Newest buy

5

Åh, for en lang dag dette har vært. Jannicke overnattet igjen (noe som var superkoselig!) og vi kjørte henne hjem tidlig på dagen før vi dro innover for å ordne masse ting til em. Slikt som pass, helsekort, sette inn penger på konto, kjøpe sportsteip til de stygge håndleddene mine og dra på en siste trening før vi er i Praha.

Men, på søndagen etter konkurransen skal laget på hard rock cafè og spise, og det er en god unnskyldning for meg å pynte meg litt. Og vil derfor ha på både kjole og høye heler. Men jeg hadde ingen som passet kjolen jeg vil bruke, og da passet det fint med salg på bianco!Skal enten ha en rød eller en hvit kjole, har på følelsen at skoene kommer til å bli nydelige til..
Og med samme vi var i gang med skoshopping fant jeg et par andre og. De var sinnsykt herlige å gå i, pluss at de var ganske fine, så de ble med hjem de og.Begge skoene er fra Bianco og kostet 300,- på salg.

Hva syns du om skoene?

Happy, happy birthday!

5

For litt over en uke siden feiret Jannicke bursdagen sin, og da lovte jeg henne at selvom jeg hadde bloggpause så kunne jeg skrive et innlegg fra kvelden hvis hun tok litt bilder. Og Jannicke tok bilder vet du, men jeg har ikke rotet meg til å redigere de før nå. Så selvom de kommer lovlig sent, så gratulerer med dagen Jannicke ♥ ..Endelig 16 år og sengelappen nå!


Wiihi, Jannicke fikk duftlys av meg. Og...

EN GRIS!!

..Den var så søt, så jeg måtte bare kjøpe den. Er en sparebøsse da, supersøt!

Kan noen si "Justin Bieber lookalike"?
Var en superkoselig kveld før vi dro videre på nattcafè. Glad i deg, Jannicke ♥
Hva syns du om bildene?

P.S: Noen som lurte på om jeg har begynt å blogge igjen. Og ja, har vel kanskje muligens det. Men ikke fullt. Har noen bilder og slikt på lager, så tenker jeg poster ca ett innlegg om dagen fram til em (drar på fredag!!!!) og kanskje begynner fullt etter em. Da har jeg garantert en million bilder, mange videoer og en hel masse å fortelle dere! Det kommer til å bli en once in a lifetime opplevelse. Gleder meg heftig!

En fin lørdagskveld!

7


Det ultimate bloggerbildet..Det er sommerferie, fint vær og jeg sitter her med Jannicke, en bolle med godteri og sesong 1 av one tree hill. Kan det bli bedre? Ah, fin måte å tilbringe lørdagskvelden ♥
Hva gjør du i kveld?

NRC Tigers sommershow - min første gang med Senior Eite!

15

Hei hei, lenge siden sist nå!
Ser det fortsatt er mange av dere som er innpå her (har vært minst 100 selv de siste dagene, to uker siden bloggpausen startet) selvom jeg ikke har blogget, så syns dere fortjener et lite innlegg nå. Eller, hadde skrevet om dette uansett!

I'm officially no longer a virgin..... A Tigers virgin. For på lørdag hadde NRC Tigers sommershow på lørenskog, hvor alle Tigerslagene skulle vise fram showet for hverandre, foreldre og andre som ville komme å se på. Det var første gang noensinne jeg hadde på meg tigersdrakt og stod sammen med resten av tigrene på en matte foran publikum. Følelsen var overraskende lik som ellers, men var sykt morsomt. Da er neste konkurranse EM, drar om ni dager (!!!). Og etter sommershowet gleder jeg meg bare enda mer.Ser dere dani til venstre? Hun brakk ankelen forrige onsdag og får ikke vært med oss på matten til EM :(


Det har vært mye endringer i showet i det siste. Har mistet to utøvere, èn pga kyssesyken og èn pga brukket ankel. Så måtte sette inn to fra coed (ene er Lotte, gamle treneren min, som ble satt som base på stunteserien min. LIKER!) som lærte showet på fredag, og showet var på lørdag. Absolutt ikke dårlig! Så selvom ikke hele pyramiden på venstre side ble kjørt, min falt pga stress og diverse og det er litt slurv her og der - syns jeg det er sykt bra jobbet av laget. Overraskende bra det har gått med oss til tross for alt som har skjedd. Liker Tigers ♥

Jeg tar bloggpause!

30

Nei, ser ut til at det blir en bloggpause for denne gang. Jeg blogger ikke noenting nå uansett. Kjenner at jeg ikke har noe lyst heller, noe som er veldig synd. For det var jo veldig, veldig moro en stund. Jeg elsker at jeg har fått så mange lesere, og så mange faste lesere som legger igjen kommentarer og er så søte mot meg. Det har vært dager hvor jeg har vært ganske langt nede, og da har det ikke vært noe bedre enn å logge inn på bloggen og se en herlig person sitte og skrive en lang, søt og ikke minst rørende kommentar til meg. Det har ofte vært det som har satt et smil om munnen min på den dårlige dagen. Det er så mange av dere der ute som er så søte og snille. Skulle ønske jeg kunne bli kjent med alle sammen, og vist dere hvor glad jeg blir for de ordene dere skriver til meg ♥

en for øyeblikket  bare lever jeg livet. Jeg koser meg hver eneste dag, spesielt dagen i går, beste på lenge. Og da er det å ta frem kameraet og legge ut bildene på bloggen det siste jeg tenker på. Så derfor kommer dere ikke til å høre noe mer fra meg - på ubestemt tid. Håper det ikke blir så lenge, håper at jeg plutselig en dag  vil våkne opp og ha masse inspirasjon og masse å skrive om som dere kan lese. Masse lyst og tid til å lage bra videoer dere kan se på, og komme med ord som betyr noe. Men for øyeblikket er ikke den lysten der. 

Så takk for meg, så lenge! Håper ikke dette er det siste dere hører fra meg :-) 

Super Crew Lakers, oppvisning på Årnesdagene 2011

13

 

Som Madeleine nevnte i forrige innlegg skulle jeg skrive et eget innlegg om selve oppvisningen på Årnesdagene!

Jeg kan jo begynne med at jeg heter Camilla og går på Super Crew Lakers, altså på samme lag som Rikke som har gjesteblogget litt her på bloggen før! For de som ikke vet hvor SCL holder til, så holder vi til på Årnes! Oppvisningen i går var egentlig bare et lite show for å vise hvem vi er og hva vi driver med.. Vi gjorde ikke så altfor mye avansert, for de aller fleste som var og så på hadde ikke sett så mye av cheerleading før, så uansett hva vi hadde gjort i luften eller på bakken hadde vært like ?WOW!? uansett.. Men selvfølgelig var vi litt "WOW!" fordet! hihi

Vi begynner å bli ganske mange nå, men trenger mange flere! Og blir alltid glad for nye ansikter.. så, enten om du har prøvd cheerleading før, eller ikke.. stikk innom oss en dag da vel! 

Siden jeg ikke er noen blogger og heller ikke så flink til å skrive, tenkte jeg at jeg bare legger ut noen bilder fra i går.. Enkelt og greit! Bildene snakker egentlig for seg selv, og dagen var super! Fint vær, bra folk og flinke cheerleadere! kan det bli bedre? :)STARSTUCK, altså Kine og Tomas i partnerstunt.. igjen :)Splitt-toss fra fellesshowet til Shining Star, altså seniorlagetStunteserien til seniorA-frame, pyramider! 


 


Edwin og RikkeKine og TomasKine og Tomas i awesome!Awesome igjen! wiii

Kine og Tomas skulle egentlig stille på NM, men Kine ble skadet rett før.. noe som førte til at de ikke fikk stilt! Men nå er de tilbake og bedre enn noengang og skal konkurrere i JamFest i Liverpool 18 og 19. Juni! såå, ønsker de MASSE lykke til!! :DVi hadde også en liten greie etter oppvisningen var ferdig, at de som ville kunne bli løftet/løfte, så da var det jo noen som prøvde seg! 
Et lite bilde fra stunteserien vår! 

Disse to bildene over er fra groupstunten jeg er med på! Vi heter Starlets og har stuntet sammen i ca. 9 mnd. Vi konkurrerte for første gang sammen på Eiker Open i fjor, og kom på 2.plass i årets NM.. noe som vil si at vi ble kvalifisert og skal konkurrere i EM, 2. Juli!!!! :D:D

Gjett om vi gleder oss a? Vi skal også konkurrere på Summer Open nå om en uke, og tar det som en generalprøve til EM! wiii


Iselin og megHer ser dere litt av stunteserien til Shooting Star, juniorlaget vårt. De skal også konkurrere i EM!!... akkurat som den andre groupstunten våres STARBURST! 

 

forresten: bildene ble litt små.. men fikk de ikke større! 

Tror du cheerleading er noe for deg?

Bor du i nærheten av Årnes, og har lyst til å prøve cheer? 

 

 

Bildedryss fra i går!

8

I går fikk jeg ikke logget meg inn på blogg.no, så jeg fikk ikke gitt noe lyd fra meg. I tilegg til at jeg var ganske busy. Og i dag har jeg vært på Årnes hele dagen for å se på Lakers ha show på Årnesdagene (Camilla er så snill og legger ut et innlegg om det senere, for jeg glemte kameraet og har derfor ingen bilder). Her er de bildene jeg skulel lagt ut fra i går. Er noen random jeg og Rikke tok etter vi hadde vært en tur på Twisterstrening.

Sjekk hva jeg har lært meg!!!

...RIkke også! Flinke?

Rikkejentami!
PS: Jeg er virkelig ikke i humør til å blogge for tiden. Man skulle tro at nå som det endelig er blitt sommer at jeg skulle hatt masse inspirasjon og masse å skrive om - men jeg har ikke lyst til å gjøre annet enn å nyte været, og gjøre så mye ut av dagene som mulig. Derfor ender det opp med at å blogge bare blir stress.. Bare dette innlegget, som er det første på to dager var veldig ork, så det ble verken bra tekst eller bra bilder. Redigerte de fort og gæli.
Skal ikke slutte å blogge. Men blir ikke like mye som før. Jeg vil ikke være en av de som blogger fordi de føler de må. Så nå kommer det nye innlegg når jeg FØLER for det, har tid og har noe å si. Takk for meg :) Haha.

Mai - måneden som var!

8

Denne måneden må jeg si at har gått fort. Tanken om at det allerede var Mai hadde ikke tid til å synke ordentlig inn før det var blitt Juni. Føler fortsatt at vi er tidlig i året 2011, midt i vårmånedene hvor trærne fortsatt holder på å bli grønne, blomstene begynner å spire og fuglene kommer tilbake fra sydenferie. Men nei, vi er allerede halvveis i året og begynner på sommermånedene nå. Skolen er vi snart ferdig med, og om tre uker er det sommerferie med grilling, bading, sene kvelden og sommerstemning.

Ikke at jeg klager det minste, elsker at det er sommer og det gir meg en herlig god følelse i både kropp og sinn - men det har gått så himla fort at jeg knapt har rukket å få det med meg. Men hvertfall, sier hallo til herlige sommer-junimåneden og hadet til Mai. Her er en liten oppsummering i bilder jeg har tatt denne måneden. Selvom måneden virker speedet opp har den vært forferdelig koselig ♥ den beste dagen var helt klart 17. mai. Sitter igjen med gode minner!

Hvordan har Mai måneden vært for deg?Med Lakersfolk på Årnes!

4

Denne uken er det Ånesdagene på.... Vel, Årnes. Og i dag skulle Nes Turnforening ha oppvisning inne i sentrum som jeg og Rikke hadde så lyst til å dra og se, i tilegg til at det skulle være tivoli og slikt der. Men vi fikk ikke kommet oss bortover tidsnok, så vi rakk ikke se på. Men noen fra laget til Rikke var der, så vi stuntet litt sammen med de på Bautaen. Rikke gjorde litt ps med Stian og Alex, og jeg gjorde toss med bare guttebaser. Har aldri flydd så høyt før. Hadde rukket å ta meg en kaffekopp på den tiden det tok før jeg kom ned til bakkenivå igjen. Var dritgøy! Det minner meg på hvorfor jeg egentlig ville på coed - guttetoss går himmelhøyt.
Også fikk jeg gjort litt flere hitch kicktwister - syns det er så gøy nå. Må filme så dere får sett, min nye favoritt-ting-å-gjøre-i-toss hvertfall.


Rikke, Maruis, Stian og Alex som stuntet litt midt inne i folkemengden ved tivoligreiene - tror du folk glodde eller? Haha.

Hva har du gjort i dag?

Scorp - Scale

15

Siden jeg er sjuk kunne jeg ikke være med å jogge på treningen på mandag, så da ble det hardtøying av ryggen isteden. Bakposisjonene begynner å komme seg litt nå eller? Syns da det begynner å gå riktig vei selv hvertfall.. Men finere skal de bli!!,