MIN DAG I BILDER

2
Siden sist har jeg..


.. tatt bilde av en sky..


..vært i ute i hagen med leiv..


..og hørt han spille verdens fineste sang på gitar. You and me av lifehouse..


..klippet gresset for første gang..


..spist is..


..og fått et mini skille av denne herlige tingen som står på himmelen.

Deilig dag i dag altså. Bare fint vær og jeg er i kjempehumør for tiden. Også har jeg verdens beste lesere. I forrige innlegget var en en anonym som sa at den elsket bloggen min. Og dere legger igjen så koselige kommentarer. Dere er så søte! ♥

Men nå skal jeg dusje av meg alt gresset og dra og se på søndre spille kamp. Kommer seint hjem, så jeg blogger igjen i morgen.

Har du klippet gresset før?


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

Bilder fra treninga i dag!

9
Som alle andre søndager var det trening i dag. Men mange var borte i dag pga, konfirmasjoner osv, så vi var ikke så mange. Men det ble bra trening fordet. Fikk gjort litt løft, hopp også har vi tøyd masse. Og turnet såklart.
Hadde også med kameraet:


Jeg klarte en ny tin gi dag. Rett opp hopp så flik flak. Det var fun! Bare å sette på toe touch først så blir det bra.


Og Maiken kom ned i høyre spagaten. Så nå kommer hun ned i begge. Dust  ?


Tonjeee!


Og Bettina var kjempeflink å tøyde masse. Så hun prøvde scale i løft for første gang. Flink!


Haha, evig pointe problem! Pluss at jeg så helt dust ut i annsiktet, så det var nødvendig å sensurere.


Front Hurdler. Jeg må dra opp det bakerste beinet litt til. Hehe.


Maiken sin toe touch!


Rebeka tar salto. Herregud, hun har utviklet seg så ufattelig mye på kort tid. Hun begynte i vinter elns. Og har allerede tatt salto, scorp, scale, arabesque twist, araber flik flak, flik flak alene på tjukkas og + mer. Sick!


Også tok jeg salto igjen i dag. Hater det!
Syns det er så skummelt for tia. Spesielt nå ,siden jeg landet på nakken når jeg tok stille salto forrige uke. Men jeg trenger å gjøre det kal vi ha salto på summer open!

Så etter treninga hadde vi litt god tid før mamma kom å hentet oss.

SØTT!

Så var det tid for selvutløser:Haha! Det er virkelig umulig å ta et vellykket hoppebilde.
I love u, guys!

En veldig bra dag, og en veldig bra trening. Og jeg er fornøyd med å ha tatt flikk flakk alene uten gå skritt. Vet ikke om dere skjønner helt hva jeg mener men. Men nu skal jeg hoppe i dusjen.

BLOGGES!
Hva syns du om bildene?


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

TRENINGSVIDEO!

14
Endelig var den her!
Etter mye venting og mye masing. ENJOY!

Tusen takk til Marie som lånte jeg youtube accounten sin, når min ikke funket!

Hva syns du?

Ben & Jerry's, jessheim og kosebukse!

13
Awesome dag, rett og slett. Føles som en sommerdag, hadde mange slike dager i fjor sommer. Hvor jeg ble med mamma på jobben (Mamma er butikksjef på boys of europe for dere som lurte) og bare gikk rundt på senteret og prøvde haugevis med klær.


Jeg virkelig elsker jessheim. Det er så utrolig fint der. Har ikke vært på så veldig mange steder rundt der forutenom senteret. Men det er skikkelig bra stemning der. Man tenker liksom sommer med en gang man ser det.

Men èn tin jessheim manler er salatbar. Skuffende. Jeg hadde sykt lyst på salat, men fant det ikke noe sted. Så jeg nøyde meg med baconburger og rundstykke. Men til gjenjeld, så spiste jeg verdens beste til dessert:

BEN & JERRY'S! ♥


Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Det er den beste isen som finnes. Må bare elske det!
Men ble rimelig kvalm etter å ha stappa i meg nesten hele. Men det var verdt det.

Men som sagt, hovedgrunnen til at jeg skulle være med var at mamma hadde lagt av masse klær som jeg skulle prøve. Siden vioce har lagt ned, så er det 3 for 100 på hele den butikken. Eller, var hvertfall. Med både jente- og gutteklær. Så jeg endte opp med dette:

En hel pappeske og en stor pose med klær. Mye av det var hettegensere og sånn. De skal bli gode å ha på sene sommerkvelder skjønner du. Mye av det er også jean paul klær, som vi fikk på 3 for 100. Snakk om kupp!


Det er så fint på jessheim!

Og for å gjøre kvelden enda bedre skal jeg ha på meg min nye kosebukse og spise lasagne til middag. Den er ikke dårlig. Pluss en ting til. Noe som jeg tror og håper mange er glade for. TRENINGSVIDEOEN ER FERDIG! Jeg skal begynne å laste den opp på youtube nå, så håper den kommer i kveld. Eller så blir det i morgen.

Gleder du deg til treningsvideo? Haha.


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

BURGERBLOGGING!

5
Hei hei alle sammen!
Endelig helg sier jeg bare. Denne uka har føltes så utrolig lang. Så nå blir det forhåpentligvis masse sol, trening og iiis!

I dag måtte jeg dessverre droppe den frivillige treninga og bli med mamma til Jessheim. Ikke at det er så fælt akkurat, senteret er jo dritsvært og hun har funnet masse klær jeg skal prøve. Og man takker vel ikke nei til det?


Topp fra voe, shorts fra jean paul, sko fra bianco, kjede fra bikbok og veske fra H&M.
Legg forresten merke til leggen min. ÆSJ!


Det var kjempeint vær når jeg dro hjemmefra, så jeg tok shorts i dag. Men det var visst ikke like varmt på jessheim. Overskyet og litt regn. Deilig! Nei.Jeg sitter forresten å blogger fra burger king. Elsker at de har trådløst nett. Og med tanke på at jeg skal være her i hele dag, så blir det litt blogging underveis.

Vil også gratulere til Maiken og Susann som konfirmerer seg i dag. Og til alle andre rundt om i Norge som konfirmerer seg borgelig. Gratulerer med dagen!

hvordan er været hos deg?

BIL DU BLI VURDERT?

17
Jeg begynte med en vurderingsrunde for en stund siden jeg. Men kom aldri til selve vurderingene, glemte det helt. Rett og slett. Men da prøver vi en gang til;

Hvis du vil ha en helt ærlig vurdering av din blogg, skriv en kommentar under om at du er med.

Jeg trekker tilfeldig hvem får en vurdering, så alle har like stor kjangs til å bli vurdert. De som meldte seg på forrige gang, er med denna gangen og.

Vil du bli vurdert?

What comes around, goes around.

5

For første gang denne uka har jeg ikke forsovet meg! Åjada. Tro det eller ei. Men jeg slapp det stresset om morran og alle de koselige kommentarene når jeg har kommet for sent til 1. time. Jeg hadde god tid. Deilig sier jeg bare!
Når man først skal ikke forsove seg, så skal det gjøres skikkelig. Jeg stod opp klokka seks og tok meg en deilig dusj og stekte rundstykker til frokost. Kanskje jeg burde gjøre det itl en vane?

Det var fredag i dag, og fredag betyr tysktimer. Både jeg og Thea har tysk, og vi pleier å sitte hele timen å ikke ha tysk. Mer eller mindre. Vi sitter å har konstant latterkrampe. Noe som gjør kjedelige tysk til den morsomste timen i uka. Men i dag var jo Thea syk. Typisk. Blir manisk depresiv veit du, merket fraværet hennes i dag. Jeg savner min Theeeeeusfe/bebifee! 

 
Nå vet du hva jeg gjør når jeg har god tid om morgenen. Tar masse stygge grimasebilder.

Men hei! Jeg har dårlig tid. Skal ta bussent il lillestrøm om ti min, og jeg må spise først. Skal kjøpe konfirmasjonsgave med mormor. Skal få ring av henne, så jeg må bli med :-)

Hvor ofte forsover du deg? Jeg har i gjennomsnitt 3-4 ganger i uka!

Artic Stars Cheerleading!

9
Jeg syns selv det er kjempegøy å lese om cheerleading, se på filmer og skrive om det. Jeg er fast leser av cheerleading.blogg.no, en blogg som tar for seg mer eller mindre alt som har med cheerleading å gjøre. Alt fra cheer magazine til tøyemetoder til klubber rundt om i norge. Masse interessant og lese!
Jeg leser også  HCT Angels sin. Det er en group stunt fra Hamar. De er kjempeflinke :-)

Men, jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om en annen blogg. Bloggen til Artic Stars. Det er en group stunt fra Mo i Rana. De har holdt på i 2 år. De er flinke til å opdatere bloggen og legge ut mange filmer. Syns det er kjempegøy å se på filmer av andre lag i Norge. Så det er verdt en titt!


Tatt fra bloggen deres.

Dere kan besøke bloggen til Artic Stars HER!

Vet du om noen andre cheerleading-blogger?

By the way, elise er best! ♥ Og hun har verdens kuleste msn nick.
"Alle sier at skjønnheten kommer innenfra. Typisk meg å bli født på vranga." Haha, dør.
Elise, nå er du kjendis. For jeg nevnte deg på bloggen!

Cheerleading, can't get enough of it!

17
Kom akkurat hjem fra en herlig trening. Gs treningene er alltid så morsomme. Alltid!
Er så glad i gs gruppa mi ♥

 
Hjul med èn hånd. Tommel opp!


Tøying på gang.


Camillalala. Hun er stygg, right? :-)


Pikeeee !

Haha, etter nesten to timer trening inne, så stakk vi ut en tur og stuntet litt i det herlige været. Du kan jo tro det var litt digg eller? Selvom det blåste litt.Haha, her kjører vi spirit fingers.


Splitten til Marie har blitt så fin nå. Flinka!


Uredigert. Heh, nei. Men det ble nesten litt fancy. Det er deadlyen til Rikke btw. Se så fin a!


Marie er så flink!

Som dere sikkert skjønner så tok jeg med meg kameraet på trening i dag. Tok 200 bilder i løpet av treninga. Ikke værst. Jeg elsker å se på bilder fra treninger. Spesielt når det har gått så bra, får så god følelse inni meg. Og vil  bare trene mer.
JEG ELSKER CHEERLEADING! ♥

Men jeg lurer på en ting. Hva syns dere om at jeg legge ut bilder fra treninger og sånn? Er det veldig kjedelig å se på, eller ikke? Blir glad for svar!

Bare litt snikkisnakk, også kaldt hasteinnlegg

3
Hei hei!

Jeg må bare fortelle en ting. Vi har en åsnn oppgave i kunst og håndverks hvor vi skal tegne ett motiv med forskjellige teknikker og blablabla. Og tegning har aldri vært min sterkeste side. Jeg mildt sagt suger. Kan ikke tegne en blomst engang. Det eneste jeg kan er en sånn veldig forenklet tegning av en sau. Så valget var enkelt. Fikk vurderingen i dag, og fikk 6-. Jeg er happy. Først 6- på mattetentamen og nå på dette. Det liker vi!


Slik jeg ser ut hver gang jeg får 6'er vet dere. Ehm.. nei.

Planene for dagen er trening, litt konfirmasjonsgreier og rydding av hus. Nå er det bare litt over en uke til jeg skal konfirmere meg. Ikke lenge igjen nå. Venter i spenning. Jeg har forresten kjøpt kjole. Det ble en av de jeg viste bilde av, men hvem det er skal forbli en hemmelighet fram til selve dagen.

BLOGGES!
Får du ofte 6'ere?

Det er KULT med random bilder!

5

Mamma hadde da tatt med seg pc'n på jobb i går, så jeg fikk ikke blogget noe. Enkelt og greit. Det får jeg ikke jgort noe med.

Siden jeg ikke fikk brukt pc'n noe, og ikke hadde så mye å finne på før trening, så gikk jeg rundt og tok random bilder:


Hei, jeg heter Madeleine og syns det er dritkult å ta bilder av meg selv i speilet mens jeg sparker opp beinet!


"Kiss me and I'll kiss you back"


Haha, ekstremt random. Skulle bare vise hva jeg pleier å gjøre på badet om kvelden. Ehm.. ja, kall det sært :-) 


Gårsdagens outfit. Veldig basic.


Her slår man hjul, ja.

Hahah. Dette bildet er så lol. Ser ut som jeg hopper 3 cm over bakken, siden jeg har klippet bildet. Jeg flekser max, og armene min elever sitt eget liv. Lenge leve stygg toe touch ♥


Men nå stikker jeg på trening igjen. Skal bare spise en namnam frossenpizza som står i ovnenEtter det skal jeg se på søndre spille fotballkamp, får se om det blir tid til blogging i mellomtiden.

BAJ!
Liker du frossenpizza? -Bra spørsmål!

Hvilken kjole til konfirmasjonen?

27

Jeg fant ut her om dagen at nå er det kune to uker til jeg skal konfirmere meg. Tiden har gått sykt fort. For sist jeg sjekka var det to måneder. Og vi har jo ikke gjort klart så veldi mye at det gjør noe. Har ikke tenkt så veldig fælt over det egentlig. Men innbydelsene er hvertfall på plass, bordkortene skal vi lage i kveld tror jeg (?) og ellers har vi ikke gjort så veldig mye.

Men i dag var vi hvertfall å så på kjole. Jeg skal altså ha kjole, ikke bunad. Jeg har ikke bunad, og syns ikke at det er nødvendig å kjøpe en bunas til flere tusen for at jeg skal bruke det en dag. Ikke misforstå, har ikkenoe imot det. Syns det er kjempefint!

Haha, random. Satt i bilen og tok mange fine bilder av meg selv.

Det var noen kjoler som det var lagt ut annonse om på finn.no. Det er en sånn utenlansk dame som bestiller fra usa elns. Hvertfall så var det masse fint der.

Nr 1.


Nr 2.
Ser litt mislykket ut på begge bildene. Broren min stod og tok snapshots, og det blir ikke alltid like bra.
     
Begge har sånne søte sløyfer bak da. Og jeg liker jo ikke sløyfer i det hele tatt da - neeeida.


Nr 3.

Det blir nok en av de to første. Likte nok de best. Men jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvem. Den første var utrolig søt, og passet så bra i fargen. For jeg har babyrosa som tema. Den andre var liksom så mørk, men den var jo fin!
Jeg er så ubesluttsom. Hjelp meg!

Hvilken kjole likte du best?

Noen bilder fra Bunes

8
Denne helga har vært så utrolig bra!
Martine, Helene og jeg har vært i campingvogna til Martine på Rømskog. Da tok Helene og Martine seg årets første bad, mens jeg var feig. Vi har kjørt båt, spist godteri, og ikke minst ledd forferdelig mye. Ledd mer her enn jeg gjør i tysktimene sammen med Thea - og vi har så og si konstant latterkrampe.

Jeg har fått noen få bilder. Men ikke alle. Det tar 1000 år å sende over msn. Jeg mener det, det tar kjempelang tid!
Helene stod på knebrett. Og hun eide!


Møtte også benjamin, som har verdens minste og kuleste båt.


Martine er greit pen da! ♥
Hah, morratryne..

Noen av bildene. Kommer flere senere, må bare få sendt dem først. Samme med bildene fra cheerkvelden, har ikke fått dem enda.

Hva syns du om bildene?
Forslag til en raskere måte å få sendt bildene på?

SOMMER, DET ER DET JEG VIL HA!

5

Jeg beklager mitt fravær de to siste dagene. Men de har vært veldig travle. Og når jeg først hadde tid itl å blogge, så var det for sent. Så, sånn er det.

I går hadde vi cheerkveld. Det var helt utrolig koselig, og ikke minst sykt moro. Det er alltid like gøy med en kveld sammen med cheerjentene mine. Har noen bilder, og videoer fra kvelden. Må bare få bildene fra Ingrid først. Vet ikke om det kommer i dag. For i dag skal jeg bli med Martine og Helene til Bunes, også skal vi overnatte der. Også blir det nattcafè på lørdag, for så å dra på trening til sændag igjen. Det dette blir nok ikke noen blogg helg.

I dag er det kjempebra vær, over 30 grader i sola - deilig! Så jeg skal pakke, og så skal jeg ut i sola og bli taaan. Haha, som om det skjer!


Fler enn meg som syntes det er varmt nå

Hihi, reidarpuuuuuus!

Hvordan er været hos deg?

TRENINGSVIDEO!

11

Det er ike jeg som har laget denna da. Det er flinke Marie. Så jeg lånte filmen litt. Jeg holder fortsatt på med den andre. Men det tar litt ekstra lang tid å lage den når den skal hakke så j**

Hva syns du?

Kanskje jeg skal bli gartner en dag?

6

Dere gjetter aldri hva jeg har gjort? Eller, kanskje dere gjør?
Jeg har luka i blomsterbedet. Åjada. Madeleine Rotmo har gjort hagearberid. Jeg er flink ass. Så nå har jeg stått di siste timene med rumpa i været og dratt opp bøttevis med ugress. Og jeg kjenner nå at ryggenen, knærne og håndleddet har litt vondt på seg. Creds til alle lomsterinteresserte bestemødre altså!


Alt det skulle jeg altså ta bort. Hele remsa bortover. Har blitt gjenngrodd etter en stund med masse regn, for så masse sol i dag.
Vi driver forresten å maler verandaen og ordner litt forskjellig ute. Så det ligger masse planker og greier i hele hagen. Men da blir det hvertfall fint så vi kan være ute på konfirmasjonen min.


I vinter fant jo jeg og mamma tidenes søteste spade greier. Husker ikke hva man kaller det, men søte er de da. Bare se her:


Blomster  ♥
Så her jobber vi med stil!


Reidar hjalp meg litt med å luke han. Så snill som han er. Næt! Han kom bare fo rå mobbe meg.


Aw, jeg gasser med shortsen. Så pent  ♥


Følte at jeg nesten ikke gjorde annet enn å tømme den bøtta. Ble full med èn gang.

Uansett, jeg ble ferdig. Total forandring etter min mening da. Nå kan man faktisk se at det er et blomsterbed. Uten så mye blomster riktignok. Men det kommer.


Woho. Jeg er litt stolt over meg selv jeg ass. Det var vel den trimmen jeg fikk i dag, foruten om å ha sykla hundre mil i løpet av dagen. Siden det ikke ble noen trening i dag. Konformasjonsgreier :((

Men nu skal jeg ta meg en kjapp dusj, så er det paradise tid. Blir kjekt å endelig kunne se på det uten å irritere seg over Victoria. Haha.

Har dere begynt å ordne til i hagen enda?

sommerkommersommerkommer!

3
I dag hadde jeg engelsktentamen. Og den gikk kjempebra! Næt. Jeg sugde skikkelig. Gikk så dårlig at det er til å grine av. Jeg satt for det meste å skreiv en tentamensdagbok. Fikk det jeg hadde i huet ned på tastaturet. Det var vel mest kun fordi jeg ikke klarte å skrive noe på engelsken. Men hadde en syk trang til å skrive noe. Så da ble det slik. Dere kan jo høre noen utdrag."Jeg sitter for det meste og bare vrir på meg for å finne en behagelig sittestilling. Og jeg har kommet fram til en ting. Det er umulig å finne en god sittestilling på disse skolestolene. Umulig sier jeg dere! Uansett hvordan du vrir og vender på deg er stolen like hard, og du får like vondt i rumpa. Det frister mye mer å sitte i den deilige skinnsofaen hjemme, under et pledd og skrive engelsktentamen der isteden. Ah, luksus <3"

"Konsentrasjonen min er på bånn. Merker man vel siden jeg blir sittende å skrive til bloggen istedenfor å skrive engelsk? Men jeg velger å skylde på at jeg ikke har tyggis og måtte nøye meg med erstatningen ? doc og pastiller. Og at jeg ikke har med noe mat siden min kjære bror tok rundstykkene mine. Sier som Sofie. MURR!"

"Det er forresten skikkelig kaldt her inne. Jeg tok nettopp av meg jakka, og dør snart. Men så gjør jäg inte det  ;pPpPPPp"


Haha, jeg er så teit! Skriv to sider med bare sånt tull. Ikkebra!
Eller var det helt sykt deilig å gå hjemover. Varmt og godt. Første gang på lenge at det har vært varmt å gå med bukse. Jeg kunne til og med ta av meg genseren og bare ha på singlet. Herlig dere!
Noen random bilde rje gotk på vei hjem.
Jeg må ta med meg kameraet en dag og ta noen ordentlige bilder av kjære Aurskog. Det er jo egentlig ganske fint her.


Haha, jeg er KUL ass!

Nu skal jeg stikke opp på aursmoen og møte Martine og Helene. De har kommer helt fra bjørkelangen! Yey. Etter så er det no konfirmasjonsgreier. Så trening.

Btw, mobilbilder in my heart <3

Er det bare jeg som er så tragisk og sitter å skriver alt annet enn tentamen, på tentamen?

MÅ GJØRE VIDEO, DEL 3!

3
Ja, nesten to måneder etter at vi filmet det så har jeg endelig redigert videoen. Jeg hadde rett og slett glemt hele greia. Så jeg bare satte den sammen sånn fort. Så det ble ikke den beste videoen da. Men det går fint.

Vil du se del èn så kan du trykke HER. Og hvis du vil se del to, kan du trykke HER.


Skal vi lage flere sånne videoer?

Ja, vi elsker dette landet!

10
Jeg joiner hele resten av blogg norge jeg. GRATULERER MED DAGEN, NORGE!

Dette tror jeg har vært min første 17. mai hvor jeg kunne sove lenge. Trengte ikke stå opp tidlig for å gå i tog, eller se på toget. Nå kunne jeg bare ligge i senga og tenke på at jeg slipper det. Har ikke noe imot 17. mai tog. Men, litt deilig å slippe gnagsår og alt som er.

Har ikke så veldig mye planer i dag. Skal ikke dra innover til noen familie eller noen ting. Blir vel til at jeg bare blir oppå aursmoen. Også kommer Thea etterhvert, så det blir nok bra!


Haha, alt jeg har på meg i dag er fra bik bok. Bikbok for ever! ♥


Været er vel ikke akkurat noe å skryte av. Men, det regner ikke. Så da er vel jeg ganske fornøyd!
Slenger også med et siste bilde, kun fordi redigering er superkult :-)Ha en super 17. mai da, folkens!
Så blogges vi i kveld. For i dag skal jeg ikke sitte på pc'n og blogge. Det skal vel ikke dere heller?

Har du bunad, kjole eller noe annet i dag?

Photoshoot med beste!

4

Jeg og Thea har vært ute og tatt bilder. Mange bilder. Vi kunne ha tatt enda fler. Men minnekortet ble fullt. Kanskje like greit, Thea holder på å dø nå. kjedelig å måtte se på meg redigere og ordne alle sammen. Haha. Her har dere dem hvertfall. Og dette er kun noen få av alt vi tok.
Ser ut som jeg har fake hår jo.
Hahah, gjett hvem som tryna? Nesten.Flinkis  ♥

Detta ble masse bilder.  Haha, du ser redigeringen tar av litt på slutten der? 
Og ja Thea, nå jeg jeg ferdig. BLOGGES!

Hva syns du om bildene?

Bildeserie #2

8
Her er resten av bildene jeg tok i går.
Det kom en hund som var litt nysgjerrig på hva jeg dreiv med.

Greit søt da ♥


Haha, det klistremerket ødela hele bildet. Men jeg var ikke høy nok til å ta den av. Høyt skilt veit du.

Jeg har noen bilder jeg tok i dag også. De kommer litt senere.
Hva syns du?

Outfit og potetsnakk

4
Gjett hvem som forsovet seg i dag og a? Meg såklart!
Så jeg kom for sent til trening i dag og. Treningen begynte halv elleve, akkurat samtidig som jeg våknet. Det er så typisk. For jeg har våknet i åtte-ni tiden alle disse fridagene, når jeg ikke har vært nødt til å stå opp så tidlig. Men når jeg først er nødt til det, da skal jeg sove lenge veit du. Blir irritert over meg selv jeg altså.

Ellers har det vært en rolig dag. Har bare tatt det helt rolig. Så skal jeg rydde litt på rommet tenkte jeg. Der er det ikke veldig ryddig der, for å si det sånn. For Thea skal til meg i kveld. Blir koselig. 

 
Hodet ville visst ikke være med det.
Singlet og olajakke fra h&m, bukse fra bikbok, sko fra puma.Elsker dette armbåndet. ûbersøtt ette rmin mening. Hehe, er fra glitter.


Nå fikk jeg sjangsen til å bruke disse øredobbene også. Har ikke fått brukt
dem noe særlig, siden de ikke passer til så mye.Istad så kom jeg opp i en diskusjon om popteter med foreldrene mine. Jeg fikk høre at popeter vokser etter at de har blitt gravd opp av jorda. Visste dere det? Det gjorde ikke jeg hvertfall. Det kommer visst sånne utvekster av dem. Æsj.

Det var forresten en som lurte på oppskriften på milkshake. Jeg tar is, melk, sjokoladepulver og litt isbiter i en smoothiemaskin og blander. Jeg måler ikke opp hvor mye jeg tar av hver. Bare slenger alt oppi. Syns det er veldig godt med litt isbiter oppi jeg da. Men like godt uten og.

Har også tatt masse bilder jeg vil vise dere. Legger ut resten av de jeg tok i går snart, også tok jeg flere istad.

Bare jeg som forsover meg ofte?
Hva syns du om outfiten?

Jeg får bare lyst til å sette meg ned å tøye, masse!

13

Herlighet. Jeg kom nettopp over et gammelt bilde. Det er fra den uka (?) jeg begynte på cheerleading. Og som jeg har sagt hundre ganger. På den tiden var jeg stiv som en stokk. Virkelig. Se på detta a!

 
Får spørsmål hele tiden om hvordan jeg har blitt så myk. Det eneste jeg kan svare, er å tøye. Det hjelper virkelig. Og jeg har tøyd og tøyd i over ett år. Og jeg ser nå at jeg hjelper. Når jeg ser dette får jeg bare utrolig lyst til å tøye enda mer så jeg kan sette på det siste bildet her. Bildet av at jeg er helt nede.
Har et håp om at det kommer til sommeren.

Haha, ser du forskjell eller?
Kommer du ned i guttespagaten?

Bildeserie #1

9
I dag har det bare vært dårlig vær egentlig. Regna fælt og vært overskyet. Men når det først sluttet å regne så var det egentlig kjempefint ute. Så, jeg bestemte meg for å gå ut å ta litt bilder. 

 Dette er kun noen av bildene. Tok veldig mange. Kommer flere senere i dag tenker jeg. 

Hva syns du?

JEG HAR LAGET MILKSHAKE

8

Nå er jeg god og kvalm etter å ha drikki alt for mye milkshake. Men godt er det da. Også er det jo så utrolig enkelt å lage. Namm!  ♥

Er du glad i milkshake?

Folk er så søte!

14

Noe som kanskje ikke er så nytt for mange er at jeg har mye klær. Masse klær. Kjøper mye kær på salg, og arver av mange. Så når klærne mine blir for små til meg igjen, så er det noen barnebarn av naboen til mormoren min som får de klærne av meg. For ikke så veldig lenge siden så fikk de noen søplesekker, var det vel (?) med klær, sko og ditten og datten.

Når jeg kom hjem fra shoppingen i dag så stod denne søte tingen på kjøkkenbenken og ventet på meg:
Så pakker jeg den opp, og inni lå denne:Det må være det søteste kjedet jeg noen gang har sett!
Jeg får liksom det for noen gamle klær de har fått. Kjempekoselig altså. Ble kjempeglad når jeg så den.
Var like fint på og.
Tusen takk! Kommer til å bruke det masse, tro meg.

Det er noe jeg syns alle burde gjøre. Gi bort de gamle klærne dine til noen som har bruk for dem, isteden for å kaste dem. Jeg regner med at alle enten har en lillesøster, en nabo, en venninnes lillesøster o.l. som dine gamle klær vil passe til. Kjekt å tenke på at dine gamle favorittplagg kan bli noen andres favorittplagg igjen. Og at noen kan få gleden av å bruke noe du ikke får brukt lenger.
Alltid koselig å glede andre!

Hva gjør du med klærne dine når de blir for små?

Innkjøp 14.05.10

10

Nå kom jeg nettopp hjem fra en herlig shoppingtur med Sandra, Susann og Tonje. Det er noen herlige jenter det. Digger dere!  ♥

Jeg shoppet nok ikke halvparten så mye som de gjorde. Men noe fikk jeg jo med meg jeg og:

Buksene er fra bik bok. Den prikkete singletten er fra bikbok. Og singletten med anker er fra h&m.


Elsker detaljene på knappene!Hele poenget for min del, var å kjøpe ny olabukse og singlett til 17. mai. Siden min kjære olabukse tok kvelden her om dagen, så trengte jeg ny. Uff, den kommer aldri til å bli glemt. Kjekt at jeg fant en fin et til bare 99 ,-  da. Og en annen bukse på 3 for 99. Vi liker salg dere!

Hva syns du om innkjøpene?

Bildeserie

3
Digg å få ordentlig linse til kameraet igjen!
Påskeliljene kommer alltid etter påske vet dere.

Hva syns du?

CHEERLEADING PÅ FOTBALLKAMP

11

Nå har vi gjort det som alle cheerleadere er ment til å gjøre. Gs'en vår hadde show på en fotbalkamp!

Det var da våre kjære hølendinger som spilte mot stabæk. For å si det sånn, høland vant ikke! Men gøy var det da. Vi kjørte show i pausen, gikk ut på banen og gjorde oss klare til å begynne. Jeg ga tegn til at musikken kunne begynne. Og så.. Ingenting. Det kom ikke noe musikk. Så vi ble stående der og se helt dust ut hele gjengen. Gud, så flaut det var!Er ikke lett å være hølending gitt, vet ikke hvordan man trykker på play.

Men det gikk fint når musikken først kom. Vi fikk kjørt showet, nesten feilfritt. Fått høre av mange etterpå at vi var fline, så det er bra! Kan dessverre ikke legge ut filmen, for det er showet som vi skal ha på summer open. Hadde spurt om emma kunne ta noen bilder av oss, men så ble kameraet hennes tomt for strøm. Så dere får nøye dere med noen mobilbilder.

Jeg tøyde venstrespagat. Gleder meg så sykt til jeg er helt nede!Legg forresten merke til at de bildene je gtok av Thea var så mye bedre enn de hun tok av meg. Haha!Dustungen kommer ned i begge da. Men flink da ♥

Også måtte vi jo sårklart sminke oss litt da.

Vi liker glitter, ja!
Skulle nesten hatt flere show bare så vi kunne sminke oss mer.


Og som dere ser, JEG ER HØLAND SUPPORTER!

Denne dagen har gått sykt fort. Det er jo snart paradise tid, jo. Men det har vært kjempegøy. Det får meg bare til å glede meg enda mer til summer open. Det er jo en hel måned igjen, og vi kan hele showet alt!

Så du på høland - stabæk?

Ting er ikke alltid på topp..

4
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg. Om jeg skal unnskylde for at jeg ikke har blogget, og si at jeg har sviktet alle lererne mine. At jeg skal skjerpe meg og jobbe hardt for at jeg skal bli en bedre blogger. At jeg fra nå av skal blogge bedre enn noensinne og komme med nye innlegg hver time.

Jeg kunne såklart ha sagt det. Men det ville ikke vert riktig. Jeg har rett og slett mye som skjer for tiden. Det har vært tentamen, treninger, konfirmasjonsgreier og jeg har vært mye sammen med venner. Og det er rett og slett ting jeg prioriterer før bloggen. Jeg hadde ikke tid til å blogge noe ved siden av.

Som jeg sa for en stund siden, så har jeg kjempelyst til å blogge bra hele tiden. Komme med mange bra innlegg daglig og skrive om ting som er interessant å lese. Men jeg har ikke inspirasjon eller tid til å gjøre det. Noe som jeg syns er utrolig dumt. For det er kjempegøy å blogge! Jeg har også vært så utrolig heldig å få så mange herlige lerese som er innom hver eneste dag og leser det jeg skriver. Jeg har så lyst til å gi dere noe igjen for at dere besøken bloggen min. Tro meg når jeg sier det!

Samtidig så har jeg ikke hatt kameraet. Vi hadde ikke linse til den. Også var den i litt dårlig humør og nektet å overføre bildene på pc'n. Noe som holdt på å gjøre meg gæren. 

 

Og dette med treningsvideo. Ha litt tålmodighet folkens!
Ja, jeg sa for noen dager siden at den kommer. Og det gjør den. Tror ikke dere helt skjønner hvor lang tid det tar å redigere en sånn video. Det er masse småprirk. Mange snutter på 5 sek som skal settes sammen til en video på over tre minutter. Det sier seg selv at det tar lang tid. Jeg har nå sitti i over en time og har bare fått redigert ferdig ett minutt.
Husk at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :-)

Jeg kan ikke love at det blir noe bedre framover. For jeg veit ikke om det blir det heller. Det kan gå begge veier. At jeg får tilbake inspirasjonen og får masse å blogge om. Eller så blir det bare verre enn det er nå. Så man må nesten bare vente og se hvordan ting går.

Føler at dette ble et skikkelig seriøst og sentimentalt innlegg. Men jeg måtte få det ut.

-MADDEEE.

BLOGGING PÅ KOMMANDO!

8
Denne helgen har vært så travel. Masse trening og kino to ganger. Jada, kjempemye som har skjedd men Gud så digg det har vært!

I dag hadde vi nynorsk tentamen. Og du kan jo gjette hva jeg dreiv med når jeg stod fast litt?
Webcamera bilder såklart!

Legg merke til Sondre i bakgrunn. HAHA!
Nå står Tonje og maser på meg og Susann siden vi blogger, vi skal opp på aursmoen så jeg må kjappe meg litt. Nå blogger jeg egentlig bare for å blogge. Så det blir litt random.
BAJ!

Hva er dine planer for dagen?

CHEERLEADING BILDER!

16

Hei dere!
Sen blogging i dag, trening rett etter skolen vet dere. Men gjett hva?! Jeg har fått med kameraet til Lotte hjem - full av videosnutter. Så nå blir det treningsvideo! Lover. Men får ikke laget i kveld, siden jeg skal opp på aursmoen med Sandre nu. Men jeg kan vise dere noen bilder som er der imens da.
 

Thea som tøyer ryggen. Herregud, har aldri sett noen som er så myk i ryggen som henne jeg - jeez.


Hahahahah! Sorry Rikke, men det bilder er så gøy.


Er fra da vi var på bråte skole. Lotte hadde fått en pakke i posten med masse prøver på drakter. Herregud, se så fin den drakten er a. Jeg har skikkelig lyst på sånn. Sikker på at den bringer lykke for den gjorde så jeg fikk bedre arabesque og bedre scorp:


Jeg er litt nærmere målet mitt om å klare deadly da. Altså at beinet er helt rett.


Her tøyer man bow ja. Gleder meg til jeg kan prøve det i løft. Må bare fortsette å tøye masse.

Jeg fikk en kommentar om at jeg blogger veldig kjedelig for tiden. Jeg er enig. Og jeg er lei for det. Men alle treffer det punktet hvor man mangler inspirasjon, og man ikke helt vet hva man skal skrive om. Og det syns jeg er veldig synd. For jeg har så lyst til å legge ut 5 bra innlegg hver dag, med masse interesasnt å lese og bra bilder. Men for øyeblikket har jeg verken tid eller noe å skrive om. Har ikke hatt kamera heller. For vi har ikke hatt riktig linse.

Så vi får se hvordan det blir. Håper inspirasjonen kommer tilbake igjen, for jeg savner å blogge ordentlig!


Hva syns du om bildene?

Endelig ferdig!

5
Heihei!
Da var mattetentamen over for denne gang, og godt er det. Matte er ikke favorittfaget mitt for å si det sånn. Det gikk helt greit da. Ikke bra, ikke dårlig - men greit. Nå er det norsk på fredag igjen da. Digg!

Nå har jeg brukt siste tiden på å sitte nydusja og kose meg i kosedress. Elsker det.

Usminket og fin, jada!

Orker ikke så mye blogg for tiden. En del ting som skjer, så har ikke så mye tid til overs, dessverre - så vet dere det! 

Har du hatt mattetentamen enda?

HVORDAN FÅ LENGRE BLOGG.

24

Da har jeg endelig funnet ut hvordan man får lengre blogg! Jeg syns det var skikkelig irriterende at det kun var de ti siste innleggene som ble vist. Så, da tenkte jeg at jeg kunne dele dette med dere.


Du går inn på design - rediger - maler.


Så trykker du CTRL+F
Da vil det komme opp en søkeboks-ting, der skriver du inn <tag:entrylist limit="Da blir et felt markert gult.


Det eneste du trenger å gjøre da, er å endre det tallet til antall innlegg du vil at skal bli vist. Som du ser, har jeg valgt 20.

Jeg beklager hvis det er litt dårlig forklart. Jeg er veldig dårlig på sånt. Men jeg har gjort mitt beste. Hehe.
Var dette til hjelp?


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

Put your happyface on!

2

Jeg pleier egentlig å hate mandager - men herregud så herlig denne dagen har vært. Ingen slitsomme fag masse herlige folk og jeg er i topphumør! Det virker ikke som om noenting kan få meg i dårlig humør akkurat nå. Ikke engang all klesvasken og oppvasken jeg skal ta eller at mattetentamen er på onsdag. Nei, dette er en fin dag dere!
Mamma kom meg denne herlige jakken her om dagen. Syns den er kjempesøt! Er ikke sikker på hvor den er fra men. Under kjørte jeg bare enkelt outfit med hvit genser fra bik bok og buksetights fra voe. Vesken er fra h&m.

Også hadde jeg machende øredobber og neglelakk i dag. Heeelt tilfeldig assa!

Peace tegn og trutemunn for alle penga!
Øredobbene er fra JC.

Kan noen gjette hva jeg skal gjøre resten av dagen eller?
Vaske klær, rydde rommet mitt, gå på miljøstasjonen og lese til matte tentamen. Frister det eller? Men som sagt, jeg er i så godt humør at det ikke gjør noenting.

Med sammen vi er i peace humør - PEACE OUT!

-sjarmerende! Haha.

Har du hatt en bra dag så langt?


HUSK Å MELDE DEG PÅ VURDERINGSRUNDEN HER!

FANTASTISK HELG!

4
Det er alltid så utrolig digg med helg. Man kan bare slippe alle tanker om skole, lekser, tentamener og prøver, og bare være med venne dine. Finne på masse tull og bare chille max, for å bruke det superkule uttrykket. Det er hvertfall det jeg har gjort. Var først på hytta til Sandra på fredag, og overnatting med Thea på lørdag og bare trening i dag. Kan det bli bedre enn det? Svaret er nei.

Som sagt så dro jeg bort til Thea i går. Da satt vi for det meste å nerdet ugly Betty. Så ferdig hele sesongen faktisk. Og tok masse superfine bilder med mobilen. Og det gikk vel for det meste i slike bilder:
Sjele og kyssetrut slår aldri feil veit du!
Og som jeg ikke røpte i går så får jo Justin seg kjæreste. Og når dem tok seg en liten dans, satt begge to og sa aaaaaaw!


Så dro vi hjem til meg etterhvert for å sove der, og da satt vi resten av kvelden og nerdet 6. sesong av one tree hill. Og da fant jeg ut at det har jo blitt laget en 7. sesong og. Nå veit jeg hva jeg skal gjøre når jeg kjeder meg framover hvertfall!
Det er seriøst den mest geniale nettsiden jeg har vært innom. Du kan gå inn HER! så kan du se på mange forskjellige serier - helt gratis!

Også var det jo trening i dag, som vanlig. Jeg føler meg skikkelig flink, for i dag så syklet vi til trening. Jada, vi syklet. Haha. Det er èn mil fra meg og bort dit vi trener. Så da ble det to mil på sykkel og to og en halv times trening i dag.
Men på vei tilbake igjen så var vi ikke like flinke da. For da stoppet jeg og Thea innom 7 eleven og avsluttet helgen med litt Ben & Jerry's og bonaqua.

Det er yndlingsisen min! Den med marshmallows og sjokolade fisker - kjempedigg.

Vi satt der og spiste is i sikkert en halv time før vi syklet videre. Greit herlig da. Får sånn skikkelig sommerfølelse av det. Å bare kunne sitte utenfor bensinstasjonen og slappe av. Også sykle rundt omkring. Jeg forbinner sykkelen veldig med sommer. For jeg bruker den til å komme meg overalt. Blir ikke kjørt så veldig mye. Miljøvennlig veit du!


Som sagt, en super helg!
Absolutt verdig tittelen som helgen før alle tentamener tar over skoledagen vår. Så nå skal jeg ned og ta meg en god og varm dusj, før jeg skal nerde litt mer one tree hill.

Hvordan har din helg vært?

Husk vurderingsrunden her!

VIL DU SE HELE SESONG 4 AV UGLY BETTY?

3
Hvis du går inn HER! så finner du alle episodene av Ugly Betty, sesong 4 og mange andre serier. Det er hvertfall det jeg og Thea skal gjøre nesten av kvelden.

Jeg har så lyst til å røpe alt som skjer i serien. Men jeg kan nesten ikke si at Justin får en kjæreste av et av kjønnene, at jeg og Thea har en liten mistanke om at Betty og Daniel blir et par eller at de finner ut hvem faren til Amanda er. Men som sagt, jeg skal ikke røpe noenting!

Samtidig som Betty har fått seg litt av en makeover siden første sesong.

Reguleringen er tatt av og greier. Det liker man!

Ser du på Ugly Betty?

Hello and goodbye..

1
Heei! Sorry for det i går, ting ordnet seg så jeg slettet innlegget og sånn. Det ble en kjempekoselig kveld da, hvertfall så
lenge det varte. Uansett så tar jeg meg en liten tur til Thea nå, så skal jeg slaske videre der.


Hadehade!
Hva er dine planer for dagen?

,