Let's take it from the top!

6
Da var jeg hjemme fra Lom, og som sagt så har jeg hatt det kjempekoselig der. Men før jeg dro så rakk jeg ikke legge ut bilder fra bursdagen min og alt det. Så jeg tar det helt fra starten og går videre derfra.

Det er snart en uke siden, men hva er vel en bursdag uten en bursdagskake?

Jeg har faktisk lagt på jørdbærene og sølvkulene selv. STOLT!
Og det var veldig viktig for meg at "du er kul" skulle stå på kaka.

For å gi bursdagen prikken over i'en, kom mine søte små klumer - Thea og Maiken, og vi tok mange stygge bilder av oss selv ♥

Theamin ♥
Ser du forresten at jeg har krøllet håret? Hoho. Det var noe som resulterte i at jeg skulle krølle håret til de andre også.


"..Aldri ta bilder med en bloggers kamera.."Har mange fler som er verre.. Wanna see?

Og mens vi er inne på nydelige bilder..

Så har Maiken lært seg den stygge grimasen. Flink jente! Vi har planer om å lage en videoblogg med denne uforglemmelige grimasen. Gled dere!
EDIT: Glemte å si det (sorry Thea), men Thea klarer grimasen også. Har videoklipp av det, hvis Thea er så kul og sender den til meg kan jeg legge den ut! :-D


Så begynte jeg å krølle håret til Thea før vi stakk ut og...

..Hva tror du vi stakk ut for å gjøre? Er ikke så vanskelig å gjette. Det er noe jeg pleier å gjøre ganske ofte..
Stikkord:

JEG LEVER FORTSATT!

11
Og har det kjempefint her i Lom og koser meg masse. Jeg klarte å glemme å ta med kabelen til kameraet, så jeg får ikke lagt inn noen bilder herfra enda. Men hadde vært nytteløst uansett, pc'n til Maiken er en smule treg. 

Uansett så kommer det bilder fra bursdagen min, treningen (treningsvideo) og herfra når jeg kommer hjem igjen. Men det er ikke før et par dager. Så det må bare vente en stund. Men lover at der kommer masse bilder!

Litt av hva dere har i vente.

Så får dere bare fortsette å nyte det som er igjen av sommeren - for det er dessverre ikke lenge igjen.

Har du forslag til hvilken sang jeg kan bruke på treningsvideoen?

Jeg stikker til LOM!

7
Sorry for lite blogging. Var på Lørenskog å trente i går og når jeg kom hjem hadde mamma tatt med pc'n på ferie. Og jeg ga opp å blogge fra Maiken sin, for den var virkelig ikke i humør. Heldigvis er den litt bedre idag, men gir opp å legge inn bilder fra bursdagen og treningen. Gjør det når jeg kommer hjem på lørdag.

For i dag stikker vi nemlig til Lom. Og skal være på fjellet og stå på ski osv. Gleder meg kjempemasse! Har med trådløst nett som vi kan blogge med etter klokken fem. Men vi får se hvor mye det blir.

Jeg kan hvertfall love masse, masse bilder når jeg kommer hjem igjen!


Men nå drar vi om to min, og jeg ligger fortsatt i senga. Ops. Så vi snakkes folka, også må jeg si tusen takk når jeg hadde 107 besøkende selv om jeg ikke fikk blogget noe i går. Gøy at så mange er innom når jeg ikke gjør noe for det. 

Har du vært i Lom før?

Maddeeey, it's your birthday!

17
I dag blir jeg 15 år. Hoho, det er så gøy å tenke på. No more fjortizzzzz på meg, nei. Selvom det alltid er gøy å bli ett år eldre, så har jeg ikke lyst til å bli eldre egentlig. Har lyst til å gå på ungdomsskolen for alltid. Å være med de folkene jeg digger mest for resten av livet. Men jeg har fortsatt ett år til jeg kan nyte det på.

Jeg ble vekket av min kjære familie som sang bursdagssangen for meg på morgenen i dag. Eller mamma sang, broren min og pappa var visst ikke like entusiastiske. Også kom de med verdens sunneste frokost - sjokolade og brus. Og to pakker!!!HAHA! jeg må si jeg er sykt deilig om morran. Kan virkelig ikke få sagt det nok ganger. HAHAHA!Jeg fikk hvertfall ny bikini og filmen fame av broren min. Og masse annet rart av mamma og pappa.


Jeg fikk tre nye bøker. Gleder meg veldig til å lese den fremste der, må bare bli ferdig med den jeg driver med nå (leste faktisk 80 siden av den på morran i dag!!) og den bakerste er jo svær. Største boka jeg har sett. Kommer til å ta ett år å lese den ut vettu.


Også fikk jeg verdens søteste ipodhøytaler. Skikkelig liten og praktisk å ta med seg rundt. Og med veldig bra lyd. Liker!


Også har jeg fått på mange søte gratulasjoner. Det var så gøy, for med èn gang klokken ble 00.00 tikket det inn masse meldinger etter hverandre. Og alle lurte etterpå om de var først. Men det ble nok Rikke Melby som var først gitt. Og Rikke Vestby var så søt å ringte meg i går. I tilegg har Maiken vært så søt og skrev et helt innlegg om meg HER! Gud, jeg blir så rørt. Tusen takk til alle sammen! ♥

Meldingen er forresten fra Brian som også har bursdag i dag. Gratulerer! Og det med Stalker Baguett er litt intern, fra en gang noen slemme folk dreit meg ut skikkelig! Slemt..

Men nå skal det fikses til familiebursdag, med kaker, pølser og alt. Så kommer Maiken og Thea til meg i kveld. Sweet!

Når har du bursdag?
Stikkord:

Bokannbefaling - PERFEKT KJEMI

24
Jeg er ingen lesehest i det hele tatt, å lese bøker har aldri vært min greie. Men når jeg var i stryn med Thea så leste jeg ut perfekt kjemi som jeg skrev om tidligere på bloggen. Og for å si det mildt jeg elsket den. Det er den beste boka jeg noen gang har lest.

Boken handler om Brittany Eliis som skal begynne sisteåret på high school. Hun kommer fra en rik familie, er pen og populær med gode karakterer, fin kropp og perfekt kjæreste. Dette siste året skulle hun ha kjemi og ble satt ved siden av Alex Fuentes, skolens mest fryktede person, som hun skulle være kjemipartner med resten av året. Alex Fuentes er latinamerikaner og medlem av Latino Blood. Han er typen som fort ender opp i slosskamper, har flere tatoveringer og kommer fra østkanten av byen - altså motsetningen av Brittany Ellis, som gjorde at de hatet hverandre sterkt.

Alex kommer opp i et veddemål med en kompis om at hvis han får Brittany til sengs før thanksgiving vil han få bilen hans. Ukene går, og forholdet mellom de går fra å hate hverandre til å etterhvert få følelser inn i bildet.
Dette er en typisk ungdomsbok som inneholder alt fra kjemiprosjekt og familieproblemer til fyll, krangling, baksakking, kjælighetssorg, sex og slossing. Masse drama med andre ord, og det skjedde noe hele tiden. Som gjorde at det er nærmest umulig å legge ifra seg boken. Man blir bare sittende og lese fordi man så gjærne vil vite hva som skjer etter, og lever seg skikkelig inn i historien. 

Det er den eneste boken jeg virkelig har forelsket med i og kan si at jeg syns var vanittig bra. Jeg annbefaler den på det sterkeste - selvom du hater å lese, skal jeg love deg at etter å ha lest denne vil du få et helt nytt syn på lesing.

Har du lest denne? Eller har du noen andre bøker å annbefale?
Stikkord:

Aurskogs største sovegris!

2
 I dag har jeg sovet i ca 13 timer!!! Sovet i ti tiden i går og sov jammen meg til langt på dagen i dag. Så mye for å legge seg tidlig og stå opp tidlig.


Taio Cruz - Dynamite

Men hei! Jeg blir 15 i morra jeg. 15 år altså, begynner å bli gammel dame. Som Leiv sa, burde jeg begynne å tenke på pensjon osv. Jaja, tommel opp for gamle damer..
... og morrasveis. Hoho, den er jo så fiiiiiin. Egentlig ikke.

Det er forresten supert vær i dag. Har faktisk vært det flere dager på rad nå. Værgudene må være i godt humør for tiden.

topp voice of europe shorts jean paul øredobber glitter kjede cubus

Men nå skal jeg spise litt frokost før jeg skal desinfisere rommet mitt. Tror dere ikke det  ser helt *** ut igjen? Haha, jeg suger i å holde det ryddig ass!

Hoho, har du like fin morrasveis som meg eller?
Stikkord:

Slideshow - photographs

4

Et lite slideshow med bilder jeg har tatt de siste månedene. Var litt usikker på om jeg skulle legge ut eller ikke, men jeg gjør det.
Hva syns du?

Nå legger jeg meg forresten. Natta!
Stikkord:

30 timer uten søvn..

11
Gud å trøtt jeg er! Jeg har fortsatt ikke sovet noe særlig, kun litt når jeg dro tilbake til Thea på morgenen i dag. Så jeg har vært våken i 30 timer nå. Dør snart. Men jeg skal holde meg våken resten av dagen så jeg kan legge meg tildlig i kveld og stå opp tidlig i morra. Smart ikkesant? Haha.


Har også liggi ute i nesten to timer og grilla meg. Jeg prøver desperat å få litt farge siden jeg egentlig har lik farge på kroppen som en bløtkake. Er aldri noe gøy i komme på skolen igjen etter sommeren mens alle de andre har blitt negere og jeg fortsatt er bleik.

Også har jeg klippet gresset igjen. Woho. Men jeg fikk ikke tatt så mye siden gressklipperen ble tom for bensin. Nyttig å vite, sant?

Ser ut som nesa mi er giant. HE HE.
Nå gleder meg meg veldig til å sove igjen. Kanskje jeg skal skrifte på senga osv? Så skal jeg sove godt til nattan. Hah.


iYiYi - Cody Simpson ft. Flo Rida

Bare jeg som ser ut som en bløtkake? Bra spørsmål - skylder på at jeg er trøtt..
Stikkord:

Jeg er kul å ha på besøk - stikker ut og tar bilder når du har sovna..

8
Som jeg sa så kom jeg og Thea til å ligge våne til klokka fire og ligge å se på tv-serier på nettet. Bare at det ikke ble til fire nå - men halv seks.

Og da hadde det jo begynt å bli lyst ute.Hoho, første gang jeg la merke til at Thea hadde to like bilder på rommet.Og Thea sovna rundt seks tiden. Men jeg var ikke trøtt i det hele tatt. Så jeg stakk ut en tur jeg...


Jeg hadde vel ikke mitt smarteste øyeblikk da jeg fant ut at det ville være fornuftig å skulle gå bort bor kirken ved kanten av åkeren. Hvor det var masse brennesler så jeg måtte gå i åkeren, som var våt. Noe som endte i at jeg ble.. Blaut.

Jeg tenker ikke alltid like klart når jeg er trøtt. For det hadde egentlig ikke noe for seg å gå der, ble bare en lang omvei så jeg måtte gå i enda mer vått gress..

Meningsløst bilde, men jeg skjønte ikke hvorfor de hang opp høyet på en snor. Har du en god forklaring?

Favorittbildet - I think!

Det er utrolig fint ute å morgenen. Virkelig, det er amazing. Kanskje jeg skal begynne å stå opp før klokken tolv for å ta nyte litt av den herlige morgenluften?

Jeg dro forresten hjem etter jeg hadde tatt bildene. Jeg er kul å ha på overnatting skjønner du - stikker med en gang du sovner. Men klokken var sju og Thea lå hjemme og sov søtt uansett. Og jeg har planer om å prøve å holde meg våken i hele dag. Kommer til å dø av trøtthet, men jeg skal gi det et forsøk.

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

Bestevenngjenforening, svarte pølser og høstkolleksjonen til H&M

6
Åh, Thea er hjemme fra Italia - eller hellas som hele tiden klarer å si - og jeg elsker det! Er så herlig at hun er hjemme igjen. Har savnet henne fælt, og tok meg selv i å gråte litt når jeg traff henne igjen i går. Har vært med henne hele tiden siden, og var hos henne i natt og.


Hun hadde fått bladet med høst kolleksjonen til H&M. Der er det så mye fint:


 ♥ skjerfet

 ♥ veska

 ♥ skoene

Nydusja og fin!Du kan jo tro vi ble sittende og se i den en stund? Herlighet, det er så masse fine klær der nå. Nesten så jeg gleder meg til høsten bare på grunn av høstmoten. Men bare nesten, sommer er fortsatt best, uansett! 

Så i dag har vi vært hos Rikke hele dagen og badet osv sammen med Maiken og Haakon før vi dro hjem til Thea igjen.Jeg elsker å ha photoshoot med meg selv og ta masse stygge bilder. Dette er ikke av de verste akkurat. Hoho.

Regnbuen! Helt uredigert såklart..

Så utpå kvelden bestemte vi oss for å dra å bade, og måtte ha med oss litt å tygge på da.

Og tok selvfølgelig med oss den igjen og så gjennom alt som var der èn gang til. Vi har finni ut at vi skal kjøpe vesker, belter, sko og skjørt sammen og dele på det. Vi er smarte. Ellers så skulle vi begge ønske at vi var rike så vi kunne kjøpt alt!

Travie McCoy - billionaire
Haha, holdt på å le meg ihjel når jeg skulle si "se på den rare skyen" med pølse i munn. Hørtes helt mongo ut. Gad, dårlig humor, dårlig humør..

Også får jeg så fine krøller når jeg har bada. Dislike!

Men nå skal jeg sykle bort til Thea igjen og sove det i natt og. Det blir kos. Vi kommer til å ligge å se på tv-serier til klokka fire og stå opp klokka ett. Elsker at det er sommer ♥


Kesha Ft. 30H!3 - My First Kiss
Hvis du ikke har hørt den enda så er det på tide. Ny sommerfavoritt!

Hva syns du om bildene? Hva syns du om høst kolleksjonen til H&M?
Stikkord:

TURNEVIDEO!

10
Hehe, det ble turnevideo gitt. Både fordi det var flest som ville det, og fordi det ar så fint vær og vi ville ut. Araber flik flakene mine ble litt dårlige, sånn til opplysning. For da hadde det begynt å regne, så jeg måtte bare gjøre det fort før det begynte  pøse ned.

ENJOY!


En liten ting. Det er veldig mange som har spurt om jeg kan legge ut tøyevideo med hvordan jeg tøyer for å bli mykere osv. Og det skal jeg! Jeg har hatt planer om å lage det helt siden i vinter. Og når jeg fikk speilrefleks man kan filme med til konfirmasjonen så hadde jeg planer om å lage da. Men det går ikke an å legge inn de filmene i movie maker, så da får jeg jo ikke redigert dem noe.

Men pappa skal prøve å hjelpe meg å få det til, så hvis vi får det til så kommer det om ikke så alt for lenge håper jeg. Hvis ikke så får jeg bare ty til mobilkamera ellernoe. Noe som burde gå fine, for det er ikke helt crappy kvalitet på mobilen min. Høres dette greit ut? :)
Stikkord:

RIKKE, MAIKEN OG MADDE LEKER - DEL 2

4
Her er 2. del av da vi "lekte" en gang i forrige uke. Hvis dere ikke vet hva leken går ut på, så var det at vi la masse lapper oppi en boks, så trakk vi en lapp annenhver gang og gjorde det som stod på lappen.

Har du ikke sett den 1, så kan du se den HER!

Som sagt, ikke mobb dårlig humor :)

Hva syns du?
Stikkord:

MÅ GJØRE VIDEO - ELLER TURNEVIDEO?

14

Hellu, nå er Maiken hos meg. Sjokk. Og vi har akkurat redigert ferdig videoen fra da vi "lekte" med Rikke. Så den kommer om ikke så veldig lenge. Kommer an på hvor rask youtube er i dag. Men, vi tenkte vi skulle lage en video til i dag, så vi lurte på hvordan video dere vil se:

Skal vi begynne på må gjøre videoen som dere har kommet med forslag til (du kan komme med flere forslag HER! da er du kul) eller skal vi lage en liten turnevideo av at vi turner i hagen?

Dere bestemmer!
Så, hva vil dere vi skal gjøre?
Stikkord:

STEM PÅ NORGES FINESTE DRAKT!

6
Man kan nå stemme på norges fineste drakt på facebook, hvis du går inn HER! Der kan alle lag i hele norge legge inn et bilde av drakta til laget sitt, og det laget som får fleste stemmer vil få sponset utstyr fra umbro for 50.000 kroner, hvis jeg ikke tar veldig feil?

Hadde vært veldig koselig hvis du ville stemt på oss. Både fordi vi har så fine, nye drakter nå og fordi vi virkelig kunne trengt pengene. For vi er et helt nystartet lag, som rett og slett ikke har noe særlig med penger. Så vi får ikke sponset utstyr og må da kjøpe alt selv. Så vi hadde blitt veldig glade for det!

Dette bildet har vi deltatt med. Vi ligger foreløpig på 21. plass med 27 stemmer.
Blir veldig glad for alle stemmer det er mulig å få!

Vil du være en knupp å stemme på oss?
Stikkord:

Jeg hater når bestevennen min drar på ferie

6

Ååååe, Thea er i Italia. Og jeg savner henne så sykt nå. Det er ikke det samme uten henne. Men det positive er at hun kommer hjem om ikke så veldig lenge, og da skal jeg gi henne er stor klem og få henne til å fortelle alt om Italia.

Har sitti den siste timen og sett på gamle bilder av oss. Eller, ikke så gamle, men fra i vinter osv. Vi var så stygge! ♥ 

Flere som savner bestevennen sin?

Stikkord:

Photoshoot på åkeren.

9


Kjempekoselig kveld! Jeg er så glad i deg Tonje jenta mi ♥

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

At my kusines birthdayparty!

8

Følte meg litt crazy som turte å smake på jordbær.

Birthday kid!

Og hun fikk to Miley Cyrus cd'er!

Så tok vi oss en liten tur på sparkesykkel..

..Jeg følte meg ekstremt kul.Hva skjer med armen din a, Pia?Tok hundre superfine grimasebilder av meg selv. Hoho, jeg er så kul!

Så fikk jeg med meg litt av tantes supergode sjokoladekake på hjemveien. Før jeg dro hjem til Tonje og sov der. Vi hadde photoshoot forresten. Fikk du sjokk?

Jeg fant forresten ut at kusinen min leser bloggen min. Hoho, det er kult. Så hvis du leser dette nå så må jeg si, Gratulerer med dagen, du er kuuul! ♥ Har ikke mobilden min her, så jeg får ikke sendt melding gitt. Hun har nemlig bursdag i dag, feira den bare i går.

Flere som syns familie bursdager er koselig eller?
Stikkord:

SOMMERMUSIKK!

5

Keri Hilson ft T.I - I got your back

Rihanna - Te Amo

B.O.B ft Hayley Williams - Airplanes
Train - Hey soul sister

Sean Kingston ft Justin Bieber - Eenie Meenie
Scouting For Girls - This aint a love song
Takk til deg som tipset meg om dette bandet! Love them.

Eminen - Not Afraid

Cheryl Cole - Fight For This Love
Justin Bieber - Stuck In The Moment
Katy Perry ft Snoop Dog - California Girls
Eric Hutchinson - Rock And Roll
Jay Sean - Do You Remember
Travie McCoy - Billionaire

Keri Hilson - I like

Taio Cruz - Break Your Heart

Pitbull ft. Akon - Shut It Down

J.Cole - Higher

Rascal Flatts - Bless The Broken Road - evig favoritt.


Dette er noe av den musikken jeg hører mest på i sommer. Finni mye av dem ved hjelp av dee leserne - dere er best!
Kommer sikkert på noen flere sommefavoritter senere, som jeg legger ut i andre innlegg.

Hvordan ser spillelisten din ut i sommer? Har du noen av de samme?
Stikkord:

MIN SISTE UKE SOM FJORTIS!

8
Vet dere en hva? Nå er det bare en uke til jeg har bursdag!
Jeg har kun èn uke igjen som fjortis. Jeg har kun en uke igjen hvor jeg kan unnskylde alt det dumme jeg gjør, med at jeg har lov til det fordi jeg er fjortis. No more peace-trutemunn-bilder i speilet. Aldri mer tryne i sminkepungen og ende opp med alt for mye brunkrem og for lys concealer på leppene. Aldri mer!

Just kidding. Kommer ikke til å savne noe jeg aldri har gjort vet dere. Men det kommer til å bli rart å si at jeg er 15 år isteden for 14. Føles som jeg alltid har vært 14 hele livet egentlig.

Uff, jeg må gjøre det èn siste gang. Peace folkens!


Husk at jeg har bursdag om en uke da! 25. juli altså :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Jeg liker smileys!

Når har du bursdag?
Stikkord:

INNKJØP - fire herlige sommerkjoler!

9
Ble ikke noe trening i dag, var så dårlig vær. Så vi skal heller ta det en annen dag. Men det gjorde jo så jeg og mamma fikk litt bedre tid når vi var innover for å kjøpe gave til kusinen min. Og alle vet jo hva det betyr? Shopping!

Så da har jeg fått unna litt på lista mi over det jeg må kjøpe meg i sommer, nemlig somemrkjoler. Så da mangler bare glatiatorsandaler, olashorts og en liten paraply og ha i veska. Litt stivt smil og veldig fin bh!
Alle kjolene untatt den røde er kjøpt på bik bok, den kjøpte jeg på lagersalg i en eller annen butikk. Kostet bare 99 kr da (!!!) og de andre kjolene var på halv pris og 2 for 99,-
Er ikke så ille det da?


Kjøpte også sokker, skrubbekrem og noe undertøy, men det er kanskje ikke så nødevndig å legge ut bilde av?

Hvilken av kjolene likte du best?
Stikkord:

Ut og flashe morratryner!

4

Er det noen som klarer å gjette når jeg stod opp i dag?! Hvis man ikke skulle sett hvor mye klokken er i dette øyeblikket, så kunne man jo ha gjettet det som er mest sannsynlig. Klokken tolv, men neida, i dag stod jeg opp halv åtte. Halv åtte folkens! Til å hete Madeleine Rotmo og at det er midt i sommerferien så skulle det egentlig vært fysisk umulig. Åh, jeg slutter aldri å sjokkere!

Siden det er så tidlig på morran nå så kan jeg jo dele noen deilig morrabilder med dere. For det er jo noe alle elsker ♥

Acting cute.


Litt av det jeg har på meg i dag. T-skjorten er en av de jeg kjøpte på finn.no. Den er herlig!
Legg forresten merke til at kommoden fortsatt er ødelagt. Noen som vil hjelpe meg med å mase litt på pappa? En er tydeligvis ikke nok..


Og været er jo great i dag! Næt, det er bra og dårlig vær annenhver dag for tiden. Så i morgen vil det være awesome!

Jeg stod forresten opp tildig for at vi skal innomover å kjøpe gave til kusinen min før jeg skal trene klokken tolv. Og når jeg logget på face nå hadde jeg 55 varsler som stort sett er svar alle jeg har spamma med at det er trening i dag. Frister veldig mye med å se på alle de 55 nå må jeg si.

Jeg kan jo ta med kameraet og ta litt bilder hvis det blir folk på treninga i dag.
Hvis dere har lyst til det? :-)

Stikkord:

Videoblogg - RIKKE, MAIKEN OG MADDE LEKER.

8

Haha, nå vet du hva vi gjorde i går når det hadde regnet hele dagen. Og ikke mobb dårlig humor, takk. Jeg vet heller ikke hvorfor kvaliteten ble så sykt dårlig. Kommer en video til av det senere, bare jeg får redigert den.

Hva syns du om filmen?
Stikkord:

Outfit 15.07.10

8

Singlet fra bikbok, shorts fra ? kjede fra cubus.

Enkelt og greit outfit. Forresten, gjett hvem som skal overnatte her i natt og. Du kommer aldri til å gjette det. Maiken såklart! Hun har sovet her i tre eller fire netter nå tror jeg?
Jeg holder forresten på å redigere video fra i dag!

Hva syns du om outfiten?
Stikkord:

Finn ting på finn.no

5
Visste dere at finn.no er genialt. Det er jo så masse ting folk har mest lyst til å bare kvitte seg med, som noen andre kan få nytte av. Var innom finn.no og så med Maiken og der fant vi noen som solgte veldig billige sko og billige klær. Elsker det!
Da fikk jeg noen sko jeg har ønsket meg lenge og noen gangstersko for bare 30-50 kr stk.
Sweet!


I tilegg til masse klær, til bare 15 kr per plagg. Mange fine klær, som er nesten ubrukt og masse som var helt nytt. En god handel :-)

Okei, så var det ikke helt tilfeldig at vi kom fram til den annonsen. Det er en som jobber hos mamma som hadde ryddet opp hjemme og funnet masse hun ikke skulle ha. Også ville hun at jeg skulle se om jeg ville ha noen av klærne og skoene. Men jeg så faktisk på klærne på finn.no

Man kan faktisk finne masse sånt på finn.no. Stereoanlegget mitt, broren min sitt og det vi har i stua har vi funnet på finn.no. De funker kjempebra, og var kjempebillige. Haha!

Hat du noen gang kjøpt noe på finn.no?


Husk å komme med forslag til må gjøre-video HER!
Stikkord:

Sommer er ikke det samme uten sol..

4
I går var Maiken og jeg hos Rikkiboy!
Vi badet, og hoppet på trampolina, badet, hoppet vi litt mer på trampolina, syklet til tævsjøen og badet litt til før vi dro videre til meg. Og har vært her siden. Hadde egentlig planer om å ha en skikkelig photoshoot i dag, men så regner det  :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Det er ikke som i går, når det var sol og ordentlig sommervær:Du får snu på hodet..

♥ ♥ ♥

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

Vi gjør det igjen - må gjøre video!

12
Stikkord:

FOTO - Maiken og Madeleine

8
Hva syns du om bildene?
Stikkord:

HVA LIKTE DU BEST - svart hvitt eller farger?

5

Jeg får ikke bestemt meg. Hva syns du?

Flere bilder fra photoshooten i går kommer etterpå, holder på å redigere nå.

Stikkord:

Who's that pussycat?

5


Er den nydelig, ellerhva?
Stikkord:

Sykkeltur, taco og tordenvær!

4
Tusen takk for alle forslag i forrige innlegg. Setter utrolig stor pris på det, og det har hjulpet masse. For nå har jeg plutselig masse ideer. Og hvis jeg står fast igjen, så kan jeg bare ta en titt på det igjen! Så tusen takk.

I  går så følte jeg meg litt sporty (haha), og skulle sykle til Maiken. Og hun bor på bjørkelangen som er ca. en mil unna meg. Men det gikk helt fint, for været var superfint, for for dere som ikke visste det så elsker jeg å sykle!

Det er der vi hadde photoshoot når vi hadde fått de nye cheer draktene. I den lille dumpa midt på veien og i skogen til høyre der.Litt skeivt når jeg setter kameraet på hjulet på sykkelen. Sorry bar mage, men jeg kunne jo sole magen mens jeg var ute å syklet vettu, haha!

Så når jeg kom fram til Maiken laget vi taco til alle sammen. Namm!
Også hoppet vi såklart litt på trampolina:

lol?


Tihi, Maiken prøve x-out for første gang. 

Utpå kvelden stakk vi bort på ungdomsskolen en liten stund og spilte fotball og slikt.
Mongoarm.

Når vi kom hjem igjen begynte det værste tordenværet da!

Jeg satt ute og prøvde å få til et bra bilde av lynet, og konsentrerte meg skikkelig for å trykke på knappen akkurat i det lynet kom. Og plutselig kommer det et helt sykt høyt torden rett over hodet mitt sammen med tidenes største lynting som lyste opp hele himmelen. Du kan tro jeg skvatt, jeg satt og skalv lenge etterpå. Har aldri skvetti så mye i hele mitt liv!
Det bildet er forresten fra da det lynet kom. Ble ikke noe fra bilde, men du ser jo hvor lyst det ble?Har en video som jeg filmet etter at det hadde roet seg litt, men det tar hundre år å laste opp på yotube.

Kommer forresten flere bilder fra vi var ute i går kveld. Photoshoot ftw!

Var det tordenvær hos deg i går og?
Stikkord:

JEG TRENGER HJELP FRA DEG!

15
Nå trenger jeg virkelig litt hjelp her. For tiden har jeg ikke noe inpirasjon eller noe å blogge om. Noe som kanskje merkes? Jeg føler jeg har gått tom for ideer, og da blir bloggingen bare dårlig. Så jeg lurer på hva dere har lyst til å lese om, og om dere har noen lure ideer.

Hva vil dere lese om?
- Bilder fra dagen min
- Outfit osv.
- Konkurranser, vurderinger, blogg vs. blogg ++
- Videoblogger. (isåfall, hvordan videoblogger? Spørsmålsrunde, videodagbok, visste du dette, må gjøre)
- Andre forslag? 


Hadde blitt veldig glad hvis dere kunne hjulpet meg litt. Å si hva dere syns jeg skal fortsette med, begynne med, positivt og negativt :-)

Ingenting er som cheer EM på regnværsdager!

5
I dag har jeg sovet lenge, stod ikke opp før i tolv tiden. Uff, får alltid så dårlig døgnrytme i sommerferien. Men hvem gjør vel ikke det?

Det har dessuten vært regn og overskyet i hele dag. Torden var det en stund og. Passet meg egentlig veldig bra, for jeg er så sliten om dagen. Så jeg trengte en ordentlig slaskedag.

Bildet er tatt for noen uker siden.


Dette er en av de få dagene hvor det er helt greit at været er dårlig. For da har jeg ikke dårlig samvittighet over å sitte inne hele dagen og se på cheer EM. På bildet er det er svensk mixed lag, de var veldig flinke! Du kan også se Em live fra Finland HER!

Gleder meg skikkelig til å se Charmers Enchanted på matta. De kommer til å eie, det er jeg sikker på. Syns alle burde gå inn og følge med på når de skal kjøre, de skal være en gang i løpet av denne timen.

Fler som følger med på EM?


EDIT:
Charmers Enchtanted kjørte utrolig bra. Satt her for meg selv og var helt med. Og jublet når jeg så at 360'n stod.
Litt dårlig print screen bilde, men de var hvertfall sinnsykt flinke. Og Martine når hun hadde spirit i starten, må være noe av det søteste jeg noen gang har sett!

Jeg eeeeeelsker sommer!

2
Det har vært så utrolig digg vær i dag. Ikke annet enn sol og steikende varme, herlig sier jeg bare!

Vi var jo å badet istad, og tok annsiktsmaske mens vi var der som vi hadde den på mens vi syklet hjem igjen. Åjada, syklet rundt med annsiktsmaske på. Jeg følte meg lite smart skjønner du!

Deilig eller?

Så endte vi opp med å ha vannkrig med hageslangen. Jeg vant - helt sant!

lol?JEG ELSKER SOMMER!

Som jeg sa, så dro jeg og Maiken ut for å bade og hadde en liten photoshoot ved fossen der. Kommer bilder av det hvis blogg har lyst til å laste opp bildene snart.

Har været vært like bra hos deg i dag?
Stikkord:

I GÅR KVELD..

4
...Fikk jeg nytt stereoanlegg.

...Og satte musikken på full guffe.

..Kysset Edward Cullen med rød leppestift.

..Poppet popcorn.

..Og sett film med denne lille søte klumpeklædden.

Vi er søte ass!

Vi hadde det hvertfall veldig koselig i går. Det var faktisk andre dagen Maiken overnattet hos meg. Og vi skal snart ut å bade, gleder meg :-D

Hva gjorde du i går kveld?
Stikkord:

Kom og bada i mitt swimmingpool!

4
Hva er vel sommer uten bading?
Thea ville jeg skulle sensurere annsiktet hennes.

L O V ESer du skille?

Herliiiiiiiiig!

Fler som liker å bade?
Stikkord:

TRENINGSBILDER!

12
Uff, jeg føler at bloggingen min er dårlig disse dagene. Jeg prioriterer ikke akkurat bloggingen mest, har vel mere lyst til å være ute og bade med venner enn å sitte på pc'n. Burde egentlig ikke ha "dårlig samvittighet" for det heller, siden det er sommerferie og alt.

Uansett, disse to dagene her har jeg vært på lørenskog og trent. Siden Tigerene er jo på EM og eier hele Europa, og da kan vi bruke hallen så mye vi vil. Hvertfall fram til de kommer tilbake igjen på mandag.

Jeanette.

Woho, følte en trang til å sensurere.Søtaaa! Og gjett hva hun heter da? Det er liksom det kuleste og mest fantastiske navnet i hele verden.
MADELEINE SÅ KLART!

Haha, partnetstunt liksom. Vi tok 180 opp til cupie, så arabesque dobbel. Helt sant!

Piiiiiis.


I DAG:Litt varmt?

Jeanette er så søt ♥Maiken.

Thea har fått så sykt bra hopp i det siste. Det har aldri vært så høyt!Må nesten "start all over" med scorpen min. Jeg er ekstremt stiv i ryggen, så jeg pleier å ha scorpen litt på siden, og det skal man jo ikke. Så da må man ha den rett bak og holde med begge hender. Jeg skal tøye masse på den i sommer. Har planer om å klare deadly til våren igjen. Kanskje før og etter-bilde etter sommerferien?
 

Så var vi på triaden en stund etter treningen. Følte fo rå sette på meg bh-en til Thea. Er jeg ikke kul?! Haha, nei!

Har du trent noe i sommerferien?
Stikkord:

Grilling og knebrett med verdens beste jenter!

7

2. gang vi grilla med engangsgrill.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Orker ikke skrive så mye. Er kjempetrøtt etter 5 timer søvn og mange timer med trening - kommer bilder fra treningen etterpå.

Så det like koselig ut som det var eller? :-)
Stikkord:

Jeg er verdensmester på å miste bussen!

5
Gjett hvem som mista bussen istad? Thea og Madeleine såklart! Jeg har mista bussen for mange ganger!

Men da fikk jeg tid til å blogge før jeg drar for å fortelle at jeg ikke får blogget noe i dag eller i morra. For nå skal Maiken, Thea og jeg opp for å bade og grille på røytjern før vi blir henta av moren til Martine for å dra videre til Rømskog og være der med Martine og Helene. Så blir jeg hentet i morra for å dra til Lørenskog og trene - gleder meg!

Men det blir hvertfall masse bilder når jeg kommer hjem igjen da.

Randooooom! Fra jeg var på Stryn med Thea. Resten av bildene kommer snart forresten.

BLOGGES!
Hva skal du i dag og i morra?
Stikkord:

Hjemme fra Martine!

4
Har ikke blogget noe tidligere i dag, hadde mer lyst til å bruke tiden sammen med Martine og sånn i dag og ikke sitte og blogge. Så vet dere hvorfor det har vært litt stille fra meg i dag.

Anyways, i går før vi skulle på treningen deres var vi ute sammen med noen andre venner av Martine, og lillesøsteren til hun ene kom. Så de løftet henne, tok cupie, liberty og kast osv.

Nok en gang så ble bildene litt store..

Se så søt a!
Skulle ønske jeg hadde en sånn liten lillesøster og. Skulle jeg løftet rundt på henne og fått henne til å bli en sånn supersøt liten cheerleader :-)

Så dro vi videre på treningen deres. Har ikke noen bilder derfra, siden de skal til EM (!!!) så jeg kan ikke legge ut noe av det. Men, dere kan jo se hva jeg dreiv med mens de trena.

Turna på tumbelen(?) som var der. Sykt gøy, for man får så god sprett på den. Skulle ønske vi hadde sånn på bjørkelangen! Bildet er forresten tatt i slutten av flikflaken.
Og han ene mannen som var der er en sånn gammel turner, så han sa at jeg hadde så god sprett etter flikflaken at det jeg kunne prøve salto etter der hvis jeg ville! Men så turte jeg ikke. Jeg angrer!!

På dagen i dag så dro vi bort på stranda og bada siden det var så bra vær.

Martine har blitt pro på å ta bilder med speilrefleks nå!Så stoppet vi innom MacDonald's og spiste litt usunt før vi dro på treningen deres igjen. Etter det så ble jeg kjørt hjem til gode gamle Aurskog.

Hvis dere skulle lure, så var dette første gangen jeg møtte Martine. Hvertfall sånn utenom å si hei på konkurranser og snakke på face. Så det var veldig gøy. Selvom jeg kanskje var litt mer stille og sjenert enn vanlig. Men det blir vel bedre neste gang!

Var utrolig gøy å være der hvertfall. Hvertfall når det var Martine jeg var med, utrolig søt person. Gleder meg til å se henne igjen! ♥

Haha, hadde du turt å ta salto hvis du hadde vært meg? -Kom ikke på noe spørsmål. Ikke overskrift heller i grunn.
Stikkord:

At Martine's!

4
Heihei!
Nå sitter jeg hos Martine, og vi ha akkurat pist salat. Nam! Også har jeg pit is, ofc. Jeg må pøre å roe ned på den is spisingen min. Anyway, her er Martinee:

Se å søt a gitt :-D

Også var hun så snill og lage sløyfer til meg. Se så fine de ble a!

Litt dårlig fokus, får nok sett de bedre senere. De ble hvertfall kjempesøte. Så nå har jeg en sløyfe i samme farge som alle shortene mine. Haha! Kommer sikkert til å lage enda fler og, nå som jeg vet hvordan man gjør det.

Også kom Emilie, Cornelia og Maren.
Sick!

Haha, skjekk Cornelia tryner :-DKåoselig

Men nå stikker Martine og jeg ned til de andre, så videre på treningen deres. BLOGGES!

Hva har du gjort i dag?
Stikkord:

Nå drar jeg til Martine!

4
Gjett hvor jeg skal nå?!
JEG SKAL TIL MARTINEEEEE! Dette har jeg gledet meg til leeenge. Hun går på Charmers Enchanted (skrev jeg det riktig?) og er kjempeflink og superdupersøt!

Charmers Enchanted på Summer Open. De er såå flinke!


Husk også å besøke bloggen hennes HER! 10 poeng til deg som gjør det.


Har derre forresten sett denne her? Jeg er happyyyy! :D:D:D:D:D vi liker smileys..

Men nu hopper jeg snart på bussen. Så da blogges vi i kveld en gang hvis jeg får blogget hos Martine. Eller når jeg kommer hjem igjen, på tirsdag. Så resten av bildene fra Stryn kommer ikke før på onsdag. HADE!

Har du vært innom bloggen til Martine?
Stikkord:

Stryn med Thea - DAG 3

6
Den siste dagen våknet jeg opp med tidenes fineste morrasveis:

Alltid like sjarmerende!

Så satt jeg ute på balkongen for å nye den fantastiske utsikten en siste gang.

Så måtte vi sjekke u tav hotellet. Uff, hadde så lyst til å være der en natt til ass!

Så dro vi videre litt opp i fjellene osv for å se. Og for min del - å ta bilder!Klarte å laste opp bildene litt store!Kaldt vann..!"Nå er jeg SØØØØØØT!"

HAHAHA! najs as.
Det ble så mange bilder fra siste dagen, så jeg tror jeg må ta den i tre deler!
Men nå skal jeg legge meg snart. NATTA!

Hva syns du om bildene?

Husk å gjette på hvor mange bilder jeg tok i helgen HER! Den som gjetter nærmest får linking.
Stikkord:

Stryn med Thea - DAG 2

2
Andre dag i Stryn våknet vi, spiste frokost, ordnet oss og dro ned til sentrum for å shoppe.

Er så koselig i gatene der!

Taha, søtaaaa <3Jeg har så lyst på de! Leita etter dem overalt, og fant dem til 30 % rabat elns. Men guess what? De hadde ikke i min størrelse.

Fant også en moods of norway butikk. Skulle hatt med gutta fra C-klassen da. De har moods feber for tia!

..Enda en moods butikk!

På shopping-turen kjøpte jeg ikke annet enn pommes frites, mens Thea kjøpte noen nye klær. Men bra var det! Så når vi var ferdige dro vi tilbake til hotellet, pakket og dro videre til neste hotell.

I bilen på vei bort. Greit å kjøre ved dette hele veien bort da!

Fint hotellrom eller?!Også hadde vi en liten balkong med verdens fineste utsikt!Den e'kke gæli, karer!

Også måtte Thea reklamere litt for meg da. Haha!I resepsjonen.

Vi gikk ned en tur for å se hvordan bassenget var:

Fy søren! Det var så utrolig fint der. Får litt sånn syden preg over seg ute der. Det var virkelig helt fantastisk fint!
Vi måtte nedom joker butikken for å kjøpe litt godteri til kvelden. Og gjett hva de hadde der?!!!!!!!

BOBLEVANN!!!
Hvorfor skal de ha det alle andre steder enn i Aurskog?!

Utpå kvelden spiste vi verdens beste buffè på restauranten(?) på hotellet. De hadde utrolig masse god mat - og masse rar mat. Som røkt ål, æsj.Allerede etter noen timer begynner det å bli rotete på rommet. Du kan jo tenke det hvordan det var der neste dag?

Så tok vi maaange wannabe modell bilder. Jeg lover deg, det ble mange fine bilder av det ♥♥

"Jeg er den fødte modell!" *poooose*
Haha, det er så standard modell pose. Var litt gøy når vi så en som posa sånn i et blad rett etter!Sorry, Thea!


Fint om kvelden da. Var egentlig helt svart ute, brukte lang lukkertid..


Som alltid - En utrolig koselig dag med bestee ♥♥

Da har jeg gått gjennom halvparten av bildene omtrent, tok helt klart flest den siste dagen. Husk å gjett på hvor mange bilder som ble tatt HER! Den som gjetter nærmest får linking!

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

Stryn med Thea - DAG 1

6
For dere som ikke vet det, så skulle jeg være med Thea til Stryn. Det er et sted på vestlandet, veldig langt herfra altså. Så vi måtte sitte innestengt i en bil i 7 timer før vi var framme. Men den siste timen var det egentlig utrolig deilig å sitte inne i bilen. For det var da vi var kommet inn i sogn og fjordane og kjørte gjennom alle dalene, under alle fjellene og forbi alle fjordene.

Det var virkelig helt utrolig å se på, ikke noe i likhet med det vi har her på østlandet. De skyhøye, bratte fjellene som lå over på hver side av det blikkstille vannet, og solen i enden som glitret utover det hele. Vakkert! Dessverre lå kameraet i bagen, så jeg fikk ikke tatt noen bilder av det ut bilvinduet engang. Men jeg lover dere, det var utrolig fint!


Etter 7 timer i bil var vi endelig framme på hotellet vi skulle sove på den første natten. Det var utrolig deilig å være framme!


Vi sov her bare den første natten, for vi skulle videre til hotel Alexandra dagen etter. Men det hotellet er ganske dyrt, så siden vi kom fram så seint og bare skulle sove, så var vi her først.


Random stol vi fant mens vi utforsket hotellet.


Hihi, fine fjell da :-)


Vi gikk en liten "kveldstur" før vi la oss, og da fant vi dette søte huset. Det syns ikke så veldig godt, men den er lilla-rosa i fargen. How cute!
Gangster!Se så koselig det er der a!

Haha, pent!


Aff, jeg savner det allerede!

Som du kanskje la merke til, så er det litt få bilder av Thea. For hun ville ikke bli tatt så mye bilder av. Teiting!
Det var bildene fra første dagen. Skal prøve å få lagt ut av andre og tredje dagen og. Men vet ikke om jeg får tid, er mange bilder å gå gjennom. Husk å gjett på hvor mange det er da. Så langt har den faila litt. Haha :-)

Hva syns du om bildene?
Stikkord:

"Konkurranse" - vinneren får linking!

10
Heihei!
Da var jeg hjemme fra Stryn. Og jeg har hatt det utrolig koselig, det har vært så bra at dere aner ikke! Fysøren, hadde ikke gjort noe at hele sommeren var som det.
Nå skal jeg settte meg ned og gå gjennom bildene som er tatt. Og som jeg lovte har jeg tatt mange!
 
 

Så jeg tenkte at jeg skulle ha en litt useriøs og unødvendig konkurranse - om du vil kalle det det. Du skal da gjette hvor mange bilder jeg har tatt med kameraet mens jeg har vært borte! Jeg dro på torsdag og kom tilbake i går.
Den som gjetter nærmest vil få linking nederst i de tre nesten innleggene, dersom den personen har blogg da selvfølgelig. Så da er det bare å gjette i vei!

Hvor mange bilder tror du jeg har tatt?

Da drar jeg avsted på min første ferie i år.

12
Heihei!
I dag er været så utrolig fint og herlig. Sol og varmt, perfekt være-ute-og-sole-seg-og-bade-vær. Deilig. Bare synd at jeg må bruke hele denne fine dagen på å sitte i bil. For om en halv time så sitter jeg i bilen på vei til Stryn. Gleder meg som en liten unge!


Det skal bli så deilig. Skal sove på hotel, bade og shoppe (bare at jeg ikke har så mye penger å shoppe for) hele dagen sammen med bestevennen miiiin. Kan det bli bedre enn det?


Så nå er jeg pakket og klar til å dra. Har også fyllt opp en liten veske med kjeks, bøker, blader og iste. Samt min kjære ipod som er fyllt opp med masse bra musikk, takket være dere kjære lesere som ga jeg musikktips. Dere redda meg fra ren og skjær kjedsomhet gjennom den kommende bilturen.


Så da må jeg bare si at jeg ikke får blogget noe før til mandag. Tror jeg? For jeg kommer hjem sent på søndag. Så lover jeg å ha masse fine bilder å vise dere!

Nå skal jeg bruke de neste dagene på å koooooose meg utrolig masse. Og gjøre meg klar for en 7 timers biltur.
BLOGGES!

Hvor skal du på ferie i sommer?
Stikkord:

,