Yay! Snart helg igjen!

0
Nå er endelig uka over snart. Det var på tide. Jeg er møkk sliten og så klar for en helg med slæsking foran tv'n. Sånn hvis du ser bort ifra treningene jeg skal på da.

Uff, jeg savner Martine! Det er så sjelden vi ser hverandre nå siden vi går på forskjellige skoler. Før så vi hverandre hver eneste dag liksom. Kanskje jeg legger inn noen bilder som vekker gamle minner! Som da vi var i prøverommet på lindex eller på Bunes osv. Hjertehjerte. Jeg elsker deg pus.

Men nå stikker jeg. Sjallabajssssss.

Blablabla.

0
Nå sitter jeg på datarommet igjen gitt. Denne gangen skal jeg egentlig skrive om O.J. Simpson.For de som ikke vet hvem det er,så er det en gammel amerikansk fotball spiller. Eller noe såne noe.

Ja'a. Det har vel ikke skjedd så mye interessant i det siste tror jeg. Men jeg kan jko skrive litt om alt det uinteressante som har skjedd. Som at det var nattcup på fredag! Det var gøy egentlig. Sånn bortsett fra at vi bare spilte mot sånne store folk. Alle der gikk liksom på vidregående og spiller på juniorlaget. Og vi er liksom noen små jenter på 13 år. De var nesten tre ganger så store som, oss. Men det gikk overraskende bra! De scorte sånn mellom to og åtte mål tror jeg. Ene gangen  vi var ferdig med å spille en kamp og de andre hadde kun vinni med to mål hørte jeg en av de si: "Å, detta var flaut!" Haha, da måtte jeg nesten le litt assa!

Også har jeg jo som vanlig har jeg jo vært noen treninger. Alltid gøy det! Ellers så skjer det fint lite. Denna uka har jeg tenkt til å slappe av og slæske så mye som mulig! Digg, hjertehjerte.

Men nå må jeg nesten jobbe assa. Har lite lyst på en anmerkning. Snakkes!

,