chillelista da

6

Når jeg skal jobbe med oppgaver på skolen osv så må jeg ha en spilleliste full av rolige og fine sanger som jeg kan høre på. Er så deilig å bare sette seg ned å høre på mens man jobber, og da går tiden så fort. Jeg har nettopp oppdatert spillelista mi (med gamle sanger riktignok) med masse rolige, fine sanger som går om og om igjen gjennom hele skoledagen. Spillelista er evig lang, så varer jo hele dagen, men tenkte jeg kunne legge ut noen av de. 


Ed Sheeran - Lego House

Gotye ft. Kimbra - somebody that I used to know

Olin and the moon - not in love

Rihanna - Rehab

Matt White - best days

The Fray - how to save a life

3 doors down - here without you

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Ed Sheeran - The A Team

The Fray - You Found Me

The Calling - Wherever You Will Go

Mindy Gledhill - Whole Wide World

Michael Bublè - Everything

You don't take a photograph ........ you make it

7Noen bilder som er tatt på skolen osv de siste ukene. Hva syns du?

Ny header?

12

Jeg kom til å tenke på at det kanskje var på tide å fikse en ny header til bloggen. Jeg syns fortsatt den jeg har er kjempefin, men den begynner å bli smågammel også er det ikke vinter lengre (takk Gud for det). Så jeg bare prøvde å lage et slags forslag. Denne er ikke spesielt bra ellernoe, bare slang det sammen på et kvarter for å prøve. Men hva syntes dere om å ha noe lignende sånn, tror dere det vil funke eller ble det helt "feil"? Noen som vet om noe som burde være anderledes, noen andre farger, fonter og hva som kan stå nedest? "16 år - cheerleading - foto" er teit, men jeg kom ikke på noe bedre. Jeg er så usikker, har aldri laget header før.. 
Hjelp meg, søte små ♥

Scaletøying

14

Tenkte jeg skulle komme med et kjapt hverdagsinnlegg, det begynner å bli en stund siden sist. I dag våknet jeg opp til en melding om at Sondre var på vei til meg, så hadde jeg veldig bra start på dagen med han. Så dro jeg på turn trening og gjorde egentlig veldig lite, hadde null energi så gjorde bare en turnserie. Men all den energien kom når jeg var hjemme igjen, så jeg tok meg en joggetur og startet å tøye. For det meste scale og spagater. 


Nå er snart scalen min lik på begge ben. Det gjør meg glaad. For når jeg startet på lakers var scalen min der helt firkant, kunne ikke dra den opp i det hele tatt. Synd jeg ikke tok bilde av det, for den så ut som ræv, no kidding!

Må bare få gjort dette i lufta snart så. Klarer aldri å gjøre ordentlig scale i stunt, teit. 

Jeg prøvde meg på en scorp og, ikke at jeg hadde tøyd den eller at den var noe fin, men nå klarer jeg hvertfall å holde en scorp uten å måtte tøye kun det i en halvtime. Haha, det måtte jeg før nemlig. Så det går riktig vei.

NM 2012 - banketten

13


Kjole fra body touch og sko fra bianco.

De skoene her gjorde meg så sinnssykt høy. Jeg nærmet meg sikkert 180. med disse på. Også klarte jeg knapt å gå på dem pga de sykt høye helene, håper ingen merket det. Ehehe, det var det garantert.

Bildet er hentet fra facebook.


To søte snupper!

Verdens beste Frida ♥Sean og meg. Vet ikke om jeg har nevnt det før, men det er den amerikanske treneren vår som var der hele tiden før og under nm. Digger han! Og vi hadde "Sean and Maddie photoshoots" gjennom hele nm helgen, haha!"Vi har det DØDSBRAAA!" Vil kanskje ikke påstå at dette er den beste underholdningen, men.. De hadde kule lys hvertfall.Fire supersøte jenter, liker dere!

Superstar babes!

Shining star snupper.Starlets ♥

Fint avslutningsbilde fra banketten. Selv om jeg ser ut som en breiflabb når jeg ler.
Jeg innser forresten nå hvor heftig mange bilder jeg tok på nm. Jeg vil ta vare på alle, men jeg syns de er så mye finere når de er redigerte, så jeg redigerer jo nesten alle sammen. Er jo ikke rart det tar lang tid, i tillegg til at jeg nesten aldri gidder eller har tid å sette meg ned å gjøre det fordi det er kjedelig. Hahah!

Var du fornøyd med banketten i år? 

,