Hvem slikket bollen ren?

14

I dag er det bestevennkveeeeld, nok en gang. Vi har nettopp laget.. Ja, 10 poeng til den som gjetter riktig. Og nå skal vi se ferdig senkveld før vi legger oss ned under dynen og ser på lovely film. Dette blir en fin fredag. Hva gjøre dere i kveld?

Du er unik

9

Hadde et mobbeprosjekt på skolen, hvor jeg så sjansen til å lage tidenes mest klisjeplakat. Med et klisjeportrettbilde, klisjeoverskrift og klisjeskrift. Got to love it, huh? 
Haha. Hva syns du?

Klassetur i Oslo

5

Jeg kom nettopp på at jeg ikke har blogget de to siste dagene. Og som alle andre standardbloggere må jeg starte med unnskyldningene; i går hadde jeg helt glemt at jeg hadde en blogg og i dag var jeg ikke hjemme. Done!

Var på en veldig koselig klassetur til Oslo i dag med Peppes, kino og rusling rundt i Oslos gater. Utrolig bra tur! Hadde tatt med kamera og greier for å fikse ordentlig innlegg fra idag med mange fine bilder. Men flinke meg glemte minnekortet hjemme, bra jobbet! Derfor blir det iPhone kvalitet på dere, søtiser!

Koosekveld!

13

Bestevenn kveld med snakkis, pizza og masse filmer. Føler det er så lenge siden jeg har sovet hos Rikke og gjort noe morsomt, selvom det egentlig ikke er det. Skal kooose oss resten av kvelden hvertfall ♥ Og innkjøpene kommer i morgen, tror jeg. Hva gjør du denne lørdagen?Grilltur med klassen

2

Var på grilltur med klassen på torsdag, og.. Vel, grillet. Fikk skikkelig barneskoleminner av å se grillpølser, marshmellows, isTe, sjokolade, skog og bål på ett sted. Var utrolig koselig, og jeg må si jeg digger klassen vår. Føler alle er ganske sammensveiset allerede. Gleder meg til to Osloturer neste uke med den gjengen! Må også nevnes at vi vant quizen med to andre klassen, go 1KMC.

Hvis noen skulle lure på hvordan en colaflaske blir av å holde den over flammer.. Så blir den sånn her.


Two things to aim at in life

2

Klar for høsten!

8Overraskende nok kom jeg meg fra Sørumsand til Jessheim med buss og tog i dag, uten problemer. Skulle ønske jeg kunne sagt det var på egenhånd, men å skulle bytte på frogner - et sted jeg ikke aner hvor er og må gå noen minutter for å komme fram - funker ikke med fjerne meg. Så fulgte de som skulle dit jeg skulle og spurte sikkert flere ganger til samme person om jeg skulle dit eller dit. Men kom jeg fint fram, og fikk kjøpt alt jeg trengte. Eller, mami kjøpe. Tusen takk, mæms! Både sko, jakke, skolebag og noen småting. Ble en del poser, for å si det sånn. Og brukte evigheter inne på dna for å finne ut hvilke sko som var purrfekt.
Vil dere se innkjøpene ordentlig?

Legg forresten merke til hvor mye pels det er. Pelsfetisj ♥ Jeg er klar for høsten hvertfall! 

Nye sko og jakke?

12

Etter skolen i dag drar jeg rett til Jessheim og møter mami. Trenger noen nye sko, en varmere jakke og en skoleveske/bag ting. Så håper jeg finner noe jeg liker i dag, for jeg trenger det. Har brukt fritimen i dag til å lete litt rundt på nettet og funnet hvertfall noen sko og en jakke jeg kunne tenke meg. Eller ikke jakken, vil ha en jakke som ser nesten sånn ut men som er kort. Lange jakker er stress. Men skoene likte jeg, og vurderer å kjøpe meg akkurat de hvis de er gode å ha på.

Hva syns du? Kunne du ha kjøpt deg noe liknende?

Chillekveld midt i uken!

3

Er så deilig å sitte på et nyryddet rom, nydusjet i kosebuksen med pc'n på fanget og morsomme ting på tv'n. Vurderer egentlig å komme med opp av sofaen og finne ut noe å ha på meg på skolen i morgen, og Jessheim for den saks skyld. Skal dit i morgen med mami for åå kjøpe meg noen nye sko, skoleveske og forhåpentligvis ny jakke. Har ikke kjøpt meg sånne ting på... Evigheter? Can't wait.
Hvordan ser din torsdagskveld ut?
Close ups

10Noe av det jeg liker mest med media er når vi får utdelt hvert vårt kamera, en liten "oppgave" og skal gå ut og fotografere hele timen. Er så sykt gøy, og det er så åpent og vi får gjøre hva vi vil. I dag skulle vi ta nærbilder av noe rett utenfor skolen og få til fin komposisjon og egentlig bare ta et bilde vi selv syns er fint. Blir ikke så mye nærbilder, er tatt med et gammelt kamera med en dårlig standardlinse, så dette er det nærmeste vi kommer. Anyways, hva syns du om bildene? Kick double - and a half

11

Var en superawesome trening i dag. Som Eva sa, som et lag var dette den beste treningen vi har hatt så langt i sesongen. Jeg slet litt i ps og stunt i dag, men toss. Uææ, har ikke ord for hvor mye jeg elsker kick dobbel, trippel, twister og kicker. Evig gøy. Prøvde på kick trippel i dag, mangler fortsatt en halv runde, var jo første gang jeg prøve. Men neste trening så sitter den. Happiness ♥ 

Ey kids, don't smoke

8

Haha, lok på skolen i dag. Skulle ta bilder til en journalistsakgreieting. Jeg endte opp med disse bildene, tatt kjapt med iphonen og redigert i photoshop. Tycks?

Ett bilde - to årstider

11Nighttime!

5

Trøtt og sliten.. Så jeg går og legger meg. Treningen var bra, jeg er glad men død som en fisk. Sov godt, alle små ♥
Forresten, gratulerer til Camilla som postet kommentar 9800 på bloggen. Gratulerer, du vinner heder og ære. Lol!

Lek i photoshop

9

SCL Shining Star 2011/2012

11

Mark har laget en superduperawesome video av Shining Star. Kan ikke si annet enn at jeg elsker den ♥ Han lager så sykt bra filmer. Har et mål om å en dag klare å redigere sånne fancy videoer. Anyways, I'm in loooove!

Snart så jeg ikke gidder å skrive det lengre, men 1080p og fullskjerm er best.

Treningsvideo - Hokksund!

16

Kommer en del senere enn hva den skulle, er litt vanskelig med dårlig nett. Men her er hvertfall videoen fra vi var på Hokksund og trente. Er bare tre flikker og en araberflikk av meg der, ellers er det alle de andre superawesome lakersene. Mange som fikk til mye nytt den dagen, flinkiser ♥

Hva syns du om videoen? Husk, 1080p og fullskjerm er tommel opp!

Todays outfit #150911

10

Var såå sikker på at jeg hadde postet dette innlegget på skolen i dag, men jeg var tydeligvis så flink jente at jeg fulgte med i timen isteden. Har ikke hatt nett hjemme før for ikke så lenge siden. Derfor har det blitt mye blogging på skolen isteden. Jaja, same shit. Her er det jeg hadde på meg i går. Hva syns du?
Tror du på kjærlighet ved første blikk?

13

Okei, dere klarte å overtale meg. Jeg legger ut animasjonsfilmen Rikke og jeg lagde på skolen. Fikk forholdsvis bra respons når den ble vist for hele trinnet, så da tenker jeg at det ikke kan være såå ille. Men det må sies at dette er første prosjektet vi har på media, så ikke forvent dere noe sykt bra. 
Hva syns du om filmen? 

Foto på skolen

10

Jeg chillern på skolen for tiden. Har hatt foto igjen i dag, og nok en gang fått oppgaven "gå ut og ta et bilde du syns er fint - kom inn og rediger", noe som igrunn er ganske greit. Selv om det ikke er lett å komme på noe å ta bilde av. Anyways, dette var det jeg fikk ut av denne timen. Hvilket bilde likte du best?
Tatt av Rikke // Redigert av meg

Happyness!

9

Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men nettet døde. Sorry!

Jeg kjenner jeg er så glad for tiden. Treninger går superbra, eg Tomas begynner å få til mer i ps, jeg har supre venner, supre lesere, supre dager og godt huømør. Jeg tror mye av det har å gjøre med alt dere skriver til meg. Føler jeg nevner det i hvert innlegg nå, men det bare kommer fler og fler søte kommentarer. Det har faktisk gjort dagene mine, selvtillitten og humøret hundre ganger bedre. Setter så stor pris på det, at dere aner ikke ♥

Ellers er animasjonsfilmen ferdig og levert, så hadde egentlig tenkt til å redigere Hokksund videoen og legge ut til dere. Men rekker ikke det i dag, så håper den kommer i løpet av morgendagen. Anyways, over og ut.
Har du det fint for tiden?
Håkon er superawesome!

8

Dere mååå lese. Marte som skriver cheerleadingbloggen har postet et nnlegg om Håkon. Håkon den superawesome-flyer-base-turner-naturtaltentet av en all arounder som Shining er så heldige å ha. Og som jeg er så heldig å ha som en av mine beste venner ♥ Håkon er verdens herligste gutt, og jeg er sinnssykt glad i han. Han har verdens herligste personlighet, smiler alltid når jeg er med han og er like rar og teit som meg. Også er han noe sinnssykt flink - har ikke ord.

Sjekk denne nydelige kick dobbelen hans, som faktisk overroterer og går to og en halv. Lett at han tripler den neste trening, a! Jeg er noget sjalu på den kan dere tro. Dere må lese hele innlegget HER! Og kommentere  hvor flink han han eeer.

Animasjonsfiiiiilm

8

Sitter og redigerer ferdig animasjonsvideoen til skolen. Skal leveres i kveld, men er snart ferdig så skal nok gå fint. Blogger mer når jeg er ferdig. Gleder meg hvertfall veldig til jeg kan legge ned hele greia, begynner å bli skikkelig lei dette prosjektet. Hah, er fortsatt veldig usikker på om jeg tør å legge ut den ferdige filmen. Dersom vi ikke blir slaktet i morgen, og dere overtaler meg så kan det hende.

Anyways, sjekk filene til treningsvideoen fra Hokksund snek seg med på bunn der. Den skal redigeres ferdig når jeg er ferdig med skolestuff. Gleder meg så mye mer til å redigere ferdig den ♥

Animasjonsprosjekt på media!

14

Vi driver med vår første oppgave på media, skal lage animasjonsfilm. Og har da laget figurer av plastelina og tatt sikkert 700 bilder for å sette sammen filmen. Jeg var så heldig og komme på gruppe med superperfeksjonisten Rikke, som er kjempeopptatt av at ting skal være søtt, se pent og gjennomført ut. Oppgaven skal leveres i morgen, og vi er snart ferdige med redigeringen. Hvis filmen blir sånn halvveis til vellykket kan det kanskje hende jeg legger den ut. Får se, anyways.. Se de søte figurene vi lagde ♥ Schæstepar!

PS: Setter så utrolig stor pris på alle de søte og koselige kommentarene, de bare renner inn for tiden. Fikk virkelig humøret mitt opp i skyene i går. Tusen takk alle!!
Stikker til Hokksund!

15

Wuui, bare fem minutter til jeg blir hentet og drar til Hokksund sammen med Lakers for å turne i denne fancy turnhallen jeg snakket litt om. Fysøren, jeg gleder meg som bare det! Skal bli superawesome, hadde vært enda bedre om jeg hadde vært helt frisk, men jeg skal ikke la det ødelegge. Har allerede begynt å manne jeg opp til å gjøre strak salto ut i grop. Burde ikke være noe skummelt, for selvom jeg lander på nakken som en forvridd pølse ned i gropa kan jeg ikke skade meg - så vi får se hva det blir til.

Kameraet blir også med i dag, så dere får se litt i kveld tenker jeg! Ha en fin dag dere også.
Skal du noe morsomt i dag?


Til mine supersøte lesere!

8

Dere er så søte for tiden. Syns jeg har fått så ange søte og koselige kommentarer i det siste, hvor jeg virkelig får komplimenter og folk skriver noe som betyr mer for meg enn en hvor det står "fine bilder!". Lange kommentarer hvor dere forteller potitive ting til meg, at dere setter pris på bloggingen min og andre ting som virkelig lyser opp dagen min. Dere søte personer, som jeg ikke aner hvem er, men som likevel tar dere tid til å skrive en lang og personlig kommentar til meg - dere lyser opp dagen min, virkelig. Får et stort smil om munnen når jeg leser sånt ♥ Får så lyst til å skrive God bless you, men det blir så klissete..

Hvertfall, det gjorde så jeg fikk lysten til å sette meg ned og redigere noen få bilder Rikke tok av meg istad. Blur litt outfit-ish, selv om jeg ikke har på meg noe spesielt. Bare et stort, deilig skjerf fordi jeg er forkjølet. Anyways, ville bare si at alle dere som klikker dere inn på bloggen min og legger igjen de søteste kommentarer - dere er best ♥ Skulle ønske jeg kunne ha en dag med alle dere og gi tilbake det dere gir til meg!
Les også søte innlegget Håkon skrev til meg her!

Oi, nå tok jeg meg selv nettopp i å skrive et jeg-har-verdens-beste-lesere-innlegg-og-jeg-elsker-dere-over-alt-på-jord-innlegg.. Men dere fortjente det!

Strømpebukse // H&M


Skjerf // cubus (?)

Klokke // Espirit

Shorts // Cubus


Quote of the day

10

Jeg hadde faktisk tenkt til å blogge ordentlig i dag, men kameraet gikk tom for strøm. Anyways, Hva syns du om bildet?


Rikke - arabar flikk strak!

10

Fortsatt syk gitt, snufser og hoster, vondt i hodet og av og på feber. Noe som resulterer i at jeg stort sett bare ligger langflat og halvsover under et varmt teppe foran tv'n i håp om å skulle bli frisk til i morgen. Da skal nemlig shining til Hokksund til en fancy turnhall med grop og alt mulig, og gjøre masse gøy. Der har jeg planer om å gjøre alt jeg normalt ikke tørr og slite meg helt ut. Så jeg burde være frisk!
Anyways, siden jeg ikke har gjort annet enn å være på skolen og sovet i det siste har jeg ikke noe spennende å dele med dere. Så kan jo vise dere denne nydelig araber flikk straken til Rikke i sommer. Er den ikke fiiin, og er ikke bestejenta mi flink?!
 
As always, endre til 1080p!

Ny skill - prep trippel!

14

Det er mange som lurer på om jeg kan skrive litt om hvordan det går på lakers, hva jeg syns, hva jeg har lært, hvordan jeg trives og om jeg kan legge ut flere bilder og videoer. Så får vel prøve å bli hvertfall litt flinkere, og starter nuu.

Ja, jeg trives veldig godt på Lakers. Tror aldri jeg har følt meg så hjemme på et lag noengang. Selv om jeg kun har gått der noen få uker, føler jeg at jeg kjenner mange av dem så godt og passer så perfekt inn. For de folkene der er like tards, merkelige, weirdos, nørds, random og hypre som meg, må jo bare bli bra?! Det er også morsomme, men harde treninger¨, man drar ikke hjem derfra uten å være svett som fy. Jeg lærer noe nytt hver trening og føler at det jeg får til blir verdsatt mer en før, og at jeg har en "plass på laget" og ikke bare er tilstede på treninger. Det er en deilig følelse ♥
 
Bare sånn for å vise et veldig dårlig iphone bilde av at jeg driver å tøyer venstreheelen min, for den skal være fin på Eiker! Lover dere.

Og for dere som også vil ha flere videoer; filmet en liten ting på trening i går. Skulle egentlig ikke trene noe som helst, for jeg er fortsatt syk, men klarte seff ikke la vær. Ville bare gjøre en prep dobbel fordi jeg syns det er skikkelig morsomt. Så kommer en eller annen plutselig og bare "prøv å triple den da". Så jeg bare - okei, why not? - og prøvde. Og se hvordan det gikk. Sinnssykt gøy! 
Og det som er enda morsommere er at Eva sier det er veldig få i norge som har triplet. Oh happiness ♥

Første dag med foto!

17
Vi hadde første dagen i dag på media hvor vi skulle lære litt mer innen foto. Eller, lærte i grunn ikke noe særlig, så for det meste på bilder tidligere elever som hadde foto til fordypning hadde tatt. Så skulle vi gå ut og ta random bilder vi syntes var fine. Og vise det fineste til klassen, noe vi ikke rakk siden vi sluttet tidlig i dag. Men hvertfall, jeg og Rikke "delte" kamera, fordi vi ville, og tok en hel masse bilder. Tenkte jeg kunne legge ut noen av dem, noen er tatt av Rikke, noen er tatt av meg. Men jeg har redigert alle.

Er ikke superbra bilder, var første gang vi hadde foto og har jo ikke lært noe enda. Og er superraskt redigert, sånn typ et halvt minutt på hver. Anyways, siden vi skulle velge ett bilde.. Hvilket bilde syns du var finest?

Noen apps å annbefale?

9

Som dere vet er jeg endelig eier av en iphone, som det tok meg evigheter før jeg fikk brukt; trengte jo nytt simkort fordi de som sitter i er bittesmå, og det brukte noen dager på å komme i posten, så måtte jeg vente enda noen dager før jeg fikk pin-koden. Så fant jeg ut at jeg måtte fikse noe med iTunes for at den skulle få slått seg ordentlig på, så da måtte jeg vente til vi fikk macen vår siden jeg skal ha iTunes der og ikke på den vanlige pc'n min. Så har vært uten mobil i sikkert to uker. 
Men nå sporer jeg av, poenget er at nå kan jeg endelig begynne å laste ned en hel haug av unyttige og nyttige tidsfordriv på den, som jeg kommer til å bli så anhengig av at hele livet mitt kommer til å bestå av å nerde random apps. Jeg har allerede lastet ned noen, men jeg vil ha fler, jeg vil ha så mange at den blir så full at jeg ikke husker alle sammen. Neida, joda. Neida.

Men er det noen som har noen apps å annbefale til meg, så skal jeg teste ut alt. Og når jeg har brukt den en stundskal jeg lage et lite innlegg til dere om mine favoritt apps ellernoe. Fikk spørsmål om det en eller annen gang. 

Hvilke apps burde jeg laste ned?

    

Blogging fra iphonen

4

Nå er særeste jannicke her på sykebesøk. Hun har hjulpet meg til å fikse iTunes konto så jeg kan klikke på AppStore. Derfor jeg tenkte jeg skulle laste ned blogg appen og se hvordan det er å blogge fra iphonen. Og der ser jeg at autokorrekten slo til og kalte Jannicke for sær når jeg egentlig skulle skrive søt. Gotta love autokorrekt
Anyways, jeg har vært hjemme i hele dag og snørret i dopapir, spist halspastiller og hostet meg halvt ihjel. Men jeg er heldigvis bedre nå, så håper jeg får dratt på skolen og trening i morgen.

Fler som er syke at the moment?
oh holy macbook

9

Etter veldig mye om og men, venting, problemer med innlogging, irriterte lærere og spente elever, har vi endelig fått macene våre. Gjett om det er deilig. Wuui, er kjempeglad. Skal behandle den som min lille baby. Er den ikke fin? ♥


See, den matcher den hvite iphonen min. Finfint!

Sleep tight

3

Ligger i senga sammen med Rikke nå, begge med litt vondt i hodet, snufser og vondt i halsen. Du kan tro vi er deilige og sjarmerende at the moment. Er også noget kvalm og supertrøtt. Så tar kvelden tidlig selvom jeg sov til langt på dag i dag. Hey, er ikke ofte jeg legger meg til å sove før klokken ti. Så sov godt, alle snupper ♥

Har du hatt en fin helg?


Rikke og Madde har tatt 10479 bilder igjen da. Kommer senere!

Chillekveld!

6

Chillern med godteri, brus, mgp Jr. og film hjemme hos Rikke sammen med Sindre, Alex og Mikael denne lørdagskvelden. Koos!
Hva gjør du i kveld? 
 

På cafè!

6

Spørsmålsrunde - Rikke svarer!

30

Kjører den typiske spørsmålsrunden hvor bestevenninnen svarer, jeg. Begynner å bli mange andre som har gjort det nå, er veldig klar over det. Men jeg har lite å blogge om, hadde lyst til å ha spørsmålsrunde, men har hatt sånn helt vanlig to/tre ganger før. 

Så derfor, Rikke svarer på alle spørsmål dere måtte ha. Enten spørsmål dere har om henne, eller til henne om meg. Eller om dere vil spørre meg om noe, det er samme. Så er det noe du lurer på, er tiden for å spørre nå! Tror Rikke hadde blitt glad for masse spørsmål altså ♥


I'm giving you the silence ' ' ' ' ' ' ' ' treatment

6

Åherregud, unnskyldunnskyld.. Har vært tidenes dårligste blogger, har ikke blogget på hele 48 timer!!! Var virkelig ikke meningen, har såå lyst til å blogge masse for i gi de fantastiske, herlige nussepusse leserne det de trenger og forventer av meg :** LOVER å bli bedre, skal blogger tre ganger hver dag med supre innlegg så dere har noe å bedrive tiden deres med..

Neida, har ingenting å unnskyld meg for. Var ganske full dag i går, hadde 50 min hjemme etter skolen før jeg stakk på trening. Og kom ikke hjem derfra før halv elleve. Og i dag har jeg rett og slett bare ingenting å fortelle dere, ingen bilder å legge ut, og ikke mye kreativitet til å finne på noe fancy likevel. Så da kan jeg vel bare si at det vil være noen dager i uka hvor det vil være stille, særlig de dagene jeg trener, og noen dager hvor jeg har masse å fortelle. So, get used to it.

Anyways, noen som har noe morsomt å fortelle?,