Fin fredag

2

I natt sov Sondre hos meg, første gang når det har vært skole dagen etter, og det var utrolig koselig! Sover aldri så godt som når han ligger ved siden av meg og koser på meg til jeg sover, tror rett og slett han bare må flytte inn snart, jeg. Jeg stod opp halv sju (Som vanlig. Flink, hæ?!) og laget frokost til oss, også kom jeg ned til han med frokost på senga. Da ble han glad da, så satt vi der og spiste frokost og hadde egentlig en litt småidyllisk morgen. Haha. Jeg er vel litt søt som gjør sånt for kjæresten min, eller?


Skoledagen i dag har faktisk ikke lært så ille. Utrolig kjedelig førstetime, men resten var bra. Fikk dratt hjem to timer tidligere og, ble ferdig med det vi skulle på prosjektet i dag litt tidligere g ligger veldig godt an så langt. Veldig deilig a tenke på at til vanlig hadde jeg vært på vei hjem nå, ikke sitti her i sola. Ellers er det utrolig fint vær, det er jo faktisk litt igjen av sommeren selv her i Norge og lille Aurskog. Så da måtte jeg jo ta med meg kamera, stativ og ta en tur ut. 


Får skikkelig sommerfølelse. Kjenner at jeg absolutt ikke er klar for høsten helt enda, så håper værguden drøyer litt for min skyld. Da hadde jeg blitt glad. Kjenner jeg meg selv rett kommer det mange flere bilder av min lille småkleine photoshoot med meg selv senere.

Nå sitter jeg her ute på verandaen i 35 grader midt i sola og slapper av, blogger og venter på Elise. Hun kommer nå snart og skal være hos meg i natt. Og i kveld skal vi se på Norske Talenter og spise ostebriks. Haha, nam! Håper alle har hatt en fin fredag, det har jeg så langt hvertfall, og gleder seg like mye som meg til å ha helg!
Er det like fint vær hos deg? 

Scorpern

2

Nå sitte rjeg på skolen og bare venter på at den skal bli ferdig egentlig. Har følt meg dårlig i hele dag, og har mest lyst til å legge meg og sove - akkurat som i går. Men nå skal jeg dra sammen med gruppa jeg jobber med på den musikkvideoprosjektsanggreia og filme, og derfra drar jeg rett på tre timers trening. Et kjapt bilde fra treningen i går, måtte jo tydeligvis gjøre scorp i ps siden det var et "krav" for å komme inn på Lakers. Så jaja, fikk nå gjøre det da, gikk så fint så. Så får se hva vi skal gjøre på treningen i dag, gleder meg veldig. Sesongen er offesielt i gang!Klar for første trening

2

Dette har vært en dag prikk lik alle andre dager; stå opp, gå på skolen, kjede seg, være trøtt, jobbe og komme hjem. Har holdt på å sovne flere ganger i dag, er så sinnssykt trøtt, så skulle helst likt å bare kunne legge meg under dyna og sove et par timer - men neida. Skal ta bussen om ti min inn til lillestrøm og se kon-tiki med klassen og så videre på årets første trening med Shining! Ååå, det gleder jeg meg skikkelig til. Tror det kommer til å bli en bra trening. Gikk forresten sminkeløs på skolen i dag, deilig. Haha!
Hva er dine planer i dag?
 

trøtt og sånn

5


Å fy søren, nå er jeg så trøtt at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Føler jeg har vært trøtt halve dagen i dag, så gleder meg sykt til å sove nå. Hvorfor sier jeg dette egentlig? Ingen bryr seg.. Egentlig skal jeg ikke sitte på macen nå engang. I mangel av noe interessant å si tar jeg bare kvelden og sier natta! Sov godt, vi blogges i morgen  ♥

JO FORRESTEN!! Har dere sett dette? Var en leser som tipset meg, sykt gøy!!

behind the scenes

4

Vi har det første prosjektet vårt i 2. klasse der vi skal lage en sang med musikkvideo. Hele skoledagen i dag har gruppen min vært på filmstudioet og filmet masse til musikkvideoen. I den klassen jeg gikk i fjor var faget video rett og slett bare gitt opp, men det her var veldig morsomt! Og klippene ble veldig bra, så jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir når det blir satt sammen. Får se om noe blir lagt ut her eller ikke, får hvertfall vente til vi er ferdige. Men jeg tror det blir veldig bra!
Hva syns du om bildene? 

Scorp/scale tøying

12


Haha, ååå så myk og søt jeg er før jeg begynner å tøye. Herremin, styggeste jeg har sett!Og til deg som raget på formspringen min og blandt annet sa at jeg ikke kunne scorp, vel stikk et annet sted og hat på folk, jeg motbeviste deg nettopp. FUCK YOU :D


Før - under - etter. Ser litt forbedringer da? 

We can get started for life

3Tenkte jeg skulle jogge meg en liten tur og så tøye litt. Treger å gå litt finere posisjoner til den kommende sesongen. Så kanskje jeg kan ta noen bilder på slutten av resultatet, er jo en stund siden det har vært tøyebilder her. Høres det bra ut?

26. August 2012

3

For en chill helg dette har vært. Det eneste jeg har gjort utenom å gjøre ingenting er å rydde rommet, vaske badet og legge potetgull oppi skåler. Sondre sov hos meg i natt, så hadde en film/forza/chillekosekveld med popcorn, potetgull og masse sjokolade. Det var koselig, det. Var litt for opptatt med å klenge på han til å ta noen bilder eller blogge noe for den saks skyld.

Men nå som han har dratt hjem sitter jeg bare og venter på at tiden skal gå, er ikke lenge før jeg drar bort på Årnes for å være med på uttaket til hiphopen. Dere husker kanskje den hiphopgruppa vi stilte med å Jamfest? Vel, var mange som var giret på å fortsette med det denne sesongen og, for det var så gøy å kunne stille i dans i tilegg til cheer. Så da gjør vi det, om det kommer til å bli veldig seriøst eller bare litt for moro skyld vet jeg ikke, gøy blir det uansett. Kan prøve å få Stian til å legge ut videoen av oss på jamfest hvis noen har lyst til å se det?


Siden vi snakker om Jamfest, her er et fra byen i Liverpool siste dagen der. Blogg ødelegger fargene helt, blir så blass og ser helt anderledes ut enn på macen min. Har uansett masse bilder fra byen der når jeg og Frida gikk rundt som jeg sikkert kan legge ut etterhvert også. Men nå går jeg og skifter til treningstøy, ønsk meg lykke til i dag a?

Rett fra hjertet

3

Har vært på den søte, lille cafèn vi har oppe på Aurskog med mamma i dag og spist salat. Det ble liksom middagen i dag. Var veldig koselig å sitte der og spise prate osv, tilbragte vel over en halvannen time der oppe etter en tur på matbutikken samtidig. Til dere som bor her jeg bor og fortsatt ikke har smakt salaten der, det burde dere. Mm, beste jeg har smakt!
Ellers har dagen i dag vært kjedelig og vanlig, sånn sett bortifra at noen raget på formspringen min, det ligger og koser seg i innboksen min, og der skal det få bli. Men wow, der var det liv i dag. Haha. Hvordan har dagen din vært?

Lykkelig som faen

8


Det føles som en evighet siden sist det var sånn, hvor jeg føler alt er bra, livet smiler og jeg kan gå rundt og være fornøyd med livet generellt. Det er helt merkelig hvordan slike ting kan ta en helomvending på no time. Er kun snakk om dager siden jeg gikk rundt og følte alt var dritt, at jeg ikke hadde noen grunn til å verken smile eller være glad for noe som helst. Følte at uansett hvor jeg gikk ble jeg snudd ryggen til og ingen ville vite om meg. En veldig kjip følelsen og når man er som meg og går og tenker unødvendig mye over ting, så mye at alt virker verre enn det egentlig er, så blir egentlig alt bare dritt til slutt.

Jeg vet ikke helt hvorfor alt plutselig føles så bra. Virker som om jeg våknet opp en morgen og ubevisst fant ut at nå skal jeg ha det bra, uansett hva. At jeg også vil ha den gode følelsen av lykke. Føler meg litt idiot som bruker det ordet, men finner ikke noen annen måte å forklare det på. Alt er bare bra; Sondre og jeg har det supert, vært sammen et halvt år, og i dag tok han meg med ut og spise. Noe som var utrolig søtt og koselig. Det går bra på skolen. Jeg klarer å stå opp tidlig om morgenen, har holdt den å stå opp halv sju hver morgen og gjett hva? Jeg er helt opplagt når jeg står opp. Det er uvandt til meg og være. Så går ikke lengre rundt hele skoledagen og tenker på senga, det er deilig, det.
   Og sist men ikke minst, så har cheersesongen begynt igjen. Jeg var veldig redd for oppstarten hvor uttaket var det første som skulle skje, og de fleste fikk vel med seg det i forrige innlegg. Og da var det så mange som skrev de herligste kommentarene, som skrev til meg på facebook, sendte meg meldinger for å ønske meg lykke til og fortelle meg at dette greide jeg, at jeg er flink selv om jeg aldri tror på det selv osv. Det hjalp virkelig SÅ mye. Alt jeg fikk fra alle sammen hjalp mer enn dere noen gang vil forstå. Ble nesten rørt til tårer når jeg så kommentarene i forrige innlegg, virkelig søtt av alle sammen. Og det som er best av alt: jeg fikk plass på Shining! Kjørte alt jeg skulle på uttaket, turnet alene, stunts og til og med salto i toss. Skalv som bare faen når jeg stod klar, men jeg gjorde det! Og bare det gir meg en utrolig god følelse i lang tid etterpå.

I skrivende stund sitter jeg på toget på vei hjem fra Sondre. Sitter egentlig bare og koser meg med kjærestepusen sin hettegenser på og Taylor Swift i ørene. Jeg smiler og er glad, noe som førte til at en mann så litt rart på meg nettopp. Haha. Satt og tenkte sånn på dette, så følte bare for å skrive det ned, og sitter egentlig og bare rabler ned masse tull. Jeg ville hvertfall bare få sagt at jeg er glad, jeg kom inn på Shining og takke alle som var så søte både før og etter. Sette sånn pris på dere alle sammen! Og sist men ikke minst, jeg er glad ♥ Haha!Meg i nuet, ligger og slapper'a i senga jeg har lagt utover hele gulvet og ser på disney, koselig. Men nå må jeg faktisk slå av pc'n, klokken er tross alt over ti. Sov godt, snupper!

Lakers uttak 2012/2013

16

Hele sommeren har det virket som om det er så lenge til. Har hele tiden tenkt at det er flere måneder til, flere uker så trenger ikke tenke på det enda. Og i dag er dagen her. Shit! Det er uttak i dag, jeg er så støl at jeg nesten ikke vet hvordan jeg skal få meg selv til å ta pushups, turne eller i det hele tatt fått dra en scorp, som i tillegg skal gjøres på mitt dårligste ben.

Jeg har lest gjennom kravene mange ganger i dag, og vet at det er mye av det jeg kan, men samtidig vet jeg ikke om jeg får til resten, eller min mangel på syke posisjoner, ekstra høyde og kilo, mangel på trening i sommer eller noe annet kommer til å ødelegge sjansene mine. For første gang er jeg helt ærlig dritstressa og nervøs foran et uttak. Dette er andre gangen jeg er med på det, og i fjor visste jeg at det ikke var krise, fordi jeg ville få en sjanse til å prøve meg på Lakers om jeg ikke kom inn. Men om jeg ikke kommer inn på Shining i år vet jeg helt ærlig ikke hva jeg gjør. Kunne gjerne ha gått på Super Star, elsker all fluffen, koreografien, dansingen og alt de er så heldige å få ha i rutinene sine. Men jeg vil fly, det er jo det jeg elsker mest med cheerleading, og hvis jeg skal få fly denne sesongen er det Shining jeg må gå på.

Sitter egentlig her og bare rabler ned tankene mine om det her. Vet ikke om jeg tørr å håpe på en plass selv om jeg vet at det er det jeg vil mest. Huff. Jeg får prøve å legge igjen alle disse tankene på tastaturet her og dra på uttaket fokusert, gira og helt klar for å gi mitt aller beste. Får bare glemme nervøsiteten, ignorere hvor støl jeg er, hvor redd jeg er for enkelte stunts og gi alt jeg har. Lenge siden sist jeg var tvunget til å gjøre det. For hvis det ender sånn at jeg ikke kommer inn vil jeg at det skal være fordi jeg redd og slett ikke var god nok. Vil ikke skylde på noen støle armen og ben, min ekstreme frykt for toss og turning eller hva nå enn det måtte være. Jeg skal gi alt. Og nå er tiden, for nå blir jeg hentet...

Ønsk meg lykke til alle sammen! Vær så snill, jeg trenger det.. 

Header og design og sånt

6I går tok jeg meg bryet å bruke ti min på å fikse en ny header. Den ble verken særlig fin, fancy eller bra laget. Men jeg ville bare ha en annen, for den forrige var egentlig ganske stygg fant jeg ut, haha!
Prøvde også å lage et nytt design på egenhånd for første gang, haha, det funket dårlig! Da jeg trodde jeg endelig var sånn tåelig ferdig fant jeg plutselig ut at jeg hadde tullet til et eller annet, og jeg fant ikke ut av hvordan jeg skulle fikse det uansett hva jeg prøvde. Så da hadde jeg kastet bort to timer på det og måtte bare tilbakestille hele greia. Herlig. Prøver på nytt en eller annen gang jeg har tid og lyst. Vil fjerne hele sidebaren, få bredere innlegg og et ganske enkelt og litt kjedeligere design. Burde egentlig være det enkleste i verden å fikse, men neida.. Får se om jeg plutselig får superhjerne og får det til på egenhånd til slutt. 
Hva syns du om headeren?

Dare to live

6

Er ikke den nye tatoveringen til Frida fin?!

Året 2012/2013

3Da er første skoledag over og et nytt skoleår har begynt, og det er på tide å sette seg inn i de gode, gamle rutinene med tidlige morgener, lange skoledager, mye arbeid, innleveringer og alt mulig som følger med. Jeg har planlagt hele sommeren hvor flink jeg skal være i alt mulig når skolen begynner, og da syns jeg det passer fint at "første" blogginnlegg handler om hvilke mål og planer jeg har for alt mulig til det kommende skoleåret. 


I år skal jeg rett og slett være skikkelig flink på skolen. Det er vidregående jeg går på, og jeg går på det èn gang og har bare èn sjanse til å gjøre det bra. Og jeg vet så godt at jeg er flink på skolen om jeg bare vil det nok. Hovedmålet er å få 5.0 eller høyere i snitt til julen og ikke synke til sommeren. Ellers skal jeg gjøre alle innleveringer skikkelig og øve til de få prøvene vi har i løpet av året, og jeg skal gå etter toppkarakterer i alt, for om jeg gidder å jobbe er det ikke så mye jeg ikke har sjans til å få det i. Også skal jeg fokusere mer i timen, selv om vi har fri tilgang til internett til enhver tid skal jeg prøve å unngå det når jeg skal jobbe. 


Klokken skal stilles på 06.30 hver morgen, og da må jeg opp. Jeg må rett og slett bare dra den trøtte røva mi ut av senga og starte dagen litt før 10 min før jeg skal ut av døra. Tror jeg kan uten å overdrive telle på èn hånd antall ganger jeg har rukket å sminke meg og fikse håret før jeg har dratt. Sminken og håret har hatt en tendens til å bli gjort på bussen, i bilen, på doen på skolen eller i første friminutt og klærne var det jeg fant øverst i skuffen som jeg bare slang på meg. Noe som gjorde at jeg følte meg veldig lite fin der jeg gikk hele skoledagen. Føler meg sikkert litt mer vel om jeg har rukket å våkne og ordne meg før jeg går ut døren hjemme. Noe som også hjelper mye på humøret hvis jeg føler meg bra.


Tenkte også å prøve en litt ny greie; nemlig å være glad og positiv hele tiden - uansett. Jeg har en tendens til å ta sorgene på forskudd, og til tider se på ting som negativt selv om det ikke nødvendigvis trenger å være det. Så nå skal jeg alltid gjøre det beste ut av ting, prøve å snu det om til noe bra og alltid ha smilet på plass uansett hva situasjonen måtte være. Det kan fort gjøre dagene mine lettere når jeg ikke føler at  hele dagen er ødelagt pga noe som egentlig er en liten bagatell.


Nytt skoleår, ny sesong, ny start. Jeg ser alltid på et nytt skoleår som en sjanse til å starte litt på nytt, dette året er inget unntak. Glemme det som skjedde forrige skoleår og se fremover, egentlig bare komme seg videre. Det er noe jeg aldri er særlig flink på; å la det ligge, fokusere på noe annet og rett og slett bare drite i det. Veldig meg å aldri klare å gi helt slipp, men nå!! Ja, nå må jeg bare. 
 
 
Ellers skal jeg bli flinkere på disse småtingene; rydde opp etter meg, fortelle folk oftere at jeg er glad i dem, holde rommet ryddig, badet rent, og spesielt jobbe hardt på treninger. I sommeren har jeg rett og slett vært litt slapp. Har vært litt flink, gikk ned fire (?) kg i løpet av ferien, men så fort jeg dro 16 dager til kypros kom de rett tilbake på plass igjen, og da ble det en times løpetur på med meg første dagen jeg var hjemme. Ellers, nada. Poenget - jeg skal aldri være redd for å prøve noe nytt på treninger og gi alt på hver ting vi gjør. Noen av målene mine er å gjøre fler rewinds, strak i toss, framlengs skru, araber flik salto og masse mer. Skal jobbe ræva av meg og bli så god jeg klarer, prøve å legge fra meg tankene om at jeg er for stor til å fly på de stuntsene og heller kjøre på og gjøre mitt beste. Jeg vet det kan bli vanskelig, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Lei av å ikke tørre ting fordi jeg føler at jeg er 10 kg for tung for det. No excuses!

Og en liten ting til, jeg skal slå av pc'n klokken senest 22.00 når det er skole dagen etter, uansett. Må være litt streng på det der. Jeg kan sitte oppe i evigheter å stalke folk på facebook som jeg knapt kjenner, lese newsfeeden opp og ned uten å egentlig ha lest noe av interesse. Må huske på at det som står på facebook der og da vil stå der i morgen også, litt viktigere å få søvn enn å se at søstra, til tanta, til naboen til svigerinna moren til en venninne som bor i nordnorge er ute på tur med hunden.


Har du noen mål for ting du skal gjøre bedre dette skoleåret?

Begynne å blogge igjen?

12Jeg har tenkt på det en god stund nå at jeg har lyst til å blogge fast igjen. Jeg har hatt en veldig lang pause nå, hvor det har kommet sånn 1-2 innlegg i mnd. Og det har vært utrolig deilig, å slippe å ta og redigere bilder hele tiden og stadig måtte huske på å legge ut innlegg fra dag til dag osv. Men jeg savner veldig det å ha et sted å legge ut ting; bilder, uinteressante tekster, innkjøp, video fra treninger, opplevelser og alt mulig. Er så koselig å sitte å se tilbake til senere. Syns det er morsomt enda å se innleggene fra i fjor og året før der og huske akkurat hvordan ting var der og da. Og det har jeg lyst til å gjøre senere med det som skjer nå, spesielt nå som jeg har fått meg en så fin kjæreste, skal begynne andre året på vidregående, cheersesongen begynner igjen og det er mye som skjer.

Har spurt litt på formspring osv, og det virker som det er hvertfall noen som vil lese, og jeg ser at jeg fortsatt har en del innom fra dag til dag. Men da lurer jeg også litt på om noen har forslag til hva jeg kan skrive om? Jeg trenger noen ideer til hvordan videoer jeg eventuellt kan lage, alt fra bilder og videoer fra treninger, vennekvelder, skoleoppgaver, studiobilder, outfits, you name it. Jeg vet ikke helt hva dere syntes er interessant. Jeg har også vært på ferie i 16 dager, så har jo evig med bilder der, også har jeg kjøpt masse klær og diverse i det siste hvis noen vil de det? Jeg er åpen for det meste, så lenge jeg har tid til å fikse det. 
Hadde du lest om jeg hadde begynt å blogge igjen?

,