagen i dag kommer til å bli helt awesome. Thea og jeg skal nemlig på nattåpent etterpå, og hun har akkurat finni igjen kortet sitt som var borte en god stund. Så den er jo stapp full av masse money. Shop till you drop! Eller noe i den duren.Sjekk ene fortanna mi a!

Men før jeg stikker på nattåpent skal jeg støvsuge gangen, gjøre litt naturfag og se ferdig Home & Away. Åh, pappa byttet akkurat kanal. Da stikker jeg ned på rommet. Baaaj.
Hva er dine planer for dagen?

Dag 6 - Gjenstander jeg ikke kan leve uten

6


Klesskapet mitt - stort, herlig og har kun plass til halvparten av klærne mine.

Bøkene mine - Har blitt skikkelig glad i å lese i det siste, det hadde dere vel ikke trodd for et år siden?

Pc'n til mamma - Som jeg sitter å blogger fra nå. Også tv'n i bakgrunn.

Mascara - Rett og slett fordi jeg selv ikke syns jeg ser ut uten.

Bloggen - Liker å ha et sted hvor jeg kan skrive akkurat det jeg vil.

Ipoden min

Kameraet mitt - Har faktisk tatt over 20 000 bilder siden jeg fikk det til konfirmasjonen i Mai.

Kan dette regnes som en gjenstand?

Jeg kan fine leve uten alle disse tingene. Men skulle jeg ha tatt de tingene som jeg trenger hadde det kun blitt mat, drikke, klær og tak over hodet. Så, dette er noen av de tingene som jeg bruker mest og setter stor pris på at jeg har.

Hvilke gjenstander kan ikke du leve uten?

You always want the things you don't like to leave, but when they do you always wish them back

9

Jeg vil at den varme høsten skal komme tilbake. Jeg klagde på det da den var, men nå angrer jeg nesten. For det var mye bedre enn det kalde vinterværet som er på vei nå. Og det er jo fortsatt oktober, det skal fortsatt ikke bli vinter enda. Hører dere meg, værguder?!


Gjett om jeg har fyrt i peisen og sitter under ett pledd for å varme de iskalde fingertuppene mine, a!
Har det blitt kaldt hos dere enda?

HJELP MEG MED DETTE, SÅ FÅR DERE KAKE!

9

I dag er det regnværsdag i Aurskog storby. Det bare øse pøser ned, og tvinger oss alle til å forbli inne i huset. Men kanskje like greit, har jo alltid lekser som må gjøres og en prøve i morra, den kalde krigen in my heart!
Mens vi snakker om skole. Vi hadde nok et foredrag i dag, og som forventet var jeg sheeetnervøs. Tullet til ordene og skalv i hendene. Men det gikk over når jeg fikk karakteren. 6'er. Lykke!

Ellers har jeg ikke peiling på hva jeg skal blogge om i dag. Så vet dere det..

Random.

Men jeg trenger hjelp av dere til noe. På søndag er det jo halloween, så da tenkte Thea, Henrikke og jeg å samle en del folk og ha vennekveld. Men vi vet ikke helt hva vi skal finne på annet enn å se på film eller hva vi skal spise. Heller ikke en bra skrekkfilm som er verdt å se.
Forslag anyone? Hadde blitt kjempeglad for litt hjelp :)

Dag 5 - ting jeg ønsker

8

Jeg skulle ønske...

- jeg kunne dra på språkreise til Jeresy med Thea
- man levde til evig tid
- og alle kunne leve lykkelig
- det kunne være sommer hele året.- jeg alltid kunne sove lenge
- alt i livet var gratis
- yndlingsbøkene aldri sluttet.
- alle dager er bra dager- alt var mulig.
- at alle kunne ha det bra, alltid.
- man kunne stoppe de lykkelige øyeblikkene og leve i dem for alltid
- drømmer ble virkelig

Hva skulle du ønske?

Outfit 16.10.10

8


Skjorte cubus Bukse bik bok

Mine supersøte tøfler voe

Haha, jeg klarte aldri å holde meg seriøs når jeg skulle pose foran kamera, så det ble masse tullebilder bare. Jæjæ, That's the way aha, aha i like it. AHA AHA.
Ellers er det lekser på gang her. Øve til framføring, algebra og rapportskriving. Elsker leksetirsdag ♥


The Veronicas - Popular
Jeg var helt sikker på at det var Kesha første gang jeg hørte denne sangen, er jeg alene eller?

Dag 4 - ting jeg vil si til en person

5

Da vil jeg fortelle et par ting til beste  ♥

Jeg tenker faktisk ganske ofte på det, på hvor heldig jeg egentlig er. For det er ikke alle som finner en person som er så lik seg på mange måter, som deler de samme tankene som deg og som man kan dele sine egne tanker med. En person som man kan komme til hvis det er noe, som man kan både le og gråte med, og ikke minst ha det vanvittig morsomt med. Og jeg er utrolig glad for å kunne si at jeg har funnet det - min "bedre halvdel".

Jeg ser alltid på bildet av oss på nattbordet når jeg legger meg om kvelden, tenker jeg på alle minnene vi har. Alt vi har gjort sammen, alt vi har delt. Ting som jeg ikke deler med noen andre, er ting som du vet. Og hvordan jeg brgynte å gråte av glede etter å ha vært borte fra deg i to uker. Det å kunne ha en som deg, er uvurdelig. Og det at vi faktisk aldri krangla, aldri hatt så mye som en liten diskusjon, syns jeg er utrolig deilig. Du er best!


Det er to og et halvt år siden jeg så det første gang. To og et halvt år siden jeg ga deg den første klemmen. To og et halvt år siden vi ble venner, så tok det ikke lang tid før vi ble bestevenner, og har vært det siden. Som vi skrev på veggen i 8.klasse T + M = BFF.

Du er den beste vennen en person kan tenke seg å ha. Og du skal vite at jeg er ufattelig glad i deg Thea, og vil alltid være det.

Friends we are, friends we'll be, friends forever you and me  ♥

Outfit tjuefemteoktibertotusenogti

7

Rakk bare å ta tre bilder før kameraet ble tomt for strøm, derfor jeg ser smådød ut.

Kjørte Eiker t-skjorta på skolen i dag jeg. For å liksom feire det at jeg ikke stilte... Ellernoe? Etter i dag blir nok den t-skjorta kun brukt i gymtimer og som natt-skjorte.

Er mye lekser på gang her, og kakebaking siden bloggen til MAIKEN har bursdag i dag. Gratz.
Hva syns du om min suuuuuuperfine kledning i dag? Haha.

Eiker Open - Dag 2

12

Først må jeg bare si en ting;
Herlighet, jeg hadde ny besøksrekord i går. Fikk nesten helt sjokk når jeg sjekket statestikken og det stod 310 besøkende. Det er jo sinnsyke mange folk, og jeg syns det er sinnsykt gøy. Takk dere!

Kameraet var med andre dagen på Eiker og, men ble ikke like mye brukt som dagen før. Men litt bilder ble det såklart. Og som jeg sa i går, si ifra hvis dere husker navnet på de forskjellige lagene og gs'ene, for jeg husker ikke alle de forskjellige, bare klubbnavnene.

Marti hadde blitt med og, for som jeg sa så syntes hun at cheerleading er så sinnsykt kult! HEHEHEHEHE.

Super Crew Lakers under åpningssermonien.

Århus Tigers hadde tatt seg turen fra Danmark, og imponerte meg veldig. kjempeflinke. Utrolig bra at det kommer noen lag fra andre lag og, var også noen ps folk fra tyskland der.

Åsane Seahawks hadde tatt med seg egen maskott, utrolig kult!

Super Crew Lakers Kine som flyer.

Super Crew Lakers Starlets. Rikke som står i deadly.NRC Tigers Elite


NRC Tigers
ECT Eagles
NRC Tigers.
Ringa rundt Frida som ikke så meg :(((


Etter premieutdelingen gikk vi litt rundt og sa hadet til folk før vi gikk ut og ventet på å bli henta.


Elsker å være på konkurranser, er så utrolig koselig, sosialt og ikke minst vanvittig inspirerende. Treningslysten bare vokser og vokser, man gleder seg sykt til neste trening og får lyst til å gi alt og klare alt. Man får også masse ideer til hvordan det nye showet kan se ut. Forskjellige stunts man må prøve ut, overganger og motions man må ta med.

Det er synd at neste konkurranse ikke er før til nm, som er i mars. Men men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Det skal være helt klart, for til nm kommer jeg til å være frisk!
Fler enn meg som ble litt inpsirert av å være på Eiker?

Bilder fra Eiker Open - dag 1

10

Har hatt en helt super helg, den har vært helt awesome og jeg har kost meg kjempemasse. Non stop cheerleading hele dagen i to dager, kan det bli bedre?

Som jeg sa, så skulle jeg ta masse bilder - og det har jeg gjort. Så her er bildene fra lørdagen, da det var juniorene som konkurrerte.

Dette er ikke alle lagene.


Mange av bildene jeg tok mens lagene kjørte ble dessverre kjempedårlige, så jeg har tatt noen av de som var brukelige. Jeg husker heller ikke hva alle lagene heter, utenom klubbnavnet. Så hvis du vet det, så si ifra så kan jeg skrive det på :)

ECT Eagles
Ida som flyer der, hun har blitt helt sinnsykt flink. Satt der med haka nedpå låra mens hun tok en kjempefin scorp, doble twister og det som er. Fliiiink!Viqueens

OCT Galaxy

Eagles Muuuums. Mammaene hadde et lite cheerdanceshow, sinnsykt bra!

Charmers

Viqueens

Charmers EnchantedNRC Tirgers EliteIdaaaa!Shortsen hadde glidd opp litt, hihi :)

Også de supersøte jentene som jeg skrev om tidligere!

Maiken og Emilie.
Og til deg som lurte, ja jeg møtte emilie aka voe der. Blir like overrasket hver gang, over at hun husker meg og alltid kommer bort til meg for å snakke. Utrolig koselig! Og ja, hun jenta som var med de andre jentene, er venninna til voe.

Var også utrolig koselig med dere som kom bort til meg å sa at dere leste bloggen min osv, dere aner ikke hvor glad jeg blir. Dere er så søte. Hihi.

Også må jeg si gratulerer til alle lagene med plasseringene i dag, og gratulerer til bestefar som har bursdag i dag. Resten av bildene kommer i morgen, for nå skal jeg legge meg. Skole i morra vettu, NATTA!
Hvordan syntes du det var på Eiker?

Drar til Eiker - igjen!

16

Dette blir nok et "hei og hadet" - innlegg. Stikker snart tilbake på Eiker open for å se på seniorene i dag. Og Martine skal være med, fordi hun syntes cheerleading er så sinnsykt best. HE HE.

Martine sier HEI!
Men nå må jeg løpe, vi blir henta nå. Hadeeea.
Hva er dine planer for dagen?

Hjemme fra Eiker!

12

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Eiker og har hatt det superkoselig! Utrolig godt å se igjen mange av folkene, som Martine og Kristine. Dere er så søøøte! Blir bra å dra dit i morgen og.


Også kom verdens kuleste gjeng bort til oss istad og pratet med oss. Var veldig koselig å høre at noen av dere leser bloggen min. Så da måtte dere selvfølgelig få bildet av dere her :))) Gleder meg til å se dere igjen i morgoo!

Resten av bildene kommer senere en gang. Fort nå er Martine her, så da gidder jeg ikke sitte på pc'n. Skal forresten hilse fra Martine og si at hun er awesome!
Var du på Eiker i dag? Eller ser jeg deg der i morgen?

Off to Eiker!

9

Eiker, Eiker, i dag er det Eiker!
Åååå, som jeg gleder meg. Elsker konkurranser, og dette blir faktisk min fjerde. Gleder meg masse til å se alle de andre lagene kjøre, og se igjen noen fra andre lag som jeg ikke har sett på lenge. Denne dagen skal bli så bra!Her syntes mamma jeg så baaare blond og dum ut, haha!

En liten photoshoot i drakta på morran her, ja. Posene er bare tull, btw.
Det er synd jeg ikke får hatt på meg drakta på matta i dag. Er så utrolig kjedelig at vi ikke får stilt. Menmen, that's life.

Kamera er med i dag så dere kan vente dere masse bilder. Så da blogges vi i kveld!
Hva skal du i dag?

Dag 3 - ting jeg hater

8


EDDERKOPPER - alltid hatet det, og kommer alltid til å gjøre det. Selv de bittesmå som dør bare ved at jeg tar på dem, er sinnsykt skumle. Ugh.

At jeg er bleik - Jeg er sykt bleik i huden. Spesielt etter et par måneder med vinter, da går jeg i ett med omgivelsene. Dette bildet er tatt i februar i år, sjekk hvor hvit jeg er a!

At rommet mitt alltid er rotete - Jeg klarer ikke å holde rommet ryddig, det er alltid gjemt under et hav av klær som jeg har slengt rundt. Heldigvis er jeg ikke alene. For alles beste tok jeg med et bilde fra da rommet var ryddig.


Vinter - kan ikke si det er favoritten min, nei.

At jeg har fall i håret - spesielt etter at det har regnet, da blir'e krøllz! Et skikkelig blinkskudd at både meg og thea forresten.

Også hater jeg tomater, når favorittklærne mine blir for små, sult, krig, fattigdom og elendighet - alt det der :)

Hva hater du?

Jeg savner å trene.. FML

7

For første gang på tre uker har jeg vært på en trening - men bare for å se på dessverre. Var skikkelig godt å se igjen hele gjengen, og noen nye fjes. Gøy å se hva de hade drivi med mens jeg har vært borte. De har jobbet masse med dansen og mange av dem har blitt så myke!


A-frame. Rebekka har tatt over for meg som 2. etg, men bare mens jeg er syk heldigvis. Hihi.

Sofieeee  ♥

Merisha er så søt!

Jeg tøyer Marie i bow, damn hun har blitt så myk.

Åh, jeg savner så sykt å trene. Hadde så lyst til å gjøre ting mens jeg var der i dag, men vet at jeg ikke kan. Det har faktisk gått tre uker nå, 21 dager uten trening det. Har ikke gått så lenge uten å trene på.. flere år?
Gleder meg til jeg er frisk!!

Det snør, det snør, tiddelibom det er det, det gjør!

7

Som sikkert hele verden fikk med seg i går - enten ved å se ut av vinduet eller se alle de hundre folka som oppdaterte statusen på facebook - så snødde det i går. Jeg ble så glad, gikk ut og snurret rundt i snøværet og lagde snøengler på bakken. Kødda. Jeg og Maiken la oss ned på guvlet, fikk spasmer og skrek at vi hater snø.

Jeg syns det er alt for tidlig med snø. Er bare oktober, snøen kan komme i desember!


Måtte såklart ta noen bilder av den første snøen som kom i 2010!
Snødde det hos dere i går?

dette er veldig uinteressant, folkens!

5

Tenkte dere lurte på hva jeg gjør nå? Jo, jeg er hos Maiken, og vi har laget sjokoladekake, så jeg er en smule kvalm. Og nå driver Maiken å hopper litt rundt og tøyer, mens jeg leser i "oppi flammer". Er snart ferdig med boka, så jeg må nesten kjøpe den tredje boka snart. Okei, detta var uinteressant!
HADE.

Random bilde jeg tok på morgenen i dag.
Hva syns du om bildet?

Dag 2 - ting jeg elsker

10


Juuuuuulen -
verdens koseligste dag

Sommer - hvem elsker vel ikke sommer?

Når hardt arbeid lønner seg - Som til matte muntlig, når jeg jobbet som en gal og fikk 6'er. Da var alt arbeidet verdt det.


Høsten - sykt mye fine farger, ellers hater jeg at det blir kaldt.


Å fotografere - selvom jeg ikke er verdens flinkeste, syns jeg det er kjempegøy!

Disse to jentene her - Thea og Maiken, verdens beste ♥♥♥


Når Leiv spiller gitar - Og synger you and me av Lifehouse

Twisters Fierce - elsker cheerleading, elsker laget mitt !


Photoshooter - Å oversminke seg, kle seg opp og ta masse bilder sammen med jentene mine. Love it!

Sommertreninger på tundraen

Reidar - My kittycat.

Badeturer - mange badeturer til ulviken med beste denne sommeren. Miss it!
Vennekvelder

Å være smågal sammen med jentene mine.

Hvilke ting elsker du?

Ekkel vinter..

16

Nå begynner det virkelig å nærme seg vinter ser jeg. Det liker jeg ikke, ikke i det hele tatt. Som de fleste vet så er jeg ikke noe glad i vinteren. Jeg liker ikke kulden, jeg liker ikke snøen og jeg liker ikke å måtte pakke meg inn i 20 lag med ullundertøy for å ikke fryse til is. Det eneste jeg ser på som positivt med vinteren, er julen. Ellers er alt bare kaldt og ekkelt.

Ute syntes det at det hadde vært 6 minusgrader i natt. Var frost overalt. På gresset, trærne, på hustakene, bakken - overalt.  Dislikeeee.


Èn ting som er fint er morgensolen, men den finnes på sommeren og - så sommeren er fortsatt best!

Dere har forresten blitt skikkelig flinke til å kommentere nå. 20 kommentarer på ett innlegg osv, det syns jeg er utrolig mye. Er også mye morsommere å blogge da. Fortsett sånn!

Hva syns du om vinteren?

Brunt hår VS blondt

29

Jeg fant ut at man kan endre hårfarge på picnik.com. Gøy. 
Jeg hadde brunt hår i slutten av 8. klasse, long time ago. Og nå fikk jeg se hvordan jeg hadde blitt med brunt hår nå. Kanskje jeg skal farge det en gang?
Redigert - naturlig

Hva syns du jeg kledde best?

Dag 1 - ting om meg

10

Tenkte jeg kunne lage video av den første. Nesten som en "visste du dette"

Hoh, det er sykt kleint å stå foran et kamera for seg selv å snakke. Hvis du skulle lure på hva det er jeg ser på hele tiden, så ser jeg ut av vinduer, også blunker jeg skikkelig mye i starten :))

To ting jeg glemte å si er at jeg eeeelsker Harry Potter filmene og snakker i søvne, woho.
Noe du ikke visste fra før av?

Nå blir det party i stugo!!

17

Halla peoples!
Skal jeg fortelle dere noe? Jeg har matteprøve i morra. Og den må jeg nesten øve til. Skal gjøre et forsøk på å opprettholde 6'ern fra i fjor. Så nå blir det matteprøveøving på Maddeee.

Tror dere jeg kommer til å ha det kult resten av kvelden eller?!!

Outfit 19.10.10

8


Skjorte only Bukse match
Masse merkelige poser der. Og jeg vet ikke helt hva som skjer med hånda mi til venstre.

Kjede cubus

Øredobber bikbok

Tusen takk til deg anonyme under her, jeg er så glad i deg og ♥
Hva syns du om outfiten?

Og plutselig var man nesten nede i guttespagaten

26

Jeg har lengta så sykt etter å tøye, tuller ikke. Har ikke tøyd på snart tre uker, så istad fikk det plutselig for meg at skal jeg tøye!


Etter en stund var midtspagaten min sånn. Så plutselig...

Så kom jeg nesten ned!!!!!! sykt gøy egentlig.

Søtt.

Gjett om det blir hardtøying på meg når jeg er frisk a. Gleder meg så sinnsykt, utrolig, forferdlig mye. Da skal alle tre spagatene sitte!
Kommer du ned i noen av spagatene?

Dere bestemmer - skal jeg ta utfordringen?

7

Jeg så på bloggen til Phung Ly at hun har en slags utfordring. Den går over ti dager hvor du skal skrive om forskjellige "temaer". Og jeg lurte litt på om jeg skulle slenge meg på den, for det hørtes litt morsomt ut. Det er litt anderledes enn hva jeg pleier å blogge om.

Dag 1 - ting om deg selv.
Dag 2 - ting du elsker.
Dag 3 - ting du hater.
Dag 4 - ting du vil si til en person.
Dag 5 - ønsker.
Dag 6 - gjenstander du ikke kan leve uten.
Dag 7 - viktige personer.
Dag 8 - av dine favorittsanger.
Dag 9 - veier til å vinne hjertet mitt.
Dag 10 - siste ord


Blir kanskje litt dumt å skulle spørre dere om jeg skal eller ikke, når det er min blog gog alt det der. Men jeg er veldig ubeslutsom, og da er alltid dere de som er best å spørre. I tilegg så veit jeg ikke om dette er noe dere vil syntes er interessant å lese om.

Så skal jeg eller ikke?

Photoshoot på åkeren

11

Jeg er glad i deg, Maiken  ♥
Hva syns du om bildene?

Mye å gjøre denne mandagen..

6

Gjett om jeg har mye å gjøre i dag a! Jeg skal skrive en engelsk novelle, en filmanmeldelse, øve til matteprøve, lære meg en tysk tekst utenatt, gjøre ferdig et foredrag i tilegg til noen smålekser som jeg ikke rekker. Rydde rommet burde jeg også ha gjort, for den kunen trengt litt av min dyrebare tid.

Så langt har jeg klart å skrive 100 ord på engelsken. Bra Madde! Og har ca 6000 ord igjen å skrive i alt. På tide å sette i gang!

Tok litt bilder med Maiken i går i det fine været, de kommer senere i dag. Tror jeg. Går gjennom bildene mens jeg tar jeg pause fra skrivingen. Ja, det var lurt.

Er mandagen deres også travel?

Foredrag, ikke helt min greie..

7

En ting dere kanskje ikke visste om meg, er at jeg ikke liker å holde foredrag for klassen. Jeg som veldig mange andre syns jeg det er helt forferdelig. Det var værst når vi begynte i 8. klasse, for da kjente jeg kun en håndfull av de jeg gikk i klasse med, siden jeg hadde gått på en liten barneskole et stykke unna. Og da var jeg på nippet til å begynne å gråte hver gang. Men ble bedre etterhvert som jeg ble kjent med folk.

Jeg er ikke normalt en veldig sjenert person ovenfor de jeg kjenner, men når det kommer til skole og å skulle snakke om noe seriøst foran 46 øyne som glor i min retning, da merker jeg at jeg blir veldig sjenert. Hvis jeg sier noe dumt eller rett og slett driter meg skikkelig ut, pleier jeg å kunne gjemme meg bak det å bare le det bort for at det ikke skal bli så ille. Men under foredrag kan jeg ikke det hvis jeg sier noe feil - det gjør meg nervøs.

Har også den uvanen når jeg holder foredrag å dra i glidelåsen på jakken, leke med strikken på håndleddet, si "eeeeh" veldig ofte, og rett og slett se ut som verdens største berte mens jeg står med hånden på hofta og drar meg i håret. Altså ikke det beste kroppsspråket mens jeg prater om folk som dør (f.eks). Og de tingene gjør jeg helt uten å tenke over det. Det er fysisk umulig å la vær, og det gjør det ikke akkurat så veldig mye bedre.


Vet ikke om jeg skreiv det her eller ikke, men jeg hadde et foredrag om USA på fredag. Har ikke vært så nervøs som jeg var da på lenge. Det har jo gått en hel sommer uten at jeg har pratet seriøst foran folk. I tilegg til at jeg har vært mye borte, så jeg har ikke fått med meg noen av de andre sine foredrag.

Jeg skalv så fælt i stemmer når jeg begynte, fomla med ordene og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Hadde mest lyst til å synke ned i jorda og bli der for å slippe unna de kommende minuttene. Hendene mine var også helt ustyrlige, de skalv som bare det. Jeg fikk nesten helt panikk når jeg ikke fikk bladd i arkene fordi jeg ristet så fælt. Så det ble et langt tomrom uten at noe ble sagt, det var hvertfall slik det føles. Men jeg kom meg nå gjennom, men føltes som jeg skulle dø etterpå.

Så foredrag er ikke helt min greie. Det er egentlig veldig rart at det er sånn, for de jeg skal snakke foran har jeg kjent i over to år nå. Og jeg har holdt mange foredrag og presentasjoner for dem, men likevel blir jeg veldig nervøs. Merkelig verden.

Hvordan syns du det er å holde foredrag foran hele klassen?

noe nytt

6
Engel fra kremmerhuset 99,-

Singlet fra match 49,- Man får aldri nok singletter.

Jeg fant yndlingsolabuksa mi på match i går til bare 49,- !! Akkkurat èn igjen i størrelsen min, snakk om tilfeldighet.
Buksa og singletter ville ha kostet 1000 kr til fullpris, jeg betalte 98 for begge deler. Er så gøy med salg, å regne ut hvor mye man har spart!

Rouge fra estethique 365 ,- Skriver et innlegg om den senere.

Kjøpte også en julegave, men den kan jeg ikke vel kanskje ikke vise her.
Hva syns du om innkjøpene?

Outfit 16.10.10

3


skjerf h&m genser voe bukse match øredobber bik bok

jakke match sko dna

Gårsdagens outfit. Jeg dro en tur innover med mamma og farmor. Ble noen små, få innkjøp, viser dere etterpå. Håret mitt så forresten ut som hestehår etter krøllene dagen før :((

Hva syns du om outfiten?

i'm baaaaaaaaack!

4

Sorry, har ikke hatt nett de siste dagene, så har ikke fått blogget noe. Men nå er nettet tilbake, og det er jeg og. Så skal dere få høre hva som har skjedd de siste dagene, ikke at det har skjedd så alt for mye. Men er det ikke det bloggen er til for da? Å fortelle det som skjer, og det som bare ikke skjer.

Så nå skal jeg klargjøre noen innlegg som jeg kan poste mens jeg er hos Maiken, for jeg skal nemlig ta meg en liten tur dit snart. Og for a advare deg Maiken, jeg har morrastyle enda :))
Hva er dine planer for dagen?

Jeg er joiner fotokonkurranse - igjen!

7

Nok en gang så slenger jeg meg på og blir med i fotokonkurranse. Syns det er litt gøy. Glemte å si det, men jeg vant den forrige jeg var med i og fikk øredobber sendt i posten :)

Denne gangen er det konkurranse på DENNE bloggen, hvor premien er en kameraveske til speilrefleks som er sponset av magasi.net. Har egentlig ikke så mye bruk for en kameraveske siden jeg har. Men pytt pytt, gøy med konkurranser. Temaet er pink, altså fargen rosa, og jeg deltar med disse bildene:

Hva syns du om bildene?

Sick and tired of being sick and tired

14

Nå er jeg så sykt lei av å være syk. Jeg vil bli frisk, nå!

Alle prater om at jeg er "heldig" som er syk og får være litt borte fra skolen. Og ja, det har jo sine fordeler, som å kunne sove lengre, utsettelse av lekser osv. Men det negative ved det veier så mye, mye mer. Jeg er konstant sliten og slapp, blir fort sur og det var den tiden da mandelen var helt j**. Og det værste av alt, jeg får ikke trene. Jeg savner å trene så sykt, og har lyst til å trene NÅ! Trenetrenetrene.. ble mye trene nå.Jeg har alltid tatt det for gitt at jeg har kunnet dra å trene når jeg vil. Har vært frisk og rask og ikke tenkt noe mer over det. Men det er det som er tingen når man blir frisk etter å ha vært syk lenge - man setter pris på de små tingene. Bare den lille tingen å kunne løpe skal bli godt, å ikke være dødens sliten midt på dagen eller ha ofte vondt i hodet, det vil jeg sette stor pris på når jeg endelig vil lbi helt frisk. Can't wait!

Og jeg vet at jeg kommer til å bli så uendelig glad den dagen jeg får høre at jeg kan begynne med treningen. For jeg savner å bli kastet rundt :(((((

Hva ville du savne mest hvis du hadde blitt sengeliggende over lengre tid?
Ikke at jeg er sengaliggende nå, men var..

FOTO: you colour up my world

13


Tatt med Canon Eos 550D - 17-70mm.
Hva syns du?

I 10. KLASSE, DA SKAL JEG JOBBE!

6

Det er hvertfall det jeg har tenkt i hele sommer. Jeg har vært skikkelig gira på å jobbe hardt og gi alt dette året. Alle inleveringer skulle leveres, alle fremføringer være perfekte og alle lekser skulle gjøres. For karakterene skulle være på topp når jeg går ut av 10. klasse. Den motivasjonen varte helt til skolen faktisk begynte. Jeg var skolelei etter første dag, og har ikke gjort mitt beste. Ikke helt den beste starten.

Men nå i det siste, føler jeg faktisk at jeg har vært litt flink. Har sitti store deler av dagen i dag og øvd til naturfagprøve vi skal ha på fredag og klusset ned litt notater.

My workingplace.
Tegner jeg ikke fine fyrstikkmennesker?

Men jeg skal hvertfall prøve framover nå å skjerpe meg, å gjøre mitt beste på alt. Og framover nå, skal jeg få minst en 5'er på alt. Eller, nesten alt hvertfall. For jeg vet jeg kan få det til, bare jeg gidder. For jeg vet det vil føles så bra på slutten av året, når jeg får igjen karakterboka og er så fornøyd med hva jeg har fått til!

Dette bryr dere sikkert midt oppi der, men jeg føler liksom at jeg har gitt et lite løfte til meg selv og alle andre ved å skrive det her. Skal nok opdatere dere igjen ved juletider om hvordan jeg har klart meg, haha.

Har dere planer om å være skikkelig nerd i år?

jeg har lagt min elsk på junk food..

6

Gud så trøtt jeg er nå. Første dagen på lenge jeg ikke har sovet helt til ni-ti tiden. Måtte tidlig opp for å ta ny blodprøve hos legen. Må sjekke hvordan det står til med denna leveren min, for sist gang var det ikke så bra. Også skulle vi opp til gardermoen og hente farmor og farfar. De er på besøk! Kommer hele veien fra Harstad. Koooselig. Så jeg har altså ikke vært på skolen i dag.

Har også noe annet sinnsykt bra å fortelle - hva jeg spiste til frokost. Nemlig.. 
DAM. DAM. DAM... Maccer'n mat ! Chicken nuggets, pommes frites og milkshake. Sinnsykt usunt men også veldig godt. Iblandt. Og ja, selvfølgelig er dette noe dere bryr dere veldig om!

Gårsdagens.

Har mest lyst til å gå og sove, men jeg kan ikke. Selvom jeg er mer hjemme enn på skolen, slipper jeg ikke unna alt skolearbeidet. Har prøver, fremføringer og innleveringer som må gjøres. Vet ikke hva som høres mer fristende ut av lekser og soving, jeg?
Jo, selvfølgelig gjør jeg det. Soveeee♥♥♥♥


Nelly - Just a dream
Vad tycks om den sangen?

når man er hyper og har lite å finne på

10

Åh, jeg ble så glad istad når jeg tittet innom min egen blogg og fikk se den lesertelleren/blogurat/tingen - vet ikke hva det heter. Og at den var på 722. Det er litt gøy da, første gang den er høy. Den vil nok ikke se sånn ut i morgen, men. Hadde også besøksrekord i går med 248 unike lesere. Så tusen takk til alle som er innom. Dere gjør så det er litt morsommere å blogge. Dere har også vært litt flinke til å kommentere i det siste, keep up the good work peoples! ♥

Sånn, det var dagens lille "jeg-har-så-høy-statestikk-og-elsker-alle-mine-lesere"-prat. Så over til noe annet. Her har jeg sitti mesteparten av dagen og digget til musikk og gjort lekser:

Og sitti å sett søt ut såklart...

...for så å "peace" litt for kameraet.

...Så pluteslig spilles bedrock i hele huset, og jeg bare må rappe litt. Og så bare...

...SMOOOOOTH.

...LA liksom.

...Åh, jeg er så sinnsykt hyper. Jeg har lyst til å hoppe litt rundt. Men da vil jeg få leverproblemer når jeg blir voksen. FML.

...Men så kom refrenget på bedrock og så var alt bra igjen.
LML - love my life, bedrock saved me!

Også avslutter vi dette sinnsykt braeste, mest awesomeste innlegget noensinne med et "bleiking-og-trutemunn"-bilde av meg. Love u guys, og tenkte dere ville vite at jeg har lite å finne på for øyeblikket ♥♥♥♥♥♥

KOS DERE RESTEN AV KVELDEN!

Jeg vil ha en liten huuuuuuuund!

7
Thea var innom en tur nettopp, og hun hadde med seg verdens søteste hund. En sånn liten en, som alltid vil være liten og som er så fin. Som jeg har sagt flere ganger før, så har jeg alltid hatt lyst på hund. En liten, søt en. Men jeg kan ikke ha hund, for jeg orker ikke å lufte den flere ganger om dagen. Har ikke tid heller, dessverre.


Har du hund?

Morgenstund er gull i munn - outfit

6

En fordel med å ha kyssesyken er at man får lov til å sove så lenge man vil, siden man trenger søvn. Så i dag sov jeg til klokken ti. Herlig! Hadde veldig god tid på morgenen, så jeg rakk å ta noen outfitbilder.

Olajakke fått av Tonje Singlet bik bok Tights bikbok

Øredobber cubus

Kjede bik bok. Se sola reflekteres :)Morgensol ♥♥

Jakke boys of europe Skjerf voice of europe
Tok aldri av meg jakka i dag, så alle så jeg egentlig bare sånn. Var på skolen bare i en time i dag da, siden vi slutter fem på ett, så rakk egentlig aldri å ta den av meg.

Hva syns du om outfiten?

Svar på spørsmål #3

3

Hvordan klær liker du å gå med?
Vanlige klær, i think. Har ikke noe sånn spesiell stil eller noen ting. Skulle ønske jeg hadde det da. Meeen, det har jeg ikke.

Favoritt mat?
Lasagne <3<3<3<3

Opptatt av utseende?
Ikke noe mer enn alle andre. Jeg er heeelt ordinær egentlig :)

Farget håret?

Jess. I 8. klasse hadde jeg farget håret mye, gang på gang for å få vekk litt mørk ettervekst. Og håret mitt begynte å bli slitt etterhvert. Så i Mai farget jeg håret mørkt. For jeg hadde en tanke om at håret ville solblekes i løpet av sommeren og gå tilbake til sin naturlige farge. Og det funket kjempebra! Etter to måneder var den tilbake til normal, og jeg har ikke farget det siden. Så fargen min nå er helt naturlig :)

Forelsket?
Nei.

Hvor mange timer trener i uken?
Det har jeg ikke tellingen på. Men jeg trente myyyye mer før, sånn i vår. Og da tror jeg at jeg trente 15-19 timer i uka. Vent litt så skal jeg prøve å regne ut...... Kanskje 10, eller litt under? Vanskelig å regne ut, for det er forskjellig fra uke til uke.

Hvis du hadde fått spørsmål fra et topp cheerlidnings lag, ville du droppa twisters?
For det første skrives det cheerleading, hihi. Og for det andre, så aner jeg ikke. Veldig vanskelig å si. Tror ikke jeg hadde turt, for så flink at jeg hadde passet inn på et topplag, det er jeg ikke. Også hadde det nok vært for vanskelig å skulle slutte på laget. For jeg elsker twisters! Men det er vanskelig å si sikkert før jeg står oppe i en slik situasjon..

Hvis du kunne forandre på én ting ved deg selv, hva ville det vært?
Høyden min! Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg skulle ønske jeg har noen eller mange cm lavere. For jeg er forferdelig redd for å bli for høy og svær til at noen skal klare å løfte meg til slutt.

Blir du inspirert av andre bloggere, isåfall hvilke?
Blir jo såklart litt inspirert av andre bloggere, får litt ideer her og der. Men det meste kommer vel fra eget hode. Kan legge ut en liste senere med blogger jeg føler fast. Vil også komme i sidebaren bare du får fikset ferdig designet, Emma.

Skal du være skikkelig nerd siste halvår av tiende?
Har nå planer. 5 i snitt er minstekrav! Ellers skal jeg legge meg ned i en grøft og dø mens random katter tisser meg på leggen.

Hvilken linje skal du søke neste år, og hvilken skole?
Medialinja på Sørumsand. Gleder meg som en liten unge på julaften!

Trener du noe annet enn cheer? Jogger du noe f.eks?
Som de fleste vet så hater jeg å jogge, så det gjør jeg kun de gangene jeg gidder. Ellers trener jeg ikke noe annet, nei.

Er Thea er kul, eller er hun er kul? :D
Du faila litt på spørsmålet ditt, men ja Thea... DU ER KUL!

God og svett, ja

Litt mange lange svar denne gangen, heh. Men fortsett å still spørsmål HER! Bare å komme med massemasse spørsmål :)

FOTO: Summer is leaving, now the leaves are falling

6

I år er jeg ikke helt sikker på hva jeg syntes om at det har blitt høst. Jeg pleier å ha den samme tanken hvert år. For jeg hater kulde og bare lengter alltid tilbake til sommer og sol. Så høsten og vinteren har aldti vært av mine favoritter. Men i år syns jeg faktisk at det har vært litt deilig å kunne tulle seg jakke og skjerf, og ta på de gode, varme vinterskoene fra i fjor.

Jeg får ikke helt bestemt meg, om jeg syns det er greit med høst nå eller om jeg fortsatt lengter litt etter sommeren. Eller kanskje det ikke er noe jeg skal "bestemme" meg for i det hele tatt?

Hva syntes du om at det har blitt høst?

It ain't the end of the wooooorld

10

I dag har jeg faktisk vært på skolen hele dagen! Okei da, jeg har ikke vært der i hele dag. Tok bussen opp til skolen klokken ti, men var der resten av skoledagen. Var heller ikke helt dævsliten mot slutten av dagen. Mye bedre enn det det var for noen dager siden. Kanskje jeg kan komme meg fort over dette? Håper det.

Men er såklart litt kjedelig å tenke på at jeg har vært syk hele høstferien og bare liggi under dyna. Og så fort høstferien er over så er jeg frisk nok til å dra på skolen. Karismaen slår til..
Wiii, nå har blomstene på kjøkkenet endelig begynt å blomstre. De er litt fine igrunn.Tror dette blir en litt småtrist og kjedelig uke skal jeg være ærlig. For jeg får ikke trent noe, not at all, nada, ingenting! Også har vi masse prøver, innleveringer og framføringer. Så jeg har vel nok å gjøre for en stund kan man si. På tide å komme i gang kanskje?


2012 - Jay Sean feat. Nicki Minaj
Hva syns du om sangen?

Ut på familiebursdag..

6

Det er alltid like koselig i familiebursdager, som er noe jeg tror dere høre meg si hver eneste gang jeg har vært på det. For familien som bor en halvtime unna ser du jo ikke hele tiden, så da blir det jo litt ekstra koselig å se dem igjen når det er lenge siden sist. I tilegg til at da får man spise akkurat så mye kaker og drikke så mye brus som man vil.

MamiBlow out those candles!

Vi skjærte ut ostekaka til en sånn fisk... jeg kalte han... Bob

Piiiiia

Tror du ikke dem mobba meg for nesa mi der?! Slemt :(

Tante og onkel

"And that makes me say AAAAAAAAAW!"

Er forresten Tom-Robin som har tatt noen av bildene over. Han løp rundt med kameraet mitt, og tok masse bilder. Og mange stygge av meg, tror jeg skal spare dere for dem.

Haha, vi sleit skikkelig med å ta speilbilder. We failed!

Posing på badet. Han hadde også et sterkt ønske om å få vise dere alle.....

....DASSEN!!Ligner, ikkesant?   Nei..

Nice one..

Aaaaw, kjernefamilie ♥

Mami, igjen.

Så gikk vi bort til bilen..

...satte oss inn og kjørte hjem igjen.

Jeg har faktisk ikke følt meg så bra som det jeg har i dag på ti dager. Jeg har kun tatt to ibux i dag (pleier å ta hvertfall fire) og jeg er ikke helt død enda. Halsen tar ikke livet av meg, ikke øret og ikke hodet. Åh, små gleder!! ♥♥♥

Men jeg er sliten derimot, veldig sliten. Så senga skal nok bli god nå. Håper at jeg er frisk nok til å ta meg en liten tur på skolen i morgen. Men får se om jeg vil klare hele skoledagen.

Hva syns du om familiebursdager?

Svar på spørsmål #2

4

Har du noen gang tenkt på at du skulle slutte på cheerleading, eller begynne på et annet lag?
Nei. Har så klart tenkt på det, at det ville vært spennende å prøve seg på et annet lag. Men jeg har aldri vurdert det. Jeg hadde aldri klart å gjort det, og skjønner ikke hvordan de andre klarte det heller. Var sikkert ikke lett for dem, men skjønner ikke hvordan de klarte.. Rett og slett.

Hva vil du bli ?

Nøyaktig hva jeg vil bli, er jeg ikke sikker på. Men jeg vet ganske sikkert at jeg vil bli noe innenfor media. Det er også den linja jeg har planer om å gå neste år.

Hvordan ser du på deg selv ?

Som en jente som er litt for glad i cheerleading, boblevann og å lage stygge grimaser på bilder.

Hvis du kunne valgt 1 ting/person og ha med på en øde øy hvem/hva ?
Kan jeg ta to ting? Laget mitt og håndleddsstøtter.

Når får du nytt design og header ?
Når Emma har tid til å fikse det. Hun har begynt nå, så det er ferdig om ikke lenge håper jeg.

Har du noen dyr?
En katt som heter Reidar.

Hvilken brusk liker du best?
Hva er brusk?

Har vennene dine vert frekk med deg på skolen?
JA! Har bare slemme venner jeg, hater dem. Neida, de er vel ikke det. Hvis du ser bortifra Sondre. Tror han lever for å gjøre livet mitt surt.. Ikke ta meg seriøst!

Hvor mange bestevenner har du?
Etter min mening har man mange bekjente, noen venner, få gode venner, men kun èn bestevenn. Min er Thea


Bruker du mye sminke?
Nei

Hvilken telefon har du?
Sony Ericsson Satio, er egentlig ganske fornøyd med den. Har hatt den i snart ett år, aldri klikka ellernoe. Tommel opp for det.

Hva er din største drøm?
Å KOMME PÅ TOPPLISTA!!!!! nei.. å reise jorda rundt.

Når blir du frisk igjen?
Hadde jeg kunnet velge selv hadde jeg vært frisk alt. Men dessverre så kan det hende det tar laaang tid før jeg er helt frisk igjen :(

Hvor høy er du?
1,64. Skulle ønske jeg var lavere!

Hvor lenge har du blogget?
Når vi kommer i november så har jeg blogget i 2 år. Da kommer det nok en liten overraskelse til dere, også skal jeg lage kake. Bra grunn for å spise litt usunt..

Bursdagsoutfit

6

Nå skal jeg i bursdag til fetteren min. Han blir 16 år i dag, så gratulerer!

Jeg har da også tatt av litt i dag og fikset meg litt, noe jeg ikke har gjort på en stund nå. Har sminket meg til og med. Ikke dårlig!
Hahaha, verdens værste slaskepose, skikkelig dårlig holdning.

Cardigan bik bok skjerf h&m Singlet bik bok bukse match

Men vi er litt seint ute, så hadeeee!
Hva syns du om outfiten?

Svar på spørsmål #1

3

Hvem er din aller beste venn ?

THEA, the one and only ♥

Yndlingsgrønnsak?

Jeg er ikke noe glad i grønnsaker i det hele tatt. Faktisk så liker jeg bare to grønnsaker, salat og agurk. Men agurk er best.

Yndlingsfarge?

Roooosa, jeg liker bare ting hvis de er roooosa.

Digger du solbriller?

På andre, men ikke på meg selv.Jeg ser ut som en mygg meg solbriller, kler det ikke i det hele tatt. Så jeg går stort sett hele sommeren uten solbriller.


Liker du best å gå med kjole eller skjørt?

Kjole.

Følger du med på moter, eller går du best sånn du liker selv?
Følger ikke med på noe moter sånn spesielt, så jeg går jo i det jeg føler for. Er ikke noe spesielt flink med klær heller. Men skulle ønske jeg var det.

Hva syntes du om NRC tigers?
Faktisk så er NRC Tigers ett av favotittklubbene mine. Twisters har et spesielt bånd til dem, hvis jeg kan si det på den måten? Siden treneren vår er medlem av dem klubben og utøver på ett av lagene, så ordner hun så vi har treninger i Tigershallen fra tid til annen. Vi har også hatt treninger med noen fra elite laget, bl.a Eva og Martine. Noe som har vært veldig nyttig for oss. Så jeg liker klubben veldig godt. Også er de jo veldig flinke :)

Fortsett å stille spørsmål HER!

Ting å gjøre når man er syk

5

(Emma holder på å fikse designet, det er ikke helt ferdig!)
Når man er langvarig syk kan dagene virke endeløse og sinnsykt kjedelige. Jeg har vært syk i 8 dager nå, og det føles som jeg har vært det i en evighet. Men jeg har funnet et par tidsfordriv til dere som kanskje kan være til hjelp neste gang du er syk!


Nå har du sjangsen til å gjøre noe du ellers aldri har hatt tid til, eller har giddi. Du kan sette deg ned under et pledd med en stor kopp te og lese en god bok. Det er utrolig hvor fort tiden går hvis du har funnet en bok du liker. Jeg har ikke lest så mange bøker, så jeg har fortsatt bare de gode gamle å annbefale - Perfekt kjemi og dødslekene.


Nesten ikke vits å foreslå det, for alle gjør det vel? Men når man har sett en film, så har plutselig 1,5 time av dagen gått bort, ser du en til har du fordrevet 3 timer - effektivt!


Denne kommer faktisk fra noe Amund kommenterte, og det var i grunn ganske lurt. Du kan sette deg et mål, noe du skal klare når du har blitt frisk igjen. Du kan lære deg å snake kinesisk eller japansk, kneskure hele huset eller spise 10 pakker med kjeks. Okei, det var ikke seriøse forslag, men som Amund sa; Du kan for eksempel lære å tegne, runde super mario galaxy eller lese Sult på 5 forskjellige språk.


Det er utrolig hvor mye bedre du føler deg av å bare spise litt. Du får i deg litt energi med èn gang, blir kvikkere og føler deg rett og slett bedre. Og hvis du da får moren din til å lage favorittmaten din og du får servert den på et sølvfat, da smaker det jo bare litt ekstra godt!

Kjører en liten Emma der, sorry. Men du må ikke ligge hele dagen og tenke på at du har det så fælt og at du egentlig kommer til å dø av detta. Da vil tiden fram til du blir frisk virke enda lengre. Tenk at dette ikke er det værste som kunne skje og se det positive i det. Er du litt skolelei får du jo fri fra det et par dager, du slipper å gjøre så mye husarbeid, folk henter ting til deg og du slipper å lage middag. Great!


Den jeg syns er best av alle! Få noen til å komme å holde deg litt med selskap mens du ligger hjemme og syns skikkelig synd på deg selv. Det er alltid koselig at noen kommer en tur. Også kan du få referat om alt som foregår ute i sivilisasjonen mens du ligger hjemme under dyna.


Dette ble kanskje litt likt "ukas tips" som Emmamartinee pleier å ha, men jeg kom ikke på noen annen oversiktlig måte å få skrevet dette på. But it's not the end of the world :-)

Hva pleier du å gjøre når du er syk?
Husk å stille spørsmål stil spørsmålsrunden HER!

SPØRSMÅLSRUNDE!

35

Nå er det over et halvt år siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, Og jeg har fått ganske mange nye lesere siden den gang. Så da tenkte jeg at jeg kunne ha en ny runde så folk kan få vite litt mer om meg.


Men helst spør spørsmål dersom det er noe dere faktisk lurer på. Hvis jeg kan si det på den måten. Jeg vil nok ikke svare på alle de standard spørsmålene som som alltid kommer opp, som "Hvorfor blogger du?" og "Liker du å blogge?". For de spørsmålene syns jeg svarer seg litt selv. Jeg blogger jo fordi jeg liker det, ellers hadde jeg ikke gjort det.

Men utenom det vil jeg nok svare på det meste. Og de første svarene vil komme i innlegg, så har jeg noe å blogge om mens jeg er syk.

Er det noe du lurer på?

Søteste kortet jeg noen gang har fått

8

Okei, jeg skal ikke klage over hvor lei jeg er av å være syk. Hvor mye jeg syns syns på meg selv, eller hvor mye jeg hater å høre om alt det morsomme folk gjør nå i høstferien. Mens jeg bare ligger hjemme og har vondt i halsen hele tiden, og halvveis dør av hodepine og feber. Jeg er rett og slett dritt lei jeg er av å være syk! Trist å tenke på at jeg vil være syk lenge til :(

Okei da, så måtte jeg klage litt over alt det, sorry. Tenkte hvertfall jeg kunne vise dere kortet jeg fikk i bursdagen min av Maiken:Bildene er tatt litt fort og gæli.

Det må være det søteste kortet noen noen gang har gitt til meg. Tuuusen takk, søta! ♥
Var den ikke søt?

Kom og kyss meg a, jeg har kyssesyken! :*

13

Jeg stod opp grytidlig i dag, klokken seks, for å dra inn til legen. Jeg har vært syk i snart en uke nå, så det måtte jo være noe. Vi satt litt inne hos fastlegen og prata litt om hva det var med meg. At jeg hadde hatt opptil litt over 39 i feber, har en hoven og betent mandel, mye svimmel, vondt i hodet osv. Så tok han en test, og den var mer enn positiv på kyssesyken. KYSSESYKEN FOR FÆÆN!!!!!!

Det at det ikke går an å behandle kyssesyken og at det kan ta en stund før det går over, er jo noe alle vet. Så jeg får ikke være i fysisk aktivitet på noen få uker. Hvertfall fram til dette går over. Og alt jeg kunne tenke på var at Eiker er i slutten av måneden. Jeg vil ikke få stilt !! Så jeg satt inne hos legen og gråt som bare det, for jeg har gledet meg så sykt.

Ser dere den hovne mandelen min på utsiden. I tilegg til at den er betent og ekkel, så kan du tenke på hvordan ser ut på innsiden.

Thea har vært og holdt meg med selskap i hele dag da. Og siden jeg mest sannsynlig har smittet både Thea og Maiken skal jeg komme på sykebesøk til begge de to når de blir syke ♥

Men jeg tror rett og slett at jeg tar en bloggpause de neste ukene nå jeg. For når alt jeg gjør er å ligge i senga og sove hele dagen, så er det vel ikke så veldig interessant for dere å høre? Men jeg opdaterer innimellom når jeg har noe nyttig å si. Men ikke hver dag..

Har du hatt kyssesyken før?

It was mah birthday!

10

Jeg og Thea har bare ligget og sovet i hele dag, sett litt på tv og sovet litt til. Har virkelig vært helt borte i dag, vært så slapp og sliten, og ikke orket noen verdens ting. Men er glad Thea var hos meg, kjedelig å ligge og sove en hel dag alene!

Men som sagt så feiret jeg bursdagen min i går. Var ikke helt i form, men jeg prøvde å ikke tenke på det og bare ha det koselig. Men jeg merka at det tok på litt. På slutten, når vi så på film og sånn, var jeg helt død. Nesten så jeg sovna oppå haakon mens jeg lå der. Men uansett, ble tatt litt bilder i løpet av kvelden;

Thea og Siri, så søte. Nesten like søte som pynten på kommoden min. Dere skal få se det litt nærmere :)))

De hadde hengt opp bh'ene mine som pynt. Tusen takk!

Glemte å ta ordentlig bilder av det jeg hadde på meg, men her ser dere hvertfall ryggen.Sånn går det når man tar stygge bilder av seg selv med mitt kamera. Mohahaha. Neida, var kjeeeempefint bilde ♥♥♥♥

Sindre i front. Her ser dere forresten kjolen forfra og. Hihi, legg merke til børstetissen min.

Fine tøfler?Cupcakes! Faila litt med frostingen da, den ble litt tynn. Ellers var de cute.

Fikk masse penger, et kjempefint "kort" av Maiken (viser dere i morra) og "opp i flammer" av Henrikke og Thea!! Jeg ble sååå glad, og jeg gleder meg sååånn til å lese den. Andre boka av dødslekene, flere husker vel at jeg har prata mye om den. Men nå tar jeg nattan. Skal være oppe hos legen i morra halv åtte, hvis jeg husker riktig..
NATTAAA!

Jeg har bursdag - for to måneder siden..

7

I dag skal jeg feire bursdagen min, selvom det begynner å bli en stund siden den faktisk var. Men, bedre sent enn aldri. Jeg er ikke helt frisk enda, men er bedre enn jeg har vært på noen dager nå. Så jeg kommer nok ikke til å dø helt.

Har drivi å støvsugd, bakt kaker og pynta litt hjemme. Så jeg er faktisk litt sliten, haha. Null energi når man ikke er helt i form. Men uansett, kan vise litt hvordan jeg har pyntet til "bursdagen" min:


Har egentlig ingenting med saken å gjøre, men den er så søt.

Sjokoladekake med fargestrøssel og brownies. Det enkle er ofte det beste :)

Men muffinsene er ikke helt ferdig enda..

Det er heller ikke helt ferdig fiksa. Men Thea og Henrikke kom nå, så vi skal ordne oss og sånt. Jeg ser småpedo ut på bildet btw. Haha!

Ogogogogog! Gå inn på blogg.no - jenter 13-17 år - topp 100 og se på plass 90. That's me! :-DDDD

Hva syns du om pynten/dekoreringen?

Men hei, det er oktober jo...

5

Dagen min har vært så lite spennende at det egentlig ikke er noe å fortelle. Første dagen i høstferien, det er lørdag og jeg har ikke gjort noe som er verdt å fortelle om. Triste saker.

Er ikke helt frisk enda. Merker det når jeg er helt kjørt etter å ha tatt en dusj eller bare det å gå opp en trapp. Mener det, jeg er helt død! Det suger å være syk, jeg vil bli frisk. NÅ!
Jeg ser selvfølgelig sånn ut for øyeblikket. Med krølla hår og røde lepper, klar til å ha en lekephotoshoot med jentene mine. Kødda, ser helt forj*** ut nå. Blir deprimert bare av å se meg selv i speilet. Så har prøvd å unngå det i dag.

En ting gikk opp for meg i dag da. Det er oktober allerede, 2. oktober faktisk. Jeg har levd i min egen lille sykeboble de siste dagene og tenkt at det fortsatt er 28. september, men neidaa. Velkommen etter, sier man da :)

Hva gjør du i kveld?
Tusen takk til alle som har stemt på meg i fotokonkurransen HER! Sykt gøy å se at jeg er en av de med flest stemmer. Bare å fortsette å stemme altså, så kanskje jeg vinner noen diamantøredobber? hihi.

Jeg er videre i fotokonkurranse!

7

Yey, jeg kom videre i fotokonkurransen! Men dette bildet..Alle som stemmer på meg vil få en ny bil hver! Okei, det vil dere kanskje ikke. Men jeg hadde blitt veldig, veldig glad om du hadde hatt lyst til å stemme på meg HER! :))

Stemmer du på meg? Hih, smisksmisk.

SICKOO!

6

Jeg er ikke noe særlig bedre i dag, og har ikke vært på skolen heller. Gud, det er så drit kjedelig å være syk. For alt man gjør er å sitte hjemme og gjøre ingenting. Det og sove. Jeg sov faktisk til halv fem i dag. Er ikke sunt veit du. Men hei, nå begynte Hannah Montana på disney channel. To episoder. Haha, jeg er barnslig! ♥♥♥♥


Litt av det denne syke må ha i seg for å overleve dagen. Masse antioksidanter, hostesaft, hostetabletter, paracet for mitt vonde hode og trantabletter. Jadda!

Man orker heller ikke å gjøre noenting. Hver minste lille bevegelse gjør deg helt utslitt. Jeg holdt nesten på å dø etter jeg hadde måttet reise meg opp for å ta dette bildet, no kidding!
Ha en fin kveld, og håper dere har det bedre enn meg!

,