Bilder fra Jamfest

8

Okei, dere ba om det, så her kommer det mange bilder! Men jeg deler det i to, så første del kommer nå, også kommer det mer senere. Blir så sinnssykt langt innlegg!

Pene, pene starlets ♥

2. plass til Super Star!! Wuuui
Ååå, jeg vil tilbake. FOR en herlig konkurranse ♥♥♥
Kommer flere bilder snaart! 

Cheer siste skoledag!

11

Var siste skoledag i dag, noe som er både helt sykt deilig og veldig rart. Endelig er det sommerferie og det har itl og med blitt sommervær ute. Men samtidig er jeg allerede ferdig med mitt første år på vidregående, gått helt sykt fort. Raskeste skoleåret noensinne tror jeg. Hvertfall, så fikk vi spørsmål om å vise litt cheergreier på avslutningsdagen, så vi samlet de folkene som kunne og kjørte det vi hadde mulighet til, noe som endte med litt basics. Men de vet jo ikke at vi kan gjøre rewind til sweedish og dobbelskru i toss, så jeg håper vi imponerte litt med det vi viste fram. Var hvertfall noen som likte det! Morsomt var det da.Tatt fra facebook siden til Sørumsand vgs.

Nå, sånn to uker etter jamfest er jeg ferdig med å redigere bildene. Satt igjen med 5-600, så var en del å gå gjenom og plukke ut fra. Vil dere fortsatt at jeg skal legge ut på bloggen? 

Jamfest 2012

5

Flere har dere har vel kanskje fått med dere at mange fra Lakers tok turen over til Liverpool og England denne helgen for å delta på Jamfest? Og selvfølgelig var jeg en av de som ble med, og jeg må si at det helt klart er en av de aller beste konkurransene mine jeg har vært med på. Og for første gang jeg har vært med på å få gull, og ikke bare ett men to gull!! På begge gs'ene mine. Kommer mer om det og filmer fra alle de fem rutinene jeg var med på. Det ble også tatt over 500 bilder med mitt kamera. Men det tar dessverre litt lang tid før jeg får lagt de ut, for Frida har kameraet mitt og jeg får ikke fått det tilbake før på Summer Open på lørdag.
Uansett, det var en helt sinnssykt tur og jeg hadde det supert. Sitter igjen med masse gode minner ♥ Siden jeg ikke har noen egne bilder enda kan jeg legge ut noen av de jeg har blitt tagget i på facebook så langt. Kommer masse mer, Stian var flink og tok masse fine bilder med mitt kamera!SCL på Årnesdagene

6

Husker så godt i fjor på årnesdagne, hvor jeg satt og så på Lakers som hadde oppvisning på nøyaktig samme sted som vi var på på lørdag.  Er så morsomt å tenke på at et år etter er jeg med på laget. Wuui, var veldig morsomt hvertfall. Liker å gå på Lakers :)

eksamen? fuck yeah

4

Heldige meg kom opp i matte skriftlig på eksamen, ble kjempeglad og det gikk kjempebra ♥ Sense the irony? Serr.. værste jeg har vært med på. Gikk rett til helvete. Kunne klaget i det lange og det breie, men nei.. Nå skal jeg lage meg vafler og trøstespise. Men jeg er fortsatt glad da, smiiiler og sånn! Hvordan gikk det med deg på eksamen i år?  

,