Jeg har skaffet meg formspring!

5

Følte jeg var den eneste uten formspring nå, så mens jeg satt i natt og ikke følte for å sove tenkte jeg "hvorfor ikke?" og lagde meg en. Får se hvor lenge jeg gidder, men blir litt som å ha en konstant spørsmålsrunde og det er alltid like morsomt. Så langt har jeg fått hele 5 spørsmål - shiit. Bare å klikke seg inn HER og stille meg masse random spørsmål, da blir jeg glad!
 

Todays outfit #270711

5

Shorts // bik bok, bag // h&m

Tøying med Siri!

7

Har vært i tigershallen nok en gang og trent, veeeldig deilig. Filmet ingenting (unntatt araber flikk straken til Rikke, skal legge ut senere) men tok noen bilder av meg og Siri etter at vi hadde vært flinke og tøyd. For en god stund siden faktisk så var det en som sa at han savnet noen tøyebilder, så her får du det. Men må advare, det er supervarmt i den hallen, så begge ser ut som rotter. Såe... ignorer det. 

Kjøøøøøøør bilder!


I'm working on it. Tøyer meg fortsatt opp til å få superfin scorp, begynner å komme seg nå snart!Siri er sicko myk i ryggen. Dere kan jo tro jeg er noget sjalu på det - flinkeflinke Siri!

Med superfine posisjoner - skulle vært flyer!

Skjønner ikke at jeg tørr å legge ut. Er superrotte, og blåser ut magen fordi det er sick vondt, men jeg er vel nede i venstre nå, vel?Så bare jeg får til den her, så er jeg nede i alle - yey me!You still got it girl, nede i begge to.

Må også si at det var veldig godt å se igjen Siri. Veldig lenge siden, har savnet deg masse ♥

Hva syns du om bildene?

Birthdaygirl!

11

Nå er jeg endelig 16 år også, og det har nettopp gått opp for meg at jeg også kan begynne å øvelseskjøre... Er fortsatt litt usikker på om jeg tør, men uansett kan jeg kose meg med tanken på at jeg faktisk er gammel nok til å sitte bak rattet og styre bilen selv. Woho, stor jente nå! 
Har hatt en veldig koselig dag med den nærmeste familien med pølse, kake, brus og latter. Har hatt en veldig koselig dag, selvom jeg veldig gjerne skulle vært med på fakkeltoget i Oslo ♥ Men nå skal jeg ut og gå en tur med Rikke. Lenge siden jeg har sett bestejenta mi nå, skal bli godt å se henne igjen!

Hvordan har din dag vært? Hahah, jeg og kusinen min fikk matchende anntrekk i gave. Var ikke dette jeg hadde på meg i dag da, viser outfitet i morgen ellernoe.


Kjekk, sa du?Pappa har alltid en tendens til å dra frem det værste gliset hver gang jeg kommer med kameraet! Blir like imponert hver gang.Skulle vise de videoen fra em da vet dere.. På tide at jeg viser den til dere snart og..?
Bursdagsgave til meg selv!

7 Wihi, it's my sweet 16 todaay! Fått masse fine gratulasjoner av masse fine folk. Og facebook profilen min tar av, virkelig - utrolig koselig ♥

Måtte en tur innover til hudlegen i dag og, så valgte å spandere en lovely iskaffe på meg selv (okei da, mamma betalte). Og mens jeg ruslet rundt med den i hånden tok en en tur innom kremmerhuset og fant den supersøte sparegrisen Jannicke fikk i bursdagsgave av meg på supersalg. Kostet bare 49,- Så det ble nok en "må ha", og jeg er nok en gang blakk. Men den er evig søt da!
Var den ikke søt?

It's a french manicure!

6

See hva pappa nettopp fikset på meg ♥ Er han ikke flink?

Btw, om fem min er jeg 16 år! 

I close my eyes and I can see a better day.. I close my eyes and pray!

8

Det som har skjedd er bare helt uvirkelig, grusomt, og forferdelig. Det skulle aldri ha skjedd, og jeg kan ikke engang tenke meg den sorgen de pårørende må føle nå. Det som har skjedd på utøya er som slikt man ser på film. En syk mann som går rundt og skyter, folk som løper for livet og roper etter hjelp, døde kropper strødd rundt over. Det er ikke annet enn sykt. Og at det er mulig for en mann å bli så syk i hodet at man mener det er "grusomt - men nødvendig" å drepe 86 uskyldige ungdommer for å få frem sitt politiske syn, det er er bare helt utrolig. Å ha en slik tankegang og få det til å gi mening skulle ikke vært mulig!

Anders Behring Breivik er en syk man, det er det ingen tvil om. Men å sitte å lese på facebook om alle som sier de skal drepe han, torturere han til døde og rive han opp med ostehøvel helt til han selv ber om å bli drept, blir bare idiotisk. Det blir å synke ned på hans nivå. Ingen mennesker fortjener å dø! Uansett hvor mange liv han har tatt, ville ikke dødsstraff vært løsningen. Da kunne vi sagt farvel til det demokratiske landet vi har i dag og er så glade i. Den straffen han vil få, er etter min mening mye strengere. Han sa selv at han var forberedt på å dø under massakeren på utøya, så å måtte leve et helt liv innesperret med et helt land som hater en, mener jeg er den strengeste straffen.

Men ord blir bare meningsløst. Det hele er grusomt og høyst ubeskrivelig. Og rosablogging om alt det overfladiske som finnes i mitt, og en rekke andres liv virker feil nå. Nok en gang sender jeg varme tanker til familie, venner, skadde og alle bekjente av de som befant seg på Utøya
22. Juli 2011 ♥

There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship!

15Dere er virkelig noen ordentlig herlige jenter ♥

Terrorangrep i Oslo sentrum!

4

Du ser det på nyhetene, du ser det på bilder, hører om det på radio og vet at det skjer. At terrorister bomber, dreper, ødelegger bygninger og hele byer. Det er ingen nyhet at slikt foregår i verden -  Et eller annet sted i verden. Det er sånt som skjer i land rundt midtøsten, steder som vi kun hører om, men aldri bekymrer oss over fordi det aldri er her vi bor det skjer. Det er helt uvirkelig å tenke på at det har vært et terroristangrep i Oslo. Den byen alle har vært i så mange ganger, og som på overflaten virker som en fredelig by i et av verdens tryggeste land. Det er rett og slett helt sykt. 

Også veldig ekkelt å tenke på at når selve bomben falt var jeg kun 1-2 mil unna og ante fred og ingen fare. Og når jeg sitter på bussen hjem hører jeg om det på radioen, når jeg kommer hjem ser jeg det på nyhetene og leser om det på nettet. Får en helt merkelig følelse inni meg, og tenker som en hel del andre nordmenn; slikt skal jo ikke skje i lille, trygge Norge? Vel, noe sier meg at Norges historie ble forandret i dag. 
Det er helt utrolig trist og skremmende. Jeg håper for Guds skyld at dette var "høydepunktet", at det ikke vil skje noe mer. Men noe sier meg det motsatte når jeg leser overskrifter som "Det dere ser nå er bare starten og mer vil komme" og det dukker opp direkte trusler mot Norge og Statsministeren på nett -
- Til statsministeren i Norge: Du har bare få øyeblikk på deg på å fjerne dine soldater fra gravplassen i Knorasan, ellers vil dere få se blod renne i gatene.

Skal gi pappaen min en stor klem når han kommer hjem igjen, han er midt inne i Oslo og gjør en superjobb sammen med resten av ambulansetjenesten. Sender også masse varme tanker til døde, skadde og pårørende. Og alle som er funnet døde ved utøya i dag ♥ 

VIDEO - trening i Tigershallen!

12

Nå har jeg redigert min første video i Imovie, og jeg elsker det. Gleder meg til jeg begynner på skolen til høsten, får egen mac og kan redigere flere videoer der. Mye lettere og mye morsommere! Anyways, her er videoen fra tirsdagen når Rikke, Lise og jeg var og trente. De jentene der er helt syke begge to, men jeg er veldig glad for at de er så oppmuntrene og ikke gjør så jeg føler meg dårlig selvom jeg ikke kan like mye. Hadde det suupermorsomt på trening ♥♥

Hva syns du om videoen?

Annbefaler å endre til 720p og se i fullskjerm, blir best da.

Super dag med Rikke og Lise!

4

I dag har jeg tilbragt meste av dagen sammen med Lise og Rikke. Lise kommer fra et cheerlag i kristiansand som heter Sparkle (hun er 96'er og trener laget selv, sykt!), og har overnattet hos Rikke i det siste fordi de skal på cheercamp i morgen - som jeg ikke får vært med på, snufs. Men hvertfall, jeg har vært litt med de to de siste dagene og vi har vært i Tigershallen og trent -video kommer- og i dag har vi vært ute og tatt masse fine bilder. De kommer også i morgen når jeg får redigert de.

Har hvertfall vært en superkoselig dag. Rikke og Lise må være verdens søteste jenter, veldig glad i dere begge to ♥Liker at vi alle er cheerleadere, for uansett hva vi gjør eller hvor vi er kan vi få bruk for skillsa våre. Haha!
Kommer masse superfine bilder i morgen, og en awesome video. Stay Tuned - Toodles ♥

Random bilder etter en random trening

6

Jeg må si jeg virkelig kooser meg på Tigers. Er rett og slett herlig å gå der. Veldig rart å tenke på at jeg har gått der fire måneder allerede. Jeg fant noen bilder på pc'n fra en eller annen random trening for... en måned siden..? Men jeg hadde jo bloggpause, så de ble jo ikke lagt ut. Er ingen spesielle bilder, bare Pia som lekte seg litt med kameraet.. Igjen :-)


Michael Jackson nese ♥


Now it's official - I'm back!

7

Etter en veldig deilig bloggpause hvor jeg har brukt all min tid til å ikke tenke på at jeg må sette av litt tid av dagen for å skrive et nytt innlegg, har jeg funnet ut at jeg har lyst til å begynne igjen. Har egentlig hatt lysten en stund nå, men har ikke hatt pc-laderen på sikkert to uker og derfor ikke hatt sjansen likevel. Og når jeg har fått slike lange søte kommentarer av noen av dere (som jeg setter veldig pris på ♥) Og søte Mie har laget både header og verdens søteste video til meg, fant jeg ut at; ja, jeg vil begynne å blogge igjen. 

Så får se hvor lenge lysten er der. Har hvertfall en hel haug med videoer jeg skal sette sammen og legge ut, og en enda større haug med bilder. Så er masse å glede seg til. Så skal jeg gjøre mitt beste for å lage fine innlegg som dere kan lese. Så håper jeg dere som har fulgt bloggen min før vil fortsette og heldigvis også fortsette å kommentere, for det er det som gir meg mest inspirasjon - tilbakemeldinger fra alle dere.

Nå skal jeg faktisk sette meg ned å redigere og skrive innlegg fra EM, som jeg har lovt en hel masse folk å gjøre. Imens får dere koose dere med dette fantastiske lagbildet av NRC Tigers Senior All Girl Elite  ♥♥♥

Håkon gjesteblogger!

11

Jeg heter da Håkon og er den tarden som Madeleine har nevnt i noen andre innlegg. Jeg er 15 år og går på cheerleading, altså samme lag som Rikke, Super Crew Lakers. 
Men jeg er ikke like tard som folk skal ha det til å tru! jeg bare litt mindre normal.  
Nå er jeg ligger jeg på hotellrommet mitt i Danmark med Kristin. Vi har kjørt fra 09.30 til 18.00... Og i morgen skal vi kjøre enda 3 timer til! Også kan jeg jo nevne den "populære" brua mellom Sverige og Danmark som alle sier er så lang, men det tar faktisk bare 7 minutter og kjøre over den...  men jeg ligger nå her med så mye ryggsmerter som det går ann etter en bil tur! Jeg har også brukt meste parten av livet mitt så langt. jeg er der nesten hver eneste dag, med mindre det regner! og jeg kan vell si at jeg er litt nerd når det gjelder det. jeg har også lagt ut de fleste videoene på youtube!  

Jeg har også vært så flink å finne igjen en video som jeg og Kaja la ut på youtube for 1 år siden. Det er en video hvor jeg skal prøve et sånn Abtronic x2 belte! Det der som skal gjøre magemusklene dine sterkere. Men advarer at videon er gammel og jeg ser ikke sånn ut nå! 

 

 

Kanskje jeg Blogger mer en annen gang! 

Har du prøvd Abtronic x2 ? 
Hva syntes du om videoene? 


 

-Håkon 

Årets første badetur!

7

Disse bildene skulle jeg egentlig lagt ut før jeg dro til Praha, men jeg hadde helt glemt det. Så da kommer bildene fra første badeturen 2011 nå. Eller, kan vel kanskje ikke kalle det badetur når jeg ikke gikk lengre utti enn at vannet rakk meg til knærne. Men hey, i min verden kan det kalles bading!...Mens andre var litt tøffere enn meg

Solkremen er min beste venn når det er fint vær.. Er ikke bare bare å ikke tåle sola.Hihihi, tærne mine er tjukke :*

Har du vært på din første badetur enda? I så fall, var du tøffere enn meg?

Nå er vi hos Lillehol og chillern!

4

What to do on a rainy day?

6


Hahahha.. Me gusta, eg likar det. Eg likar de, og eg likar de svært godt.

Jeg er vel hjemme fra em, kommer masse om det senere, orker ikke å fikse bildene i dag. Nå chiller jeg bare rundt sammen med Rikke og Håkon, de to eneste personene på jord som er like gale som meg ♥

Hva gjør dere?.. nå som det endelig er sommerferie 

ECU European Cheerleading Championchip 2011

12

Nå er det kun snakk om få minutter igjen til jeg drar hjemmefra og til gardermoen for å møte resten av All Female gjengen, kun snakk om få timer før jeg er i Praha og kun litt over ett døgn før vi står på matten, klare for å vise hele Europa hva Tigers er gode for. Det er helt sykt å tenke på; lille meg, fra lille Aurskog skal være med på EM i cheerleading på ett av Norges beste lag, og fly på baser som jeg bare kunne drømme om å ha under meg for ett år siden. Det er en helt syk tanke, men jeg elsker den!
   Dette skal bli de beste dagene på lenge, og etter alt som har skjedd i det siste nå trenger jeg det og. Noe å glede meg skikkelig over og bare nyte. EM 2011 SKAL BLI BEST ♥


Jeg kunne tatt det ultimate bloggerbildet av den rosa kofferten min med drakt og sløyfe på toppen, og et bilde av meg selv hvor jeg smiler fra øre til øre med tommelen i været. men speilrefleksen ligger allerede fullladet med tomt minnekort nederst i håndbagasjen, klar til bruk idet jeg tråkker på ukjent land nede i Tsjekkia. Så da sparer jeg dere for den også får dere nøye dere med et av meg i drakta fra sommershowet vårt.

Nå skal jeg gå over det siste lille før jeg hiver kofferten i bilen og drar avsted. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Nå kommer all den harde jobbingen ti lå være verdt det. Åh, gledergledergleder meg ♥

Jeg kommer til å ha så mye å fortelle dere når jeg kommer hjem. Kos dere hjemme i Norge, jeg skal chille'n i Praha!! 

,