Norge er nest best i verden i cheerleading!

7

Åh, jeg er så cheernerd..
Men heldigvis er jeg ikke alene om det. Noe de aller fleste som driver med denne sporten har fått med seg, er at worlds holder på borte i Orlando, og har gjort det hele helgen. Og helt siden jeg fikk hele facebook spammet ned av landslagsfolk som hadde kommet fram i Orlando og når de stod klare ferdigsminket og i drakt, har jeg sittet og overvåket hjemmesiden til Varsity for å få sett rutinene deres. Natt til fredag lå jeg våken til klokken to for å få sett gs'en på matta. Noe som endte i at jeg sovnet i mattetimen.. Men var verdt det.

Rutinene til både intros, landslagene og gs'en har blitt lagt ut, og jeg har virkelig ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett rutinene, men det er mange! Sitti på rommet for meg selv og vært helt med!

Men herregud, det er godt å være norsk i disse dager. Er ikke bare i ski Norge imponerer, men i cheerleading har Norge utmerket seg. All female og gs'en fikk begge 2. plasser (!!!!!!) bare slått av USA (!!!) i begge, intros fikk en 4. plass og coed på 8. plass siden de fikk noen fall.
Men herregud, så flinke de er. Har ikke ord for hvor velfortjent det er, for de har jobbet hardt og er insane flinke. 


Så nå sitter jeg og venter på at Worlds club skal bli lagt ut, så jeg får sett ViQueens spirit, cheer extrem, top gun og alle disse lagene jeg regner med skal stille der og jeg gleder meg insane til å se!

Følger du med på worlds i år?
Du kan få sett på worlds HER!

Ut og turne med Rikkepuus!

6


Nå tar jeg og Rikke oss turen opp til Aursmoen for å turne, stunte og tøye litt i finværet. Hvis noen av dere som bor her i Aurskog leser dette, bare å komme ♥

Hva er dine planer for dagen?

Let the rain wash away all the pain of yesterday!

7

Jeg tok meg en tur på Twisters treningen istad, siden det hadde vært en stund siden sist ville jeg ta meg en kjapp tur for å se hvordan de lå an med ting, osv. Skal ærlig si at det er veldig rart å være der igjen, med de folkene som jeg var veldig close med, og plutselig aldri så mer. Vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til dem, hva jeg skal si eller hvordan jeg skal være. Vet ikke engang hva noen av de tenker om dette med lagbytte, siden ingen av de har sagt noe! Så jeg vet egentlig ikke om de er sure på meg, syntes det er bedre uten meg der, forstår meg, er bitre eller glad på mine vegne. Er litt vanskelig den der altså..

Hadde egentlig tatt med kameraet for å ta noen bilder, men jeg rakk bare å ta disse to bildene før det kom opp "Bytt batteripakke". Og jeg hadde ladet batteriet hele formiddagen.. Rart.


Hva syns du om bildene?

Arabesque dobbel!

11

Ble visste bloggfri på meg i går. Hadde verken blogglyst, strøm på kameraet eller tid. Så jeg chilla'n heller på trening. Jeg og Lotte har veldig lyst til å starte en gs sammen med to andre gutter fra coed og stille på Summer Open. Bare for moro skyld, med litt enkle stunt som vi kan fra før av, og noe nytt. Så vi ble igjen ti min i går for å prøve litt. Og jeg fikk doblet igjen ♥ Wii. gøygøy!

I løpet av påskeferien har jeg...

10

... Blitt ferdig med tysk muntlig fra helevete. Og kom levende ut at det med en 5+, noe som jeg egentlig ikke skal klage så mye på. Og dro på cafè med Rikke og feiret med kjempegod salat..


.. Sovet hos Thea og våknet opp til årets første sommerdag. Og feiret det med å gå ute i shorts og spise is på kunstgresset. Standard sommer!


... Vært i 80 årslag til "tante" Solveig, hvor jeg og mamma snek oss ut en time for å ta bilder i vakre Fredrikstad.


... Vært på min første Ullevålkamp med Martinebeste. Og fikk da lov til å gå i Oslo alene uten noen voksne for første gang. Det var hardt for lille hønemor som satt hjemme og var redd for barnet sitt.


...Hatt fotoshoot med Thea.


... Besøkt Pia på et øde sted kalt Siggerud, og vært med henne på PS trening.
... Vært i Oslo med Pia, to ganger!
... Vært på operaen for første gang.


... Raket hele hagen og kostet gårdsplassen i finværet sammen med mami, så det ble fint og ryggig utenfor huset nå som sommeren er på vei. Noe som førte til at jeg fikk så heftig soleksem.


... Overnattet hos Martine fra charmers en natt. Og var på stranda sammen med henne og noen venner. Jeg tok ingen bilder mens jeg var der, bildet er lånt herfra.


... Vært på generalprøven til landslaget. Som nå er og koser seg i USA, Orlando.. Lucky bastards ♥


...Hatt skikkelig soleksem og en vond ankel. Begge ting har blitt hundre ganger bedre enn de var. Jeg turte å vise meg i singlet foran Rikke og skal trene i dag! Lykke ♥
... Tatt og redigert et bilde jeg egentlig ble ganske fornøyd med.


... Lest ferdig verdens beste serie og begynt å lese ny.. Leser dødens drabalter, så jeg kan dra og se den på kino med mami når jeg er ferdig.


... Hatt en fantastisk bra, stressende, varm, herlig og awesome påskeferie. Kunne faktisk ikke vært bedre. Har gjort så mye og det har vært så fint vær, at det store deler av tiden føltes som sommerferie.

I tilegg så har jeg vært på kino, drikki masse iskaffe, sett på favorittfilmene mine; Harry Potter, vært irritert fordi jeg ikke har trent noe og kost meg masse... Men noe jeg helt klart ikke har gjort er å dra på fjellet og stå på ski, noe man som regel forbinner med påskeferie. Skal helt ærlig og stolt innrømme at jeg ikke har hatt en eneste ski på beina i hele vinter. Åh, jeg lever det gode liv!

Hva har du gjort i påsken?
Har du gjort mer enn meg skal du få en premie!

En liten smakebit.. Jeg og Rikke har laget dans!

16

Vi vet at vi kommer til å få en oppgave på skolen om å lage dans de nærmeste dagene, derfor bestemte jeg og Rikke oss for å være litt i forkjøpet og lage en nå. Og her får dere starten.Bare så det skal være klart, så tuller vi mye her, bare selve dansen er en liiiiten smule seriøst. Og dere må huske at jeg aldri har dansa noe før, og har aldri vært noe særlig flink til å danse, så trenger ikke høre det. Meen, ta det med en klype salt, vi gjør dette bare for gøy :-)

Hva syns du?
P.S: Dette innlegget skulle vært postet for flere timer siden,  men den ville ikke laste opp før nå. Så vi har mer på dansen nå, viser dere ny når vi er ferdige med den.. Hvis dere vil se?

Gammel olabukse får nytt liv

8

Noe jeg har begynt med en del i det siste, er å klippe klærne mine. Jeg klipper t-skjortene fordi jeg syns de er for stramme i halsen, klipper tightsene fordi jeg vil ha de kortere. Og nå har jeg klippet en av olebuksene mine.Sånn så den ut i starten. Det eneste jeg egentlig likte med bukse, var fra låra og opp. Jeg er ikke så veldig fan av fabrikklagde hull på buksene, eller når den er strammet inn nederst, så jeg brukte nesten aldri denne buksa uansett. Og jeg hadde ingen denimshorts jeg kunne bruke ute når det ble litt varmere. Så, jeg tenkte; "Hvorfor ikke?". Også klippet jeg den til shorts.
Hey, hey, tusjflekk på rumpa?

Jeg liker den! Kan hende jeg klipper den enda litt kortere etterhvert, får se. Men hvis dere skal klippe olabuksene eller tightser o.l, vil jeg annbefale og klippe litt etter litt. Klipp av litt mindre enn det du tror du trenger og prøv den på før du klipper mer, for lengden er anderledes på enn når du sitter med den i hånda. Jeg har ikke gjort den, og enkelte av tighsene jeg klippet ble seendes ut som truser.

Har du gjort det før?

Good night, sleep tight

5

Jeg og pusi ville bare si god natt til dere alle. Sov godt og drøm søtt alle sammen ♥

Tror ikke jeg kommer til å få sove på en gos stund enda. Noe som er veldig rart med tanke på at jeg stod opp klokken fem på morgningen i dag og kun har sovet tre timer. Jaja, dere får kose dere på skolen i morgen alle sammen.. Det skal ikke jeg. 


Vil du ha bloggen din sponset?

7

Etter at besøkstallet på bloggen min begynte å tippe 300, har jeg tenkt på dette med å sponse bloggen. Ikke noe store greier, men for å ha noe jeg kanskje kan bruke som premier i eventuelle konkurranser. Men det har nå aldri blitt noe av, så jeg har glemt det av og rett og slett latt det ligge. Men nå kom jeg akkurat over en nettside hvor man registrerer seg, og får sponset bloggen. Slik jeg har forstått det, er det veldig enkelt og greit. Så jeg tenkte "hvorfor ikke?" og registrerte meg, jeg har jo ingenting å tape.

Så får vi se, om det blir noe mer med dette. Jeg syns det virker som en veldig grei og enkel måte å få sponset bloggen, dersom man skulle ønske det. Du kan registrere deg HER du og! 

Har du sponsorer til bloggen din, eller prøvd "sponset blogg"?

"Nei.. Rydder rommet i morra, jeg!"

4

Det er ett eller annet som sier meg at jeg burde rydde klær fra sofaen nå..


 I overigår ryddet jeg ut klærne av den gamle kommoden min. Okei, jeg rydde ikke ut av den, jeg flyttet allt klærne ut av skuffene og la de på sofaen på rommet mitt. Planen var egentlig å bruke søndagen på å rydde det inn i den nye kommoden samt shine opp resten av rommet. Men jeg kjørte den gode, gamle "jeg gjør det i morgen" teorien. Vel, i dag er det i morgen og det er like før jeg gjør det samme èn gang til og drøyer til morgendagen igjen. Så kanskje det er på tide å bare gjøre det. Er alltid koseligere med et ryddig rom. Dessuten, da får jeg sitti i sofaen og lese drageløperen, som endte opp med å bli den neste boken jeg skal lese. Hvis noen skulel lure på det.

Fler enn meg som har uvanen å "ta det i morra"?
P.S. NEWSFLASH!! Det er ikke tirsdag i dag, det er mandag.. Noen som er litt fjerne og i feriemodus kanskje?

Elsker å stå opp klokken fem når jeg har fri!

8

Hei, Hei, Hallo, Halla, HELLÅO!

Jeg syns fortsatt det er rart å tenkte på at det bare har vært èn uke med ferie. Påskeferie til og med. For jeg har gjort så utrolig mye og det har vært så fint sommervær hele uken. Så uken har gått kjempefort, samtidig som den har virket kjempelang. Sånn jeg liker det! Litt deilig å tenke på at hvis det ikke hadde vært for at det var helligdag i dag, så ville vi ha sitti på skolebenken nå. Eller, jeg ville antakelig akkurat ha kommet hjem, siden det er tirsdag og kort dag. Men sånn teoretisk sett. Så jeg skal prøve å nyte dagen best mulig.

Kan også fortelle at soleksemen er heftig ille nå. Har vansker med å sove om natten, og våkner grytidlig hver morgen. I dag våknet jeg klokken fem av at jeg hadde ligget i søvne og halvveis klort meg til døde. Og det gjorde så fryktelig vondt, så jeg stod like greit opp, og har ikke sovet siden. Men etter å ha sovet bare tre timer, er jeg overraskende våken. Men jeg kjenner at jeg gruer meg til å dra på skolen i morgen, for jeg har det i annsiktet og, og ser rett og slett ikke ut! Tror egentlig at det er derfor jeg droppet å dra på generalprøven til Spirit i går, flaut å vise meg sånn her. Så kommer nok til å holde meg inne i dag og, dessverre. 

Har litt sånn fuck my life øyeblikk om dagen. Men skal prøve å ignorere det, og se på de positive tingene med livet.
Hvordan skal du bruke den siste dagen i ferien?På operaen med Pia!

4

Verken jeg eller Pia hadde vært på operaen før, jeg hadde knapt sett den når vi har kjørt forbi, så når vi alikvel var i Oslo bestemte vi oss for å ta oss en titt. Og det var skikkelig fint der altå! Heldig dere som kan dra dit ofte og bare slappe av på taket der, snakke, ta bilder, ha picik og gud veit hva folk finner på der oppe. Fint var det hvertfall 

Har du vært på operaen før?


Tok oss sikkert en time ellernoe for å finne fram til den åpningen. For isteden for å gå av på busstoppen og rett inn på Oslo S og videre til denne, gikk vi rundt mange store bygninger, opp en lang trapp, over en lang bro, gikk laaang bortover ved siden av veien for vi endelig kom fram.. Ca 200 m fra der vi startet.. Jah.

Hvilken bok skal jeg lese nå..?

17

Nå har jeg endelig lest ut den siste siden i den siste boken i dødslekene, kan si så mye som at jeg... gråt... nesten. Det har jammen meg tatt sin tid, snart ett år siden jeg fikk den første boka (men når jeg tenker over det så har det ikke tatt så lang tid alikevel, for jeg har lest de to første bøkene to ganger hver). Anyways, nå er det på tide å finne en ny bok å lese, jeg som har blitt den lesehesten det siste året - åjadda! Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken. Vil lese alle samtidig. 

Har så lyst til å lese drageløperen, for jeg har hørt at den er så fin. Og at det er laget film av den og det er så gøy å se filmen til en bok du akkurat har lest, samme med dødens drabalter som akkurat har blitt filatisert. Men så har jeg lest halve den første gone boken, og Thea sier den er så bra. Samme med house of night serien. Åh, hardt liv! 

Har du lest noen av disse bøkene?


 

Live well, laugh often, love much

11

Ingen tvil om at det er sommervær her i Aurskog i dag, og har vært det de siste ukene og. Det er jo som en varm Junidag, hvor man normalt ville ligget i sola hele dagen og slappet av, dratt ut å badet eller nyti at det var sommerferie. Er veldig rart å tenkte på at det faktisk bare er April enda, og at det fortsatt er to åneder til sommerferien starter. Men jeg klager for all del ikke. Betyr jo bare at vi har to ekstra måneder med sommer ♥

Er det sommer hos det i dag og?

l.o.v.e - that's what it is called

8


Canon 550D - tatt av meg

Hva syns du om bildet? 

Noen som kan hjelpe meg med soleksemen min?!

6

Jeg har alltid hatt mye problemer med huden. Har alltid hatt veldig sensitiv og tørr hud, som lett blir sår, irritert og veldig "kløende", pluss at jeg lett får eksem og utslett. Men på tross av alt det, har jeg heldigvis aldri hatt soleksem, før i fjor sommer. Fikk det mest når vi var på ferie i Tyrkia og slikt, men det var aldri veldig ille. Men nå som det har blitt nærmest sommer her i Aurskog var jeg veldig snar med å ta på shortsen og brette opp t-skjorta i håp om å bli litt tan.
   Det gjorde jeg på mandag og var ute i flere timer, men hadde selvfølgelig smurt meg masse med solkrem for ikke å bli solbrent og få utslett, og diverse andre ekle greier det er mulig å få. Og etter det har jeg fått så heftig soleksem over hele kroppen. Beina, magen, ryggen og t.o.m. annsiktet! Og det er like før jeg klør meg ihjel her..

Derfor lurte jeg på om det er noen av dere der ute som har noen lure "tips" til meg. Noe jeg burde eller ikke burde gjøre. Som f.eks at jeg ikke må bruke krem med parfme i, ikke dusje i for varmt vann, ikke ha på stramme klær over det eller bruke sminke i annsiktet når soleksemen er der og. Eller om det er noen produkter jeg burde/burde ikke bruke, noen merker dere kan annbefale eller ikke annbefale.. Altså hva som helst som kan hjelpe meg med dette! Er forferdelig å ha det, jeg klør så jeg holder på å dø men kan ikke klø på det for da blir det verre. Kan ikke være for mye i sola, for da blir det verre, osv.. You name it!

Hadde blitt veldig, veldig glad hvis noen av dere søte mennesker der ute kunne hjulpet meg. ALT er bedre enn ingenting ♥♥


Vet dette kanskje ikke er helt det man deler på bloggen med dere leserne, litt ekkelt å lese om - jeg syns det selv - men jeg er heelt desperat! 

På generalprøven til landslaget!

12

Om en uke er landslaget i USA for å delta på VM i cheerleading. Lucky bastards. De fikk ikke dratt på VM forrige gang pga askeskyen på Island, men de prøver igjen i år. Tror det kommer til å gå supert for dem! Var på generalprøven deres i dag, og de har blitt sykt flinke begge lagene. Og turningen til coed er helt insane. Blir spennende å høre plasseringene deres, for selvom de er på et veldig høyt nivå er de andre lagene som deltar i VM gærne hele gjengen, så det blir spennende!

Uansett, masse lykke til ♥

Var du på generalprøven til landslaget?

Bildedryss fra Oslo!

5

Haha, skal dette liksom være kunst?

Noe av det jeg liker så godt med Oslo, er alle de som tar med seg gitaren, fela eller ukulela si og setter jeg og spiller og synger. Lager så god stemning.


Jeg er helt in love med Oslo. Har vært der tre ganger siste uka, har storkost meg! Første gangen noensinne mamma har gått med på å la meg være der alene med venner - endelig overgikk argumentene mine hennes - så jeg har på følelsen at jeg kommer til å tilbringe mye tid i hovedstaden denne sommeren. Elsker å gå opp og ned Karl johan, på aker brygge og spise is. Yummi. Selvom det er mye negativt man kan si om Oslo, så er det utrolig fint der, hvis man ser bortifra alt annet. Hehe, jeg har heldigvis bare opplevd det positivt så langt.

Fler enn meg som liker å være i Oslo?

Hos Pia!

7

På tirsdag dro jeg innover til Oslo og møtte Pia. Søte, søte Pia fra coed. Første gang jeg treffer henne utenfor de fire veggene til Tigershallen. Som sagt møtte jeg henne i Oslo og etter mange dårlige forklaringer av meg for at hun skulle skjønne hvor jeg var - Eh, er ved en stor trapp, et NSB tårn og masse folk. Eh.. Og en g-sport plakat - fant vi hverandre. Så gikk vi litt rundt på aker brygge og spiste før vi dro videre til Tigerahallen hvor Pia skulle trene PS med Martin.


Glad og fornøyd!

AWESOME!! Btw, Martin har kun drevet med cheerleading og PS i en måned, imponerende eller? -Ja.

Jeg satt og tøyde imens.. Haha, glansbilde det der, ja.
♥♥My god, på Siggerud der hvor Pia bor er det søren meg mer øde enn det er her på aurskog! 

Dagen etter dro vi inn til Oslo igjen, gikk rundt på Karl Johan, på operaen og spiste is. Koos. Skal gå gjennom og redigere bildene fra det nu, så det kommer snart.

Er ikke Pia søt? 

Tramp, tramp, tramp på en fugl. Tramp, tramp, tramp på en kanarifugl

10

Etter at jeg var i Fredrikstad, slapp mamma meg av på Oslo S, hvor jeg traff Martine. For vi skulle (tro det eller ei) på fotballkamp på Ullevål. Vi som er så sykt fotballsupportere. Så etter litt trikk, gåing og spørre random folk om veien kom vi fram til stadion hvor Vålerenda spilte mot lillestrøm.

Til venstre står klanen, de som lever for fotball og kommer på alle kampene. De er så med under kampen at jeg blit nesten redd. Hadde d kunne hadde de sikkert henrettet dommeren på sekundet med èn gang de dmmer mot vif. Under nesten hele kampen stod alle og hoppet mens de sang: "Tramp, tramp, tramp på en fugl. Tramp, tramp, tramp på en kanarifugl."
Haha, vi lekte så sykt fotballsupportere til tider. Var helt med i kampen og opdatete status på face om at "Her er det liv!". Men Martine ødela det litt når hun spurte hvilken side Vålerenga spilte på, øh? Men var faktisk veldig koselig, mye bedre enn det jeg trodde det skulel være!

Og når vi skulle ta trikken tilbake til Oslo S traff vi på en som spilte i Hotel Cæsar for et par år siden (for dere som ikke visste det har jeg fulgt medpå det siden jeg var fem. Dittprogram, I know..) og slo av en prat med han. Stod faktisk å pratet med han skikkelig lenge, det var litt gøy! Uansett, takk for en koselig tur, Martine ♥

Har du vært på kamp på Ullevål før?
P.S. I dag er jeg hos Pia, og i morgen skal vi kanskje til Oslo og senere på kvelden skal jeg på kino med Thea, så det er ikke sikkert jeg får oppdatert noe. Så det blir mest sannsynlig bloggfri. Men er det påskeferie, så er det faktisk påskeferie!

En liten shoot med mami i Fredrikstad!

13


Fin støttebandasje?

Åh, tenk å kunne bo i Fredrikstad, a. Det er jo så utrolig fint der. Så mange fine og gamle hus, vann, båter, gamle trær, benker og andre gammeldagse ting. Jeg er in love med Fredrikstad ♥

I går var vi i bursdagen til tante Solveig (som fylte 80 år, gratulerer!), og mot slutten dro jeg og mamma en liten tur ut for å ta noen bilder. Må ta meg en tur dit senere en gang og ta masse bilder andre steder og, er så ufattelig mange fine steder der!

Hva syns du om bildene? Har du vært i Fredrikstad før?

i går

7Egentlig så er disse bildene fra i overigår, men det tar seg ikke så godt ut i overskriften. Uansett, jeg sov hos thea og vi våknet opp til utrolig fint vær, med sol, skyfri himmel og noe som må ha vært minst 20 grader. Kjente jeg fikk lyst til å bare kle på meg og gå opp på aursmoen og være ute i det fine været med èn gang. Men det ville ikke Thea, før jeg fikk dratt henne med ut i fire tiden, men det var fortsatt like fint vær. Åh, det var så deilig ♥

Senere kom Rikke også, og på kvelden kom Hanna til meg på sleepover og fritt vilt maraton. Det minner meg bare om hvor mange slike dager jeg skal ha framover. Kjenner jeg blir så utrolig mye gladere når det er sommer (egenlig vår, men jeg liker å si sommer) og fint vær. Humøret sprenger nesten skalaen, og jeg elsker det!

Like fint vær hos dere som hos meg, eller?

P.S: Sjekk ut dette søøte innlegget Lisa har skrevet til meg, a! Herlighet, jeg ble såå glad ♥ Tusen takk

(overi) gårsdagens outfit

9


Jakke // voe, t-skjorte // bik bok, shorts // bik bok - Jakka har jeg på fordi det var den jeg hadde med til Thea, ikke fordi den passer så bra til.

Var så sykt sommervær i overigår, litt herlig kan du tro. Var faktisk så varmt at jeg kunne gå ute i shorts! Det er lenge siden jeg har gjort, det. Og for å få sommerfølelsen til å ta over, kjørte jeg nesten null sminke. For jeg bruker nesten ingenting på sommeren. Åh, det var herlig!

Har du fått sommerfølelsen enda?

R E D I G E R I N G - FØR OG ETTER

13

Det er utrolig hvor lite som skal til for å få et ganske så kjedelig og random bilde til å bli fint. Bare å endre litt på lys, kontraster og farge kan bildet blir veldig fint. Dette er ikke de beste eksemplene, for jeg hadde ikke så mange originaler på pc'n og bruke. Slettet alle fra papirkurven.
Litt morsomt å se før og etter bildene.

Syns du jeg burde ha flere liknende innlegg framover?

Leserspørsmål - Hvordan foregår egentlig muntlig eksamen?

10

Leser - Hvordan fungerer en muntlig? Og hvem velger hva du skal komme opp I? :)

Muntlig går over tre dager, første dagen vil du møte opp på skolen til vanlig tid for å få vite fag og oppgave. På prøvemuntlig (som egentlig er mer øvelser til eksamen når det virkelig gjelder) velger stort sett lærerne ut hvilket fag hver enkelt elev skal komme opp i. Da går de stort sett etter om du står og vipper mellom to karakterer, og da er det karakteren du antakelig får på muntligen du får på karakterkortet. Mens på avsluttende eksamen er det helt tilfeldig.

Etter at du har fått vite faget, får du vite hva oppgaven er. Dere som er kommet opp i samme fag trekker mellom noen konvolutter som inneholder forskjellige oppgaver. Så snakker du litt med læreren om oppgaven før du går hjem og jobber. Dagen etter drar man opp på skolen igjen til avtalt tid for veiledning med lærer, for å høre hvordan du ligger an med oppgaven osv. Og den tredje dagen kommer man opp og skal ha det for lærer. Og på eksamen er det også en sensor utenfra i rommet.

Selve oppgaven, uansett fag går ut på at du skal lage et foredrag, enkelt og greit. Du skal holde ca ett 20 minutters langt foredrag for lærer, og eventuellt en sensor. Når du er ferdig med å holde foredraget vil læreren få litt tid til å tenke før du får karakteren. Og det er stort sett det. No big deal, really.

Dere som går i 9. klasse i år, og skal opp til muntlig neste år og gruer seg, det er virkelig ingenting å grue seg til! Jeg sntes muntlig er mye bedre enn å holde vanlig foredrag for klassen. For på muntlig er det bare lærer som er der og hører på, ikke de andre elevene i klassen som har en tendens til å sitte å le og lage grimase under foredraget (kremt). Og man får to dager "fri" til å forberede seg på, en veiledning med lærer for å vite at man har gjort oppgaven riktig og høre hvordan man ligger an.Great! 

Og dere som er redd for å komme oppp i matte, f.eks, fordi dere syns matte er såååå drit - det skal dere ikke være redd for. Matte er faktisk noe av det beste man kan komme opp i. For der er det et fasitsvar på alt. For har du det riktig, så er det riktig. Det er ikke som ved norsk hvor man må kunne argumentere godt for det du mener er riktig for å få toppkarakter. Det eneste er at du burde kunne snakke for deg og kunne forklare formler på en enkel og grei måte. Henrikke som får 3'er på skriftlig matte som tentamen osv, fikk en 6'er på muntligen nå!!!! Nuff said..
 
Håper du fikk svar på det du lurte på, hvis ikke er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan!

Jeg vet ikke om alle skoler utfører prøvemuntlig og eksamen helt likt, men det er hvertfall slik vi gjør det her jeg går.

The key to happiness is doing what you love with the people you love

6

Hva syns du om bildene?

Hvordan gikk det egentlig med prosjekt morgenfuul?

5

Jeg kom akkurat på at det er noen jeg har glemt å fortelle.

Husker dere for kanskje to (?) måneder siden, når jeg skulle begynne med dette prosjekt morgenfuul? Det gikk ut på at jeg skulle i èn måned stå opp i seks-halv sju tiden hver eneste skoledag. Av den enkle grunn at jeg elsker å sove, nesten mer enn noe annet, og står alltid opp veldig seint. Derfor kommer jeg nesten alltid for sent til skolen, så prosjekt morgenfuul virket som den perfekte løsninge. Men jeg glemte helt å fortelle hvordan det gikk!

Det er så vidt jeg husker det nå, men jeg klarte å stå opp tidlig stort sett hver eneste dag hele den måneden. Og jeg tror jeg kom for sent kanskje tre ganger(?). Det er ikke dårlig til meg å være! Å gå fra å være for sen tre ganger i uken, til å komme for sent tre ganger i løpet av èn måned. Det er forbedringer altså. Var også veldig deilig å kunne stå opp tidlig, ta meg en lang dusj, ha tid til å fikse meg ordentlig og våkne før jeg gikk ut døra. Følte meg mye bedre, når jeg visste at jeg ikke hadde de store posene under øynene, jeg hadde hatt tid til å legge på sminken ordentlig og fikse håret. Har faktisk fortsatt med det litt etterpå også, og stått opp i sjutiden flere ganger.

Så dette prosjektet kan jeg absolutt gi tommel opp! Vel utført, haha.

Jeg har nå tenkt å fortsette med månedens prosjekt framover, vil samle alle innleggene under av en knappene i kategoriene. Neste prosjektet skal jeg begynne med nå snart, og da blir faktisk Thea og kanskje Rikke med. Tror vi alle trenger den litt. Dere får vente så lenge og se hva det prosjektet går ut på.

Forslag til noen andre "månedens prosjekt" jeg kan ha? 
P.S - Jeg vet at det skrives fuGl, det med fuul er en litt intern greie. 

Endelig ferdig med tysk prøvemuntlig - herlig følelse!

5

Nå er jeg endelig ferdig med alt som er av tysk, muntlig, Schweiz und meine zunkunft. Litt deilig, er bare glad jeg er ferdig og at jeg overlevde de to dagene. Stod faktisk opp klokken seks i dag, kun for å øve litt ekstra, litt trøtt kan du tro! Fremføringen i dag gikk vel forsåvidt greit. Hele greia varte i et kvarter og jeg klarte nesten alt utenatt. Det som trakk ned var litt gramatiske feil i del to, så jeg endte opp på en veldig sterk 5+.

Er forsåvidt veldig fornøyd, for jeg har aldri i verden sjangs til å få 6'er i tysk. Men er veldig kjedelig å tenke på at hvis jeg hadde fått et virket som helst annet fag hadde jeg mest sannsynlig fått den tredje sekseren min på muntlig. Jaja. Får vente og se om det går bedre på eksamen. Men neida, jeg skal være fornøyd. Var tross alt tysk (!!!!) jeg kom opp i.

Nå skal jeg nye at jeg har ferie i en hel uke ♥ Har du ferie enda?

Musikken som har reddet dagen min!

8

Åh, noen her er litt lei tysk nå kan du tro? Føler for å slenge ifra meg papirene og heller legge meg og sove. Jeg er heldigvis ferdig med selve presentasjonen, så da er det bare passe pugging som gjenstår - for jeg skal kunne det både opp og ned, og fram og tilbake. I tilegg til at jeg sikkert kommer til å legge på et par ord og setninger her og der. Selvom jeg synes 1050 tyske ord, og litt over ti minutter presentasjon burde holde. Nå har jeg en kjapp pause med Hotel Cæsar og iskaffe for å forhåpentligvis kunne overleve et par timer til.

De to siste dagene når jeg har sitti med tysk muntlig fra helvete, er det musikk som har reddet meg - i tillegg til mat såklart. Men denne gangen var det sunne ting; salat, tyggid, epler og druer. Flink! Bortsett fra at det ble frossenpizza på meg til middag. Hvertfall. Har fått meg noen nye favoritter, i tilegg til noen gode, gamle jeg aldri blir lei av.Er det bare meg, eller er det flere videoer fra youtube det ikke lengre går ann å hente HTML koden til? som denne for eksempel.

Men nå er pausen over, og jeg må tilbake til min Deutsch. Svarer på kommentarer og slikt i morgen, når jeg er ferdig med alt som heter tysk!

Tysk til muntlig... Just my luck!

17

Jeg ville vært fornøyd med alle fag til muntlig. Både norsk, rle og naturfag hadde jeg tatt med et smil. Matte og engelsk ville jeg ha hoppet i taket over å ha kommet opp i. Så muntlig skulle vel egentlig gå fint, med tanke på at jeg ville fikse alle fagene veldig greit. Og jeg har sjansen til å få toppkarakter i alle sammen. I alle fag, unntatt ett. Det ene faget jeg absolutt ikke ville ha. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har vært like nervøs hver gang for å komme opp i tysk..

Just mye luck.. Selvfølgelig det jeg kommer opp i nå, siste halvåret av 10'ende klasse. Tysk for fa*n. Det værste som kunne skjedd faktisk. Åh. Ikke nok med at jeg må humpe rundt på krykker, så må jeg sitte hele i dag og hele morgen med tysk. Men neida, skal ta det med et smil jeg. Gjøre det beste ut av det, og faktisk gjøre det, selvom det ikke frister. Skal hvertfall få en 5'er på det, så skal jeg være fornøyd. Dessuten sier pappa at hvis jeg ikke får MINST en 5'er, må jeg slutte på cheerleading. Så her skal det jobbes - litt hvertfall..

Hvilket fag hadde du vært minst fornøyd å komme opp i til muntlig?


Jeg har en kul ball på ankelen min!

10

I dag er det ikke så veldig mye som skjer, egentlig. Så jeg kan jo fortelle om det som er årsaken til at det ikke skjer noe,,
Som jeg nevnte i går skadet jeg ankelen på trening, noe som var skikkelig irriterende når jeg ikke fikk trent noe særlig da. Men i går kveld, etter at jeg tok av teipen rundt ankelen, hovnet den opp skikkelig, og fort! Så da så den slik ut.

Og på morgenen i dag, og lengre utover dagen har den bare hovnet opp mer..
Lovely.. Den ser ikke så veldig ille ut når man ser på den, annet enn at det er en ekstra liten ball der, men fy, det er vondt. Klarer ikke å gå normalt, og låner krykkene til Leiv. Åh, det suuuger! Har ikke lyst til å ha vondt i ankelen, jeg vil trene. Gleder meg sånn til den er bra igjen ♥

Haha, har seriøst aldri noen gang gjort så vondt å tråkke over!  

i går!

12


Senere på dagen var det helt skyfri himmel, og!


Åh, i går var en fiin dag. Sol og fint vær, jeg satt ute og leste masse, slikket sol og nøt livet. Finfin dag ♥
I dag regner det, er småkjølig og jeg har ligget langflat oppå senga med vondt i ankelen. Og hvis jeg skal noe sted må jeg hoppe bortover på krykkene, kult skjønner du. I tilegg så gruer jeg meg til å finne ut av hva jeg kommer opp i til muntlien i morgen. Regner med at det blir tsk, dessverre.

Regner det hos deg i dag? 

Update!

7

Hadde egentlig ikke tenkt å blogge noe nå, av den enkle grunnen at det er sent, jeg har ikke ordent noen bilder fra dagen, er kjempetøtt og at dette vil bare bli et "prateinnlegg" med et random bilde - men jeg fikk beskjed av Frida at jeg måtte blogge. Så da tørr jeg ikke si nei..

Denne uken driver vi med muntlig og jeg har kommet opp i pulje to, noe som vil si at jeg har fri fra skolen i dag og i morgen. Så i dag stod jeg opp tidlig, fikset meg og dro innover allerede klokken ti. Så har jeg vært hos besteforeldrene mine, sittet ute på terassen under skyfri himmel, med over 20 varmegrader og en steikende sol som brenner så herlig på de bare bena mine, mens jeg leste verdens beste bok. Åh, akkurat da var livet rett og slett herlig! ♥ Hadde tatt med pc så jeg skulle blogge derifra, men glemte såklart lader..

Så dro jeg videre på all female trening som jeg hadde gledet meg til hele uken, men rakk kun å bli med på oppvarmingen før jeg vrikket ankelen skikkelig og måtte sette meg på siden og se på. Men etterhvert som jeg trodde den ble bedre, prøvde jeg og turne og gjorde litt flikk på airtrack og araber flikk. Jeg trodde da at den var bra og at jeg kunne fortsette treningen som vanlig og begynne med stunts, men i en vanlig prep fikk jeg så inni helv**** vondt i ankelen igjen og rett og slett la meg ned i en ball på gulvet og grein. Da fikk jeg beskjed at jeg ikke fikk lov mer - kanskje like greit, for jeg klarer fortsatt ikke gå på foten. Men åh, det var helt klart dagens nedtur!

Hvordan har din dag vært?

Bursdagsoutfit 10.04.11

12shorts VOE // bluse CUBUS // smykker TYRKIA // strømper H&M // sko ROOTS

Gratulerer med dagen, onkel. 39 år i dag ♥ 
Hva syns du om antrekket?

John Frieda - go blonder!

8

Her om dagen kom mamam hjem med ny shampoo, balsam, leave-in spray og serum til meg og håret mitt. Gjett om jeg ble glad, a?! Litt ekstra glad i mammaen min da ♥ Hehe, I'm a spoiled little brat..
Produktene skal sammen visstnok gjøre håret lysere. Så da får vi se, etter at jeg har brukt den en stund, om den funker. 
Har du prøvd det før? 

Noe nytt, bare..

5
Fra H&M, 69,-

Fra bikbok, 29,- originalpris 79,-

Jeg klarte visst ikke å gå på triaden sammen med Rikke uten å kjøpe meg noe. Klarte heldigvis å begrense meg og endte opp med de to tingene bare. Gleder meg til å kunne trene ute i den toppen når det blir sommer!! ♥♥♥

PS i Tigershallen!

12
Dere er awesome!!!

Èn dag SKAL jeg være nede! Har nok et to ukers mål nå..
Som jeg sa skulle jeg til tigershallen for å trene i dag. Ble ikke så mye trening på meg da men, satt for det meste og tøyde, så på rikke og de gjøre ps, øve hopp, se på ps, tøye litt til og ta bilder av ps. Herregud, sjekk Rikkejenta mi har blitt flink i ps, a. Blir like imponert hver gang. Fyi, hun har gjort heel dobbel med Tomas og - awesomeness. Kunne sikkert ha sett på de stunte sammen i timesvis. Tine og didrik og - flinke ♥

Because I like to talk about random shit!

7

Åh, prøvde i hele går å få logget meg inn på blogg.no, men det kom bare teknisk feil. Så, jeg koste meg heller bare med... Huker faktisk ikke hva jeg gjorde i går, jeg. Untatt at jeg var hos Rikke. Husker knapt hva jeg har gjort i dag. Eller jo! Vi har fått igjen seks karakterer, nesten alle tentamnene, to foredrag og en stor innlevering. Kan si så mye som at jeg var kjempeskuffet over mange av dem - hvertfall matte, som jeg fikk en 5- på (derfor satser jeg på å kommer opp i matte til eksamen). Men rle derimot fikk en jeg 5+ på den stoooore oppgaven, og 6 på et ganske på improvisert foredrag. Haha.

Resten av dagen i dag skal gå til trening. Hadde siste all famele treningen på onsdag og neste er ikke før på mandag. Jeg blir så rastløs av å gå så mange dager uten å trene, så det skal bli bra å trene litt etterpå sammen med Rikke, Tine og Didrik(?).
Kameraet blir med, så vi blogges i kveld små barn ♥Hadde enda ikke smakt på denne, så bestemte meg for at det var på tide nå. Og den smakte yumyum. Har aldri likt verken kaffe eller iskaffe, men nå de siste ukene bare etter jeg smakte tine sin liiiiker jeg det!
Liker du iskaffe?

Fordi livet rett og slett bare er herlig for tiden!

9

Åh, jeg er så utrolig glad for tiden. Alt er så utrolig fint, flott, perfekt, gøy, morsomt, spennende og ikke minst BRA!
Lever som i en drøm, rett og slett. Kan plutselig bare sitte for meg selv, helt fjern og tenke på hvor godt jeg har det og hvor heldig jeg er, for alt, jeg er utrolig heldig faktisk! Og jeg setter så utrolig pris på alt, og vet at jeg har jobbet hardt for å få det til. Det er så deilig å tenke på ♥

Det er også en ekstra liten ting som gjør at humøret mitt nesten sprenger skalaen, har kjempelyst til å fortelle dere det men vil ikke si noe før ting er helt bestemt. Men for å gi dere et liiiite hint; Praha! Renger med at de av dere som er cheerleadere skjønner? Æh, gleder meg til å fortelle. 

Kjære Gud, vi har det jammen meg GODT ♥♥♥♥♥♥♥♥

EDIT: Leste akkurat dette innlegget på bloggen til Mie, herregud.. Noe så søtt, begynte å gråte jeg, ble så rørt!! 

Over level hopp?!

14

Jeg leita litt rundt på pc'n min i arbeidstimen istad, og plutselig kom jeg over en random video fra noen uker siden. Og sjekk hva som var på de!!!


Videoer fra jeg klarer litt over level hopp. Hadde helt glemt det, var så morsomt å finne igjen. Har øvd på å klare bare litt over level hopp ganske lenge, og da var det så morsomt å finne igjen de videoene. Jaja, morsomme armer og føtter som jeg ikke får flekset noe særlig mer, men de er litt over level, er de ikke? Så da satser jeg på å få til slike hopp hver trening framover og, skal absolutt ikke være ett engangstilfelle!

Klarer du over level hopp? 

Fra Twisters Fierce til Tigers all girl Elite!

29

Det har vært mye spørsmål om dette med bytting av lag, hvilket lag begynner jeg på og hvorfor ville jeg bytte? Skjønner at det har vært mye spørsmål om det, og at beskjeden ble litt brå.. Hvertfall for folkene på laget. Men nå skal jeg skrive ned alt som er verdt å vite om det, og denne gangen skal jeg verken utelate noe eller dra en aprilsnarr;

Jeg og Thea har tenkt på å bytte lag i ca et halvt år nå, og det er flere grunner til det; Hovedsaklig fordi vi har vært på twisters i over to år begge to, helt fra starten og vært med på alt som har skjedd. Og ved å være de mest erfarne på laget, gjør det at vi har gjort mer avanserte ting tidligere enn det de nye har. Derfor var vi ganske klare begge to for ett nytt lag og nye utfordringer, veldig klare for å utvikle oss mye i denne sporten!

I tilegg så har vi begge lyst til å satse på denne sporten. Jeg hvertfall kunne tenke meg å tilbringe så mye tid på cheerleadinga som overhode mulig, og jeg blir aldri lei av det. På twisters har det til tider vært veldig dårlig oppmøte og da blir det veldig vanskelig å få noe ut av treningene og vi utvikler oss saktere. Det er veldig kjedelig for oss som alltid møter opp og er klare for trening og virkelig vil dette! Jeg føler da at vi ikke får så veldig mye igjen av de som ikke møter opp, for at vi har blitt værende på twisters. Vi kunne ha byttet lag i høst samtidig som de andre, men valgte og bli og satse å få opp laget vårt. Men med dårlig oppmøte funker det veldig dårlig. Jeg vil gå på et lag hvor alle tar det seriøst og kommer på treningene! 


Vi fortalte det til Lotte, treneren vår, litt før jul. Så hun har visst det hele tiden, på den måten kunne vi planlegge tiden etter vi sluttet, planlegge hvem som skal ta over plassene som blir ledige etter oss, sette sammen grupper og rett og slett planlegge ting. Slik at det ikke ville bli krise når vi sluttet og alle satt igjen med følelsen av "hva gjør vi nå?" - det har vi opplevd før, og det er absolutt ikke kult!

Så da var planen at vi skulle begynne på nytt lag etter nm. Vi hadde egentlig bare sett for oss Coed Elite, samme lag som Lotte går på slik at vi kunne gå på lag sammen. Det var også da vi planla å begynne på turn, og det ville passet så bra alt sammen - turn på mandag, rett på coed trening, turn på onsdag, coed på torsdag og til søndagen igjen. Og i tilegg til kjøringene til og fra treningene, ville vi alle få så mye kvalitetstid sammen, og alt skulle bli så bra ♥ Jeg så virkelig fram til det! Så torsdagen etter nm skulle vi bli med på coed trening, når treneren for all female hørte det foreslo hun at vi komme å prøve oss på all female også - allerede på onsdagen! Husker jeg fikk meldingen av Lotte om det etter en tentamen, en lang melding og jeg ble så glad at jeg begynte å gråte. Ringte og snakket med Lotte i telefonen og hulket og gråt, for jeg var så glad. Visste ikke helt hva jeg skulle svare når folk lurte på hvorfor jeg gråt, for jeg ikke kunne fortelle noe om det enda!
   Men vi bestemte oss for å prøve ut coed først. Og det treningen var rett og slett himmelsk, jeg koste meg fælt. På den treningen fikk jeg gjort masse gøy, araber tempi, tic up og kick twist. Og herregud, jeg fløy himmelhøyt i tosset, guttebaser veit du! Var helt utrolig deilig å trene med dem, har nesten ikke ord for det en gang.

Men de ville jo altså at vi skulle prøve oss på all female også, selvom jeg egentlig hadde bestemt at jeg skulle på coed. Men vi prøvde oss altså da, først en trening førstkommende tirsdag og så til onsdagen igjen. Og den onsdagstreningen, wow. Den slo nesten coed treningen. Fikk gjort two feet one foot for første gang på ett år - i twobased og heel twist ned! Også gjorde jeg det samme bare direkte til heel, og tic up heel som stod som en drøm, var faktisk enkelt å gjøre det med så flinke baser. Dere som ikke er cheerleadere skjønner ikke så mye av hva det betyr, men det var hvertfall veldig, veldig gøy ♥ På torsdag kveld fikk vi svar. En lang melding på facebook av hovedtreneren på all female. Det var den meldingen hvor det stod  hva vi hadde kommet inn på, den meldingen jeg hadde tenkt på hele dagen og gått å gruet meg til. Der stod det at det hadde vært så stor pågang av gutter på coedlaget den siste tiden og de hadde blitt 34 utøvere på laget, noe som er veldig mye. Det var derfor ikke plass til flere der. Men de ville likevel tilby oss en plass på all female laget, for de syntes vi burde begynne på ett elitelag med èn gang.

Jeg visste ikke helt om jeg skulle gråte av glede eller fordi jeg ble lei meg. For all female er et sinnsykt bra lag, har nesten ikke ord for hvor flinke de er. Har sett på de hver eneste konkurranse og tenkt "woow!!". Så var helt sykt å tenke på at de ville tilby oss en plass der. Men når det ikke ble coed gikk jo planene med Lotte og turningen i vasken. For all female treningene er samtidig som turninga. Og jeg ville da ikke fått sett Lotte så mye som jeg hadde håpet på. Men uansett hva jeg gråt for, så gråt jeg.Nå etter å ha vært på enda en trening med all female, kjenner jeg at jeg er helt i himmelen. Føler treningene går så bra, og jeg gleder meg bare sinnsykt til å utvikle meg mer og mer. Jeg har virkelig lyst til å komme langt, og jeg er villig til å ofre mye for å klare det. Jeg har mine mål, og er veldig klar for å få til alt. Blir spennende å se hva tiden bringer.

Som de fleste fikk med seg klatret all female opp til en velfortjent 2. plass på nm. Og en 2. plass på nm vil si at man kvalifiserer seg videre til em. De skal velge ut konkurranselaget iløpet av mai, og etter da vil det bli harde em treninger. Siden jeg er helt ny, regner jeg absolutt ikke med å være med på em som min første konkurranse med laget, så i juni-juli regner jeg med å være reserve fram til nye uttak i høst. 
Men det har jeg ingenting imot, nå får jeg trene med laget jeg har drømt om å være en del av kjempelenge. Og ingenting skal få ta ifra meg denne gleden. Jeg har det rett og slett herlig for tiden ♥♥


Tusen takk til Jeanett for lånet av verdens fineste drakt! Og 10 poeng til deg som leste hele innlegget, for det ble langt!

Endelig er lysekronen oppe!

18

Ååe, sjekk ut hva pappa hadde hengt opp til jeg kom hjem fra trening i går, a! Er helt frelst, jeg ♥Er den ikke nydelig?!

Todays outfit #040411

8Singlet vero moda Blondeskjørt h&m Belte no idea

Tycks?
 
 Lagbytteinnlegget kommer i morgen! Hadde ikke tid i dag alikevel fordi, ja... jeg var på trening! ♥

Treningsvideo - Twisters cheerleading

13

Tycks?

Justin Drew Bieber - never say never!

11

I går var jeg innover med Thea og Henrikke for å se never say never, som de fleste vet er en film om Justin Bieber. Hadde hørt av folk at den var veldig bra, og selv om man kanskje ikke var noe fan av han tidligere, ville man garantert bli det etter å ha sett filmen. Vel de hadde rett. For filmen er faktisk veldig bra, folkens! Jeg har aldri hatt noen spesielle meninger om Justin Bieber, verken hatet eller elsket han. Og selvom det virker litt tåpelig på meg å kun synge om kjærlighet både på positivt og negativt, når han sikkert ikke har hatt orendeltig kjærlighetssorg selv enda syns jeg at mesteparten av musikken hans er veldig bra! Og kan de fleste sangene utenatt selv.
Men herregud, for en historie han har å fortelle! 

For tre år siden var det ingen som visste hvem Justien Drew Bieber var. Han var bare en liten gutt fra canada med en fantastisk stemme, som spilte trommer i kjelleren hjemme og satt utenfor et teater i hjembyen og spilte gitar og sang for de som gikk forbi. Helt utrolig å tenke på, med tanke på hvor han er den dag i dag. Og det er ikke å legge skjul på at han synger helt insane bra. Selvom den er veldig lys og lettere feminin (før hvertfall, er noe mørkere nå) er det helt utrolig å høre på. Alle de som sier at han ikke kan synge vet rett og slett ikke hva de snakker om, skulle likt å se de klare å synge like vakkert som det her, uten å ha vært hos sangpedogog eller på noen måte lært å synge.Som jeg nevnte over satt han og sang på trappa til et teater i hjembyen, vi så et klipp av det på filmen i går. Da hørte vi også folkene som stod rundt og hørte på, og hun ene damen som sa at han kom til å komme langt. At han ville bli den nye store, og at det var det han var ment til å gjøre. Hun ante ikke hvor rett hun skulle ha! Ikke alle de andre som sa akkurat det samme heller, at Justin Bieber virkelig kom til å bli en verdenssensasjon. De hadde rett ved hvert eneste ord.

Jeg var hvertfall helt frelst av filmen. Satt klistret til skjermen hele tiden og ville få med meg hvert eneste ord de sa og hver eneste tone justin sang. Annbefaler virkelig alle å se filmen. Man får et helt nytt inntrykk av alt og litt behind the scenes info om hvordan alt gikk til og hvordan det hele bygget seg opp - fra å holde en liten konsert for 20 personer til å selge ut alle bilettene til selveste Madison Square Garden på bare 22 minutter. Hvordan han gikk fra å være den som alle produsentene sa nei til, til den alle vil ha og aldri får nok av.
Han som ga uttrykket never say never helt ny mening!Med dette innlegget mener jeg ikke å si at jeg har fått helt Bieber Fever og at jeg nå vil bli av de som forguder han og begynner å grine når de hører "one less lonely girl" og ønsker at det var meg han sang til. Men det står rett og slett stor respekt av han. Det er helt utrolig hva han har fått til, helt utrolig hvor fin stemme han har, utrolig hvor langt han har kommet på så kort tid og det er ikke minst utrolig hvordan alt kommer så naturlig for han. Vi ser klipp fra han er tre år, og spiller trommerytmer helt perfekt, er fire og spiller gitar (bedre enn meg, og jeg har drevet med det på skolen i snart tre år) og fra han er tolv og allerede synger hundre ganger bedre enn andre verdenskjente artister! 


Hva er din mening om Justin Bieber?

Søndag er min favorittdag, for da kan man ligge sengen hele dagen!

2

Wow, dette har virkelig vært tidenes slappeste søndag. Thea har vært her i natt, og selvom vi sovnet før tolv i går sov vi jammen meg helt til ti-halv elleve i dag! Etter det har vi bare ligget og sett på filmer og tv helt til klokken fem, med kun en liten pause for å lage pannekaker. Jah, slasker. Men herregud så deilig det har vært. Da satser jeg på at jeg vil være helt klar og uthvilt til en ny skoleuke.

Nå har jeg akkurat tatt jeg en lang og velfortjent dusj, så nå skal jeg rydde rommet, skrive foredrag og se om jeg får skrevet noen ordentlige innlegg til dere jeg kan poste iløpet av det som er igjen av denne søndagen. 
Hva har du gjort i dag?
Forresten, gjett hvilken film vi har sett. Hint, hint;


Èn ting til.. Er det noen av dere som har en vimeobruker jeg kunne ha lånt litt? ♥ Har en treningsvideo til dere jeg lagde for en stund siden, men musikken funket ikke på youtube, og tinypic er så dårlig. 

En HELT grei lørdag!

6

Dette har jo i grunn vært en ganske grei lørdag. Stod opp veldig tidlig, dro innover for å trene, finne ut at det ikke var trening, være på lillestrøm torg i fem timer og drikke masse milkshake og drømme seg bort i fine sko, før man drar videre på kino for å se filmen om han som så og si alle fjortisjenter elsker og alle fjortisgutter hater - Never say never med Justin Bieber. Skriver mer om den senere, kan bare si at den helt klart er verdt å se!

Men nå avslutter jeg lørdagskvelden tidlig med best ved siden av meg i sengen. Vi skal kose oss med hver vår flaske med vann og se på film. Night night små barn ♥

Dere har gjort denne lørdagen, da?

PS: Det innlegget jeg pratet om istad at jeg skulle skrive.... Vel, det kommer i morgen!

Har aldri hatt så dårlig samvittighet over en aprilsnarr før!

10

Godt å endelig kunne si at forrige innlegg ikke var annet enn en stor, feit APRILSNARR!!!

Uff, fant ut senere at den kanskje var litt drøy? Men troverdig var den da tdeligvis, når det kun var to som skjønte at det var en aprilsnarr.  Resten av dere, wow. Herregud, så utrolig koselige dere er. Fikk helt sjokk over 22 lange, søte og støttende kommentarer. Selvom det ikke var sant det jeg skrev i innlegget, fikk jeg en ordentlig god følelse inn i meg av alt det fine dere sa. Jeg vet nå at dersom noe sånt skulle skje, vil dere være der og komme med ord som garantert til få meg til å føle meg bedre. Dere er virkelig verdens beste lesere ♥ Har så lyst til å bli kjent medd alle dere søte som sitter og skriver sånt til meg. Og i dere en stpr klem ellernoe!

 Men da må jeg jo nesten fortelle alt om dette med bytting av lag. Fortelle alt en gang for alle, ikke utelate noenting og ikke juge for dere. Tar alt heelt fra starten;Men det skal jeg gjøre etterpå, skrive et ordentlig innlegg. Men nå skla jeg faktisk på trening!!! og så på kino. Så, vi snakkes i kveld! 
Og unnskuld for den dårlige aprilsnarren. Glad i dere veit dere  ♥

Good things REALLY does come to an ending!

22

EDIT: Merker at det her var en fryktelig dum dag å fortelle det her på! Men nei, det her er ikke aprilsnarr. Skulle inderlig gjerne ønske at det var det! Hadde gjort alt mye lettere. Kan også fortelle samtidig at dere ikke må forvente dere mye blogging framover.

Åh, jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få begynt med dette innlegget. Alt jeg klarer å tenke på er at livet.. Vel, det suger. Rett og slett.

Som de fleste av dere vet skrev jeg et innlegg for to dager siden om at jeg skulle slutte på twisters, og det skal jeg. Men jeg sa ingenting om jeg skulle fortsette på cheer eller ikke, det er en enkel forklaring på det; Mange av dere som kommenterte det visste det fra før, jeg skulle begynne på tigers. Det var hvertfall planen da. Og jeg og Thea var på flere treninger sammen med tigers, både med coed og all female, begge elitelagene. Rett og slett for å finne ut hvilket vi passet best på. Og treningene gikk kjempebra, det var rett og slett som en drøm. Jeg koste meg så fælt og gledet meg så utrolig mye til å begynne for fullt!

Men ingenting var jo bestemt enda. Vi var der bare for å prøve , og skulle få svar av Anne-Sofie, hovedtrener for All Female, i går. Og det gjorde vi. Men det var absolutt ikke det svaret jeg hadde håpet på! Og jeg satt og gråt hele kvelden og visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg.
    Det hadde vært stor pågang med gutter på coed nå etter nm, og det hadde kommet over en ny flyer fra belief. Noe som resulterte i at de var 34 utøvere på laget, så det var med andre ord fullt. Og de av dere som er cheerleadere har sett all female regner jeg med? De er helt utrolig flinke, har vunnet flere gull og det sier seg selv at lille meg som har gått på twisters ikke er helt på deres nivå enda. Så de hadde ikke annet å tilby oss enn en plass på B-laget. Det hadde vi lyst til å takke ja på som en reserveplan, men det passet absolutt ikke med kjøringer til de tidene de trener. For det er ganske langt til lørenskog der Tigers trener, så vi klarer oss ikke bare med buss og er avhengige av foreldrene våre..

Noe som vil si.. Nei, jeg vet ikke hva det vil si. Jeg går rett og slett ikke på noe lag nå. Og twisters får jeg ikke begynt på igjen, av flere grunner. Jeg vet ikke hva jeg gjør nå, rett og slett. Kanskje jeg bare skal ta meg en pause fram til høsten og satse fullt på uttaket til Tigers da. Bli ferdig med alt som er av eksamner, muntlig og ungdomsskole og se hvordan det blir når vidregående begynner. Er nok det, det blir til tenker jeg..Kan ikke tro at jeg sier dette; Men ja, jeg slutter på cheer :( 
Eller, slutter og slutter. Det blir ihvertfall ikke noe mer cheer på meg med det første. Det er både på grunn av det jeg har skrevet over her, og av litt andre, men personlige grunner. Det her kommer til å bli utrolig rart for meg, som er vant til å dra på x antall treninger i uka, tøye så fort jeg får tid og ikke minst lage treningsvideoer til dere. Har ikke ord for hvor leit hele denne greia er. Sitter og gråter over tastaturet mens jeg skriver dette her. Alt som skulle bli bra, ble nærmest til et mareritt :'(

Nå gir kanskje teksten fra forrige innlegg litt mer mening? Kunne virkelig trengt litt støttende ord fra dere akkurat nå ♥

Vi har alle en i klassen som ikke gjør annet enn å spise under tentamen

8

Da var endelig alle tentamene overstått, og gjett om det føles godt. Utrolig nok har årets tentamner ikke vært det minstre stressende. Kan muligens være at jeg ikke har forberedt meg på noen av dem og bare tatt det på sparket dagen vi fikk prøven, hm. Det har hvertfall funket overraskende bra!

I dag var det altså engelsktentamen, som jeg må si jeg ikke likte i oppgavene i det hele tatt. Satt evigheter uten å gjøre noe som helst. Eller jeg gjorde noe.. Jeg spiste. Herregud, som jeg har spist i dag. Bare på skolen i dag har jeg spist mer enn jeg normalt gjør i løpet av en hel dag.
For å nevne noe av det, så har jeg stappa i meg to ostebrix, en pizzabolle, en flaske vann, en flaske med IsTe, brownies jeg lagde i går, en hel tyggispakke, must (verdens beste lakrisgodteri. Onomnomnom) og.. Var det noe mer? Helt sikkert!!Hva pleier du å ha med deg og spise på tentamen?

,