Fordi bestevennen min disser bestevennen din, LETT!

4
Thea og jeg er veldig søte! Helt sant. Og hvis du ikke tror på meg, så ta en titt litt lenger ned. Hvis ikke det er bevis nok på at vi er søte, så er jeg en shizofren sokk med kugalskap!
Hihi, jeg er veldigveldig glad i Thea! Hun betyr så mye mer enn jeg tror hun skjønner selv. Jeg er så ubeskrivelig glad i den jenta. Og de som ikke kjenner henne, syns jeg helt ærlig jævlig synd på. For de går virkelig glipp av en helt super jente. Det går ikke an å finne en jente som det går an å stole mer på eller ha det mer gøy med.
For å gjøre noe veldig langt noe veldig kort. Jegersåjæveligfuckingsinnirævagladidegthea! Aldri glem det.
ILY! <3
weeeeeeeeee

weeeeeeee

Så mye trening, så lite tid.

0

Faen å mange treninger jeg har nå a! Sånn når jeg tenker på det, så er det veldig mye trening for tia. For jeg går lksom på fotball, cheerleading og nå spinning også. For de som ikke vet hva spinning er så er det sånn på treningssentere at man sitter å sykler i en time :P
Men, uansett. Sånn er timeplanen:
Mandag: FRI! :D
Tirsdag: Spinning 1t.
Onsdag: Fotball 2t. Cheerleading 2t.
Torsdag: Spinning: 1t.
Fredag: Cheerleading 2t. Fotball 1.5 t.
Lørdag: Cheerleading 2t.
Søndag: Fotball 2t.

Det er seriøst åtte treninger på en uke det. Mamma syns det er alt for mye, men, jeg liker å trene. Sånn er det bare. Men det er noen ganger jeg ikke får gått på noen av treningene pga av at jeg faktisk har lekser også liksom. Og skole kommer alltid først. Uansett hva det er. For jeg satser høyt på utdanningen min. Og akkurat nå, så er det liksom det viktigske jeg kan gjøre, hvis du skjønner.
Nå har faktisk mandagen blitt til en av favoritt dagene mine. For det er den eneste dagen jeg har fri og bare kan slappe av. Assa, jeg liker det jeg driver med, og liker alle treningene. Men iblandt blir det veldig mye, og da er det veldig digg med en dag fri iblandt. Og spesielt nå, i påskeferien er det veldig digg. En hel uke med å bare slæske og lade opp. DIGG! Før hatet jeg alltid mandagene, nå liker jeg dem. Det er kanskje greit nok at ting forandrer seg litt. Selvom detta ikke var av de største :P
En av ulempene med å ha så mange treninger er at jeg ikke får så mye tid til venner. Og heller ikke så mye tid til å bare slappe av. For hvis jeg ikke er på treninger, må jeg gjøre lekser. Hvis jeg ikke gjør lekser, må jeg rydde hjemme i huset. Hvis jeg ikke rydder hjemme i huset så sover jeg. Såe, men jeg bruker tiden min ganske godt. Og jeg bruker fritiden min så godt som mulig og prøver å finne på så mye jeg kan med vennene mine. Men det positive er at nesten alle av dem går enten på fotballen eller på cheerleadinga. Så da ser jeg dem alltid der. eller på skolen da. Så man har jo alltids tid til å være sosial.
Jeg bare følte for å skrive det ned. Såe, da ble det nok en sånn uinteressant inlegg. Men det er for det meste det jeg bruker bloggen min til. Å skrive kjedelige ting om meg og mine ting. Sånn er det med den saken bare. Hehe. Men kanskje jeg burde vurdere å være litt sosial med Julie nå. Hehe 

blogges seinere. hjerthjerte.

Sommer, sommer kom til meg. Snø og vinter dra din vei!

1
Seriøst. Nå er jeg så lei av vinteren at du aner ikke! Jeg er lei av vinteren og alt som hører til den. Den kalde snøen, den lave temperaturen, alle de lagene med tykke klær som man må ta på seg. Og når snøen endelig begynner å smelte blir det jo vått overalt. Og uansett hvor man setter beina så tråkker man i en stor vanndam og blir gjennomvåte på beina. Det er så sjukt irriterende, og jeg begynner å bli ferdig med det ass.
Nå er jeg klar for sommer. Sommer med sol, bading, lite klær, solbriller, is, smoothie, shopping og ikke minst gutter. Det skal bli så digg! Jeg har så mange planer til sommeren, så jeg veit ikke om jeg kommer til å få tid til alt. Jeg skal bade massemasse. Sole meg så jeg blir kjempe brun, for det trenger jeg virkelig assa! Også skal jeg være masse på kunsten. Dra opp dit på morran og være der til seint på kvelden. Litt sånn som i fjor :P Også skal jeg på tusenfryd. Noen som vil bli med? Også skal jeg shoppe til jeg ikke gidder mer, eller til jeg har brukt opp alle pengene mine. Også har jeg tenkt å bruke noen av de klærne jeg har kjøpt i vinter. I løpet av vinteren har jeg kjøpt så masse sommerklær som jeg må bruke. Jeg har liksom kjøpt kjoler, skjørt, topper, t-skjorter, shortser osv. De MÅ bli brukt litt assa. Også skal jeg kose meg masse, og bare nyte alt det sommeren kommer med!
Tror aldri jeg har gledet meg så mye til sommeren før som jeg gjør nå assa. Jeg gliser bare ved tanken på hvor digg det skal bli. Seriøst. JEG VIL HA SOMMER!

Og i går så var Julie så snill at hun lagde en header til meg. Da ble jeg glad, for den ble veldig søt <3 Hun brukte photoshop på pc'n min. Den skjønner ikke jeg en dritt av assa ._. Julie MÅ lære meg litt. Ikkesant? *babyface* Men, uansett, her er den.


Påskekos med Julie! <3

0

Da var det påskeferie igjen da! Og gjett om det er deilig? Det skulle vært sånn hvertfall en uke i måneden ass! Det hadde passa meg veldig bra igrunn. Så langt denna påsken har jeg: vært i Sverige, spist masse godteri, vaska klær, shoppa med susann og sandra, nesten kommet over 20 000 sendte sms på mobilen og lekt i en heis! Ganske så gøy skal jeg si deg.
I dag så sov jeg ganske lenge til en forandring. Jeg pleier alltid å stå opp sånn i åtte tia og sånn i ferier, og er skikkelig sånn morgenmenneske, Men i dag sov jeg faktisk til halv elleve. Hehe, ja, jeg stod opp og spiste frokost og lagde kaffe til pappa og sånn. Men litt seinere fikk jeg en melding av Julie som spurte om vi skulle finne på noe. Så litt seinere på dagen så gikk jeg bort til henne. Og der blei jeg visst x) Spiste mat der og greier da. Løvstek og sånn potet greier. Namm, det var veldig godt! Også etter det har vi bare hatt det veldig koselig. Prata litt i telefonen og spilt litt gitar, sett på tv og spist godteri. Hun prøvde også å lære meg å spille den sangen hurt. Som han Jonny Cash synger, eller hva han heter fornoe. Men uansett, men jeg fikk det virkelig ikke til assa. Herregud, de gitar skillza mine er ikke akkurat veldig høye. Jeg burde virkelig få noen av Julie assa! Og litt av sangstemmen hennes. Det trenger jeg virkelig assa.
Jeg hadde ikke veldig lyst til å dra herfra, så derfor spurte vi om jeg fikk sove her da (: hehe, får håpe at vi ikke sovner så seint da. Selvom klokka snart er 01.00 allerede!! Menmen, jeg dør nok ikke..

Og hvordan blei det med de bildene jeg skulle legge ut av meg og Martine da? Nej, de kommer kanskje i morra.. Hehe, hadde glemt det med laderen og pc'n min når jeg skreiv det. Men assa, laderen din broren til julie passa til pc'n min! Så nå får jeg hvertfall brukt den til jeg skal hjem igjen i morra. Yey me!

Men nå får jeg nesten finne på noen annet enn å sitte å skrive masse uinteressante ting som ingen gidder å lese uansett. Såe, blogges senere!

,