A simple rose..

4

A simple rose I have found
It's not the flower that grows from the ground,
Its beauty is one of such delight ...
This rose is soft to the touch in all its perfection.The envy for all the flowers in this garden
Its fragrance will consume your every obsession.
This rose must be a gift, a gift from above
A gift from Heaven to show us love.Every morning I wake to see its petals glisten
Its easy to see how one could be so smitten
If love was a rose it would shine so bright
Because all I need is this rose in my life.


Hva syns du?

BEHIND BLUE EYES

11


Jeg skulle ønske jeg hadde blå øyne. Det er ingenting som er finere enn lyst hår med isblå øyne. Skulle ønske jeg hadde det isteden for grå grønne. Men jeg kan trøste meg med at blitsen fra kameraet gir meg blå.

Hvilken farge har du på øynene?


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

Nå slutter jeg på skolen og blir gymlærer!!

5
Gjett hva hele skoledagen min gikk ut på a? Cheerleading!
Vi var først to timer på bjørkelangen, så dro vi tilbake til Bråte igjen og hadde samme klassen der en gang til. Herregud, det er så gøy! Det frister mest å bare slutte på skole og leve av dette.

Vi hadde veldig god tid på Bråte før selve gymtimen begynte, også var Siri og Andrea der så da kunne vi løfte litt. Det var gøy! Også turna jeg masse, og tøyde masse. Det kommer nok litt bilder og videoer fra det i morgen. For da har jeg kameraet til Lotte. Og da får jeg masse andre videoer fra treninger også. Så da blir det nok treningsvideo snart!Og siden bildene og videoene fra i dag ikke er her, så kjører vi random. Verdens søteste spagatbilde av Maiken og meg.

Jeg kom plutselig på istad at jeg egentlig har ganske mye skolearbeid for øyeblikket. Bl.a en nynorsk tekst til i morgen. HJELP! Så nå skal eg sitte og skrive resten av kvelden. Jeg eier i nynorsk altså.

BLOGGES!
Blir det bra med ny treningsvideo snart?

TOMMEL OPP FOR HÅNDBALLJENTENE!

3
Dette har vært en litt stressende dag egentlig. Etter skolen så tok jeg buss til bjørkelangen for å trene. Så dro jeg hjem igjen og dusjet raskt, så dro jeg rett tilbake til bjørkelangen for å se på finalen til håndballjentene. Og gjett hva?! De vant! Så nå er de seriemestre, eller noe i den duren. De kom hvertfall på 1. plass i noe. Jeg er ikke noen eksperrt på håndball. Men de var hvertfall kjempeflinke!


Tommel opp for det! Og webcamera suger..
Men nå må jeg nesten legge meg jeg. Er kjempesliten. Såe, NATTA!

Hva har du gjort i dag?

"TURNBILDER!"

7

Etter trenina på lørdag så ble Maiken med meg hjem og overnattet. Vi var ute i hagen og turna litt, og tok bilder og slikt. Maiken vil ha bildene, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen her.
HERE GOES:

Hei spirit. Haha!
 


Men hei, nå begynner paradise. Og det man jo se ikkesant!
BLOGGES!

Syns du det er greit at jeg legge ut sånne bilder?


Husk å melde deg på vurderingsrunden HER!

OUTFIT 16.04.10

7


Gul singlet fra gina tricot, blusen er Thea sin, tights fra cubus, belte fra gina tricot.
Dette outfitbildet ble så stygt at jeg hadde ikke noe lyst til å legge det ut engang. Men, det får nå gå for denne gang.

Peace out, tapere!

Hva syns du om outfiten?

JEG ER TILBAKE!

7
Heihei!
Nå er det lenge siden sist! Jeg har fasktisk ikke blogget på seks dager, hvis jeg har telt riktig. Og jeg skal love dere, det har vært utrolig digg! Jeg har hatt så mye tid til å gjøre andre ting enn å sitte på pc'n og skrive om hva jeg gjør fra time til time. Men jeg skal innrømme. At jeg har savnet det litt.

Jeg ble skikkkelig overrasket over at det har vært så mange mennesker innom disse siste dagene. I går var det nesten hundre stk. Noe som jeg syns er helt sykt med tanke på at jeg har vært så sløv og ikke blogget noe. Men nå tror jeg at jeg er tilbake. Jeg gir det hvertfall et forsøk.Bildeserie med masse stygge bilder er alltid like kult! Jess.
Outfit kommer straks!

Hva syns du om at jeg fortsetter med bloggingen? (hvis jeg gjør det)

JEG ER FJØRTIZZZZ!

14
Heihei!
Som dere vet, så blogger jeg sent på tirsdager, onsdager og torsdager. Så det blir like sent de to neste dagene og.

Men vet dere hva? Gs'en vår har vært og hatt en gymtime sammen med en av klassene fra Bråte Skole. Vi hadde litt turn og lærte dem løft og viste dem gs showet vi hadde på nm. Vi har hatt det samme på skolen vår. Men hallo, det mye morsommere på Bråte! Der var alle med og prøvde de forskjellige tingene. Det gjorde dem ikke her på Aurskog. Vi skal dit i morgen også og gjøre samme opplegget med en annen klasse. Gleder meg!

Og fordi jeg vet dere elsker ramdon bilder...

..Så fant jeg tidenes fjortis-med-masse-sminke-ta-bilder-spieilet-med-suuperkult-speilrefleks!
Bildet er fra da Susann, Sandra og jeg filma til en engelskfilm. Skulle ønske vi kunne gjøre sånt mer. Det var skikkelig moro!

Menne, nå skal jeg koke kaffe til den sykt irriterende og gamle faren min med alt for dårlig tålmodighet og som tydeligvis ikke har to bein så han kan gå og fikse det selv. Der fikk du den pappa! :-)

Er du fan av slike fjortis-speilbilder?
Husk å melde deg på vurderingsrunden under her!

VIL DU BLI VURDERT?

27
Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang en liten vurderingsunde. Så hvis du vil ha en 100% ærlig vurdering av din blogg og tåler litt kritikk så er det bare å skrive ned adressen i kommentarfeltet.Jeg vurderer så mange blogger som mulig, vet ikke når den første vurderinga kommer. Får se.

GO TEAM NORWAY!!

14
Blir helt rørt over hva enkelte av dere har skrivi på innlegget under. Dere er herlige! Og når jeg ser at jeg har hatt 100 besøkende på de dagene jeg ikke har blogget får jeg bare lyst til å gi dere noe igjen for det. Så jeg skal hvertfall prøve å fortsette, men blir blogginga like dårlig som den har vært i det siste blir jeg nok nødt til å ta pause.

Uansett, så var jeg på generalprøven til landslaget i dag. Herlighet så utrolig flinke de er! Blir utrolig imponert. Jeg får bare lyst til å trene ræva av meg for å klare alt selv. Men det er så utrolig synd dette med asken, flyene osv. Skikkelig tragisk at en stygg vulkan skal ødelegge sjangsene for dem tikl å dra på VM! Men ting ser lysere ut, så vi får bare krysse fingrene alle sammen!!Som jeg sa, så får jeg bare lyst til å jobbe som en gal, og se, Jeg er snart nede i venstrespagaten! Dangens høydepunkt. Jeg har tøyd og tøyd for å komme ned, og nå begynner det å hjelpe. Så når jeg har kommet helt ned i den, så mangler bare guttespagaten. Til sommeren sier bare bare!

Krysser du og fingrene for Team Norway?

EDIT: Det blir visst ikke noe verdensmesterskap for Norge i år. Det går ikke noe fly, og utøverne kommer seg ikke til USA. Noe som er utrolig trist for dem, og jeg tror hele cheer-norge føler med dem i dag. Vi får bare fortsette å krysse fingrene og ikke slutte å håpe. I belive in miracles!

BLOGGPAUSE ELLER IKKE?

18

Sorry ass folka. Jeg er ikke i blogghumør for tiden. Har mere lyst til å bare leve livet og slippe å tenke på at jeg må skrive om det på bloggen når jeg kommer hjem. Å passe på så jeg oppdaterer tre ganger om dagen. Jeg har rett og slett ikke tid akkurat nå. Så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. For innleggene blir dårligere og dårligere og alt jeg skriver er bare meningsløst.
Nei, vi får se hva som skjer.

Uansett så stikker jeg opp på aursmoen igjen i dag og. Koselig å være litt sosial veit du.
Forresten, ser dere håret mitt øverst til høyre. Der måtte jeg klippe rett av siden jeg hadde en kjemofloke der!
Herregud, har du sett noe så stygt?

Men nå skal jeg gjøre meg klar. BLOGGES! - håper jeg.

Hva syns du jeg skal gjøre? Ta meg en bloggpause?

WASSSSSSSSSSUP?

6
Sorry assa, har vært ute i hele dag. Sitter hos Julie nå. Vi har laget pannekaker. Yey! Men, derfor dere ikke har hørt så mye fra meg i dag. Så veit dere det. Menne, etter jeg har vært her skal jeg hjem å legge meg,så dere hører nok ikke noe mer fra meg i dag. Uff, føler meg som verdens dårligste blogger.
Jaja.

Hva gjør dere i kveld?


http://bloggurat.net/minblogg/registrere/d97eb6617df1d4a9e90cc5ed4e1b42216e7105b5

VISSTE DU DETTE...?

16


Så.. .var det noe du visste fra før av..?

ANGÅENDE TRENINGSVIDEO...

7
Ja, det er en stund siden jeg har hatt treningsvideo nå. Men det er fordi det har jo vært alt med nm. Og etter det så har vi øvd på nye ting og elementer til summer open. Så da har det ikke vært noenting å filme, siden vi bare har øvd og prøvd ut masse nytt. Men nå begynner vi å få det til så det ser bra ut. Og vi har filmet masse de siste treningene, så jeg skal prøve å få til å lage video snart håper jeg.

Forresten, har dere noen forslag til en sang jeg kan ha? Hadde blitt kjempeglad for forslag.


Jeg fant forresten disse bildene nå. Den øverste er guttespagaten fra i mars, og den nederste er fra to uker siden ellerno. Det er litt forbedring på en måned da!
Jeg skal komme ned i den innen sommeren!

Har du forslag til sang?
Kommer du ned i guttespagaten?

TRRRRRRRRRENING I DAG OG.

8

I dag er det trening igjen. Og for dere som lurer, så har jeg trening nesten hver dag, sånn rett etter skolen. Så det blir fort veldig travelt.  Jeg har egentlig superdårlig tid, for Lotte kommer om ikke lenge. STRESS!

Haha, tok et webcambilde fra i sommer jeg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg klipte bort så mye at det håret da. Hvis jeg ikke hadde gjort det hadde det vært kjempelangt nå.

Hva er dine planer i dag?

I'm living the good life!

10
Jeg tror egentlig at det var ganske lurt at jeg tok datafri i går jeg. For jeg fikk øvd masse til prøven, og følte selv at jeg hadde vært så flink. Og tenkte at prøven kom til å gå ganske greit. Men så kom jeg til første timen i dag og fikk prøven. Så fant jeg ut at det jeg hadde øvd mest på hadde hun ikke tatt med!

Jeg hadde øvd mest på de forskjellige retningene og masse innenfor med, og den vediske perioden. Også hadde hun tatt med sånne ting som Bhakti, matra og puja. Jeg veit da søren hva det er fornoe. Åh, irritasjon! Nok en gang, jeg misliker rle!

Nok om det. Jeg skal straks på trening. Og dette må være første gang på lenge at jeg ikke har dårlig tid på å rekke bussen. For nå som det er så fint vær så sykler jeg hjem isteden for å gå. Og da tar det bare fem minutter, ikke en halvtime. Det er så digg!


Jeg elsker ipoden min!


Og de herlige tøyskoene mine. Elsker å kunne gå med dem nå. Sorry for at jeg har stygge sokker. Men hadde visst ikke ankelsokker i dag. Hehe, sånn i tilfelle noen skulle lure.

Menne, vi blogges!

Går du, eller sykler du hjem fra skolen?

JEG TROR JEG TAR DATAFRI I DAG JEG.

7
Jeg fant ut at jeg måtte på bibeltreff i dag, også har jeg trening om litt i tilegg til at jeg har jo prøve i rle i morgen. Så jeg tror det kan være lurt å ta datafri i dag. Jeg kommer aldri til å få gjort noe fornuftig om jeg blir sittende på pc'n ikkesant.

Men jeg skal sitte ute på verandaen og nyte det fine været før jeg stikker på trening. Det står en frossenpizza i ovnen, det er 20 grader i sola og jeg fant litt dots i skapet. Kan livet bli bedre nå?

Hva skal du i dag?

OUTFIT 12.04.10.

3

Jeg kjørte et enkelt outfit i dag jeg.

Genser fra bikbok, singlet fra gina tricot, bukse fra voe, sko fra bianco, kjeder fra cubus og pærleøredobber fra ?

Guess what?! Jeg glemte igjen rle boka på skolen i dag. Flott! Nå får jeg ikke øvd noe på det i kveld. Og jeg har trening i morgen. Noe som vil si at det ikke er så mye tid å øve på. Ah, murr. Men jeg får gjort noe naturfag da. Lese litt om pubertet, sex og samliv er jo alltid like koselig.

Hva syns du om outfiten?

Digg dag, rett og slett!

4
Det var egentlig ganske greit med skole i dag. Trodde det skulle bli sånn slitsomt etter helgen, men det gikk fint. Mye bedre nå som det har blitt vår. Det får liksom humøret skikkelig opp. Er klart bevis når ikke angang tanken på at vi har prøve om buddhisme får meg til å stønne.

Jeg har vært ute i sola med Leiv i noen timer nå. Han spurte meg istad om jeg ville bli med opp på aursmoen en tur, bare for å være litt ute liksom. Det var skikkelig digg! Vi kjøpte oss litt epler og satt på kunsten og så  små barn spille fotball. Er så deilig å endelig kunne få gjort sånn. Har savnet det så sykt. Man får liksom ikke gjort sånn om vinteren. Det var veldig koselig da.
Sol i annsiktet er jo alltid like digg.

Men jeg hører at rle boka ligger nede og roper på meg og sier at jeg må lese litt om buddhismen. Eller var det hinduismen. Nei, tror jeg var buddhismen assa. Same shit! Reiligioner begge deler. Poenget er at jeg har prøve om det på onsdag og jeg kan ikke så alt for mye. Jeg må også få bedre karakter i rle for å få opp snittet mitt litt. Den trekker så utrolig ned - ja, jeg suger veldig i rle.
Kunne sagt at jeg hater rle. Men hat er et veldig strekt ord. Så jeg veldig heller å bruke ord som misliker, liker ikke og slikt. Så jeg misliker rle på det strekeste!

Det kommer forresten outfit om litt.

Fler enn meg som "misliker" rle?

Hei, dette er et innlegg uten mening!

9
Akkurat for øyeblikket kjeder jeg meg skikkelig. Jeg er supersliten egentlig. Selvom jeg egentlig ikke burde være det, for jeg fikk ikke trent så mye etter bursdagen. Vi ble litt sene, så jeg kom en time for sent på trening - flott. Også var det ikke så veldig mange der i dag heller. I tilegg til at jeg var sykt støl. Men jeg sikra litt flik flaker og var front da. Har også et blåmerke på brystet etter at Bethina gjorde heel twist.

Jeg er forresten veldig mett etter middagen i dag. Vi hadde hjemmelaget pommes frites, det var skikkelig fancy med potetdeler tingen. Også har jeg vært litt ute, siden det var herlig vær i dag. Så ja, har vel egentlig ikke gjort noe særlig. Jeg vurderer å gå ned og rydde vekk litt klær fra sodaen min da. Hm. Kanskje jeg skal gjøre det? -Ja, det var lurt!
Bare sånn for å slenge med et random bilde. Et av de som vi tok på morgenen i dag. Ser dere forresten Reidar nede i hjørnet der?

Ja, dette ble vel et innlegg som ikke handler om noenting. Men det er vel sånn det blir når det ikke er noenting som skjer. Livet er ikke alltid like spennende gitt.
Fler enn meg som kjeder seg?

Jeg vurderer forresten å ha en sånn visste-dere-dette-om-meg-video. Hvordan høres det ut? Stemmer der ja, eller stemmer dere nei? Haha.

Happy day!

6

Hallo, i dag har jeg og Thea sitti ute på verandaen og spist frokost. Minner meg om sommer. Det var kjempegodt og varmt. Og guess what?! Thea har fått sokkeskille. Jeg er ikke litt misunnelig i det hele tatt da. Jeg er fortsatt like bleik på alle kroppsdeler. Men bare vent. Jeg skal være såpass mye ute i sola at jeg skal ta henne igjen!

Nå har jeg gjort meg klar for å dra i bursdag til onkelen min. Men jeg får kun vært der i en time ellerno, for jeg har jo trening på søndager jeg veit du! Haha. Cheerleading er viktigst veit du!
Også har jeg som vanlig hatt en liten shoot med Thea:


//uredigert.

Bursdagsoutfiten består av kjole fra bikbok, jakke fra bikbok, øredobber fra lindex? og sko fra din sko.

Hvor digg er det ikke med sol dere? Det er forresten 20 grader midt i sola. Jeg skal bare nyte det så mye jeg kan framover! Men nå skal jeg dra til onkelen min.

Btw, jeg ble også vurdert på http://seliset.blogg.no/ i dag (linkinga klikka). Herregud så masse fint hun sa om bloggen min. Åh, jeg blir rørt jeg assa!

Hva er dine planer for dagen?

Videblogg! - Thea og madde leeeeker.

7
Her ser dere hva jeg og Thea driev med etter trening i dag mens vi ventet på mamma :-)Hva tycks?


Nå skal jeg se litt mer på nm dvd'en, har gjort det siste to timene nå. Haha, det er kjempegøy!

EDIT: Søren altså! Noe er galt med lyden :(((((( Jeg skal prøve å få fikset det i morgen, imens så får dere bruke youtube greia der. Søren at jeg ikke oppdaget det før. Det må ha sett utrolig teit ut å se på filmen uten musikk. HAHA!

Pus aka reidis aka ridar aka reidar!

6

Jeg var ute for å ta litt bilder av den fine solnedgangen nettopp. Så er jeg sikker på at Reidar så at jeg tok bilder, så han satte seg rett ved siden av meg og poserte. Så da måtte jeg to ta litt bilder av den søte koseklumpen min da  ♥
 

Pusekatten min er fotogen jo.
Og folkens, han er ikke feit som alle skal ha det til. Han har faktisk slanket seg! Så det så :-)
Han er helt klar for bikini sesongen.

Er katten min kul, eller er katten min kul?

Livet, det er helt ålreit!

4

Jeg er så glad for tiden. Alt er så fint og bra! Jeg får drive med sporten jeg elsker, være alle vennene jeg er så glad i og kan bare ha det gøy. Hiha, livet er egentlig veldig fint for tiden. Samtidig som sommeren og konfirmasjonen er rett rundt hjørnet.

En liten smakebit på hva som kommer om litt:

Jeg var ute med Thea etter trening i dag. Vi filma masse og tok litt bilder. Så etter jeg har tatt meg en rask tur i dusjen, så skal jeg begynne å redigere video til dere. Er så lenge siden sist :-)

Jeg er blitt trukket ut til å være med i blogg vs blogg HER! Hadde vært veldig koselig om du ville stemme på meg altså!

Men nå skal jeg vaske bort all den deilige svetten så jeg blir ren og pen.
Hejdå!

Er du glad for tiden? :-)

Skyfri himmel og kosebukse!

7

Det er så deilig ute for tiden. Jeg kan ikke få sagt det nok ganger.
Det er vår! ♥♥♥♥♥♥♥
Jeg kommer til å friste å nevne det hver eneste dag framover, men jeg skal prøve å la vær. Men jeg er så utrolig glad. For jeg har ventet for lenge på at snøen skal forsvinne.

Det er så deilig å stå opp og se dette på andre siden av vinduet.

Ikke annet enn herlig blå og skyfri himmel. Elsker det! Man får bare skikkelig lyst til å gå ut å finne på noe.


Usminka og veeldig sjarmerende.


Så langt så består outfiten av kosebukse, kosebukse og tøfler. Hva er vel bedre enn det på en lørdagsmorgen?

Men nå  har jeg skikkelig lyst til å gå ut å finne på noe. Så jeg ringer itl Rikke og spør om vi skal finne på noe :-)
BLOGGES!

Hvordan er været hos deg?

GAMLE BILDER VEKKER GAMLE MINNER.

11
Beklager for at jeg ikke har blogget i dag. Men jeg bestemte meg for å ha datafri og heller nyte det herlige været som har vært i dag. På det meste var det faktisk over 20 grader i sola! Det er sykt.

Men, jeg blogger litt bedre i morra. Før jeg drar på trening og slike ting. Men nå skal jeg spise seint middag. Pannekaker. Nam!


Fant nettopp dette bildet her, sikkert to-tre år siden. Herregud som jeg savner den tiden. Det var tider det ♥

Hender det at du har datafri?

NOE SÅ SØTT!

8


Herregud, det må være noe av det søteste jeg noen gang har sett! Det er sånt som får deg til å si "aaaaaaaaw!"

Kanskje jeg skal legge ut en film av meg selv som griner fordi jeg elsker Justin, kanskje han kommer og gir meg klem :-)

Slike tekniske dingser er no dritt!

6
Åh, jeg hadde egentlig tenkt å dele med dere at jeg hadde vært så kul å laget med pannekaker til middag. Men så ville ikke det steinalderkameraet samarbeide med meg, og vil ikke legge over bilder. Åh! Jeg som hadde tatt et fancy bilde av sukker og alt :(
Jeg ber av hele mitt hjerte at jeg får et nytt til konfirmasjonen min.

Jason Derulo - In My Head

Den hører jeg på for øyeblikket. Jeg har jo ikke noe bilder å dele med dere så. Æsj, jeg hater teknologi!

Hva syns du om den sangen?

Vil du se på hylla mi?

15
Jeg var jo på ikea forrige uke, og jeg kjøpte noe der som jeg skulle vise dere. Hengte den opp for noen dager siden da men. Det var ikke mer interessant enn en hylle som jeg sulle ha to bilder på. Men! Det er ikke hvilket som helst bilde, det er lagbildene fra nm. Jeg hadde så lyst til å ha dem på veggen ellernoe lignende. Så da fant jeg denne hylla her:


Den fikk en fin plass over sofaen min. Hehe, se hatten min fra juleballet :-)

(litt uklart)


Også er det sånne fine detaljer på bilderammene. Liker'e!

Jeg er så glad i laget mitt! ♥

Hva syns du om den?

Aw, hvor koselig er ikke det?!

7
Jeg må bare fortelle dere en ting! Jeg kikket innom bloggen til Viktoria nettopp, hvor hun hadde skrevet om de bloggene hun leser mest. Jeg ble så glad når jeg så at hun hadde min blogg nest øverst. Altså nummer to. Det var så koselig å se!

Klikk på bildet for å komme til innlegget.

Det er verdt å ta en liten titt innom bloggen hennes. Hun er en kjempesøt jente, som også driver med cheerleading. Det liker vi jo. Fikk ikke prata noe med henne på nm, så det hadde vært veldig morsomt å møte henne en gang. Har jo også lest bloggen hennes en stund :-D

Hehe, det var dagens lille cheer-up. Men jeg skulle jo egentlig ikke blogge i det hele tatt. Jeg har matte lekser til i morra jeg!

Har du vært innom val.blogg.no enda?

Tygg, tygg, TYGGIS!!

8
Haha! Jeg må bare starte med å si at jeg skrev framføringen i storefri i dag for å så ha framføringen i sistetimen. På halve framføringen improviserte jeg bare. Fant på ting der og da, og håpet det ville funke. Og det gjorde det. Hah, jeg overrasker stadig. Er egentlig ganske fornøyd med tanke på at jeg tok det veldig på sparket. Fikk høre senere at det var bra og, så da satser vi på det. Jeg skal fortelle det når jeg har fått karakteren. Men det kan ta veldig lang tid, siden vi har musikk bare èn gang i uka og mange skal framføre.

Bare så dere vet det, så blogger jeg litt seint fordi jeg dro på trening rett etter skolen. Også har jeg dusja og sett på hotel cæsar. Akkurat nå er jeg sint på Pelle. Flere?

Men jeg fikk verdens mest fantastiske overraskelse når jeg kom hjem. Mamma har kjøpt seks pakker med stimorol tyggis til meg. Jeg har vært uten tyggis for lenge nå. Det som er litt trist er at det kan ta bare en uke før alt er borte. Men jeg skal prøve å "spare" litt.

Æsj, sorry for nasty fingre.

Vet ikke om jeg får blogget så veldig mye mer i dag. Med tanke på at det allerede er litt seint og at jeg har lekser. Mye lekser.
Og forresten. Jeg har trening rett etter skolen i morra også. Så jeg får ikke blogget før rundt denne tiden.

Du ju laik tyggis? -Bra england!

LET'S POP!

9
Jeg mener det, den framføringen funker ikke. Jeg klarer ikke skrive noenting. Alt blir bare feil. Jeg gir opp snart. Men jeg kan ikke det heller. For jeg jo gjøre det, vil jo ikke ha annmerkning heller. Men hvis jeg bare jobber de neste fem minuttene, så ser jeg på paradise og så gjøre jeg den ferdig. Ja, det kan funke!

Men første skal jeg spise litt mer popcorn.Namnam! ♥

Liker du popcorn?

Lekser, man må bare elske det!

8
Håret lukter shampoo, jeg er stappmett på lasagnerester og ligger i sofaen med pc'n på fanget og tv'n foran meg. Samtidig som jeg er alene hjemme i huset og kan gjøre stort sett det jeg vil. Kan det blir bedre enn dette? Slæskekvelder er noe av det beste jeg vet.

Men jeg er dessverre nødt til å bruke hele kvelden på å skrive musikkforedraget. Og hvis jeg har litt tid igjen etter det så må jeg øve til rle prøve om buddhisme og hinduisme. Man bare må elske det ♥

Jeg vet ikke om dere husker det. Men jeg hadde en framføring i samfunnsfag før påskeferien. Vi fikk den igjen i dag og jeg fikk 6/5. Mye bedre enn jeg hadde forventet. Jeg ble superglad. Også fikk jeg 5'er på en norskinnlevering som jeg brukte en halvannen time på. Jada.

Haha, bevis i tilfelle dere ikke skulle tro meg.

Men nå skal jeg kose meg videre i kosebuksa mi og framføring og prøve øving. Jess. BLOGGES!

Skal du gjøre lekser i kveld?

HVA VET DU OM POP?

8
Jeg har et lite problem. Jeg fant ut istad at jeg skal ha musikk framføring i morgen. Og jeg har ikke begynt enda. Hjelp!

Vi skal ha framføring om en musikksjanger som vi har fått utdelt. Jeg fikk pop. Det er egentlig helt greit. Men problemet er at jeg vet jo ingenting om pop, og jeg finner ingenting på nettet heller. Åh, irriterende. Så jeg lurte på om noen av dere vet noe som helst om pop? Alt ville vært til STOR hjelp. Eller om dere vet om en sang som er i sjangeren pop.

Vær så snill. Hjelp meg?!

EDIT: Nå fant jeg litt - eller egentlig ganske mye. Det hjalp mye å søke på "popmusikk" og ikke bare pop. Kanskje framføringen min er reddet? :-D

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

8

Iblandt skulle jeg faktisk ønske at jeg hadde en hund. Tenk så koselig a gitt. En som kommer når du roper på den. Som møter deg i døra etter skolen og hopper oppå deg fordi den er så glad for å se deg. En som du kan være ute og leke med, og gå tur med. Som du kan klappe og kose med.

Men på en annen side, så kan det ikke være like morsomt å måtte gå tur med hunden tre ganger daglig og plukke opp ekkel avføring som den legger igjen. Og dra deg ut når det regner fordi hunden har et ekstremt behov for å tisse. Det hadde nok vært greit om sommeren, til tider. Men kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg gått ekstremt lei til slutt. Også hadde je gikke hatt tid. Nei. Katt er greit. Den tar stort sett vare på seg selv.

Men sånn som i dag var det kjempegøy å gå tur med Kyra:


Hah, bjørkelangen er øde!Hun tok scorp... så tryna hun!
Det bildet der er så evig bra! Kyra hopper, også ser det ut som Maiken prøver å fange henne. HAHA.

Sikker på at vi var ute og gikk i flere timer. Var ute kjempelenge hvertfall. Men det er jo bare deilig når været er så fint som det var i dag. Og jeg døde ikke når jeg bare hadde på olajakka. Jeg frøys ikke engang. Er ikke det flott?

Når vi kom inn igjen så datt vi rett ned i sofaen og så på film.

Twilight - new moon. Som alle andre, så elsker jeg de filmene. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg får skikkelig 8. klasse stemning når jeg ser på de. Liker'e!


Spiste såklart litt godteri også da. Og DOTS, jeg elsker dots. Nam!

Etter filmen så gikk vi ut igjen. Vi øvde litt på dansen som vi skal ha på Summer Open og hun gjorde litt scorp. Jeg er sikker på at hun har blitt helt hekta på å gjøre det. Hehe.

Men den er jo egentlig ganske bra da!
Også ba jeg henne om å tøye ryggen litt....


.... imens så tok jeg et lite loner bilde.


Det var en koselig dag da. Absolutt verdig den siste dagen før skolen begynner igjen. Uff, jeg likte egentlig å ha ferie jeg. Jaja, what to do?

Men nå lurer jeg på om jeg ikke skal lage litt lasagne til middag. Eller er det litt seint kanskje? Det får gå!

Jeg klarer ikke å si lasagne riktig. Eller, jeg sier alltid lasanje. Alle sier forskjellig. Noen sier lasang, lasanj eller som meg lasanje.

Hvordan sier du lasagne?

PHOTOSHOOOOOT!

7

Som jeg sa, det ble ikkenoe film i går. I det hele tatt. Vi gjorde egentlig ingenting. Bortsett fra rundt halv tolv når vi begynte med flasketuten peker på. Haha. Men det var kjempekoselig da.

Thea har også overnattet hos meg i dag. Vi lå å så på Harry Potter når vi la oss. Går aldri lei de filmene. Men vi lå vel for det meste å prata. Så vi sovna ikke før i tre tia.
Det er kjempefint vær ute i dag da. Sol og greier. Så da må man jo såklart ut og ta en liten photoshoot.

Dette er forresten dagens outfit.
Olajakke fra h&m, topp fra cubus, singlett fra h&m, bukse fra voe og sko fra bianco.
 ♥

"Kom igjen Thea, vær en tiiiger! Rawr."Dette var fem av 208 bilder. Men halvpraten av dem er skikkelig fail bilder siden vi bare tok bilder helt vilt.

Men nå skal jeg dra til Maiken, så kaster jeg ut Thea. Neida. Menne, stakars Maiken har ventet på meg kjempelenge siden jeg er så treig. Det var egentlig planlagt at jeg skulle være der i tolv-ett tia. Men jeg og Thea våkna jo ikke før halv tolv så. Og som sagt så er jeg supertreig. Jeg drar snart da. Hiha!

Tar med meg kameraet. Så det blire vel noen bilder tenker jeg.
BLOGGES!

Er det fint vær hos deg?

NÅ ER JEG KLAR FOR "FILMKVELD"

8

Nå har jeg ryddet og vasket både på badet og på rommet mitt. Flink jente!
Så nå er det faktisk ett minutt til det kommer folk hit. Vi skal ha filmkveld. Men jeg vet ikke helt hvor mye film vi kommer til å se. Det pleier aldri å bli noe av. Men det er alltid koselig da.


Singletter fra bikbok, tights fra bikbok, kjede bra bikbok, jakke fra bikbok, øredobber fra glitter, armebånd fra bijoux.
Haha, jeg lever av bikbok klær!


Også er Thea her. Hiha. Vi kjører søt i dag ja!


Også bare for å vise dere hvor stiv jeg er etter all tøyingen i går. Auu :-(

Heisann. Nå kom Sindre og. Så jeg må logga av pc'n og være litt sosial snart. Dessuten så hater Thea at jeg blogger.

Hejdå.
Hva er dine planer for kvelden?

SOMMER VS. VINTER!

13
Er du typen som liker best å stå på ski og slalom, eller liker du best å være ute og bade og spise is?
Jeg er helt klart av dem som liker sommer best. Det er ingenting som er bedre enn å våkne om morgenen til blå himmel og steikende sol som stikker deg i øya. Og kun trenge å ta på deg t-skjorte og short for så og gå ut i den herlig sommersolen og få litt brunfarge. Og bade med vennene dine, og være oppe på kunsten med folk. Eller turne ute og bare ha det gøy!

Som dere sikkert skjønner. Så er det fint vær her og snøen begynner å smelte. Noe som vil si at jeg får max sommerfølelse. Ah, sommer ♥

 

Sommer eller vinter? Hvorfor?

Umulig å gjøre ting samtidig som man sitter på msn ass!

13
Sorry for at jeg ikke har blogga!
Æsj, jeg hater å starte innlegg med det. Men her kommer den standard forklaringen på hvorfor. Jeg glemte å blogge før jeg dro på trening i dag. Kom hjem rundt seks og ryddet litt på rommet. Så stakk jeg ut og jogga i en halvtime elns. Så skulle man jo dusje osv. Og spise litt middag. Og plutselig så var det seint. Og jeg får melding av Rikke som lurer på om jeg ikke skal blogge snart.

Også så jeg nå at noen hadde kommentert at jeg ikke hadde blogget i dag. Uff, jeg er glad for at jeg ikke er en toppblogger, men heller har en liten useriøs blogg. For ellers hadde jeg fått slike hver gang jeg er litt slapp med bloggingen. Men jeg tar det som et kompliment at folk legger merke til det, og vil at jeg skal blogge. Det gir meg egentlig veldig lyst til å blogge. Så lenge folk ikke er frekke når dem sier det da!!

Her er noen bilder etter at vi hadde tøyd superlenge på trening i dag:
(sorry for mobilbilder)


Thea har fått så pen scale!


Scorpen til Rikke. Den har blitt så fin!
Legg forresten merke til å kneet på ståbeinet hennes bøyer seg feil vei. Haha!


Æsjæsjæsjæsjæsj!!!! Syke lille unge.

Og som sikkert mange av dere har fått med dere, så er jeg sykt stiv i guttespagaten. Men jeg tøyer som en gærning for å komme ned. Spesielt de siste to dagene nå. Det øverste bildet er fra i går, og de to andre fra i dag..

Det er litt forbedring da?
Jeg gleder meg sykt til jeg kommer helt ned!


Også tøyer til bow da. Skal klare det til Eiker, tror jeg? Ikke bra enda, men stadig forbedring. Haha.


Også klarte jeg overspagat. Hiha. Jeg er happy. Og ja, jeg kommer til å legge ut flere spagatbilder av meg framover og. Dere har sikkert fått med dere at jeg klarer det. Men det blir jo bedre fra gang til gang.

Uff, jeg har brukt sykt lang tid på dette innlegget nå. Ikke fordi det er masse bilder eller at jeg har skrivi 3000 ord. Men fordi jeg har sitti på msn. Åh gud. Nå husker jeg hvorfor jeg aldri er der. Jeg blir alltid sittende å snakke med folk og får aldri gjort andre ting. Nei ass, jeg sverger til face chatten ♥

Men nå er jeg stuptrøtt og sliten. Så jeg natter nå.

Msn eller face chatten?

THEA ER KUL!

6
Jeg blogger bedre senere i dag. Thea er her, og vi skal se på film.
Btw, buksa mi revna ista :-(

EDIT: Får ikke llov av mamma å sitte på pc'n så seint. Æsj, mamma er teit. HØRER DU DET MAMMA?! jeg baksnakker deg på bloggen! Mohahaha. Evil child.
Uansett, Thea har nettopp dratt. Så vi blogges i morra.

ingenting kan erstatte en bestevenn.

9
Tror dere ikke internetten skulle streike i går eller?! Jeg holdt på å bli gal. Ingenting på tv, og ingenting å finne på. Men etterhvert på begynte Harry Potter på tv, så jeg døde ikke. Heldigvis. Hadde også planer om å dra av e liten aprilsspøk med Andreas om at vi var sammen, men internetten streika akkurat i det jeg skulle endre sivilstatus. Så det ble ikke noe av. Også fant jeg ut nå nettopp at Voe og Marckus Ek hadde gjort akkurat det, så da var det kanskje helt greit.

Men, jeg klarte faktisk å lure Camilla da! Mwahah. Jeg er slem. Det er faktisk den eneste jeg har klart å lure sånn at de faktisk tror på det og. Haha. Jeg er forresten skikkelig skuffa. For jeg ble ikke lurt av noen, det var faktisk ingen som prøvde å lure meg. Hva er det fornoe a? Æsj, kjedelig 1. April.

Dere vil virkelig ikke vite hvordan jeg ser ut her jeg fortsatt sitter i morgenkåpa. Så da leiter man litt på pc'n for å finne et bra bilde. Og hvis dere skulle lure - Thea er i New York nå. Dro på søndag. Så jeg har ikke sett henne på superlenge og savner henne kjempemasse :(((
Men hun kommer hjem i dag da. Gleder meg til å se igjen bestevennen min!

Dagens planer består av masse trening og ikke så veldig mye mer. Treningen starter tolv i dag, så jeg må begynne å gjøre meg klar hvis jeg skal rekke å spise og sånn. Det er forresten drita fint vær ute. Så jeg får skikkelig dårlig samvittighet av å bare sitte inne!

Ble du lurt i går?

JEG DØDE I NATT - HELT SANT !

7
Har du blitt lurt noe enda i dag da? - Ikke jeg. Heldigvis. Jeg er så lettlurt at hvis jeg glemmer ett sekund at det er 1. april, så går jeg fem på! Uff, gruer meg allerede. Men jeg er så forferdelig dårlig til å lure folk at jeg tror jeg gir opp hele den greia. Jeg hadde også tenkt å lure dere leserne litt, men jeg kommer ikke på en spøk som er bra nok til at dere kan tro på den, så jeg dropper det.

Planene i dag er å dra en tur på trening. Er faktisk hele tre dager siden siste jeg trente cheer. Det er egentlig utrolig uvandt. Det går max en dag i mellom, som regel. Så jeg gleder meg masse!


Innkjøpene fra i går var
genser og singlet fra bikbok - 2 for 1.
Øyevippeserum fra Lindex - 120? Kampanjepris.
Kjede fra bikbok - 75% husker ikke nøyaktige prisen.
Strikker fra bikbok - 2 for 1.
Og namnam tyggis!


Også noe fra Ikes. Men det får dere ikke se helt ennå.

Men io, klokken er jo mye alt! Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa og har ikke ordent meg eller noe. HJELP!
BLOGGES!

Har dere noen forslag til hva jeg kan lure mamma og pappa med?

,