Save that drama for your mama!

6


Har egentlig blitt veldig glad i den lille kroken min nå. Syns den har blitt så koselig med den nye kommoden og slikt. Er et fint sted å gjøre lekser vel. Det jeg har gjort meste av dagen. Eller.. Ehm.. Så har jeg kanskje ikke gjort lekser og heller blitt distrahert av face. Jess, vi har fått rle'en utsatt til fredag. Noe som dessverre gjør at jeg og er flink til å utsette. Dårlig uvane. Håper ingen av dere gjør det!

Ellers kan jeg bare si at jeg er lei av jenter og drama. Yeah. Save that drama for your mama! Nuff said.
Dere gjør i kveld?

Martine, du er awesome!

11
Visste dere at Martine er best? Nei, for det er hun. Er seriøst skikkelig glad i den jenta, og dere som ikke kjenner henne... Vel, synd for dere, for dere går glipp av verdens herligste jente ♥ NEWSFLASH: Martine er sykt random (litt sånn som den setningen). Hadde jeg fått lov, hadde jeg slengt med videoene hun spilte inn av seg selv på mobilen til Leiv. Men da hadde hun hoppet opp og banket meg. Btw, Martine er lav og. Hele 1,50 høy, liten og søt. Sånn som jeg liker det!

Men poenget. Jeg er glad i deg, Martine ♥ Og dette innlegget ble like random som deg.
Fler som har en venn de er veldig glad i?

Fuck, it's school tomorrow!

9


Kan ikke akkurat si jeg gleder meg til å stå opp tidlig i morgen, drasse den trøtte ræva mi ned på skolen og sitte der i seks timer og lære. Kjenner jeg ikke hadde blitt lei meg for et par dager til med ferie.
Fler som gleder seg til skole i morgen?

Jeg er flink pige.. Eller bare ikke?

3

Åh, flink blogger i dag veit du. Vel, har en god grunn hvertfall. Her har det ikke vært annet enn naturfag, rle og is med sjokoladesaus på gang. Har blitt ferdig med naturfagrapporten hvertfall - 3000 ord om helse og livsstil, kosthold og infeksjonssykdommer. JADDA - så da har jeg bare rle igjen. Skulle ønske jeg kunne si at jeg hadde vært like flink med den. Ehm. Har hvertfall laget en veldig fin forside og innholdsfortegnelse da! Er nå en start hvertfall.

Så ja, det jeg har drivi med i dag etter at Martine dro. Gøygøy. Sånn til opplysning; ingen pynter seg på slike dager.Litt sånn jeg føler meg oppe i hodet nå. Er passe lei, så er snart så alt går i surr oppi toppen og jeg ikke klarer å skille de forskjellige bokstavene fra hverandre. Men herregud, hadde lovt å ikke blogge om skole jeg. OKEI. Jeg skal se på filmen som går på tv3 nå, se om den er no bra. Hvis det er bedre å høre om enn innleveringene jeg sliter med atm.

Okei, slutter her, jeg..
Hva har du brukt denne søndagen på?

Outfit-ish 26.02.11

12
Genser bikbok kjede bikbok

Nå er Marty her, og da blir'e alltid party. Så jeg skal kose meg med bestejenta i kveld ♥
Hva gjør du i kveld?

Litt hårsnakk - fra blond til brun, og tilbake igjen!

24


Noe jeg har snakket så mye om på bloggen, er dette når jeg farget håret brunt. Jeg er naturlig blond, og liker hårfargen min. Men for ca tre måneder siden bråbestemte jeg meg for å farge det mørkere, rett og slett for å få litt forandringer. Men jeg valgte glansvask, slik at fargen ville gå ut og jeg kunne gå tilbake til den naturlige igjen etter ca 20 vask. Det du ser over er utgangspunktet, blondie.

Og slik ble det. Ganske så mørkt, men jeg var veldig fornøyd. Mest fordi fargen ikke ville vare så lenge.

Brunt Vs. Blondt.

Og sånn ser det ut nå i dag. Det går sakte men sikkert mot blondt igjen. Men det har tatt mye lengre tid en 20 vask, det skal jeg love dere! Det er litt over tre måneder siden jeg farget det nå, så fargen skulle egentlig vært ute for lenge siden. Så jeg håper egentlig det går litt fort framover nå, for jeg er ikke så fan av den mellomtingen mellom lyst og mørkt hår. Haha.

Men om en måned eller to skal jeg farge eller stripe det blondt igjen. Så da blir jeg blond igjen! Men jeg vet helt ærlig ikke hva jeg liker best. Så jeg tror jeg kommer til å bli en av de som har blondt hår om sommeren og farger det brunt igjen på vinteren. Dersom noen av dere skulle lure veldig på det.


Lekte meg litt på en sånn nettside i går, og endret hårfarge, sminke osv. Var meningen å se hvordan jeg hadde blitt med blondt hår igjen, men den ble mer gul og fikk meg til å se sykt bimboblond ut. Vel, da har jeg hvertfall funnet ut at gult hår helt klart ikke er for meg (ikke at noen egentlig kler gult hår, men).

Har du noen gang farget håret med glansvask?

...and I'm like; Who's that chick?

12

Et snev av ironi der, ja.. Tycks?

Det skulle da vel ikke være nødvendig å jobbe med innleveringer i vinterferien?!

6

Nå er jeg skikkelig lei altså. Siden jeg skrev forrige innlegget har jeg ikke gjort annet enn å skrive naturfag og vaske klær, masse klær. Og jeg som trodde jeg hadde SÅÅ dårlig tid til å få til både naturfagen og rle'en.. Vel, det viser seg at jeg har enda dårligere tid enn jeg trodde. Naturfagen er til mandag og rle'en på tirsdag. HIMMEL!!! Hvordan i alle verden skal jeg få til det i tilegg til trening og at Marty kommer til meg i morgen? Åh. Suger å hete Madeleine Rotmo at the moment.

Men det hjelper litt at dere er så flinke til å kommentere for tiden, og at statestikken og blogurat telleren bare stiger og stiger. Det gjør meg glad. Og at enda en søting har skrevet noen koselig ord til meg ♥ Les her!

Litt sånn jeg føler meg nå..

Men jeg lovte Marty at jeg ikke skulle blogge om skole, er visst kjedelig å lese. Noe som jeg forsovidt er helt enig i. Så jeg stopper her..

Kan jo heller spørre om noe annet..
Har vinterferien din akkurat begynt eller er den snart over?

Dagens to do list!

16

I dag blir en travel dag. Jeg har så sinnsykt mye å gjøre at jeg tror ikke at jeg har den minste sjangs for å klare alt. Hadde aldri trodd jeg skulle nevne noe som har med skole å gjøre i vinterferien, men jeg må skrive en naturfagrapport/faktatekst og begynne på den 20 siders RLE innleveringen. Den skal leveres om en uke, og jeg har ikke begynt. Ja, jeg sliter.

Så får vi se hva jeg får til i løpet av dagen. Som du kanskje ser klarte jeg ikke å stå opp tidlig, som var planen, men. Den siste er forresten ment kun fordi jeg er alene hjemme i hele dag, og har en tendens til å glemme å spise.. Jah.

Hva er din "to do list" for dagen?
Jeg har forresten blitt skrevet om på DENNE bloggen. Utrolig koselig, jeg ble skikkelig glad ♥

Lagbildene fra nm 2010

16

Var en som lurte på om hun kunne få sett lagbildene ordentlig, så da gjør jeg selvfølgelig det. Har lagt ut bilder av det tidligere, men det er snart ett år siden så jeg viser det igjen.

Her ser dere kommoden er oppe også - mangler bare å få inn skuffene, som pappa holder på med nå i skrivende stund. Han er flink altså ♥

Et litt usikker på om jeg ikke skal sette smkkeskrinet mitt opp på hyllen og henge bildene opp på veggen isteden. Not so sure. Får se.

Gamle gs'en ♥
Elsker de bildene. Og elsker å ha de oppe så jeg kan se de hver dag. Av flere grunner egentlig. Minner meg så fryktelig om hvordan ting var på twisters for ett år siden - Vårt første nm vi stilte i, alle sammen. Vi hadde det så bra, og miljøet på laget var bedre enn du kan tenke deg! Det gir meg også mye inspirasjon til treninger, og får alltid humøret mitt opp. Det minner meg alltid om de gode, gamle cheerjentene mine som jeg fortsatt er så glad i ♥

Håper på nye lagbilder til nm som kommer nå, som kan henges opp et annet sted på rommet mitt.
Tycks?

Nå begynner ting å skje på rommet mitt her

18


Slik så det ut istad. Og som jeg har pratet så masse om skal jeg bytte ut kommoden med en helt fantastisk fin en, og putene og klokken skal byttes ut. Snille pappa er nede og setter den sammen nuu.


Og sånn ser det ut nå, gamle kommoden er borte og masse deler til den nye ligger overalt.

Der er lampen som henger der nå, og den skal byttes ut med en nydelig lysekrone som jeg kjøpte for alle pengene jeg fikk til jul. Men den får dere ikke sett før jeg er helt ferdig med rommet mitt. Men her er en liten smakebit.

..Men det er alt dere får se. Haha.

Wii, en veldig fornøyd pige her, ja. 
Gleder meg sånn til det er helt ferdig. Håper så inderlig at det blir like fint som jeg har sett for meg i hodet mitt. Har også kjøpt inn masse pynt, puter osv som jeg skal fylle rommet med. Konfirmasjonspengene fikk svi litt for dette, når jeg nærmest gikk amok på ikea for å trøsteshoppe litt etter den faila hårklippen. Haha.

Tror du det blir bra?

Et lite tegn på vår..

6


(sorry for lite bilde, kopiert fra gammelt innlegg. Ny pc veit du)Nå ser det endelig ut som om våren kanskje er på vei. Det øverste bildet er tatt is tarten av desember når det var fullt av snø, og nå begynner det endelig å smelte litt. I like it ♥
Det eneste som er litt gledesdreper nå er at det akkurat har begynt å snø sånn smått igjen. Hmf.

Har du lagt merke til noen vårtegn enda?

Gs trening i tigershallen!

13


med tigers tigeren i bakgrunnen ♥Halla Sophyy.

Hei til Jannicke og Kristine og!

Marie som flyer.

Veldig morsom trening i dag sammen med gs'en, og superflinke Eva som var trener for oss for dagen. Jeg øvde på litt doble fra både scorp og scale, noe som gikk.. Helt.. Ok? Blir skikkelig irritert over at det av en eller annen merkelig grunn ikke funker lengre, har kunnet dobbel fra scale et helt år nå, og dobbel fra scorp et halvt.. Hmf. Jaja. 
Også har Marie øvd litt salto, serier og heel twist i dag. Twisten startet veldig bra, men til slutt endte det i at jeg fikk albuen hennes forskjellige steder på meg 24523 ganger på rad og en skikkelig, ordentlig smell i skulderen som fortsatt gjør (veldig) vondt - men det går bra. Alt for at Mariefuul ikke skal lande på bakken ♥ Er egentlig glad neste trening ikke er før på søndag. Da har jeg tid til å helbrede alle blåmerkene jeg kommer til å få. Haha. Men klager ikke!

Har dere forresten lagt merke til at blogurat telleren min har passert 1000. GLAD!

What a day,what a day, what a beautiful day!

9


Heihei, fin onsdag dere!
I dag er det utrolig fint vær. Solen skinner og gradestokken går snart over på pluss siden. Det er jo bare herlig. Synd jeg ikke er ute å nyter det, men sitter inne og ser på tv og loker på pc'n isteden. Det gikk forresten akkurat opp for meg at vi allerede er halvveis i vinterferien. Snart skole igjen, kan ikke si jeg gleder meg. For da er det null stop tentamner, eksamner, muntlig og fremføringer - herlig x2. Men før det skal jeg bare leve i nuet og nyte den fine dagen som er i dag, og kose meg på gs trening etterpå ♥

Hva gjør du i dag?

Noen cheerhopp bare!

8

I dag var jeg med å trente i tigershallen sammen med gs'en til Lotte. Fronten deres kunne ikke være med i dag, så da spurte Lotte om jeg ville steppe inn, noe jeg selvfølgelig ville, utrolig koselig å bli spurt. Så da fikk jeg prøvd ut mye nytt som front og, bl.a å ta imot dobbel twist siden jeg er den eneste på laget som dobler foreløpig, også litt i toss og diverse. Var veldig gøy, gleder meg fælt til å se dem på nm.
var også litt flyer på slutten, øvde på scale twist og dobbel, og øvde heel twist - så da blir det kanskje heel dobbel på meg i morgen!

Men poenget - jeg øvde litt hopp på slutten. Er mye bedre å øve det i tigershallen, for der er det speil!

Toe touch - skal snart få de ordentlig over level, det er hvertfall målet!


Pike - Den må sitte ordentlig til nm, øveøveøve!

Front hurdler - Lenge siden jeg har gjørt det merket jeg.

Også kommer hun her da og ikke gjør annet enn å gi meg dårlig selvtillitt :(((

Sykeste!!! Forbilde den jenta her, flink til absolutt alt.

Er ikke hun passe syk?!
PS. Bildene av meg er tatt ut fra film, derfor dårlig kvalitet.

Outfit 22.02.11

15


Genser bikbok skjørt cubus strømper H&M øredobber cubus sløyfe H&M

Nå er det bursdag i huset, derfor jeg har fått pyntet meg litt på en tirsdag. Mamma hadde bursdag på søndag, og broren min i dag. Gratulerer ♥
Hva syns du om outfiten?

Cheerleading på top model!

9

Haha, sitter og ser på top model nå - er så standard å få med seg, for det er så dårlig - og der skulle disse superskinny jentene prøve ut cheerleading. Dette selvsagt dokumenteres. Herregud, var i grunn utrolig morsomt å se på!
Halvparten av dem klarte ikke å uttale ordet ordentlig i første omgang. Ble noe lignende "skjerledning" og "sjiirleding". Mange av dem hadde heller ikke noen form for koordinasjon, what so ever. De var nå hvertfall ærlige på det. Men, syns de var flinke, jeg!
Viqueens Force!Jaja, bra kvalitet på bildene!

Fler som så det?

Lack of inspiration - again!

7Null inspirasjon i dag. Har abolutt ikke peiling på hvilke ord og hvilke bilder jeg skal fylle opp bloggen med for tiden. Det er jo vinterferie, så jeg har forsåvidt tid i massevis til å fikse noen ordentlige innlegg, men samtidig på vil jeg bruke ferien på å bare slappe heelt av.

Noe spesielt dere vil se på bloggen nå? Trenger litt inspirasjon kjenner jeg. Er forresten ikke vits å skrive treningsvideoer. Det kommer garantert ikke denne uken, orker ikke redigere det atm.

Litt inspirasjon fra nelly.com - sommerklær!

9

Har sitti en evighet nå og sett på sommerklær og diverse på nelly.com. Er så mye jeg har lyst på der. Og det får meg bare til å lengte enda mer etter sommeren. Så jeg kan gå rundt i blomstrete plagg, solbriller, søte sommerkjoler og shorts. Dø vinteren, DØØ!

Var det noe du likte der?

I was thinking, these nudist should really come here at wintertime!

8

Gikk litt rundt med kameraet og tok noen bilder istad. Kommer nok flere slikt bilder de nørmeste dagene tenker jeg. Er så mye fin natur her!
Hvilet bilde likte du best?

"Hva slags folk drar på campingvognen på vinteren?!"

8

Tidlig på morgenen i dag (okei da, ikke tidlig) stod jeg og mamma opp og stresset oss ned til olavsgård, for jeg skulle ta trysileklspressen opp til osen for å besøke tante, onkel, tom-robin og pia-jeanette på campingen deres. Så etter å ha sitti tre timer på en buss ved siden av en random fyr og lest 150 sider i "opp i flammer" - var jeg framme.

Da var det ut av joggebuksen og opp i superundertøyet og bobleklærne og ut for å ake, og så grille pølser ute. Koos ♥


Her skal jeg være fram til mandagen. Så jeg kommer til å være proff på aking og pølsespising til jeg kommer hjem igjen!
Hvor drar dere i vinterferien?

Overnatting på skolen med 10 B!

6

Kvelden i går var mer enn vellykket!
Startet med å lage god taco sammen, bake kake, rydde bord og spise det hele. Etterpå så vi på film sammen i klasseromme,t som var strippet for pulter og alt annet som minnet oss om at vi faktisk var på skolen. Og etter det gikk bare kvelden sin gang. vi løp rundt, lekte, var på utflyktstur på det skumle loftet, spiste sjokolade og ikke minst snakket og lo en hel masse. Og for ikke å glemme at vi danset rekedansen!
En kjempekoselig kveld ♥


Jeg var  kveldens "steke 7 pakker med kyllingkjøttdeig"-mester. Og jeg har selvfølgelig kåret meg selv.

Sondre ville si HEI til dere ♥ Søtt av han, da.
(Jeg sa at hvis dere tok noen stygge bilder med kameraet mitt og glemte å slette de, havnet de på bloggen!!)

Haha, der så du... bra ut, andedrs! Virkelig.. Men for å gjøre det godt igjen legger jeg ut et hvor jeg og så sykt tard ut.

"Dreper deg med brownieskniven!"

Bloggene til meg og emma, og hva de ville ha hett hvis vi kunne ha valgt navn på nytt. Lol.

Haha. Nerder som sitter og spiller COD og svetter!

..Okei da, spilte det jeg og. Ja, jeg var dritgod!!!

Gjett hvem som sølte masse sånn på gulvet?

Var så pen at jeg måtte bare.. ♥♥

Så lånte Sandra kameraet mutt og løp rundt og tok ekstremt mange bilder av helt random ting. Her er da et bilde av... heisen.


Siden vi har hatt generalprøve på cheerleadinga i dag var jeg helt sikker på at jeg skulle sovne tidlig og ikke være oppe hele natten. Men når klokken ble tre skulle vi bare se på en film, også skulle vi bare se èn til før vi skulle sove. Men da den tid kom, kom Sindre, Anders og Sondre og bestemte at de skulle spille COD der vi skulle sove! Så jeg lå våken helt til seks før jeg begynte å småsove (oppå sindre) litt helt fram til klokken sju når vi stod opp. Jadda, tommel opp for mye søvn i natt.

Skoledagen etter ble derimot med beste jeg noengang har hatt tror jeg. Lå hele dagen i senga sammen med Eline og Sindre, så på film, spiste ma tog godteri og sov ♥ Litt av en skoledag!

Hørtes ikke det veldig digg ut?

Jeg har blogget dårlig fordi - blablabla..

7

Sorry dårlig blogging i går. Etter treningen endte jeg opp i sofaen sammen med mamma, og med masse kllingsalat og valentines day på tv'n. Way to spend a wedensday night!
Det blir dessverre ikke noe bedre i dag heller. Har ikke gjort annet enn å ligge å halvsove siden jeg kom hjem fra skolen, og om en time skal jeg til bake på skolen igjen og tilbringe kvelden og natten der. Skal nemlig ha overnatting med klassen. Taco, film og masse dårlige x-box spill - det blir braa ♥

Heey, dette bildet har dere sett før!

Har dere hatt overnatting med klassen før?

Outfit 16.06.11 - joggedress!

16
I dag er det joggebukse-onsdag!
Den offesielle dagen man kan gå med joggebukse på skolen uten at man skal føle seg slask. Haha. Det er noe vi jentene i klassen ble enige om for noen uker siden. Siden vi alle føler oss så stygge og ufikset ut i joggebukse, og vi har bare slitsomme fag på onsdager  - så har onsdagen blitt en ofesiell slaskedag. Noe jeg syns er helt greit!

Joggedressen er fra BeYoung.
Har dere noe sånt?

Jadda, jadda.. Dette blir nok en fin kveld

10

Dette har vært en skikkelig slapp dag (hvis du ser bortifra en hardtrening som gikk supert), jeg har masse lekser å gjøre men ingen motivasjon til å gjøre dem. For å ramse opp det største så har jeg en tysk fremføring i morgen, en naturfagrapport til fredag og en 20 innlevering i RLE som jeg fortsatt ikke har begynt på. Jadda ♥

Heldigvis har vi to arbeidstimer i morgen hvor jeg skal jobbe masse siden resten av uke går bort til alt annet enn lekser. Så vi kveld skal jeg kose meg med tysk. Og dere vet vel hvor glad jeg er i tysk?!
Og til deg som syntes øyenbrynene min evar så stygge. Her har du et nærbilde ♥♥

Skal bare se ferdig made på mtv, er et cheerleading lag som blir "made", så skal jeg jobbe hardt med tysk. Can't wait!
Hva gjør du i kveld?

Bare et lite hei!

11


Wii, sese blå øyne! Det er ikke hver dag jeg har.

Tenkte jeg bare skulle ta en tur innom og si hei, før jeg drar på trening. Så; HEI!
Nå skal jeg løpe til bussen, så vi blogges i kveld. Hva skal du i dag?

Videoblogger

7

Her er et lite utvalg av alle videobloggene jeg har lagt ut her i løpet av min tid som blogger. Masse gode minner som ligger bak disse videoene ♥
De nyeste videoene kommer øverst. Enjoy!Hva skal jeg videoblogge om neste gang?

Treningsvideo - turn fra gymtimen!

23


Digger flikk flakk failen til Emma midt inni der!

Det blir helt ræva kvalitet, men dere får sett den hvertfall!
Hva syns du?

Slik ble klassebildene!

10


Temaet på klassebildet i år var 17. mai. Kan helt ærlig si at jeg var mer enn misfornøyd med det, men syns bildet ble ganske bra. Men ikke noe i nærheten av det vi hadde i fjor nå vi hadde bad taste. Beste klassebildet!
Jeg endte ikke opp med noen av klærne fra forrige innlegg (men takk for svar likevel), for mamma hadde fikset glidelåsen på kjolen jeg hadde tenkt på i utgangspunktet - problem løst!


Portrettbildet ble helt greit. Verken fornøyd eller misfornøyd. Men jeg sjeler, er absolutt ikke til å unngå!
Den til høyre er fra 9. klasse (får ikke bildet større), mens den til venstre er fra i år.

Syns du jeg har forandret meg noe fra 9. klasse?

Hva i all verden skal jeg ha på meg på klassebildet?! - i morgen

17

Gjett hva jeg kom på istad?! Vi skal ta klassebilder i morgen!!
Jada, både klassebilder og portrettbilder. Vi har som vanlig tema på klassebildene, og i år var vi så heldige (max sarkastisk) å få 17. mai. Og kjolen jeg hadde planer om å ha på meg er ødelagt i glidelåsen, noe som betyr at jeg ikke har peiling på hva jeg skal tre på meg. Ikke har jeg bunad heller. Så nå må dere hjelpe meg!!

Hva skal jeg ha på meg i morgen?!

1.

2.
3.

4.

5.

6.
Annen topp bare.

7.

Hvilket av de antrekkene passet best til 17. mai? Eller ingen av dem?

Gratulerer med morsdagen, mami!

3

Som sikkert de fleste av dere har fått med seg, så er det morsdag i dag! Så da håper jeg alle sammen har gjort noe snilt for mødrene sine. Jeg for min del ordnet frokost med rundstykker, te og kakao til hun våknet. Og har også kjøpt en søt gave, som er pakket inn i verdens søteste papir.Så da skal vi spise en urdentlig god middag, også skal jeg gi mamma pakken og gratulere henne med morsdagen! Så nå må jeg gå.
Hva har du gjort for moren din i dag?

Btw, filmen fra vi hadde turn i gymtimen er ferdig redigert og lagt u tpå youtube. Jeg la til og med ut ett innlegg om det i stad. Men gjett hva?! Sony music entertainment har copyright på musikken. Åh! Så jeg må finne ny sang, så får vi se om den kommer på nytt i morgen.

Treningsvideo - skulderstand med Thea!

23En liten video av meg og Thea fra treningen i dag, øvde litt skulderstand på trening i dag. Jeg må si at vi begynner å bli litt flinke, Thea! Hihi ♥
Hva syns du?

Noen innkjøp - igjen!

9

Ble visst en kjapp tur innom senteret etter trening i dag og. Når mamma kommer og sier at det koster 29,- for pysjbukser, og jeg trenger en pysjbukse er det vanskelig å kjøre forbi. Og med det samme vi var i gang fant jeg ut av jeg trengte joggedress og olabukse og. Noe som forsåvidt er sant. Så da ble det noen innkjøp på meg i dag og gitt!


29,-

Høytlivsbukse 79,- ord.pris 399,- Liker!


BeYoung 100,- Har på meg denne mens jeg blogger nå, den er herlig!

29,-

Åh, elsker salg. Jeg regnet sammen det jeg kjøpte på cusus på torsdag, som jeg fikk for bare 200 lappen, til ordinær pris ville det ha kostet 979kr!! Snakk om kupp. Har ikke regnet ut hva dette ville ha blitt hvis det ikke var på salg, men det skal jeg.

Ble litt raske og dårlige bilder her nå, men er det jeg har tid til. skal nemlig til Henrikke sammen med Thea og kose oss meg film og taco. Blir bra! Så jeg får se hvordan det blir med bloggen i kveld.
Hva likte du best?

Skal ligge og kose meg med "Auschwitz" i kveld, jeg!

4

Når jeg var på bjørkelangen sammen med Thea og Henrikke i overigår, dro vi en liten tur innom det nye biblioteket der. Var egentlig bare for å se, men når jeg gikk bort til filmutleien, var det som kjærlighet ved første blikk. Det stod den, med stor skrift "Auschwitz". Som jeg har nevnt tidligere syns jeg den andre verdenskrigen er så spennende, elsker å lese om det, se filmer av det og jeg var i himmelen når vi hadde om det på skolen i fjor.

Lånte med meg to andre og "det hvite båndet" som visstnok skal være dritbra og hvor handlingen foregår under den første verdenskrig. Og "yatzy", vi har lest ut utdrag av boken på skolen, så tenkte det kan være moro å se filmen, men har ingen forventninger til den.


Så jeg skal ligge for meg selv og kose meg ihjel med den i kveld. Også skal jeg stå opp tidlig, prosjekt morgenfuul gjelder selv i helgene. Passer dessuten veldig bra siden jeg skal trene tidlig på dagen. Men nightynighy!
 
Har du sett den? I så fall, hva syns du om den?

Tøying i stugo!

7


Hahaha, kul.Nesten nede i venstre, noe som var målet mitt for dagen.

Wihuu, heel på venstre! Noe som er feil bein for oss. Haha, blir det heel to heel på summer open, da!


Tenkte dere kanskje lurte på hvordan det stod til med spagatene mine. Neida (joda). Vel, nå vet dere hvertfall.
Hvordan står det til med dine spagater?

Er ikke barebare med en gymsal som er dobbeltbooka og en selvopptatt dame som skal være vrang!

3

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en veldig bra trening. Vi har fått kjørt masse show, med alt untatt dobbel og andre småsaker jeg ikke kan nevne. Vi fikk også hatt en liten generalprøve før generalprøven for noen 7. klassinger som skulle ha sånn fest i gymsalen der. Jo, det minner meg på en ting..

Når vi kom dit stod Lotte og Maiken og pratet med noen andre folk, som tydeligvis skulle være der da og hadde satt ifra seg masse ting på scenen og lagt ut matter osv. Så jeg gikk bort å spurte hva det var fornoe, og da hadde vi de folka leid gymsalen for å ha en sånn fest. Skulle være der helt fra fem til ti så vi måtte vi bare drite og dra og se til å få ræva vår ut derfra. Så spurte Lotte om ikke de kunne være i et klasserom imens så vi bare kunne få trent i en time, for da gikk jo de kun glipp av en halvtime av det de egentlig skulle ha i gymsalen. For de skulle jo være der helt til ti så det burde jo ikke bli noe problem? Men nei, det gikk ikke an, de hadde leid salen så de skulle være der.

Da merket jeg at jeg begynte å bli ordentlig irritert, for folk som kun tenker på seg selv talker jeg ikke. Så jeg sa at vi også hadde leid gymsalen på akkurat samme måte som det de har, og vi øver til nm som er rett rundt hjørnet. Og lurte på om ikke de kunne bare åpne to klasserom og være i de en halvtime så vi fikk trent litt hvertfall. For da gir vi faktisk en og en halv time av treningstiden vår til dem. For vi måtte strekke oss litt begge to, ikke bare vi! For dette var ingen av våres feil. Og vi har like mye rett på gymsalen som det de har, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det, og gjøre det mest rettferdig for alle? Så blei hun litt sur på meg da, gikk bortover for å se om de klasserommene. Men forsikret seg om at vi var klar over at hvis det ble noen problemer med at de lånte ett klasserom var det VÅR feil. Noe det absolutt ikke var.

Herrefred, jeg ble så irritert! Følte meg sykt velsevoksen som stod der og snakket småfrekt (men høflig) til en voksen dame, men som faktisk var mye frekkere enn meg. Men vi fikk nå trent. En halvtime lenger enn det vi hadde sagt til og med, men de 7. klassingene fikk sett på hele showet en gang da. Så vi fikk ordnet opp i det :-)Eneste bildet jeg har fra treningen, hadde scorp dag i dag. Fem minutters hardtøying og jeg får til ordentlig scorp, det er ikke ofte med tanke på at jeg alltid er støl i ryggen. Liker det!

Noen fler som har vært borti sånne folk?

Wåååååooo, eggedosis!

4Heihei!
Tenkte jeg bare skulle komme innom og gi dere tidenes dårligste innlegg og dårligste bilde, for å fortelle dere at jeg skal på trening nå, jeg må nemlig trene av meg den eggedosisen jeg holder på å lage. Var sykt godtesjuk, også har vi ikke noe godteri, jeg syns eggedosis er godt, så ta-daaa.  Btw, nå får jeg meg selv til å høres ut som en skikkelig godtemoms ♥

Hva skal du i dag? Eller viktigere... Fler som liker eggedosis?

Outfit 10. februar 2011

7


Genser bik bok Belte gina tricot Strømpubukse h&m

Et lite kjapt outfit-ish innlegg. Dere har sett et lignende outfit før, men med en litt annen "vri". Men nå skal jeg sove. Nightnight ♥
Hva syns du om dagens outfit?

Dagens innkjøp!

3


29,-

49,-

75,- Første gang jeg noensinne har lagt ut bilde av undertøyet jeg har kjøpt meg. Men denne var så søt at jeg må bare! Love at first sight. Har planer om å bruke den under blusen over til sommeren, gleder meg!

9,- pr stk !!!!!!!!!!

Er så fornøyd med innkjøpene. Elsker virkelig alt, og gleder meg sånn til å bruke det. Ser at jeg allerede har begynt å kjøpe klær til sommeren. Lengter etter sommer og sol, jeg. Var forresten helt sykt billig for smykkene. Trodde det nesten ikke når jeg så det. Alt det ble så vidt over 50 kr!! Sykt, men jeg liker det.

Hvilket innkjøp likte du best?
Alt er forresten fra cubus.

Bjørkelangentur med Thea og Henrikke!

3


Jeg er kul!

Vi er kule!

Har akkurat kommet hjem fra en koselig tur på bjørkelangen sammen med Thea og Henrikke. Vi var på cubus i en evighet og kjøpte ca halve butikken, drakk kakao på Torg Cafeen som var skikkelig skuffende (smakte ingenting) og var på skobutikken. Og der fant jeg drømmeskoene:


Er akkurat sånne jeg vil ha - svarte, kilehæl, snøring, akkurat passe høy ved ankelen og overraskende fin pris. Men så var det ikke tå på dem, ødela alt! Så jeg ble litt smådeprimert. Jeg må nok lete litt til før jeg finner de som er purrfekt. Men de var fine fordet!

Som jeg sa hadde jeg ikke noe som helst av det vi kaller penger, men gjett hva pappa kom med idet jeg skulle dra, a?! Penger til meg. De han har skyldt meg for karakterene mine. Da ble jeg glaad, så da hadde jeg 300 kr og kjøpe for. I tilegg til at bussjåføren var snill, så vi kjørte buss dit gratis. Så, tror jeg stikker ned nå og tar bilder av innkjøpene til dere!

Hva syns du om sånne kilehælsko? Noe du kunne ha gått med?

Morgenful - sovegris - slappfisk!

5

Hey hey hey!
Jeg starter prosjekt morgenfuul veldig slapt nå syns jeg. Våknet først klokken seks og var så grusomt trøtt. Og etter å ha brukt fem min på å sende en setning lang melding til Marie, sovnet jeg igjen. Og da stod jeg ikke før kvart på sju. Fortsatt tidlig til meg å være, men var ingen morgenful da, var mer en sovegris/slappfisk.
Tommel opp for å bruke dyr som beskrivelser!


Halla bleiking!
Hadde forresten på meg disse strømpene i dag. De er så søte:

Viser dere outfit når jeg kommer hjem igjen - kanskje. Nå skal jeg nemlig til bjørkelangen med Thea og Henrikke. De skal shoppe, det skal ikke jeg... For jeg har ikke penger :(

Hva skal dere i dag?

Prosjekt: MORGENFUUUUL!

12

Som alle vet er jeg kjempetreig til å stå opp om morgenen. Jeg elsker å sove og hadde jeg kunnet velge selv hadde jeg sovet helt til kvelden igjen. Men jeg må stå opp med tanke på skole, men da ligger jeg alltid og drøyer til absolutt siste minutt når jeg stå opp. Og det skjer som regel i åtte tiden. Så jeg kommer veldig ofte for sent på skolen, og det har jeg fått høre ofte!

Derfor har jeg tenkt å starte et lite prosjekt for meg selv; prosjekt morgenfuul.Den går ut på at i hele februar skal jeg stå opp klokken seks, ikke senere enn halv sju. Kun for å se om.. Ja, om jeg får et bedre liv? Neida, er kun for gøy. Og ikke minst for å se om jeg klarer å stå opp så tidlig en hel måned uten å vende tilbake til gamle sovevaner.Jeg har allerede startet litt i dag. Måtte stå opp tidlig fordi jeg måtte vaske håret, og da måtte jeg selvfølgelig sende melding til halve kontaktlisten min (Neida, var bare fire stykker) med teksten "Jeg er en morgenfuuul! :-D" for at de skulle få bevist at jeg stod opp klokken 06.00. Var digg å stå opp tidlig, faktisk. Fikk til og med til å lage salat og krølle håret, så jeg var krølltopp på skolen i dag. Nei, nå skeiner jeg ut her..

Tror du jeg vil klare å gjennomføre prosjekt morgenfuuul? Jeg er ikke så sikker på det, nemlig.

Turning i gymmen!

8

Vi har turning i gmmen nå, og det er såå gøy! Hundre ganger mer morsomt enn med en gymtime hvor vi spiller fotball, innebandy eller volleyball. Er ikke god i noen av tingene. Men turn derimot, det liker jeg å ha!
Hadde med speilrefleksen på skolen for å filme i gymtimen og lage film til dere. Åh jeg er snill altså. Så det ble noen bilder og :

Rikke.

Hahahha, jeg hadde akkurat satt opp håret i hårstrikk, så skulle jeg bare ta et bilde for å se om det var mulig og gå sånn. Og da fikk jeg er stort NEI!!! slengt opp i trynet når jeg så dette bildet. Herreguuud!

Susann, Sandra og Eline.

Endelig, etter å ha prøve i to år på den der klarte jeg det! gidder ikke prøve å forklare hva det er jeg driver med, dere får se det i videoen.Åh, Emma ♥♥♥♥ Hvorfor kan jeg ikke være mer som deg?


Wihu, jeg liiiiker å turne i gymtimen. Håper det trekker opp karakteren litt, ellers blir jeg deprimert. Neida. Joda. Forresten så kommer videoen i morra, i think. Er i grunn ferdig redigert såe, det kommer i morra!

Har dere hatt turn i gymmen?
Sorry for evt skrivefil. Skal spise middag!

Ballkjolen min har fått nytt liv!

9

Nå har den gamle gamle og velbrukte ballkjolen min fått nytt liv igjen. Etter å ha ligget i skapet i ett år uten å ha bli brukt tror jeg den ble glad for å bli tatt fram igjen. Den er riktignok ikke like pen som denvar når jeg kjøpte den, etter å ha blitt brukt på to juleball og en konfirmasjon, men den er fortsatt søt. Og nå har min kjære kusine fått låne den til sitt eget sjuendeklasseball. Koselig!


Meg på juleball 2009.

Kusinen min nå i kveld. Se så fin, a! Og det lange håret (misunnelig til tuuusen!).
Hun har visst hatt en veldig fin kveld, etter å ha hørt med mine private kilder også kalt tanten min, og det er koselig å høre. Ball er alltid moro!

Har dere ball på skolen deres?

Fikk forresten ikke lov av tante til å legge ut bilde med mindre jeg skrev noe pent om henne. Så tante; Du er verdens kuleste tante og jeg er veeeeldig glad i deg ♥ Får komme å besøke dere en helg snart syns jeg! - Og ja, jeg er såpass frekk at jeg inviterer meg selv :)

FOTO: There is no counting how many miles you will have to run while chasing your dreams

7Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg likte ikke bildet så godt. Kanskje det er feil quote ellernoe? Haha, jaja.
Hva syns du om det?

På skolen i dag..!

4


Sjekk den stygge legoklossen som er midt i skolegården! Har fått ny heis der, og alt utenpå og inni har blitt pusset opp akkurat der. Det ser så dumt ut ved siden av de gamle, slitte og halvråtne plankene som dekker resten av skolen, som nesten ikke har noe maling igjen på seg fordi alt er flasset av. Gud!

Wihu, fint vær i dag. Som som jeg sa i går har det kommer masse snø hit til aurskog igjen. Masse snø!(Henrikke, du er på BLOGGEN!)

Emma er alltid like søt. Det er forresten henne som står bak denne bloggen - take a look.Alle bilder som blir tatt av både Emma og meg er alltid så utrolig fine! ALLTID.

Også satt vi heeele resten av rle timen og lekte oss i photobooth. Noe som endte i et par latterkramper. Herregud, til neste år kommer jeg ikke til å gjøre annet enn å ta bilder av meg selv i photobooth og få latterkrampe av hvor stygg det er mulig å gjøre seg!

Som du kanskje ser ble kameraet med på skolen i dag, siden jeg trodde jeg skulle rett på trening etterpå. Meen, sånn ble det altså ikke. Rikke, Nadia, Henrikke og Emma ble med hjem til meg for å skrive sang til musikken. Tror den kommer til å bli ganske bra, hvis vi får den sånn vi har planer om. Og hvis den blir det, vil den nok mest sannsynlig ende opp på bloggen et sted - får se!

Hva gjorde du på skolen i dag?

Jeg har vært flink pige og ryddet rommet!

4

(Er med i blogg vs. blogg HER!)

I dag har jeg vært flink, eller, egentlig ikke. Skulle egentlig ha skrevet ferdig en dokumentasjon i kunst og håndverk (en time til den skal leveres inn, har igjen å skrive faktatekst om stilarten Art Nouveau. lol) og nynorsk innlevering. Men isteden har jeg blitt sittende og slæffen hele dagen på mitt superrotete rom.

Men plutselig istad fikk jeg et sånt "kick" igjen. Men denne gangen var det ikke tøyekick, men ryddekick. Det er det ikke ofte dere hører! Men rommet mitt var så grusomt rotete at det ikke er sunt for mennesker å i det hele tatt se det, så det trengtes. Etter lang tid med rydding er rommet mitt hvertfall helt strøkent, håper jeg klarer å holde det sånn til helgen når jeg forhåpentligvis kan ha en liten makeover.

Den dagen jeg får tid til det skal jeg ligge her og lese "Fugl Føniks"! Sykt, jeg fikk den til jul men har fortsatt ikke hatt tid til å lese den.Fornøyd pige.

Deilig å kunne sitte og blogge fra ryddig rom. Haha. Men nå må jeg faktisk skrive den stygge dokumentasjonen. Frister fælt må jeg si!
Bare jeg som er verdensmester i å holde rommet ryddig?

Forresten, syns dere burde ta dere en tur innom her! Det er en radiokanal som sender non stop cheermikser. Genialt. Gjett hva jeg har sitti og hørt på i noen timer nå, a? Takk til Kristine for tips og link!

Det er noen som er veldig klar for vår her!

9

Ååå, nå snør det igjen!
Jeg som trodde at det endelig, etter en temmelig lang vinter, skulle begynne å bli vår. Det så så lovende ut forrige uke da temperaturen var over på pluss siden, snøen begynte å smelta og hele aurskog var blitt omgjort til en skøytebane. Det var varmt i luften og jeg trengte ikke lue, votter, skjerf eller vintersko. Det var faktisk såpass at jeg kunne bruke conversene. Det er et helt klart vårtegn fra min side.

Men neida, nå kom snøen tilbake og det samme tror jeg vinteren gjør. Var grisekaldt på morgenen i dag og nå snør det ned store snøballer ute!
Nei, jeg vil ha vår nå jeg. Er lei av vinter og snø. Kjære vår ikke vent så lenge med å komme ♥
Fler som har lyst på vår nå?

6 uker igjen til nm og jeg kan nesten ikke vente!

19

Åh, tenk at det bare er seks uker igjen til nm!
Om seks uker reiser vi til Tønsberg. Om seks uker skal vi stå på matten og kjøre showet vi har jobbet så hardt med i mange måneder for hele cheernorge. Om seks uker møter jeg alle menneskene jeg ikke har snakket med siden eiker i oktober. Om seks uker møter jeg alle de nye menneskene jeg har snakket med på msn, blogg og facebook. Om seks uker kommer det jeg har gledet meg til siden forrige nm. Om seks uker skal jeg ha den beste helgen noensinne!

Og om seks uker er det hele over.
Rikke - Bethina - Meg

Husker nm i fjor som det skulle ha vært i går. Koste meg så forferdelig mye. Jeg klarer nesten ikke vente, både håper og forventer at det skal være like bra i år som det var i fjor. Da kommer det til å bli helt awesome ♥
   Tror nm kommer til å gå ganske bra forresten. Jeg føler vi ligger sånn passe an til showet med fellesen, men gs'en ligger litt etter siden vi måtte gjøre om hele rutinen. Men det skal nok gå fint - pleier som regel det!

Som sagt, klarer nesten ikke vente. Er så gira på alt for tiden. Trene, lære nye ting, tøye, nm og alt! Ting er bare så bra.
Fler enn meg som gleder seg til nm? Ser jeg deg der?

Herregud, statestikken min har tatt av i dag!

14

Da var designet endelig helt fikset. Jeg har fått fikset blogurat telleren, så den er nederst i sidemenyen og ikke er giganstisk stor. Litt gøy at det står at jeg bare har 9 lesere, hihi. Også har kjære Marthe Flo ordnet resten av sidemenyen. Så tusen, tusen takk til henne! For jeg hadde aldri klart det selv. Forresten, syns alle burde ta seg en tur innom bloggen til Marthe, den er veldig bra!

Men det er èn ting jeg virkelig ikke skjønner nå. Statestikken min har tatt helt av, bare i dag! Nesten så jeg ikke tørr å si tallet en gang, men det er mange i forhold til i går. Har jeg blitt linket noe sted ellernoe? Wow.. Så langt i dag har jeg hatt 430 besøkende. Skjønner ingenting, har ikke blogget verken noe mer eller mindre enn vanlig. Men herregud, klager ikke. Sykt mange folk, og jeg blir kjempeglad ♥♥

Nå besøksrekord hvertfall!
Hva er besøksrekorden din?

Bow tøying på badet!

20

Iblandt hender det jeg får sånne "tøyekick", sånn at vil jeg tøye! Og da går jeg og tøyer litt. Var sånn istad etter at jeg kom ut av dusjen. Hadde stått i dusjen og tenkt på hvordan det føles å gjøre bow, og tenkte hvordan det hadde vært å doble fra det osv. Uff, jeg er teit. Men hvertfall... Jeg tøyde litt heel... På badet!


Det trynet var rett og slett ikke ment for å vises. 
Vanlig heel

Overstretch..

Og den Lotte aka trenern har ventet så lenge på å se...

DAM

DAM

DAAAAAAAAM...


...BOW. Hadde tøyd litt guttespagat før jeg gikk inn i dusjen, så bow funka. Hallo, jeg klarer nesten bow! Lykke. Bare litt mer tøying, pointe foten og ha høyrearmer høyere opp - så kan vi kanskje ha den med på summer open. Kanskje nm? Hm.

Fler enn meg som pleier å tøye på badet? Jeg pleier ikke å gjøre det, og er det noen som svarer ja blir jeg overrasket!

Ignorer dette -
http://bloggurat.net/minblogg/registrere/8a797c8ab5ee0d98bd56ccbb8e4db2e02ab41e9a

Vurdering av JUNEOGSILJE.BLOGG.NO

6

Header og design:

Det første jeg legger merke til er at dere ikke har en header. Og jeg personlig syntes at en header er noe av det viktigste på en blogg, for det er det første folk legger merke til når de kommer inn på bloggen, og det skal gi et lite hint om hvordan bloggen er - hva den handler om, personen(e) bak bloggen og personlighetene deres. Så det er et lite minus etter min mening. Dere har derimot et stort profilbilde av dere selv på sidemenyen, men en fin header syntes jeg helt klart er bedre.

Ellers syntes jeg designet er veldig overksitlig og fint. Kanskje noen få ting jeg ville ha endret på, f.eks å fjerne linken til blogg.no som står over overskriften på siste innlegg, fjernet reklamen på sidemenyen, og gjort skriften på sidemenyen mørkere når den syntes litt dårlig. I tilegg ville jeg ha fikset en liten personbeskrivelse under profilbildet, med en kort tekst med hvem dere er osv. Det syns jeg er veldig viktig med tanke på at dere er to stykker bak bloggen. For de som ikke leser bloggen fast vet ikke hvem som er hvem av dere, og da kan det fort bli forvirring.

Ser også at dere har både "meny" og "kategorier" i sidemenyen, jeg ville heller ha satt menyen øverst på siden, enten over eller under der en eventuell header ville ha vært. Jeg syns det blir med oversiktlig. En annen ting er at knappen "add som venn" står under både meny og kategorier. Hadde vært bedre å plassere den under profilbildet. Også har dere både video og videoer som to forskjellige kategorier, det er vel egentlig det samme? Også burde dere legge noen innlegg inn under kategoriene, ellers er det ikke så mye vits i å ha kategorier.

Men ellers syns jeg designet er veldig fint. Det er veldig oversiktlig og har veldig fine farger. Er også bra dere laster opp bildene i riktig størrelse, så det ikke blir så mye ekstra plass på siden av bildene i innleggene. Det eneste som mangler er header og få fikset et par ting i sidemenyen.

Innlegg / Skrivemåte:

Dere skriver på en veldig lett måte og er kortfattet, så innleggene blir lette å lese. Dere har ikke for lange innlegg med mye tekst, så det blir heller ikke kjedelig å lese. Det er bra! Jeg kunne kanskje ha ønsket av bloggen var lengre. At det vistes flere innlegg på forsiden når man blar nedover. Hvis dere ikke vet hvordan man gjør det, kan dere leser det her. Men er helt opp til dere selv!

Det er ikke så veldig mange skrivefeil i innleggene deres, men det er et par kommafeil her og der, og noen feil oppdeling av ord. F.eks, det heter ikke sjokolade topping og vanlije is - de skal stå i ett ord! Men ellers, veldig lettlest og bra!

Helhet:

Så alt i alt syns jeg det er en veldig bra blogg! Og jeg ser på antall kommentarer at dere allerede har veldig mange lesere, noe som ikke er veldig rart. Dere blogger ofte og variert og har masse bilder, noe som aldri er feil. Så jeg syntes bloggen deres er kjempebra. Så stå på videre!Men dere må bare huske at det jeg har skrevet her er bare kun min mening. Dere trenger absolutt ikke være enig eller høre på det jeg sier, men dere ba om en ærlig vurdering - så da er det det dere får :-)

Hva syns du om vurderingen?
Har du vært innom bloggen deres?

AKKURAT NÅ..!

11


"1..2..3.. POSE!"


Nå sitter jeg godt plantet i sofaen sammen med mami og spiser namnam salat og ser på gullfisken, som akkurat ble ferdig. Har hatt en hel dag sammen med mamma, det er ikke ofte! Det har vært superduperkoselig ♥

Nå skal vi sette på litt barnefilmer, ta fotbad og bare nyte resten av lørdagen!
Hva gjør du denne lørdagskvelden?

Tar vurderingen i morgen isteden. Du kan fortsatt melde deg på HER hvis du vil bli vurdert.

Trøsteshopping på ikea med mami!

8

Har vært innover med mamma i dag og trøsteshoppet litt. Neida. Joda.
Fikk kjøpt den kommoden har jeg snakket så mye om i lang tid, og enda litt mer stæsj til rommet mitt. Så jeg har fått svidd av ca 3300 kr av konfirmasjonspengene. Men det går bra, er kjempefornøyd med alt.

Sjekk tøffe stolen!


Putetrekk til kun 9 kr stk (!!!) Og puter til 19 kr stk


Lykt til 29,- og duftlys som lukter herlig vanilje.

Og verdens søteste teppe jeg skal ha på senga. Forelsket meg i det med èn gang jeg så den!

Så da mangler jeg bare å få fikset sengehimmelen og kjøpe sengetrekk, så jeg jeg klar til å gjøre om på rommet mitt. Gleder meg sykt, det kommer til å bli så fint der når der er ferdig!

Hva syns du om innkjøpene?

For en fiiin dag!

9

Sola skinner og det er blå himmel, det er varmt og rett og slett en finfin dag!

Hadde egentlig planer om å dra opp og klage på håret mitt i dag, men hun som klipte meg har selvfølgelig fri. Men gjett om jeg skal opp dit og si ifra! Skal hvertfall prøve å smile litt mer i dag, til tross for stygt hår, for jeg og mamma skal innover til ikea og kjøpe kommode til meg. De hadde den ikke inne sist gang jeg var der, men i dag blir det kommode på meg.

Så dette blir nok en bra dag ♥


Hva skal du i dag?

VIL DU BLI VURDERT?

25


Overskriften og bildet sier det meste, kjører i gang en liten vurderingsrunde. Bare skriv adressen din i kommentarfeltet, så trekker jeg en tilfeldig blogg jeg vurderer i morgen en gang!

Vil du?

AVSLUTTET

Haterhaterhater håret mitt akkurat nå!

9

Har sitti og sett gjennom arkivet fra i fjor og sammenliknet hårlengden med sånn den er nå. Og vet du hvor langt tilbake jeg måtte for å finne samme hårlengden som jeg har nå?! Februar-april 2010!! Gjett om tårene begynte å trille igjen, a. Ja, det var ett helt år med sparing jeg aldri får igjen!Ignorer boka.
Slik var det i oktober 2010. Se så langt, a!
 
Det til venstre er klassebildet fra 8. klasse, når jeg begynte å spare, og det til høyre var fra 9. klasse når jeg hadde spart ett år. Det begynte å bli langt!

Du kan jo også de sammenlikne med disse bildene som er tatt for noen dager siden..Se så langt ned det rekker meg.
Åh, langt hår jo :((((

Også ser du hvordan lengden er nå..


TAKK SKAL DU FAEN MEG HA! Er så sinnsykt irritert, sur og lei meg nå. Vil ha tilbake det lange håret mitt. Slitt eller ei, det var LANGT! Åh. Kommer til å ta hvertfall ett år før jeg får tilbake lengden på det. Flott. Da har jeg spart i to år til ingen nytte. Skal utdanne meg til frisør, så jeg kan klippe håret mitt selv framover!

Til dere som ikke har brukt dagen på å være sur for kort hår..
Hva har du gjort i dag?

Btw, vet jeg høres skikkelig fjortis-som-overdramatisererr-hvor-stygt-og-fælt-hun-syntes-håret-er, men jeg er så irritert at jeg har ikke ord engang. Lover dette er siste klageinnlegget om den forferdelig mislykkede hårklippen!

Koselig kveld med Martine!

10

Nå har jeg vært hos Martine i kveld og kost meg masse. Hun har fått opp humøret mitt etter den fæle hårklippen, du er god å ha Martine!
Vi har spilt litt Kinnekt (?) og prøvd å bake. Skulle prøve å lage makroner, sånne søte små godterigreier i masse farger som ligner på små hamburgere. Meeen, det funket ikke helt, så vi lagde marengs isteden. Lagde det egentlig kun for at Martine skal bruke det som pynt på rommet. Forresten, Martine har verdens fineste rom. vise dere en gang, kan ta noen ordentlig inspirasjonebilder!

Hva har dere gjort i dag? Har du prøvd å lage makroner før?

Mislykket frisørbesøk!

22

Endelig har jeg fått vært og klippet håret, var på tide for å si det sånn. Håret begynte å bli litt slitt, veldig slitt. Men så slitt som det hun frisørdama klippet av tror jeg ikke det var. Jeg ba hun om å klippe av så lite som mulig siden jeg har spart håret mitt i ett og et halvt år nå! Men neida, her skulle håret klippes av, og hun ville klippe av mye. Satt der med halvåpen kjeft mens hun klippet av godt over fem cm av håret.


Takk for den. Like kort som jeg hadde det i sommer. Da er det lenge til jeg får langt hår igjen :(
Måtte sensurere grinetrynet mitt. Var så misfornøyd når jeg var ferdig, men mest pga lengden. Men så så jeg at det ikke var det eneste...


..Hallo?! Hva slags frisør er det som klipper håret SÅNN? Det er jo klippet rett av, kjempestygt.

..Og luggen er forsåvidt et kapittel for seg selv.


..Jeg bad henne også om å klippe det opp litt, men det eneste det er klippet opp er noen få hår helt nederst. I tilegg til at det ikke er tynna ut nederst, så det er sånn "hard kant", ser det på øverste bilde. Neiass. Kunne nesten ikke vært mindre fornøyd.

Ja, vet det er sykt luksusproblem. Og alle sier at håret vokser ut igjen, men det tar lang tid. Håret mitt vokser sakte og jeg har brukte ett og et halvt år på å spare det jeg har. Så det er veldig kjedelig. Menmen.

Det var dagens klageinnlegg!
Har du opplevd noe av det samme?

Skole meg her, og skole meg der!

11


Nå begynner jeg virkelig å merke 10. klasse-skole-stress. Nå etter jul har det vært rimelig mye, og nå framover vil det bare bli enda mer. Vi har en 20 siders innlevering om en reilgion i rle, nynorskinnlevering, prøver, samt masse lekser - hvertfall tysk. Og i morgen har vi en samfunnsfagprøve, som jeg egentlig ikke ligger så bra ann på. Så i kveld skal det pugges!

Og mens vi snakker om skole. Vi fikk tilbake matteprøven i algebra i dag. Jeg fikk 5+ og var ikke særlig fornøyd med en gang, for jeg hadde håpet på 6 (Ja, kall meg en stygg liten taper som er misfornøyd med 5+, men jeg har alltid vært ganske god i algebra, derfor!). Men hadde massemasse slurvefeil - som alltid, sykt Irriterende. Men når jeg fant ut at de andre mattesmartisene hadde fått ren 5'er, gikk det litt bedre. Lol, detta er care for dere!

Fler som har mye skole for tiden?

Gårsdagens cheertrening!

17
Diggerdigger nye matta vår! Den er helt awesome. Lekte oss litt med den før vi begynte treningen i går. Hadde helt latterkrampe mens jeg lå inni der og ble rullet bortover. Haha!

Søte Thea.. uten reggis! Sykt mange som også var enig med meg. Check forrige innlegg!

Thea og Maiken.

Catharing, Sasi og Maiken er alltid like søte!

Nice face. Marie var syk i dag, vi gs'en stuntet litt uten front.Thea in tøying my rygg!

Maiken i scale.

I går var det en kjempebra trening!. Alt funket kjempebra, både serier og doble twister. Eneste som ikke funket så mye var 180, men vi klarte 180 to feet one foot forrige trening, så det går bra! Det ga egentlig ikke så mye mening for dere som ikke vet hva det et da men. Jaja.

Anyways, har filmet masse disse siste treningene, så det begynner å bli på tide med ny treningsvideo! Det liker dere regner jeg med? Men som alltid trenger jeg forslag til sanger å bruke, jeg er litt sånn blank for øyeblikket
Så spytt ut dersom du har noen smarte forslag! ♥

Thea har tatt av reggisen!

21

Etter to år med den kjære reggisen til Thea var det i dag på tide å ta farvel. Det var et hardt adjø, og jeg kan si med sikre ord at jeg kommer til å savne den masse. Vi har jo så mange gode minner sammen. Minner jeg aldri vil glemme. Er nesten mer glad i reggisen til Thea enn jeg er i henne.

Reggisen til Thea, you will always be in my heart ♥Men Thea derimot, hadde ikke så mye imot å få fjerna den. Ikke jeg heller for den del. Se så pen bestevennen min ble, a!Wiiii. Nå kan du smile med tenna uten å vise metallkjeften. Lett at vi skal ha smile-photoshoot snart, a!

Nå har du jo like fine tenner som meg.. Nesten. Neida, joda.

Ble hun ikke fin uten reggisen?

Outfit 01.02.11

33


Alslutter med et ordentlig glansbilde.
Olajakke, singlet H&M

Hva syns du om outfiten?

P.S: Det gjør ikke noe om dere blir litt flinkere til å kommentere altså. Dere var SÅ flinke her en stund, og i går var det 11 kommentarer fordelt på 3 innlegg. Og jeg hadde 262 besøkende. Hmm.. Hater å mase om noe sånt, men blir så mye mer motivert avv tilbakemeldinger og slikt ♥

,