Hei igjen

14

Utrolig at dere fortsatt er innom her altså. Har faktisk en del besøkende hver dag enda selv om jeg aldri blogger, og forrige uke en gang var det langt over 300. Haha. Får nesten litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke gir noen lyd fra meg, men men. Kan hvertfall si at jeg har det veldig bra om dagen. Treninger går supert og det er bare 2 uker, 4 dager 6 timer og 21 minutter igjen til nm. Ja, jeg har countdown! Jeg har også fått meg kjæreste, noe som er veldig koselig ♥ Jeg har snart 200 followers på instagram (følge meg a snupper, jeg heter maddepus). Og ellers går bare dagene. For det meste treninger og masse tid med Sondre og venner. Vinterferie har det vært til og med.

Har som vanlig veldig lite interessant å si. Har en del bilder jeg kanskje kunne ha lagt ut etterhver, hvis noen vil se?
1-1-1 pyramide

19

Nå har jeg offesielt gått på cheerleading i 3 år!!
Eller litt over, var tre år helt i starten av januar. Og på mandag fikk en jubileumspyramide hvor jeg skulle få være toppflyer. Har ikke vært på toppen siden jeg var den minste flyeren på laget, og det er nå to og et halvt år siden. Sinnssykt gøy, litt skummelt, men mest gøy!! Melder meg frivillig til å være på toppen fremover, jadda.


"Dra heel da, din jævel!!" -Eva


Marius og Ken fikk også bursdags a-frame. Tror lakers har fått seg tre nye toppflyere. Dette blir nok flott, glede dere til nm!

Identitetsoppgave

10

Vi hadde visst frist på en fotooppgave i dag, som jeg da selvfølgelig hadde glemt å ta de bildene jeg trengte til. Så da fortet man seg til fotostudio, fikset bilder og satte sammen bildene fort og leverte. Ble ferdig med redigering og levering på 20 min, ikke dårlig. Haha. Vet ikke om jeg ble helt fornøyd, hadde planer om å lage den litt anderledes (de bildene jeg egentlig skulle bruke var det noen som slettet). Men det funker sikkert! Selve oppgaven var å sette sammen et bilde av noe som beskrev meg. Følte meg ganske dum da jeg helte ut hele sminkepungen og tok bilder av det.

Hva syns du om bildet?

SCL - fotostudio

16Fotostudio på skolen er ganske gøy å være i. Vært der mye de siste ukene, så har en del bilder. Kommer sikkert flere etterhvert, når jeg somler meg til å redigere dem. La dette ut som veggbilde på face forrige uke og fikk ny rekk med over 100 likes på en time (lol), og nå har jeg 205. Skulle ønske jeg tok det som profilbilde, haha. Banker alle i anntall likes ♥♥♥
Hva syns du om bildet? 

Snakker vi bloggpause?

13

Tror kanskje jeg har tatt meg en liten spontan bloggpause. Men sikkert ingen som merker det, blogger som en shitkid for tiden uansett. Tror ikke jeg kommer til å blogge fast fremover nå, har vært så digg å la det ligge i noen dager at jeg har lyst til å gjøre det litt lengre. Jeg har hvertfall masse bilder fra vi har vært i fotostudioet på skolen, så kommer sikkert til å legge de ut når jeg har redigert dem. Imens, håper dere savner meg litt da. Snakkes puser! ♥


,