Kake, anyone?

9

Er det noe jeg virkelig ikke er flink til så er det baking. Uansett hva det er jeg prøver på har jeg som vane og faile ganske heftig, selvom jeg begynner å bli temmelig god på toro-brownies da. De første timene på dagen i dag ble brukt foran skjermen med frustrerte fruer på (seks episoder etter hverandre på tv2 bliss ♥♥), så fant ut at jeg skulle finne på noe, og endte opp med å lage en kake. Ble en slags bringebær/oreobløtkake. Haha. Ja, dere kan jo selv se på bildene hva jeg har gjort. Den siden med oreo på er egentlig akkurat som en oreokake bare på sånn kakegreie. Og på andre siden hadde jeg frosne bringebær. Jeg har ikke smakt på det enda så vet ikke om det er godt, men det er jo bare en blanding av masse digg, så må vel være godt uansett?

Brukte siste rest at det som det ikke var plass til på kaken og puttet i noen gladd, ble ikke så delikat som jeg hadde håpet på, var ikke så lett å få de pent nedi, menmen. 

Andre året med de beste

5


Det er så rart å tenke på egentlig, at det er bare ett år siden men likevel virker det så utrolig lenge siden. Det er faktisk bare ett år siden jeg byttet klubb til Super Crew Lakers, at jeg tok en sjanse på en klubb jeg knapt hadde vært borti før de siste ukene i fjor sommer. Og nå skal jeg begynne på mitt andre år på det jeg kan si er det beste laget jeg har vært borti; Shining Star.

Hadde jeg sagt til meg selv for to år siden, når jeg enda gikk at twisters, at jeg kom til å bytte til Lakers og gå på det laget jeg går på nå, hadde jeg aldri trodd på det. Da var det hele så utenkelig fordi jeg hele tiden trodde at det var hos Tigers jeg hørte hjemme fordi treneren min gikk der, og at det var det jeg var ment til å gå. Jeg tok meg jo en tur innom der og, i fjor sommer når jeg var så heldig å få fly på EM med All Female, men fant fort ut at det ikke trivdes så godt som jeg hadde håpet jeg ville. Og gjennom hele den sommeren fikk jeg mye bedre kontakt med flere fra en annen klubb; Lakers og Shining Star. Det var så rart, for når jeg først hadde fått plass på laget og det ble offisielt at jeg byttet klubb, føltes det som om jeg allerede hadde gått der lenge. Jeg ble så godt tatt imot av absolutt alle, fikk jeg mange nye venner, og har aldri følt meg så hjemme på et lag før som jeg har gjort her. Det er ikke rart jeg ble fort knyttet til både laget og klubben.Den første sesongen med Shining kan jeg helt ærlig si at har vært min beste cheersesong noensinne. Var første gangen jeg fikk gå på et lag hvor jeg følte jeg kunne yte mitt beste, som jeg kunne utvikle meg og folk hadde lyst til å hjelpe meg med det. Har så mange gode minner og på konkurransen synes jeg selv vi har gjort det sykt bra. Vi er kanskje ikke de beste i Norge, men vi har hvertfall best rykte på oss. Vi er åpne for alle, slenger ikke dritt eller er høye på pæra, vi er ydmyke og imøtekommende. Vi jobber hardt for målene vi setter oss, vi backer opp hverandre og står på for å bli det beste vi kan bli.
  Noe som er det jeg liker så godt med klubben, alle blir tatt like godt imot enten de er nybegynnere, landslagsutøvere eller hva det måtte være. Jeg vet selv hvordan det er å være ny et sted, fikk jo tross alt cheerwhorestempelet etter at jeg byttet to ganger i fjor, og måten man blir tatt imot på SCL, priceless. Man må jo bare elske denne klubben?

Kunne sikkert ha sittet og skrevet side opp og side ned om alt jeg elsker med denne klubben, alt som er bra, alt som er best og enda bedre en det. Kunne skrevet om alle konkurransene jeg har deltatt på iført blå drakt og hva som gjorde hver og en av de så herlig perfekte, men det får jeg lage et eget innlegg om senere.
  Jeg er hvertfall veldig heldig og takknemlig for å ha et så fantastisk lag som jeg kan dele tre dager av uken min med. Mange timers trening hvor vi jobber beinhardt for å bli bedre, mange timer med moro og god stemning med den beste gjengen i hele Norge! Kan ikke få beskrevet med ord hvor mye dette laget betyr for meg, jeg virkelig elsker det og cheerleading av hele mitt hjerte. Enten du føler jeg fortjener det eller ikke er det dette laget jeg kom inn på, det eneste jeg vil gå på, det er her jeg føler meg hjemme, og det er her jeg kommer til å gå cheersesongen 2012/2013!
Dette skal bli den beste sesongen noensinne, jeg bare vet det

Photoshoot med Nina

6

Tror aldri jeg la ut disse bildene her, men de er hvertfall fra April i år og er tatt av Nina Larsen, en fotograf her fra Aurskog. Jeg har vært på utplassering hos henne for tre år siden og hatt litt kontakt med henne siden da. En dag fikk jeg en melding av henne som lurte på om jeg hadde lyst til å stå modell for henne en dag, jeg ble veldig glad over å bli spurt og svarte et stort ja med en eneste gang. Jeg vet fra før av at hun er en veldig flink fotograf og at bildene garantert kom til å bli kjempefine. Hun hadde noen bilder hun hadde sett for seg i en låve og hadde lyst til at jeg skulle opp på at bjelke to-tre meter over gulvet og gjøre noe greier. Og siden jeg er "tøff og myk" som hun sa siden jeg driver med cheerleading trodde hun jeg ville passe bra til det.

Det var veldig morsomt å holde på og bildene ble superfine! Hadde vært kjempemorsomt å gjøre igjen.


Hentet bildene fra facebook, så er litt forskjellige størrelser osv.
Hva syntes du om bildene? 

Starlets - 540

6


Starlets hadde en veldig bra trening forrige onsdag. Fikk til både en 540 som stod BOOM og 360 scale, det var sykt gøy. Gleder meg sånn til å lage rutine og stille på konkurranse jeg nå!
Håper treningen i dag går like bra ♥ 

Tirsdagstrening

6
Hahahha, så stygg.. Skal smile til kamera og sånn :D

Flinke Amalie og grunna!

Hun var heelt ny på uttaket for noen uker siden, skikkelig naturtalent!
Og på treningen på onsdag gjorde vi noe skikkelig gøy! Kan si så mye at alle hadde like klær og det var fullt av studiolys og lamper der. Kan du tenke deg hva vi gjorde?

Scl oppvisning

11

Fine gjengen!

3

Hadde egentlig fikset noen bilder fra både i dag og i går som jeg skulle til å legge ut, men så ble pc'n tom for strøm og laderen ligger igjen hos Sondre, og jeg orker ikke gjøre alt på nytt på macen nå. Så kommer noen litt sene bilder i morgen når jeg har får ladet den igjen.

I dag hadde hvertfall seniorene på Lakers oppvisning på en fotballkamp på Jessheim, Superstar, Shining og Starlets. Var sykt bløtt på banen når vi skulle på, for av en eller annen grunn jeg hvertfall ikke forstår vannet de hele fotballbanen i pausen, så vasset nesten rundt der. Gikk fint da, og var veldig gøy. Jeg har dessverre ikkenoe film, for minnekortet mitt var fullt, men jeg kan høre om noen andre har film som kan bli lagt ut. Her er hvertfall et supersøtt lagbilde av oss snuppene på Shining ♥ Kommer mange fler bilder senere!

Hva er det fornoe med blogg?! Fargene på bildene jeg legger ut blir så blasse og stygge! Dette bildet er så fint når jeg ser det på macen, så legger jeg det ut her, og så forsvinner alt av farger og kontraster, og det ser flatt og kjedelig ut. Åh, blir irritert her!

Outfit og sånn

6

,