INNKJØP!

6
Hadde litt problemer med å overføre bildene, så det kommer litt seint. Men her er det jeg kjøpte istad:


Bikini fra h&m - 50,- pr del


Gosh neglelakk fra vita - 39 ,-
Kjede fra cubus - 34, 50 ,-

Veldig fornøyd med innkjøpene, selvom om det ikke var så veldig mye. Men nei, nå natter jeg. Er sykt trøtt.. NATTA!

Hva syns du om innkjøpene?
Stikkord:

Eclipse og shopping!

9

Jeg rakk dessverre ikke å legge ut et innlegg før jeg dro på morgenen i dag. Skulle ta bussen klokka elleve, og jeg og Thea stod opp halv elleve. Ble du overrasket?

Jeg og Thea måtte ha oss bikini, så det var det første vi dro for å se etter. Og vi fant det på første butikken vi var innom, H&M til bare 100,- Viser den etterpå. Også ble det til at man kjøpte noe annet småtteri.

Namnam milkshake på kaffemakeriet.

Så måtte Thea til tannlegen. Så møtte jeg og Maiken Carina (søsteren til Maiken), så dro vi for å se eclipse!

Meg sammen med min fremtidige kjæreste  ♥
Gud, jeg hater alle de 140 reklamene som skal komme før kinoen faktisk begynner. De slutter jo aldri!


Gjett hvem som spiste opp nesten alt popcornet a? Nei, det var ikke Maiken... Det var meg!! (6)

Og filmen var utrolig bra. Det er derfor man elsker The Twilight Saga ♥ Til alle dere som har planer om å se den, dere burde glede dere!
Forresten. Er dere på team Jacob eller team Edward?

Det er kult å være igjen i kinosalen etter at alle de andre har dratt og ha photoshoot..Skjer med hånden min?


Selvom jeg var stappmett etter en stor bøtte med popcorn, så måtte jeg bare ha litt salat.

Den er like fargerik som alltid. Haha, nei!
Peace!Kjekt å sette seg ned i spagaten midt i sentrum da. Haha!

Noe av det jeg elsker mest med Lillestrøm er at de har boblevannet mitt. De har ikke det noe sted på aurskog lenger, jeg blir gal! Det er favoritt drikken min, elns. I'm addicted.

Kjempekoselig dag, som alltid!
Mine små innkjøp kommer som sagt senere i kveld. Men jeg må pakke litt til stryn turen og spise litt mat. BLOGGES!

Har du sett eclipse?

Stikkord:

FØR / ETTER - rydding av rom!

9
Nå har jeg vel brukt en halv annen time på å rydde rommet. Godt å bare få det gjort egentlig. Tok også overraskende kort tid. Slik som det så ut når jeg begynte burde jeg ha brukt hele dagen.

Det er nesten litt flaut å vise hvor rotete det var når jeg begynte, men here goes. FØR OG ETTER:
Kommoden er fortsatt ødelagt da men..
Haha, tror jeg foretrekker å ha det ryddig der gitt. Skal prøve å bli flinkere til å holde det ryddig framover. Men vi vet alle at det aldri kommer til å skje!

Ser du noe forskjell eller? Haha.

Bading i vannsprederen!

2
I dag har jeg faktisk vært ganske flink. Jeg har jogget ganske mye, eller har ikke jogget veldig mye kanskje. Men til at det er meg, så er det mye. For jeg hater egentlig å jogge, syns det er utrolig kjedelig, så jeg pleier aldri å gidde. Men jeg trenger kondisen, så da er det jo bare èn ting å gjøre.

Først jogget jeg hjemmefra til Thea, fra Thea til Rikke (var innom der en tur og hoppet litt på trampolina osv) og fra Rikke og hjem. Det har også vært utrolig fint vær i dag og, bortsett fra at det har vært overskyet innimellom, men temperaturen har holdt seg oppe hele tiden. Så da var det ganske deilig å bade litt i vannsprederen når jeg kom hjem. 

Ble sånn passe våt til slutt og. Men det var sykt deilig!


Så tok jeg meg en kjapp dusj, så nå sitter jeg her i stua med håret i en klump og null sminke. Og med en god følelse i kroppen etter å ha trent. Elsker den følelsen man får i kroppen. Priceless! ♥


Så må jeg begynne å vaske de klærne jeg skal ha med meg på tur. Drar på torsdag nemlig, gleder meg!
Også må jeg rydde rommet mitt før jeg drar. Der ser det ut som 3. verdenskrig har herjet - virkelig! Thea skal sove her i natt så da er det greit at det er litt ryddig der. I tilegg til at det ikke er så koselig å komme hjem til bomba rom etter en ferie. Så hvis jeg tør, så legger jeg ut bilde før og etter ryddigna. Haha!

Liker du å jogge?
Stikkord:

Sommartider HEY HEY!

5

I dag har jeg ingen planer. Dette er en sånn typsik jeg-tar-det-som-det-kommer-dag. Det er så utrolig deilig, en ordentlig slappe av / slæffe dag. Så vi får bare se hva dagen bringer, tar det som det kommer.


Klarer du å gjette på hvor mange ganger jeg har blitt spruta ned av denne her i dag eller? Mer enn jeg kan telle på èn hånd.//uredigert.


Åh, jeg elsker sommer!

Tusentusen takk for alle musikkforslag jeg fikk i går! I tilegg til de som dere kommenterte så har jeg fått forslag av folk via msn og face. Så jeg har sikkert lastet ned hundre sanger alt, og har fortsatt mange igjen. Så tusen takk, setter stor pris på det :-)

Var også noen som lurte på hvor på vestlandet jeg skulle. Og jeg skal være med Thea til Stryn. Er ikke sikker på om det er på vestlandet, har ingen anelse om hvor det er. Men Thea sier at det er det, så da stoler vi på det.

Nå husker jeg hva jeg skal i dag! Skal ut å jogge med Thea jeg. Såe, HADEA!


Hva skal du i dag?
Har du noen flere forslag til bra sommersanger?
Stikkord:

Sommermusikk, anyone?

15
Det er bestemt, jeg skal være med Thea til vestlandet på torsdag! Gleder meg supermye allerede. Det eneste som er litt kjedelig er at det er 7 timer i bil bort dit, så da må jeg  ha noe å finne på alle de timene. Noe jeg ikke kommer unna er å sitte med ipoden eller lese litt i en bok.


Så jeg lurte på om du hadde noen forslag til noe musikk jeg kan laste ned på ipoden. Jeg har allerede lastet ned masse, men jeg trenger mye mer!

Jeg hadde blitt veldig glad om du hadde hatt noen forslag. Samme om det bare er èn sang du kommer på i farta eller om det er hundre. Jeg kan høre på alt fra eminen til Soul musikk, så jeg er åpen for det meste! 


Har du forslag til noen sanger?
Stikkord:

BILDER; siste dag med cheerleir!

6
Tjohei. Fine armer, fleks og crazy uttrykk!Andre flikkflakken i araber tempi. Camilla er så teit!


Rikke i araber strak.


Marie er snart nede i guttespagaten. Flinkus!

Også meg da.. Er kanskje ikke like langt nede, men det blir stadig bedre :-)

Litt kjedelig at cheerleieren er ferdig. Skulle ønske det kunne vare mange dager. Klart, kan vi ha andre treninger utover sommeren, men da kommer det ikke like mange. Men, det har vært tre utrolig morsomme dager. Selvom jeg ikke syns jeg har fått jobbet nok med målene mine. Men det går bra.

Hva syns du om bildene?

Stikkord:

Følg min blogg med bloglovin!

8
Blogloving er en veldig bra måte å holde oversikt på hvilke blogger man vil lese fast. Hvis man er innom en bra blogg og vil fortsette å lese den, så er det veldig lett å glemme den til neste dag. Så da er bloglovin er veldig fin ting!
 


Du kan følge min blogg med bloglovin HER!

Bruker du bloglovin?

Saltotoss!

6
Ja, det tok litt lenger tid enn jeg hadde planlagt før jeg la ut denna. Jeg gadd ikke sitte å vente på at den skulle bli ferdig lasta opp. Så jeg gikk ut. Og da spurte mamma om jeg kunne luke blomsterbedet, også måtte jeg fikse den ene blomsterpotta jeg klarte å knuse - Bra Madde!

Men her er den:

Gjorde saltotoss igjen i dag. Du ser på starten at jeg er sykt redd da. Den er ikke så veldig høy, og jeg trekker ikke opp armene. Men hei, jeg gjorde det så jeg er fornøyd med det.
Stikkord:

Cheerleir!

9

I går, i dag og i morgen har vi cheerleir, på en måte. Var egentlig meningen å få til ordentlig leir med overnatting og trene hele dagen, men det ble så mye styr med overnattingen, så vi endte opp med å ha treningene der vi pleier. Uansett, så kaller vi det leir. Hah. Og da stunter vi og turner vi, og jobber med individuelle mål.

Som mine mål har jeg blandt annet å gjøre salto toss (dere husker vel frykten min for det?), araber tempi alene, prøve araber salto, èn spotter i stillestående salto, scorp dobbel og sikkert litt til. Så jeg gleder meg til å se om jeg får til målene da.

Vi har også øvd veldig mye hinch, siden vi skal ha det som en av pyramidene på Eiker til høsten.


Jeg er andre etg, Rikke er på toppen og Thea som ikke syns er 1. etg.

Bjørkelangen skole. Vakkert ellerhva? Hah, fint å trene ute på gresset hvertfall, det skal den ha!

Taha, Malena. Så søt :-)

Så gjør vi det igjen..Også Marie som 2. etg. Første gang!

Splitten til Marie.

Også tok Camilla, Lotte og Rikke bow med twobased. Sick!

Gleder meg til trening igjen i morgen!
Også kommer en liten videosnutt om få minutter. Stay tuned!

Har dere hatt en slags treningsleir med laget?

Stikkord:

RUTINEN VÅR PÅ SUMEMR OPEN!

5
Jeg hadde helt glemt at rutinen vår hadde blitt lagt ut på youtube, jeg. Jaja. Her er den hvertfall!


Kunne ikke vært med førnøyd med hvordan vi kjørte! Nesten feilfritt. Det eneste er at jeg skulle gjort kick twist, og ikke bare twist. Men vi fikk 3. plass så da går det bra!

Vi var så fornøyde når vi var ferdige, at alle gråt at glede. En ubeskrivelig herlig følelse!
Stikkord:

BILDER; grillkveld med cheerjentene!

11
Åh, jeg føler at jeg blogger om ting flere dager etter at det har skjedd for tiden. Uff, jeg må prøve å skjerpe meg, vært litt sløv med bloggingen nå føler jeg. Men, uansett. Her er noen bilder fra vi hadde grillkveld med laget for to dager siden ellerno. Litt få bilder, for jeg brukte ikke kameraet så veldig mye. Men det får gå.


Marie - Ingrid - Viktoria - Marlena - Thea.

Marie


Tonje - Marie - Ingrid

Thea - Maiken

Vi prøvde hinch(?) i skulderstand for første gang! Vi skal nemlig være seniorer til Eiker, så vi må begynne å øve på tre etg. pyramider.
Jeg som står i 2 etg, og Rikke på toppen.Hah, syns at jeg konsentrerer meg skikkelig hvertfall.

Rikke

Så gikk vi inn for å se på nm videoen. Haha, blir nesten litt flau at å se på den jeg. Masse slurv a gitt. Så jeg håper vi får sett noen forbedringer til Eiker. Vet vi hvertfall vil få det i turninga!En utrolig koselig kveld! Håper vi får hatt flere grillkvelder sammen i løpet av sommeren ♥

Vad tycks?
Stikkord:

Ute på joggetur!

5

Helt fra i vinter har jeg og Thea planlagt at til sommeren, da skal vi begynne å jogge. For da trengte vi bare å ta på oss sports-bh og shorts, så var det bare å løpe. Vi tok første gangen i dag, og siden Maiken var hos meg, ble hun med.


Joggeturen ble ikke så veldig lang, riktignok. Men vi jogga faktisk. Noe ingen av oss er så veldig fan av. Vi mer eller mindre hater det alle sammen. Men det må til..

Så når vi kom hjem til meg så tøyde vi ut, tulle turna og hadde litt styrke for oss selv. Var utrolig deilig!

See the difference?


Hadde som mål å komme ned i venstrespagaten. Det klarte jeg ikke, men det ble litt bedre da.


Også spiste vi is. Maiken likte det hvertfall :-)


Woho, den er skeiv.

Nå mens jeg har blogget har Maiken, Martine og Thea laget cupcakes. Så skal vi dusje, rydde rommmet og gjøre oss klare for filmkveld med masse folk. Det blir koselig! ♥

Liker du å jogge?

Stikkord:

INNKJØP.

2
Jeg, mamma og Maiken var jo i Askim i overigår (?), og da kommer man såklart ikke utenom litt shopping. Spesielt ikke når mor er med og kan betale.


Bukse fra match - 70% ord. pris 799,-
Solkrem fra cubus
Solbriller fra cubus - 50% ord. pris 79 ,-


Neglelakk fra cubus - 10,- stk
Kost fra cubus - 25 ,-
Årmbånd og øredobber fra KappAhl - 50%

Elsker salg vettu. Husker ikke prisen på alt, men.

Hva syns du om innkjøpene?
Stikkord:

GRILLKVELD MED CHEERJENTENE!

7
Nå stikker jeg på grillkveld sammen med alle de herlige cheerjentene mine. Jeg blir henta nå straks så jeg skulle bare innom ogsi at jeg ikke får blogget noe i dag. Kommer ikke hjem før i elleve tiden også skal jeg sove hos Maiken i natt og, mest sannsynlig.

Arkivet er en fin ting.
Men da stikker jeg.HADEA!

Hva er dine planer for dagen?

Tur til Askim med mor og Maiken..

4
Heihei!
I dag har jeg vært i Askim med mamma og Maiken. Bilen skulle på verkstedet så da hadde vi noen timer som vi kunne bruke på hva vi ville. Var jo såklart innom senteret, så innkjøp kommer senere i kveld - tror jeg, får se.


Man er kule og tar bilder i speilet mens man venter på at mor skal bli ferdig.


Også spiste vi namnam salat på Le Cafè.

Min er ikke like fargerik som de andre sine. For jeg liker kun salat og agurk når det kommer til grønsaker. Men godt er det!


Også var vi innom østfoldbadet en tur, så vi har eid småbarna i vannskliene. HE HE, NEI DA. Og cabriolet funker bra som hårføner, for dere som ikke visste det.

Vi har nettopp grillet og pakket litt til vi skal dra videre til Maiken og sove der i natt. Dette blir tredje dagen jeg og Maiken sover i samme seng. Som vi pleier å si; Jamann, det er bramann!

Har du vært på østfoldbadet før?

BILDER; neste siste skoledag!

6
Sorry for lite blogging de siste dagene. Har vært litt opptatt, har skjedd noe hele tiden. Og jeg har ikke hatt noe tid til å sitte på pc'n engang. Og jeg hadde 1111 bilder på kameraet når jeg la dem over nå. Gud, så kjedelig det er å gå gjennom! Mye av det er takket være Haakon og Martine som syns det er kjempegøy å knipse vilt. Takk til dere, Jeg har tidenes største slettejobb!!

Uansett, her er bildene fra skolen i går. Første skoledag etter vi hadde fått 3. plass. Så vi "feira" med å gå med cheer shortser og sløyfer :-)

Lunchen kjøpte jeg og på Lillian's. Slush og horn  ♥
Fyi, jeg eter.

Også tok vi cupid shuffle, midt i skolegården (som forresten er halvt bygningsplass). Vi har også funnet på videre i dansen siden jeg la ut video for noen måneder siden. Kanskje det blir ny video snart?
Nest siste skoledag altså. I dag var den siste, så nå er det offesielt sommerferie! Herlig, sier jeg bare.

Orker ikke gå gjennom resten av bildene nå. Maiken er her og overnatter, og vi skal legge oss og sove for vi skal til askim i morra.
NATTA!

Hva syns du om bildene?

NÅ SKAL JEG DRA OG BADE!

5
Heihei!
Nå har jeg dårlig tid. Jeg skal nemlig opp en tur og bade i dag og. Så jeg skulle bare innom og si hei, før jeg drar igjen :-)


Også glemte jeg igjen kameraet i bagen til Thea istad, så da kjører vi random. Fra jeg var på badetur i går.

Men, HADE A!

Du skal i dag a?

BILDER; årets første badetur!

11
Jeg henger kanskje litt etter alle andre, men i dag så dro jeg og Thea til Røytjenn. Og der badet jeg for første gang i år!

Jumpjump!
Litt dårlig bilde, men.Haha, halla!

Et mislykket forsøk på toe touch ut i vannet.Haha, ikke lov å mobbe de som er stygge på badetur. Og ser ut som dem driver med robotdansen elns.

Shoulderstand ut i vannet..

...også falt vi ned.

Besteee  ♥

Her ser du det slemme lille krypet som kravla oppover låret mitt, og som fikk med til å frike ut. Gud, som jeg hater edderkopper!

Så, da var første badeturen overstått. Og det var kaldt, det skal jeg love dere. Men gøy var det da, alltid med Theamin. Vi har også lagt masse planer for sommeren. Blandt annet at vi skal ut å jogge to ganger i uka. Så skal vi ha litt styrke samtidig og tøye etterpå. Vi skal gjøre det første gang på fredag. Så får vi se om vi klarer å få det til utover sommeren.

Prata også om jeg skulle være med henne til vestlandet (?) når faren hennes skal dit på sånne foretningsgreier ellernoe. Håper vi kan få til det, for det hadde bare vært best! Og at vi må være bestevenner til neste sommer igjen, så vi kan dra på utenlandsferie sammen!

Når tok du årets første bad?

Bilder fra Summer Open!

11

Som sagt, var dagen i går helt awesome, fantistisk, morsom og helt BEST!
Jeg koste meg så utrolig mye og møtte så mange koselige mennesker. Det er litt synd at det er så få konkurranser i løpet av året, for det er så utrolig morsomt. Nå gleder jeg meg bare enda mer til Eiker igjen.

Det var også noen som kom bort til meg og sa at dem leste bloggen min og sånn. Skjedde fler ganger faktisk. Det setter jeg utrolig pris på, selvom det kanskje ikke virket helt sånn. Ene gangen var det to jenter som kom bort og sa det til meg. Akkurat da jeg var i farta et eller annet sted, så jeg ble litt "overrasket". I tilegg til at det var første gangen det noen gang hadde skjedd, så jeg visste ikke hva jeg skulle si. Så alt jeg fikk ut var "så koselig da". Max driti ut. Så beklager til dere to, var virkelig ikke meningen å virke overlegen ellernoe. Skal være mer forberedt neste gang, eller hva det heter :-)

Uansett, her er bilder fra i går:

Under oppvarningen.


Kristine er lite gangster da!


Fra åpningssermonien.


Sløyfa til Theea.


ECT Eagels. De var så flinke og kjørte mer eller mindre feilfritt :-)


NRC Tigers Jr. Elite.


Charmers Enchanted. Med søte Martine i midten!
Ingrid og Marie.


Catharina. Flinka! :-)


Se så søte a!

Kristineee. ♥


Aw, Victoria er så søt! Og etter Jeanette's egne ord, så ser hun ut som en ape - noe som hun ikke gjør!

Bestevennklem etter å ha fått tildelt 3. plass!


Den er lite fin da?


Ser ut som Rikke driver med noe helt annet, haha!


Jeg kjøpte meg tre nye sløyfer..

.. Og tre nye shortser.

Så sa man hadet til kulingene fra Eagels en siste gang før man dro hjem.

Evig pointe problem..

Se så fin scorp og dobbelthake Thea har a ♥

Det var noen bilder ut av nesten 500. Og hvis noen lurte, så er jeg sykt støl etter i går. Men det var verdt det, mer enn verdt det. Dagen i går var på grensa til å være like bra som nm helga var, og nm var BRA!
Jeg kommer hvertfall til å ha mange fine minner derfra i lang tid framover.

Fler enn meg som gleder seg til Eiker?

En liten video fra i dag.

6
En liten videosnutt bare. Den er feil vei, og litt stor. Men det går bra.

Jeg som tar prep dobbel, hehe. Lenge siden jeg har gjort det nå, var så gøy! :-)

Hvis dere skulle lure, så har jeg kommet langt med å gå gjennom bildene og Thea har sovet. Hihi, hun er så søt når hun sover <3

Hva syns du om den lille videosnutten da?

3. PLASS PÅ SUMMER OPEN!

9

Nå er jeg vel hjemme etter en utrolig bra dag!
Jeg har møtt mange koselig mennesker, og hatt det helt supert. Og på toppen av det hele stakk gs'en vår avgårde meg 3. plass!!!!!!!!!!!!!!
Du kan jo tro vi var glade eller?

Tror nesten aldri jeg har vært så glad i hele mitt liv. Det er en følelse som er umulig å beskrive. Jeg er så glad i gs'en min ♥♥

Nå skal jeg begynne å gå gjennom alle bildene som ble tatt i dag. Tror ikke jeg legger det ut i dag, for det ble tatt nesten 500 bilder, så jeg rekker ikke gå gjennom alle. I tilegg til at Thea er her og skal overnatte og at jeg må spise middag - haha! Jeg legger hvertfall ut en liten videosnutt senere i kveld, og rutinen kommer når camilla har lastet den opp på youtube.

BLOGGES!

En blond cheerleader får 6'er på muntlig matte?

5

Endelig! Jeg er ferdig med alt som har med muntlig å gjøre. Etter to dager intensiv jobbing for å få ferdig så mange mattestkker som mulig, skal jeg love dere at det er deilig å være ferdig. Noe som er enda deiligere å tenke på, er at all jobbingen var verdt det. Jeg fikk nemlig 6'er! In your face, alle dere som noen gang har kaldt meg dum. Haha!

I morra er det Summer Open. For dere som ikke vet det, så er det en cheerleading konkurranse. Og jeg gleder meg noe helt sykt. Showet sitter som det skal, så jeg håper at vi klarer å kjøre gjennom det feilfritt. Konkurransenervene har fortsatt ikke kommet enda. Håper ikke de kommer heller for å være ærlig, var ikke der til nm engang. Ønsk oss lykke til?
¨
Jeg har sånn smått begynt å pakke. Hvertfall lagt fram det viktigste - drakta, sløyfa og skoene.

Så skal jeg lage ferdig brownies og salat som jeg skal ha med meg å spise på i morra. Også skal jeg få med en god natts søvn. Det trenger jeg nå. For jeg er kjempesliten, i tilegg til at jeg skal stå opp tidlig i morgen.

Woho, trøtt i trynet.


Har også begynt å lese denne boken - Perfekt kjemi. Låner den av Thea (var hos henne etter muntlien og fram til nå. Grunnen til sein blogging), og har allerede lest åtte kapitler. Jeg elsker den allerede, noe som skal godt gjøres. For jeg er virkelig ikke glad i å lese! Men denne tror jeg kommer til å bli vanskelig å legge ifra seg..

Men hei, brownisene er ferdig. Jeg må løpe!

Hva fikk du på muntlien din i år? Har du lest perfekt kjemi?

Tell me, do you get it?

12
Her er det matte for alle penga! Volum, måleenheter og pytagoras. Må bare elske det <3


En del av oppgaven. Skjønte du noe av den?

Matte meg her, og matte meg der!

2
Nå begynner jeg å bli sånn passe lei matte. Jeg føler jeg ikke har gjort annet disse siste tolv timene. Og har sitti i evigheter med å skulle lage et ligning stykke, noe som jeg ikke får til. Det hørtes så bra ut når jeg sa det i hodet, men så får jeg det ikke til å funke på papiret. Jeg blir gal!

Så pen!
Har sikkert slitt hull i min kjære kontolstol sånn som jeg sitter å vrir meg fram og tilbake. Blir sliten av å sitte å tenke så mye assa. Uvandt for meg detta her. Haha!

Selve oppgaven har vel i grunn gått ganske bra så langt. Oppgaven var å lage en gjenforeningsfest for trinnet vårt, i 2015. Også få med så mye matte som mulig. Jeg har faktisk laget et diagram for hvilken øyenfarge folk har og arealet av en tallerken. Jeez! Har kladda ned 20 sider snart, men har ikke kommet så langt som å skrive det heftet enda. Får se om jeg får tid før jeg skal på veiledning i morgen tidlig.Nå skal jeg gå og legge meg og få en velfortjent god natts søvn. Og jeg skal nyte det! For i morra er det på'n igjen.
NATTINATT!

Forståelig at jeg begynner å bli lei matte?

Matte på muntlig, ja!

4
Jeg kom opp i matte til muntlig!
Det første jeg tenkte med en gang var masse banneord. Ville ikke ha matte. Fristet mye mer å sitte å lese om nazistene, propaganda og konsentrasjonsleire. Ah, det hadde vært herlig ♥

Var egentlig ikke så veldig overrasket over at jeg fikk matte. For man ville mest sannsynlig komme opp i et fag hvor man står å vipper mellom to karakterer. Og jeg har gått fra 4- til 6- i matte siden jul. Så jeg tenker at jeg mest sannsynlig vil ende opp med den karakteren jeg får nå. Så her skal det jobbes!

Smartass!

Og mens jeg kjedet meg, pyntet jeg neglene på ene hånda. Kjempefint! Næt.
Måtte redigere så det skulle syntes, så hendene mine ser møkkete ut.

Thea var her en liten tur istad før trening for å hjelpe meg. Hun hadde akkurat samme oppgave som meg, så da kan hun hjelpe meg når jeg trenger det! Hun hadde det i dag forresten, og fikk 5'er. Flinkis!

Også tok jeg kjempefine bilder av meg selv mens jeg fulgte henne til bussen :-)

På vei hjem igjen så jeg en liten pus som lå og sov med rumpa ut av busken. Noe så søtt!

Så er det tilbake til jobbingen igjen. Har holdt på siden ti i morges. Har ikke vært non stop jobbing, nei. Har tatt meg et par pauser gitt.
Har kommet et godt stykke på vei også. Er straks ferdig med alt det grunnleggende, så skal jeg begynne å lage et hefte og gjøre meg klar for veiledning i morgen. Tror jeg skal klare å bli ferdig. Håper på det beste hvertfall.

Var ikke pusen søt?

Ja, dette er livet..

4

Ess i ermet - dette er livetFLIKK FLAKK ALENE!

17

Åjada! Jeg tok flikflak helt alene i dag. Uten steps foran eller noenting. Ble så glad, så da må man såklart lage skrytevideo :-) hihi.

Vad tycks?

Herliiiiiiiiiiig!

3
Siste dagen med fri nå, før prøvemuntlig fyrer løs. Jeg gruer meg så heftig til å finne ut hva jeg kommer opp i. Krysser fingrene for samfunnsfag - 2. verdenskrig eller engelsk. Da skal jeg juble helt til det er over. Også håper jeg med at jeg har at jeg skal slippe tysk.

Ellers skal jeg bare nyte resten av denne dagen, slappe av i solen og spise masse is. Og klippe resten av gresset, jeg har blitt skikkelig pro på det nå. Lover dere! Men er nok ikke så lenge før det ikke er like morsomt lenger.
Summeeer! Love it  ♥ Har vært kjepefint vær i hele dag, liker'e!

Hvilket fag hadde du håpet å komme opp i til muntlig?

OUTFIT 15.06.10

3


Haha, poooooose!


Kjole bik bok Armbånd all over Øredobber glitter

Deilig med sommer dere! Nå stikker jeg til Maiken, før jeg drar videre på trening. Blogges i kveld!
Hva syns du om outfiten?

BILDER; trip to bjørkelangen

5Hiha, jeg kjøpte meg en ti pakning med pinup.
Vi tura bort til Maiken en også. Og Kira var glad når vi kom. Var jo helt i hundre, umulig å ta bilde.


Jeg er så tøff at jeg tør baklengs nå. Stolt!

¨
Ett kjapt gruppebilde før vi stakk ned og møtte Rolf, Marius og Simen.


Rolf er cute ass.


Det er Marius og. Spesielt når han tar se-rett-opp-i-nesa-mi-bilder :-D

Koselig dag det da. Bjørkelangen er et kult sted ass. Haha :-)
Var forresten flere av bildene som ikke ville laste seg opp. Irritasjon.

Hva syns du om bildene?

RETT OPP OG NED..

3
Gjett hvem som er hos meg a?Tonje såklart.
Og vi turer til bjørkelangen nå. HEJDÅ!

Jeg elsker å sove!

2
Jeg er ekstremt morgenfugl, for dere som ikke visste det. Næt. Jeg er mer sovegris enn morgenfugl. Oink oink! Har sovet tolv timer i natt - digg. Måtte ta igjen etter de timene jeg ikke fikk sovet i går. Så da passet det veldig fint med fri i dag. Vi skal nemlig ha muntlig denne uka, og jeg skal ikke opp før på fredag. Så jeg har fri i dag og i morgen. Jeg håper veldig på å komme opp å samfunnsfag, men med min flaks ender jeg nok opp med tysk.

Og vet dere hva?! Finværet er tilbake igjen. Jeg er superhappy. Det har ikke vært sol på en uke nå, så dette blir bra. Gjett om jeg skal slikke sol i dag a!Random, sminkeløse morgenbilder

Mine planer for resten av dagen er klippe gresset, rydde rommet, ta oppvasken og få besøk av Tonje. Spørs nok om jeg klarer å gjøre alt bare i dag, eller om noe blir igjen til i morgen.

Har der hatt muntlig enda?

Trampolinebilder..

6
Jeg har akkurat vært en kjapp tur hos MAIKEN. Vi har hoppet litt på trampolina og snakket, alltid like koselig vettu. Og nå som jeg hatr fått speilrefleks, så har jeg med meg det overalt! Har sikkert tatt over 1000 bilder med det på kun èn uke. Ja, det har jeg faktisk..

Sånn klarer ikke du!
HI HI. Jeg turte å gjøre en stygg salto. Det er ganske stort faktisk. Dere husker vel min frykt for salto?


strak ♥


Veldig koselig å være der. Og nå har jeg forresten brukt over en time på å skrive dette innlegget. Jeg har sitti på msn og face samtidig. Og da er det ikke alltid bloggen blir første prioritet. I tilegg på har jeg "vær kul og snakk med meg!" som nick på msn. Og folk er jo såklart kule og snakker med meg, så da blir det slik.

Jeg har også hatt en heftig diskusjon med pappa om ikke vi kan kjøpe trampoline snart. Eller jeg kan kjøpe den selv, men jeg må få lov til å sette den opp i hagen. Men min sære sossepappa vil jo ikke ødelegge plenen. Du er så taper, pappa. Der fikk du den!

Har du trampoline?

Look at this photograph, evertytime I do it makes me laugh.

4Jeg er så glad i deg, beste! 

BILDER; Kurøen med trinnet..

3
Jeg har akkurat kommet hjem fra årets første telttur. Stolt! Eller, jeg telta ikke. Jeg joina de tøffe og sov på låven. Og der skal jeg love dere det var kaldt. Lå og hakket tenner halve tiden, uff. Det minte meg på hvorfor jeg egentlig ikke er så glad i å dra på telttur. Men koselig var det hvertfall. Sosialt og veldig morsomt! 


Kurøen heter det der vi var. Veldig fint som du kanskje ser? Det er forresten "utsikten" fra låven.

Jeg står og poser, samme gjør karoline i bakgrunn. Haha!
Så stakk vi bort så folk fikk bada. Skjønner ikke at de orker! Har fortsatt ikke tatt årets første bad jeg.
Var ikke bare jeg som ikke bada da. Stod en hel gjeng på stranda der og bare frøs av tanken på putte bena ned i vannet..


Finn en feil.. Eller, to egentlig.

Som sagt, en veldig koselig tur. Selvom jeg var konstant bløt på bena og har sovet kun tre timer. Vi skulle hatt flere sånne turer med trinnet. Må hvertfall få til noen venneturer tenker jeg. Får se hvordan det blir utover sommeren.

Har dere hatt telttur med trinnet deres?

Raindrops are falling on my head..

4

På grunn av været så ble det ikke show i dag. Skulle egentlig være på barnefestivalen i dag, men det ble altså ikkenoe av. Flott! Jeg hater regn.
Okei, har ikke regnet så fælt i dag, bildene tok jeg en av de dagene jeg ikke hadde internett. Men fortsatt. Regnet kan gå og legge seg :(

Bare jeg som er lei av regn?

Shopping med jentene mine!

4

For et vær det har vært i dag! Har har vært nonstop regning.. Eller vent. Nå stoppet det litt. Uansett, pga været så gikk volleyballturneringen på skolen i dag til h. Det var kaldt og mange ville mye heller sitte inne å se på film, enn å være ute og fryse i regnet. Jeg har definnitivt en av de som var inne.

Etter en våt skoledag så skulle vi dra innover. Så vi skyldte på at vi var våte og måtte skifte, så vi fikk dra hjem litt tidligere. Så vi hadde èn time hjemme før vi  måtet gå på bussen. Men tror du blondie og kinderegg klarte det eller?  

Selvfølgelig ikke. Vi kom akkurat for sent til å rekke tre bussen. Så vi slæffa på Lillian's til neste buss kom. Etter 5. min ute i regnet var jo gjennomblaute forresten. Æsj, liker ikke regn!

Når jeg og Thea endelig kom oss til Lillestrøm, så vi i en butikk før vi stakk ned på peppes og spiste.Koselig tur med jentene mine!
Alle var forresten kjeeempefine på håret. Næt.Poser litt mens man venter på bussen vettu. Lånte forresten jakka til Thea, siden min var kliss klass bløt. Er den ikke fiiiiiin?


Haha, Maiken tok toe touch midt i Lillestrøm, hun. Dumma  ♥


Alle posene våres tilsammen.. Få eller?


Dette fikk jeg med meg hjem i dag (alt er fra bikbok) :
Buksetights : 2 for 49,-
Kort tights? (til å ha under drakta) : 79,-
Skjerf : 2 for 49,-
Kjole : 199,-


Eneste jeg skulle ha var egentlig en sommerkjole, men jeg fant ingen. Sååå, jeg hermet etter camilla. Unnskyld :-)
De derre hårbøyle-sløyfene er til noe spesielt. Eller er ikke så spesielt. Men har en tanke bak det, vent og se.

Thea og Maiken skal sove her i natt da. så jeg må være litt sosiale med dem.
BLOGGES!

Har dere hatt like dårlig vær som oss i dag?

Photoshoot i nye cheer drakter!

13
Heeeey peps!
Vi har hatt cheerleading show. Det var superdupergøy. Spesielt siden vi ikke får stilt med hele laget til Summer open - Marte har brekt fingeren :(
Men vi hadde jo show i dag, og skal ha det på lørdag. Så da får vi vist det alikevel. Men gs'en skal stille alikevell. Kommer video av showet senere. Hun som skulle filme tenkte ikke å slå på kameraet først skjønner du. Jah..

Uansett, så fikk vi de nye draktene i dag!
Jeg var først veldig skeptisk til å ha svarte drakter, siden så mange andre lag har det. Men de var jo kjempefine!

Gruppebilde med bestejentene mine!Så bestemte vi oss for å stikke bort å ha photoshoot i våre nye, fine drakter. Så da stakk vi av gåde til toverusbautaen.

Det er ikke noe som er normalt å se i Aurskog. Cheerleadere ruslende rundt. Det er liksom noe man kan se på amerikanske filmer - ikke langt ute i bondeland. Men jeg syns det er dritkult jeg! :-D


Fikk det ikke helt på toppen men.
Miken Maiken. Hun er så fliiink.


Ikke mobb lav scorp.. Takk :-)
Hiha, Madde gjør ting hun ikke kan.


Så stakk vi ned til skogen og fortsatte der.


Maiken og Tonje.


Vi må jo leve opp til rykte som dumme cheerleadere.


Fin rumpe, Thea..


"When I say jump, you say how high"


Maiken og Tonje.


Besteee! ♥
Maiken og meg.


Så stakk vi tilbake igjen. Og nå har Tonje, Maiken og Thea vært her. Men Thea stakk nettopp hjem. Også skal Tonje og Maiken overnatte. Det blir kooos. Det var forresten en utrolig koselig dag. Og nå tror jeg alle av oss har fått seg et nytt profilbilde på face. Hah. Menne, nå må vi nesten legge oss og sove litt.
NATTA!

Hva syns du om bildene?

Sykkeltur med fadderunga

3

Dette har vært den beste uka på lenge. Har kun hatt èn skoledag, avspaserte på onsdag, og i dag hadde vi sykkeldag med 4. klasse. Det er den klassen vi er faddere for, men siden jeg gikk på en skole litt lenger unna så hadde jeg ikke mitt eget fadderbarn. Så jeg bare slang meg på Tonje og Thea jeg. Uansett, så skulle vi sykle en lang runde, og jeg tok selvfølgelig med kamera.


Har ikke sykle den veien vi syklet på to år snart. Men det er utrolig fint der egentlig.

Så tok jeg og Thes oss turen innom barneskolen min. Selvfølgelig må man ha med selvdiggerbilder i speilet!
Jeg har så utrolig mange fine minner fra den skolen. Spesielt fra 7. klasse. Priceless! ♥


Så var det tid for quiz. Og vi eide.. Nei.


Give me five, liksom.


Besteee.


Jeg er så glad i deg ♥
Jeg viser skillz jeg ikke har. Hah.


Jeg elsker Aurskog egentlig. Sånn når det kommer til uteområdet her. Det er så utrolig mange fine steder, men fin utsikt. Slikt ser man ikke i byen. Lenge leve bondeland!


Syke Thea går i bru med hodet. Sånn uten å bruke hendene. Klarer ikke forklare, men det er sykt å se på.
Vi leker med fadderunga. Savner å være liten, så kan man huske hver dag.Fail, Thea.


Cute..

Det var en kjempebra dag. Skulle hatt sånne dager mye oftere. Deilig å komme seg ut av det svette klasserommet, opp av de harde stolene og ut i naturen litt. Liker'e!

Har dere sånne sykkelturer iblandt?

TURNING I HAGEN!

9
På mandag så hadde vi hjemmedag i mat og helse. Hvor vi skulle rydde og vaske et rom og lage middag og dessert. Men jeg hadde gjort det i forveien av konfirmasjonen, så jeg hadde bare vanlig fridag. Så da stakk Rikke, Eline og jeg til Tonje. Og øvde på skuespill og turna i hagen!


Rikke tar baklengs salto. Tonje unnskylder for bh-bilder. Haha. Går nok fint, er vel ikke første gangen dere ser det eller?


Så henta vi vi madrasser og tok flik flak og salto på dem. Og jeg fikk jo speilrefleks til konfirmasjonen som det går an å filme med. Så jeg hadde filma masse da (isteden for å ta bilder) for å lage video. Men så gikk det ikke an å legge den inn i movie maker, så jeg får jo ikke redigert noenting! Tonje og Eline som tok flik flak alene for første gang, og Rikke som tok salto alene og alt.
Irriterende skal jeg si dere!
Eline er så søt!  ♥
Vi liker grimaser, ja.

Skal prøve å få ordna den videoen, har bare ikke peiling på hvordan. Får se, får se. Var uansett utrolig dag - må vi gjenta altså!
Jeg gjorde også stillestående salto igjen! Stolt. Syns det er helt forferdelig skummelt etter at jeg landa på nakken :(

Hva syns du om bildene?

Endelig internett igjen - bilder fra konfen.

4
Heihei!
Jeg lever fortsatt. Men som EMMA skrev på gjesteinnlegget i går, så har jeg ikke hatt internett på et par dager. Noe som har vært skikkelig irriterende, for jeg har gjort masse disse dagene og tatt masse bilder jeg ville legge ut. Men så kom det en skikkelig reinskur og vips - null internett.

Jeg starter fra søndagen, jeg konfirmerte meg. Det var en utrolig koselig dag. Og jeg fikk se igjen familie som jeg ikke har sett på en stund. Selvom det var ganske mange som ikke kunne komme.
Her kommer noen bilder - eller, ganske mange egentlig.

Slik hadde jeg dekket bordet. Masse rosa, sånn jeg liker det. Også var alle stolene like! :-D


Sånn ble bordkortet.


Her er babyalbumet jeg nevne i et innlegg her. Den stod framma i hylla på konfirmasjonen. Sier vel mer om det når jeg har fikset den ferdig.


Elsker de blomstene. Hadde slike rundt i hele huset. Og i den pakken der lå det en superfin klokke.
Her er hele gjengen veit duu. Ble ganske lei av å stå der til slutt. Måtte stå der i evigheter med et stivt smil så alle foreldrene skulle få ta bilder.


Meg og bestee  ♥


Som emma sa, mitt nye profilbilde på facebook. Vi var så utrolig kule der, så jeg måtte.
Og som dere sikkert ser, så endte jeg opp med kjole nr. 2. Veldig fornøyd med det :-)


Tonjevennen!  ♥


Her ser dere altså hva jeg fikk i gave da. En spiller ny mercedes benz! Eller ikke... Haha.
Så dro man hjem igjen etter å ha vært i kirka. Cab er en fin ting ser du. Forresten, ser du skillet mitt?


Ahf, nasty! Pappa skulle ha meg til å flashe muskler. Haha!


Også den fine speilrefleksen jeg fikk under middagen da. Haha, funny!


Kakeeeer. Det liker vi!


Tihi, var ikke jeg ganske sjarmerende som baby kanskje?


Men er ikke like sjarmerende nå lenger. Haha. Tok det sykeste stykke med bløtkake da.


Haha, har hatt så morro av dette bildet. Jeg og onkel står og poser skikkelig, så står fetteren min bak og gjør en stygg grimase.

Mormor og bestefar, Du ser jeg er litt brunere enn dem eller?


Så hadde jeg photoshoot med tante og onkel, og da blir ikke bildene alltid like seriøse. Haha, jeg dør!
Peace!


Fikk også det jeg ønsket meg mest - speilrefleks + linse som nesten er større enn selve kameraet og et UV filter elns.


Er kjempeførnøyd med det. Har hatt noen "prøvedager" med det nå, og det annbefales virkelig. Canon 550D tror jeg den heter.


Her er vår supersøte kjekkenhjelp. Vivian og mammaen stod for servering og muffinsbaking. Har snart spist opp muffinsene til og med :-(
Dette er også det nye profilbildet hennes - fordi jeg er sykt flink til å knipse søte profilbilder.

Legger ikke ut alle gavene. Men det dukker vel opp litt her og der, noe av det jeg fikk. Som sagt så var det en kjempefin dag, og jeg koste med utrolig mye!

Hva syns du om bildene? Hvordan var din konfirmasjon?

Gjesteinnlegg fra Emma!

4
Emma is at tha blog lizm. Jepp, det er nemlig jeg som har blitt utvalgt til å være den heldige gjestebloggeren på bloggen til Madeleine! (Du skylder meg en nå, Madde) Fordi hun ikke har internett og ikke kommer til å få det på et par dager.. Men jeg skal hilse fra Madeleine og si at hun har masse bilder å dele med dere når internett finner veien tilbake igjen! Gled dere.Og siden jeg nettopp har fått meg Mac (hahaha, jeg tror de fleste begynner å bli lei av å høre det nå!) så har jeg ingen nye bilder på pcn. Derfor fant jeg facebookbildet til Madeleine! Det er fra konfirmasjonen på søndaaag :)

Og til slutt må jeg si til alle sammen at de må gå inn på http://emmamartinee.blogg.no (link funker ikke) og finne på navn til den nye Macen min! (Okei, nå skal jeg slutte)

Takk for meg!

Dagen etter dagen.

3
God morgen alle sammen!
Håper dere har hatt en like bra helg som meg. For denne helgen har vært supersuper! Og for å toppe det hele opp etter en fantastisk helg, så har vi fri i dag. Skal egentlig ha sånn hjemmedag i mat og helse. Hvor vi skal lage middag, vaske ett rom og handle inn og lage midadag. Men det ble jo jeg ferdig med før og i løpet av helgen. Så dette blir fullt og helt fridag!


Syns alltid det er så koselig med dagen etter sånne "arrangementer", det er masse pynt overalt. I dette tilfellet er det masse blomster og masse rosa da. Liker'e!

Det er like fint vær i dag som i går. Så da poser man med outfitbildene uten.

Haha, litt stivt smil? Tror jeg brukte opp alle i går gitt.


Faila hoppebilde er bra veit du.


Ëlsker denne kjolen, syns den er så søt! Den er fra floyd, tror jeg? Og armebåndet er fra bijoux.


Nå blir jeg vel sittende her den neste timen. For nå skal jeg gå gjennom, plukke ut og legge ut bilder fra i går. Det kan ta en stund, for det endte opp på rundt 630 bilder - haha!
Ønsk meg lykke til.

Hva syns du om outfiten?

Jah, jeg fikk "speilrefleks kamera!"

7
Dagen i dag har vært helt awesome!
Jeg er storfornøyd. Alt har vært kjempekoselig, og jeg har kost meg massemasse. Så langt i dag har vi tatt nesten 500 bilder. Og fler skal det bli. Skal vel ha en photoshoot til nå straks. Haha. Jeg elsker å ta bilder.
 
Og nå kan jeg ta masse bilder siden jeg fikk et "speilreflekskamera" av mamma og pappa. Altså et engangs kamera med et speil og en refleks på..


Lenge leve dårlig humor sier jeg bare..

Skulle egentlig ikke blogge i dag jeg. Men det ble visst tid til noen små innelgg. Jeg kan vise noen flere bilder senere. Men nå skal man ut for å ta enda fler bilder - igjen. Skal såklart ta bildene med mitt nye, fine kamera. Jeg elsker min nye speilrefleks!

BLOGGES!

VIVAN ER KUL!

7
Jeg har det supert i konfirmasjon. Har tatt masse bilder - og fler skal det bli. Legger ut senere. Men nå skal jeg ut å kose meg i det fiiine været. Jeg har kjempeheldig med den, for det er sol. Og det liker vi.


Vivian er litt søt da. Og kul, som overskriften sier..

Er du ikke enig?


I MORGEN SKJER DET..

7
Jeg må ta meg bloggfri både i dag og i morgen. Må gjøre ferdig det siste lille i dag, også er det konfirmasjon i morgen. Gleder meg så ufattelig mye. Det kommer til å bli konge, og jeg skal kose meg masse!


random.

Så får dere ha en god helg alle sammen, og kose dere like mye som jeg skal. Og gratulerer alle som også konfirmerer seg i morgen!
HEJDÅ!

Dere skal denne helgen da?

Summertime is finally here!

5

Ryddig på g! Har egentlig ikke tid til å blogge i det hele tatt (men vanskelig å la vær)

Tenkte jeg bare skulle dele noen bilder med dere. De er fra før treninga i går.

Maiken og meg ♥


Ehm.. ja. Hva kan jeg si? Jeg dør... liksom.


Æ e så gla' i dokker!
Make a funny face!
Nydelige!

Tror det bare er ett bilde ellerno jeg ikke gjør en eller annen grimase. Haha. Liker'e!
Hva syns du om bildene?

Hva skal jeg med et babyalbum..?

4
Nok en dag med konfirmasjonsforberedelser. Selvom det har gått rimelig treigt i dag, så har vi jo fått gjort en del. Håper alt blir ferdig til i tide nå. Har fortsatt ikke begynt med bortkortene. Huff.

Mens jeg har tatt klesvask og vasket badet har mine kjære foreldre ordnet dette:

Partyteltet er oppe og utemøblene er satt inn. Det er så koselig der inne nå. Får håpe på fint vær nå. Til høyre der er det er stort bord og stoler til og.

Mamma er pro fotograf assa! Hihi, jeg ser ut som en nisse :-)


Her er noen av pynte greiene. Du kan vel se hva det går mest i eller? Gleder meg sånn til å begynne å dekorere og ordne bord. Skal fortelle dere hva det babyalbumet er senere. Venter til etter konfirmasjonen, kanskje?

Hva tror du babyalbumet er til? 10 poeng til den som gjetter helt riktig!

Jæi bare chiller max!

4
Hadde ikke noe tid til å blogge i går gitt. Var på trening og ordnet til konfirmasjonen - igjen. Masse som skal ordnes, med tanke på at den er allerede på søndag. Men jeg tar det hele veldig rolig. Ork å stresse så fælt a gitt. Tenker at hvis man ikke tar det så alt for seriøst og stresser, men heller bare koser seg og har det moro mens man ordner, vil det meste ordne seg. Og det vil ende opp som en vellykket dag.

Håper dette blir en bra dag og. Skal en kjapp tur på trening nå, før jeg drar videre og klipper meg. Blir ikke store forandringen, bare klippe tuppene. Så skal jeg kose meg litt i finværet mens jeg ordner bordkort.

Et sånt random på-vei-hjem-fra-trening-bilde.

Så får dere ha en fin dag videre alle sammen!
Har du alt klart til konfirmasjonen?

Som vanlig, massemasse bilder.

9
Hei peeps!
Har ikke så mye tid til å opdatere så masse. Ordner litt hjemme her til konfirmasjon på søndag. Men jeg har tatt masse bilder, her er noen.


Etter øvelse til konfirmasjonen i kirka, ble Tonje med meg hjem.


Hallo katten!
Også tok jeg på verdens søteste plaster siden jeg har sår på tommelen min :(
Så dro vi videre på trening:

Høydepunktet var jo at jeg nesten kom ned i venstrespagaten!!


Og Rikke kom ned i gutespagaten. Flinkis!


Deadlyen(?) til Rikke!


Også øvde jeg kick twist. Du ser på treninsvideoen jeg la ut forrige uke, så gjør jeg kick twist helt i starten.


Også er jeg ett skritt nærmere til å klare bow.

Så dro man hjem, turnet litt i hagen før man begynte å ordne med blomster og greier i hagen.

Også så Reidar så teit ut der han satt. I love him!
De kule blomstene jeg planta. Haha. Jeg liker macro bilder, sånn hvis dere ikke har skjønt det enda.
Menne nu er Tonje her, så jeg skal være sosial. Blogges i morra!

Fler enn meg som liker macro?

EDIT: Er det bare jeg som ikke ser bildene? Men bare et rødt kryss.

Og det ble.. SEIER!

5
Heihei!
Som jeg sa så ble det ikke tid til mer blogging i går. Kom hjem i elleve tiden tror jeg. Men det var kjempekoselig da. Jeg og Emma satt på tribunen og snakket om alt og ingenting. Mens vi så på høland vinne 2-0. Herlig.

Men før kampen begynte, så dro jeg og Emma en tur på triaden. Vi gadd ikke å se på dem varme opp. Men siden ingen av oss hadde penger, så ble det bare vindusshopping.

Pene blomster!


Haha. Vi fant ikke noe do på det stedet vi var på, og ingen av oss turte å spørre. Så vi tok det første og beste vi fant, og skiftet til bukse der. Og vi endte opp på lekeplassen/barnehagen.


Hei fokus!

Spist is i dag og, såklart. Fikk av læreren våres i klassetimen. Etterpå så lå jeg i sola i en halvtime. Herlig! Nå er sola borte da, men det er fortsatt kjempevarmt. Kanskje det blir trening ute i dag? Tonje er her btw, og hun er KUL!

Blogger mer etter treninga.
Pleier du å skifte på lekeplasser?

,