HJEMME FRA HOVEDSTADEN!

13

Som jeg sa, så var vi ikke veldig heldig med været i dag. Og det regnet fælt i Oslo. Nærmest hølja ned. Men det var fortsatt utrolig koselig for det!

Vi starta med å dra til furuset og bruke en halvtime før vi fant et sted og parkere. Så tok vi t-banen til Oslo. Og t-banen har jeg kalt for trikk og tog i hele dag. Ah, det er t-bane!!
Den t-bane stasjonen på furuset må være noe av det styggeste jeg noen gang har sett. Og det var en creepy heroin mann der som ble litt sint fordi jeg ikke visste når t-banen gikk. Haha! Ah, stakkars mennesker. Så et par for mange av dem i dag. Så også noen herion kompiser som traff hverandre utafor trikken - nei, t-banen!! Også gikk bortover og prata sammen. Litt fælt å si det, men det var litt morsomt å se på. Nei, uff skal slutte å prate om doping. Det er synd på folka som driver med det!Så gikk vi videre til Karl Johan. Det regnet så fælt at du vil ikke vite det. Jeg endte opp med å se ut som en gris på håret - luksusproblem! Vi gikk egentlig bare rundt og så i butikker som var langs gata, og var litt inne i Oslo city osv. Ikke så alt for mye spennende. Sånn standard greier. Jeg fant forresten ut at arkaden var utrolig lite. Jeg trodde liksom at det skulle være skikkelig svære fancy greier, men neida. Da er det nesten mer spennende på Aurskog storsenter!

Målet mitt med hele dagen var egentlig å dra på cafè. Det var det jeg hadde mest lyst til. Men det var veldig vanskelig å finne en koselig liten cafè og sitte å spise litt mat på. Så vi stakk inn på Oslo city og spiste på La Baguette. Som du sikkert skjønner så selger de baguetter. Det må være noe av det beste jeg har spist på lenge! Jeg tok med kylling tandori på, og de hadde vært så rause med kyllinggreiene at halvparten datt ut. Men det smakte nam!


Også spiste vi verdens beste is på Deli de Luca. Yumyum!

Ble dessverre ikke noe mye bilder. For som jeg sa, så regnet det masse ute. Så det ble ingen "ute-på-gaten-bilder". Også ser det så dumt ut å ta masse bilder inne på senteret - så jeg droppa det. Men vi hadde en liten photoshoot inne på den stygge stasjonen;
Tro meg - den er styggere enn den ser ut som..

Ser dere forresten at jeg er møkkete på leggen? Det er etter at jeg klarte å tryne skikkelig oppi et høl meg masse vann inne på stasjonen et eller annet sted, og der var det masse folk. Flott! Jeg er flink til å drite meg ut offentlig ass.

Så bar det videre til Ikea. Vi skulle egentlig ikke kjøpe noenting, men kjenner du oss rett så vet du at det er umulig. Vi kjøpte noen ting til rommet mitt (får se når jeg har gjort det klart, før det får dere ikke vite noenting!), noen hyller til Ruben, batterier, servietter og endelig er nytt rivjern! Jeg har mast etter en ny lenge. Den vi har er forferdelig stygg. Haha!

Det var hvertfall en kjempekoselig tur, synd at det skjer så sjeldent. Gleder meg masse til sommeren, så får vi kanskje gjort det litt oftere. Også er det forhåpentligvis bedre vær. For i dag sugde det! :-)

Er du ofte i Oslo?

Btw, creds til deg som har lest alt!

NÅ DRAR JEG TIL OSLO!

9

I dag har jeg og mamma hele huset, og hele dagen for oss selv. Bror er borte og papp er på jobb. Sweet! Høres fælt ut, men dette skjer ikke hver dag. Så da skal vi ta oss en ordentlig jentetur til Oslo. Gleder meg sånn, for jeg er aldri i Oslo. Så dette skal bli koselig. Gå nedover Carl Johan og gå på cafè. Ah ♥

Været var vi dessverre ikke så heldig med, det er overskuet og regner. Men det setter ikke en stopper for humøret!
Her er dagens outfit:

Kåpe fra cubus, bukse fra cubus, skjerf er mamma sitt, singletter fra bikbok, øredobber fra ?

Men nå roper mamma på meg at vi må dra snart. Er allerede litt seine ute. ÅNEI, jeg kom akkurat på at jeg kanskje ikke burde ha på meg de skoene hvis det regner. Søren! Kan bli ødelagte veit du. Jaja, BLOGGES!

Er det et sted i Oslo som er verdt å besøke?

EN IPOD HØYTALER HADDE VÆRT GREIT Å HA

9
Å ha en ipod høytaler hadde ikke vært så ille i grunn. Chris var her i går for å legge over noe musikk fra ipoden sin. Så da tok han med høytaleren sin over og, for å spille av musikk. Også har han ikke tatt den med seg tilbake ennå. Så jeg låner den litt jeg. Haha. Og jeg må vi, den passer jo perfekt inn i vinduskarmen på rommet mitt da.


Det hadde ikke gjort noe om den stod der til vanlig altså.
Ser dere hvilken sang jeg spille av eller?

Jeg har skikkelig lyst på en høytaler til ipoden nå assa. Det er jo greit da, bare stikke ipoden ned også kommer musikken sånn magisk ut av høytalerene. Ah, teknologi - må bare elske det! ♥

Vet dere forresten om noen bra sanger man kan jogge til? For joggesesongen min er jo snart i gang. Og musikk er jo helt nødvendig. Det er jo en fordel med sanger med tempo og en bra rytme. Jeg er åpen for alle forslag, og blir kjempeglad hvis noen vet om noen.
Hvis det ikke kommer nok forslag er jeg nødt til å lage en helt innlegg om det. Jeg er desperat!

Vet du om noe bra treningsmusikk?

EDIT: Chris kom netopp og tok høytaleren :(((((((

TRENINGSNARKOMAN!

7
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig tur på trento sammen med Martine. Hallo, jeg droppet faktisk en cheertrening for å være sammen med Martine. Det skjer ikke hver dag. Men, jeg har nesten aldri tid til å være sammen med henne, så det var mer enn verdt det!

Det ble jo litt trening på meg i dag og da! Jeg brukte min første prøvetime på trento i dag. Vi var først på kondistrening, som egentlig bare bestod av aerobic, så var det styrke. Det ble tilsammen en time og et kvarter. Det var kjempegøy. Kunne tenke meg å gjøre det igjen, men det er sånn som man egentlig ikke trenger å være på et studio for å gjøre, hvis du skjønner.Haha, to ransom bilder av meg som guling. Når jeg blir stor skal jeg bli sånn utenlans person som er guuuuul. Nice.

Nå roper dem på meg her. Middag med andre ord. Vi skal ha lammesteik. nam!
Blogges vel senere i dag.

Hvordan hadde du likt å være gul? Trener du ofte på trento?

HALLO, DET ER VÅR!!

11
Åh, for en herlig dag! Det er sol, fint vær og litt under ti grader ute. Jada dere, det begynner å bli vår. Endelig sier jeg bare. Jeg har ventet på  det siden den første snøkrystallen traff bakken. Det er akkurat passe temperatur til å gå i joggesko, tynn jakke og olabukse. Nå kan vi legge bort boblejakka og stilongsen, og ta fra fram vårklærne. Det skal hvertfall jeg gjøre!


Ah, tørr bakke, elsker det - små gleder ♥

Hadde egentlig planer om å ta meg årets første joggetur i dag. Har ventet på å gjøre det lenge nå, ville vente til å var fint vær, og tempetauren var på pluss siden. Men den må nok vente en dag til, for jeg skal finne på noe med Martine i dag. Men kanskje vi tar oss en tur på trento?

Hvordan er været hos deg?

KARPE DIEM

10
I dag har vært den ultimate slæske dagen. Jeg er glad for at det ikke er mange av dem. For å være ærlig så hater jeg å sitte inne hele dagen og se på tv. Jeg føler at hele dagen går forbi uten at jeg har deltatt i den. Jeg har liksom kastet bort en hel dag av mitt liv på å se på tv og gjøre ingenting?! Hva er det fornoe?

Slike dager gjør at du blir så sliten og slapp, og du orker ikke gjøre noenting. Etter å ha fått dratt med deg den feite ræva di en tur opp for å gå på do, kjennes det ut som du har vært ute å løpt tidenes største maraton. Du er helt utslitt og detter bare ned i sofaen og ser på neste meningsløse eposide av the Hills. Det er jo ikke et liv i det hele tatt!

Jeg gjetter på at de fleste har hørt ordtaket (hvis det er det det er) grip dagen, eller Karpe Diem hvis du vil. Det er virkelig det man burde. Gå ut og gjøre noe ut av dagen din. Leve livet. Gjøre noe som du kommer til å huske senere i livet. Du lever jo kun en gang, og man burde gjør hver dag spesiell. Og folkens, det er jo tross alt ferie! Det skal vi nyte til tusen. Finn på noe med vennene dine, dra på kino, trene eller om så bare dra deg selv ut døra for å gå en tur. Det er mye bedre enn å sitte inne og se på tv.


Ah, savner den tiden. Det minner meg om hvordan alle dager burde være!

Hva er din mening om dette?

Enkelte er på hytta og koser seg med appelsin, jeg er hjemme og spiser kvikk lunsh..

15

Som de fleste har merket så har påsken kommet, og ferien er godt i gang allerede. Og det er mange som har tatt sin årlige tur på fjellet med familien. De fleste forbinner påsken med hyttekos, appelsiner, ski og slalom. Det er den totale motsetning av meg. Jeg er ikke så veldig glad i å dra på hytta, lukten av appelsiner gjør meg kvalm, jeg kan ikke stå på ski og har aldri stått på slalom!

Påsken for meg består av hjemmekos, cheerleading, brownies og den klare favoritten...
...Mr KVIKK LUNSJ!
Høydepunktet i påsken. Også er den så billig a gitt. Koster halvparten av hva det normalt koster.


Yum yum!
Det sitter jeg og koser meg med nå.

Jeg vurderer å vie livet mitt til kvikk lusj. Skal bli sånn kvikk lunsj dronning, og gifte meg med Harry Potter. Ah, fremtidsplaner ♥

Hva foretrekker du i påsken, appelsiner eller kvikk lunsh?

EDIT: Hahaha, jeg er verdensmester i skrivefeil. Hadde skrivi både kvikk lunsh og lunsch. Wow, jeg er flink ass :-)

JEG SYNS JEG FORTJENER MEDALJE FOR DEN!

5
Jeg er seriøst verdensmester i å ta feil av tiden! Vi skal ha gs trening i dag, så Lotte sendte melding i dag med treningstiden, og jeg leste feil og trodde den begynte halv ett. Så, når jeg så på klokka hadde jeg jo en time på meg, for den var bare halv tolv. Men så sier mamma at vi skulle stille klokka fram i dag. Så jeg blei kjempestressa og begynte å løpe rundt gjøre meg klar. Men så leste jeg meldinga igjen, og treninga er ikke før halv to. Haha, er det mulig?! Også kommer Maiken med den fine setningen; Det var det jeg saaaa!

Haha, det er bra det. Herregud. Men da har jeg hvertfall god tid da. Fortsatt en halvtime til. Eller, jeg har visst ikke så god tid alikevell. Så jeg må nesten dra snart jeg. Skulle bare innom å si hei før jeg dro, egentlig.

 
Hah, peent.

Fikk forresten masse gode forslag til hva vi kan gjøre. Så detta blir bra!
Men, nå må jeg løpe!

BLOGGES!
Tar du ofte feil av tiden?

MÅ GJØRE VIDEO #2

13
På denne ble det bare sminkegreier. Hehe, vi sminker hverandre i blinde.Menne, vi har et lite problem! Vi har gått tom for ting å gjøre. Vi har egentlig gjort alt som er verdt å gjøre. Uhh. Noen som har flere forslag?
Og ikke si sminkevideo, hårvideo, snøbading eller spise noe ekkelt. Det kommer i neste video ;-)

TRENINGSBILDER!

11
HEI! Nå har vi akkurat kommet hjem fra trening. Det var kjempegøy.  Og i dag var det faktisk hele fire gutter som var med (!!) Den er ikke dårlig assa. Lurer på om ikke noen av dem kanskje har fått et litt bedre inntrykk om hva det egentlig handler om. Uansett så står Maiken i dusjen nå for å vaske av seg de ekle bassiluskene. Mens jeg sitter og venter på min tur.

Jeg fant forresten ut av jeg hadde vunnet en konkurranse på DENNE bloggen. Hihi, kjempegøy! Den andre konkurransen jeg vinner faktisk. Vant et par øredobber på bloggen til Sandra for en stund siden. Men jeg vet ikke helt hva jeg har vunnet da. For det var en hemmelig premie. Så det skal nok bli litt spennende å se. Hehe!

Her er noen få bilder fra treningen i dag;


Maiken var så flink i dag, gjorde flik flak og greier. Hun landa på magen da men, hihi :-)...også falt vi.How cute!


Også prøvde front hurdler. Egentlig kjempe bra!

Åh, nå er Maiken ferdig i dusjen, så nå er det min tur. BLOGGES!

Har du noen gang vunnet en konkurranse?

MÅ GJØRE VIDEO #1

8
Da var første del av må gjøre vdeoen klar! Og bare sånn til deres informasjon, så tok det til sammen over to timer å få lastet den opp!! Haha.
Det kommer flere senere, for vi er langt ifra ferdige.

ENJOY!


Hva syns du?

EDIT: Det kommer ny video når vi kommer hjem fra trening!

JEG ER TILBAKE - maiken er her!

6
NÅ JEG ER TILBAKEFOR FULLT!
Eller, jeg håper hvertfall da. Får se hvordan det går da. Uansett, nå er Maiken hos meg, og vi skal begyne litt på må gjøre videoen. Vi har allerede begynt litt, og sunget skikkelig stygt til en Lady Gaga sang. Lover dere, det er nydelig!


Vi har laget cookies. Nammenam. Visste dere at jeg ikke klarer å uttale cookies ordentlig? haha.
"Se, Reidar i vinduet!"
Hihi, like søte alle mann! :-)
Ai løv ju! ♥

Nå skal vi fortsette å spille inn på må gjøre videoen! Har dere flere forslag, så er det bare å komme med det!

Klarer du å uttale cookies ordentlig?

VI SKAL LAGE MÅ GJØRE-VIDEO!!

23

Gjett hva som skjer til helgen a? Jo, da kommer MAIKEN  til meg og skal overnatte. Gleder meg masse!
Men assa, vi kom på den geniale ideen om at vi kunne ha en må gjøre video. Så da hadde det hjulpet masse, og gjørt det litt morsommere om du kunne kommet med forslag til hva vi kan gjøre.Vi gjør det meste, så lenge det ikke er noe som tar helt av.  

Så da håper jeg på masse kreative og morsomme forslag!Blir superglad for alle forslag, og skal besøke alle som kommenterer. Haha, lokketriks delux!

JEG ER NØDT TIL Å TA EN LITEN BLOGG-PAUSE

13
Jeg beklager veldig mye, men jeg tror det er på tide med en liten blogg-pause. Det er flere grunner til det. I det siste har det vært på forferdelig travelt at det har gått hele dager uten at jeg har fått noen som helst tid til å blogge. Og jeg vet ikke hvorfor, men da går jeg rundt med dårlig samvittighet over å ikke ha gjort det. For jeg føler nesten at jeg er nødt til å blogge. Og da blir det ikke like morsomt lenger.

En annen grunn er at jeg var ute og gjorde noe litt dumt i går, og foreldrene mine fant det ut. Så jeg kommer nok til å få husarrest til jeg blir førti og aldri på sitte på pc'n lenger. Så jeg beklager masse, for jeg ser på statestikken at det er veldig mange innom her hver dag og forventer at jeg skal blogge ofte og bra. Og det får jeg rett og slett bare ikke til akkurat nå. Men jeg kommer tilbake. En eller annen gang :-)

Så, takk for meg!

JEG FØLER MEG SOM EN SYK ELG!

15
Sorry folka. Jeg er ikke i blogg humør. Tror jeg er på god vei til å bli ordentlig sjuk nå. Var utrolig kvalm og svimmel i går. Og hatt skikkelig, skikkelig vondt i hodet i dag. Samtidig som jeg har vondt i halsen. Herlig ♥ Men jeg trente i går og i dag for det da. Uten paracett. Jadda. Du kan tro det var deilig!

Uansett så skal jeg bare slappe av og bli helt bra. For de nesten fire dagene vil bli skikkelig travle!!


Er ikke riktig ille, men jeg føler meg sånn. Skal hvertfall ligger her under teppet og se på ekstrem opppussing med pusen ved siden av. Koselig :-)

Ser du på elstrem oppussing?

TRAVEL DAG!!

15
Sorry assa, har vært supertravel i dag! Derfor jeg ikke har blogget. Etter skolen var det rett på trening, så i kirken og etter det igjen ble jeg med Leiv på basket trening. Åjada. Basket! Haha, var litt av et syn tenker jeg. Men det var gøy da.

Uansett så skal jeg spise en yummi frossen pizza og se på paradise. ♥  Herlig!


Random bilde, bare fordi et innlegg uten bilder er kjedelig.

Hva har du gjort i dag?

HVA SYNS MAN EGENTLIG OM HARRY POTTER?

13
Vi har en oppgave i norsk hvor vi skal skrive om en helt fra litteraturen. Når vi først fikk oppgaven så hadde jeg ikke peiling på hvem jeg skulle skrive om, og vurderte å ta noe så originalt som supermann. Men så tenkte jeg meg om litt, valget var jo egentlig ikke vanskelig i det hele tatt. Jeg er jo skikkelig Harry Potter nerd! Ja, det var kanskje enda en ting du ikke visste om meg.

Altså Harry Potter aka Daniel Radcliffe er min store helt. Åjada ♥

Ildbegeret er favoritten min av alle filmene. Blir aldri lei!

Så jeg lurte på om hva dere egentlig syns om Harry Potter. Både han og filmene liksom.
Like or dislike?

MAIKEN ER KUUUUUUL!

8
Ah, for en herlig dag! Var på design og håndverk i dag også. Og nå skjønner jeg hva folk mener med sjebne! Det var en jente som kom littegrann sent i dag, så hun satte seg ved siden av meg siden det var bare der det var plass. Og mens vi satt der begynte vi bare å prate sammen, sånn sakte men sikkert. Haha! Hun var kjempekoselig, og kjempesøt. Og guess what? Nå er vi gift på face! Like barn leker best.

Rikke og Eline var jo der også, så det endte opp med at vi fore var sammen i hele dag. Satt i pausen og gomla safari kjeks, var så koselig så. Noe som også var bra, var at vi kunne være oss selv med henne. Med andre ord, superteite.

Oppgaven i dag var forresten å tegne bilde av en frukt. Åjada, en frukt! Maiken ble irritert på hun ene læreren fordi hun aldri ble fornøyd med tegningen hennes og sølte en dråpe vann på den. Haha. Se så pene de ble da;


Den grønne pølsa er min (skulle egentlig bli en squash), bananen er Maiken sin og eplene er Rikke og Eline sine. Haha. Jeg hater å tegne. Rett og slett suger i det! :-)


Haha, Rikke poser!


...Det gjør Maiken og. Hihi, søta! ♥


Vi fikk også en oppgave til, vi skulle tegne doodles. Altså bare tegne masse tull. Bare få all fantasien din ned på arket. Det var litt fun. De så slik ut ;Og sånn så min ut. Haha, peeent!

Rikke hadde også et supersøtt dikt på sin;

Jeg sier bare aaaaaaawwwww jeg ♥

Det var en kjempemorsom dag. Litt synd at vi ikke ble kjent med henne å går. Men, vi skal overtale henne til å begynne på cheerleading, så får vi sett henne hele tiden. Det blir bra!


Aw, vi er søte altså! Fikk forresten læreren til å ta bildet. Haha, bra veit du!
Hvis du skulle lure, så driver Eline og drar meg i øret, derfor jeg lener hodet mitt sånn, og smiler så stygt :-)

En ting jeg har lært med meg selv i dag, er at jeg blir veldig fort glad i folk. Men det gjør livet litt mere spennende. Hihi. Men jeg må spise litt nå, skal på gs straks og bussen går om 20 min. HJELP!

Besøk forresten bloggen til Maiken HER!

Blir du fort kjent med nye folk?

INSPIRASJON

12Gi meg sommer! ¢¾

OUTFIT 15.03.10

10

Vet der hva som er det beste med å komme hjem fra skolen?
Ta av deg de trange jeansene og sette på seg en oversizen joggebukse, dette ned i sofaen og se på favorittserien på tv. Ser på fjerde sesongen av oth - igjen. Favoritt sesongen min. Passer også helt fint at den begynner rett etter at jeg kommer hjem fra skolen.

Det er kjempefint vær ute for tiden! 10 grader og sol. Det har vår skrevet over seg. Og jeg elsker det. Så da var det på tide med årets første outfit ute på verandaen;

Olabukse fra cubus, genser fra voe, bluse fra lindex, og smykker som ikke syns er fra glitter og Lindex.

Ja, den buksen er superstygg nå. Men den er forsatt yndlingsbuksen min. Elsker å bruke den, selvom jeg hater hullene på knærne. Men den var så slitt at den revnet. Gleder meg til det blir varmere ute, så skal jeg lage kortbukse av det. Tommel opp!

Hva syns du om outfiten?

FØRSTE DAG PÅ DESIGN OG HÅNDVERK

6
Hey, da var første dagen min på design og håndverk over. Det var kjempegøy egentlig. Vi skulle gjøre sjablongtrykk, som de kaldte det. Haha, fancy navn i grunn. Men det var dessverre ikke mer spennende enn at vi skulle trykke på hvite t-skjorter. Med èn gang vi fikk oppgaven visste jeg hva jeg skulle ha, "I ♥ cheer". Det kom vel som en overraskelse på mange - nei.

Vi måtte første starte med å tegne en skisse av motivet ned på papir, så lage en "endelig" tegning av hvordan det skulle bli. Så la man det arket i en slik laminator ting og skjærte ut motivet. Etter det la man arket på t-skjorten og malte. Så tørket man og strøk dem. Og vòila. Så har du en kjempefin t-skjorte med trykk å bruke på treninger;


Ble egentlig veldig fornøyd med den, sånn med tanke på at det er jeg som har laget den. Og ordnet skrift og alt selv. Men dere skulle ha sett Rikke sin. Den ble sykt fin. Hun hadde bilde av hvor hun står i scorp, også lånte hun cheer skriften min og hadde under, og noen stjerner. Den ble veldig fin, men jeg glemte å ta bilde av den.

Men jeg tror ikke at jeg kunne tenke meg å gå på design og håndverk. Tror ikke det er helt min greie å drive med sånn her så veldig ofte. Greit en gang iblandt, men tror jeg hadde blitt gal skulle jeg drivi med detta i to år. Media passer nok bedre for meg. Men, det var jo morsomt da :-)

Og i tilfelle du skulle lure, så skjuler jeg annsiktet fordi jeg så helt loka ut i annsiktet når jeg ikke gjorde det. Jeg er ikke flink til å smile på kommando!
Outfit kommer forresten straks!
Hva syns du om t-skjorten min?

TRENINGSBILDER + LITT SNIKKISNAKK!

6
Jeg beklager kjempemasse for at jeg ikke har blogget i dag! Det var lang trening i dag som begynte tidlig. Så jeg rakk ikke blogge før jeg dro. Og når jeg kom hjem skulle mamma ha pc'n til å se på tidligere episoder av himmelblå. Men til tross for at jeg ikke har blogget i hele dag, så har jeg hatt nesten hundre besøkende. Er alle dere faste lesere, eller er det tilfeldig? Sånn med tanke på at jeg ikke har vært noe aktiv å kommentert hos andre, eller blitt linket til hos en annen blogg. Hmm, er veldig gøy hvertfall! :-)

Uansett så var det kjempemorsom trening i dag! Vi var ikke veldig mange, men vi fikk gjort litt fordet. Rikke hadde med seg speilrefleksen, så det ble litt bilder. Men de jeg legger ut her er kun en tiendel.


Jeg som tøyer til scale. Ah, det der er tortur..


Awii, Rikke er for søt! ♥


Hahaha, ikke mobb. Jeg konsentrerererer meg bare :-)
Jeg prøvde også scale twist igjen. Har ikke gjort det siden en stund før eiker, tror jeg. Det gikk veldig bra, så vi prøvde scale dobbel. Det gikk nesten bra, kom ikke helt rundt. Hehe, men neste gang så!


Flinke Sofie!


Jeg gjorde scorp igjen i dag! Kjempelenge siden sist.


Ah, jeg komme meg ned i den spagaten snart!


Rebeka har blitt så flink! Hun har ikke gått her lenge og kan allerede kjempemasse :-)


Over level (y)


Sykt.. sykt.


Flinkis Cæææmilla!

Jeg skal forsøke å blogge litt bedre i morgen. Men jeg lover ingenting, for jeg er ikke veldig i blogg humør for tiden. Men, jeg gjøre så godt jeg kan. Får ikke gjort det bedre enn det.

Jeg skal forresten på et nytt vidregående besøk i morgen - design og håndverk. Lurer litt på hvordan det blir, skal bli spennende. Uheldigvis så er jeg ikke veldig kjent med de andre som skal være med dit. Så jeg håper det kommer noen fra den andre skolen som jeg kjenner. For jeg er litt redd for å bli veldig sjenert hvis det er masse folk jeg ikke kjenner der. Jaja, skal nok komme meg gjennom det.

Men nå må jeg spise ferdig mini pazzaen min, så skal jeg gjøre meg klar for senga !

Hvor skal du gå på vidregående?

CHUCK NORRIS ER SJEF!

4
Heey, Thea is in tha house! No kidding. Hun skal overnatte her. Noe som virkelig var på tide, en stund siden sist nå syns jeg. Thea er forresten kul, for dere som ikke visste det. Også kan hun faktisk fly med rompa si. Hahaha, det kan ikke du!

Vi var innom butikken istad og kjøpte mat og usunne ting som man normalt spiser på en lørdagskveld. Også lagde vi oss pizza. Nammenam. Men denne gangen var det ikke frossenpizza. Men hjemmelaget. Åh, vi er flinke når vi først vil. Vi klarte å spise opp hele og.  

Dette skal bli skikkelig en skikkelig jentekveld. Men for at det skal bli det så må jeg komme meg av pc'n snart. Vi har sitti på den kjempelenge nå og lest fakta om Chuck Norris og McGyver på ikkepedia. Haha. Kjempegøy. Eller som vi velger å si, gangstergøy!

Chuck Norris mistet en gang begge armene i en bilulykke, men viste likevel finger'n til personen som kræsjet i ham
Chuck Norris har jobbet som selvmordsbomber i 20 år, og har over 150 vellykkede oppdrag bak seg


Hihihi, legg merke til hello kitty isen! Supersøtt :-)

Men Thea begynner å bli litt irritert nå siden jeg blogger. Så jeg slutter her.

Har du smakt hello kitty is?

JEG FÅR ALRDI HATT EN ROLIG LØRDAG, OG GODT ER DET!

7
Nå har jeg slaska nok i dag! Var ikke ute av senga før elleve i dag. Ikke bra. Så jeg stod opp, og fordi jeg ikke hadde noenting å finne på så fant jeg ut at jeg skulle ha et lite mini-spa for meg selv. Jeg hoppet i dusjen vasket håret og tok i hårkur. Også fant jeg fram en av de mange annsiktsmaskene jeg har i nattbordsskuffen. Jeg glemte å ta bilde av hvordan pakken ser ut, men det er en hvit med bilde av en fersken. Den finnes på h&m.

Uansett, så er den likom sånn gelè aktig. Så man smører på et tynt lag og har den på i 15 min. Så størkner den på annsiktet, og du kan dra den av. Ja, dra den av! Jeg veit ikke om det er veldig vanlig eller ikke, men dette er den eneste annsiktsmasken jeg vet om som er sånn.


Æsj, ser nesten litt ekkelt ut egentlig. Når den har størknet så ser det forresten ut som du har smurt egg i annsiktet :-)


Awii, jeg er pen!


Jeg brukte forresten denne hårkuren her. Den er kjøpt hos frisøren, tror jeg. Mamma som kjøper den så jeg er ikke sikker. Uansett så er den kjempegod! Du kan ha den i lenge, den er kjempelett å skylle ut og håret blir silkemykt. Annbefales.

Lagde meg også god frokost. Rundstykker og boblevann!

Nammmm!

Det er også kjempefint vær ute! Sol og ti varmegrader. Herlig. Så jeg har ringt Thea så vi skal ta oss en tur på senteret før trening i dag. Oioi, det er ikke lenge til, og jeg har ikke sminket meg ennå. Ah, stress!Se så fint a! Snøen begynner å smelte også. Da er det avgjort. Jeg tar på meg pumaskoene mine i dag. Nå skal det bli være vår. Basta! :-)

Men jeg må løpe. BLOGGES!

Hva er dine planer for dagen?

I HAVE AN EVIL KITTY CAT!

9
Jeg merker at jeg virkelig ikke er i blogghumør i dag. Jeg er i slæske humør delux! Eller ikke slæske humør. For jeg har ikke slæska alt for mye siden jeg kom fra skolen. Jeg har vært flink å moppet gulvet, støvsugd og vasket sengetrekket mitt. Også har jeg lest bittelitt i holocaust boka mi, og laget bærsorbè med is. Nammenam! Husker dere jeg sa at jeg skulle forsøke å spise noe lignende det hver dag siden jeg ikke liker grønnsaker og slikt. Jeg har nesten klart det!


Ser ikke det godt ut så veit ikke jeg! Haha, var superduper godt. Bare at bærsorbèen smakte litt mye banan. Og jeg liker vel egentlig ikke banan nor særlig. Åh, jeg er så sykt kresen.
Visste du forresten at jeg ikke klarer å lage iskuler. Jeg virkelig suger. Brukte lang tid på å få til de kulene som er der nå. Haha, jeg er teit!

Reidar har forresten ikke mer mat igjen. Pappa har kattematen i bilen, og han er så sørumsand, og har med bilen! Så Reidar har gått nesten hele dagen uten mat. Noe som er veldig uvandt for en 100 kilos katt som forguder mat. Så han minner om en tenåringsjente med pms. Sur og gretten!

Han sitter konstant ved matskålen med sit djevelblikk.

My fatass sunshine! ♥


Man liker å snuse på kameraet også, ja!

Jeg vurderer også å lage meg vafler. Selvom det ikke er spesielt sunt. Men jeg er så sinnsykt godissjuk i dag. Jeg har forresten ingenting å finne på i morgen. Veldig uvandt, for jeg pleier alltid å ha veldig stressende helger. Ah, jeg finne ut noe å bruke dagen i morgen på!

Har du katt?

kjære naturfag, du vil alltid være i mitt hjerte.

9
Vet dere hva jeg har gjort? Naturfag. Litt stolt over meg selv. Jeg er ikke en stor fan av naturfag, og må bruke kjempelang tid for å manne meg opp til å gjøre leksene. Men nå har jeg vært superflink og gjort 16 oppgaver og lest åtte sider. Men, så begynte hotel cæsar og jeg har tatt en kjempelang pause. Men jeg må begynne litt igjen.
Uansett så er det her jeg har sittet mange timer i strekk nå;


Min kjære pult. Sykt rotete, men jeg liker det sånn.


Over pulten har jeg også en hylle full av smykker.


Også har jeg denne kjekkasen som alltid stirrer på meg. ♥


Og resten av oth folka! Det liker vi jo.

Og med en gang jeg så på armebåndene, så fikk jeg jo den fantastiske ideen; vi tar en photoshoot med smykkene mine for å drøye ut tiden! Man vil vel ikke gjøre naturfag?


Dette er egentlig mamma sitt, men jeg har stjelt den. Mwahaha, djevelunge!
Den er også mamma sin, men jeg syns den er så fin. Sååe, jeg har nok stjelt den og gitt.

Hmm, kanskje jeg kan ha photoshoot med smykkene mine oftere. Haha, den var jo nesten litt fun. Men nå bare drøyer jeg ut tiden for å slippe unna naturfagen. Ikke bra. Kommer ikke til å få startet ordentlig før om minst ti min. For jeg blir sittende og lese andre blogger og loke på face. Jeg har finni ut at det er en av uvanene mine. Haha. Men nå snakker jeg bare tull. BLOGGES!

Er du glad i naturfag?

ØNSKELISTE TIL KONFIRMASJON!

5
Etter skolen i dag var jeg på konf. møte, eller bibeltreff som det også blir kalt. Da pratet vi om kirkens nødhjelp og om at vi skal være bøssebærere i slutten av måneden. Men, det ble også nevnt noe om at det ikke er så forferdelig lenge igjen til vi faktisk er konfirmanter. Vi er jo i mars nå, så kommer april, mai og så juni. Det er egentlig ikke veldig lang tid. Og det er fortsatt masse forberedelser som gjenstår. Uff, hele greia har bare stress skrevet over seg!

Men jeg tenkte jeg kunne vise dere noe av det jeg ønsker meg mest til konfirmasjonen min;1. Speilrefleks fra canon. Ikke denne modellen, men et annet.


2. Videokamera. Er ikke helt sikker på. Hvilket "merke" enda.


3. Rosa koffort. Syns det er skikkelig søtt jeg. (Ja, jeg er jente!)4. Parfyme fra versace.

5. Masse treningstøy. F.eks treningstights, shortser, sports bh, dreningsdresser. You name it.5. Masse cheer ting!


6. STORT smykkeskrin. Mye større enn dette. Ønsker meg et som har plass til nesten alle smykkene mine.7. Pengeeer.8. Rosa og grå one piece.

Jessda, masse dyre ting. Men du må ikke tro at jeg forlanger meg å få alt dette. Ikke på langt nær! Men jeg håper veeeeeldig på et speilrefleks kamera. Får jeg det så skal jeg forgude dem de neste førti årene av mitt liv! :-)

Gleder meg egentlig til konfirmasjonen nå jeg. Det blir fun. Får også sett igjen slektninger som jeg aldri ser lengre.

Hva ønsker du deg mest til konfirmasjonen?

DET ER IKKE ALLTID LIKE ILLE MED SKOLE!

8
Vi har nå en slags utplassering, som jeg liker å kalle det, altså at vi skal besøke vidregående skolene. Så da i løpet av to uker så skal hele niende trinn ha vært på to forskjellige vgs. Jeg har allerede vært på media, på mandag og tirsdag. Og neste mandag og tirsdag skal jeg på design og håndverk. Så da har jeg altså en hel uke skolen uten egentlig noen fag. Det har jo resten av trinnet også. Noe som vil si at vi har masse prosjekter, innleveringer, oppgaver og foredrag i mange forskjellige fag. Så jeg har masse jobbing foran meg! Ah, stress.


En liten liste over noe av det vi har. Har skrevet det opp foran på ukeplanen min så jeg skal huske alt. Haha, jeg har en tendens til å glemme enkelte av tingene. Så tror jeg at jeg er nesten ferdig, men så har jeg masse igjen å gjøre!

Noe av det gleder jeg meg litt å skrive om. Som musikken, så skal vi ha et 5 minutters foredrag og en musikk sjanger, jeg fikk pop så jeg var egentlig ganske heldig. Også skal jeg ha et foredrag om konsentrasjoneleirer i sanfunnsfag. Det gleder jeg meg masse til å begynne å jobbe med. For som noen av dere har fått med dere, så syns jeg det er kjempespennende. Har også tenkt å fordype meg mest i auschwitz som var den værste konsentrasjonsleiren under 2. verdenskrig. Høres sikkert helt forferdig ut at jeg syns det er gøy å lese om noe som var så fælt for de som opplevde det. Men det er nå bare sånn det er.

Men noe som ikke er like spennende er norsk innleveringen. Vi skal skrive om en person innenfor litteraturen som vi annser som en helt. Wft?! Jeg vet ikke engang om noen helter innenfor litteraturen! Eller, jeg gjør sikkert det men jeg kommer ikke på noen. Help. Vet du om noen? Harr blitt superglad for litt hjelp!

Men nå må jeg sette meg ned å begynne litt, mens paradise surrer og går på tv'n. Selvom jeg har hele skoledagen i morra å jobbe på, greit å ha startet litt. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg og Rikke sittende og ta neglelak på hverandre. Ågud, jeg er jente!

BAJ!
Syns du noen ganger at det er helt greit med skoleoppgaver?

JEG HAR DET TRRRRAVELT!

5

Heey alle små og store. Jeg rekker dessverre ikke skrive så masse. For bussen til treningen går om under ti min. Noe som vil si at jeg har det trrrravelt. Sjokk.
Jeg tenkte jeg bare skulle vise dere hva jeg og Rikke driver med i timene. Jo, vi tar fransk manikyr og neglelakk osv på guttene. Haha, artig. Prøv det selv, og se hvor mange av guttene som går med på det. Lol.


Jeg sitter og ordner Snorre.
Vi brukte dette settet, som er Rikke sitt sp jeg vet ikke hvor hun har kjøpt det..


Se så tørt det er!

ÅNEI! Bussen går straks. HADE!!!

DETTE GJØR JEG NÅR JEG ER FULL AV ENERGI!

10
Rett etter at jeg sa at jeg skulle hoppe i dusjen istad, ble jeg plutselig skikkelig hyper. Gud veit hvorfor, men jeg fikk skikkelig masse energi og følte for å hoppe rundt, tøye osv. Så jeg stod og så på meg selv i vinduet og tok plit hopp, uten å tenke på at det var folk på andre siden av glasset som faktisk kunne se meg! Åh, så flau jeg ble når jeg så at Leiv satt på pc'n. (Leiv er naboen min, hvis du lurte). Jaja, da ser han hva jeg driver med på fritiden!

Jeg fikk også mamma til å ta litt bilder også. Måtte jo se hvordan ting ser ut. Haha!


Front hurdler :-)
Æh, jeg har creepy øyer.


Ja, jeg sparker den opp.


Hei fokus.Syns at jeg tar i gitt.


Haha, øvelse gjør mester.


Armerarmer, de er overalt!Haha, jeg vet dere egentlig ikke bryr dere, men det får gå.

Åh, har dere forresten fått med dere at paradise hotel har begynt igjen? Det er på tv3 nå! Det er sånn at man bare så se det, selvom det egentlig er et drit dårlig program uten mening. Egentlig litt hjernedødt. Men det er vel sånn vi liker det. Men jeg må se på det nå. Bloggezzzzzz!

Hva syns du om paradise hotel? Ser du på det?

NY KONKURRANSE, NYE MULIGHETER!

9
Heihei! Nå er det tilbake til vanlig blogging igjen. Ikke noe mer mas og stress med nm. For nå er det over! Men cheerleading blir det ikke noe slutt på. For nå starter jo vi helt på nytt igjen med nytt show og nye stunts som vi skal ha til Summer Open.

Vi hadde første trening med gs'en i dag etter nm. Og vi hadde jo neste show klart alt, så vi har begynt å øve på det.
Eller, vi begynte egentlig med det for lenge siden da men. Uansett, så skal vi ha med skikkelig mange kule elementer!  Det blir kjempegøy. Og det som er, er at vi kan nesten alt sammen allerede. Vi mangler bare å få til to ting, så kan vi alt! Men det kommer nok til å gå helt fint, for vi har god tid på oss. Så dette kommer til å gå kjempebra!

Jeg prøvde også å ta kick twist feil vei i dag, altså med venstre bein. Overraskende nok så funket det kjempebra! Null stress. Haha. Sorry for dere som sitter her og leser og ikke skjønner en d**** av hva jeg snakker, men sånn får det bare bli.


Rikke tøyer bow. Æh, det der er bare sykt! Og ikke minst urettferdig...


...for jeg får det ikke til. Haha, èn dag så :-)


Hahahaha, klarer du å gjøre sånn kanskje?


Jeg digger dere, gs folk! ogog, se så fin shorts jeg har a gitt!

Ah, er så herlig med trening dere! No kidding. Men nå må jeg hoppe i dusjen, lukter som en svett gymsokk. Nam! Hvorfor sier man egentlig hoppe i dusjen? Vi snakket om det i en time forrige uke. Det gir jo ikke mening, for det er vel ingen som bokstavelig talt hopper i dusjen?

Snakkes pepz!

Har du vært på trening i dag?

NM i cheerleading og cheerdance 2010

21

Da var nm overstått. Noe som er ganske trist egentlig, for det var så forferdig bra der. Det er nesten helt ubeskrivelig hvordan det var. Med stemningen og alt! Det må ha vært den beste helgen i mitt liv. En hel helt med non stop cheerleading. Det var rett og slett som å være i himmelen. Jeg virkelig elsket det!  ♥

Det var rundt to timer kjøring dit, men det var verdt det. For det var var skikkelig fint der. Etter vi kom fram registrerte vi oss og fant leilighetene våres. Var kjempefornøyd med de jeg kom på rom med, for vi hadde det kjempekoselig. Tok noe få bilder fra første kvelden;

Sofieee!


Alle sammen samlet seg i sofaen. Jeg følte meg litt outsider, jeg er den eneste uten blå genser.Også lagde jeg litt mislykkede vafler....som Ingrid tok. Men det var bare den første som var sånn mislykket da.


Også spilte vi dyrelotto eller hva det heter. Go barnespill!


Nice Malena!


Malena har fått så pen scale nå!


HEI SIRI!


Så satte vi oss for å lage en videoblogg til bloggerblogg.blogg.no.

Så var det klart for den første dagen med konkurranse, altså lørdagen. Da våknet vi opp stod det bæreposer med frokost utenfor døren. Med rundstykker, egg, juice, pålegg, yoghurt, CuraMed og litt til. Skikkelig bra! Så fikk alle seg en ordentlig god frokost!
I tilegg så fulgte det med et [mag] til alle sammen. Uff, da ble vi lei oss gitt.

Så tok vi på oss draktene, ordnet sminke og hår så var det tid for innmars. Sånn hvor alle lagene går på rekke inn i hallen. Litt sånn seriøst, sang nasjonalsangen og litt sånn. Kjempetøft!
Også husker jeg ikke helt hva vi gjorde resten av dagen, bortsett fra å kjøre show og se på de andre og få vite resultatene senere på dagen. Vi kjørte veldig bra den dagen og fellesen endte opp på en delt 11. plass og gs'en på en 6. plass. Veldig fornøyd egentlig. For vi kjørte kjempebra!

Så var det tilbake i leilighetene for å dusje og ordne oss, så var det tid for bankett! Tok dessverre ikke masse bilder. Men vi hadde det kjempegøy. Masse god mat og A1 kom og spilte for oss. Herregud, jeg stod nesten helt forrerst på scenen. Ogogogog, han tok på meg. Han Ben mannen. Han derre kjekke! :-D


Æh, var ingen bra bilder av meg fra banketten. Dette får duge.


Sofie er FOR pen!

Etter banketten, som var dritbra, var det rett i seng for å lade opp til neste dag. Jeg sloknet nesten med èn gang jeg la meg. Og sov kjenpegodt. Sånn i tilfelle du skulle lure :-)

Så våknet vi opp dagen etter som vanlig, men i da trengte vi ikke stå opp så tidlig, siden det ikke var innmarsj. Men vi måtte være klare med drakt på kvart på elleve. Så skulle vi bort til garderobene der for å fikse hår og sminke;
Sånn skulle alle bli på håret.


¨Jeg er glad i bestevennen min!


Seniorene har så fin sløtfe altså!


Sinken så sånn ut. Ikke sånn veldig dramatisk eller noenting. Bare litt glitter. Haha!


Ah, se så stort og fint!

Så var det bare å vente på vår tur, før vi skulle inn og vise oss fram for dommerne. Følte som en evighet. Men til slutt kom det og vi stod ute på matta;
(bildene er hentet fra face)

Det var kjempegøy å stå ute på matta! Jeg var ikke nervøs eller noe i det hele tatt. Jeg syns det bare var gøy. Og etter at vi hadde kjørt helt feilfritt dreit jeg egentlig i hvilken plass vi kom på, jeg var bare glad vi hadde kjørt såpass bra og fått til det som var meningen vi skulle få til!
Gs'en gikk også kjempebra forresten. Var bare scalen som datt, eller så gikk alt!


Vi var kjempeglaaaaade, selvom man velger å ikke smile for kameraet. Kreemt!

Så senere utover var det tid for de endelige resultatene. Alle var kjempespent når det kom til vår kategori. På junior all female var det 16 lag tror jeg som stilte. Og vi kom på 10. plass!! Altså èn plass opp siden 1. dagen. Vi har kun holdt på med dette i ett år, og vi slo seks dag. Den er ikke dårlig.

Og i Gs Junior all female var det 15 lag som stilte. Og vi endte opp på.. Wait for it.. 5. plass!!!! Hallo, vi slo ti lag på vår første konkurranse med gs'en vår. Jeg er så sinnsykt utrolig fornøyd at du aner ikke! Ah, herligherlig!


Også kjøpte jeg meg, eller mamma kjøpte da. Hver av dem kostet 150,-
Se søt søtt der skjørtet er a!


Også kjøpte vi såklart et lagbilde da. Som jeg såklart skal henge opp på vegge så snart jeg får meg en ramme. Har ikke scanner heller, så det får bli sånn her. Kjempefint bilde da, hvis du ser bort i fra meg som dessverre ikke var like heldig som de andre.


Og her er diplomene som bevis. Disse skal man ta godt vare på veit du!

Det var er helt fantastisk helg som jeg kommer til å huske livet ut. Altså et minne jeg aldri vil glemme. Også fikk jeg lov til å dele det med verdens beste jenter. Ja, jeg snakker selvfølgelig om jentene på laget mitt! Jenter som jeg er utrolig takkenmlig for å ha blitt kjent med. Så Tusen takk jenter!

Hvordan syns du det var på nm?
Så du meg?

Jeg har forresten brukt latterlig lang tid på dette innlegget. Også må jeg beklage eventuelle skrivefeil. Men jeg orket ikke lese igjenom nå. MÅ komme meg vekk fra pc'n litt. Haha.

DET GIKK SUPERDUPERT!

11
Vi er nå helt ferdig for dagen. Det gikk superbra altså! Hadde bare ett fall på gs'en, ellers ganske feilfritt. DRITBRA!  jeg gråt av glede i sikkert ti min når vi var ferdige. Tror aldri jeg har vært så glad i mitt liv før.

Dette er nok alt dere hører fra meg, må fikse seg til bankett og sånn straks veit du! Har forresten ikke tatt noe bilder. Det er ikke låste garderober, så da er det så lett at det blir stjelt.
Traff forresten voe istad, koselig jente da. Hun husket hvem jeg var og. Hun bare kom bort og spurte "Madeleine..?" Haha. Fun.

BLOGGES!

I´M IN BCC BABY!

2

Åh, det er så fantastisk her. Det er skikkelig stort og utrolig fint her. Jeg bare gleder meg som en liten unge til i morgen. Det blir gøy skal jeg si deg!
Leiihetene her er også skikkelig fine. Med to rom, kjøkken, stue og fint bad. Slik ser det ut :

Selvdiggerbilde (y)


Stuaaaa!
Også fant vi en vaffelrøre, også vaffeljern. Så det blir vafler på oss i kveld folkens!


Og Tonje er glad for at hun fikk nett. Noe som er superbra, for da får jeg blogget litt!

Yeey! Det er så bra her. Jeg syns litt syns på alle dere som går glipp av dette. Nå får dere for å ikke gå på cheerleading :-)

Men nå skal vi bestille pizza, også blir det full fest her!

NÅ DRAR JEG PÅ NM!

8

Nå drar jeg hvert øyeblikk. Venter bare på at klokken skal bli fem, så kommer Lotte. 


Dere får nøye dere med et snasent grimasebilde av meg tatt med webcamera. Jeg har pakket ned kameraer og alt, så.

Har jeg forresten sagt at jeg gleder meg kjempemasse? Det gjør jeg! Klarer nesten ikke vente assa.

Dette blir nok det eneste innlegget i dag. Mamma kommer i morgen med pc, så kanskje hvis jeg får skvist inn litt tid at det kommer ett innlegg. Men håper dere skjønner at jeg har andre ting å finne på enn å blogge denne helgen?

Så hadebra suckas! ♥  
Ønsk oss lykke til a? :-)

I MORGEN DRAR JEG PÅ NM I CHEERLEADING!

13

I MORGEN DRAR JEG TIL NM!
Sykt, gleder meg sånn! Har gjort klart mye av det jeg skal ha med meg alt. Men er fortsatt mye som gjenstår. Har fortsatt ikke annterkk til banketten. Men skal kanskje låne en paljettkjole av Rikke. Så tror da det skal ordne seg.

Jeg skal ta kvelden tidlig i dag. Eller blir ikke så altfor tidlig, skal legge meg straks. Uten å ha gjort matteleksene da. Ops! Ikke bra med tanke på at jeg er på svartelista. Jaja, får stå opp tidlig i morgen tidlig. Det skal nok ordne seg det og!

Forresten. Her er en liten videosnutt fra forrige trening. Jeg som tar araber flik flak. Nei, den er ikke veldig fin. Men hei, jeg gjør det faktisk! :-)Natta godtfolk!
Også må jeg si tusen takk alle sammen. Selvom blogginge min har vært forferdelig dårlig de siste to dagene, så er statestikken like fantastic  ♥

DETTE ER BARE SKIKKELIG SØTT!

2
Aw, noe så søtt.
Jeg vil at ungen min skal bli sånn!
 
Hvis du lurte, så er det dette jeg og Thea driver med nå :-)

Hva er din favorittvideo på youtube?

EDIT:HAHAHAHAHA! :-)

I OSLO!

5
Vi var i Oslo i dag! Var på besøk på nasjonalsgalleriet og fredsprissenteret. Var egentlig litt interessant, fikk vite litt om nasjonalromantikken og hvor mye maleriene har betydd og hvordan de har utviklet seg gjennom tidene.
Når vi var ferdig med det, så hadde vi fritime. Jeg gikk så klart med Rikke og Eline. Og da må man så klart ha et "på gata" bilde;

Advarer, har bare mobilbilder.Rikke: Er ikke denne søøøt?
DU, er sør Rikke! ♥


Vi var også i den mest fancy bik bok butikken jeg noen gang har vært i !
Hallo, se da! Det er to etasjer og rulletrapp. Det er noe man ikke har her ute på landet.


Se så fin butikk a. Og på høyre siden der, hvor det er sånn dukke, var det sitteplasser og sånt. Skikkelig søtt!


Jeg forelsket meg i disse. Men jeg hadde ikke noe panger da.
Btw, så er fokusen feil.


Poser på Karl Johan.

Jeg har så og si aldri vært i Oslo. Sist gang var vel når vi var på en slik tur å syvende klasse. Men jeg husker nå hvorfor jeg ikke liker å være i Oslo, man roter seg jo bort med èn gang!! Rikke, Eline og jeg kom da alt for sent til bussen hjem fordi vi hadde klart å rote oss bort, og ikke fant veien tilbake til busstoppen. Akkurat sånn jeg og Martine gjorde i syvende. Flaut!

Men vi rakk ikke å stikke innom butikken som jeg hadde mest lyst til å besøke av alle da; Monki, elle hva den heter. Marie har visst kjøpt masse fine sløyfer der, så jeg ville stikke innom. Isteden så stakk vi innom en skobutikk, for Rikke og Eline trengte sko til banketten. Men de hadde ingen fine sko der. Men, de hadde masse andre fine sko. Også var det sånn tre for to greier. Og hallo, vi var tre stykker!!

Så, det ble nye sko på alle tre;

Er ikke de fine?
Jeg hadde egentlig ikke penger da, så jeg lånte av Rikke, for hun er jo rik. Så bare betaler jeg senere. Mihihi.

Men nå er bestevenn her, altså Thes. Hun skulle hjelpe meg å finne klæt til banketten. Men, jeg tenkte å kanskje låne en svart paljettkjole og skinntights av Rikke, hvis det blir fint da. Så vi får se da :-D

Roter du deg bort når du er i Oslo?

JEG FÅR DRA PÅ BANKETTEN!!

8

Heihei! Bare sånn for å ha sagt det, så har jeg ikke blogget noe før i dag pga at treningen er nesten rett etter skolen. Sånn in case dere lurte.

Vet dere hva? Nå er det ikke lenge til nm (!!!!!!!!). Vi drar dit på fredag. Og i dag er det... ONSDAG! Det er ikke lenge til assa. Og jeg skal minne alle på skolen om det fem ganger om dagen framover! De skal gå så lei at de griner :-)
(mohahaha)

Og enda en, VET DERE HVAA?! Jeg får dra på banketten. YAY! I'm so happy. Var så lei meg siden jeg ikke fikk dratt, men så fikk mamma tak i en billett til meg. Har ikke pleiling på hvordan hun fikk det til, men det får så være. Jeg får dratt på banketten folkens!
Men ett problem, jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg! KRISE. Haha, neida. Er ikke så ille, finner nok noe. Men har fortsatt ikke peiling på hva jeg skal ha på meg.


Kanskje jeg bare skal kjøre sånn stil?
Og JA, det er meg :-)

Hva skal du ha på deg på banketten?

SUNNHETSDRIKK, NESEBLOD OG TRENING - EN HELT VANLIG DAG.

12

Jeg "fortsetter" litt fra innlegget under. Jeg tok litt bilder mens jeg var hos Rikke, som jeg tenkte dere har utrolig lyst til å se! Haha, eller ikke. Men det er synd for dere :-)


Vi stekte poteter og bacon vi. Ser helt forferdelig disgusting ut. Men lover, det er veldig godt!


Også lagde vi en "sunnhetsdrikk". Vi blanda sammen litt bringebær, skogsbær, melis, vann, appelsinjuice og ananasjuice..


..Først så smakte det ikke så ille. Var egentlig nesten litt godt..


...Men så begynte det å bli litt kvalmt. Men vi tvang det i oss. Det var jo sunt !

Også stressa vi som noe gærninger for å klare å rekke bussen. Vi fant ut art vi hadde mest kjangs til å rekke den som gikk fra stasjonen ved meg. Så vi tok med oss spraken og løp og sparka bortover veien. Så satte vi den igjen hos Emma, så løp vi videre ned til stasjonen. Stakkars Rikke var syk, og var superduper annpusten!
MEN, vi rakk bussen :-)

Gs treningen gikk kjempebra! Nå er jeg sikker på at vi er 100% klare for nm. Vi trener sammen med senior gs'en. De kjørte egentlig kjempebra mange ganger i dag. Men siste gang de skulle kjøre klarte Marie å sparke begge basene i nesa etter en salto. Stakkars, begge begynte å blø skikkelig neseblod. Vi andre stod i med å tørke vekk blod fra dem, gi den nytt papir og vaske vekk det som hadde havnet på gulvet. De hadde nettop kjøpt hvit genser å ha under drakta og, den ble mer eller mindre rimelig full av blod. Uff, tøff sport.

Men nå er det tid for å streve med litt lekser. Eller først skal jeg ta en herlig dusj, så er det hotel cæsar-tid !
BLOGGES!

Hvordan ser kvelden din ut?


Nei vent, jeg skulle vise dere et lite klipp fra skolen i dag jeg;Haha, er ikke Rikke søt når hun gjør sånn? :-)

VÅREN KOMMER, VÅREN KOMMER!

4

Nå er jeg hos Rikke vennen, hun står og lager mislykket omelett mens jeg blogger. Hehe. Rekker ikke skrive så mye, for vi må gjøre oss klare til trening snart.
Men kan jo vise dere noen bilder fra vi gikk hjem ;

Sesese, snøen begynner å smelte!  snart vår


Også så fin sooool :-)

Har også en liten videosnutt, men den får dere se etter trening i dag. Hehe. Men nå skal vi spise. BAJ!

Begynner våren å komme hos dere og eller?

JEG HAR NYE TING - IGJEN!

6
Ja, jeg var jo med Tonje til Lillestrøm for å kjøpe ting til henne, egentlig. Men som sagt så hadde jeg 400 kroner igjen etter forrige shopping tur. Men jeg var fast bestemt på at jeg ikke skulle bruke noe penger i dag. For nå hadde jeg endelig litt penger, og de ville jeg ha en stund. Men neida, det skulle vi ikke ha noe av!

Jeg klarte meg veldig fint første timen og hadde fortsatt alle pengene der jeg håpet de skulle være resten av dagen. Men plutselig så fant jeg en fin lue, også så jeg et fint belte. Også så var det så billig at jeg bare måtte ha det. Men så fant jeg ut at jeg ikke hadde en genser som matchet beltet. Så jeg måtte jo kjøpe det og. Så endte det bare i at lommeboka åpnet seg og ga full tilgang til å bruke opp det som var det.

Ah, jeg er så svak! ♥


Lue fra cubus 1/2 pris, 39,50 ,-


Lue fra h&m 10,-
Elsker sånne luer, har tre nå :-)


Jakke fra vero moda, 100 ,-
Elsker den!


Genser fra bik bok, 129 ,-
Belte fra cubus 19,-
Visste ikke at beltet var så billig, for på lappen stod det 79 kr. Uff, ble så lei meg når jeg så at det bare kostet en fjerdedel :-)

Men nå må jeg roe litt ned på shoppingen min. Kjøper noe nytt hele tiden, og pengene bare forsvinner. Inte braa. Jaja, får nye ting hvertfall. Og så matrealistisk som jeg er, liker jeg det sånn!

Kommer kanskje noe bilder fra dagen. Kameraet mitt var tomt for strøm så vi måtte bruke Tonje sitt.

Hva syns du om tingene?

I LOVE PANCAKES!

9

Heihei kjære lesere! Jeg må bare starte med å si tusen takk. For i går hadde jeg hele 190 besøkende. Noe jeg syns er helt sykt! Jeg er kjempeglad :-)

I dag har Tonje blitt med meg hjem fra skolen. Og vi står nå og lager pannekaker. Eller hun gjøre det, og jeg blogger;

Søta!


Namnam ♥


Haha, jeg står og poser med eosen. Jeg er kul ass!

Her er forresten det jeg har på meg i dag;

Øredobber fra h&m, singlet fra bik bok, jakke fra cubus, kjedet er "hjemmelaga" og buksa er fra cubus.

Men hei, pannakekene er ferdig. Vi må kjappe oss og spise. Bussen drar om et kvarter! Vi skal innover å kjøpe kjole som Tonje skal ha på på banketten!
Sorry for skrivefeil, men rekker ikke sjekke gjennom!

Hva skal du i dag?

,