Happy birthday, mom!

3 Gratulerer så masse med dagen!
Er så utrolig glad for at jeg har det, og alltid vil ha deg. Uansett hva som skjer så vet jeg at jeg alltid vil ha min kjære mor her. Du er verdens beste mamma ♥ Glad i deg!

Frisørbesøk og photoshoot

8

Vi startet dagen i dag med en god frokost og en tur ned til Picasso Frisør for at Lise skulle få fikset håret hun har latt gro i fred i et halvt år. Og siden hun har helt villt mye hår ble vi der i tre timer før de var ferdige med å få satt striper i hennes meterlange og supertykke hår - fy føren som jeg ønsker meg sånn hår som Lise! Det ble uansett superfint, mye bedre enn det som syntes på bildet, og Lise er storfornøyd.
Etter det har vi brukt masse tid på å fikse hår og sminke for å ha en liten photoshoot og skaffe et nytt profilbilde til Lise. Legg merke til at jeg har tatt alle de fire siste profilbildene hennes, masse likes på alle. Smacksmack, jeg er profilbildemester OK? Nå har vi spist opp tre poser popcorn og skal ned til Kristiansand for å se på kino, vi ender nok opp med å se de urørlige. Noen som har sett den? Bra, dårlig?

Hva syns du om bildene? 

FOODDIARY

11

Noe som er blitt et kjent fenomen når jeg og Lise er sammen er at vi lager masse mat. Masse godt, og sunt som ser pent ut - også tar vi bilder av det. Oh yes. Jeg kunne faktisk ha laget egen matdagbok med alt (absolutt alt) vi spiser når vi er sammen. Alle disse er fra det siste døgnet egentlig, slang også med de røde pillene jeg går på fordi jeg er en syk dritt for øyeblikket.

Uansett. Hva syns du om bildene? 

Pilates på morgenkvisten

11

I dag startet dagen tidlig. Klokken stod på sju, og privattime for Lise på treningssenteret og pilates stod på programmet. Jeg stod på en sånn tråkkemaskin i en halvtime mens Lise fikk vite hvor mange kilo de syke musklene hennes skulle løfte på hver øvelse. Koste meg på tråkkemaskinen og så på NRK og hørte på trøtt musikk, jeg. Forbrant nesten 200 kalorier og gikk en mil (ok, det var vel kanskje bare en kilometer. Men en mil høres mer imponerende ut. Ok, da sier vi det). Pilates var avslappende og chill egentlig. Veldig ok start på dagen! Nå i skrivende stund er klokken to og det føles som om det har vært en hel dag allerede. Men hele dagen er jo enda igjen. 


Et etterlengtet besøk

4

Nå er jeg godt plassert i sengen ved siden av verdens beste Lise her nede i Søgne. Føles som evigheter siden jeg var med henne sist, var derfor ufattelig godt å være tilbake igjen med bestevenninna. Kom hit på søndag kveld etter en 6 timers lang busstur - verdt det, og skal bli her helt til torsdag. Disse dagene skal brukes godt, siden jeg vet det er så lenge til neste gang.

Kunne ikke tenke meg en bedre måte å bruke vinterferien min!Hva gjør du denne ferien?

KONTAKT

0

  • Den enkleste er å skrive en kommentar i et innlegg her på bloggen, så vil jeg alltid svare i kommentarfeltet. 
  • Du kan sende meg melding på min private facebook, jeg kommer ikke til å legge deg til som venn, men jeg kan svare på meldinger der. Du finner den HER.
  • Du kan gå inn på facebooksiden til bloggen HER.
  • Eller du kan sende meg en mail på maddeee.blogg@hotmail.com
  • På formspring heter jeg lakersmadde
  • På instagram heter jeg madeleinrotmo
  • På snapchat heter jeg madeleinerotmo 
  • Du finner meg også på bloglovin og youtube
     

      


En ny start?

14

Nå er jeg klar for en ny start. Ikke bare generellt i livet, men også her på bloggen. Og hva er vel ikke bedre da enn et helt nytt design? Det ble fint, ikkesant? Det er min verdens beste LISE som har laget, helt på egenhånd.s

Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg ikke ville legge ned denne bloggen fordi jeg fortsatt har en liten blogger i meg enda som stadig tenker på at hun vil ha en fin blogg som er skikkelig og organisert. Og det er jeg klar for nå. Så nå er maddeee.blogg.no tilbake! 
Legg også merke til at jeg har fått en sånn facebook-liker knapp nederst!

,