Jeg joiner fotokonk!

9Jeg deltar med disse bildene. Du kan også delta på fotokonkurransen ved å trykke HER! Men da må du kjappe deg, fristen er snart ute.
Jeg blir også med i den fotokonkurranse HER! med bilde nummer 2.
Hva syns du om bildene?

Trashy thursday

6

What a day, what a day, what a beautiful day.
Hvis du ser bort i fra hvordan jeg føler meg. Føler meg rett og slett som trash i dag. Vondt i hodet (som jeg har hatt over en uke i strekk nå), kvalm, svimmel og det som er. De fleste kan vel gjette på at det ikke ble noe skole på meg i dag. Ble heller et par timers ekstra soving. Noe positivt i alt det negative. Og jeg kan gjette på at hele klassen trodde at jeg ikke var der fordi jeg hadde forsovet meg i fem timer.

Har sitti i flere timer nå og lest om USA. 25 A4 sider som jeg har printa ut fra nettet. Jada, kjempegøy. Lese litt om klima, bosetting og næringsliv, love it. Er litt irritert på meg selv for at jeg ikke gjorde dette for en uke siden. Har fremføring i morra, og jeg har ikke begynt ordentlig før nå!

Så blid og fornøyd så.

Ble ikke noe trening på meg i dag heller, fordi jeg er så taper og venter til siste dagen med leksene. Skal dømme en kamp om en time da, noe som kanskje ikke er det lureste når jeg ikke er helt frisk. Men trenger man penger, så gjør man faktisk det. Kanskje jeg burde få i meg litt ordentlig mat før jeg drar?

Bare jeg som ikke er helt i hundre i dag?

TRENINGSVIDEO!

16

Her er en liten treningsvideo fra fellestreningen i dag. Det er ikke jeg som har filmet og redigert, det er MAIKEN. Du ser meg mye som base på Maiken der da. Andre treningen jeg tosser noen, også gjorde hun split og pike. Gøy!

Og nei, jeg skal ikke slutte med å være flyer. På fellesen så har vi ganske mange flyere, og siden jeg kan være base og er flyer på gs, så kan jeg brukes som litt base på fellesen.
Er et lite klipp av twobased på 0.53. Vi gjorde faktisk cupie og twist, men det var det ingen som filma :(

Hadde ikke gjort så mye om dere hadde blitt litt flinkere til å kommentere treningsvideoene altså. Har ikke lyst til å være en av de som sier"kommenter videoene mine ellers slutter jeg å blogge!", men det er så mange som ønsker masse treningsvideoer, og var mange som maste mye en stund til og med. Syns det er litt gøy å få respons på det når jeg bruker ganske lang tid på å redigere og slikt :)

Hva syns dere om videoen? Er en treningsvideo til noen innlegg under.

DØDSLEKENE SKAL BLI FILMATISERT!

8

Åååå, I'm in heaven. Jeg vet jeg kommer til å høres ut som en dum fjotis nå, men care. I sommer så leste jeg en bok som heter dødslekene, eller på engelsk, The Hunger Games. Som jeg skrev da så er det den beste boken jeg noen gang har lest. Jeg virkelig forelsket meg helt i boken. Noe som høres litt feil ut med tanke på at boken handler om ungdommer som dreper hverandre.


Awesome bok, annbefaler alle å lese den. Jeg klarte å lese den ut på to-tre dager, man blir ordentlig hekta. Jeg har skrevet mer om boka HER! 

Uansett, poenget er at boken skal bli filmatisert. Hvertfall der jeg leste om det, så vil den komme på kino i 2011. Åh, som jeg gleder meg!!!
Er også sykt spent på å se om filmen er like bra som boka (noe den mest sannsynlig ikke er) og om den blir filmet sånn som jeg har forestilt meg. Også håper jeg at Peeta er kjekk, for han er faktisk meget kjekk oppe i hodet mitt :)

Er også sykt spent på å lese den andre og tredje boka, håper noen føler for å være veldig snille og kjøpe den til meg snart da. Hinthint anyone?

Har du lest dødslekene, eller gleder deg til å se den på kino?

HJEEEEEELP MEG?!

6

Jeg har framføring på fredag, som jeg ikke har begynt på og som jeg skrive nå i kveld. Og da hjelper det ikke veldig mye at Microsoft her klikker!


Noen som kan hjelpe meg? D:

"Trrrreningsvideo!"

10

Her er videoen fra trening i går, selvom vi egentlig ikke filmet noe særlig på treningen. Fikk ikke filma noe av det som faktisk gikk bra. Som suiciden og saltoen til Marie, og en pen scorp dobbel av meg. Jaja :)


Den vannmerke greia er skikkelig irriterende btw. Og at den kom på det siste klippet, fml.

Tycks?

Video is comming!

4

I got some good news for you! Jeg har nå vært superflink jente og sitti i over en time og redigert video. Thea har vært supersnill og sendt meg noen sanger som dere var så supersnille og foreslo for meg. Så alle har vært snille og flinke i dag.


Lite fancy at man kan ta bilder med videokameraet!

Vet ikke om videoen kommer i dag eller i morra, men mest sannsynlig at den kommer i morra. Kommer an på hvor rask youtube bestemmer seg for å være i dag, og den pleier som regel å være rimelig treg. Såe, stay tuned og vent i spenning folkens!

En trøtt tirsdag!

7

Jeg har gått i halvsøvne hele skoledagen i dag. Jeg er i grunn alltid trøtt om morgenen og er aldri ordentlig våken før klokken tolv. Men i dag var det en helt ekstrem form av trøtthet. Tenkte ikke på annet enn at jeg ville dra hjem til den gode, varme senga mi og sove.

Jeg har ikke telt gjennom "stemmene" fra forrige innlegg, men jeg tror nok det var header nummer to som fikk flest. Så nå som det er klart hvilken header jeg skal bruke, trenger jeg bare å få fikset design. Men det blir nok ikke endret på en uke ellernoe, siden Emma stikker til London i morgen.


Alt for stygt bilde, men det eneste jeg rakk å ta før kameraet ble tomt for strøm. I got krøllz i dag btw, see?

Men nå må jeg hive i meg litt mat før bussen går, trening i dag nemlig!
U see my krøllz, eller?

SISTE GANG; hvilken header?

45

Okei, dette er siste gangen jeg skriver om ny header. Har allerede hatt ett innlegg for mye om det. Men saken er at søte SOFIE har akkurat laget noen søte headere til meg. Og de var så sinnsykt fine, så jeg må nok ha en avstemming til. Valgte ut den jeg syntes var finest av dem.
1.

2.

Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg, hvertfall ikke på egenhånd. For som sagt, så passer den nederste veldig godt siden jeg skriver mye om cheerleading. Den sier veldig mye om hva folk kan forvente seg av bloggen.
Men på en annen side så ønsket jeg meg i utgangspunktet et beige design. Med varme farger som passer til årstiden som er nå. Også er headeren Sofie lagde kjempesøt. Nei, jeg vet ikke!

For forhåpentligvis siste gang; Hvilken header skal jeg bruke?

Jeg liker ikke den nye knivsliperen, knivene har blitt så skarpe

9

Så nå har jeg lappet sammen fingeren med et supersøtt hello kitty plaster ♥
Noen som vil gi meg et cyber-blås, så det skal bli bra igjen?

HVILKEN HEADER SKAL JEG BRUKE?

29

Da blir det nytt design om ikke lenge! Skal bli bra med litt forandring kjenner jeg. Men jeg kom på (eller egentlig var det Maritne som sa det til meg) at det var en som hadde laget en annen header til meg for lenge siden. Noe jeg rett og rett hadde glemt. Men jeg klarer ikke bestemme selv hvilken jeg skal bruke.

Den passer egentlig veldig bra til bloggen, siden jeg skriver veldig mye om cheerleading osv. Men jeg lurte på, skal jeg bruke denne, eller en av dem fra innlegget under?

Ny header?

12

Jeg har lenge tenkt på å skifte design, begynner å gå passe lei det jeg har nå. Men jeg er ikke noe flink til å lage design og header selv. Så jeg har spurt Emma om hun kan gjøre det, men tror hun har glemt det. Hehe.

Men hvertfall, jeg redigerte to bilder nå og satte på tekst. Jeg har ikke program så jeg får redigert det på noen annen måte, men jeg lurte på om jeg kunne ha brukt en av disse?
Eller hvis noen av dere superflinke header-redigerere der ute har alt for lyst til å lage en header til meg, hadde jeg blitt kjempeglad! ♥

Hva sier du, kan jeg bruke en av dem? I så fall, hvilken?

Hodevondt på en søndagskveld..

5

Jeg er virkelig ikke i humør nå. Har kjempevondt i hodet og i halsen, er trøtt og sliten og har mest lyst til å gå og legge meg. Og når jeg er sånn, irriterer alt meg, og får lyst til å ødelegge noe. Haha!

Veldig pent! Sånn jeg føler meg atm..

Har sett på tingeling på disney channel nå, er så søt filmen. Men den ble nettopp ferdig :(((
Mamma Mia går senere i kveld, så jeg skal se den sammen med mamma, hvis jeg ikke ligger halvdæv i senga og sover innen den tid. Stor sannsynlighet for det.

Elsker å gjøre lekser på søndager!

7

Tusen takk for alle svarene på videobloggen i går! Hadde aldri trodd at jeg skulle få så mange svar, eller at det ikke ble noen negative kommentarer om at jeg høres ut som en dust. Kanskje videoblogger ikke er så ille alikevell?

Nå har jeg hvertfall ikke noe problemer med å finne ut hva jeg skal videoblogge om eller hvilke sanger jeg skal bruke. Så dere er til stor hjelp altså :)Tror kanskje jeg begynner å filme en video etterpå. Får se. Og tøyevideo begynner jeg på til uka, er så sinnsykt støl i hele kroppen nå. Også må jeg gjøre litt lekser i dag. Skrive om klimaet USA og hvorfor det skal være lovlig med aktiv dødshjelp. Det er jo det man har lyst til å drive med de siste timene av helgen!


Tja, to bilder som ikke har noenting med innlegget å gjøre. Kun fordi innlegg uten bilder er kjedelig, og at jeg redigerte dem nå. Haha, random.

Hva er dine planer for dagen?

Videoblooooooogg!

25


Dette er max flaut, bare så der vet det! Og jeg aner ikke hva som skjer med den greia midt på skjermen, noen som vet?

De innleggene med må gjøre videoen finner dere HER! -fant bare ene innlegget..

Ungdomskveld på prestegården!

4

Alt gikk i ett i går! Rett etter skolen dro jeg på trening på lørenskog, så dro jeg rett hjem i dusjen og videre til prestegården på ungdomskveld. Den ungdomskvelden er i form av kirken hvor vi først spiser litt taco og er litt sammen og prater osv, så er et andakt og bønn. Etter det kan vi bare gjøre det vi vil - sitte ved pianoet og synge og spille gitar, eller synge sing star, spille kort eller hva du har lyst til. Veldig koselig :)

Vi hadde faktisk så dårlig tid etter treningen at vi ikke rakk å ordne oss ellernoe, så vi satt der og sminket oss, haha.Har et slags brannsår på kinnet og et mini blåmerke over øyet etter treningen. Pent!

Mmm, taco! Sjekk jeg tar av med taco saus a..Og jeg knuste Maiken i sing star!!! Nei..

Ble der til klokken tolv før jeg og Maiken dro hjem til meg og sovnet til Harry Potter. Så jeg hadde en travel, men bra dag i går! :-)

Har dere slike ungdomskvelder der du bor?

Litt snakkis om pytagoras og treig pc

4

Har vært en ganske fullbokka dag i dag også. Har rett og slett ikke så veldig mye tid til å blogge og få til ordentlige og interessante innlegg for tiden. For skole er tross alt viktigere enn å fortelle verden hva jeg gjør fra dag til dag.

Selvom jeg gjorde det litt i går kveld når jeg egentlig skulle øvd til prøve men isteden gikk og blogga. Skulle lære oss 53 forskjellige hav, øyer, sjøer land osv. Og slikt lærer jeg meg veldig fort,og etter en halvtimes øving, kunne jeg det. Så prøven gikk veldig greit i dag, og da gjorde det vel ingenting at jeg prioriterte bloggen?


Har irritert meg halvveis ihjel over den supertreige pc'n her. Tok år og dag bare for å legge ut noen usle bilder. Og når det først funket, så gjorde det ikke det alikevell. "Untiteled" - tre ganger på rad! Lot irritasjonen min gå utover tyggisen jeg hadde i kjeften, så jeg er litt sliten i kjeven..


Er også ferdig med alle ukens lekser, og trenger derfor ikke sitte til sent på torsdags kveld eller dra tidlig på skolen på fredag for å gjøre det. En utrolig deilig følelse, kanskje burde begynne å gjøre det til en vane?

Var nesten litt gøy å gjøre matteleksene i dag og. Jada, du leste riktig. Gøy. For vi har bl.a om pytagoras, og dere som har fulgt med på bloggen min lenge husker kanskje at jeg hadde om det på matte muntlig før sommeren? Så jeg kan det, og syns derfor det er ganske enkelt. Så derfor, matte er litt gøy :)

Det var dangens snakkis før jeg snart tar kvelden. Jeg er mer eller mindre død.
Gjør du leksene i god tid, eller venter du som regel til siste liten? Jeg gjør dessverre alt for ofte det andre.
Søt sang!

For en stressende dag!

5

Gud for en stressende dag! Stod opp tidlig for èn gangs skyld, og var på skolen kvart over sju. Rett etter skolen var det trafikalt grunnkurs, etter det rakk jeg bare en kjapp tur hjemom for å skifte før jeg dro til Finstadbru. Der skulle jeg nemlig dømme kamp for jenter 12 før det bar rett på trening, som jeg kom en og en halv time for sent til.

Men jeg tok noen kjappe bilder den ene timen jeg var og trente da:
Legg merke til at det er en gutt som løfter. Jada, det var en som fikk dratt han med seg i dag! Tommel opp :)Haha, Kristine er så søt!Sjekk hvem som var base på toss for første gang i dag a?! MEG :):):):):):)

Og Shanita var flyer på toss for første gang. Hun var kjempegod å tosse, ikke at jeg har så mye å sammenlikne med men. Skal forresten være litt base til nm, på lette ting. Hihi, er litt gøy å være base iblandt og nemlig.Haha, nice face! ♥

Haha, superkul!

På en rar måte så liker jeg at dagene er litt stressende. For da skjer det mye, og dagen virker lenger. Men passet ikke så bra i dag, siden vi har prøve i morra. Så jeg skal gå og dusje, legge meg i senga mi og lese til den nå. Så, HADE!

Hva syntes du om stressende dager?

DEN NEST MEST LESTE BLOGGEN!

17

Som sikkert flere av der har merket har det kommet en sånn rosa boks på siden, hvor man kan finne andre blogger i din kommune og kan se topplisten over de bloggene. Jeg gikk inn å sjekket den, og ble så glad. Jeg ligger nemlig på 2. plass, rett etter en mamma blogg. Hvor gøy er ikke det?


Jo, jeg skal si dere at det er kjempegøy. Vet ikke om jeg har sagt det, men statestikken min er nesten dobbelt så høy som forrige måned. For nå jeg har rundt 200 unike lesere hver dag. Åh, liker'e!

That makes me wanna make funny faces! Tommel opp for bra engelskHar du sjekket hvilken plass du ligger på i din kommune?

Autumn is on it's way!

7

Jeg merker at høsten og vinteren er på god veit til å ta over alt vi har kalt sommeridyll de siste månedene. Det har begynt å bli kaldere ute, og man kan nesten ikke bevege seg utenfor døren i bare t-skjorte. Kjenner at jeg savner sol, sommer og bading allerede. Nesten litt trist å tenke på at det er et helt år til neste gang jeg kan gå ut ei shorts.

Men på en annen side kjenner jeg at jeg nesten gleder meg litt til høsten begynner for fullt. Det å kunne ta på seg den gode varme jakken og tulla seg inn i et mykt skjerf samt de gode, varme skoene. I tilegg til at høstmoten i år er så sinnsykt fin. Hadde jeg vært rik hadde garderoben min vært full av nye høstklær. Men jeg vet at jeg kommer til å ta alt dette tilbake med èn gang gradestokken nærmer seg 10 grader.
Men èn ting som jeg hvertfall alltid vil like med høsten, er alle de fine bildene man kan ta. Det er den perfekte årstiden til å ta noen ordentlig stemningsbilder. Det er noe jeg skal prøve å få til i løpet av høsten, så skal vi se hva jeg får til.Noen kjappe på vei hjem fra trening. Har egentlig lyst til å gå ut og ta hundre bilder av løv og den fine solnedgangen som er i dag, men igjen så kommer leksene og ødelegger. Så planene mine for i kveld er hvertfall satt.

Hva syns du om at det begynner å bli høst?

En uke uten sminke?

9

Jeg har aldri hatt noe særlig med kviser eller problemer med uren hud. Det har vært mye fordi jeg renser huden hver morgen og kveld, drikker mye vann og spiser ikke sykt mye godteri og annet usunt. Men nå den siste måneden så har det virkelig grodd seg til. Var masse vennekvelder hvor jeg spiste meg halvt i hjel på sjokolade og slikt. Noe som jeg merket veldig godt på huden. Og jeg klarer ikke la være å klå på det heller, noe som bare gjorde det verre. I tilegg til at jeg har brukt sminke over det.

Så nå tenkte jeg at jeg skulle ta èn uke uten sminke i annsiktet. Da tenker jeg forsåvidt på fountadion og concealer, og skal kun bruke mascara, rouge og ting til øyenbryna. Selvom jeg syns det er helt forferdelig å gå ute blandt folk så de kan se at jeg har en liten kvise på haka, så skal jeg klare meg denne uka.
Hvis du ser nærme på øynene mine, så ser jeg heelt mongo ut. HAHA!

Jeg startet å går, så har overlevd to dager. Men den neste uka så kan jeg jo bare ta bilder av meg selv med blitsen så det ser ut som jeg har perfekt dukke-hud.


Så får vi(jeg) bare vente i spenning se om det hjelper noe.
Har du noen gang prøvd å gå en uke uten sminke? Tror du det vil hjelpe?

SNAKK OM Å VÆRE FJERN A!

8

Jeg tror aldri jeg har hatt så god til å morgenen noen gang. Stod opp kvart på sju, dusja, stekte rundstykker og lagde salat til å ta med på skolen. Jeg bare tok det helt rolig og slapp å stresse. Tror aldri jeg har vært så stolt av meg selv før, med tanke på at jeg alltid forsover meg. Så når klokka ble åtte sendte jeg melding til leiv og spurte om vi skulle sykle til skolen sammen. Da lurte han på om ikke det var litt seint, siden klokka faktisk var ni.
Hvordan i all verden klarer man å se en time feil på klokka?! Joda, det er lett - ved at man går i halvsøvne om morgenen.

Etter skolen dro jeg på trafikalt grunnkurs, så rett videre for å dømme fotballkamp. Og jeg hadde jo ikke rukket å dra hjemom, så jeg stilte opp i olabukse og rosa jakke. Også skulle det selvfølgelig bli shitkaldt ute og begynne og regne, og jeg hadde på meg olabukse. Det var den verste timen jeg har hatt på lenge, tror aldri jeg har vært så glad for å ta meg en varm dusj noen gang! ♥
Veldig random, dere får nemlig ikke se trynet mitt akkurat nå.

Men selvom alt ikke har gått helt min vei i dag, så har det også vært en sinnsykt bra dag! Er alene hjemme i natt og, men i dag kommer Maiken og Thea og holder meg med selskap. Herlig! Så da blir det ikke så skummelt som det var i går. Forresten så gleder jeg meg til å sove nå, jeg er alt for trøtt.

Vær så snill og si at det ikke bare er meg som er surrete om morgenen?

Bokeh og rose - bilder!

11

I stad fikk jeg plutselig lyst til å ta litt bilder. Så jeg tok meg kameraet og stativet ut, stilte den inn på manuell, endret til lang lukkertid og prøvde meg litt fram. Målet var å ta noen bokeh bilder, fikk det ikke helt til denne gangen. Men øvelse gjør mester..


Også har vi jo noen fine roser som står i stua, så da må man benytte sjangsen og ta noen rose-bilder.

Se så fint det blir med lyset når jeg tar bilder med objektivet. Bildet er helt uredigert faktisk.

Er ikke helt wow-faktoren over bildene akkurat, men det får gå. Nå tror jeg at jeg skal gå ned og legge meg under dyna og gjøre meg klar til en ny skoleuke.
Night, night! ♥

Hva syns du om bildene?

I'm home, all alone!

7

Det finnes ikke noe mer skummelt enn å være hjemme alene på kvelden. Mamma er borte, pappa er på jobb og broren min i lillestøm, så da er jeg mer eller mindre alene. Men heldigvis har jeg lille pusen min her til å passe på meg. Så jeg skal nok komme meg gjennom natten. Og for øyeblikket hjelper det nok at Phinies og Ferb står på, på disney channel. Beroligende med barne programmer. 

Maiken var her en tur i stad da, og vi lagde verden beste og mest herlige..

..brownies! Det vil garantert være min favoritt i evig tid. Den er stappa full av sukker og gir deg ikke annet enn ekstra magefett og deilige kviser. Men hei, det er fortsatt litt igjen av helga også er det så sykt godt.Tidenes vakreste bilde av Maiken, virkelig!

Åh, så sinnsykt kule vi er! Og bare så dere veit det, så har Maiken alt for lange tær og stygge tenner. Hvertfall i følge bloggleserne hennes. Gud, så idiotiske folk kan være til tider. Så takk dere, for at dere ikke kommer med sånne stygge, meningsløse kommentarer ♥♥♥♥♥♥♥

Fler som ikke liker å være hjemme alene?

It's so smuuuuud!

6


Jeg var helt gæren på å søle nå!Hahaha, flink.

I love smuudi. Er det noe jeg spiser(og drikker) mye for tiden så er det smoothie og salat. Kunne ha levd på det ♥
Fler som er glad i smoothie?

KAMERAET MITT!

20

Leser - "Du, hva slags kamera, hvilken modell har du? :)"

Jeg har Canon Eos 550D, hadde lenge ønsket meg speilrefleks og fikk den til konfirmasjonen min. Jeg er utrolig fornøyd med det. Virkelig, kunne ikke vært bedre.

Man kan også filme med kameraet, noe jeg var superhappy for med en gang jeg fikk det, og tenkte at "nå skal det bli masse videoblogger!". Men jeg har et lite problem med at jeg ikke får lagt i filene inn i movie maker, så jeg får ikke redigert dem. Noe som er veldig dumt, for den filmer i HD så kvaliteten er super!


Jeg er ikke helt sikker på hvordan man sier hva linsa heter, noen som kan forklare meg det? Linsa jeg har er hverfall sykt lang, men det betyr jo bare super zoom. Har også en annen linse (som egentlig er pappa sin) som er mye bedre å ta makrobilder med.

Noen bilder som er tatt med kameraet:

(Bildet er mye finere uten vannmerke)

Jeg er altså veldig fornødy med kameraet, det tar helt supre bilder! Det eneste er at det er veldig dyrt. Selve kameraet koster 7000 kr, og linsene jeg har koster 3000 kr og 4000 kr. Så jeg er veldig redd for det, med tanke på at det er verdt mer enn meg. Så hvis du er på jakt etter nytt kamera, så vil jeg annbefale dette!

Hvilket kamera har du?

GOD MORGEN FOLKENS!

5

Heihei. Herlig med helg dere, kunne endelig sove så lenge jeg ville. Har ventet på det hele uka. Haha. Men dere skal slippe å høre en lang tale om hvor glad jeg er i å sove. Jeg har egentlig veldig dårlig tid. Skal trene junior nå og blir henta om et kvarter. Og jeg ser fortsatt ut som om jeg nettopp har stått opp.
R to the ANDOM.
Fikk nesten sjokk når jeg sjekka bloggen nå. Se, det har rundet 600 lesere. Oh, happyness! ♥


Hva skal du i dag?

Everyone needs a shoulder to cry on.

16

Leste akkurat gjennom kommentarene på DETTE innlegget, igjen. Blir like rørt hver gang. Utrolig fint å tenke på at det er så mange som bryr seg og viser litt "medfølelse" for oss. Jeg har ikke sagt det, men jeg var ganske så lei meg når jeg skrev innlegget og satt med tårer i øynene og slet med å holde de inne. Det samme gjorde jeg når jeg leste alle kommentarene etterpå.

Men dere fikk meg til å føle meg mye bedre når dere kom med alle de støttende ordene. Så tusen takk! ♥
Hm, kanskje jeg bare skal klage litt til dere neste gang jeg er lei meg? Så kan dere bare få trøste meg så jeg føler meg bedre. Smaart!

Har forresten blitt mye snakk om cheerleading, treninger osv på bloggen nå. Veit ikke helt hva dere syns om det jeg? Hvis dere liker det, kommer jeg såklart til å fortsette å ha masse om cheerleading, hvis ikke - ja, da har jeg litt mindre om det.

Cheertrening!

4

Jeg er så sykt sliten i dag. Alt jeg har lyst til er å legge meg ned å sove egentlig. Heldigvis så begynner klokka å bli litt, så tar nok kvelden tidlig i dag tenker jeg.

Ellers har jeg vært på trening i dag. Og guess what?! Det har begynt to nye, er ikke sikker på om de vil fortsette, men håper selvfølgelig det. For de er overaaskende flinke i løfting og slikt til å være helt nye. Også har Kamilla kommet tilbake - tror jeg. Håper det! ♥

Catharing i bru.

Wiii, Thea tok araber flikk igjen i dag. Flinking!

Fin pose Kathi, hihi.

New girls øver hopp :)

Hihi, sjekk Lotte titter nederst der, så søt!

Var også sykt stiv i dag, for dere som bryr dere. Så å tøye ryggen var tortur, stakkars meg.

Er så gøy å trene for tiden (selvom jeg har en superdårlig flikk flakk periode). Gleder meg allerede til neste trening. I love my team

You know what they say, a girl just love her jewellerys!

9


Har endelig innredet smykkeskrinet jeg fikk til konfirmasjonen med mange av smykkene mine, love it! Ble egentlig litt fornøyd med de to siste bildene, hihi.

Hva syns du?

Skoledagen min gikk ut på å løpe 100 meter

3

I dag har vært så sykt chill dag. Kunne sove helt til klokka 09.00, stå opp og ha god tid før jeg dro til friidrettsbanen på bjørkelangen. Har vært skolekamp i dag, hvor 8-10 klassene på aurskog, bjørkelangen og bråte har konkurrert mot hverandre i forskjellige grener.

Jeg skulle løpe 100m, og jeg var så sinnsykt god! Løp den på 0.33, er sikker på at det var helt sykt å se på, når jeg var i mål før de andre hadde rukket å starte. KØDDA. Jeg dreit meg ut så hardt, og kom sist inn sammen med Anja. Men de jeg løp mot er helt sykt gode, og jeg er ikke akkurat verdensmester i spurt. Men det var en bra dag!Tøyde masse i dag da. Var varm og i tøyehumør - så hvorfor ikke? Kommer lenger ned i modtspagaten og, den dagen jeg er helt nede er jeg lykkelig! Har vært masse spagatbilder av meg i det siste, men det var de eneste jeg hadde fra i dag. Jaja, det får gå!

Men nå kom Leiv hit, vi skal gjøre lekser sammen. Morsomt. Jeg har nesten ikke gjort lekser denna uka, og har endt opp det man helst ikke skal gjøre. Spare alt til siste dagen...

Har dere skolekamp der du bor?

Treningsvideo - 15 september!

12

Okei, det er helt tragisk dårlig redigering. Er egentlig ganske flaut å skulle legge den ut, dårlig ble den. Men bare slang det sammen, og så ikke på den før jeg publiserte engang. Det skulle jeg ha gjort, mye som jeg hadde endret på da. Men det får gå for denne gang..


Se forresten at jeg gjorde scorp dobbel på 1.10 - første gang. Og Maire gjorde showsuicide (som vi kaller det) helt i starten, fliiink.
Og ikke spør om den dansen som kommer igjen der.. Eller jo, gjør det!

Hvis du ser bortifra dårlig redigering - hva syns du?

Trening, trening og smasha brownies.

7

Har vært på trening igjen i dag, sinnsykt deilig. Thea og jeg dro innover en time tidligere og lagde brownies med Maiken som vi tok med på trening. Haha, det må være noe av det ekleste jeg har sett. Ikke helt ferige brownies som vi stappa oppi en isboks og moste litt sammen. Naaam! Synd jeg ikke tok bilde..


Marie - Meg - Maiken

Holder på å redigere video fra treninga i dag, så den kommer snaart. Imens får dere kose dere med scorp bilde fra forrige trening.

Spagater - Før og etter!

15

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Betyr mye for meg å høre at så mange av dere bryr dere og kommer med støttende ord ♥ Jeg blir så rørt at jeg kjenner klumpen i halsen og tårene begynner å trille. Men det setter et smil på munnen min og får meg bare mer gira på å ikke gi opp (ikke at jeg hadde planer) og fortsette å jobbe. For den nye gs'en vår skal hvertfall være med på Eiker. Så får vi se hvordan det blir med resten.

Leser - "Kan du legge ut et bildet av deg i jentespagaten før du begynte på cheer? Var du like myk da? :P"

Nei, ikke i det hele tatt. Når jeg begynte på cheer var jeg rett og slett stiv som en stokk. Før jeg stod med beina rette og samlet og bøyde meg framover, fikk jeg ikke armene lenger ned enn til knærne!! Syns det er helt sykt å tenke på nå, skal jeg være ærlig. Kan jo vise dere noen før og etter-bilder


Og her hadde jeg allerede tøyd ganske mye på høyre spagaten - så den var verre!

Og sånn her den nå, tatt på forrige trening.


For ca et år siden, så den hadde jeg altså tøyd på i ca 7 mnd.

Og sånn er den nå. Har tøyd masse det siste halvåret for å komme helt ned, og endelig gjorde jeg det!

Men så til den jeg syntes var den morsomste av alle;

Fint annsikt. I januar 2009.

Nå i sommer. Ikke helt nede enda, men bedre enn den var!

Mange som har lurt på dette, så da har dere fått svar. Jeg var ikke myk i det hele tatt før jeg begynte på cheerleading! Og når jeg da har klart å presse meg ned i to av spagatene, da kan faktisk alle klare det. Men det eneste som funker er tøying, masse og regelmessig tøying.

Jeg skal prøve å få til tøyevideoer snart. Må prøve å få lånt meg et videokamera først, for mobilkvalitet gidder jeg ikke :)

All good things comes to an ending..

22

Leser - "Hva mener du med: "Og selvom ting ikke er så veldig greit for tiden"?"

Twisters cheerleading er et av de nye lagene her i Norge. Det var Lotte, som selv gikk på cheerleading på Tigers, som bestemte seg for at hun ville starte opp et lag her i lille Aurskog-Høland. Hun fikk med seg noen fra Bjørkelangen og senere noen jenter fra trinnet mitt. Etter at de hadde holdt på i noen måneder, ble jeg med Linn på en trening for å være med og se på, men endte opp med å bli med å trene. Jeg syntes dette var utrolig gøy, så jeg kom på neste trening, og neste trening. Så endte det til slutt opp med at jeg startet.

Jeg ble raskt satt som flyer og syntes det var utrolig morsomt. Og etter at jeg hadde gått i to (?) måneder hadde vi vårt første show. Det var et ganske kort show som vi holdt for foreldre og venner, men likevel var det nytt og spennende.

Har utrolig mange minner fra den tiden, da vi var helt nyoppstarta og hadde det så gøy på hver trening.

Så var det noen måneder til med hard trening før vi skulle ha en oppvisning til. Denne gangen var vi mange flere og gjorde mer kompliserte stunt, hopp, rop og dans. Showet holdt vi ute foran mange folk vi kjente, noe som var ganske skummelt, men nok en gang utrolig gøy.


Nå som vi  var et helt lag, som virkelig hadde begynt å komme seg mye videre, bestemte vi oss for å delta på vår første konkurranse. Noe som betydde masse hard trening de neste månedene for å være helt klare til Eriker Open 2009.

Vi hadde jobet hardt hele sommeren og trent alt for mye. Jeg og Rikke hadde også lært oss saltotoss! (Men måtte ta rett opp toss på den ene, pga dårlig mottak rett før og at bakpersonen var litt skadet)
Til tross for at vi var langt ifra de beste som var der, og endte opp med nest siste plass i vår kategori, var vi bare glade for å ha vært med. Og utrolig stolt av oss selv etter å ha kjørt et helt show og hatt det kjempemorsomt på vår første konkurranse.

Det var på denne tiden jeg virkelig begynte å skjønne hvor mye jeg elsket sporten. Jeg begynte å helle mer mot cheerleading enn fotball. Det endte til slutt at jeg sluttet på fotball og ville satse fullt på cheerleading.

Måndene gikk, og de gikk fort. For vårt nye mål var å komme oss til nm 2010. Det var noe jeg hvertfall så fram til og gledet meg utrolig masse til. Vi lagde et nytt show, men valgte å gjøre et veldig safe et. Siden mange sikkert ville være veldig nervøse, valgte vi stunt vi var veldig trygge på og som vi ville klare å kjøre bra under press.

Vi hadde også klart å få til litt turning denne gangen. Mange var godt i gang med flikk flakkene sine og var ikke langt unna å gjøre det alene. Rikke, Siri og jeg var de som klarte det alene til nm og kjørte det på matta.

Selvom vi ikke kjørte et 100% feilfritt og rent show, klarte vi oss uten fall og var kjempehappy når vi gikk av matta. Det var også første gang jeg virkelig gråt av glede. Akkurat som på Eiker var vi langt i fra de beste, men i følge oss selv hadde vi vunnet. For vi hadde klart målet vårt - å komme oss på nm og kjøre et helt show. Og den følelsen over å ha klart det, er helt ubeskrivelig.

Vi hadde også fått i gang en gs, som også fikk kjørt et show til nm. Vi hadde ikke trent sammen alle fem så veldig lenge og det var første konkurransen gs'en var med på - så kan vel ikke si at det var superbra siden jeg nå ser alle småfeilene og som jeg vet jeg får til bedre nå. Men da var vi bare utrolig glade over å ha fått det til på egentlig ganske kort tid.

Litt problemer med musikken i starten.
Har sinnsykt mange gode minner fra nm. Alle folkene jeg møtte, det bra miljøet vi hadde på laget og hvor bra alt var - rett og slett. Ting var bare helt på topp!

Så var det tiden etter nm. Vi fortsatte med å øve på forskjellige kast og stunts, og bare elsket det vi drev med. Tror aldri laget vårt har hatt en bedre periode enn mellom etter nm og før denne sommeren. Vi vokste og fikk mange nye medlemmer som var veldig gira på å lære, samtidig som vi resten av oss bare utviklet oss enda mer.

Var også på denne tiden jeg begynte med treningsvideoer, der fikk folk se litt av hva det er vi driver med og gjør på treninger. Jeg fikk også masse positiv respons på dette.

Alt gikk så bra for laget - folk var glade og treningsvillige, vi lærte masse og utviklet oss. Jeg var rett og slett i himmelen, cheerhimmelen. Det var alt som stod i hodet på meg, døgnet rundt. Det første jeg gjorde om morgenen var å se på lagbildet vårt fra nm og glede meg sinnsykt mye til trening senere på dagen.

Vi hadde også et nytt show som vi var klare for å vise på Summer Open. Vi hadde hatt showet for en 3. klasse som en slags generalprøve før konkurransen. Men så skjedde det noe utrolig dumt - Marte brakk fingeren, og vi fikk ikke deltatt. Noe som selvfølgelig var veldig dumt, men som et lite plaster på såret var hvertfall gs'en klar, uten noen brekte fingere.

Vi hadde jobbet utrolig hardt for å få til og lære oss dette showet, og selvfølgelig å lære oss alle stuntene. Hvis du ser i forhold til filmen fra nm ser du kanskje litt forbedringer?

Og vi endte opp med en 3. plass, og nok en gang kom gledestårene. Fantastisk!

Nå trodde jeg ting bare kom til å bli bedre og bedre. At vi skulle få til det bra showet til Eiker igjen og jobbe oss oppover til nm igjen, men den gang ei..

Når jeg kom hjem fra Tyrkia fikk jeg melding med en av de mest triste beskjedene du kan tenke deg. Utrolig mange folk hadde sluttet, mange baser, flyere og en veldig bra bakperson. Blandt dem var to av de som var på gs, begge kapteinene og flere av turnerne. Ikke akkurat den nyheten du ønsker deg når du kommer hjem fra ferie og gleder seg til å komme tilbake og fortsette treningen.

Det har også vært enda flere som har sluttet nå i det siste og, mange av forskjellige grunner. Så vi er kun 10 stk igjen ellernoe. Noe som jeg syns er forferdelig dumt, for jeg er så utrolig glad i laget mitt, og stolt av det vi har fått til sammen. For vi har bygget oss opp fra ingenting, og overrasket mange med tingene vi har fått til og klart på kort tid.

Så nå vet jeg helt ærlig ikke hva som vil skje framover, om dette er slutten for twisters senior eller ikke vet jeg ikke. Men jeg vet at jeg ikke vil gjøre som mange andre, jeg vil ikke gi opp! Jeg er og blir fram til det er helt slutt. For disse siste 20 månedene har betydd så ufattelig mye for meg, og jeg ville aldri klart å bare gi opp. Jeg er alt for glad i sporten og laget til det.

Twisters Fierce, we fight to the finish!
Så da vet dere grunnen til mitt dårlige humør og den dårlige bloggingen i det siste.

HELGEKOS PÅ TUSENFRYD!

8
Etter vi hadde dratt hjem til meg etter nattcupen og sovet noen få timer, stod vi opp og stresset som gale for å få med oss alt og dra på.. Dam dam dam, TUSENFRYD!

Ingen av oss har vært på tusenfryd på lenge (jeg har ikke vært der på to år ellernoe) så vi gledet oss skikkelig. Jeg hvertfall var max gira på å kjøre så mange karuseller som mulig og bli skikkelig spysjuk. Selvom det ikke var jeg som endte opp med det, stakkars Linn.


Været var vel kanskje ikke helt på topp, men det var care. Vi var i topphumør og dårlig vær betyr jo egentlig bare færre folk!

Åh, vi rakk ikke ta den :(((Woho, første gangen Maiken tok speed monster!

Selvom loopen er omtrent den kjedeligste karusellen ever, er det standard når man er på tusenfryd.

Haha, sjekk han til høyre!♥ herlig!

Regnværet ga meg også tidenes korketrekker krøller. Guud, sjekk det der a!

Var også i det nye "spøkelseshuset" - nightmare. Og herregud, det var så sykt skummelt, trodde seriøst jeg skulle dø der jeg satt. Eh, nei.. Gud, det er noe av det mest tragiske jeg har vært med på. Skikkelig nedtur, den gamle var ca hundre ganger bedre gitt!

Sinnsykt gøy å dra på tusenfryd igjen, og enda bedre og kunne dra med tre av mine beste venner! Så tusen takk jenter, for en herlig tur!
Har du vært på tusenfryd i sommer?

Tidenes beste nattcup!

3
Serr, dette er 3'de ganger jeg skriver dette innlegget! Fuck blogg.no som ikke lagrer innleggene automatisk når jeg trenger det!!

Som sagt så var jeg på nattcup på fredag kveld, og den var sinnsykt gøy der! Ble skikkelig overrasket over hvor bra dem har fått det til denne gangen. Det var noen på trinnet som hadde planlagt og fikset hele nattcupen denne gangen, og de gjorde en veldig bra jobb!


Emma og Brian er så sykt søte.

Enda søtere!

Susann og Emma.Nadia og en annen dude ved inngangen. Der satt de mesteparten av kvelden, ser ut som tidenes kjedeligste jobb. Stakkars..

Se så fullt det er på tribuna!

Noen random folk som hadde sykt lyst til at jeg skulle ta bilde av dem..

Hanna og HC.Marte.

Mot slutten av de mest spennende kampene stelte alle seg helt foran mot kanten der, noe som gjorde at alle andre så mer til random rumper enn fotballkampen.

Emilie viser skills i mål.

Erik "vinker".

En utrolig koselig kveld. Var ikke der og så finalen, men jeg vil gratulere Søndre Reunited med seieren. Og YouMe-folka som klarte å lage tidenes største nattcup med 400-450 tilskuere, dobbelt av hva det pleier å være. Også takke for tidenes beste nattcup, var sinnsykt bra der og jeg gleder meg allerede til neste!

Har dere nattcup der du bor?

NATTCUP OUTFIT!

5

Skjerf H&M

Øredobber bik bok

Armbånd gullfunn Bukse match

Nå stikker jeg på nattcup og blir der til seint i natt, og i morgen tidlig skal vi på tusenfyd. Så det blir masse bilder i morge kveld!
Tooooodles :)

Hva syns du om outfiten?

INNKJØP FRA SVERIGE!

12
Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe noe som helst når jeg var i Sverige, men som sagt så klarer jeg ikke si nei til ting jeg har lyst på. Så som facebook statusen min sier; Neste gang jeg drar på et senter, skal kortet mitt ligge igjen hjemme!


Øredobbene til venstre kostet 49,-
Resten var på 5 for 50,-

Dere klarer aldri gjette prisen!! Joda, 30,- på H&M.

Cubus, 39,-
Har lett etter sånne store perleøredobber lenge. Love them!

Kjede fra glitter 10,-

Også fant jeg et par sko på dna som jeg selvfølgelig bare måtte ha.250,- på halv pris.

Hva syns du om innkjøpene? Hva likte du best?

La oss dra til Sverige og gjøre oss blakke!

7

Jeg har akkurat vært i vårt kjære naboland Sweeden! På det store shoppingsenteret i Charlottenberg sammen med Thea og hennes superkule mamma.
Stort og fint senter, hvem liker vel ikke det?Noe av det jeg elsker mest med det senteret er at de har Kicks der, og der har dem smashbox sminke!

Gjett om jeg ønsker meg den o-glow rougen a?! Det er den hvite tuben, og er sinnsykt fin. Den dagen jeg blir rik, er den min!Hele poenget med at vi dro var egentlig så Thea kunne kjøpe seg kjole til hun skal i konfirmasjon til fetteren sin, og hun kjøpte denne fra H&M, er den ikke søt?

Og disse skoene med ca 50 meter høye hæler. For å si det sånn, jeg hadde tryna max hadde det vært jeg som skulle brukt dem.

Candyheaven! Det er standard når man er i Sverige.Avsluttet harryturen med en god og fettete pølse fra MaxiMat, med masse ketchup selvfølgelig (ikke på bildet). Og svensk farris med blåbærsmak som var kjempegod, så du burde kjøpe den neste gang du er over grensa.

Jeg tok også med meg kortet bort dit, det var vel kanskje ikke helt lurt? For jeg klarer ikke å si nei til ting, så kortet mitt er vel mer eller mindre tømt nå. Sukk. Innkjøp kommer senere i kveld


Luv it!

Er du ofte i Sverige?

Ting ordner seg nok til slutt!

5
Ja, jeg glemte å ta med kameraet på trening i dag, den ligger fortsatt urørt på senga mi. Så det ble ikke noe bilder fra i dag. Men jeg skal hvertfall prøve å få laget en liten treningsvideo om ikke så lenge, hvertfall før Eiker. Uansett så gikk treningen veldig bra syns jeg, og ting virker litt bedre. Så vi får se om det er et lys i enden av tunellen, er det ikke det man sier?

Så jeg har en litt mer slik følelse i kroppen nå, enn det jeg hadde tidligere i dag.

Det blir veldig sen blogging i morgen, for jeg og Thea stikker til Sverige rett etter skolen. Men nå merker jeg at jeg er helt død, så jeg tar natta nå. NATTIIII

Enda en vanlig, og kjedelig dag.

5
Enda en vanlig dag, som det ikke skjer stort. Eller skjedde noe i dag, måtte sykle hjem i et friminutt og hente gymtøy og klarte da og komme for sent til timen. Og i gymtimen hoppet jeg 1.35 i høyde. Utenom det, ikke stort.


Har også vært ganske greit vær i dag. Når sola først titter fram fra alle skyene.

I tilfelle noen skulle bry seg om at jeg har byttet linse til kameraet. Stjelt pappa sitt nå, og det over er det jeg pleier å bruke. Jada, interessant?


Virker som jeg bare syns livet er fælt og kjedelig for tiden, er ikke meningen det. Men jeg mangler virkelig inspirasjon for tiden, i tilegg til at det er mye lekser også er det noen andre ting som står i hodet på meg akkurat nå.

Men siden folk ville at jeg skulle ha mer om cheerleading, så skal jeg det. Og kameraet blir med på trening i dag!

Hvor høyt hopper du i høyde? Vanskelig å finne spørsmål, haha.

Random innlegg, fordi jeg har lite å si.

6
Vi hadde ikke internett i dag, så har ikke fått blogget noe. Har ikke fått sjekket facebook engang! Sykt. Men det passet meg egentlig veldig bra, for jeg hadde trening i dag og masse lekser som skal gjøres (noe som minner meg på at jeg ikke har gjort tyskleksene enda). Så da fikk jeg brukt dagen i dag på det - pluss ta litt klesvask. Så nok en gang har det ikke skjedd så mye i løpet av dagen.


Profilbilde på face, tommel opp. Hadde det nemlig supert på trening i dag. Vi har nettop valgt ut en ny gs, og det funker overraskende bra. Vi har fått prøvd masse nytt i dag, og jeg gleder meg masse til neste trening og til vi skal stille på Eiker!

Åh, sinnsykt uinteressant innlegg. Skal prøve å skjerpe meg litt, men det er ikke så lett for øyeblikket. Mye som skjer når skolen akkurat har begynt (for meg, hadde min tredje skoledag i dag. Mens resten er på sin tredje uke!) og jeg henger mye etter, så jeg har mye å ta igjen.

Men vi får se om tiden bringer med litt mer meningsfull  og interessant blogging!
Hva har du lyst til å lese om på bloggen framover? Tror jeg trenger litt hjelp.

Alanya Boat Tour!

9
Ene dagen vi var i Tyrkia skulle vi på en båttur. Det var en slags turistbåt som skulle kjøre litt rundt, med noen stop underveis med bading og masse kos. Og været var som alltid like fint, så alt var i grunn bare herlig!Oppå her lå jeg mesteparten av turen og bare slappa av, sola meg og drakk masse cola som vi fikk gratis på båten.Hasip, en jeg ble kjent med i Tyrkia, stupte ned fra en av klippene. 20 meter rett ned det! For å skryte litt av meg selv så tør jeg faktisk å hoppe fra 1'metern..De båtene var litt koselige da eller?

Sjekk det blå og fine vannet da. Der har jeg bada. Stolt.Ene stranda vi stoppet for å bade på. Enda finere i virkeligheten enn på bilde faktisk.

Hadde ikke så veldig mange bilder fra båtturen untatt det som var rundt oss, utsikten og slikt. Tenkte ikke på å ta så mye bilder, det er noe jeg angrer litt på nå. For det var en sinnsykt fin tur, og var mye rundt der som hadde vært verdt å forevige med et bilde.

Lekser og solebøker in my heart!

3

HALLAAA!

Jeg er trøtt, veldig trøtt, også er jeg sliten. Jeg har mest lyst til å bare legge meg ned å sove til i morgen. Men dessverre så ligger det bøttevis med lekser og venter på å bli gjort. Så mye av dagen blir vel brukt på det og rydde.
Skolebøker ♥♥ som jeg fortsatt ikke har satt bind på. UUps.Skal også prøve å få lagt ut noen flere bilder og slikt fra Tyrkia, får gjøre det innimellom leksene. Men først skal jeg se ferdig gosip girl. HEJDÅ!

Noen som har forslag til noe mat jeg kan lage meg nå? Jeg er sulten..
EDIT: Glemte å skrive, men jeg hadde helt sykt med 934 sidevisninger i går. Fikk helt sjokk når jeg logget på i dag. Daaaaamn!

RESTEN AV TRENINGSBILDENE!

11

Fikk det litt travelt når vi skulle innover til besteforeldrene mine istad (jeg dro mest for å spise gryteretten til mormor, jeg var sulten) så jeg rakk ikke legge ut alle bildene fra treningen idag. Så jada, Thea - Jeg skal legge ut bilde av spagaten og bowen din :)Jeg mener det, jeg var dritkul på håret der! HE HEThea er snart nede nå!Maiken har seriøst vært så flink til å tøye ryggen nå, bruen hennes blir bare bedre og bedre.Jeg bærer matter med stiiiil.

Pose #1

Pose #2

Pose #3

Jadda, Thea er da stiv som en stokk. Skulle søren meg vært flyer med de posisjonene der!
Var bare vi tre som trente i dag, så vi var i gymsalen der alene i noen timer og turna og tøyde. Lotte var der litt, men dro etter en liten stund.

Fortsett å kom med forslag til MÅ GJØRE VIDEO, har kommet inn helt sykt mye forslag nå. Liker'e!

Men nå skal jeg sove, GOD NATT!

En veldig innholdsrik dag..

6

Har vært en veldig innholdsrik dag - sove lenge, dra og trene lenge, dra hjem og dusje, lenge. Så det mest spennende skjer vel nå, skal dra innover en tur til mormor og bestefar. Så jeg må egentlig løpe. HADE!

Sjekk den kuuule sveisen min a!Maiken har drivi med hardtøying i dag, se så bra scorpen har blitt nå.

Og jeg skal ned i guttespagaten snart!


Forresten, tusen takk for alle forslag til må-gjøre videoen. Gleder meg til å begynne å filme, jeg!
Hva har dere gjort i dag?

Kom med forslag til må gjøre video!

18
I dette innlegget HER så skrev jeg at jeg og Maiken skulle lage en ny må gjøre video, noe som vi fortsatt ikke har fått somla oss til å gjøre. Men nå har vi altså planer om å lage det så fort vi får det til.

Imens så håper vi at så mange som mulig kan komme med oppfinsomme forslag til hva vi kan gjøre!

Tar med videoen jeg la ut i forrige innlegg samtidig, jeg.

Forslag til hva vi kan gjøre?

Summerfeeling!

4
For er herlig lørdag, sol og varmt ute og jeg er snart frisk igjen. Happyness! Man blir litt lei når man har vært sjuk i en uke, skal jeg love. Det er nesten så jeg gleder meg litt til å komme tilbake på skolen. Nei, hva er det jeg sier?! Jeg liker å ha frii.

For øyeblikket er Maiken og Thea her. Vi har vært å trent junior i dag, de har blitt så flinke nå. For dere som ikke visste det, så har jeg og tre andre blitt nye faste trenere for junior laget vårt. Så jeg gleder meg masse til å følge dem framover, og når dem skal begynne å konkurrere osv.


Fiksing på morgenen, alltid like sjarmerende vettu.Puuusen min!Snakkis med mosjan.
Har ikke så mye å si nå, blogger mest bare for å legge ut bildene vi tok på morgenen i dag. Hah, men jeg slutter før jeg begynner å snakke om masse uinteressant.

Hva syns du om bildene?

Bilder fra cheertrening i dag

12

Jada, enda en gang så blogger jeg om det samme som MAIKEN, men det får nå gå. Det var hvertfall trening igjen i dag, og jeg hadde det supert. Selvom vi var veldig få og mange var syke (inkludert meg) så føler jeg at vi fikk gjort mye.

Også ville jeg bare si en ting til laget mitt. At jeg er veldig glad i dere alle sammen, og veldig stolt av dere og hva vi har fått til. Og selvom ting ikke er så veldig greit for tiden, så vet jeg at vi kan få det til - vi må bare jobbe hardt for det. Go Twisters Fears!

Sjekk Thea er muskelkvinne!Shanita er så søt!

En av metodene vi bruker for å tøye ryggen og den gjør j** vondt.

Men til gjengjeld så funker den veldig bra, for bruen min har blitt bedre. Liker!

Scorpen min har også blitt bedre. Jadajada, elsker å skryte av meg selv (HE HE tulla).

Maiken har vært flink å tøye ryggen i det siste, så bruen hennes har og blitt bedre!Marie.

Første gang Maiken prøvde split i dag..

..og arabesque i løft. Flinkus!

Haha, liker det bildet. Tatt idet Marie dytter fra i araber.

Maiken.

Meg.

Marie.
Var scaletøying på gang for flyerne i dag.

Heelstretch.

Jess, veldig pen der gitt. Men Lotte dreiv med hardtøying i bow på meg i dag. For jeg skulle nemlig..

Dam dam dam.. Gjøre det i løft. First time ever. Er ikke noe pen bow akkurat, men det går seg til med litt mer tøying.

Maiken.

Maaaaai.


Herlig å trene ordentlig igjen. ♥

Hva syns du om bildene?

OUTFIT 03.09.10!

6
Det har nå gått to uker av skolen, men er det noen som klarer å gjette på hvor mye tid jeg har tilbrakt på skolen på den tiden? Èn dag tilsammen!! Første uka var jeg på ferie, og den andre har jeg vært sjuk. Så jeg har bare vært på de tre siste timene på fredagene. Digg!

Var litt dårlig på morgenen i dag, så jeg kom ikke på skolen før etter storefri. Det var alt for mange som lurte på om jeg kom sent fordi jeg hadde forsovet meg - fler enn jeg kan telle på èn hånd. Jeg er vel ikke ille med å forsove meg at jeg misser de tre første timene, vel? Haha, slemt syns jeg :-)

Men ved å være sjuk på morgenen så får man sovet lenger. Heeeerlig!

Bukse bik bok Genser vero moda Skjerf bik bok Vest only Armbånd tyrkia
Alt for stygt bilde men det var det beste jeg hadde, viser hvertfall hva jeg har kledd meg i, i dag.

Øredobber bik bok - elsker dem!

Har forresten vært på trening i dag igjen (derfor jeg blogger seint) og det var fun! Bra å begynne å trene ordentlig igjen syns jeg. Har noen bilder fra i dag forresten
Noen som vil se?

Let's fly away, to another place

7

Har hatt litt lite å finne på de siste timene, så jeg har redigert litt bilder. Her er et av dem..
Tycks?

Something to do when you're bored..

9Tycks?

Avklipte t-skjorter!

8

Istad fant jeg en pologenser som jeg har fått av Tonje for en stund siden. En sånn med høy hals, noe som jeg ikke er fan av i det hele tatt. Eller rettere sagt, jeg hater det. Klarer ikke gå med det og syns det er ekkelt. Så da fikk jeg den geniale ideen om at jeg bare kunne klippe vekk halsen.

Husk at jeg er syk på bildene, og ikke akkurat har pyntet meg!

Et litt stivt smil der, ja. Men altså, sånn så den ut før..

Og sånn ble den etterpå. Likte den mye bedre etterpå, og nå kommer jeg nok til å bruke den til og med. Selvom jeg klarte å klippe den litt skeivt, men det går nok fint.
Fikk også lyst til å gjøre det på noen plagg til..

Det funker veldig bra på t-skjorter som begynner å bli litt trange under armene. Kjekt når favoritt t-skjorta begynner å bli for liten, så kan man få brukt den litt til.

Men det kan være greit å bruke en ordentlig stoffsaks. Jeg brukte bare den jeg hadde på rommet, som ikke var så veldig bra, så de ble ikke like fint klipt overalt. Menmen, vi later som om det er meningen at de skal være sånn!

Har du noen gang prøvd det?

Sinnsinnsykt, jeg er syk!

7
Sorry for mitt fravær de siste dagene. Har ikke vært meningen, men har vært litt for opptatt av å ligge i senga mi, se på tv og snørre i et papir. Nam!

Var litt temperaturforskjell fra 40-50 grader i Tyrkia og hjem til Norge med 10 grader, så jeg ble litt værsyk for å si det på den måten. Også skulle vi jo gå flyktningsruta fra mandag til onsdag. Men selvom jeg allerede var syk så skulle jeg være med. For jeg ville jo ikke gå glipp av noe man opplever kun èn gang!

I full gang med å sette opp teltet. Jeg meldte meg ut stort sett med en gang, for jeg har virkelig ikke greie på å sette opp telt. Men det ble ferdig til slutt, og det var ikke takket være meg hvertfall. Linn og Anja, The TeltMasters!

Jadda, Linn!

Og for dere som skulle lure, på flyktningsruta så skulle vi først gå 1,3 mil før vi skulle telte på en plass sammen med to andre skoler. Åjada, gå 1,3 mil for h... Gå i våt skog og ekkel gjørme, med de tyngste bulldoserne av noen sko på beina. Gud som jeg hater å gå i skogen. Blir heller en tur til byen for meg assa.

På resten av turen er jeg ikke helt sikker på hva som foregikk for jeg måtte dra hjem etter den første natten. Med ørebetennelse, vondt i hodet og i halsen og med en ekkel forkjølelse tror jeg kanskje det var best. Jeg har bare meg selv å takke som absolutt skulle dra, men det var verdt det.

Hva er det fornoe med meg og alt for stygge grimasebilder?
Så jeg har da vært sengeliggende de to siste dagene, og jeg skal love dere at det har vært deilig. Å bare kunne sove hele dagen, og å ha en god unnskyldning til å spise masse godteri som vil få deg til å legge på deg og gi deg masse kviser om en stund. Det er herlig dere!

Jeg har forresten mye mer å fortelle fra tyrkia. Det kommer den gangen jeg har tid til det,

Flere som er sjuke?

,