SHOPPING, KINO OG I MORGEN!

8

Lillebror: Har du klipt deg?
Phillip: Ja.
Lillebror: Det var stygt..


Knerten: Det er ikke en vanlig drage, det er en drage med nøkkel!! *panikk*

Lillebror: Phillip, bli med bak kåpene. *smasksmask* Åh, Phillip!
(*etterligner Phillip og en jente*)

Haha, hva er det med meg og barnefilmer?

Ja, som jeg sa så skulle jeg og Thea se på knerten i dag. Hihi, den var skikkelig søt. Annbefales for alle som ikke har vokst blitt for gamle for søte barnefilmer! ♥
Vi var også på en aldri så liten shoppingtur. Men selvsagt så glemte jo jeg kamera da, nedtur. Men jeg fikk kjøpt meg masse fint fordet:

cimg3592
Bukse fra cubus. 29 ,-
Det er kupp det! Den ser litt hvit ut, men den er egentlgi grå.

cimg3601
Lepomade fra h&m 29,-

cimg3585
Armbånd fra bijoux. Det største kostet 35 ,- og de andre kostet 49 ,-
Elsker dem! (jeg har jo iingen perlearmbånd fra før av da..)

cimg3581
Herlig lommebok fra bijoux 111 ,- ord 149,-


cimg3577
(vi liker møkkete speil)
cimg3575
Veske/bag? fra H&M 149 ,-
Har sikla etter den siden i sommer. Men har ikke fått meg til å kjøpe den før nå. Hehe. Madde da..

cimg3606
Og lue fra H&M 49.50 ,-Som jeg har mint dere på et par ganger, så er det Eiker i morra. Og jeg drar hjemmefra 06.30 og kommer hjem utpå kvelden engang. Så det sier vel seg selv at det ikke blir noe særlig blogging før til søndagen. Men blir veldig glad for alle som er innpå bloggen min fordet! Dere er herlige! ♥

Q. Hva syns du om tingene?
Q. Ser jeg deg i drammen i morra? (i så fall, si hei! Du vet hvordan jeg ser ut)
Q. Hva skal du gjøre på halloween?

OUTFIT!

10
EIKER ER I MORRA!

Nå har jeg dårlig tid.  Jeg og Thea skal inn til Lillestrøm og se på knerten. Bussen går om 5 min. Snakkes!
cimg3565

HVORFOR STÅR JEG OG SLEIKER PÅ AMY WINEHOUSE?

5
img6573
-SVARET FINNER DU UT SENERE!

KVELDSINNLEGG

2
Fire dager igjen til Eiker!!!
Å ja, nå skal jeg telle ned dagene!
I dag har jeg vel trent og slikt. Trente de små også, det var moro. Har jeg lyst til å gjøre flere ganger!
Men jeg gidder ikke å snakke noe i detaljer nå. Er trøtt som f.. Så trøtt at jeg begynner å fryse. Haha.madeleine
(Bildet ville ikke bli større).
Vi liker sugne webcam bilder assa! Viser litt av det jeg hadde på i dag.
-Rosa genser fra voe. Kjøpte i går.
-Hvit singlet fra h&m.
-Belte fra gina tricot.
-Også hadde jeg på meg svart tights og svarte sko :)

Natta alle store, små, barn, ungdom, voksne, dere som er trøtte, overtrøtte. Dere som har planer om å døyne eller skulke skolen i morra. Dere som skal se på film, tv, lese en bok eller gjøre kveldslekser. Alle som spiser kveldsmat, middag, godteri, er ute å tar en kveldsrøyk eller som er på en fest på en tirsdag. Natta alle sammen!

ELEVBEDRIFT

7
I dag dro Tonje, Eline og jeg for å handle inn ting vi skal ha til elevbedriften vår. Vi skulle finne noe klær vi skulle ha, siden vi må være litt like, også perler og tråd.

Så vi kjøpte noen treperler på panduro, men de hadde ikke sånn tråd som vi skulle ha, så mamma skal kjøpe det til oss i morra. Også gikk vi litt rundt i butikker for å leite etter noen klær. For vi fikk beskjed om at det kunne være lurt å ha på noen like klær, så folk kunne "kjenne oss igjen" elns. Vi hadde planer om å ha på oss hvit tights og en fargerik topp. Også fant vi en sånn hvit skinnende tights på bikbok til bare 15 kroner! Også fant vi de klassiske nerdebrillene. Og det måtte vi jo bare ha! Hehe.

Jeg jeg, hvertfall skal ha på meg hvite sko med gule lisser, hvit, skinnende tights, lang gul topp, nerdebriller og en hvit sløyfe i håret :)

Også måtte jeg jo selvfølgelig kjøre noen andre ting til mens jeg var i gang. Her er alt sammen:img2349
-Skjerf fra voe 25 ,- (ord.79.-)
-Rosa genser fra voe 99 ,- (ord. 199,-)
-Hvit tights 15 ,- (ord. 199 ,-)
-Treperler fra panduro 169 ,-
-Nerdebriller fra bikbok 69 ,-
-Second skin foundation, max factor 159 ,- (den skal jeg og mamma dele)
Fikk også en lepomade fra vita, hydracolor ellerno tror jeg den het, men jeg glemte å ta den med på bildet. Den kosta 39 .-

Som dere kanskje har skjønt så skal vi selge makramè kjeder. Men vi hadde også tenkt til å ha noe hjemmelagt godteri og skjokolade også. Men vi får se.Også skal vi ha et bord vi står og selger ved. På Jessheim senter, hvis vi får lov. For der er det alltid masse folk. Vi skal være der hele uke 47. Så hvis du bor i Jessheim så hadde det vært bra om du kom og støtta elevbedriften vår!

Q. Har dere elevbedrift?
Q. I så fall, hva skal dere selge?

Btw. Tusen takk for genseren, skjerfet, foundationen og lepomaden, mamma!

MINE BIDRAG TIL FOTOKONKURRANSE.

11

http://myphotoblog.blogg.no/1256498124_fotokonkurranse_bli_m.html - har en fotokonkurranse, hvor temaet er natur. Her er mine bidrag :
img5183
img5328
æsj, blogg ødelegger kvaliteten litt. de er mye finere når de er større og slikt.

Disse bildene tok jeg i mai på utplasseringa, da jobbet jeg hos en fotograf, det var utrolig morsomt. Men skal ikke fortelle så mye om det..

Q. Er du med i den konkurransen?
Q. Hva syns du om bildene?

Everywhere - Michelle Branch

13
Har alle husket å stille klokken?
Det husket faktisk jeg på. *stolt* Jeg er ikke typen som er flink til å huske på sånt. Så hadde det ikke vært for at jeg ble mindt på det flere ganger i går, så hadde jeg sikkert trodd at klokka var ti på to nå.
Uansett, etterpå så stikker jeg på cheertrening, som vanlig. Og etter det så skal jeg hjelpe emma, rikke og dem med å filme no greier. De skulle egentlig ha filme Rikke, men så er hun syk, så da spurte de meg :) moro, får se hvordan det går.

img2332
Yummi!
Is er digg! Er vel ikke noe galt med å spise is på en søndag vel? :-)Q. Hva skal du i dag?
Q. Liker du is?

TRENINGSBILDER!

12
Dette var siste treningen vår på lørenskog før konkurransen. Alt gikk egentlig veldig bra, som det vanligvis gjør. Vi kjørte chanten (sånn det skrives?), libertyene, posisjonene og denne gangen gikk til og med pyramiden!
Scorp'en min har blitt bedre og:

893429505145555089725055093281463793768n
Har sånn pedo-smil. Haha, morsomt : )

893429504832055089725055093280986328480n
Ikke så heldig med den..
Jeg og Rikke tar arabesque.

893429504827555089725055093280965511370n
Også tar vi heel :)

Vi tøyde også ganske lenge i hofta og innside lår, til å hoppe. Jeg merka forskjellen med en gang. Jeg har aldri hatt så bra hopp som i dag. Sorry, men jeg er litt stolt. Dere har sikkert merka det før dere også, at man blir skikkelig glad når man får til ting man har øvd på lenge.

893429504516055089725055093280484374789n
(Se i speilet)

893429504159555089725055093280171248569n
Heldig.

Hehe. Sånn hvis jeg ikke har sagt det hundre ganger før: Jeg gleder meg noe sykt til eiker! Det er kun en uke til nå assa. Jaja, vi får håpe på det beste! ;)

Ønsk oss lykke til a?

NATTCUP!

2

Null bloggings, har ikke hatt tid. For rett etter skolen måtte jeg ordne meg istand og stikke på nattcup. Artig!
Du kan jo tenke deg at jeg ble superhyper da! Jeg sprang rundt som en halvgæren høne og skulle "leke". Haha. Jeg er morsom. Jeg blir ektstremt utadvendt når jeg er hyper. Og har ikkeno problem å leke bestevenn med folk jeg nesten ikke kjenner. Jaja, man overlever.
Traff også på Linda, kusina til Sandra. Hehe, hun er gøy. Vi satt og var helt med når folk spilte kamper. Og skreik og jadda! Også var det lille egopego som leker med lego og sutreputre. Eg ler. Også traff jeg på Karoline som er bergenser, så jeg prøvde desperat å få til dialekta. Meeen, jeg er ikke så veldig flink at det gjør no. Menmen, det driter vi i!

Har ikkeno bilder, hadde ikke med noe kamera. Men det er sikkert en eller annen som legger ut på face, så da kommer det en eller annen gang. Men nå er jeg supertrøtt. Og har veldig lyst til å legge meg (bare se på klokka!?). Lover litt mer ordentlig blogging i morra!
Nattaa!

Q. 
Har dere nattcuper der dere bor?
Q.  Hvordan blir du når du er hyper?

I love the autumn!

19
Det er bare ett eller annet jeg liker med høsten. Alt virker liksom så idyllisk, og høstfargene er bare herlige. Også har man en god unnskyldning for å ta på seg den gode hettegenseren, lue og et stort, varmt skjerf. Og ikke minst ullsokkene. Det er nesten det beste med alt! (jeg er litt for glad i ullsokker skjønner du).
Også fargene, de er bare nydelige. Orange, rødt og gult. Lovely!
img2304


img2286
Hehe krøller i dag og. Også den hvite strikkelua mi som jeg elsker! hjerte. Kjøpt på h&m til bare 69 kr. Absolutt verdt hver eneste øre.
Jeg fikk også 6 på geografiprøva mi i dag! YeY! Men noe jeg ikke kommer til å få 6 i er matte, nå henger jeg langt etter med leksene, og har fortsatt 1,5 time med oppgaver om statistikk igjen til i morra. Så jeg burde nesten gjøre de nå.
Snakkes!

Q. Hva syns du om høsten?

madde annbefaler: krølltang fra HerStyler!

7
(skjer med at overskriften ble i store bokstaver a!?)

Her er den andre tingen jeg lovte, bilder av den nye krølltangen min. Slik ser den ut:
img2243
Jeg fikk tak i den på et "stand" på Jessheim senter. Jeg veit ikke om de finnes i noen butikker eller om de har en nettbutikk ellerno. Men det er hvertfall sånn jeg fikk tak i den.
Den koster til vanlig 1800 kr. Men på den standen kostet den 1200, bare den dagen. Vet at det er ganske dyrt for en krølltang. Men den er utrolig bra, og sliter nesten ikke på håret, det er et pluss! Også var det jo en bursdags gave fra så og si hele familien.

SLIK BRUKER DU DEN:
img2245
Du tar litt hår og tvinner det rundt stangen. Jo mindre hår du har, jo bedre blir "krøllen". Den hansken er der så jeg ikke skal brenne meg på hånden.
img2246
Så gjør du det med hele håret. Du trenger ikke holde den der noe lenge. Med en gang du er ferdig med å tvinne kan du bare slippe. Genialt. Men du må bare vippe tanga nedover og dra den ut oppover, så blir krøllen (som jeg kaller det) fin :)
img2248
Slik ble den. Likk uklart bilde forresten :p

OGSÅ KRØLLET JEG HÅRET TIL TONJE:

img2250
Sry, var ikke veldig heldig med det bildet.. Legg forresten merke til håret som henger nedover foran der.. Wow, jeg har forklarings-skillz.Tonje har forresten veldig søt sveis akkurat der! (y)

img2253

img2254
Herligt!

Q. Hva syns? :)Nå må jeg sette meg ned med lekser. Jeg skulle liksom gjøre et helt kapittel i naturfag bare i dag. Også en hel time med matte. Men jeg lurer på om jeg ikke bare stikker litt tidlig på skolen i morra og gjør det der. Jaja. Får se om jeg ikke forsover meg som vanlig da ._.
Fikk forresten 6 på naturfagprøva i dag!!

Krøllkrøllikrøllkrøll.

10
Jeg har ikke tid til noe ordentlig innelegg nå. For jeg stikker på trening veldig snart. Først gs på langen og så på lørenskog og trene!
 img000159
Grappy webcambilde, ftw!
Har forresten testa ut krølletanga.Slik ble resultatet. Kommer bedre bilder en annen gang. Trenger litt hjelp av mamma til å få tatt no bilder og greier. Men ikke i dag, for jeg kommer veldig seint hjem fra trening.

Hva syns du om krøllene?
Går du på cheerleading?

I <3 brownies

14

Her er bilder av brownisene og muffinsene som jeg lovte i går. Syns de ble skikkelig søte jeg!
cimg3528

cimg3532
Bravniiiiiis! Beste jeg vet. <3

For dere som lurer på hvordan jeg har fått til hjertene, så har jeg tatt et plastikkhjerte og lagt oppe brownisen. Så strødde jeg på melis og tok vekk hjertet igjen. Simsalabim! It's like magic! :oSkal forsøke og få til bilde av krølltanga seinere i dag elns. Må teste den ut, så dere får sett det og, ikkesant! ;)
Men nå skal jeg sette meg ned og drukne i lekser og prøveøving! Sneiks.

Q. Er du glad i brownies?

Forresten! I morra får jeg mest sannsynlig ikke blogget noenting. Jeg skal trene i hele morra. Tar bussen halv fire og kommer ikke hjem før ti tia ellerno. Bare så dere vet det :)

dårlig blogger, oversvømmelse, rosa krølletang, mislykka salto. det var dagen min det.

4
Sorrysorrysorry!
Kom ikke ett eneste innlegg i går, og ingen i dag heller. Jeg er offesielt verdens dårligste blogger! Men i dag har jeg trent fra klokka elleve til halv seks da. Og når jeg kom hjem fra det og hadde dusjet/badet. Så ble det oversvømmelse på hele badet pga et tett rør. Tok en stund å tørke opp. Har ikke fått presset inn tid til å fornuftig innlegg. Har ikke hatt tid til å øve til prøven i morgen heller. Unnskyldt?

I dag lagde vi også både brownies og muffins, som jeg pyntet. De ble søte. Har bilder av det, men rekker ikke redigere dem nå.
EN TING TIL! Jeg har fått en rosa  krølletang! ROSA folkens! Den ekke dårlig. Den er supersøt, og funker helt herlig. Dere får hvertfall bilder av begge ting i morra, LOVER!

Men nå skal jeg legge meg. Natta alle sammen! <3

Q. Hva har du gjort i dag?
Q. Er du alltid like flink til å oppdatere?

BTW:
Jeg må si et par ting om trening i dag! Helt herlig. Jeg gjorde dobbel twist, salto og nesten hele showet. Alt gikk som en drøm! Elsker sånne treninger.

Men jeg hadde ett fall. Jeg skulle ta salto toss, også var det en gruppe rett ved siden av oss som også stunta. Så når jeg var på vei opp og skulle til å tucke, så krasjer jeg i den andre gruppa (!) Og da sier det seg selv at den saltoen ikke ble så veldig fin. Jeg kan se om jeg får skaffa meg en video av det, for det ble filmet. Men jeg ble tatt imot da (heldigvis) så jeg ble ikke skada ellerno sånne greier. Men jeg har no sjukt vondt i ene armen som jeg krasja i den andre gruppa med. Men jeg lever fortsatt! :)

Dette ble et langt innlegg med masse tekst  og ingen bilder (blir ikke så ofte).
Såe, takk, hvis du tok deg tid til å lese alt!

outfit og rusfri.

6

Jeg poser ved min supersøte sofa. Legg merke til at genseren min matcher! Sjuke greier.

img2205Hettegenser er fra boys of eurpoe. Love it!
Hvit singlett fra bikbok
Bukser fra cubus
Sokker dra nille

Men nå stikker jeg på rusfri som kjære Julie, Susann, Sandra og gjengen har arrangert!

Q. Hva syns du om outfiten?
Q. Har dere rusfri der dere bor?

hot or not?

8

trend09320
Jeg har egentlig litt blandede meninger om denne, litt både og. Kan være kult, men kan også være superstygt. Får ikke helt bestemt meg.
Hva syns du?

Dagens bilder!

7
Advarsel:
Dette blir et langt innlegg med masse bilder. ENJOY!

Dagens bilder ble tatt i kunst og håndverk timen. Jeg og Sandra har laget hvert vårt fine lille smykkestativ. De ble seenes slik ut:
img2716
Ble fornøyd jeg, egentlig.  :)
Hva syns du?

img2720
Bilderamma til Sondre! (y). creds til han, den ble braa! *tommel opp*img2722

img2742
Skjekk blåveisen til Sandra.Hvertfall ikke jeg som har laget den (a)
Bildet ble visst litt orange.


Så hadde vi en liten photoshoot med makramè kjedene mine.

img2730

img2736

img2749

img2750

img2761

img2757

Q. Hva syns du om bildene?
Q. Hva har du gjort i dag?


Jeg må bare si tusen takk til dere som ga meg svar på forrige innlegg! Er mye morsommere når dere gidder å kommentere! (y) fortsett med det ^^

-Kisses!
(dersom man skal være ekte fjortis)

kan dere svare meg på èn ting?

16
Iblandt så glemmer jeg rett og slett at jeg har blogg. Jeg tenker ikkenoe over det, og vips,  så har det gått to dager uten et eneste innlegg. Og det syns på statistikken og, den har gått rett vest i det siste. Det er litt kjedelig.
Men jeg har rett og slett fått litt skrivesperre eler hva det heter. Jeg har ingenting nyttig å skrive om. Og jeg gidder ikke å  poste et innlegg bare for å ha gjort det. Derfor så lurer jeg på èn ting:

Hva liker du å lese om?

Outfit, hot or not, hva nytt jeg har kjøpt, nyheter, annbefale blogger, skjønnhetstips, klestips, vurdere blogger, konkurranser, bildeserier, musikk osv. Jeg kunne holdt på i evigheter.
Det er bare ett enkelt spørsmål. Hadde blitt veldig glad om du bare hadde tatt det tid til å svare. Jeg ser også hvor mange det er innom her, og de siste dagene har dere vært veldig dårlige til å kommentere. Er liksom 50 innom og 5 kommenterer. Hmm. Som sagt, jeg blir veldig glad! :)

img2652
(Wow, jeg fikk bildet rooooosa, lite fancy da!)
Hehe, svarer du så får du meg til å se sånn ut!!
Bildet er tatt i fjor sommer, når jeg var hos Ellie. hjerte. Og for dere som lurer så står det "toutch and feel me" på brystet mitt. Hva kan jeg si? Jeg er bad girl.

fotball, ftw!

5
Har akkurat spilt kamp mot Lillestrøm. Gjett hvem som vant a?! Var jo såklart oss det da! Vant 3-1, sykt digg. Er så stolt av dere, jenter!
Vi endte også opp med en 5. plass i serien. Noe som jeg syns er helt fantastisk. Vi har aldri vært så høyt oppe. For tabellen blir delt i to, og i fjor var vi på den nederste. Og nå er vi på 5. av de beste!! 
Vi har blitt så utrolig mye bedre bare dette siste året. Dere har gjort så fotball har blitt like gøy som det var når vi var supersmå med drakter som så ut som kjoler. 
Livet er herlig, ellerhva? :)

7428122282249434613424841766210028049642n
Her er et bilde fra da vi var på cup i Marikollen. På den cupen kom vi forresten på 2. plass! :)

Q. Spiller du fotball?
Q. Hvilken plass kom dere på i serien?


DETTE ER FORRESTEN MITT INNLEGG NR. 100 :)

UTFORDRING!

3

Jeg har blitt utfordret av www.camillajosefine.blogg.no - annbefales. Hvor man skal svare på noen musikkspørsmål elns. Hørtes litt moro, såeh. Here goes!

1) Legg inn en sang du er utrolig lei av, men som gir deg gode minner ;


Superfin sang, som lå på toppen av mine favorittsanger lenge! Minner meg veldig om i fjor sommer. Lovely!

2) legg inn en sang du aldri blir lei av ;

Har hatt en peroide hvor jeg hadde skikkelig dilla på paramore. Kan så og si alle sangene dems utenatt, men denne er favoritten. Det er veldig moro å synge med når man har lært seg tenkten. Blir virkelig aldri lei!


3) legg inn yndlingssangen din akuratt nå, og den du liker minst ;
-Favoritt:

Veldig vanskelig å svare på hvilken som er favorittsangen min, men dette er hvertfall en av de jeg liker for øyeblikket.

-Den jeg liker minst ;

Hater den sangen!

4) Nevn det første du gjør når du slår på pcen?
Facebook, logger inn på min blogg, så ser jeg på de bloggene jeg leser fast. Også litt musikk (:

5) Nevn minst 10 ting du ikke klarer deg uten gjennom en hel dag
- Tannbørsten
- Deo
- Ullsokker / pusesokker
- Hårbørsten
- Mat og drikke
- Armebånd. Love it"
- Klær?
- Noen å snakke med.
- Tyggis
- Å være i aktivitet. Blir sykt rastløs.

6) utfordre 4 andre blogger ;  
www.helenekk.blogg.no
www.paaaai.blogg.no
www.mariiejohanne.blogg.no
www.theatall.blogg.no

Q. Enig med de sangene? :P

Madde reiser på konf-leir

6

DA STIKKER JEG!

 

Da stikker jeg på konfirmasjonsleir! Herlig, gleder meg skikkelig! Lurer på om jeg ikke kanskje har litt for høye forhåpninger for det og kommer til å bli skuffa. Men whatever, DET KOMMER TIL Å BLI SÅ BRA!

Kommer hjem igjen på søndag, SNEIKS!

VIRKELIG HERLIG TRENING!

6
Treninga i går var virkelig herlig! Alt gikk så utrolig bra. Og vi fikk kjørt gjennom det meste av showet, med saltoen, libertyene og chanten. Lovely! Jeg blir så glad når ting går bra. Nå gleder jeg meg bare enda mer til Eiker!
Det var litt synd med den andre gruppa, de hadde en litt dårlig dag i går. Urolig kjedelig med sånne dager hvor ingenting går opp :(


Her er en liten video av gruppa mi. Bare så dere vet det, så kan vi bedre enn det, det var en del slurv der (min skyld). Men det var den eneste mamma filma. Hun filma ikke saltoen da, så dere får ikke sett den. Men kommer vel en gang i fremtiden.
For dere som lurer, så er det jeg som står på toppen :)

cimg3509

God og svett på slutten av treninga. Yummi <3
Ser forresten helt loka ut på det bildet. Creds fordi jeg tør å vise meg sånn for hele bloggnorge.

lekseklaging og cheertrening!

11
My goood! Så masse prøver og innleveringer. Vi har rle framføring i morra, en selvbiografi i engelsk som skal leveres på torsdag, som jeg ikke har starta på enda (!), en en framføring i norsk og prøve i musikk, naturfag og matte. Har sikkert glemt en ting og. Også bare denne og neste uke! Skyt meg a!?

Ellers så skal jeg pugge, lese og skrive fram til klokka seks for da åker det til lørenskog på cheertrening. Da skal vi kjøre hele showet vårt for laget til Lotte (treneren vår, for dere som lurte) og folka der. Jeg grugleder meg! For jeg har fått en kjempestrekk i låret, så det er vondt bare å gå i trapper. Hvordan skal det gå etterpå da? Ønsk meg lykke til a?


dsc04190
Tar med et lite  sniffe på skjerfet bilde. Mobilkamera, ftw. Eid kvalitet, virkelig!

Q. Hva er dine planer for dagen?

Sorry for dårlig blogging + snart konkurranse!

7
Sorry, sorry for estremt dårlig blogging. Har ikke postet et innlegg på to-tre dager, tror jeg. Men vi har innleveringer og prøver i sikkert alle fag nå, og jeg har trent og sånt. Unnskyldt?
Også må jeg si at jeg fikk 6 på geografiprøven! Skolelys? I know. Også klarte jeg baklengs salto på trampolina istad! Kanskje Rikke filmer etterpå, så kan jeg legge ut (h)

Nå er det ikke lenge igjen til Eiker!
Cheerleadinglaget mitt skal nemlig være med å konkurrere der 31. oktober, hvis jeg husker riktig. Gleder meg masse. Det blir den første konkurransen vår.

Slenger med et bilde av laget fra det aller første showet vårt i mars. En stund siden, har ingen nyere lagbilder. Vi har forbedret oss så utrolig mye! Stolt av dere, jenter!

264714082628555089725055062200118068357n

Q. Går du på cheerleading?
Q. Skal du være med på Eiker Open?

OUTFIT!

12


Dette har jeg på meg i dag:
-Skjerf fra pieces
-Singlett fra h&m
-Jakketing fra bikbok
-Bukse fra bikbok
-Sko fra puma.

Q. Hvilke planer har dere for dagen?

kjøp dette til med a? da er du herlig!

10
Nå er høsten her (uheldigvis), og det samme er kuldegradene. Noe som vil si er at det er på tide å rydde bort bikinien og sommerkjolene og ta fram ullsokkene og strikkegenseren. Strikkegensere er noe som står høyt oppe på shoppinglista mi for tiden. De er herlige å gå i, og ser kule ut.

bikbok hele

hele hm

hele
(nerdebrillene koster 69 kr.)
Og for dere som lurer på hvor dette er redigert, så er det det beste og nyeste redigeringsprogrammet på markedet, paint!

Q. Hva syns du?
Q. Har du handla inn høstklærne enda?

,