Everything will be just fine, everything will be alright!

13Just remeber.. Everything will be okey in the end, if it's not okey it's not the end! ♥♥♥

Min tid på twisters er herved over..

27

Jeg har nå gått på twisters i litt over to år, og de to siste årene har betydd så uendelig mye for meg. Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte..
For det første så har det forandret meg på veldig mange måter; jeg har fått mange nye venner som jeg har knyttet meg forferdelig mye til, jeg har fått oppleve masse jeg ellers ikke ville ha fått og jeg har funnet den sporten jeg kjenner jeg virkelig brenner for. Den sporten jeg i skrivende stund aldri noensinne kunne tenke meg å slutte med. Den sporten som jeg elsker ♥

Twisters har gitt meg veldig mye. Både når det gjelder erfaring og det å være i et godt treningsmiljø. Vi har alle startet helt fra bunnen. Null erfaring som hverken cheerleadere, turnere eller dansere. Noe som syntes veldig under vårt første show.


Haha, veldig uerfarne og nybegynnere. Men vi var søte da? Selv med stygge, rosa skjørt.

Twisters har som klubb også hatt mange opp og nedturer. Det har vært tider hvor twisters har vært en drøm og gå på, og treningene har vært høydepunktene i uken min. Men det har også vært mange nedturer. Perioder hvor det har nærmest virket som om "dette er slutten, det er her det ender". Men klubben har hver gang på mirakuløst vis hentet seg opp igjen. Og fått nivået opp dit det var tidligere.

Den største nedturen vår, husker jeg var etter sommeren 2010 - Tre utøvere byttet klubb, mange sluttet og vi var 12 (?) igjen på senior laget. Det virket absolutt som slutten, og jeg husker jeg gråt mye den perioden. Jeg skrev også et langt og sentimentalt innlegg om det HER

Men dere må alle vite, at selvom det som skjer nå, skjer. Mente jeg alt jeg sa den gangen. Jeg ville kjempe for laget, jeg nektet å gi meg, og skulle bli der to the bitter end. Og det føler jeg nærmest at jeg har gjort. For til tross for alt som har skjedd har jeg blitt hos dere. Vist min tillitt ovenfor laget og kjempet for dere. Men jeg føler nå at tiden for meg på twisters er ferdig..

Det har vært utrolig morsomt å trene med dere dissse siste årene, og dere har gitt meg veldig mye. Og jeg er veldig glad for alt. Og jeg er ikke minst veldig glad i dere alle! Aldri glem det ♥
Så nm var altså siste gangen jeg stilte i twistersdrakt på konkurranse. Veldig trist, samtidig som jeg ærlig skal innrømme at det skal bli litt godt og. 

So come on croud, and yell with us; LET'S GO TWISTERS. LET'S GO TWISTERS!!!

Cause today, is a good day!

8I dag skal bli en fin dag ♥ Jeg bare vet det.

Innkjøp - litt smykker!

9

I dag har jeg vært og sett på gs uttaket til twisters, men jeg og Thea dro innover en time tidligere og gikk litt rundt på senteret først. Jeg stod lenge og lurte på om jeg skulle kjøpe meg disse smykkene eller solpudder. Men endte til slutt med å kjøpe smykkene og bestemte meg for å spare penger og kjøpe pudder fra glo minerals isteden. Ja, regnet med at det er noe alle lurte på.

Hva syns du om smykkene?

Innkjøp fra nm!

11

Man kan ikke dra på cheerkonkurranser uten å kjøpe seg hvertfall èn shorts og èn sløyfe. Det er rett og slett umulig. Jeg har hvertfall aldri klart det, ikke under årets nm heller. Skulle egentlig vist dere dette for en uke siden, men jeg har rett og slett glemt det. Vel, her har dere innkjøpene mine fra nm:


Den blå shortsen var på salg og kostet 50,- var bare to str igjen, så den er litt stor. Den svarte, kjempefine, kostet 150,-

Verdens diggeste bukse. Alt for stor til meg, men var på salg til 50,- så jeg måtte. Den er godt brukt allerede.


Selvfølgelig nm t-skjorta. 130,-

100,-
Fineste sløyfa. Kjøpte den fordi den matchet skriften på den svarte shortsen, fant ut etterpå at det var lik som all female hadde. Haha, tilfeldig? Ja.
 
Hva likte du best? Hva kjøpte du deg fra bodene på nm?

BLOGGFRIIIIIII

8

Må nok ta meg bloggfri i dag. For mye å gjøre rett og slett. Nå skal jeg trening med Tigers all female, ønsk meg lykke til ♥
Oi, hadde ikke tid til å laste opp bilde heller. HADE! 

Photoshoot med Rikkepus!

17


Var litt kaldt ute når vi tok bilder, så hendene våre ble kjempeekle. Æsj.

Åh, jeg er så glad i den jenta der jeg! Hun er rett og slett herlig ♥
Hva syns du om bildene?

A hundred hearts would be too few to carry all my love for you!

9

Åh, jeg er så utrolig glad i dere tre. Dere aner ikke hvor mye dere betyr for meg ♥♥

Treningsvideo - februar!

11


Denne lagde jeg for veldig lenge siden, starten av februar. Men har hatt mye problemer med å få lastet det opp. Har faktisk ikke gått før nå. Jeg redigerte ikke ut hele sangen heller, for jeg ble rett og slett så lei sangen.

Hva syns du?

Turntrening på Årnes Turnforening!

12

På onsdag var Sofie, Lotte, Thea og jeg på Årnes turnforening for å.. vel, turne. Det var Sofie som hadde fått vite om dette, og vi ville være med for å prøve litt. Og det var så gøy! De hadde to airtracker, trampetter, trampoline, en sykt engasjert trener og flinke turnere!

Satt sammen en liten video fra treningen. Turte ikke filme så mye, siden det var første gangen vi var det osv. Men vi har funnet ut at vi skal gå der fast framover, to dager i uka, så da kommer der reine turnvideoer framover!


Noe av det som var det morsomste var at alle vi utviklet oss etter bare den ene treningen. Thea gjorde flikk helt alene for første gang, Lotte gjorde araber flikk, Sofie gjorde masse framlengs salto og jeg gjorde araber strak (vet det er litt mer flikk uten armer, den skal finpusses neste turntrening!)

Hva syns du om videoen? Kunne du tenkt deg fler turnvideoer?

Rutinene vår på nm 2011 - gropu stunt!

4

Da var endelig nettet tilbake. Så kommer disse innleggene nå!

Jeg starter som flyer.

Har ikke så veldig mye å si om hvordan det gikk med gs'en. Vi kjørte forholdsvis bra begge dagene, litt bedre tic up til heel på lørdagen og doblene mine var bedre da, men det har ikke ikke video av. Før scorp delen min skulle vi egentlig gjøre tic toc, men vi datt i den på lørdagen og tullet litt på oppvarmingen, så vi gjorde den om nesten rett før vi gikk ut på matten! I tillegg så tullet ikke Marie i delen sin første dagen.
Vi kom videre til søndagen, noe som vil si at vi slo ca halvparten av gs'ene og det var det som var målet vårt! Så vi er fornøyde. Vi slo til og med gs'en til treneren vår på lørdagen. Ble en 7. plass til slutt.


Videoen konverteres, kommer opp snart.
Juniorene. Åh, de skal ha mye creds, for de har ikke fått øvd mye på showet sitt. Og de måtte bytte hele ene stunteserien på torsdagen før nm, når Emilie skulle gjøre 180 til prep og twiste ned isteden! Videoen er fra søndagen, så de kom videre. Kjørte mye bedre på lørdagen de og, uten fall i scorpdelen. De endte opp på en 9. plass tror jeg.

Det tar livet av meg å ikke ha nett når jeg har så mye å blogge om!

8

Har ikke hatt noe nett disse siste to dagene, derfor det har vært litt slapt med opdateringer det siste. Noe som nærmest tar livet av meg, for jeg har så mye på hjertet jeg vil få ut. Fortsatt masse fra nm jeg ikke er ferdig med å snakke om (ja, dere får se gs'en og), mange videoer jeg skal legge ut og ting jeg har gjort de siste dagene nå. Jeg vil blogge! Tuller ikke..

Vet ikke hvor lenge til jeg blir uten nett (er på skolen nå, og låner nett der), men fram til da så får jeg bare skrive innleggene og fikse bildene og lagre som tekstdokument, så kopierer jeg, limer inn så får dere lese blogginnleggene som det skjedde i skrivende stund, selvom det var flere dager siden. Ja, det var lurt.
Så da snakkes vi om.. Nei, vet ikke når vi snakkes igjen. Dere får bare følge med. Imens får dere kose dere med et bilde hvor jeg ser ut som en chainiiise.


Fler som syns det er veldig koselig å ikke ha nett?

Rutinen vår på nm 2011!

14

For dere som ikke var der for å se det, tenkte jeg at jeg kunne legge ut video av rutingen vår på nm. Legger ut både fra oppvarmingen og fra vi stod ute på matten, fordi a-framen ikke stod ute på matten og fordi dobbeltwisten min var mye penere under oppvarmingen.

Er også noe jeg må få sagt/forklart før dere ser. Og det er at dette var første konkurransen for over halve laget, så de var mildt sagt shitnervøse. Dette var min femte konkurranse, så jeg slapp heldigvis unna den værste nervøsiteten. Det gjorde at alt ikke gikk så bra som vi skulle ønske. Men vi hadde i utgangspunktet et bra show, som alle har klart å stå på før!
Dersom dere skulle lure på hvor jeg er, så turner jeg helt i starten (mamma fikk ikke filmet det ordentlig, men jeg gjorde araber tempi), er i midten på rop og hopp, til høyre i heel delen, og midten i scorpdelen og dans. 

Som dere ser så gikk det ikke så supert ute på matten, har kjørt mye bedre på treninger og generalprøver. Men det var mye takket være nervøsiteten. Haha, er litt morsomt 1.40, hvor jeg er den eneste som står igjen og dobler ned, uff. Jeg er ikke sikker på hvilket plass vi kom på, men vi kvalifiserte oss dessverre ikke til søndagen. hadde det ikke vært for fallene våre, så hadde vi kommet videre. Jaja, det kommer flere konkurranser!

Hvordan gjorde laget ditt det på nm?

Todays outfit #220311

8
Blusen har jeg lånt av Thea, den er fra h&m. Også må jeg takke mami som tok bildene for meg i dag, og.

Hva syns du?

NM i cheerleading og cheerdance 2011 - the time of my life!

16

Helgen har vært forferdelig hektisk, stressende og utrolig herlig! Absolutt null tid til pc, eller kontakt med folk utenom cheerverdenen. Alt har gått i ett siden jeg stod opp lørdag morgen fram til vi dro hjem etter premieutdelingen søndag kveld. Det har virkelig vært en fantastisk helg.

Har masse bilder til dere, så skriver litt underveis:

Disse jentene, pluss Thea og Catharina kom jeg på rom med. Var veldig, veldig koselig. Vi sov sammen på hemsen alle seks begge nettene. Vi hadde forresten tatt med oss sick mye mat! Var egentlig veldig heldig med det når vi ikke fikk frokost på søndagen!

Trøtte morratryner ♥ søte!

Virkelig verdens søteste!

I disse hyttene bodde vi. Fikk ikke tatt ordentlig bilde av hele hytteområdet, men det var stoort! Var som en liten cheertown, der hvor allt går rundt i drakt og sløyfer hele dagen, og tar bilder av hverandre ute i heel og scorp.Var to veldig søte som lånte kameraet mitt i en halvtime og ga meg masse fine bilder å legge ut ♥

Flinke juniorene våre!!!! Emilie som står i scorp.

Og her er fellesen til junior, de kjørte et supert show!
Jeg lekte forresten skikkelig trener for dem (er forsåvidt halvveis trener for de en gang iblandt da, hehe), og var med dem under oppvarmingen, fulgte dem inn på matten og løp ut med dem etterpå, akkurat som en trener. Hahah, gøygøy! Trener for en time :DD

Søte Sofie!Så var det vår tur til å gå til oppvarmingen. Uh, da hadde jeg sommerfugler i magen! Viser video i morgen, og forteller mer om det da, samme med gs'en vår og juniorene!

Thumbs up!

Alle pyntet og klare for bankett! Som jeg og Thea kom en halvtime for sent til og fikk egentlig ikke plass, så vi satte oss på hjørnet av bordet der Frida satt, det blei trangt.

Også var Admiral P der og hadde minikonsert, ikke akkurat samme som i fjor da A1 var der. Resten av banketten  var egentlig ganske skuffende og, ekkel mat som var tørr smakte bæ** (litt fordi jeg er så kresen på mat og, da), det var ikke dessert og hele greia var ferdig på to-tre timer.. Ja

Søte theamin!
Jeg glemte å få noen til å ta bilde av hvordan jeg så ut på bankette, da. Men jeg valgte den røde kjolen, som fikk så og si like mange "stemmer" som den hvite. Burde nesten tatt bilde av det, når det var hele 71 (!!!) stykker som hadde tatt seg tiden og kommentert på det innlegget. Det er kommentarrekord på et innlegg som ikke var en konkurranse. Thanku!Thea er sick myk. Dette her er helt uten å ha tøyd, på flere uker faktisk!! Hun klarer faktisk deadly hvis hun tøyer nok, skulle seriøst vært flyer, hun.

Jentene minee ♥♥

Så var det tid for premieutdeling!!!
Må spesielt gratulere SCL Starlets med en 2. plass, NRC Tigers Senior Coed Elite med 2. plass, NRC Tigers Junior Elite med en 1. plass (!!!), Sirens Senior Elite (riktig?) med en 1. plass, og som alle skal videre til EM!!!
Og ikke minst SCL Shining Star med 3. plass og Eagles Flying Higher med en 3. plass. Veldig fortjent alle sammen, GRATULERER ♥♥

Også Tigers som vant fair play prisen! Ingen annen klubb fortjente den like mye som tigerene!

Etter premieutdelingen var det egentlig på tide å dra, men først måtte vi ha en liten shoot med Lotte.

Ahw, jeg er så UTROLIG glad i dere alle tre ♥♥

Det der er shæsten min, vet du det?

Så var det dessverre på tide å sette seg i bilen og ta turen hjem igjen. Utrolig trist, var i emohumør den første halvtimen fordi jeg absolutt ikke ville dra derfra. Men etter det ble det stemning i bilen; Plutselig, helt ut av det blå, brøt Marie, Thea og jeg ut i tidenes største latterkrampe. Aner ikke hva det begynte med, men det fortsatte med at alle hadde så stygg latter at vi bare begynte å le enda mer. Holdt på i en halvtime, tuller ikke. Gud, jeg ble støl i magen!

Må jo selvfølgelig komme med noen klisjèord på slutten her; Dette har vært en helt fantastisk helg, virkelig minner for livet! Jeg har møtt mange gamle kjente, og noen nye. Var også noen søte blogglesere som kom bort - det er koselig det. Blir såå glad. Dere seahawksjentene må vite at dere er utrolig søte!
En hel helg hvor det er non stop cheerleading og jeg kan gjøre det jeg elsker dagen gjennom - det er livet, det. Kan faktisk ikke bli bedre. Helgen med twistersjentene mine har kort sagt vært helt suuuuuper ♥

Hvordan var NM for deg?

Fremme på Brunstad

14Etter noe som skulle vært to timer i bil, men som endte opp med fire timer (kjørte fram og tilbake i tønsberg hvertfall fem ganger, og rundt samme rundkjøringen seks ganger. Jeez!), har vi endelig kommet oss til Brunstad, funnet rommet vårt, hilst på noen herlige mennesker og er i full gang med å lage tomatsuppe til kveldsmat. Har ikke annet å si enn at jeg er i himmelen akkurat nå.
   Men i kveld skal sløyfene gjøres ferdig, for vi skal være på matten klokken elleve(?) i morgen. Såe, jeg sier natta til alle dere mennesker som skulle sitte der hjemme i sofaen deres, eller i deres egen leilighet her på Brunstad. NATTA! ♥

Nå reiser jeg snart åvgårde til den beste helgen i mitt liv..!

9

Tenk, om bare en time så drar jeg til nm. Herregud som jeg gleder meg, har nesten ikke ord for det engang! Det føles nærmest helt uvirkelig at vi skal dra i dag. Helt uvirkelig! Jeg vet ikke om jeg får blogget noe mer i dag, kommer antakelig til å være helt i hundre helt til jeg sovner. Jeg kommer til å blogge litt fra nm, men ikke forvent mer enn maks tre innlegg i løpet av helgen.

Anyways, hvis du ser meg så syns jeg du kan komme bort å si hei. Er så koselig ♥Skulle egentlig legge ut en video i dette innlegget til dere, men internettet bestemte seg for å klikke når videoen var på 96%.. 96, dere!!! Åe, da ble jeg sur. Men hvis jeg rekker, kommer den før jeg drar etterpå.

UÆÆÆÆÆ. GLEDER MEG SÅNN!!!

Tar meg en tur til cheerdrømmeland!

9

Det er virkelig ingenting annet som står i hodet på meg enn nm, pakking, nm, cheerleading, nm, nm og nm. Gleder meg så vilt at det skulle nesten ikke vært lov. Er egentlig ikke noe vits at jeg blogger nå heller. For alt jeg har å snakke om er nm, og at jeg drar i morgen!! Men syns bloggen trengte litt mer enn èn oppdatering i løpet av dagen. Jeg er superdupersliten, det er seint og så jeg skal ta kvelden nå. Og få en velfortjent god natts søvn. Jeg skal ligge og drømme om nm i natt. Skal inn i cheerdrømmeland ♥ Vil du bli med meg dit?

I morgen drar jeg til nm i cheerleading og cheerdance!!!!!!!

19

Tenk, at om ganske nøyaktig 24 timer er jeg i Tønsberg på nm i cheerleading og cheerdance. Om 40 timer vil jeg stå på matten på Brunstad Conferance Center sammen med resten av Twisters, klare til å kjøre showet som vi har øvd på i mange måneder foran alle dere! Om bare tre dager er den helgen jeg har gledet meg til i evigheter over. I morgen reiser jeg til nm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den fortjener mange utropstegn!!!

Jeg har akkurat kommet hjem fra siste treningen før nm hvor junior og senior trente sammen og øvde bare show. Og det gikk supert. Den tvilen jeg har hatt de siste dagene og all følelsen om at vi kom til å gå ut på matten og ikke ha noen anelse om hvor vi skal gjøre av oss, er nærmest visket ut. Det er en herlig følelse skal jeg si dere!


En annen ting til at jeg er i kjempehumør er at jeg gjorde araber tempi alene igjen. Har ikke gjort det alene siden sommeren, så den skal gå på nm! Og for å få humøret mitt til å nesten sprenge skalaen, ble jeg helt på slutten av treningen kåret til den tighteste flyeren, beste danseren og beste spiriten på senior. Åhw, da ble jeg glaad ♥

Fler enn meg som gleder seg som et lite barn på julaften til nm?!!

Thumbs doown for bathtubs!

8

Treningen i dag gikk veldig bra, så nå jeg er veldig lettet med tanke på at nm er på lørdag. Eneste som mangler er å få med turningen min, så det blir litt improvisering med den på nm. Blir første gangen jeg kjører med den når det ikke er plass i gymsalen vi trener i. Uansett, etter treningen var jeg helt død. Ikke at treningen var så hard, men jeg var utrolig sliten. Så jeg la meg ned i badekaret for å "slæffe'n" litt der, men etter fem-ti minutter døde jeg. Tror ikke bading er helt greia for meg, for jeg ble skikkelig svimmel og fikk vondt i hodet. Akkurat samme følelsen jeg fikk etter en tominutters dusj når jeg hadde kyssesyken! Haha. Neste gang blir det en god gammeldags dusj.Men nå skal jeg legge meg. Er så trøtt at jeg dør snart, for tredje gang i dette innlegget. Natta søte mennesker ♥

Dagens fuck my life!

6

Det finnes ikke noe mer irriterende enn når du kommer hjem fra skolen og er kjempestressa, for du skal ta bussen om en time. Du hiver i deg litt mat, pakker bagen og kommer deg av sted til bussen i god tid, har en god følelse i kroppen når du vet at; i dag, rekker jeg bussen! Så står du på bussholderplassen i over ti min uten at det kommer noen buss, sender meling til hun som går på stasjonen før deg om ikke bussen kommer snart.. Og får til svar.... "Du vet at vi ikke skal ta bussen før klokken fire?"

Ååå, det var dagens fuck my life!


Jajaja, ser ut som en dass. I know.


Det er hvertfall kjempefint vårvær ute nå, kan trøste meg med det! Sorry evt skrivefeil, må løpe til bussen. For dere vet den ikke går før fire, sant?!
Har det noen gang skjedd deg?

Forresten, tusentusen takk for alle svar på forrige innlegget. Fikk helt sjokk når jeg så hvor mange kommentarer det ble! JEEZ. Den hvite kjolen har jeg kjøpt på finn.no av noen på fetsund.

Hva skal jeg ha på meg på banketten?

72

til helgen (!!!!!) er det nm, og på kvelden på lørdagen er det bankett, noe som vil si at man gjerne pynter seg litt. Og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg, så jeg trenger litt hjelp av dere. På de kjokene under her har jeg ikke på smykker og andre ting som jakke å ha over osv, men.. Hvilken skal jeg ha på meg?


1.

2.

3.

Ja, det er veldig korte kjoler og bla, bla, bla. Men dere vet hvordan det pleier å bli på slike steder med masse folk osv; vaarmt.. Men nå går jeg og legger meg, så håper jeg på å logge på til masse kommentarer hvor den ene kjolen forhåpentligvis har fått dobbelt så mange som de andre, så det blir lettere for meg å velge.
Hvilken kjole skal jeg ha på meg?

Forresten, ta dere en tur innom HER - er noen søte jenter blogger litt om cheerleading og andre hverdagsting.

VIDEOBLOGG: Random grimasevideo fra en random norsktime!

10


"You make the rain fall, cause you're so beautiful that it's painful" - en smule ironi der kan man si.

Ser dere, jeg kan være ganske sjarmerende iblandt jeg også! ♥♥

Todays Outfit #150311

12


Belte glitter topp bik bok skjerf cubus øredobber glitter

Jeg har blitt veldig flink til å legge ut outfit nå syns jeg, haha. Ikke at det er det mest spennende i verden, men. Hva syns du?

I have a cat, he's kind of cute!

4Pus er søt, ellerhva?

På strømmen med Frida!

7


Å hei, der var jeg pen. Beklager hvis dere blir litt sjalu nå..

Jess. Bugern til Frida over her. Dette er andre dagen på rad jeg spiser på burger king/Mc'ern - samma greia. I dag spiste jeg bare pommes frites da hvertfall, som jeg måtte levere tilbake andre dagen på rad fordi den var kald. Lol.

Søte Frida ♥


To stk heite chicks, vel.

Neste gang må vi få litt bedre tid. I dag rakk vi så vidt å komme oss inn på senteret før vi måtte gå ut igjen fordi Frida skulle på trening, og jeg skulle hjem igjen. Men koselig var det hvertfall. Lovte også at jeg skulle skrive at Frida er stygg, så.. Frida er stygg. Men neida. Joda... Neida. Jeg digger deg, Frida ♥

Og man kan selvfølgelig ikke gå rundt på et senter uten å finne hvertfall èn ting man ønsker seg..


Superfine sko fra DNA og ring fra glitter. Åh, love.

Så da ser jeg igjen Frida på fredag når det er NM i cheerleading for helve**. Da skal vi ha photoshoot og forresten, hvis vi rekker. Noe jeg egentlig tviler på, haha.

Hva syns du om skoene og ringen, noe du kunne ha brukt?

Don?t be a drag - just be a queen

3

Blir litt sen blogging i dag. Dro nemlig innover til strømmen rett etter skolen i dag for å møte Frida og rakk ikke blogge før jeg dro. Ble så sykt stress, tuller ikke! Nok en gang måtte jeg løpe som en gal for å rekke bussen, så jeg sklei rundt alle svingene på vei bort. RFor jeg er av de som prøver å overbevise meg selv om at det endelig er vår ved å bruke nedslitte joggesko som er superglatte på den våte snøen!
Hvertfall, nå skal jeg spise litt middag før jeg skal se hva det ble ut av de bildene jeg tok på strømmen istad.
Hva har du gjort i dag?

Forresten. Gå inn på blogg.no, trykk deg inn på jenter - 13-17 år og se hvem som ligger på 50. plass - MEG!

HVA SKJER A, FOLKENS?!

9

Jeg sitter og snakker med folk på facechatten og hører på musikk. Akkurat nå kommer Ke$ha - we R who we R ut av høytalerne på pc'n. Også er jeg kjempetrøtt og sitter og lader opp til en ny og stressende skoleuke.
Hva skjer hos deg?

På generalprøven til Sirens, som det ikke ble noe av

8

Som jeg sa skulle Jannicke, Shanita, Sofie og jeg dra innover til Høvik i dag for å se på generalprøven til Sirens. Ja, det var jo planen altså, så vi satte oss i bilen og kjørte innover uten egentlig å vite hvor vi skulle hen. Annet enn at det het Høvik. Så vi tulla litt rundt etter å ha spurt mange om veien og kjørt fram og tilbake mellom tre skoler og en barnehage, til vi hadde funnet den skolen vi var helt sikre på at var riktig.
Dette likte Jannicke svært godt, helt til...

... Vi fant ut at grunnen til alle bilene utenfor var at korpset skulle ha konsert. Ikke et cheerdancelag skulle ha generalprøve til nm. Han ene mannen der foreslo også at vi kunne bli igjen og høre på konserten. Jeg bare; Jadda!!

Sofie fant en refleks-katt på bakken, så hun var like katteglad som alltid. sofie klarte forresten å spørre en joggende dame om hun visste hvor snoppen skole var hen. Ehm, fail?

Så vi måtte altså ut og kjøre igjen.

Det tok Shanita med et smil, som hun alltid gjør!

Mens Jannicke var litt mer sånn her.. Mens jeg derimot..

.. Var litt mer slik. Snugehusjebegxrf. Ville på generalprøve, jeg!

Da tok vi oss heller turen til mac'ern og spiste oss feite på chickennuggets, milkshake og pommes frites. Yumyum. Så det var altså søndagen min som jeg stort sett tilbringte i Sofie sin lille, røde bil. Det er nok derfor du ikke så oss på generalprøven Elin, ikke fordi du er på fjern men fordi vi er det!
Så sirensfolka, jeg får se på dere på nm isteden. Noe jeg forresten gleder meg kjempemasse til, er sikker på at dere kommer til å gjøre det supert!

Noen som har like god stedsans som oss?

Outfit 13.03.11

5
Topp
h&m olajakke h&m øredobber bikbok

Nå skal jeg ta meg turen til Høvik sammen med Sofie, Shanita og Jannicke. Vi skal se på generalprøven til Sirens, gleder meg! Og som den fantastisk flinke bloggeren jeg er, skal jeg ta med meg kameraet dit. Så da blogges vi når jeg kommer tilbake i kveld.

Forresten, hvis du skal dit og ser meg. Kom og si hei da vel!
skal du på generalprøven etterpå?

Spring is nature's way of saying, "Let's party!"

3
Forutenom at jeg har hatt ordentlig søndagsfølelse i hele dag, har jeg også hatt skikkelig vårfølelse. En følelse jeg helt klart kan venne meg til. Som jeg har nevnt er jeg veldig klar for vår nå, og etter den snøstormen her om dagen tror jeg faktisk at våren er det som kommer framover nå. Og jeg gleder meg veldig. Den dagen jeg kan bruke joggesko ute, skal jeg være fornøyd!

Hva syns du om bildene? Er du klar for vår?

VIDEO: Sofie turner

8


See, flinke Sofie!
Har brukt de siste treningene på å lære henne håndstående ordentlig. Og nå klarer hun det så og si purrfekt. Er ikke lenge til du klarer walkover osv nå, Sofie ♥ Det skal vi forresten øve mye på framover!
Og, sjekk bloggen til Sofie HER. Sofie er forresten hun som har laget headeren min.

Er hun ikke fliiiink?
Videoen er forresen kjempedårlig redigert, gjorde det på noen få minutter bare.

Gårsdagens bursdagsoutfit

12
Bluse cubus Skjørt h&m

Som jeg sa i går var jeg i bursdagen til Eline, som nå har blitt 16 år! Jeg kom en smule for sent dit fordi jeg måtte da disse bildene, så alle måtte vente med å spise til jeg kom - småflaut. Jeg hadde ikke med kameraet da, noe jeg tydeligvis skulle ha gjort. Sandra hadde bedt Rikke si ifra at jeg skulle ta det med, men for å sitere Rikke; "Hun er jo en blogger, selvfølgelig tar hun med kamera!" Hahahahah. Nuff said!

Var en veldig koselig kveld i hvert fall ♥
Hva syns du om outfiten?

Jeg har fått fjernutløser!

13


Pappa kom inn til meg på morgenen i dag og sa at jeg hadde tjue min på å stå opp og ordne meg, så skulle vi sette oss i bilen og dra. Men hvor vi skulle dra sa han ikke noe om. Men nysgjerrig som jeg er spratt opp av senga, kledde på meg, sminket meg og satte meg i bilen. Og da dro vi bort til bjørkelangen hvor han kjøpte fjernutløser til meg! Jeg nevnte for noen uker siden at jeg ønsket meg det, og da hadde han sjekket litt på nettet og finni en fin og billig en.

Tusen takk papi ♥ Så nå kommer det nok til å bli mye lettere med outfit og lignende framover.
Har du fjernutløser?

Fullpakka og stressende dag!

8


Sorry, er nok nødt til å ta meg bloggfri i dag. Alt har gått i ett siden jeg åpnet øynene i morges. Nå skal jeg ta meg turen til Eline, for hun skal feire bursdagen sin. Så vi blogges i morgen dere! Og svarer på kommentarene deres da. Skal prøve å komme med noen flikk flakk tips også! ♥

Hva skal du i kveld?

JUST SOME RANDOM PHOTOS I LIKE!

9
Foto// Meg.


Hvilket bilde likte du best?

Jeg har blitt blond igjen!

6

Jada, som de fleste av dere klarte å gjette har jeg farget håret igjen. Men ikke mørkere. Siden det snart er sommer (snart og snart, jeg liker bare å innbille meg det) og nm, vil jeg ha tilbake det blonde håret, syns det hører litt med de to. I tillegg begynte jeg å bli litt lei av det brune håret. For fargen var ikke så veldig fin lengre, begynte å bli litt kommunegråaktig. Så for andre gang på rad impulsfarget jeg håret!
Så 10 poeng til mange av dere! Og 10 poeng til deg som gjetta på at jeg skulle spise pannekaker, for jeg spiste faktisk det i går kveld.

Fargingen ble ikke sånn supervellykket. Siden jeg begynte å få blond ettervekst på det brune håret, ble det mye lysere innerst ved roten. Så skillen min ser superblond ut. Og enkelte områder har litt rødskjær  i seg. Så blir nok en omgang til med farging om ikke lenge for å få en jevnere farge. Men da skal jeg ikke farge det igjen på lenge, for da vil jeg få det blonde håret til sommeren igjen. 
Brukte glansvask denne gangen og. For det er mye snillere mot håret, og ser mye mer naturlig ut etterhvert siden fargen aldri går ordentlig ut.

Hvordan syntes du det ble? Husk at den ikke er helt "ferdig" enda da. Hehe.

Forresten, blir med i konkurranse på bloggen til Vivian, hvor man kan vinne supersøte englevinger. Hadde passet meg supert med tanke på at jeg skal kjøpe meg snart.

Hva er det jeg har gjort fornoe nå?!

23

Det er siste gang dere ser meg sånn her.. Hvertfall for en stund;

La meg gi dere et lite hint;


Noen som vet hva jeg har gjort fornoe? Ti poeng til den som gjetter riktig!

Hva skjer med verden?! Det skal jo ikke snø nå!

13Det har jo vært regne snøstomen i Aurskog i hele dag. Masse snø, vind og ikke minst kjempekaldt. Jeg er klar for vår jeg nå. Sol tidlig om morgenen, tørre bakker og joggesko. Ikke mer snø!!

Har det snødd hos deg i dag?

Those who can laugh without cause have either found the true meaning of happiness, or have gone stark raving mad

17

Hvilket bilde likte du best?

Dere har forresten blitt veldig dårlige til å kommentere i det siste. Blogger jeg så dårlig? For jeg har jo like mange besøkende som ellers..

Phtotshoot med meg selv!

10Dagen i dag har vært ganske grei. Dra på skolen, komme hjem, spise salat, ikke blogge, dra på trening og komme hjem igjen. Jeg sa på trening at jeg ikke hadde noe å blogge om i dag, og sa at jeg kunne jo ha en photoshoot av meg selv og legge ut 10 000 bilder av meg på bloggen så alle mine lesere kunne se ♥♥ Var egentlig bare tull, men når jeg kom hjem endte det jo opp med at det var akkurat det jeg gjorde. Så de skal jeg redigere nå. Tenkte jeg bare skulel si ifra ellernoe. Åh, jeg har jo virkelig ingenting å blogge om i dag!

Hva har du gjort i dag?

Bilder fra generalprøven!

9


Aw, elsker dette bildet ♥
Jeg kom akkurat på at jeg aldri viste dere bildene fra vi hadde generalprøve på cheerleadinga. Det begynner å bli en stund siden, og vi ligger mye bedre an med showet nå enn vi gjorde da!
Nå er det virkelig ikke lenge til nm ♥♥

Hvilket bilde liker du best?

10

Får ikke helt bestemt meg hvilket jeg liker best av disse to bildene. Syns egentlig det nederste er finest, men så er blåfargen på den øverste så fin. Det var faktisk så fin og blå himmelen var.
Hvilket likte du best?

Beste dagen på lenge - showcase i tigershallen!

2

Akkurat nå vil jeg bare tilbake til gårsdagen. Den var slik som jeg vil at nesten alle dager skal være. Jeg stod opp tidlig og dro rett til trening sammen med resten av gs'en, vi skulle bli trent av en som går på coed på Tigers. Dessverre dukket ikke bakpersonen våres opp, men heldigvis var kjæresten til Kathi med og kunne være bak. Jeg ble så sinnsykt imponert over han. Herlighet, han tok imot både salto, doble twister og det var. Insane!

Det var hvertfall en veldig bra trening ♥Marie ville at jeg skulle klusse over annsiktet hennes. Teit hun er :)

Burde faktisk ha klusset over mitt eget annsik her. Men hey, da ser dere hvordan jeg egentlig er!

Neida, jeg litt mer sånn her jeg.. Blid.

Syke Thea!

Fine arabesquen til Marie.

Når vi var ferdig med trening følte jeg ikke for å dra hjem. Hadde virkelig ikke lyst til å dra. Så da ble jeg så glad når jeg hørte at det skulle være showcase der, og at jeg fikk lov til å se på. Så da ble jeg der litt til og så på de andre lagene trente, snakket litt med Frida og Pia og bare koste med i tigershallen.

Showcasen var forresten utrolig bra og ikke minst morsom å se på. Ble ordentlig glad av å sitte og se på, og ble i ordentlig treningshumør. Var dessverre en veldig dårlig blogger og glemte at jeg hadde kameraet med. Men når det var ferdig øvde jeg litt turn selvom jeg egentlig ikke orket, noe som resulterte i at jeg i dag er helt sykt støl i lårene. Det var også to juniorer der som var så søte når de kom bort til meg og lotte og spurte om vi ville stunte med dem. Så jeg og Lotte stuntet også litt twobased på dem, cupie cradle og toss. Det var så gøy! Og hun som var flyer var så flink.

Men til slutt dro jeg og Lotte da. Etter 9 timer i tigershallen, veldig sliten og veldig fornøyd. Skulle hatt flere sånne dager. Og hvis du leser dette, Lotte.. Jeg hadde det utrolig koselig i går ♥
Var du på showcasen i går?

I will give you a thousand eyes.. Or at least my eyes!

10

Jeg bladde nedover bloggen til carolinemaria nå og så ett innlegg jeg ikke har lagt merke til før; Denne hvor vi skal sende inn bilde av øynene våres, så skal hun lage video. Jeg har faktisk tatt en del bilder av øynene mine gjennom tiden, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne bli med.
Bli med HER du og!

Hva syns du om bildene?

The worst of the worst.. would be when there's no cookie left in the cookiejar

5

Dagens l©ªrdagsgodt ¢¾
Hva syns du om bildene?

Stine gjør araber tempi alene for første gang!

7

Som jeg nevnte tidligere har jeg vært trener for junior i dag. Noe som var veldig gøy, men også litt skummelt, faktisk. Men håper de ikke syntes jeg var så ille, for jeg syntes det var kjempegøy og kunne tenke meg å være det igjen!

Men hvertfall, jeg må skryte litt av Stine som var så flink i turningen i dag. For noen uker siden begynte hun å gjøre en utrolig fin araber flikk alene. Og den var så bra i dag og, så jeg ville at hun skulle gjøre tempi en gang. Mest bare for å ha gjort det og se hvordan det gikk. Men tror dere ikke hun gjorde den alene og?! Første dagen hun prøver!!


De hun gjorde før denne var mye finere og raskere til og med. Hun jenta der kommer til å bli helt syk i turning hvis hun fortsetter sånn her. Vet ikke om dere husker det, men har lagt ut bilde av hvor mykt myk hun er i ryggen, en gang tidligere når jeg trente junior. Så jeg vil at hun skal gjøre dette med stift foran!

Er ikke Stine passe flink?!

Winter dies into the spring, to be born again in the autumn

5

Haha, jeg så nå at alle bildene er av sola og at de egentlig er ganske like. Menmen. Det får nå gå. Var en veldig fin solnedgang da. Prøvde forresten ut en litt "ny" måte å redigere dem på.
Hva syns du?

Åh, den herlige følelsen når du kjenner at våren er på vei!

6

Har vært litt mye av både trening og lekser de siste dagene nå. Ble ferdig med den store rle oppgaven, så jeg har hvertfall fått levert den. De siste dagene har jeg trent og i dag har jeg trent juniorlaget til twisters. Så bloggen har uteblitt litt dessverre. Men nok om det.

I dag har det vært strålende vær!Seeee, tegn til den etterlengtede våren ♥♥ Snøen begnner å smelte, og det begynner nesten å bli varmt i luften. Solen begynner å komme opp klokken sju om morgenen og går ikke ned før det er kveld faktisk. Hallo, våren er virkelig på vei!

Så jeg bestemte meg for å gå ut og knipse noen bilder istad, siden solen var så fin. Jeg måtte gå i dyp snø, så buksen min endte opp slik;

Tro det eller ei, men var faktisk beina jeg var varmest på, fingrene derimot.. Jeg tror forresten at jeg kommer til å nevne noe om været hver eneste dag fram til sommeren slik som jeg gjorde i fjor. Åh, kun fordi jeg er et sommerbarn!

Fler som kjenner at våren er på vei?

Skal ikke klippe av meg alt håret vet dere!

6

Dette innlegget skulle kommet ut i går, men sov hos Rikke i går og nettet hennes slo seg av før jeg rakk å legge de tut.

Haha, skal ikke klippe håret kort da vet dere. Elsker å ha langt hår, og gleder meg til det er så langt som jeg ønsker at det skal være. Og som noen av dere sa; ja, jeg klagde fælt da det ble klippet av veldig mye, så jeg skal søren meg ikke klippe av enda mer nå. Men det var veldig mye søtt dere sa da ♥ og selvom så og si alle av dere sa jeg kledde det, så syntes jeg ikke det selv.

Og ja, jeg hadde angret sykt mye jegsom jeg hadde klippet meg!
Stemme på meg i blogg vs. blogg HER?

Nå skal jeg klippe håret mitt kort!!

30
Jah, ikke så veldig pent bilde akkurat..


Jeg vurderer sterkt å klippe håret mitt skulderkort, eller litt kortere. Syns jeg kler det så fint, så etter nm så tar jeg fram saksen og klipper av nesten alt jeg kan kalle hår! På bildene har jeg forresten bare tatt fram den håret som er oppklipt, og tatt det andre bak.
Syns du jeg burde gjøre det?

Er forresten med i blogg vs. blogg HER! Hadde blitt veldig glad for din stemme.

Enda en herlig cheertrening!

12

Treningen i dag gikk supert. Vi fikk kjørt mye av showet, og det ser bedre ut enn noen gang. Har lagt inn mye mer spirit og endret chanten. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til nm ♥ Klarer nesten ikke vente!
Må også få skryte litt av gruppen min, som virkelig begynner å bli flinke. Alle stuntene stod perfect og etter en eller to cradler kunne vi twiste ned hver gang. Og poppen var helt fantastisk, så på fredag skal jeg doble med dem! Yiiia.

Var forresten tematrening i dag, igjen. Denne gangen skulle vi være dyr. Selvom de fleste hadde glemt det litt, fikk  jeg se mange søte pandaer, aper, griser og zebraer.

Merisha. Hahah, litt morsom den flikkflakken her, vrir seg nesten 90 gader. Men må få dagt at flikkflakken hennes er hundre ganger bedre, og hun kan alene!

Slutten av flikkflakken min. Kremt, svikter litt i armene, ja.

Sokkene mine!!! ♥Maiken - Meg. Vi må få scorpene like! Må begynne å holde med begge hender, haha.Jeg var leopard i dag. Grr! Hahah, dette er tatt etter trening, så ser litt død ut. Forresten, skal ikke klippe håret så kort, a?

Også må jeg skryte av Shanita! Hun tok sin aller første prep twist i dag, og den var helt nydelig. Rett og slett helt perfekt! Skal filme til dere, vise den fram. Så hun skal gjøre heel twist på fredag!

Har vært i skikkelig gladhumør i hele dag. Og da blir det jo bare bedre etter andre treningen på rad som er helt super. Åh, elsker cheerleading altså ♥
Har du hatt en like bra dag som meg i dag?

Bilderdryss fra skoledagen!

7
Jeg og Rikke sminket oss, haha. Se så søt, a!Fuck yeah!

Dette bildet liiiker Rikke!Dette bildet liker Madde ♥"Hei, jeg heter Rikke. Jeg liker å spise relax og ha lim på fingrene :) Peace out"

Fiine aurskog. lol, nei.. Men fine Rikke da. Aurskogs stolthet!

"Hei, Rikke igjen. Jeg liker også å låne kameraet til Madeleine og ta massevis av fine bilder av meg selv. Puss puss!"
Har hatt den chilleste (bra gramatikk, jatakk) skoledagen på lenge. Mens de andre dro til Hurdal for å stå på slalom ble jeg igjen på skolen med Rikke for å.. Ja, chille. Har ikke gjort annet enn å danse salsa - noe som Leiv og Rikke var veldig flinke til. Jeg.. Ikke så mye - spise is og eplekake og ikke skrive rle, ups. Men har vært sykt deilig.
Vi ble til slutt så glad i å chille'n på skolen, at vi ble igjen en halvtime lengre for å jobbe med k&h, før vi dro videre på Lillians for å spise toast, horn og verdens beste kakao. Sitter og blogger derfra nå, tommel opp for trådløst nett!

Men nå skal jeg drikke opp kakao, så løpe til trening!
Hvordan har skoledagen din vært? Hva syns du om bildene?

Btw, jeg er superglad i deg Rikke ♥

Rett og slett en herlig gs trening i dag!

26

Fikk beskjed av Frida nå at jeg måtte blogge, så da gjør det det. Og hun sa at jeg skulle blogge om cheer, så da gjør jeg det. Alt for å gjøre Frida glad ♥

Da kan jeg jo fortelle litt om treningen i dag;
Det har vært litt dårlig med treningene nå i det siste på gs'en, så ting har ikke sett på veldig lyst ut. Jeg hadde sett for meg det værste; at vi skulle bli nødt til å forenkle showet, kjøre med enkel fra scale og droppe noen av de nyere elementene vi har øvd på. Men i dag hadde vi jo den supertreningen!
Vi fikk til så og si alt vi prøvde på. Har så lyst til å si hva, men det skal være suprise på nm. Så hvis vi failer vi failer på matten, må dere vite at vi kjørte det purrfekt i dag. Det er sykt lykkefølelse, nm ser absolutt lovende ut nå. Tror vi kommer til å gjøre deet bra, jeg!


Haha, hører dere lotte si "ålright" på starten? Søt!
Flinke Marie gjorde saltotoss på treningen i dag. Lenge siden sist den var så høy og fin. Ble kjempestolt av henne og ikke minst kjempeglad, noe som du kanskje hører på reaksjonen min? Skriking og klapping.. Jah. Men, du er flink Marie!

Hvordan ligger laget deres an til nm?
Har forresten meldt meg på sånn "dagens blogg" for ubernett. Meld deg på HER du og! 

 

Outfit 01.03.11

17
Bluse
cubus Bukse pieces Øredobber lindex Ring glitter

Tycks?

,