NÅ HAR JEG BESTEMT MEG!

9
...Når jeg har spart opp nok penger til å kjøpe meg speilrefleskkamera så jeg kan få tatt litt ordentlige bilder. Og får ny lader til pc'n min så jeg kan få redigert bildene, (jeg har nemlig photoshop der som jeg nå har lært meg å bruke) DA skal jeg begynne å blogge igjen!
Jeg syns ikke at det er noe gøy å blogge når jeg ikke har noen fine og ordentlige bilder, men bra kvalitet som jeg kan legge ut.
Er det noen som har et par ekstra tusen dere kan gi meg i bursdagsgave så jeg kan kjøpe meg de to tingene? Da blir jeg glad altså!

(jeg hadde forresten bursdag 25 Juli, for dere som glemte det. tusen takk til dere som husket det! ♥)

Xoxo Madeleine ♥

BYE, BYE BLOGGEN.

0
Jeg kommer antageligvis ikke til å blogge noe særlig framover nå. Noe som dere har merka tror jeg. Jeg sitter liksom ikke noe på datan om sommeren. Så da fortsetter jeg blogginga til høsten regner jeg med.
Såe. Blogges om en stund.

_______________________________________________________________________________________________
Xoxo Madeleine.

I MISS MY HOME, SWEET HOME.

2
Det med at jeg skule prøve å få blogget hvertfall annenhver dag, klarte jeg ikke helt å leve opp til. Søndag forrige uke elns fikk jeg plutselig vite at jeg var bedt med på camping med tante, onkel, fetteren og kusina mi. Hadde heller ikke tid til å skrive et innlegg om at jeg dro. Men de fleste har nok fått det med seg.
Men nå har den kjøpt seg internett-ting å a her, så da får jeg forhåpentligvis blogget litt framover.

For å være helt ærlig, så begynner jeg å bli veldig klar for min egen seng, mitt eget bad og eget hus. Har igrunn hjemlengsel nå. Har vært her i en halvannen uke nå elns og begynner å bli litt lei. Lei av all småkrangling om at man ikke vil dele på ting, ikke får se hvilke farger som er så den svarte lille dingsen, hvor man skal ligge i sofan og hvem som spiste dem siste sjokoladebiten. For å gjør det enkelt, jeg vil hjem!

Også vil jeg hjem til alle søtingene som befinner seg der hjemme i Aurskog. Hvis en av dere som er der nå leser dete, så savner jeg deg! Veldig.
ILY! <3
_____________________________________________________________________________________________
Xoxo Madeleine

,