Klassetur i Norges koseligste by!

5

I går var vi i Oslo med klassen, eller vi kjørte buss sammen før alle gikk hvert til sitt og jeg ikke så de noe mer den dagen. Untatt Rikke da, som jeg tilbringte dagen med. Var veldig koselig. Gikk litt på Aker Brygge før vi tok trikken (var nemlig ikke alle som var smarte nok til å ta trikken) videre til Carl Johan hvor vi surra rundt litt og spiste på peppes. Minte meg veldig om 17. mai. Det eneste som manglet var litt fler Norske flagg, mer musikk og barnetog. Men været og stemningen var alltid på plass.Sykt fancy prøverom inne på Monki, tror vi var der inne en halvtime bare for å leke i speilene - er så gøy når man danser og det ser ut som en rekke på 20 personer som danser likt!

Kan noen si babes?!
Som jeg har sagt før, er veldig mye fælt som skjer i Oslo som absolutt ikke burde skje. Men det er en sykt koselig by, må nærmest være Norges koseligste utenom Fredrikstad. Koser meg sånn hver gang jeg er der. Og da blir det bare enda bedre når det er Rikke beste jeg er der med ♥
Flere som syns det er koselig å være i Oslo?

Every day of our lives we are on the verge of making those slight changes that would make all the difference

10


Pus er forresten 8 år i dag, gratulerer pusepus ♥
Noen bilder fra de to siste ukene, som av en eller annen grunn aldri ble lagt ut. Passet meg veldig bra å få redigert og postet de nå her jeg sitter med vond hals, vondt hode, snørrete nese og stygg hoste - Sånn det er når syke Lotte drikker av samme vannflaske som meg. Har vært sengeliggende de to siste dagene, og ikke fått trent i går dessverre, men jeg tror jeg skal være klar for oslotur og Tigertrening i morgen! Blir bra.

Hva syns du om bildene?
Btw, nå striper jeg håret blondere!

syk ja..

5

Jeg ba Martine komme til meg å trøste meg litt, for jeg er syk og har vært hjemme alene i hele dag. Så, klokka 11 kom hun. Nå ser vi film, jeg halvsover og Martine trøster. Ikke morsomt å være syk.. Og nå skal snart Martine dra fra meg igjen.Sjekk hvem som lekte seg med kameraet mitt. Nå skal vi chillen videre♥

EDIT: Hahaha, hilsen Martine 

INTROS CHEERCREW SKAL VINNE NORSKE TALENTER I ÅR

7

Nå håper jeg alle dere der ute med hodet på riktig sted har sendt tallet 4 til 26400! Dersom dere har fulgt med på Norske Talenter i år har dere vel fått med dere at intros kom videre til finalen - Intros er det beste cheerdance hiphop laget vi har i Norge, og fikk en 4. plass under VM. Så jeg håper og tror at alle cheerleadere der ute i tilegg til mange andre som ser hvilket vanvittig talent de jentene har har sendt tallet 4 til 26400!!!

Tallet 4 til 26400, dere!
Nå må dere stemme, jeg har alt stemt 7 ganger - vurderer fler.
Så kjapp på, avgjøres snart. Siste gang; 4 til 26400!!!!!!!!

What to do when you have nothing to do?

6

Heihallohallahellåw.
Torsdag og tirsdag er mine offesielle fridager/slappe-av dager, for det er de dagene jeg ikke har fast trening med af. Men greia er at jeg har jo nærmest ikke et liv utenom treningene, så jeg kan ikke tenke meg noen bedre måte å bruke dagen på enn å dra til Tigershallen. Så derfor tar jeg meg en tur innover og møter Lotte nå, så stikker vi videre til lørenskog for å tøye scorp, også skal hun trene med coed. Det blir bra!

Hva skal du i dag?


PS MED DIDRIK FOR FØRSTE GANG!

18

Jeg tror ikke jeg kommer til å skrive noe særlig om cheercampen, for jeg kom uten gruppe og fikk dermed ikke gjort så mye. Eller, jeg fikk faktisk ikke gjort noenting, ikke prøvd noe nytt og spennende verken i stunts eller turn så sånn sett var campen litt kjedelig. Men alt det andre var sykt gøy! Og de som ikke var der gikk glipp av noe veldig bra. Ikke tok jeg noen bilder heller, så jeg dropper det..

Men det morsomste med hele helgen skjedde etter campen, etter all female og etter coed treningen da Didrik ba meg om å gå og ta på meg sko - for vi skulle prøve ps. Han hadde et mål om å komme på bloggen, men måtte gjøre noe nevneverdig for å fortjene et bilde her. Og jeg syns ideen var awesomest. Jeg har aldri noensinne gjort ps før, så jeg var egentlig skikkelig gira!

Vet, vet. Stygg heel - neste gang skal den være bedre!

Åh, det var sykt gøy!
Jeg ble så sykt imponert over Didrik. Jeg har alltid visst at han er insane flink på det han driver med, men at han klarte å løfte meg så lett (kan hende han syntes det var drittungt, men da skjulte han det godt) og uten spottere første gangen jeg skulle prøve, det sier litt spør du meg. Og at han klarte gjøre så jeg ikke var nervøs for å prøve og følte meg veldig trygg med han under meg, det var deilig.

Det var hvertfall sjukt gøy, og jeg fikk masse bra tips om teknikker og ting jeg må tenke på mens jeg flyr.
Så tusen, tusen takk Didirk. You made my week ♥

Har du prøvd ps før?

Behind the clouds is the sun still shining

10

Denne dagen har "bra dag" skrevet over hele seg. Vi er ferdig med alt som kalles skriftlig eksamen, jeg tror jeg gikk bra på begge - læreren leste norsk novella mi og sa den var veldig bra og Henrikke leste nynorsk kåseriet og lo seg nesten skakk. Så det ga meg en god følelse. I tilegg så er endelig sommerværet tilbake. Har vært veldig kaldt helt siden 17. mai, men i dag blir man grilla bare man setter foten utenfor døren. I tilegg til at det er trening og jeg er generellt bare glad i dag. Fintflottbraliker'e ♥

Fler som har en bra dag i dag?

I'm still alive!

7

Heihei!
Beklager oppholdet mitt fra bloggen de siste fire dagene over helgen nå. Nei, skal ikke beklage - jeg har rett og slett ikke hatt tid. De siste dagene har vært veldig stressende med Tigerstreninger, cheercamp, besøk og annet. Har dratt hjemmefra i 7-8 tiden om morgningen og ikke kommet hjem før 10-11 på kvelden, og da har jeg vært så sliten at jeg bare har lagt meg. Holdt på en kveld å skrive et innlegg om at jeg ble borte noen dager, men jeg var så sliten at jeg ga opp etter noen setninger. For da måtte jeg legge meg for å sove.

Men jeg har hatt en veldig morsom helg, beste på veldig lenge. Mulig jeg forteller litt om den senere. Men jeg skal love dere det har vært veldig deilig å kunne gå et par dager hvor jeg ikke har trengt å tenke på bloggen. Men jeg har ikke sluttet altså, ikke enda hvertfall..

Tenkte jeg skulle komme innom for å si hei!

12

Ble visst bloggfri i dag, var ikke i blogghumør på morgenen i dag siden jeg stod opp litt seint og skulle ta bussen innover klokken to. Så fikk det litt travelt. Dro hvertfall innover for å møte Frida, det var koselig - lenge siden jeg har sett henne. Gikk rundt og loka, snakket og spiste salat. Senere tok jeg bussen videre til Tigershallen for å joine coed treningen sånn smått og for å se igjen Lotte. Var så koselig å se henne igjen og, føler jeg aldri ser henne lengre, savner henne så fælt! Men da er det ekstra godt å se henne igjen, og skravla går som bare det. Åh, for å gjøre en lang historie kort - er så glad i Lotte, jeg ♥

På treningen satt jeg for det meste å tøyde. Jeg prøver å klare målet mitt med guttespagaten, og i dag begynte det å ligne noe. Glemte selvfølgelig å ta bilde, så det tar vi en annen gang. Og etter treningen lekte jeg litt med Didrik. Får ikke engang forklart hva det var vi gjorde, for jeg aner ikke. Fikk beskjed om å legge armene slik, gjøre sånn og sånn - også gjorde han noe fancy greier jeg ikke forstod så mye av. Men gøy var det! Takk for at du ville leke litt med meg, Didrik :)

Hva har du gjort i dag?

Hvordan det står til med bruen min? - Vel, jeg jobber med det

7

Kjenner jeg begynner å glede meg til EM med Tigers nå. Er sikker på at det kommer til å gå superbra. Gleder meg til trening hver eneste gang, og gleder meg enda mer til treningene framover nå. Var veldig bra i dag og, den ene serien begynner å ligne på noe. Scorp til scale delen kunne jeg endelig gjøre i stunt, fordi jeg var flink og tøyde ryggen i dag. Det begynner også å ligne noe. Tror ikke jeg trenger legge ut noe før bilde - dere får bare sjekke arkivet, eller huske fra tidligere innlegg.

Målet mitt til sommeren er å klare å ta på føttene. Og til sommeren, mener jeg nå EM. Får se om jeg klarer det, egentlig burde jeg det. For framover nå må jeg være flink og tøye masse rygg for å få finfine posisjoner til jeg står på matta i Praha.

Kjenner at jeg er veldig sliten etter 17. mai i går enda, tidlig opp og sent i seng tar på gitt. Haha, neida.. Joda. Nå skal jeg ta meg en dusj, spise litt mat og så slappe av i senga og nyte tanken på at jeg ikke skal på skolen i morgen fordi vi driver med eksamen ♥

Hvordan har din dag vært?

Playlist of the month!

7


Lady Gaga - The Edge Of Glory

LMFAO - Party rock Anthem

Pitbull Ft. Ne-yo - Give me everything

Jennifer Lopez ft. Pitbull - on the floor

Britney Spears - Till the world ends

Nicki Minaj - Moment 4 life

Alexandra Stan - Mr Saxobeat

Lady Gaga - Judas

David Guetta - Where Them Girls AtHvordan ser spillelesten din ut?

17. mai feiring i hovedstaden!

11

Gratulerer med dagen alle sammen ♥ Håper alle sammen har hatt en fantastisk 17. mai med masse pøler, is, barnetog og kos. Det har hvertfall jeg!
Denne 17. mai hadde jeg ikke så veldig lyst til å være i lille Aurskog, det er så stille her, og så lite som skjer. Så Rikke og jeg bestemte oss for å ta med Emilie til Oslo for å se hvordan feiringen var der. Kan ikke si jeg angrer - var skikkelig kos der med ordentlig stemning, musikk, norske flagg og barnetog!KONGEFAMILIEN!!!!!Åh, det siste bildet her er så stemning. Syns alle burde få seg en skikkelig 17. mai feiring i Oslo en gang, det var veldig bra. Og veldig, veldig koselig! Nå turer jeg videre til Rikke igjen for å grille med Martine, en perfekt avslutning på en bra dag!

Hvordan har din 17. mai vært?

The night walked down the sky, with the moon in her hand

5Hva syns du om bildet?

Et lite innkjøp!

6Der gikk resten av pengene mine. Fant enda en slik "må ha". Denne gangen var det parfyme fra cubus. Kostet bare 99 kroner, og luktet faktisk veldig godt. Bra kjøp!
Har du luktet på denne?

 

Og siden jeg, Emma, var så snill å poste dette innlegget for meg, så kan dere besøke bloggen min HER. Hehehe.

På bjørkelangen med folk!

5

Til å være en fridag var jeg forholdsvis tidlig ute av døren, og tok bussen bort til bjørkelangen i allerede ellevetiden for å møte Jannicke. Lenge siden jeg hadde sett henne, så det var veldig koseli gå se henne igjen! Vi traff også på Helene og Martine på senteret der, og chillan rundt med de. Spiste is, satt på cafèen uten å kjøpe noe og råna rundt på scooter. Eller, de råna rundt på hver sin vespa. Jeg og Jannicke er slike tapere uten scooter, hun koste seg på en rusten rykkel mens jeg gikk..
Scooterbabes ♥Mens jeg og Jannicke bare er babes. Eh..

Nå tenkte jeg at jeg skulle spise litt mat før det åker videre på trening. Bloggeees!
Hvordan har dagen din vært så langt?

Tøying hos Rikke!

17

Det var noen som savnet tøyebilder her på bloggen, så her får dere noen fra når jeg og Rikke tøyde i går. Først noen før-bilder... Som vi glemte å ta etter-bilder av.

Venstrespagaten min før vi tøyde. Kanskje jeg klarer målet mitt om å være helt, helt nede igjen til sommeren.

Samme med bruen, er ikke for ille til å være før jeg tøyer den?

Hihi, Rikke som må øve seg på å ha rett spagat. Hvem hadde trodd at det var noe Rikke trengte å tøye?"Åh, åh.. Dette her tøyde! Madeleine, ta bilde!!!"
Så noen før og etter-bilder:Nødvendig å retusjere over ansiktet mitt, gitt. Men det kommer seg!

Derfor må Rikke tøye rett spagat. For alle Lakers-flyerne skal ha rett fra heel, og ikke side heel.Flinke, flinke Rikke!

Jeg skal bli mye, mye flinkere til å tøye framover. Har vært litt dårlig med det utenom det jeg gjør på treninger. For jeg skal bli myyyyk!
Har du noen tøyemål innen sommeren?

PS: Jeg trenger ingen kommentarer fra noen av dere med at Rikke er mykere/bedre/flinkere enn meg, slik som jeg fikk sist. Jeg vet jeg ikke er like flink, men jeg vil ikke at det skal være slik at jeg ikke kan legge ut bilder av Rikke og meg sammen, fordi dere får meg til å føle meg dårlig. Jeg jobber med det og vil heller ha creds for det! På forhånd, takk :)

Rikke + Håkon + Maddeee = supertards!

3

Som jeg nevnte i går, kom det til å bli en bra dag. Det hadde jeg rett i!
Startet dagen med en tidlig lørdagstrening, hjem og ta en god og veldig nyttig dusj, så møtte jeg Rikke og Håkon utenfor døren min. Jeg hadde vært så treig at de hadde rukket å spise på Lillian's og gå helt ned til meg før jeg var ferdig, haha. Så gikk vi opp til Rikke og chillan der - Hoppet på trampolina, viste skillz, lagde tandori, stuntet på lillebroren til Rikke og lo masse.
Btw, Håkon er helt syk. Tar stillesalto som om det var null stress, gjør kick dobbel på trampolina, og han kommer ned i spagaten!!! Herrefred, kan har finere heel enn meg, og klarer bow. Jeg er speachless. Men jeg digger det!

Jeg har hatt en ordentlig jeg-driter-i-hvordan-jeg-ser-ut-helg. Så når kameraet kom i nærheten av meg gjorde jeg slik. Jah..Håkon er tard. SYKT tard, men jeg digger det. Har noen skikkelig "fine" bilder av han, men jeg skal spare dere for dem.

Men han er søt og daa!
Skikkelig koselig dag ♥Hva har du gjort i helgen?

Cause today is a good day!

8

Så langt har denne lørdagen vært veldig bra, med en tidlig lørdagstrening og jogging, masse grove rundstykker, solkrem og is. Herlig. Den skal bli enda bedre og, for jeg skal opp å aursmoen nå og møte Rikke og Håkon. Hva vi egentlig skal gjøre aner jeg ikke, bare chillen antakelig. Koos!

Hva skal du i dag?


Happily ever after starts here!

6Uansett hvor dårlig humør jeg måtte være i, eller hvor dårlig dag jeg måtte ha - gjøre treningene med Tigers AF det mye bedre. Er så herlig på treninger, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet. Gleder meg til hver eneste trening, og føler jeg gjør tingene bedre og bedre hver gang. I dag stod 360'ene, saltoen var høyere og kick twisten myye bedre og penere enn på onsdag. Det er awesome der. Har ikke ord for hvor mye jeg elsker cheerleading og hvor mye jeg elsker å gå på Tigers ♥

Hva er du glad for for tiden? 

Todays outfit #130511

9

Herrrrlig sommerkjole fra bikbok. Jeg har stilt hjernen min inn til at det er sommer nå ser dere ♥
Kjørte forresten naturlig i dag og, er egentlig skikkelig deilig å gå uten sminke, selv om jeg føler meg som et troll. Vel, der ser dere en usminket maddeee. Trollface?

Ser dere forresten at håret mitt begynner å få lengde igjen?

Hvorfor skal jeg alltid være så heldig?!

16

Ja, fredag den 13. klokken 13.00 skulle jeg få vite hva klassen vår kom opp i til skriftlig eksamen. Jeg tenkte at siden jeg var så uheldig til prøvemuntlig, og at det egentlig var nesten samme for meg hva det ble -samme hva det ble på muntlig eksamen, for jeg klarer alle fagene greit i muntlig. Samme i skriftlig, både engelsk og matte skulle gå helt fint, så lenge det ikke ble norsk. For da må vi ha både bokmål og nynorsk, noe som betyr to eksamensdager. Og jeg kan få 5 eller 6 i alt untatt nynorsk - Så sjansene for at jeg skulle bli misfornøyd var små. Men hva tror du det ble?!

Norsk såklart. Gikk og banna i sikkert en halvtime. Suuur! Så nå stikker jeg på trening i håp om å få opp humøret igjen, det pleier som regel å hjelpe ♥
Hva hr du kommet opp/håper å komme opp i til eksamen?

Bare et lite innlegg for å si natta!

2

Hei, endte opp med bloggfri i dag, for jeg har vært hos Rikke uten lader til pc'n min og et nett som levde sitt eget liv. Vi skulle egentlig være flinke jenter og skrive og gjøre kunst og håndverkprosjektet til i morgen, men isteden endte vi opp med å ødelegge håret til Rikke og fikk moren hennes til å gå i taket. Forteller mer i morgen.
Imens så skal jeg spise litt kveldsmat og få meg en god natts søvn. Like før jeg sovner over tastaturet her. Forresten, jeg har stått opp ti over halv ni de to siste dagene og gått glipp av første timen, flink?

Men nå sier pus og jeg natta ♥
Hva har du gjort i dag?

Photoshoot med brodern!

11♥ Hva syntes du om bildene?
♥ Hvilket bilde likte du best? 

To lie sometimes on the grass under the trees on a summers day, is by no means a waste of time

10Hva syns du om bildet?

Back on track, nå skal jeg bli bedre trent enn noen gang!

12

Jeg er i treningshumør om dagen kjenner jeg. Er skikkelig keen på å komme ordentlig i form og trene ræva av meg før sommeren kommer, og bikinien settes på. Har begynt å sykle til skolen igjen, kjenner at jeg trenger det og at det hjelper. Nå har jeg også begynt å dømme kamper igjen, eller, dømte min første i dag. Noe som var veldig skummelt, men som gikk helt fint. Jeg (og Rikke) ble ogsåveldig imponert over meg selv, for jeg syklet til kampen, løp rundt i en time, syklet opp til aursmoen og hjem igjen.. Og jeg ble ikke annpusten, fikk hold eller noen ting! Jeg ble litt sliten i beina, men når jeg blir sliten før kondisen dreper meg tar jeg det som et godt tegn. Jeg er på riktig vei!

Så da fikk jeg en farris og en 200'lapp som går rett i sparekassa til EM - for dere har vel ikke glemt at jeg skal være med til EM?! Jeg har ikke glemt det, for å si det sånn ♥ Nok en bra dag, i mitt (foreløpige) awesome liv. Wiih!

Hva har du gjort i dag?

I love weekends.

6

Først må jeg bare si tusen takk for alle forslagene jeg fikk til hva jeg kan blogge om fremover. Det er litt lettere å blogge når jeg vet hva folk vil lese! 

Tilbake til overskriften... Å ha helg er noe av det beste jeg vet! Det å kunne sove lenge, spise en god frokost uten å sresse, være med venner til langt ute på natten, og bare nyte det å ha fri. Personlig skulle jeg ønske det var sånn at helg var uke, og uke var helg♥ don't you agree?


Søta.


Håkon er helt sykt flink på trampoline! 

 Krabbe?

Dette er da hva jeg gjorde på fredag. Var hos Håkon! Han er en gutt på Lakers, på juniorlaget. Det var igrunn kjempekoselig å være der, og gøy at det er flere som er like tard som meg! ikke vondt ment, Håkon. 

Jeg har selvfølgelig gjort veldig mye mer i helgen, vært på Tusenfryd blandt annet! Men, det kommer i et annet innlegg, ellers blir det veldig langt! 

 Hva har du gjort i helgen?

 

EDIT: dette innlegget skulle vært postet på søndag, men nettet døde...

Todays outfit #100511

9


Bluse // cubus, Shorts // Jean Paul, Armbånd // gullfunn

Herregud for en varm dag. Å ha på seg det her blir faktisk litt for varmt i den stekende sola. OM jeg nyter det, a! Alt er bare perfekt for tiden. Har gått og tenkt på EM i hele dag, nesten så det ikke har gått opp for meg enda. Har gått på Tigers i fire/fem uker, og vet at jeg får stille med dem på EM allerede, sykt! Men jeg nyter det, elsker det og vet jeg er insane heldig. Veldig få som får den muligheten.
Har det helt fint, jeg ♥

Hva syns du om antrekket?

Jeg skal fly på europamesterskapet i cheerleading i Praha 2011!!!!

23

Det humøret jeg hadde når jeg postet ene innlegget istad, forsvant ganske fort etter en liten diskusjon med mami og papi. Så jeg lot det gå litt ut over Thea i bilen på vei inn til trening. Pratet i det lange og det breie om hvorfor jeg var sur. Men jeg sa også at jeg regnet med at med èn gang jeg kom inn døra til Tigershallen og begynte treningen, ville jeg bli glad igjen. Og gjett om jeg ble, a!

Hadde er superawesomeherlig trening. Kjenner jeg er helt død nå, etter styrken og aerobicen rant svetten som aldri før! Jeg var virkelig i superhumør på treningen i dag. Kjenner også at jeg begynner å bli mer utadvent på treningene, er ikke så sjenert og tørr å snakke mer folka på laget. Men anyways, det beste skjedde etter treningen var ferdig når Anne Sofie kom og pratet med meg, da kom hun nemlig med den beste nyheten jeg noen gang kunne fått.

JEG SKAL FLY PÅ EM!!!!!
Åherre, jeg er i himmelen nå. Ble så glad at jeg stod og gråt foran henne. Stod å tenkte på det midt under treningen istad, og sa det til Lotte; at jeg virkelig håpet at jeg ville komme med på konkurranselaget til em. For jeg har jobbet så hardt på treninger nå, og er mer enn villig til å jobbe enda mer og pushe meg "to the limit". Så når hun sa at jeg får fly, da var jeg i himmelen!!!!

Jeg elsker livet mitt akkurat nå ♥ ♥ This is my outfit from now on:

P.S. For dere som ikke driver med cheerleading, så å fly betyr at jeg skal bli løftet på matten, på em, i Praha, med Tigers, wiiiiiii.  

We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon

7Hva syns du om bildet?

Fra pessimisst til optimist!

12

FOR en fin dag. Jeg følte det på meg allerede på morgenen i dag og dro på meg shortsen og møtte pappa i døråpningen, som lurte på om jeg virkelig skulle gå i "det der?!" Om det ikke kom til å bli kaldt. Men neida, det er jo grisevarmt ute i dag, mildt sagt. Men på tross av været har jeg vært i dritdårlig humør i hele dag, stod opp på feil bein, forsov meg og kom for sent til skolen, og da hjalp det ikke at dagen startet med to timer K&H - jeg hater kunst og håndverk..

Men nå er jeg i kjempehumør. Det er jo såå herlig ute i dag, jeg har trening og dagen kommer til å bli herlig ♥
Hvordan ser dagen din ut i dag?


P.S. Blogger jeg virkelig SÅ dårlig for tiden? Dere har jo sluttet å kommentere. Jeg ser at dere fortsatt er her.. Hmf

Skogstur med morsan!

8

Som jeg nevnte i går, gikk jeg og mamma tur på lørdag. En ganske så lang tur og. Vi kjørte bort til Haneborg, barneskolen jeg gikk på, og gikk videre derfra opp til Urskog fort og gjennom skogen ned igjen og tilbake. Utrolig koselig. Det var altså der jeg gikk på barneskole, og har tilbringt veeeldig mye tid der vi gikk i går. Var oppe på fortet og uti skogene der sikkert èn gang i uka når jeg gikk der, men etter at jeg begynte i 8. klasse så tror jeg ikke at jeg har vært der en eneste gang faktisk. Så var veldig rart å se igjen, men veldig moro og. Se hvor mye og hvor lite ting har forandret seg med årene.
Vi gikk en kjapp tur gjennom gamle skolegården og. Herregud, så mange minner ♥

Hva syns du om bildene?I thank you God, for this most amazing day

2Hva syns du om bildet?

Trailersjåførbabe!

3

De siste dagene har pappa kjørt vogntog langt oppe i Nordfinland, han får ikke lov til å jobbe mer overtid på ambulansestasjonen, og må da finne på noen andre steder å jobbe. Ser hvor jeg har fått rastløsheten min fra, ikke bare jeg som ikke orker å sitte hjemme uten noe å finne på i flere dager. Så i dag ble vi med en liten tur for å laste av noe greier, vet egentlig ikke hva, fulgte ikke så hardt med.
Blid og fornøyd papi fikk is :-)


Jeg tilbragte hele turen bak i den senga/madrassen. Og den var insane god å ligge på, så...

...jeg sovna. Virkelig sleeping beauty det der altså. Kreemt.

Så vekte de meg. Thank you, bastards. Peace out!


Yeah, jeg skal virkelig følge pappas fotspor og bli trailersjåførbabe på fritiden ♥
Btw, pappa syns jeg blogger for lite om han for tiden, så dette innlegget var nødvendig for hans skyld. Love u, papi!

Mamikveld i kveld!

4

I kveld er det mamikveld ♥ Vi startet kvelden med å kjøre utover til der jeg gikk på barneskole og gikk oss en ganske lang tur der i solnedgangen. Det var koselig, masse gamle minner som kom når jeg gikk bortover der jeg har tilbragt så mye tid for så lenge siden.

Dere får se noen av de 200 bildene vi tok i morgen, skal ikke bruke resten av kvelden på å redigere dem, for jeg og mamma har kjøpt inn grillmat og skal kose oss med det, popcorn og noen leiefilmer i kveld. Vi er begge nattmennesker, så dette er et veldig naturlig tidspunkt å spist grillmat/middag på :-)

Hva har du gjort denne lørdagen?

Lørdagen ble helt okei likevel!

4

Jeg våknet opp på morgenen i dag til superfint vær og sommersol skinne inn gjennom soveromsvinduet mitt, superfint vær blir vel automatisk en super dag? Det jeg tenkte helt til jeg kom på at jeg ikke hadde noen planer i dag, ingenting! Ingen å dra til heller, for alle hadde alt dratt alle random steder, mens jeg er igjen her hjemme i lille Aurskog. Og da fikk ejg følelsen av at dette kom til å bli tidenes kjedeligste lødag..

Men hey, det var jo superfint vær - varmt og godt, jeg var alene hjemme med hele huset for meg selv. Hvorfor ikke ha litt hjemmespa og så ligge ute i sola og grille seg?! Så det gjorde jeg, tok jeg en lang og god dusj, ansiktsmaske, gikk over en tur med barberhøvelen, tok hårkur, dynket meg selv i solkrem og la meg ut på terassen i 30 varmegrader ♥


Fler som joina ute på verandaen for å slikke sol.Btw, håret er vått og full av hårkur, derfor det ser så stygt ut.

Gjett om det har vært deilig, a! Jeg har til og med fått skille, ikke værst til meg å være. Har smurt på solkrem fler ganger enn antakelig nødvendig, i frykt for at soleksemen skal komme tilbake. Men satser på at det går fint. Nå tror jeg sommersolen for i dag er på vei ned igjen, så er ikke lenge før jeg turer inn i huset igjen. Ellers vet jeg ikke hva jeg gjør resten av dagen, men så langt har den i grunnen vært veldig digg..

Hva har du gjort så langt i dag?

Cause you know I'd walk a thousand miles just to see you tonight!

2

Ååe, jeg liker de sangene her. Gått på repeat i hele dag ♥

Rebecca Black er faktisk ikke så ille til å synge!

11

Jeg regner med at de fleste av dere har fått med dere Rebecca Black og sangen hennes "friday". Jeg regner også at de fleste at dere har fått med dere at den sangen har blitt slaktet så det synger etter. Den har blitt stemplet som den dårligste sangen noensinne og Rebecca Black til den dårligste sangeren med den meste irriterende og styggeste stemmen. På youtube har den over 119 millioner views, og over 90% av de som har stemt på videoen har stemt den ned. Kommentarene både på den videoen og andre som er lagt ut av henne på youtube er så slemme at jeg har nesten ikke ord for det engang.

 Jeg må si jeg syns forferdelig syns på henne. For å få oppleve noe som kanskje har vært drømmen hele livet, nemlig å få spille inn egen låt, og få mye dritt for det må være utrolig kjipt! Og de som sitter bak hver sin pc skjerm og rett og slett mobber over nettet, ingen av de tenker på hvordan de hadde følt det hvis det var de som hadde fått så mye dritt mot seg. Jeg skal innrømme, jeg syns ikke at "friday" er noen bra sang jeg heller, men Rebecca har ikke vært alene om å lage den. Hun har fått hjelp av noen som er profesjonelle på området, og som jeg syntes burde vite litt bedre..

Men det som er greia, er at Rebecca faktisk ikke er så ille til å syns som man hører i sangen. For der er stemmen hennes auto-tuna så det holder, hun kan synge mye bedre enn det hun har fått vist i den sangen. 


På 2.22 hører dere henne synge nationalsangen.

Hun er riktignok ikke verdens flinkeste, men som hun selv sier så er hun ikke den dårligste heller. Jeg er enig i mange av kommentarene under noen av videoene hvor hun synger live, at hun burde spille inn en ny sang som ikke er auto-tuna. Det er utrolig synd at èn dårlig sang til føre til så mye dritt for en 14 (?) år gammel jente, syns utrolig synd på henne!

Lurer på når de lo-lifersene skal forstå at det ikke fører noe godt med seg å sitte og drive med nettmobbing slik som de gjør. Kan si så mye som at jeg er veldig glad for at de fleste av leserne mine er bare snille og søte ♥ selvom det er mye her på denne bloggen dere kunne slengt dritt om, så gjør dere det ikke..

Hva er din mening om Rebecca Black? 

Nytt på bloggen - Rikke gjesteblogger!

11

Siden jeg alltid har hatt lyst til å blogge, men egentlig aldri har tid eller ork til å oppdatere ofte, skal jeg nå begynne å gjesteblogge for Madeleine! Jeg kommer til å blogge når jeg har tid, eller har noe jeg har lyst til å dele med dere. 

Noen av dere har kanskje sett meg her på bloggen tidligere, og vet derfor hvem jeg er.. men for dere som ikke gjør det, så er jeg en venn av Madeleine som også på cheerleading, på Super Crew Lakers.♥ Så det kan hende jeg blogger litt om hvordan det er å gå på Lakers. 

Jeg gikk på Twisters sammen med Madeleine i 1 og et halvt år, før jeg byttet til Lakers sammen med Eline og Camilla.. et halvt år før Madeleine byttet til Tigers. Så, er det noen av dere som har noen ønsker til hva jeg skal blogge om? Jeg er åpen for det meste :)

Holy crap - jeg spiste en KJEKS!

10

Åh, godtesjuken tok overhånd, og jeg spiste en... kjeks :((
Holdt ut i ganske nøyaktig tre dager uten godteri, jeg.. Ja. Har kanskje litt å gjøre med at Rikke satt rett ved siden av meg og spiste og fristet meg og da. Menmen. Ikke drep meg a, men jeg faila på månedens projekt etter bare tre dager. Haha, ingen av dere trodde jeg klarte det. Så creds til dere, dere hadde rett!

Forresten.. Har spist TRE kjeks.


Gir det mening at jeg har bilde av tyggis her? EHE

Jeg har aldri hatt så dårlig kondis før!

11

I går, for første gang på lenge kom jeg hjem fra skolen, spiste mat, så på one tree hill og gjorde... ingenting. Jeg bare lå og slappet av, så på tv og sløvet bort hele dagen. Det var lenge siden, det! Skikkelig deilig, men kjenner jeg kunne trengt den i dag istedenfor. I dag hadde vi nemlig gymtimen fra helvete. Som jeg har nevnt før, haterhaterhater jeg å jogge og i dag skulle vi løpe 3000 m på tid. Kjenner at kondisen min forsvant etter jeg sluttet på fotball og spinning, og i tilegg sluttet å jogge. Begynte å bli sliten de første 500 meterne og resten var døden. Har aldri løpt den så dårlig før. I 8. klasse løp jeg den på 15 minutter, og i år på 16,et eller annet. Tror aldri jeg har hatt så dårlig kondis noensinne. Tuller ikke når jeg sier jeg kjente blodsmaken i munn og det var like før magen vrengte seg. Ugh..

I tilegg til at jeg har syklet til og fra skolen i dag, åh melkesyre i beina ♥ Kjenner jeg er halvveis til død. Er ikke ofte jeg sier dette men jeg hadde likt å bare slappe av og sove i hele dag. Men når jeg er i så dårlig form, skal jeg på trening i dag og trene på meg masse muskler og kondis. Eller, okei. Jeg er forresten ikke i dårlig form, absolutt ikke. Men før trente jeg som en gal, med opptil fire timer hver dag. Men uansett, i dag blir det hardtrening.

Hvordan står det til med kondisen din for tiden?Kjørte naturlig på skolen i dag. Rakk ikke før jeg måtte hive meg på sykkelen og komme en halvtime for sent på skolen. EHE. Forresten, lagt merke til at i går var første dagen siden starten av påskeferien jeg la ut nærbilde av annsiktet mitt? Noen som vet hva det betyr?!
SOLEKSEMEN ER BORTE!!!! I'm in heaven.. 

Ett bilde - to redigeringer

5

Okei, er verken noe spesielt bilde eller spesiell redigering. Er kun en liten forskjell på hvordan de er redigert med lys osv, er ikke store greiene. Men jeg klarte ikke helt bestemme meg for hvilket jeg likte best.
Hva syns du?


Who says you're not perfect, you're not worth it, you don't pass the test, that you can't be the best. Tell me, who said that?!

5


I'm no beauty queen, I'm just beautiful me.
I've got every right to a beatiful life.

And so do you ♥

Pinkviv // maddeee

5


Hei vind i håret..


Bare noen random bilder jeg og Vivian tok mens vi var i bursdag på lørdag. Var egentlig meningen å ta outfit bilder, meen ble ikke helt sånn. Whatever. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg antakeligvis og koser på trening i tigershallen ♥ I skrivende stund kjenner jeg at jeg aller helst skulle ha blitt liggende i sofaen og bare slappet av hele dagen, for jeg er så trøtt, men satser på at det ble borte med en gang jeg kom bort til Lørenskog og begynte treningen. Trening er fortsatt best. Har forresten som mål å gjøre hitch kick twist purrfekt i dag. Dere får se hvis jeg klarer det!

Hva gjør du i dag? 

Månedens prosjekt - godteriavtale!

13

Da er det ny måned, og klart for et nytt prosjekt. Denne måneden er planen å være sunn!

Det er snart sommer og bikinisesong, og hvem har vel ikke lyst til å kunne gå stolt rundt i bikini på stranden? Uten å føle at det er noe ved kroppen sin en helst ikke har lyst til at andre skal se, og at man derfor går rundt og tenker på det hele tiden, og klarer ikke helt å være komfortabel. Vel, jeg har ikke noe lyst til det,

Jeg spiser ikke sånn veldig mye godteri og usunt til vanlig, men mer enn det jeg syntes jeg burde. Så i en hel måned fra nå skal jeg ikke spise noe godteri, kjeks, is eller brus. Skal ikke ha en eneste skjokoladebit inn i munnen min hele måneden. Vel, kan hende jeg tar litt i helgen siden det er helg, men ikke mye. Og skal hvertfall ikke spise noe i ukedagene. Så er planen å få en fast og fin kropp til sommeren. Og som litt inspirason til meg selv, legger jeg ut noen bilder jeg fant fra i fjor sommer.

Hvis jeg klarer å få tilbake den kroppen jeg hadde i sommer, skal jeg gå stolt rundt i bikini på stranden og aldri noen gang klage over den igjen. For jeg ser nå at jeg ikke hadde noe å klage på, og jeg klarer faktisk innrømme det.. Så får vi se da, om det å være sunn sammen med all treningen gir resultater. Jeg håper det.

Har du prøvd dette før? 

En litt anderledes bursdag - Sri Lanka style!

4

I går var jeg, mamma, pappa og noen andre naboer i bursdag til Timothy - barnet til naboen (nabonabonabo). For han fylte 1 år i går!

Den familien kommer fra Sri Lanka, og har veldig mange andre tradisjoner og matvaner enn det vi har. Så var veldig moro å få være der og se hvordan de gjør det. De pleier også å ha en veldig stor bursdag på ett årsdagen til barna. Og da mener jeg stor bursdag. De hadde leid lokale, hadde over 100 gjester, buffèt og toastmaster. Ti ganger så stort som konfirmasjonen min! Og siden de kommer fra et land hvor de spiser mye sterk og anderledes mat, hadde de ordnet egen mat til oss som de svake smaksløkene våre skulle tåle. Kylling i karri, yummiii.Bildet er lånt av Vivian.

Seee, så søtt.See lille Timothy, verdens skjønneste gutt. Hihi, ser ut om han sitter og hylgriner, men det gjør han ikke :))

Dette bildet og halve overskften er lånt av Vivian.

Var veldig morsomt, og ikke minst koselig å være i en bursdag sammen med noen som feirer det ganske anderledes enn oss. Den største forskjellen jeg la merke til var under middagen, hvor de spiste med fingrene. Så jeg følte meg ganske dannet der jeg satt og spiste med bestikk. Haha.

Men var som sagt veldig koselig, hadde det kjempehyggelig der. Og den familien er jo såå koselige, søte og veldig opptatt av at alle skal ha det bra, hele tiden. De spurte flere ganger gjennom hele kvelden om vi hadde det bra, om vi likte maten og om hvordan vi syntes det var. Søte folk ♥

Har du vært på noe lignende?

Du er aldri så ung som det du er i dag!

3

Herregud, tenk at det er første mai allerede! 
Har ikke ord for hvor fort starten på dette året har gått. Vi er allerede ferdig med fire måneder av 2011, men jeg husker jul, nyyttårsaften og hele vinteren som det bare skulle vært dager siden. Tiden flyr virkelig bare av gårde! Jeg får bare gjøre mitt beste for å ta kose meg den tiden som er nå, for den tiden som er akkurat nå vil aldri komme tilbake. Denne våren, denne måneden eller denne dagen er kun nå. Det vi går inn i nå er også de siste månedene mine på ungdomsskolen, før det er vidregående. Veldig rart å tenke på. Men samtidig gleder jeg meg ufattelig mye. 

Derfor skal jeg prøve framover å gjøre hver eneste dag memorable. Gripe dagen og gjøre den til noe som er verdt å huske ♥ Bare en liten tanke som slo meg nå nettopp..

Treningsvideo - Twisters cheerleading mars 2011

15

Nå har jeg laget en treningsvideo til, men noen gamle klipp. Var en stund jeg filmet veldig mye på treninger, men rakk aldri å lage videoer ut av det. Så her har dere en litt lang en, har brukt veldig mye tid på å redigere hele, så hadde blitt glad for litt tilbakemeldinger ♥ Hehe. Tror det er en til, så er jeg ferdig med twisters treningsvideoene.


Annbefaler å endre til 1080 og se i fullskjerm.
Hva syns du?

,