Bilder fra NM 2012 - dag 1

12

Herrefred, jeg er så sinnssykt treg at det ikke skulle vært lov engang. To uker siden nm, og jeg har ikke postet noen bilder. Ganske teit med tanke på at jeg har redigert ferdig mye av bildene, og lagt ut ca halvparten på facebook. Men sent eller ikke, her er hvertfall bildene fra dag 1. Noen av de er hentet fra facebook.


Bildet er hentet fra facebook. Eneste som skjedde første dagen, på fredag var at jeg var kjempegira, glad, overivrig, og stoooka over å være på nm. Føltes helt uvirkelig nesten. Og jeg løp stort sett rundt overalt og hadde dårlig tid med å si hei til folk og se på alle de flinke ps folka. Bra dag! 

Bildet er hentet fra facebook. Multitasking mens vi fikser hår og sminken til Rikke da!Bildet er hentet fra facebook. 

Bildene er hentet fra facebook.  Bildet er hentet fra facebook.  Bildet er hentet fra facebook.  Alltid den gode følelsen etter en rutine ♥ 

Bildet er hentet fra facebook.  

Søte Anita som kom bort og ville ta bilde med meg, og sa at jeg var forbildet hennes. Søteste ♥ Utrolig koselig!Tok x-antall stygge bilder sammen med Alex, men jeg tror jeg skal spare dere for de. Eheh. 

Beskriver humøret mitt hele den helgen egentlig. Var veldig, veldig glad!

Har så mange flere bilder jeg egentlig kan legge ut. Men dere som er venn med meg på facebook får bare sjekke albumet mitt, for alt blir lagt ut der. Bilder fra banketten og dag to kommer. Forhåpentligvis om ikke så lenge. huff, jeg er så treig med ting altså! Men kommenter litt da, dere som fortsatt er inne og sjekker bloggen min. Så er det faktisk større sjangs for at jeg tar motet til meg og bare setter meg ned å gjør det litt før det har gått evigheter.
 
Hva syns du om bildene? 

SCL Shining Star nm 2012

10

Dette har helt klart vært den sykeste konkurransen jeg har vært med på noensinne. Det er den beste og vanskeligste rutinen jeg har vært med på siden jeg startet på cheerleading, den morsomste, feteste og den som har fått mest applaus fra publikum. Har heller aldri fått så mye skryt etter en rutine noen gang! Har vært så utrolig morsomt å gå rundt i den blå drakta denne helgen, og jeg er så ufattelig stolt over å kunne si at jeg går på et av norges beste coedlag. Shining star  kunne ikke tenke meg et bedre lag!

Er så utrolig fornøyd med innsatsen til alle på laget de siste ukene før nm. Eva var redd for at hun hadde laget for tøff rutine for oss, og det føltes så deilig å kunne bevise at det hadde hun ikke. Å vise at vi kan naile denne rutinen og få det til å se bra samtidig som vi smiler gjennom det hele. Absolutt alt var kanskje ikke 100% perfekt, men jeg er veldig fornøyd og koser meg hver gang jeg ser på video av rutinene våre.

SCL SHINING STAR 


Dag 1

Dag 2

Skal legge ut video av kick trippelen min, jeg. så alle kan se at jeg faktisk klarer det med tanke på at jeg på magisk vis klarte å faile på matta begge dagene (gikk fint på oppvarming nemlig). Må også skryte litt av turningen til folka, Camilla og jeg kom over flikk flakk sperra og begge kjørte, Tomas har lært seg skru, Iselin gjorde araber flikk salto og Aleks og Emilio kjørte utrolig bra turnserie! ME GUSTA


Hva syns du om rutinen vår på nm? 

Kommer masse flere innlegg om nm. Har sikkert 500 bilder jeg må gå gjennom og redigere. Siden jeg kom hjem har jeg tilbragt hvert ledige sekund med kjæresten (savnt han litt i helgen da, hehe) vært på trening, og resten har jeg vært syk. Men jeg lover at det kommer, bare litt senere enn planlagt!

Alle mine cheerkonkurranser

17

Den første er Eiker 2009. Da hadde jeg gått på cheerleading bare et halvt år sammen med resten av twisters. Hadde faktisk helt glemt alt om denne rutinen! Det er ikke en superbra rutine, men det er den første konkurransen jeg og twisters som klubb noen gang var med på, og vi hadde jo faktisk med saltotoss. Morsomt å se hvor alt startet!

Nm 2010. Kan se litt forbedringer fra Eiker. Husker vi ble omtalt som de små rosa ellernoe.


Nm 2010. Gs'en vår, som var ganske ny. Husker fortsatt den rutinen, veldig morsomt. 


Summer Open 2010. Ble kun gs'en vår som stilte, ikke hele laget pga en brukket finger. Denne rutinen kommer jeg aldri til å glemme. Ble mye gledestårer etter vi kom av matten etter en feilfri rutine og vår første pallplass. Var også vår siste konkurranse som denne gs'en.


Nm 2011. Neste konkurranse ble ikke før nm, hadde kyssesyken under Eiker. Ble siste rutinen min sammen med Twisters.

Nm 2011. En litt ny gs fra året før. Men syns likevel vi kjørte bra til at vi hadde trent lite sammen. 

Em 2011. Etter nm byttet jeg til Tigers og fikk vært med All Girl Elite til em. En helt utrolig opplevelse. Ble riktignok min eneste konkurranse med Tigers, men var helt utrolig gøy å få være med på. Veldig gøy og spennende å få være med på et litt bedre lag nivåmessig, kommer aldri til å glemme dette!


Eiker Open 2011. Da hadde jeg byttet til Lakers og det var første gang jeg stilte med et coedlag og første konkurransen jeg stod på høyrebenet. Helt utrolig følelse etter rutinen var ferdig, alle klemmer hverandre, ler, smiler og det er den beste følelsen jeg har hatt etter en konkurranse noen gang.


Eiker open 2011. Starlets. Vi satser på å kjøre bedre på nm, say no more.Nå gleder jeg meg skikkelig til jeg kan legge NM 2012 inn i lista over alle mine cheerkonkurranser. Og forhåpentligvis vil det bli den beste rutinen jeg har kjørt noengang. Kun 11 dager igjen nå, og jeg gleder meg skikkelig, har ikke ord engang ♥
Hvor mange ganger har du stått på matten til sammen?  

the worlds greatest

12,