I like her because she smiles at ,,,...., me and means it.

12

Rikke som blogger!
Endelig begynner jeg å forstå meg litt på photoshop! så i går lekte jeg meg litt med forskjellige måter å redigere samme bilde på. Her er et av de:

Hva syntes du? 

Miniphotoshoot med Rikke ............ beste!

9

Ble en liten spontanphotoshoot mens Rikke drev å tok outfit bilder av meg istad. Syns bildene ble kjempefine, jeg. Skal printe ut noen av de og ha på veggen på rommet ♥
Hva syns du om bildene?
 
Første gang jeg noensinne har klart ordentlig bow. Hadde ikke tøyd eller noenting, det bare plutselig gikk. Utrolig  morsomt. Skal gjøres i stunt!!
Hva jeg syns om media!

3

Det er noen som har lurt på hvordan det er på vgs, hva jeg syns osv. Og fordi som ikke vet det så går jeg medier og kommunikasjon på Sørumsand. Har cillet gå der helt siden jeg fant ut forskjellen på de forskjellige vidregåendeskolene. For som de fleste vet er jeg veldig glad i foto og video. Og som jeg har sagt hele tiden vet jeg at jeg ikek er verdens flinkeste, men syns det er evig morsomt. Så gleder meg veldig til å lære mer, noe jeg vet jeg får gjort på media. Så jeg ser veldig fram til å begynne med alle de morsomme prosjektene som kommer!

Jeg trives så langt veldig godt på skolen, og veldig godt i klassen. Den er herlig. Også er jeg i klasse med Rikke, noe som gjør alt enda bedre. Foreløpig driver vi med et animasjonsprosjekt hvor vi har laget figurer av plastelina. Forteller mer om det senere. Men har det hvertfall veldig bra, kjenner jeg gleder meg til skolen hver dag. Og foreløpig er alt slik som jeg har forventet det. Så er foreløpig veldig optimistiak og positiv til skolen!
Tok med meg kameraet på skolen i dag, så her får dere sett litt.
Todays outfit #290811

11


Kjole // bik bok, Jakke // cubus, Kjede // bik bok, Øredobber // bik bok, sko // converse
 

På Peppes!

7
NØRDHaha, nerdie fant seg NØKLER..

Kooselig å dra ut å spise med Rikke og familien, utrolig hyggelig at de ville ha meg med ♥ Hva har du gjort i dag?

Gjør noe ut av dagen!

7

Føler nesten jeg har fått mye ut av dagen i dag. Stod opp halv ni, ryddet halve rommet - noe som i grunn er ganske bra, for det så ikke ut, fikset designet, litt av menyen og innleggene der, redigert litt bilder, dusjet og tatt annsiktsmaske og moppet hele andre etasjen. Og klokken er bare tre. Wow, det er ikke den Madde de fleste kjenner. Kanskje det kommer av at jeg stod opp tidlig, og dagen da virker lengre. Hm, i så fall burde jeg prøve det oftere.
Nå skal jeg bli med Rikke og fæmmen hennes på Peppes. Blir kos ♥

Hva har du fått ut av dagen så langt?
Nytt design!

7

Har hørt av så mange nå at det var på tide med nytt desin, at det var på tide å gjøre som de sa snart. Men de har forsåvidt rett, har hatt samme design og header helt siden mars. Og det er en god stund, men creds til Sofie som laget en så fin header at jeg ikke byttet på et halvt år. Og MASSE creds til søte >Lotte< som har laget en superfin header til meg, kjempefornøyd. Tror jeg kommer til å ha det sånn som det her en stund, syns ikke det ble så værst. Fortsatt noen få ting som må fikses på, slik som menyen.

Så håper jeg at et nytt og fresht design gir meg masse inspirasjon!
Hva syns du? Likte du det best før eller etter?Everyone looks better in blue!

6

Måtte bare redigere noen av bildene fra igår. Man kan vel si at jeg fikk nytt profilbilde på facebook, da. Wuui ♥♥
Hva syns du om bildene?

Endelig har vi like drakter igjen♥

Oppvisning med Super Crew Lakers

6

Fra oppvisningen på gardermoen flymilitær et eller annet. Hele greia ble vel laget ganske der og da, og dette er andre gangen vi kjørte gjennom alt. Jeg gjorde ikke så veldig mye, så masse creds til de fine lakersfolkene som klarte det veldig bra. Jeg spotter i starten, og er base helt til venstre i stunt på Ida. Wii, gøygøy. Var så mange flyere der, så hadde ingenting imot å være base. Det er bare gøy!

Hva syns du? Må også nevnes at dette er tredje eller fjerde gangen jeg lastet opp denne. Youtube er crap.
Og som alltid, 1080p og fullskjerm er best!

Impulsinnkjøp

10

Dro en tur til bjørkelangen med mami istad for å kjøpe egentlig bare middag og noe på apoteket. Men kjenner man oss rett vet man at vi ikke klarer å gå på et senter uten å få med noe ekstra som vi "trenger" eller "bare ha". Dagen i dag var ingen unntak, haha.

Noe du likte?

Verdens deiligste gule joggebukse, og en... truse, lol.

Den ringen der syntes jeg egentlig var litt fin, men så med en gang jeg skulle prøve den istad.... knakk den. Derfor jeg aldri får hatt sånne fine ringer som alle andre. Hver gang jeg kjøper blir de endten rotet bort eller ødelagt.
Videoen fra oppvisningen kommer når youtube bestemmer seg for å være kompis igjen. Vi krangler litt for øyeblikket, dessverre..

Hatt oppvisning med Lakers!

8

Har vært på en oppvisning på gardermoen flymillitær et eller annet, med Shining og Shooting star. Veldig morsomt, min første gang med dem, selvom jeg ikke gjorde særlig på oppvisningen. Hihi, jeg legger ut film om en time ca. Når den er ferdig lastet opp på youtube.
Hva syns du om bildene?
My new baby - hvit Iphone 4

14

LOOOOOOVE
 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Har ikke ord for hvor nydelig, fantastisk, perfekt, pen, stilfull og eplete den er. Har ønsket meg Iphone i evigheter og vært grønn av misunnelse på alle som har vært så heldige og fått denne herligheten i hendene og bære den i egen lomme. Noget sent, men endelig er det min tur. Klarte å ødelegge den gamle mobilen, fikk igjen på forsikringen og betalte resten med det som var igjen av konfirmasjonspenger. Åh, lykke. Tusen takk til papsi som fikk den trygt hjem, siden jeg er skikkelig nørd når det kommer til alt som handler om å kjøpe mobiler. Og noe som er enda bedre er at jeg får macen fra skolen neste uke. Også står den rosa Ipoden min fint på kommoden på rommet, kommer til å se epler framover..
Hvordan Iphone har du? Jeg regner med at 75% av dere har Iphone altså! 

Sjekk hvor fin Frida var i drakta, a!

6


Fokus er bra. Bra bra bra

Åherlig, sjekk så utrolig nydelig hun her var i lakersdrakten, a! Hun var finere enn meg jo. Wuui, scnkuppa mi kledde den så utrolig godt ♥ AM I right?!

Todays outfit #240811

8

Er så glad for at alle er positive til at jeg har byttet til Lakers. Hadde egentlig foreberedt meg på en del hatkommentarer om hvor idiotisk det er at jeg har byttet klubb tre ganger på et halvt år, for det er faktisk veldig mye. Men glad for at dere forstår hvorfor det er sånn og unner meg det. For jeg har det veldig bra på lakers, virelig ♥ Skal på trening med de igjen nå, gleder meg som et lite barn.
Men her har dere hva jeg hadde på meg i dag. Hva syns du?
//Bikbok

Hvordan jeg gikk fra Twisters til Tigers til Lakers på et halvt år!

17

Det er mange som lurer på hvordan det gikk etter uttaket, og det er mange som vet hvor jeg endte opp og lurte på hvorfor. Så jeg tenkte jeg kunne forklare hele greia for alle, enkelt og greit.

Når jeg byttet til Tigers i mars var det først og fremst coed jeg ville inn på da, men fikk plass på all female siden de manglet en flyer som kunne de tingene jeg allerede hadde lært meg på twisters, slikt som doble twister. Og jeg var jo selvfølgelig veldig fornøyd med det da, all female er jo et helt sinnsykt bra lag - hadde absolutt ingenting å klage på ♥
Men var jo alltid coed som var drømmen, coed på Tigers. Og av forskjellige grunner ville jeg kun gå på et coedlag. Og det er ikke til å legge skjul på at coed på Tigers har blitt utrolig flinke, de hadde mange flinke flyere der fra før av og etter at både Signe fra junior og Kine skulle begynne der visste jeg at sjansene mine for å komme inn bare ble mindre og mindre. Så for å ligge litt foran i tillefelle jeg ikke kom inn der, hadde jeg en liten tanke om at jeg kanskje kunne begynne på Lakers? Jeg ble med på noen av de åpne treningene og prøvde for å se hvordan jeg ville fungere der med tanke på at de står på andre benet. Og det funket utrolig bra - direkte heel og dobbel twist på første trening med dem!

Men var jo Tigers som var førstevalget, så jeg var jo på treninger der før jeg dro på uttaket deres på søndag. Gjorde mitt beste og følte det gikk veldig bra, gjorde det ok på løpingen og styrken. Og når vi skulle inn èn og èn og vise hopp, turn og posisjoner følte jeg det gikk utrolig bra, rett og slett. Til å være død i bena etter løpingen fikk jeg til level hopp, kjørte på med første araber tempien på flere måneder alene!! Og hadde tøyd masse, så posisjonene var bedre enn noen gang. 
Stuntingen var vel ikke det helt beste, var ingen fast gruppe så mange randoms ble satt sammen, og alle var litt usynkroniserte. Men trenerne sa de visste hva jeg kunne, så det var greit, men bad meg gjøre litt ps med Lasse for å se. Noe som ikke funket suupert når begge var dritslitne og det kun var andre gangen jeg gjorde det, så man kan jo ikke forvente at jeg skal klare det med èn gang. Men fikk jo til slutt  til toss hands og cupie, noe jeg hvertfall ikke syns var så alt for ille til å være andre gangen noensinne. 


Men som sagt, var utrolig mange andre finke på Tigers coed allerede så jeg hadde fortsatt den tvilen inni meg, og helt på slutten av treningen etter at trenerne hadde snakket litt spurte jeg Anne-Sofie om hva hun tenkte, siden jeg hadde kun søkt coed når jeg hadde gått på AF tidligere. Hun fortalte da at de allerede var nok flyere på coed, så det ikke var plass til meg når jeg ikke kunne nok ps. Noe som ikke var så rart når jeg ikke har gjort det noe særlig. Men hun ville likevel tilby en en plass på AF siden de var en flyer short der. Men jeg hadde allerede sagt ifra på forhånd at jeg kun ville inn på coed, og av forskjellige grunner ville jeg ikke være på et all female lag, selvom jeg hadde hatt det veldig bra der mens jeg gikk der!
Så når jeg kom ut av hallen ringte jeg treneren til Lakers og sa jeg ikke hadde kommet inn på Tigers sitt coedlag og at jeg takket nei til all female, og spurte samtidig om det var noen mulighet for å kunne begynne hos de. Noe hun da sa umiddelbart ja til, og satte meg opp på lista over utøvere på Shining Star. For hun visste allerede hva jeg kunne og at jeg klarte å stå på deres ben og doble deres vei. Og når jeg kom hjem snakket jeg med mamma og pappa som sa det var greit, så ringte jeg Anne-Sofie og takket for alt jeg hadde fått fra Tigers, men sa jeg byttet til Lakers sitt coedlag når jeg ikke kom inn på deres. Hun virket ikke glad for det, men sa hun forstod.

Og da var det gjort, jeg hadde begynt på Lakers ♥ Så det vil si, jeg har gått fra Twisters Fierce, til Tigers All Girl Elite til Super Crew Lakers Shining Star på et halvt år! Noe som egentlig er ganske sykt, og langt fra planlagt, men jeg har kost meg i alle klubbene, men håper jeg nå har funnet den jeg kan være på i lang tid fremover. 


Dette skal bli et nytt og bedre år!

9

Kjenner at skolen har begynt igjen, for å si det sånn. Jeg har fortsatt ikke helt fått inn den rutinen med å legge meg tidlig og forstå at jeg må stå opp tidlig også. For de som kjenner meg vet at jeg er over middels glad i å sove, og at jeg forsov meg så og si hver dag på ungdomsskolen, at det var tidenes lykkedag hvis jeg kom meg opp av sengen til normal tid. Men nå er det virdregående jeg går på, og kan ikke kjøre gode, gamle sovevaner (selvom det frister). Det samme gjelder det å være slapp når det gjelder lekser, innleveringer, ting som må gjøres hjemme og et rom som jeg klarer å få fra strøkent til rent helvete før du klarer å si "strutsekylling". Så jeg har laget en liten liste med ting jeg skal gjøre mye bedre i år enn i fjor, ting jeg skal huske på, forandre og la bli en vane:

♥ Skru av pc'n klokken 23.00 hver dag. Og om jeg ikke har rukket å blogge til da, så synd for dere. Hihi, sorrii.

♥ Stå opp klokken 06.00 hver dag (No more forsove seg og stå opp fem min før bussen går) og starte med en joggetur og styrke. Jeg og Rikke skal lage et slags treningsprogram, legger ut senere.

♥ Spise frokost hver eneste dag, og dele opp salat og ta med på skolen!!! Ekstremt dårlig på det, spiser aldri frokost og tar sjeldent mat med på skolen. Så ofte spiser jeg ikke før fem tiden. Huff, ikke bra.

♥ Gjøre lekser, rydde kjøkkenet og sette på en maskin med klær før jeg setter med på pc'n og sjekker facebook og blogger.

♥ Blogge hver gang jeg har tid, forhåndsskrive innlegg som jeg kan poste når jeg ikke har tid.

♥ Rydde rommet hver søndag - støvsuge, pusse speil o.l.

♥ Starte med innleveringer tidlig isteden for sent

♥ Bli mer positiv, aldri la en liten filleting ødelegge dagen min så jeg går og er deppa for noe unødvendig.

♥ Ikke rette håret mitt. Haha, alle sier håret mitt er så fint når jeg ikke gjør noe med det. Så skal gi det et forsøk og prøve å lære å like krøllene mine.

♥ Ha et supert år!! 

♥ Og en viktig ting jeg ikke må glemme. Skal prøve å få bedre tanker om meg selv. 

 Har du noe du vil forandre dette året?

Skal skrive mer om uttaket senere, i morgen antakelig. Mange som lurer på hvor jeg endte opp og hvorfor, så forklarer alt i ett innlegg! 

Drar på uttaket til Tigers!

11

Er ganske nervøs, stressa og spent på hva som skal skje. Uææ! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg eller noen ting. Men nå drar jeg på uttak. Mitt første uttak noensinne. Ønsk meg lykke til ♥ Jeg trenger det.

Føler ikke for å blogge i dag!

4

Tar meg heller en tur bort til Rikke beste og koser meg med taco og snakkis!

De to første dagene på medier og kommunikasjon!

7

Sorry, har vært borte de to siste dagene nå. De to første skoledagene, de to første skoledagene på vidregående og de to første skoledagene på medier og kommunikasjon har akkurat vært og tatt opp all tiden på dagen, og trening all tiden på kvelden. Uansett, så langt så virker det veldig greit på skolen. Klassen er noget stille, kan man trygt si, kan fort bli litt klein stemning når ingen tør å si noe. Men er det ikke slik det ofre er når en gjeng fremmede 16 åringer blir satt i samme rom og liksom skal bli kjent. Men blir nok bedre etterhvert, håper jeg virkelig. Ellers kommer Sørumsand aldri til å se den smågale, dustete Maddeee.

I dag har jeg ikke så overraskende vært på skolen, der har jeg chillan med tre timer matte og sugerørkonkurranse før jeg dro virdre på Aurkogmarten med folk. Jeg var dessverre ikke den flinke bloggeren som tok med kameraet, det stod JANNICKE for (sorry, stjelte bildene, men trykk på navnet hennes og se hennes blogg og!).

Hvordan har dine to første skoledager vært?Ineee, en av de få fra klassen jeg har blitt kjent med - hun er søt!

Trym og Elise er så babes - og Trym har sagt han skal begynne og blogge og bli cheerleader. Flink gutt? 

Insufficient notes spilte på aurskogmarte`n. FLINKE

Var så fin her, tenkte dere ville se?

Siste dagen i sommerferien!

6

♥Åh, helt rart å tenke på at etter den dagen her er det ikke mer sommerferie før neste år. Må si denne sommeren her har vært utrolig deilig, koselig og morsom. Føler jeg har fått gjort mye, samtidig som det er utrolig mye mer jeg gjerne skulle ha fått gjort. Men uansett, i morgen starter jo det jeg har ventet på så lenge. Nemlig første året på vidregående, medier og kommunikasjon på sørumsand! Gleder meg utrolig masse, føler dette året kommer til å bli supert. Masse nytt og spennende, nye rutiner og andre ting å venne seg til. Har også laget en liste over ting jeg skal gjøre anderledes dette året, noen mål om jeg kan kalle det dèt. Men det forteller jeg om senere. Nå skal jeg ta kvelden, sove godt og være klar til i morgen. 
Sov godt, alle sammen ♥

Begynner du på skolen igjen i morgen?Sol i øya ♥  ♥


Når jeg møtte Rikke istad møtte jeg henne kledd i akkurat samme genser som meg. Hihi, ikke planlagt. Vi tenker så likt, lol..  Barbie twins, som Eva kaller oss.. Jeg som har kjøpt genseren til henne daa, er jeg ikke snill? Haha. Men jeg begynner å bli overtrøtt, tror jeg. Lol NATTA

Big plans!

6

Nå tar jeg turen bort til verdens beste Rikke. Hun har lagt store planer for oss, bad meg ta med kamera, stativ, lader og treningstøy. Må være noe bra. Hvis vi får gjort som hun har planlagt tror jeg mange av dere kommer til å bli veldig glade.

Hva tror du vi skal?
Joda, jeg går fortsatt på Tigers, dere!

8

"Trener du med SCL?" - Leser

"Hei! Blir litt forvirret med hvilke lag du faktisk går på.. Twisters? Tigers? Eller? De bildene her er jo ikke fra tigershallen, hvis du i det hele tatt går på tigers da:)!" - Leser

Skjønner at dere kan bli litt forvirret, for har ikke skrevet det sånn ordentlig.

Men jeg går ikke på twisters! Byttet derfra til Tigers i mars, og skrev et innlegg om det da. Hele twisters klubben er også lagt ned av enkelte grunner, så den fins ikke lengre. Jeg går på Tigers, og har gjort det siden jeg byttet dit, og har planer om å gå der vidre også. Jeg har vært og trent litt med lakers på deres åpne treninger enkelt og greit fordi treningene er mye bedre der enn i Tigershallen, og folk er mye mer åpne, lettere å komme inn på og har faktisk lyst til å gjøre ting med meg. På Tigers har de kun lyst til å gjøre ps med erfarne ps-flyere, og ingen har vist noen interesse for å ville gjøre noe gs eller ps med meg. (bortsett fra den ène gangen med Didrik, men det var før em osv) De gangene jeg har fått gjort noe gs i løpet av sommerferien har det vært med lakersbaser uansett. Og de er mer villige til å hjelpe meg med ting jeg trenger å øve på til uttaket på Tigers - så da drar jeg dit å trener når jeg får mye mer ut av en treningsøkt der. Har lært mer på tre treninger med de enn i løpet av hele sommerferien i Tigershallen. Skriver ikke dette for å si noe stygt om Tigers på noen måte. Men dere lurte på hvorfor, og det er grunnen.

Har ingen planer enda om å bytte til lakers. Skal på uttaket til Tigers nå i helgen, så da får vi se da hva som skjer. Så jeg går fortsatt på Tigers! Sånn, da var det oppklart. Noe mer noen lurte på? :)

 
Ja, jeg går FAKTISK på Tigers. Lol, meg som flyr helt til høyre der.

Nesten nede, etter monstertøying med Eva!!

14


For alle dere som lurer, dette er en veldig bra måte å tøye guttespagat. Enkelt og greit sette seg ned i spagaten, puste dypt inn, og så ut igjen mens noen presser deg ned. HELT jævelig. Lagde hundre stygge grimaser og begynte nesten å gråte.
Men det var verdt det.. SE HER:

Er ikke så aaalt for mye om å gjøre håper jeg. Skulle virkelig ønske jeg kom helt ned i dag, men stivna med èn gang etterpå. Men neste trening sitter den. Må advare allerede nå at da kommer det garantert nytt skryteinnlegg da. På forhånd; sorriiiii!

Er vel ikke så langt igjen, vel?

Femtendeaugusttotusenogelleve!

3

Tenkte jeg bare skulle komme innom og si hei til alle sammen, og fortelle at her i lille Aurskog er det drittvær til tusen. Har regnet som bare dèt, jeg har ikke vært utenfor døren og kun vært inne og gjort andre ting, nyttige ting da riktignok. Og nå turer jeg snart vidre innover på trening. Siste treningen før uttakstreningene begynner. Skal bruke den på å øve litt toss, forhåpentligvis. Håper virkelig på å få gjort saltotoss igjen og, kanskje litt twobased og vært litt base igjen. I tillegg skal Eva ha monstertøying med meg og presse meg ned i midtspagaten, så har nok masse å vise dere når jeg kommer hjem, for kameraet blir selvfølgelig med. Så stay tuned ♥

Hvordan ser dagen deres ut?

Innkjøp fra Jessheim

7


50 % på KICKS.. alt kostet 120-ish

Gina Tricot.. 19,-

Gina Tricot.. 29,- (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Den er såå fin på


H&M 50,- 
Litt skrukkete, har brukt den og krøllet den ned i bagen. Kjøpte en ring på h&m også, men den har jeg rotet bort alt.. Flink jente!

Pieces  50% 130,-

Pieces 29,90 ,-


Ble litt shopping i løpet av de to dagene jeg var på Jessheim, masse fint på salg, så jeg får masse for pengene. Såå fornøyd! I dag var jeg på siste dagen av Jessheimdagene, var posesalg og fikk stappet to poser såå fulle at de ble så tunge at jeg nesten ikke orket å bære de. Lurer på om jeg ikke skal vise noe derfra i et eget innlegg også, fant så mye fint. Betalte forresten 200,- for posen, KUPP!

Også var jeg på konsert med Atle Pettersen fra x-factor. I'm in looove ♥ 


Hvilket innkjøp llikte du best?

Maddie Jane

8

Jeg og Rikke hører på disse sangene heele tiden nå. Elsker sangene, elsker stemmen hennes - it's just so great. Går virkelig aldri lei, noe moren til Rikke har gjort når hun alltid setter de på i bilen og hjemme. Men åh, fiine sanger ♥

Hva syns du om sangene og Maddie Jane - great or what?! 

Jar of hearts

Rolling in the deep

Price tag

Quote of the day!

7


Bildet er tatt av Mads / / Redigert av meg
Hva syns du om bildet? 

De to siste dagene i bilder!

11Har brukt de to siste dagene på Jessheim nå. Gått rundt på senteret, brukt masse penger, drukket herlig iskaffe, spist is og nyti det fine været ute. To fine dager! Har vært der fra morgen til kveld, og skal dit igjen i morgen. Woho, jessheim ♥
Hva syns du om bildene? 

Video fra treningen i går!

9

Satt sammen en liten film fra de klippene jeg hadde igjen etter gårsdagens trening hos lakers. Var nok en åpen trening, og jeg kom egentlig mest for å se på og filme de andre, men jeg klarte ikke holde meg unna. Og det er jeg veldig glad for - fikk prøve sånn fancy ny oppgang, twobased ptich oppgang. Du ser den litt dårlig på 0.07, de på de klippene. Og heelen som dere ser, der står jeg på feil ben. Jeg er vandt til å stå på andre, og på dobbelen på  0.50 er det også feil vei. Hihi.

Også er jeg base, på fancy ting! Det var morro, det. Dere ser forsåvidt jeg syns det er gøy, for når jeg klikker i mottaket var det første dobbelen jeg tok imot. Er selvfølgelig ikke det vanskeligste å være base med stian bak, tomas som side og rikke flyr, de er awesome hele gjengen, men veldigheltutroligsinnsykt gøy fordet ♥ La meg med et smil om munnen i går!

Ble ikke noe musikk denne gangen. Gadd ikke legge på en gammel, dårlig jeg har på pc'n, og gadd heller ikke vente på at noen skulle sende. Men oi, ble mye tekst her. Sorry!
Hva syns du om videoen?
Som alltid annbefaler jeg 1080p og fullskjerm!

Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy

8

For en fin dag, sol og fint vær, skyfri himmel og jeg er oppe av sengen tidlig for èn gangs skyld. Jeg skal bruke dagen på å hjelpe mamma i butikken. Det er Jessheimdagene før øyeblikket og masse å gjøre der, og masse salg såklart! Og jeg har et kort fullt av penger for første gangen i mitt liv ♥ Men jeg skal prøve å være flink jente og bruke minst mulig.

Hvordan ser dagen deres ut? 

Snart nådd målet - guttespagaten!

9

Nå er det snart så jeg er der, faktisk.. Endelig!
Endelig er det ikke så langt unna at jeg klarer målet mitt. Et mål jeg har holdt på med lenge, og jobbet masse med, som var elendig når jeg startet men som først nå begynner å ligne noe. Jeg er ikke så forferdelig langt unna å komme ned i guttespagaten! Woho, det er lykkefølelse, det. Jeg drømte faktisk i natt - annet enn at det var en tre år gammel kinesergutt utenforvinduet mitt som drev og cheeret - at jeg var helt nede i guttespagaten. Det skal jeg love dere var en herlig følelse. gleder meg sånn til den sitter i det virkelige liv og ikke bare i drømmene. Og det er forhåpentligvis om ikke lenge.

Noen fler som begynner å nærme seg ett mål de har satt for lenge siden?

Live Love Laugh!

9

Hadde en genial idè om at å skrive "Live Love Laugh" i photoscape, printe ut og sette i en ramme ville bli veldig fint. Vel, jeg hadde rett. Syns den ble veldig søt i hyllen over skrivebordet ved siden av parfymene mine ♥
What is the clock?

7

Var ikke den klokken søøøøt?

Moments of randomness

4


Testshot, testshot... 1, 2.. 1, 2...

HALLA

Mårn du, her ser jeg ut som en dum, bleik, blond, bimbo... Me gusta?

The haaaair.. So fluffeyh!

It's tha modelpoooooose.. lolMårn, ja.. Kjækken!


En random sang til et random innlegg fordi jeg syns den er fin - like fin som deg!

Hva gjør dere i dag da?

Slush it!

6


Sminkedokka <3<3<3

Istad var jeg så godtesyk, og hadde mest lyst til å proppe i meg alt vi hadde av is og potetgull. Men så slo frøken fornuft til og fant ut at jeg skulle prøve noe nytt. Sånn som veldig mange andre er jeg veldig glad i isbiter og fikk den geniale ideen om å blande det sammen med litt saft og kalle det for slush. Det var overrraskende nok veldig godt, og det suget etter noe søtt og usunt er borte. Gjett om jeg skal lage det neste gang jeg får lyst til å spise noe jeg egentlig ikke burde spise på ukedagene!

 Hva syns du om bildene?

When I jump out of a plain 14000 feet above the ground, I put my epicface on!

3
To søte jenter har laget headere til meg!

19

Har den siste uken har jeg fått fire superfine headere av to søte jenter! Tenkte jeg skulle legge de ut her og vise de til dere. Alle fire er suuperfine. Veldig kreativt med tigerpotene og skyggen av posisjonene mine - kreativt. Hadde jeg aldri kommet på selv. Tusen takk, søtinger ♥

Hvilken likte du best?


//Laget av Christina fra OCT Galaxy. Superfin! Sjekk bloggen hennes HER.


//Laget av Lotte - superfine. Men, har du blogg? Så skal jeg linke :)

Quote of the day!

1

Liten trampolinevideo!

16

Har hoppet masse på den superfine trampolina mi i dag. Den er awesome. Må innrømme det er litt skummelt i starten, for det er litt anderledes sprett enn andre trampoliner. Så tar nok noen dager før jeg tør mer fancy greier oppå der, og da vil det komme ny video. Men lagde en kjapp en fra istad av noen få klipp. Og som alltid når du skal se videoen, annbefaler jeg å endre til 1080 og se i fullskjerm.

 Hva syns du?


Btw, noen som vet et sted jeg kan laste ned musikk. Nå brukte jeg bare en random gammel sang jeg fant på pc'n min.. Blir veldig glad for svar ♥

Birthday gift - stooooor trampoline!

9

Nå har jeg endelig fått bursdagsgevn min fra mamma og pappa. En stor, herlig og dritbra trampoline. Gjett hvem som skal øve masse med turnen sin og bli flink nå, a! Er vel heller ikke så vanskelig å gjette hva jeg skal gjøre resten av dagen. ♥ ♥ ♥  looove it.

Tusen takk, mami og papiiii!

Skal trene opp han her litt og... Dette er for dårlig, du må pointe føttene, gamle far!

SYKESTE JEG HAR GJORT NOENSINNE - hoppet i fallskjerm!

7

Helt siden jeg var tiny tiny 5 åring har jeg tilbragt hver eneste sommer på Æra, Oslo fallskjermklubb, fordi pappa er aktiv fallskjermhopper og inskruktør. Og drømmen hele tiden har da vært å få hoppe i fallskjerm selv når jeg ble 16 år. Så da var det en del av konfirmasjonsgaven min i fjor - ett tandemhopp med pappa. Og nå er jeg endelig blitt seksten år, så da var det bare å kjøre på!!


Jeg må si, det var det sykeste jeg noensinne har gjort. Å hoppe ut av det flyet var rett og slett insane. Men det rareste av alt var at jeg ikke var det minste nervøs, gledet meg som bàre det. Og det var jo sinnsykt morsomt. Annbefales på det sterkeste, opplevelse for livet! 
Her er bildene som ble tatt med mitt kamera. Kommer bilder fra lufta og video i morgen.

Har du hoppet i fallskjerm, eller har du lyst?
"Anyone can fall out of an airplane; skydivers just do it right"

11

GJETT HVA JEG HAR GJORT SOM FIKK MEG TIL Å GLISE SÅNN!

Besøk av verdens beste Lise!

10

Nå er Lise her i bygda igjen, og denne gangen sover hun hos meg. I natt blir tredje natten hun sover i sengen min. Utrolig koselig å ha henne på besøk, hun er verdens skjønneste jente. Også er hun like glad i å trene som meg, så vi har tilbringt hver eneste dag i Tigershallen og i dag på nok en trening, superkoselig.

Må også nevne at både Lise og jeg gjorde dobbel Lakersveien i dag. Og jeg gjorde direkte heel med en og en halv twist ned, supergøy -  for jeg har så vidt stått i lib på høyre før! Vi har filmet litt fra de siste treningene, så blir nok en sammensatt video fra alle dagene en gang..

Hva har du gjort de siste dagene? 

First time - flikk flakk x7 med sikrer!

11

Beklager fraværet fra bloggen.. Men det er sommer, og som jeg alltid har ment om sommerene er det absolutt ikke tiden for å late seg. Det er nå jeg skal få gjøre alt det jeg ikke får tid til ellers. Og jeg stapper dagene fulle med så mye jeg bare får til; Vennekvelder, badeturer, byturer, cafè og en hel masse trening. Sommer er egentlig nesten bare trening for meg. Og jeg går aldri to hele dager uten å trene hvertfall litt.

Så er det jeg har gjort de siste dagene, og i dag sammen med søteste Lise. Trent i Tigershallen i eevigheter, tror vi var i hallen over seks timer. Og jeg gjorde noe nytt og supermorsomt i dag. Mange flikk flakker etter hverandre med sikrer. Har aldri gjort mer enn tre, og nå gjorde jeg sju stykker - kjempegøy. De er ikke superfine, men det skal jeg få fikset på en dag.


Annbefaler å endre til 1080. Og legg merke til at flikkene går fortere og fortere jo fler jeg tar. Kommer forresten video fra treningen i dag, og lakerstrening i morgen! Stay tuned, så skal jeg prøve å ikke være treg til å redigere.

,