Antrekk til konfirmasjon

5


I konfirmasjonen til kusinen min på søndag. En veldig koselig dag ♥

Trener for SCL Shooting Star!

5

Etter å ha reklamert både på facebook, instagram over overalt ellers har har vel snart hele verden fått med seg at jeg skal trene Shooting Star sesongen 2013/204 sammen med Kristine. Vi er begge helt ferske som trenere, men vi har brukt hele sommeren på å forberede oss og føler oss nå veldig klare og ikke minst sykt gira på å få i gang sesongen. Vi har bestemt treninger, treningshelger, tur til Stavern, sosiale kvelder sammen med laget, masse frukt, styke og kondis på trening. Det blir nye drakter, tur til Paris og mye mer som kommer etterhvert. Vi skal gjøre det vi kan for å få laget best mulig og at vi skal ha det gøy samtidig. Og etter å ha vært på uttak med juniorene i går er jeg helt overbevist om at de kommer til å bli bra. Det var utrolig mye bedre enn hva jeg hadde sett for meg ♥ Mange som imponerte!

Og for dere som har lyst til å lese om cheer på bloggen; ingen fare. Jeg skal være utøver selv som vanlig, og i tillegg ha ansvar for et helt lag - det vil bli mye å skrive om. MYE som skjer denne sesongen!
Gleder du deg til å komme i gang med sesongen?
Så deilig å være tilbake på skolen

0

Nå har vi gått en uke på skolen allerede, og jeg må si at det har gått helt villt tregt. Dagene varer et helt år, så har vi fem min hjemme før vi må tilbake igjen. Det er utrolig tungt allerede å avslutte uken med norsk, matte og historie på samme dag. Men jeg har trua og motet oppe. Dette er mitt 13. og siste år på grunnskolen, jeg skal nok komme meg gjennom det!
Hvordan syns du det er å begynne på skolen igjen? Forsider til kladdebøkene mine.

Arabesque i PS

1


Nå har sesongen begynt igjen, uttak om en uke(!!!), har vært trening i går og i dag. Veldig deilig å begynne igjen, og jeg gleder meg så utrolig mye til denne sesongen. Var trener for første gang i dag sammen med Kristine. En organisert uttakstrening for både junior og senior, utrolig morsomt. Særlig når man får gode tilbakemeldinger etterpå! 
Gjorde også arabesque i PS i dag, kom plutselig på at jeg aldri har gjort det. Så måtte prøves!

Overlevde du første skoledag?

5Da var det tilbake på skolebenken igjen. Kjenner at jeg så absolutt ikke er klar for å begynne et nytt og hardere skoleår. Holdet mitt lever fortsatt i ferie og tenker bare på å leve late dager. Men jeg har lite valg, og starter dagen i morgen med matte og historie. Tror dette året skal bli bra, jeg. Har mer tro på dette enn andre året mitt. 
Hvordan var første skoledag for deg? 

J'aime

1I liverpool's gater

4

,