At the beach!

12
I Alanya hadde de tidenes fineste strand. Det var så sinnsykt deilig, vanskelig å beskrives med ord - det må oppleves!
Enkelte dager var det skikkelig store bølger. Herlighet, like før man drukna under dem hvis man stor riktig plassert. men gøy var det!

Også var det den kilometerlange stranda da. Minst like lang andre veien og. Slikt noe har man ikke i Norge!

Å ta et nattbad her er noe av det deiligste jeg har vært borti. Da var tempraturen ute perfekt og vannet var varmt og godt. Samtidig som at det ikke var så mange folk der. Så man kunne faktisk ta et skritt uten å tråkke på noen som lå og grilla seg. Helt sant!

Litt herlig eller?

Og den ene dagen fikk vi jo den geniale ideen om at vi skulle kjøre sånn banan, som jeg kaller det. For det måtte jo bare være gøy. Og det var det, helt til.. 

..vi ble slengt av på denne måten, og landa på nesten andre siden av stranda og landa oppå folk, og folk landa oppå deg. I tilegg til at vannet var uvanlig hardt å lande på syns jeg.

Så jeg endte opp med tidenes værste sutreputre tryne. Jeg fikk jo dritvondt når vi ble slengt av, og fikk slått pusten ut av meg i tilegg til å svelge 10 liter med vann. Det gjorde det ikke så mye bedre når jeg var superredd før vi begynte. Som dere kanskje skjønner så er jeg ikke veldig glad i vann..

Å gud, blir så flau over det bildet. Alle andre står rundt, smiler og syns detta var sinnsykt morsomt, så er jeg der med furteleppe og griner til pappa.
Aldri mer banan på meg!

Passe fin strand eller?
Syns forresten dere har vært veldig flinke til å kommentere nå. 20 kommentarer på de tre siste innleggene, sykt. Fortsett sånn! Elsker å få kommentarer.

EDIT: Jeg klarte å skrive beatch isteden for beach. Er det mulig?! Blir ikke 6'er i engelsk med dette her!

EN TUR JEG ALDRI VIL GLEMME

20
NEWSFLASH: grunnen til bloggpausen var at jeg skulle dra på min første utenlandsferie med familien til supervarme og herlige.. Dam dam dam. Tyrkia!

Flyturen dit føltes uendelig lang, og maten der må være noe av det ekleste jeg har spist. Jeg var helt i hundre når vi endelig landa, og fikk ikke ut annet enn "Herregud, herregud, herreguuuud. Vi er i TYRKIA!"  Vi fikk jo helt heteslag i det vi gikk av flyet, litt uvandt å gå ut til 40 grader kan man si. Så lang tights var kjempe ikke det mest ideelle, holdt på å dø av varme. Men ingenting å klage på. Var herlig der!

Random bilde fra flyplassen i Antalya.

Utsikten fra balkongen i leiligheten vi var i, chill. Leiligheten var også insane fin!Fint med krøller, du. NEI!

Han som eide den kamelen må være noe av det merkeligste jeg noen gang har vært borti!Et sånt "hei jeg er turist og går tilfeldigvis bortover her mens mamma tar bilde av meg" - bilde.

Mamma er lite kul daaaa!

"Jihaaaa!"

Det er en tur jeg aldri i mitt liv kommer til å glemme. Det skjedde så forferdig mye mens jeg var det nede. Så selvom jeg kun var der i en uke, føltes som jeg hadde vært der i evigheter. Og når jeg kom hjem igjen til alt det gamle føltes det som jeg aldri hadde vært der, på en måte. Vanskelig å forklare den der. Helt merkelig å måtte dra..

Men som sagt, skjedde så mye på turen så jeg tar det i flere innlegg. Tema for tema, på en måte.
Noen andre som har vært i Tyrkia i sommer?

Jeg er dessverre nødt til å ta pause..!

20
Nå har jeg faktisk noe litt dumt å fortelle - Jeg er nødt til å ta bloggpause i en uke. Eller litt mer enn en uke, fram til ca 28. eller noe. Det er faktisk veldig dumt, for statestikken min har blitt så mye høyere den siste måneden, og jeg har fått mange nye lesere. Så jeg har ikke lyst til å ta pause i det hele tatt. For jeg vet den vil synke, og jeg vil faktisk savne å blogge. Men må man, så må man..

And that makes me go..
Men jeg kommer sterkere tilbake om en uke. Og da kommer jeg garantert til å ha masse spennende å fortelle dere. Så bare gled dere! Og imens;

PEACE OUT SUCKERS!


Ikke glem meg da..
I'll be back!

OUTFIT 18.08.10

9


Bluse voe


Armbånd gullfunn og glitter

Her syns det litt bedre hvordan luggen ble.

Buksetights pieces

Øredobber glitter

Hva syns du?

Nææis, Madde har fått ny sveis!

10
..Og liker det!Syns veldig dårlig, men jeg har klippet tuppene og kortere lugg.

Mest sannsynlig drar jeg tilbake dit om en stund for å klippe lugger litt kortere. Vi får se!

Hva syns du? Og ser du noe forskjell?

Siste vennekvelden i sommer!

3
Hadde kveld med folk i går og jeg. Tredje dagen på rad nå, men det er jo sinnsykt koselig da! Også er sommerferien snart ferdig, så man må jo bruke tiden godt. Men jeg har faktisk ikke tid til å skrive på mye, for jeg skal klippe meg om 10 min, og jeg har ikke akkurat fikset meg. Legger ut bildene, for i dag klarte jeg å la vær å slette dem..

Så stakk jeg og Ton je ut en tur..Så koste vi oss med dette på kvelden og så på ps:i love youFølte for å pose litt med smufen på morran. Mest for å skjule annsiktet mitt.

Men nå må jeg faktisk løpe, så unnskyld eventuelle skrivefeil. HADE!

Og dumma slår til igjen!!

7
Akkurat nå befinner jeg meg hos Tonje, etter å ha hatt en super kveld i går. Jeg hadde besøk av halve aurskog føler jeg. Vi var over ti stykker som satt inne på rommet mitt hele kvelden og nesten hele natten. Leiv og Joakim dro ikke hjem før i halv fem-fem tiden. Det var så sykt koselig, og en helt vellykket kveld. Herlig!

Men vet dere hva jeg klarte eller? Selvfølgelig så måtte jo den blonde, korttenkte, og dumme Madeleine slette alle bildene på kameraet! Er det mulig!? Hadde tatt de bra bildene, også klarer jeg å slette alle sammen, av alle ting?! Åh, ble så sur jeg.. Tonjeeee. Bildene er faktisk uredigerte nå, siden Tonje er såpass taper og ikke har picasa.


Og nå skal vi faktisk rydde opp i den haugen her med klær. Kommer til å ta timer da!
Ønsk oss lykke til a?

Mine gamle noveller, stiler og innleveringer!

7
Jeg rydda litt i hyllene mine i stad, også fant jeg en gammel mappe med masse gamle ark. Gamle stiler, noveller, tentamener og andre innleveringer. Skikkelig gøy å se igjennom, og lese alt jeg har skrivi for en stund siden.
I tilegg så er de lagt inn i verdens søteste mappe.
Ole Brum liksom!Masse random overskrifter. Den øverst til venstre, The Unlocked Story, er en fantasy story jeg skrev i 8. kl som jeg faktisk ble ganske fornøyd med. Dette funker faktisk veldig bra som "inspirasjon" til skolen begynner igjen. Når det begynner for fullt med stiler og noveller som skal leveres inn. Så kan man bare se på noen av de du har skrevet for lenge siden.


Ser sånn passe rosa-dum-og-blond jente ut da. Med blondt hår, mascara, rosa genser, rosa perm, fransk manikyr og et påklistra smil for å toppe det hele. Jaja, noen må vel være sånn og?

Tar du vare på gamle stiler?

Kveld med gode venner!

5
I går var det så koselig. Martine og jeg fant plutselig ut at hun skulle komme til meg, også fant vi plutselig ut at noen andre skulle komme. Så vi var blitt seks stykker til slutt, og bare satt inne på rommet mitt og "hang". Vi er lite kule, henger på rommet.  Vi endte opp med å ha smsroulette (teit lek egentlig) og når Marius og Brin stakk så vi på saw. Tror Leiv ble en smule redd?

Sjekk Martine har blitt tan!

Å pose i sofaen er faktisk veldig kult. Btw, det er klin umulig å føle seg pen ved siden av Martine..Haha, var bare jeg som syns det var så gøy med dette bildet. For han skulle snu seg mot kameraet, så skalla han i hjørnet på skapet akkurat idet bildet ble tatt. Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel, mens de andre satt der og syntes jeg var såå teit, for det var jo ikke noe morsomt. Men det dere hva? Det var morsomt!


Legger ikke ut noe bilde av de andre som var det, har ikke spurt, hehe. Men var hvertfall veldig gøy, elsker å ha sånne kvelder med venner!

Martine endte opp med å sove over, selvfølgelig. Og vi ble liggende og snakke til kvart på seks på morran. Jeg er så glad i Martine, jeg. Elsker at jeg kan prate med henne i timesvis når det føles at det kun har gått noen minutter.
Løøv Martine forevah lizm!

Har du ofte slike kvelder med venner?

Tine Fotballskole!

11
I dag måtte jeg faktisk stå opp veldig tidlig, klokken åtte! Jeg pleier vanligvis å sove i tre timer til jeg da. Var passe trøtt når jeg våkna da skjønner du. Men det var litt deilig å stå opp tidlig og. Dagen føles mye lenger.

Grunnen til at jeg måtte komme meg ut av senga var fordi jeg skulle dømme fotballkamper på fotballskolen. Det er tine som arrangerer (hvordan skriver man arrangerer?) hvert år, og er noe jeg selv alltid har vært med på. Men jeg har ikke vært med de to/tre siste årene nå, pga cheerleadinga. Så jeg fikk ca hunde flashbacks i løpet av dagen, hvor gamle minner kom fram. Åh, savner den tiden!

Herlig!

Rikkeee! Sa bildet ville komme på bloggen! Hun er typen som man spør om når man lurer på noe. Hehe, hang rundt henne hele tiden for å spørre hvordan ting skulle gjøres. Følte meg skikkelig clueless der jeg vralta rundt. 

Hun og mammaen dro en litt frekk en føler jeg. De sa at det var oppmøte 09.45 i håp om at jeg ville komme dit til 10.00 - når oppmøtet faktisk var. Men det som var litt kjedelig var at jeg ikke kom dit før 10.03. Jeg er Frøken TREIG!Skikkelig gøy å dømme egentlig. Selvom jeg var sykt redd for å drite meg ut i starten, men det gikk seg til. Jeg dømte de minste guttene. Haha, noen av dem er skikkelig søte når de kommer utpå og ikke har peiling på hva de skal gjøre. Og ikke skjønner hvorfor det blir frispark når de har plukket opp ballen med hendene. Mens andre tar det for seriøst og klikker hvis dem bommer på mål. Åh, baaaarn! <3<3<3<3

Jeg måtte dømme alle kampene i strekk, noe som vil si at jeg sto ute på kunsten i steikende varme i flere timer. Fikk sånn passe vondt i hodet etterhvert skjønner du. Men det var hvertfall en skikkelig morsom og koselig dag. Sommeren blir ikke helt det samme uten litt fotball har jeg finni ut!

Har dere tine fotballskole der du bor?

ALDRI MER, STYGGE KURVSTATIV!

13
Endelig, kommoden min er fikset! Denne dagen har jeg ventet på i to år nå. En jobb som kun tok et par timer å gjøre, tok to år å å begynne med. Kreeeemt pappa! Sykt digg å kunne ta ut det stygge kurvstativet jeg har hatt der i en evighet nå.

Så jeg har brukt de siste timene nå på å ta ut alle klærne av kurvstativet, og flytte dem inn i den nyfiksa kommoden. Har faktisk kunnet kaste ut en hel søplesekk med klær.
Aldri mer, stygge kurvstativ. Nå kan jeg flytte den inn på badet, der den hører hjemme!

Ble det ikke mye bedre uten den?

WORKING LADY!

7
I dag er det ryddedag. Yey, det jeg elsker mer enn noe annet. Gleder meg alltid til den dagen kommer da vi skal vaske gulv, klær og hyller. Det er jo max fun da. Næt, er forferdelig kjedelig. Men det går så fint så. Når det er såpass fint vær så skal det mer til for å komme i dårlig humør.
Lekte meg litt med stativet istad, sitter og poser i min rosa sofa. Det er lite kult da!
Legg forresten merke til at jeg har forferdelig mørke øyenbryn. Faila litt med fargen i går, den satt i litt for lenge og endte opp med nesten svart. Men fargen går ut om ikke lenge, og jeg har blitt vant til det. Så det går fint.

Men nå må jeg faktisk rydde rommet mitt litt. For sofaen er nesten den eneste delen av rommet som er ryddig.

Flere som eeeelsker ryddedager?

Jeg har kjøpt meg kamerastativ og -veske!

8
I går fikk jeg masa meg til å dra innover med mine kjære foreldre og Martine, for å kjøpe noe jeg har hatt lyst på og trengt en stund nå. Nemliiiiiiiiig...

Kameraveske og...

..Kamerastativ!

Sånn er den på sitt laveste.

Og sånn er den på sitt høyeste. Så den kan bli ganske høy, perfekt.

Og noe av det jeg syns var ganske fancy med den er at det er håndtak på selve stativet. Man må bare elske det ♥ Neida. Men nå som jeg har fått stativ så betyr jo det at dere kan få flere slike bilder;

Bilder av meg! ♥ ♥ ♥ ♥ Kødda, men det er hvertfall sjangs for flere outfit bilder, for det vil jo bli lettere nå.

Kameraveska kosta 569,- Så den var ganske dyr, men det er en veldig bra kameraveske som har masse detaljer. Som en pusseklut og regntrekk. Og kamerastativet kosta 299,- så den var ikke så veldig dyr, så jeg får håpe at det ikke er dårlig kvalitet på det, siden det var billig. Begge er kjøpt hos Foto Knutsen.

Så da fikk jeg brukt opp bursdagspengene og litt av konfirmasjonspengene. Så det neste jeg skal kjøpe på er kommode, for den er fortsatt ødelagt.

Har du kamerastativ?
Og ja, Martine. Jeg måtte blogge om dette :))))

SLEEPOVER MED VERDENS KULESTE JENTER

3

Hadde en kjempekoselig kveld hos Martine i går med masse bra folk. Mye av kvelden gikk med til å se på the vioce, fordi vi ikke ble enige om hvilken film vi skulle se. Vi endte opp med å se Terkel i knipe. Tidenes beste film. Eh, nei.

Var litt gøy når vi skulle finne film, for vi stakk bort til Tommy for å låne en. Men han var på vei hjem fra trening når vi kom, så vi satt inne hos han og venta til han kom. Han var vel ikke akkurat forberedt på å se tre jenter i stua hans når han kom hjem. Høres ikke noe gøy ut når jeg forteller, men var litt gøy. Også var det dagens når vi ventet på han og jeg ikke så ekkornet ute, haha. Tommel opp for intern humor.

Alle er vel enige om at jeg er for pen, eller? ♥


Etter at guttene hadde gått, ble vi sittende oppe å snakke osv til langt på natt. Tror ikke vi la oss før i seks tiden, og sov til ett-to tiden. Får ikke hatt slik døgnrytme så mye lenger nå, siden skolen begynner snart. Var uansett en super kveld ♥

Btw, Martine valgte overskrift i dag. Var den ikke kul?

EN TING JEG ALDRI TRODDE JEG VILLE SAVNE

7
Mens jeg var midt i mitt verste jeg-er-i-ferd-med-å-kjede-meg-igjel-humør, så jeg på facebook at Emma skulle stikke og spille fotballkamp. Og dermed fikk Madde verdens beste idè - jeg kunne være med å se på. Og når jeg ringte for å spørre om å få sitte på med noen kom de med en enda bedre idè, at jeg kunne være med å spille. Var litt skeptisk i starten, men tok med fotballtøy i tilfelle jeg skulle endre mening, og det gjorde jeg.

Til tross for at jeg ikke har rørt en fotball på snart et år, ble jeg med å spilte. Og med en gang jeg kom meg ut på banen og rørte ballen, kjente jeg bare mine gamle fotballkunster komme over meg. Og jeg eide hele banen og har nok aldri vært så god. Køddaa! Jeg dreit med ut flere ganger enn jeg kan telle på èn hånd, følte meg som verdens største taper til tider. Men gøy var det hvertfall!

Sånn er det ikke ofte dere ser meg lenger! Sliten, svett og i fotballtøy!

Mine gamle fotballsko, som var så snille og ga meg tidenes vondeste gnagsår!

Fra to hyller på rommet mitt. Det øverste med alle de gamle fotball pokalene, de minner meg på da fotballen var på topp og jeg tenkte at jeg aldri ville slutte med det noen gang. Dere ser den ene pokalen der fra vi kom på 2. plass på sparebank cupen, det er en dag jeg aldri kommer til å glemme. 

Jeg kan ærlig innrømme at etter i dag kjenner jeg at jeg savner fotballen, veldig. Det er noe jeg ikke har kjent på et år. Og jeg skulle ønske jeg kunne sku tiden tilbake til alle de gode minnene jeg har; alle cupene, hamar, kampene og jentene. Den gleden etter vi hadde spilt en bra kamp, og støtten etter en dårlig en. Det er virkelig uerstattelig og jeg savner det!

Noen gang følt det sånn?

Jeg er forresten nødt til å ta bloggfri i morra. Mamma skal ha med pc'n på jobb :( skal se om jeg får brukt en annen pc på en eller annen måte, men det er lite sannsynlig..

Dagen ble ikke helt som jeg hadde planlagt..

9
Jeg hadde egentlig planer for hele dagen i dag; jeg skulle stå opp tidlig for å klippe håret og så trene. Men jeg klarte selvfølgelig å forsove meg, og rakk ikke klippetimen - bra Madde! Også hadde det regna, så vi fikk ikke turna noe ute på gresset. Så de andre tok bussen til Lørenskog for å trene, mens jeg ikke fikk være med fordi jeg ikke har penger. Kjiipt, for jeg harr kjempelyst til å trene i dag. Sadface!

Det var de planene da. Så da sitter jeg her uten noe spesielt å bruke denne dagen på. Det mest spennende jeg har gjort er å lage meg vafler og leke meg litt med redigering. Kan vise hvordan noen av bildene ble;Nå ser du kanskje at jeg har grønne øyne?


Har dere forresten lagt merke til denne? Den har aldri vært så høy før!


Hva syns du om bildene?

MAIKEN KLARER STILLE SALTO!

7
Se hva syke, syke Maiken klarer a?! Det er tre dager siden hun gjorde det for første gang, og se på henne nå!

Jeg får ikke litt motivasjon til å øve salto framover skjønner du. Jeg skal klare det til Eiker, så vi får tre stille saltoer!!

Hva syns du? Klarer du salto?

Nok en dag med turning!

12

Hei søta!

Søta #2

Søta #3

Sjekk, jeg og Rikke tar "liksom" twobased!

Mjuka!NEWSFLASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg kom ned i venstrespagat. Happyness :):):):):):):):):):):):):)


før jeg begynte å tøye + at jeg har sykt støl. Jeg har mål om å komme ned før Eiker!

Nok en gang, vet at det ble veldig mange bilder, men la gå..
Hva syns du?

TRENINGSVIDEO!

6
Jeg glemte å fikse på teksten på starten. Dette er bare 26. Juli, for klippene fra den andre dagen ble filmet med kameraet til Thea, og når jeg la dem inn i programmetkom bare lyden og ikke noe bilde. Kjedeliiiig. Og den dagen gjorde jeg arber salto som jeg ikke får vist og. Søren.

Legg merke til araber flikk flakk salto failen min på 0.45. Hahaha, jeg må le. Var første forsøk så det gikk bedre etterhvert, men det var det ingen som filma..

Hva syns du?
Stikkord:

For dette regnværet er noe av det beste jeg vet

5

I dag har jeg vært med Thea en siste gang før hun drar fra meg - igjen. Da drar hun til Gran Canaria og blir der i to uker!! Fy og jeg kommer itl å savne henne. Hjalp henne med å pakke litt istad, kremt. Men jeg hjalp henne med å kvitte seg med litt sminke da. Hun gikk fra 1,4 kg sminke til 0,9. Syke lille jente, med sykt mye sminke!!

Det har vært så fint vær i hele dag. Steikende sol og varme som man kan dø i, men med èn gang jeg skulle sykle hjem igjen, tror du ikke det begynte å regne? Og hva tror du skjedde meg èn gang jeg kom inn døra hjemme? - Det slutta å regne selvfølgelig. Takk!

Og regn resulterer jo alltid de fine krøller som jeg elsker like mye som jeg elsker tomater. Og jeg virkelig hater tomater..


Også ble jeg bløt på rumpa :((((((( 

Men istad var vi innom broren til Thea, for katten hans har fått kattunger. Se på de søte små a:

Greit søte da sjønner du!
Ellerhva?


Jeg er med i blogg vs. blogg HER! Ford i jeg har lite å finne på, kommenterer jeg hos alle som stemmer på meg :-)

Stikkord:

Let me tell you 'bout the bird and the bees, the flowers and the trees

2Tycks?
Stikkord:

TURNING PÅ TUNDRAEN!

11

Var sykt dig gå dra ut å turne litt nå. Haha, føler det er år siden sist selvom det kun er snakk om dager. Var oppe på aursmoen i flere timer med Maiken, herlig. Haakon, Jærn og Thea kom etterhvert og.
Er bare bilder fra vi hadde tøyd osv, men vi hadde turna en del og.Sesese, jeg kommer lenger ned. Stolt, haha !


Fy søren så kul stilling jeg står i !

Tapersk bilde, men det eneste av venstrespagaten min. Var nesten nede i dag, faktisk.Lol? Sjekk bolearma mina btw, enda mer lol !Hahaha, sjekk vi failer! Landa ganske rett på rumpa der jeg ass.Du er for pen, lille venn <3<3<3<3<3Lille taperen min kommer snart ned - uten å ha tøyd!

Whatchathink?

Stikkord:

ENDELIG SOMMERVÆR IGJEN!

7
Endelig er det sol og sommervær igjen! De siste dagene nå har det vært halvdårlig vær, og jeg begynte å lure på om høsten hadde planer om å komme allerede. Men når jeg og Maiken våknet opp i dag, var det helt sinnsykt varmt og kjempefint vær. Herlig sier jeg bare!

Så vi gikk opp og ut for å grille oss litt i sola. Og nå er jeg ikke bleik lenger, så jeg jeg skikkelig brun. Kunne blitt tatt for å være neger hvis det ikke hadde vært for at jeg har blondt hår. Kødda! 

Men Maiken har blitt ganske brun i det siste.. Taper!

Også har vi grilla pølser til frokost. Jeg er like sunn som alltid, skulle egentlig ha vært trill rund. HE HE. Btw, ignorer min altfor svære overarm, haha!

Også bærsorbè til dessert. Jeg er seriøst verdensmester i å lage det, det sier hvertfall Maiken :):):):):):):):) Tommel opp for smiley!

Jeg fikk også mail i går. Det var fun! Fortsett å send meg mail på maddeee.blogg@hotmail.com, da er du kul. Som sagt, har du ikke noe å spørre om, skriv "hei" bare. Hoho, jeg er så taper!

Tror du på at jeg er verdensmester i å lage bærsorbè eller?
Stikkord:

Nå har jeg skaffet mail til bloggen!

7
Nå har jeg skaffet meg en egen mail til bloggen. Så hvis du har noen spørsmål eller det er noe du lurer på, så kan du sende meg mail på maddeee.blogg@hotmail.com
Skal sjekke mailen ofte, og svare på alle mail hvis det kommer inn noen. Så vet dere det.


Og hvis du ikke har noe å spørre meg om, kan du ikke bare sende en mail og skrive hei? Gøy med mail da :-)
Stikkord:

EN TUR JEG ALDRI VIL GLEMME!

15

Da har jeg fått somla meg til å gjøre noe som egentlig skulle vært gjort for en måned siden - gå gjennom de siste bildene fra Stryn. Det er jo de siste bildene som var de fineste og! Hvis du ikke har sett bildene fra de to første dagene kan du trykke HER, HER og HER for å se dem. 

Det var i starten av Juni jeg og Thea var der, og vi hadde det så ufattelig morsomt. Det er en tur jeg er helt sikker på at jeg aldri kommer til å glemme ! 

Vet at det ble alt for mange bilder, men la gå. Var hvertfall en herlig tur. Når jeg ser på bildene så bare lengter jeg mer og mer tilbake til den helgen..

Hva syns du om bildene?

Stikkord:

DEN DAGEN UTEN PLANER..

7

Gårsdagens kjedelige kveld har utviklet seg til å bli en ganske så kjedelig neste dag og. Jeg har ingen planer, ingenting å finne på og jeg er i ferd med å kjede vettet av meg. Hadde det vært litt varmere ute skulle jeg liggi litt ute i sola og grilla meg til jeg ble neger, eller tatt med meg noen på badetur.

Men neida, dette er og forblir en av de kjedeligste dagene i historien over kjedelige dager.
Det mest spennende jeg har gjort så langt er å lage vafler til frokost. Jeg var litt i min egen verden når jeg telte opp antall skjeer med sukker som skulle oppi; 5 - 6 - 7 - 8 - å søren! Smakte og lukta som oversukra julekaker. Da hjelper det heller ikke veldig mye at jeg dynker dem i enda mer sukker før jeg spiser. Jeg er så sunn ♥Hører på denne 24/7 for øyeblikket.

Hvordan er din dag, kjedelig eller fun?
Stikkord:

What a boring night!

6
Dette er den kjedeligste kvelden på lenge. Den var egentlig ganske så fun, for Thea har vært her. Men med èn gang hun dro, da begynte kjedelighetene. Ikke noenting å finne på. Ingenting på tv. Sett gjennom hm.com tre ganger. Og vi har selvfølgelig ikkenoe spill eller kabal på pc'n. Hardt liv.
Så hva gjør man når man kjeder seg som mest og ikke har noe å gjøre?
Man setter seg ved pulten som er full av unyttige greier, og blogger om at man kjeder seg. Slik at alle som er innom her og leser dette, skal få vite. For en merkelig veden..

Hva gjør du når du kjeder deg?
Stikkord:

HVORDAN LAGE CHEERSLØYFER!

22

I går lagde vi som sagt noen sløyfer. Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan vi lagde dem. Selvom de som har nytte av å vite det sikkert allerede veit det. Men here goes:

Først velger du ut det båndet du skal ha og legger det sånn du vil at det skal se ut. Du kan få kjøpt bånd på panduro eller andre hobbybutikker. Du trenger ca 60 cm til èn sløyfe.


Vi brukte denne til å feste båndene sammen, i steden for å bruke lim. Mamma sa det het vliselin ellernoe. Fås kjøpt på panduro til 29 ,-

Så legger du "vliselinen" mellom båndene..

..og stryker over.

Og gjør det samme med det siste båndet. Men du må klippe til "vliselinen" litt hvis båndet er litt tynnere, sånn som det er her.

Så er båndene ferdig.Så legger du båndet sånn..

..og knyter med hyssing. Men du må knyte litt strammere enn jeg har vist på bildet.

Så tar du et tynt bånd utenpå hyssingen. Husk å feste strikken med båndet før du limer, det glemte jeg første gangen..

Vi brukte limpistol, siden det var det eneste vi hadde.Så lar du den tørke. Også må du klippe sånne v'er nederst helt til slutt. Så er de ferdige!

Se så søt a!

Slik ble mine sløyfer. Ble veldig fornøyd, men syns den grønne ble finest.

Hva syns du om sløyfene? Hvem syns du var finest?

Stikkord:

Byjenter!

6

Maiken og Madeleine har vært i/på Jessheim i dag. Er fortsatt ikke helt sikker på om man sier på eller i, men tror det er på. Jeg skal love dere, det er ikke noe du får mer vondt i beina av enn nesten 11 timer på et senter.
Forklarer under bildene jeg, er så mye enklere.Blei frokosten det. Dreiv å tråkka rundt på alle matbutikkene der for å se etter en salatbar, men neida. De har det jo ikke noe sted. Er det ingen som skjønner at Madelene Rotmo vil ha salat eller? Jaja, de hadde boblevann, så da er de tilgitt.


Hahahahha, Maiken suger!

Idaaa. Herregud, hun er så søt hun! Glemte å spørre om å legge ut bilde, så si ifra hvis jeg skal ta det bort. Siden du fikk bloggadressa mi og greier!

Det er de værste vaskene jeg noen gang har vært borti. De funker jo ikke. Så blir man stående og slite for å få det vannet til å renne. Og plutselig funker det og så er det vann over hele..Buy me?


Nå er Tonje og Maiken her. Og Tonje går på krykker, for hun skada kneet etter en mislykket flik flak. Stakkars!
Seee, vi skal lage sløyfer. Vil dere se når de er ferdige eller?
Men nå er det middag på gang her. Kyllingfilè og ris. Nam!

Stikkord:

Morgenfugl!

3
Jeg har det travelt! Maiken og jeg skal nemlig bli med mamma til Jessheim i dag. Hun skal jobbe og vi.. Du kan vel tenke deg selv; stort senter, mange butikker, lommene fulle a penger. Men der tar du feil. Vi skal faktisk hjelpe til i butikken, litt hvertfall siden de flytter lokale.

Så det er altså dit jeg skal nå, og blir borte hele dagen.

Jaaada, jeg har mye å ta bilder av på morran. Jeg skal hvertfall spare dere for et bilde av det trøtte trynet mitt.

Fler enn meg som var oppe tidlig i dag?
Stikkord:

En liten detalj..

2
Hva syns du?
Stikkord:

Todays workout!

13
Det var så herlig å trene igjen!

Tonje har blitt helt svart etter hun var i Italia!

Hahaha, nå ble det bare tullebilder da. Skulle egentlig lage treningsvideoen i kveld, men guess what? Finner ikke den minnepenn tingen for å overføre filene. Den er helt bortevekk! Men skal låne Thea sin, så den kommer om ikke så lenge håper jeg.

Jeg har også måttet laste opp alle bildene ett og ett. For Java tingen funker ikke. Kjiiiiipt!

Var vi ikke søte på bildene kanskje? Hahaha.
Stikkord:

GIRLS NIGHT OUT!

8
Vi hadde jentekveld i går! Ordentlig jentekveld med sminke, hårspray og falske øyevipper. Og selvfølgelig høy musikk, bilder og popcorn. Hadde det kjempekoselig med jentene mine hvertfall. Hele poenget med at vi brukte tre timer på å fikse oss var at vi skulle ta masse bilder. Men neida, det skjedde ikke.

Vi lå også fire jenter i dobbeltvannsenga mi i natt. Det ble greit trangt skjønner du. Vi skylder på Tonje som bruker så stor plass, og som vekker alle midt på natta av at hun kaster seg rundt i senga for å snu seg.

Og nå sitter alle over meg og ser hvert ord jeg skriver. Gash, får presentasjonsangst jeg. Også hører vi på Monkey Boy på spotify, det er kult! Men nå skal vi lage toast og smoothie til frokost, før vi stikker videre på trening. Skal nok filme litt dere.

BLOGGES A LIZZZZZZZM! å søren, er ikke fjortis lenger jeg..
Stikkord:

Bokannbefaling - DØDSLEKENE!

10
Når jeg var i Lom med Maiken gikk mye av tiden min til lesing. Ikke fordi det var så kjedelig der så jeg leste for å få tiden til å gå, men rett og slett fordi det var vanskelig å legge fra seg boka. Ja, jeg fant enda en bok jeg forelsket meg i!


Reglene for dødslekene er enkle, to ungdommer mellom 12 og 18 år fra hvert distrikt vil bli trukket ut som tributter for lekene. De vil bli stengt inne på en utendørs arena og må kjempe mot hverandre til en av dem står levende igjen som vinner. Noe som alltid ender opp i groteske blodbad. Hele begivenheten vil også bli direktesendt på tv, som alle er nødt til å se.

Katniss kommer fra distrikt 12, det fattigste distriktet av alle. Hun jakter sammen med vennen Strom for å forsørge familien, og er dyktig med pil og bue. Når det skal trekkes ut hvilke tributter som må delta, blir lillesøsteren til Katniss, Prim, trukket opp fra bollen. Prim var kun 12 år, og ville aldri ha overlevd dødslekene, så Katniss velger å ta hennes plass. Peeta var den andre som ble trukket. Vi følger Katniss i tiden før lekene begynner og alle grusomhetene som skjer inne på arenaen.

Denne boken likte jeg veldig! Når jeg leste den, føltes det ikke som lesing, mer som jeg så en film. For alt var beskrevet så bra, og det var lett å se for seg hvordan alt var. Boken var kanskje litt brutal på enkelte punkter, men hei, den heter jo dødslekene. Den var spennende og interessant gjennom hele, og jeg ble nærmest lei meg når den var ferdig, for jeg ville bare lese mer.

Veldig passende med de sisatene som stod bakpå, "Umulig å legge fra seg.. Jeg ble fullstendig hekta"  Det er veldig sant, hadde jeg kunnet hadde jeg lest hele sammenhengende. For å si det på den enkle måten; Den var dritbra!

Når jeg var på kino med Thea så fant jeg jo denne herligheten på ark. Den andre boka!!!! Holdt på å gå amok når jeg så den, hadde så lyst på den og sendte melding til flere og spurte om de ville kjøpe den til meg, men uten hell. Uansett så skal jeg kjøpe meg den en dag, og gleder meg allerede til å lese den. Kunne ikke tenke meg noe mer passende enn en 2'er av denne boka.

Men ett tips. Hvis du ikke har lest den første boke enda. ikke les bakpå den andre boka, det avslører alt.

Har du lest dødslekene? I så fall, hva syns du?
Stikkord:

Outfit 02.08.10

9

sko
din sko skjørt cubus singlet bikbok øredobber lindex armbånd all over veske h&m

Veldig fine bilder, kommer rett fra dusjen, med bløtt hår og null sminke. Tommel opp.
Nå stikker jeg ut en tur, også drar jeg og Thea innover for å se inception på kino. Gleder meg!
Stikkord:

Lom med Maiken!

9

Her er bildene fra Lom. Legger ut alle i ett innlegg, så jeg kan gå tilbake til vanlig blogging.


Vi var i en sånn klartepark ting, kjempegøy!Sjekk leggen. Æsj.
I starten var jeg shiiiit redd. Men etterhvet var det ikke så ille lenger. Med andre ord, jeg har ikke så fæl høydeskrekk lenger!På den vippeplanken der datt jeg ned og landa på rumpa mi :((((

Bildene av Maiken ble tatt med hennes kamera, og de har ikke jeg..Jeg prøvde å kjøre cross/moped (?) for første gang. Det var så sykt gøy!

En veldig koselig tur hvertfall!
Hva syns du om bildene?

Stikkord:

Åjada, nok en photoshoot!

7
Var faktisk bare IDA som klarte å gjette riktig på hva vi skulle ut å gjøre etter å ha krøllet håret. Vi skulle jo selvfølgelig ut for å ta bilder. Gjør jo det stadig vekk.

Så vi krøllet altså håret, tok på rød leppestift og kjoler før vi stakk ut og hadde photoshoot. Og siden det regnet tok vi den i tunellen under kirkebakken. Dro også med oss Leiv ut så han kunne ta bilder av oss. Jeg må si at han er en meget flink fotograf!

Sånn til opplysning så ble det bare køddebilder. Tommel opp.

Hoho, øyet til Maiken er ment som en diss.

Bursdagsklem! For da var klokken 00.00 og Maiken ble og 15 år.Så dro vi hjem og spiste litt bursdagskake og sang bursdagssang.

Jeg vet, det  ble alt for mange bilder, men la gå..

Nå skal jeg stikke og møte igjen beste, har ikke sett henne på snart en uke! Gleder meg. BAJ!

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

,