da er jeg med i en konkurranse!

12
Jeg har blitt med i konkurransen til en som heter Fay, hvor du kan vinne er goodiebag til en verdi av 500 kroner! Alt du trenger å gjøre er å trykke >HER< og poste et innlegg om det på din egen blogg.
Men du må kjappe deg, konkurransen avsluttes om en uke.

29168651254294685086
Q: Er du med i denne konkurransen?
Q: Skriver jeg konkurranse riktig?

Jeg ler like mye hver gang

23
Haha, jeg må le. Dårlig humor, ftw.


Er det fler enn meg som syns den er gøy?

SE HVA JEG HAR LÆRT MEG PÅ PIANO!

9

Se hva Thea har lært meg! *stolt*
Det er det eneste jeg kan på piano. Vet jeg spiller litt feil, og ikke kna heler og blablabla. Men care.

 
Også var Thea så smart at hun filma feil vei. Så du får bare snu på hodet.

Hører du hvilken  sang det er? En klem til den som gjetter først!

SUPERKOKKEN!

6
Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vise dere middagen min. Men når Chef Madde glimter til med superretter så jeg bare vise det fram..
Så, dette spiste jeg altså til middag i går. Og det var jeg som lagde det! Det var faktisk godt og. Blir stolt jeg ass, for jeg er egentlig en elendig kokk. Hehe.

img22261

Q: Er du flink til å lage mat?

det er noe av det værste som finnes!

3

Jeg ble med Thea hjem etter skolen i dag, også ble jeg der litt lenge. Så rundt ni tiden så skulle jeg begynne å gå hjemover. Og ute var det jo svarte natta'n! Og jeg valgte da selvølgelig å gå den veien hjem med minst ganglys, minst hus og mest bekmørke veier. Lurt!

Jeg tror jeg har sett på litt for mange skrekkfilmer, for jeg blir helt paranoid når jeg skal gå hjem alene om kvelden. Og når jeg gikk forbi det ene huset kunne jeg sverge på at jeg så skyggen av en mann som hadde hengt seg! Creepy. Jeg gikk også med øreproppene godt plassert i øra, og musikk på full guffe. Men plutselig hører jeg noe som hørtes ut som noen gikk i grusen bak meg. Og jeg reiv ut øreproppene og hopper rundt, med hjertet i halsen. Men det viste seg at det bare var glidelåsen på sekken min som rasla. Flauuuut!

Det var seriøst fælt!
Jeg skal aldri gå den veien hjemover igjen. Neste gang skal Thea følge meg hjem!


Jeg hørte forresten på denne sangen litt av veien, da det var som værst. Enkelte setninger i sangen passet veldig bra;
f.eks.
"It's all up in my face, need to push it away, somebody push it away so all that I can hear is a simple song"
"What I would give to turn it off, to make it stop"
Tøffing eller?

Er du redd for å gå hjem alene om kvelden?

SPEIDERPOWER!

4
Jeg skal prøve å få svart på sprøsmålene i morra. Thea skulle hjelpe meg litt. Håper det går denne gangen. Sorry for at jeg er så treig. Det har blitt en vane for meg.

img000097

"Vi er speiderne". Oi, den var intern.
Sorry for crappy webcam bilde..

Takk for alle spørsmål!

5
Først må jeg bare si tusen takk til alle som har stilt meg spørsmål i spørsmålsrunden. Det er så gøy at det har blitt så mange. Jeg setter stor spis på det.

Jeg skal svare så fort som mulig. Jeg må bare få ordna med et kamera først. -Ja, jeg har tenkt til å svare på videoblogg. Siden det har blitt så mange spørsmål så gidder jeg ikke skrive ned alle svarene, i tilegg til at ingen gidder å lese det. happy? Så nå får jeg driti meg ut foran alle. Yey!

Også minner jeg på det ene innlegget om musikkforslag, hvis dere bare blar litt lenger ned. Jeg hadde blitt veldig glad om dere bare kunne legge igjen en liten kommentar om en sang dere liker. Kom igjen, alle veit vel om en bra sang, right? Gjentar, hadde blitt veldig glad!

-Fortsett å spørr i spørsmålsrunden!

SPØRSMÅLSRUNDE!

38
img5681
Spør om hva du vil, jeg svarer på alt så lenge det ikke blir for personlig. Du trenger ikke kjenne meg for å spørre, hvis du bare kommer inn på bloggen min hade jeg blitt glad om du bare spurte et spørsmål.
Så spørr i vei!

Men hvis det ikke blir nok spørsmål så blir det ikke noe av.

,