GENERALPRØVEN I DAG GIKK IKKE HELT SOM FORVENTET.

14

Ah, jeg hadde gledet meg supermasse til å dra på trening i dag. Og kom inn med et stort smil og hadde det gøy med å dansen den søte dansen vår med Camilla, og bygge videre på den. I dag skulle det være generalprøve. Og det gikk så bra når vi kjørte i går, så jeg tenkte at dette kom til å gå supert!

Det var veldig bra i starten, jeg hadde masse energi og var superglad. Men så begynte vi med araber flikk flakk. Jeg ble plutselig utrolig sliten. Og kroppen var egentlig helt ferdig. Jeg prøvde mitt beste å holde hodet oppe ikke skape dårlig stemning.

Så begynte vi med stuntingen. Thea var fortsatt syk, så vi stod uten hovedbase. Så vi satte fronten vår, Siri, inn som reserve. Siri har ikke løftet så mye, så vi hadde ikke forventet at hun skulle være på verdensklasse nivå. Men vi klarte nesten ingenting. Jeg følte at jeg datt i hvert eneste løft og at ingenting gikk som det skulle. Og da sprakk jeg. Tårene bare rant uten at jeg klarte å kontrollere det på noen måte. Jeg merket at nm nervene hadde tatt sin plass inni meg og jeg bare gruer meg, og var så lei meg siden det ikke gikk. Jeg prøvde å holde det inni meg og ikke la det gå utover de andre. For jeg vet selv hvordan det er. Men det var så og si umulig!

Jeg sitter igjen nå med verdens værste samvittighet, og har bare lyst til å gå og grave meg ned. Vet jeg ikke burde tenke, sånn! Men er så utrolig vanskelig.

Ah, nå skal jeg slutte å tenke på det. Her er bildene fra vi var på lørenskog ♥


Heel ♥


Hehe, vi er på vei med å gi gruppeklem til Eline som hadde bursdag ♥
Hei og hå, tosset vårt funker ikke, og Rikke fin splitt er kjempefin!


Flikk flakker! :-)
Hehe, klarte ikke å treffe akkurat midt i hoppene men. Dere ser jeg er på vei til å lage froskebein. Ah, evig uvane!


Fin arm, og point tærne a lille venn. Haha. Evig pointe problem!


Bethina, du har blitt skikkelig flink!Det var flesteparten av bildene. Jeg vil tilbake på den treninga, alt gikk kjempebra. Etter den treningen gledet jeg meg kjempemasse til nm. Alt går så mye bedre i Tigers hallen. Åh, gleder meg til vi får egen hall !

Tror ikke det blir noe mer blogging i dag. Skal spise mat, slappe av og gjøre meg klar til skole i morgen. Såe snakkes i morgen a folka! :-)
Imens så skal jeg prøve å få tankene tilbake på den positive siden!

JEG HAR FÅTT BOK OM 2. VERDENSKRIG!

14
Som kanskje noen av dere la merke til når jeg svarte på spørsmålsrunden, så sa jeg at jeg var veldig interessert i 2. verdenskrig. Og syntes det er veldig spennende. Nå er det mammutsalg på ark, så man får masse bøker til en billig penge. Da ble jeg veldig glad når jeg så at det var en bok om 2. verdenskrig der! Og spurte mamma så pent som bare jeg kan, om jeg ikke kunne få den boken. Og istad så kom hun med den, og jeg ble superglad!


Holocaust heter den. Det er masse fakta om jødene, hvordan det var for dem under krigen. Masse om nazismen og historier fra overlevende! Jeg gleder meg til å begynne å lese.
Det er også en ordliste helt bakerst. Så det er et stort pluss. For vokabulæret mitt er ikke så altfor stort, så jeg tror jeg kommer til å få bruk for det.I tilegg så er det masse bilder! Uff, nå høres jeg ut som en dum, blond jente som ikke liker å lese bøker uten bilder. Men på slike temaer syns jeg det er viktig med bilder. For da får man et bedre intrykk om hvordan det faktisk var. Og det er lettere å leve seg inn i handlingen.

Sidene er også satt opp på en veldig kreativ måte. Og det gjør så du bare får lyst til å lese den. Det er i underkant av 200 sider med masse interesant lesestoff. Som sagt, jeg gleder meg til å lese!Det er masse forskjellige bøker man kan få kjøpt på mammutsalg. Krig, romaner, kokebøker, littertur, lyrikk, ungdomsbøker, barnebøker, lydbøder osv. Listen er nesten uendelig. Jeg annbefaler alle å gå og se på ark, eller ta med en sånn "avis" med liste over alle bøkene som er på salg. Du finner nesten garantert en bok som passer for deg! Mammutsalget er ferdig på lørdag :-)

Er det fler enn meg som er facsinert av 2. verdenskrig?

GÅRSDAGENS INNKJØP!

15
Da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte når jeg var på triaden i går.


En rose spenne ting. Det er to stk for 29.90,- Jeg og Camilla tok en hver, det samme gjorde Rikke og Eline.


Skjerf fra Morris - 29,-


Hvit singlet fra bik bok - 99,-
Jeg er storforbruker av slike singletter, tror jeg har fem forskjellige. De blir brukt opp med en gang.


Pudder fra maybelline - 1/2 pris 70 ,-


Også kjøpte jeg jakka. Måtte ha den , har ønsket meg olajakke en stund nå. Selvom det var littegran dyr, så får det gå. Skal bruke den til den er helt utslitt.
H&m - 299,-


Elsker den

Egentlig ganske fornøyd med innkjøpene. Jeg dro bort dit med en veldig fin tusenlapp i lommeboka og kom hjem igjen med 400 og noen småpenger. Nå må jeg begynne å spare igjen!
Jeg kjøpte også en rosa sløyfe til å ha i håret. Men jeg glemte å ta bilde av den. Den var hvertfall supersøt!

Hva syns du om innkjøpene?

DETTE HAR VÆRT EN UTROLIG HERLIG DAG +DANSEVIDEO!

9
Dette har vært en helt fantastisk dag! Det startet først med at jeg stod opp og spise god frokost, ordne tmeg og blogget litt. Så pakket jeg bagen, tok på meg jakka og gikk ut av huset. Da jeg kom ut var været slik:


Det snødde noe helt forferdelig. Syns ikke så godt men.
Så satte vi oss i bilen og dro bort til triaden. Jeg har faktisk aldri vært det før, tror jeg. Det var altså Rikke, Camilla, Eline og jeg som dro. Det var kjempekoselig. Vi var innom masse butikken og kjøpte masse. Rikke kjøpte bl.a denne her:


Se så søt a!
Sånn vil jeg og ha. Men jeg vente rtil sommeren. Hihi. Og Rikke kjøpte så klart masse mer da. Hun er riiik!
Også var vi på h&m, også fant jeg en olajakke som var utrolig fin:
Var ikke den fiiin kanskje?

Var ikke så veldig flink til å ta bilder. Det er jeg aldri flink til. Det var hvertfall kjempekoselig med en ordentlig shoppingtur med bestejentene mine!
Men dagen var ikke over enda. Vi skulle jo på trening i Tigers hallen rett etter! Så etter litt mat på big bite, var hvertfall jeg utrolig klar for trening!

Treningen gikk utrolig bra, kjørte hele showet mange ganger. Med turn delen! Både jeg og Siri turte både flikk flakk og araber flikk flakk alene alle gangene. Utrolig stolt av deg Siri! Du har blitt skikkelig flink. Og jeg er ganske stolt over at jeg ikke er redd for å gjøre det lenger! Hihi.

Jeg har dessverre ikke bilder fra treninga i dag. Ingrid som har dem. Men hun har besøk i dag så hun får ikke lagt de ut før i morgen! Så de kommer da.

MEN! Har en liten video av oss som danser en superdupersøt dans. Vi hadde lite og finne på i pausen så da ble dette resultatet:

Vi tenkte om vi ikke kanskje kunne stille i cheerdance på nm med denne dansen. Syns vi var superflinke jeg! Og i tilfellet enkelte folk ikke skulle skjønne, så er det bare tull. Vær så snill, ikke ta det seriøst!

Jeg er så glad i laget mitt!  ♥
Innkjøpene kommer snart forresten. Tar det i to innlegg, så det ikke blir så sykt langt..

Var dansen fiiin eller?

DET KOMMER SNAAART!

8
Heei! Jeg tenkte å egentlig bare si ifra at jeg skal lage et innlegg om dagen i dag snaart! Kommer veldig sent osv, jeg vet. Men jeg kom sent hjem etter trening, også har jeg dusjet, så skal jeg spise middag nå. Og vi pleier alltid å være treige til å spise middag.

Haha, det var egentlig alt jeg skulle si. Så stay tuned :-)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #4

6


Nå drar jeg på shopping, så videre på trening. BAJ!
Hva skal du i dag?

MASSE SNAKK OM EGENTLIG INGENTING

4
Hei og hå! Jeg tror jeg er den eneste som har stått opp før ti hver eneste dag i ferien. Jeg har på følelsen av at store deler sitter oppe på pc'n til halv fire og sovner til klokka to om dagen! Jeg virkelig hater det. Er ekkelt å ligger så lenge å dra seg så lenge. Jeg liker å legge meg tidlig, og stå opp tidlig. Er ikke uvanlig for meg å sovne før tolv og stå opp halv ni. Men i dag sovnet jeg forholdsvis seint, og sloknet ikke før ett. Men nok prat om leggetider.

Planene for i dag er å dra på triaden med Rikke og Camilla og shoppe litt, for så å dra bort til Tigers hallen og trene. Gleder meg masse til det. Da skal jeg ha hundre flikker og araber flikker alene! Ellers så er jeg nødt til å gå og gjøre noe slemt mot meg selv. Men jeg tror ikke det skal bli noe problem. Har gjørt det mange ganger i gymsalen på langen alt!Her ser dere mitt trøtte morratryne uten sminke eller  noentingen. Nei vent. Dere ser det ikke, for jeg vil ikke vise dere det. Det er for deres egen beskyttelse. Vil jo ikke at dere skal våkne opp i natt skrikende og leve resten av livet med alvorlige traumer.

Men det jeg tenkte nå, var at jeg kunne ordne meg og sminke meg osv. Så kunne jeg spille inn neste del av spørsmålsrunden. Sounds good?

Husk forresten å ta en liten tur innom TWISTERS BLOGGEN da. Og legg oss til som venn? Vi blir veldig glade!

Når pleier du å stå opp?

TWISTERS CHEERLEADING HAR FÅTT SEG BLOGG!

5
Nå har laget vårt fått seg blogg! For andre gang. Har prøvd en gang tidligere, som var rimelig mislykket. Men, vi gir det et forsøk til. På det siste - og første - innlegget står det mer forklart om ting.

(trykk på bildet for å komme til bloggen)

Hadde vært koselig om du kunne gåt inn og lagt oss til som venn og sånt. Og kanskje hjulpet oss litt igang! Så gjennstår det for meg å ønske oss selv lykke til med bloggen og håpe det går fint!
Og ja, jeg skal fortsatt blogge her, samtidig som jeg blogger for twisters. Så vet dere det! :-)

Hva syns du om at Twisters har fått seg en egen blogg?

I LOVE TACOS!

9
I dag hadde vi den beste middagen man kan få etter lasagne. Nemlig taco! Jeg er sikker på at det er favorittmaten til 90% av norges ungdom. Noe som jeg skjønner godt da, det passer for alle. For man kan ha på akkurat det du liker. Det liker jeg svært godt. Siden jeg er veldig kresen og spiser kun to typer grønnsaker, så slipper jeg å plukke ut, som jeg må gjøre på mye annen mat.


Er ikke jeg flink til å dekke på kanskje? :-)
Hihi, disse superkule glassene var bursdagsgave til mamma i fjor. Er de ikke fine kanskje?


Namm. Agurk ♥

Jeg er litt stolt nå! Jeg sitter i stua, hvor mamma og pappa selvfølgelig har sitti med annsiktet 3 cm fra tv-skjermen for å få med seg stafetten, og har faktisk fulgt med nok til å få med meg at Norge fikk gull! Det er ganske så bra, om jeg skal si det selv.

Det som er morsomst er at det er akkurat som å se meg stå på ski! Selvom jeg kanskje er et par hakk bedre da men. Hehe, neida. Jeg er ikke flink på ski i det hele tatt. Når vi var på skitur med skolen kom jeg fram ti min etter alle andre. Jeg er faktisk veldig imponert over at det skal gå ann å gå så bra på ski som de gjør!

Nå er det på tide å ordne istand noe dessert til denna familien. Og det blir selvfølgelig bærsorbè! Jeg skulle jo begynne å spise noe sånt hver dag, remember? Så, dette er en start.

Do you like tacos?

Jeg er forresten med i blogg vs. blogg HER! Hadde blitt glad om du stemte på meg :-)

UTFORDRING!

7
Jeg har blitt utfordret av "PUFFJENTENE"

1. Gå inn på mine bilder/mapper.
2. Velg den 6. mappen.
3. Finn det 6. bildet.
4. Sett inn bilde på bloggen, og skriv litt om det
5. Utfordre 6 nye, link og gi beskjed til dem.

Jeg har da tatt denne utfordringen før, så derfor byttet jeg ut tallet 6 med 5;

Ja dette er fra en trening hvor Lotte gikk litt rundt og tok bilder når flyerne tøyde til heel. Ikke så mye å si om det bortsett fra at jeg er sinnsykt fin når jeg er god og svett :-)

Også skulle jeg utfordre 5 nye blogger. Hmm, gidder jeg det a? Ja, gjør det jeg. Siden jeg ikke gjorde det siste gang.

-EMMA
-KRISTINE

-ELINE MARIE
-SANDRA
-ANDREA

Pleier du å ta utfordringer?

NOEN SOM VET HVORDAN MAN SJEKKER IP-ADRESSER?

13
Det er èn ting jeg hater mer enn gulrøtter, og det er folk som er anonyme. De vil ikke skrive navnet sitt, for da kan de si akkurat det de vil uten at det vil slå tilbake mot dem selv senere. De gjemme seg bak tastaturet uten at noen vet at det er akkurat den som skriver.Så det jeg lurte på om noe av dere vet hvordan man får brukt disse ip-adressene. Ja, jeg vet hvor jeg finner dem og sånn. Men hvordan får man bruk for dem? For en rekke med tall sier meg ingenting. Hadde blitt veldig glad hvis noen hadde forklart meg det! :-)

Vet du hvordan ma skjekker ip-adresser?

EDIT: Takk for svar, setter pris på det! Men du som kommenterer som anonym, du vet selv hvem det er, jeg hadde blitt veldig glad om du kunne sagt hvem du er. For jeg syns det er rimelig ekkelt at det er en som jeg ikke aner hvem er, som er innom bloggen min og kommenterer ganske ofte. Og tydeligvis på kjenner jeg deg eller vet hvem du er, for jeg er venn med deg på facebook med tanke på at du visste det med HC!

Væs så snill, kan du si hvem du er? :-)

JEG "ELSKER" RANDOM BLOGGING!

10
Hva skjer a folka? Dette er den kjedeligste kvelden på lenge. Jeg har bare sitti og tulla på face i timevis i håp om at tiden skal gå litt fortere. Men det funker dårlig. Eller, funker litt da. Diskuterer litt digimon med Elise og planlagt å dra på lan med Camilla i morra for å se på svette eklinger spille pc. Deili!

Også begynte jeg plutselig å blø neseblod istad! Sjokk! Bare sånn helt ut av det blå. Og det rant skikkelig. Blødde sikkert i ti min. Herlig da. Mistet sikkert en liter blod.

Guess what? VI SKAL HA FROSSENPIZZA TIL MIDDAG! Ah, små gleder ♥

Siden dette ble så sykt random innlegg, så hvorfor ikke legge inn noen sykt random bilder?

Søtt!Jeg fant akkurat ut at det blir trening i morra også! Yay. Har trent hver eneste dag i ferien. ah, hva hadde det blitt av meg uten cheerleading du? Da hadde jeg nok sitti inne hele dagen og stura, sånn som alle andre ikke-cheerleadere :-) Mwaha. Proud to be a cheerleader.

Ånei, nå skal mamma og pappa se på mer OL møkk. Æsj, OL er oppskrytt. Hvertfall curling. Er ikke sport engang veit du. Huffameien :-)

Men jeg tror jeg stopper der jeg. Folk hater random blogging. Sånne innlegg uten mening..

Hva gjør du i ferien?

SE SÅ FINE ARMENE MINE ER ETTER TRENING!

13

Æh, hardt liv som cheerleader. Når jeg kom hjem fra trening i dag og så ned på armen min så det ut som jeg har blitt mishandlet. Uff, den er rispet opp ovet hele. Men det er bare ene armen som er sånn da. Haha. Rart det der.

Æsj, det ser litt ekkelt ut egentlig;
Æsje.. Også litt blåmerker da :-)


Men jeg har jo mine kjære hello kitty plastere som jeg kan lappe meg sammen med!

Som sagt så var jeg på trening i dag, men dere skal slippe å høre på meg prate om at jeg har klart araber tempi, gå flik flak og direkte suicide. Eller at jeg forrige gang klarte araber flik flak alene og arabesque dobbel. Dere skal altså få slippe det denne gangen. Haha!

Er det bare jeg som syntes hello kitty plasterne er skikkelig søte?

AI LÅV BÆRSORBÈ!

10
Jeg har finni ut, eller mamma egentlig, at jeg burde spise et eller annet med frukt eller bær hver dag. Altså noe smoothie e.l. Så da bestemte jeg meg for å starte i dag, men bærsorbè!


Yummiii!


Kjørte slæskemåten i dag, å spise med skje rett av bollen!

Jeg klarte å spise opp hele og, mamma spiste bare to skjeer siden hun var så mett etter middagen. Dette kan jeg vende meg til å ha hver dag. Er sykt godt!
Kan sikkert legge ut oppskrift av det engang :-)

Liker du bærsorbè?

JEG HAR ENDELIG FÅTT NY MASCARA!

11

Mamma hadde en liten overraskelse til meg når jeg kom hjem fra trening. Nemlig ny mascara! Finally. Trengte ny mascara for en stund siden, men da kjøpte hun feil - igjen - så jeg har måttet leve på en fæl mascara som klumper. Men det er det slutt på nå!


Jeg bruker altså false lash effect. Veldig førnøyd med den. Den gir lange og fyldige vipper. Liker'e!


Et lite tips; bruk en gammel mascara børste og vask den. Så "grer" de vippene etter å ha tatt på mascaraen. Så slipper du klumper og sånt :-)


Slik blir vippene mine :-)

Wow, et innlegg kun om mascaraen min. Kanskje jeg skal skaffe meg en 100 % sminkeblogg!

Hvilken mascara bruker du?

JEG ELSKER JUNK!

16
Vi har ikke noe mat i dette huset! Eller, vi har det sikkert, bare jeg som ikke finner noe. Eller ikke vil finne noe. For da har jeg en god grunn for å lage meg litt junk :-)


Yummiii! Hvis jeg noen gang skal vie livet mitt til noe, skal det være pizza!


Også tar vi litt bonaqua..


...og ser på made.


... Da er man fornøyd skjønner du!

Ah, jeg bare sitter her og venter på at klokka skal gå. Treninga begynner ikke før fire i dag. Det er så lenge til. Snart så jeg sender melding og spør om vi kan begynne tidligere :-)

Hva gjør du i dag?

CHEERLEADING ER VIRKLEIG ALT FOR MEG!

7

Cheerleading er virkelig alt for meg! Det alt som står i hodet på meg og jeg går og tenker på det konstant. Neste trening, stunting, turning, nm, summer open, de nye draktene osv. Jeg våkner opp hver dag og tenker "yes, trening i dag!"  og gleder meg som en liten unge.

Jeg drømmer til og med om det, nesten hver natt. Senest i natt drømte jeg at vi kjørte showet vårt på nm, feilfritt. Og alle var så glade og fornøyde. Det er akkurat sånn jeg vil at det skal være. Åh, som jeg gleder meg til nm nå folkens!

Det er også trening i dag og. Skal bli så gøy! Håper det kommer mange så vi kan stunte osv. Håper også en av de små flyerne kommer, jeg vil nemlig være litt base. Syns det er så gøy! Jeg har faktisk tatt direkte liberty på Rikke som hovedbase. Det er ikke værst til å være meg. For Rikke er like stor som meg, jeg pleier alltid å være sidebase hvis jeg først løfter, og jeg har aldri tatt direkte liberty! Og det gikk på første forsøk. Funny!
Nei uff. Nå bare prater jeg meg bort. Haha, bare skriver ned det første jeg tenker egentlig. Tror jeg stopper der.


Jeg er så glad i laget mitt

Jeg har forresten akkurat sett på en episode av MADE. Det var et cheerlag som ble "made". Du kan se den episoden hvis du trykker her. Men noe som var litt dumt var at det var en del midt inni der som jeg ikke fikk sett. Den funker ikke. Hmf, irritasjon!
Fant linken på cheerleading.blogg.no :-)

Har du sett den episoden?

HERLIG DAG, RETT OG SLETT!!

7
Jeg har jeg akkurat kommet hjem etter en fantastisk dag!

Først var det gs trening. Fikk kjørt ordentlig gjennom showet, så nå er vi helt klare til nm. Det at alt gikk så fint hjalp litt på nervene. For nm er nemlig rett rundt svingen. Neste helg faktisk!!!
Også løftet vi litt og øvde på elementer itl neste show. Jeg gjorde arabesque dobbel i dag!!!!! Åh, det var så utrolig gøy, Jeg ble skikkelig glad. Også gjorde jeg tik up og annet gøy.

Etter det så turna vi. Også klarte jeg araber temi på tjukkasen! Så det var veldig moro! Ble skikkelig glad. Ah, alt gikk så bra i dag!

Så etter det igjen, så dro vi på butikken og kjøpte alt for mye godteri, sjokolade, smurf og brus. Så dro vi og hentet pizza fra oscar og leide film. Men vi så aldri på filmen, vi ble sittende hele kvelden å snakke om cheerleading og planlegge neste show. Altså til Summer Open. Så den er helt ferdig. Men musikk og alt. Deilig!


Hihi, Lotte markerer show og Rikke eter gulrot. Æsj, gulrot smaker vondt :-)


Æ e gla i dæ, Rikke!Hihi, heldig Lotte :-)

Var dessverre ikke så flink til å ta bilder. Men det ble jo tre. Uansett så tror jeg at jeg tar kvelden nå. Er sliten og sånt. Hehe.
NATTI ALLE SØTE MENNESKER! ♥

Har din dag vært like bra som min?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #3

4


Dette blir det eneste innlegget fra meg i dag. Tror jeg. For jeg stikker på gs trening nå, og etter det så er det turn trening. Så drar jeg videre opp til Lotte på gs-kveld. Denne dagen kommer til å bli så bra!!
Men nå må jeg dra. BAJ!

Hva skal du i dag?

TRENINGSVIDEO!!

18

Ny treningsvideo folkens! Det er ikke dårlig, ellerhva?Hva syns du?

VIDEOBLOGG: svar på spørsmålsrunden #2

8

Ikke mobb hvordan jeg ser ut.
Da blir jeg nødt til å banke deg :-)

BILDER FRA BURSDAGEN TIL LEIV!

6
Sorry for sein blogging, men jeg har vært på trening og mamm ahar hatt pc'n.

Uansett, jeg var jo på bursdag hos Leiv i går. Så her kommer bildene av det. Starter med å vise hva folke hadde kledd seg ut som.


Jacob var Jan Thomas. Du ser vel likheten? Haha.


Brian var Björn Borg.


Jeg var mann. Haha, uff. Skjønner ikke at jeg tør å legge ut bilde av det.


Emma var engel. Hun var den desidert søteste av alle sammen!


Nadia var Northug.


Henrikke var hippie.


Sandra var soss.


Leiv var Lars Tangen. Ser du likheten eller?
Var forresten Emma og jeg som sminket han,

Sindre var såpe og Sondre var Slash. Leiv har ikke fått sminket seg ennå.

Haha, vi satt mesteparten av bursdagen og snakket med folk på chatroulette. Haha. Hadde en tendens til å komme opp kaåte gamle griser som dreiv med ting som man helst ikke vil se på. Haha, æsje :-)
Også fant vi noen som var fra bærum som Leiv og Sondre prata litt med, så ble de litt lei seg når dem stakk. Haha, eid bilde!


Ehh, Sandra. Du har hull i buksa di.. (-:


Her er jeg og Emma i full gang med å sminke Leiv.


Hei sveis.
Jess, det ble visst en del bilder det. Jeg har forresten stjelt dem fra EMMA og SANDRA.

Men nå skal jeg få lagt ut andre del av spørsmålsrunden så skal jeg begynne å redigere treningsvideo. YEY!

Hvem syns du hadde best kostyme?

TRENINGSBILDER!

12
Bra trening i dag. Vi gjorde masse gøy. Jeg har også filmet masse, så det blir treningsvideo snart tenker jeg. Sounds good?

Legger ut noen bilder fra treninga i dag jeg;


Fine bow'en til Rikke ♥


Og fine scalen!


Haha, faail!


Flinkis!


Også tøyde jeg masse til scorp. Har ikke tøyd på den på flere måneder ;o


Også tøyde jeg ryggen, altså bru. Den har blitt bedre og! :-)
Jeg chiller max i one piece'en til Rikke!


Hihi, jeg ser ut som en smurf :-)


Den bruen var jeg litt fornøyd med! Haha, jeg er teit :-)

Men nå må jeg kjappe meg litt. Skal i bursdag til Leiv snart. Jeg skal kle meg ut som bestemor, tror jeg. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. HJELP!

Hva syns du om bildene?

CHEERTRENING NESTE!

5
Nå stikker jeg på trening. Og blir der stortsett resten av dagen. Sorry for det med spørsmålsrunde videoen, men jeg rekker ikke å gjøre det før jeg drar. Uansett. BAJ!


Webcameraer er skapt for grimaser  ♥

Hva skal du i dag?

KJEKS ANNMELDELSE! -what?!

10
Jeg tror de fleste at dere har sett den sykt irriterende reklamen og kjeksen dots. Reklamen gjør tydeligvis jobben sin, for etter å ha sett reklamen så mange ganger så måtte jeg jo smake på den. Så jeg jeg var i butikken istad, fikk denne en plass i handlekurven:


Hehe, fin pakning da :-)


Så da var det bare å gå i gang med smakingen.


Jeg har hørt at de smaker helt likt som oreo. Så sa regnet jeg med at det var de mørke, altså de blå som smakte det. Og jeg liker ikke oreo, så da tok jeg den røde.

De var veldig gode. Smaker helt likt som ballerina kjeks da men. Så de er ikke veldig originale akkurat. Det er bare god gammel kjeks i annen forpakning for å få folk til å kjøpe. Haha!


Man får også sinnsykt lyst på melk når man spiser det. Så da prøvde jeg å duppe det. Det var faktisk ikke så rart som det høres ut som. Var egentlig ganske godt.

Noe som også er litt dumt er at de er veldig mektige. Så man skal ikke sise veldig mange før man bli kvalm. Men det er egentlig en bra ting og, for da slipper man å bli sittende å spise opp en hel pakke. Kanskje det var det som var meningen når de lagde de? -SMART!

Hahaha! Tenk at jeg har laget et helt innlegg som handler om kjeks. Gud, for en merkelig verden vi lever i!

Har du smakt dots?

DETTE GAV JEG TIL MAMMA I BURSDAGSGAVE!

8
Hey! Nå har folket reist hjem. Så nå kunne jeg endelig sette på meg joggebuksa mi igjen. Hadde jeg hatt på det skjørtet i 10 min til hadde knappen sprettet ut til andre siden av rommet. Jeg har spist så mye rølser, brownies, is og sjokolade at det ikke skulle vært lov. Kommer til å våkne opp med den kvisa i morgen. Det er liksom nå man skal si aaw ♥

Og som jeg sa, så skulle jeg gi mamma et koslig lite kort. Siden jeg har brukt opp alle mine penger på meg selv. Hihi. Men det ble ikke noe lite kort jeg gav. Slo an med det største jeg fant på rema:
Lite..? :-)


Er du veldig interessert så kan du alltids zoome for å se hva det står. Haha!

Er ikke jeg of mammaen min søte kanskje?
Og ja, vi tar fjortisbilder når vi er ute på jentetur! :-)

Hun ble veldig glad for kortet og lo godt når hun leste det. Og satte pris på at jeg var ærlig når jeg sa at jeg ikke gjorde ting før tredje gangen de spurte eller at jeg hadde brukt opp alle pengene mine på klær, sko og smykker. Haha!

Selve gaven liksom var en liste med ting som jeg skulle gjøre for henne. Som f.eks å ta av talerkenen etter middag, vaske badet til henne og pappa og bli med henne på jentetur. Hvor jeg inviterer og hun betaler såklart :-)Hva syns du om kortet?
Hva git du mammaen din i bursdagsgave?

MAMMA HAR BURSDAG I DAG!

8

I dag har mamma bursdag! Gratulerer så masse. Så derfor så er mormor og bestefar her, også venter vi på de andre. Trur nok ikke det blir så mye blogging underveis. For familiebursdag betyr null pc. Men det er egentlig helt greit.

Her er det jeg har på meg i dag:


Skjørt fra h&m og genser fra bik bok.
Ja, rommet er rotete og speilet er møkkete. Deal with it! :-)

Slik ser dere gåret mitt når jeg ikke gjør annet enn å ha i litt saltvannsspray. Masse fall, og masse krøller. Enkelte dager hater jeg det og trøster meg med rettetanga, og andre dager går det helt fint. Dette er en dag som det går helt fint.

Heisann, så kom resten veltende inn døra. Noe som sier at jeg må forlate min kjære venn pc. ÅNEI, de gikk inn på rommet mitt og. Nå kommer de til å våkne opp skrikende i natt etter å ha hatt mareritt. Stakkars menesker.

BAJ!
Hva bruker du denne lørdagen på?

OUTFIT!

8

Sorry for at denne kommer så utrolig seint. Men jeg har vært så giddalaus at jeg ikke har giddi å gjort noentingen. Inte bråå. Men det kommer nå hvertfall.

I morra har mamma bursdag forresten. Lurer på om det ikke bare blir et koselig kort gitt. Hihi. Blakk veituu. Men det går fint, for mamma er veldig sånn tanken som teller. Har noen baktanker om hvordan det skal bli. Tror hun kommer til å bli glad for det. Håper hvertfall det.
Uansett, dette skulle være om det jeg hadde på meg i dag..
 Advarsel: blir en del bilder.

Turkis jakke fra bik bok, hvit singlet fra bikbok, øredobber fra voe, tights fra cubus, og kjedetabhenget er fra oldemor og "snora" er fra et annet gammelt kjede.

Men jeg trur nok jeg får og legger meg snart jeg. Er egentlig skikkelig trøtt. I tilegg til å jeg burde stå opp littegran tidlig i morra. Jeg må dusje og slikt, også må jeg rydde den svinestien jeg kaller rom. Burde hatt et skilt utenfor her som det stod "DANGER! DO NOT ENTER!!" For her ser det virkelig ikke ut. Men vet aldri hva som kan gjemme seg rundt om kring. Uff, gruer meg til å rydde allerede!
Men enkelte ting gjøres.

Del to på spørsmålsrunden kommer i morra! Spilte inn i dag, og den er redig redigert. Orket bare ikke begynne å laste opp på youtube. Tar femti år for søren!


NATTA!
Hva syns du om outfiten?

FREDAGER PLEIER JO Å VÆRE TRAVLE?

8
Dette må være den første rolige fredagen jeg har hatt på lenge. Jeg skal ingenting i dag, det er en smuke uvandt. Jeg pleier alltid å ha noe å gjøre Det er liksom alltid noe som skjer. Og jeg liker det sånn egentlig Det gjør livet mer spennende. Men i dag er det rolig. Max chille dag!

Jeg måtte jo også lage meg noe mat etter skolen. Var rubbskulten etter å kun ha spist èn brødskive. Passet veldig bra da jeg fant denne i kjøleskapet:


DEre vet at jeg elsker sånn lettvind mat hvor man bare putter det i ovnen og venter 10 min. Så VIPS! så har du mat. Genial oppfinnelse. Passer veldig bra når jeg sittet å ser på one tree hill og ikke vil lage noe mat. Ah, junkfood in my heart! ♥


Den var faktisk ganske god og. Nammenam.

Hmm, lurer på hva jeg skal bruke dagen på jeg? Kanskje rydde rommet, vaske klær, vaske badet, gjøre k&h oppgaven som egentlig skulle vært levert inn, og sikkert masse annert som går under samme kategori. YEY! Dette kan jo bli gøy da.
Men jeg har nok ikke tenkt å forlate min gode venn tv enda. Den ville ha savnet meg sånn :-) GOO LATSKAP!

Outfit kommer snart også.

Hvordan ser fredagen din ut?

JEG ER MANN!! ELLER SÅ ER JEG BESTEMOR, ELLER BARE MEG SELV

10
Dere må hjelpe meg litt nå. Leiv skal feire bursdagen sin på søndag. Han blir 15 år. Stor gutt. altså større enn meg. Viktigviktig. Men jeg er fortsatt sterkere enn han og kan fortsatt banke han!
Ja, poenget. Man skal kle seg ut som noe på forbokstaven sin. Og på meg blit det da M. Så mine og Leiv sine forslag er da:
 
Mann - åh, jeg hadde blitt en søt mann. Jeg har jo skikkelige mannemuskler da. Også trenger jeg ikke tegne skjegg. Haha :-D


Mormor - jeg har skillz i paint! Virkelig.


Eller bare meg, Madeleine :-) Eller med andre ord - mongo. Også M.

Hva syns du jeg skal være? Har du andre forslag?

MASSE TULL BARE!

7
Nå har jeg vært hos Anders i hele dag for å redigere et hørespill, som var lekse i Norsk. Herregud. Den ble så sykt dårlig at jeg gruer meg itl å spille den for klassen i morra. Jeg ble også drit lei av å høre om den rosa, hoppende elefanten Gustav til slutt. Hvis du går i klassen min, så burde du grue deg til norsk timen i morra!

Jeg skrev i går at jeg måtte øve til historieprøva i dag. Vet dere hva jeg fikk? 6'er! Fornøyd med den ass. Selvom det bare var it'slearning prøve da. Haha!

Men nå må jeg se på tv. Gjett hva som begynner. Hotel cæsar såklart :-)


Haha, jeg så nettopp dette bildet! Jeg som desperat prøver å gå i spagaten. Det er tatt for ganske nøyaktig et år siden. Uff, jeg ler.


Mye kan skje på et år:


Ser du på Hotel Cæsar?
Jeg fikk forresten 3. plass på topplisten på DENNE bloggen. Liker'e. Takktakk!

VISSTE DU AT JEG GRINER NÅR JEG BLIR SINT?

13

Dette er virkelig ikke min dag!
Nå hadde jeg gledet meg i hele dag til å dra på trening, siden jeg har blitt frisk igjen. Men så helt plutselig, rett før skolen  var slutt, så fikk jeg sykt vondt i ryggen. Helt av ingenting. Jeg håpet at det ville bli bra igjen, så jeg fikk trene siden jeg hadde gledet meg sånn. Men neeida! Den ble ikke noe bedre så det ble ikke noe trening på meg nei. Så jeg bare satt der med Thea og så på alle de andre kjøre show. Ah, kjipt!

Og for å gjøre det enda bedre, så kom avisa i dag! For å ta bilder og skrive om oss. Og nok en gang, jeg fikk ikke vært med! Ah. Jeg ble så sint! Og for dere som kjenner meg godt vet hva som skjer når jeg blir skikkelig sur. Jeg griner. Åh, jeg fossgrein. Rett og slett. Satt der og var drita sur, grein og synte synd på meg selv.

Som om det ikke var nok så måtte jeg dra tidlig fra treninga, for jeg måtte hjem for å øve til prøve. 2. verdenskrig. Historie er egentlig veldig gøy, det er bare lesingen som er problemet. Hater å lese! Haha. Jeg er ikke i det positive hjørnet i dag, u see..

Derfor blir det ikke noe mer blogging i dag. Skole kommer først, for en gangs skyld!

Har du hatt en bra eller dårlig dag? 
Fant nettop årbokbilde fra i fjor. Har egentlig ikke forandret meg så mye, sånn i annsiktet. Men håret! Gud så stygt det var! Kort og fælt med fall. Rettetang er tingen ♥ Også sjeler jeg, hihi.

Har jeg forandret meg mye på et år eller? Haha

JEG ER JO SNILL SOM GLEMMER BESTEVENNEN MIN!

6
HAHAHAHAHAHA!
Jeg må fortelle en ting. Uff. Thea sente en melding på morran i dag og spurte om hun kunne sitte på med meg itl skolen. Såklart kunne hun det, null problem liksom. Hun skulle bare gå opp til kirka så skulle vi plukke henne opp. Bare for å ha sagt det så er det 1 km fra meg og til kirka, og tar 2 min å kjøre.  Også sendte jeg melding til henne rett før vi gikk ut døra om at hun skulle begynne å gå.

Og tror du ikke jeg klarte å glemme en aldri så liten ting? Jeg glemte å la henne sitte på til skolen da. Uff jeg er så fæl! Så da rett før skolen begynte så ringte Thea og spurte om jeg ikke kom snart. Da hadde hun stått der i ti min. Og alle de andre i klasserommet sa "nei stakar" i kor. Haha, da følte jeg meg lite kul da! Så for å gjøre det litt bedre så kom jeg og møtte henne da. Aff, jeg er snill ♥ kremt.

Så når jeg kom en stund for sent til 1. time fikk jeg applaus når jeg kom inn. YEY! Jeg er verdens beste bestevenn. Tenker alltid på henne først veit du!


Randooom!

Unnskyld Thea! Men du veet at jeg er psyko fjern og trøtt om morgenen, og det er mamma og! Haha ♥

Har du noen gang gjort det, eller jeg det bare jeg som er så fæl?

LOOK AT MY SPLIT!

4

Jeg har akkurat kommer hjem fra gs trening. Det var kjempegøy, som vanlig! Også nå har vi begynt å kjøre hele showet, så da blir vi fort ferdig. Så vi har masse tid igjen til å gjøre det vi vil. Så vi har begynt å finne ut noen små ting som vi skal ha på på summer open. F.eks baklengs salto fra prep. Haha, funny bunny :-)

Men nå skal jeg gå og ta meg en lang og herlig dusj ♥
 

Hihi, jeg begynte å tøye til overspagat istad. Nok en gang, fuuun!

Can you do the split?

JEG ER EN LITEN SMULE STRESSA NÅ!

7

Nå har jeg dårlig tid! Skal dra til Langen med Rikke og Camilla. Og bussen går straks.
Trening senere i dag også. Gleder meg masse. SNAKKES!Hva er dine planer for dagen?

VIDEOBLOGG: svar på spørsmålsrunden!

9

Wow, den dårlig youtube kvaliteten gjorde den dårlige kvaliteten som var der fra før av enda dårligere! - haha!
Og forresten, prøv å ikke bry dere om at jeg lesper. TAKK :-)

Heisann, nå begynner hotel cæsar!

KATTEN MIN HETER REIDAR!

5
Aw, jeg må ha verdens tjukkeste og søteste katt!
Den ligger ved siden av meg i sengen og sover søtt. Snorker litt og egentlig. Men snorking på en søt måte.
Og for dere som ikke visste det. Så heter han Reidar. Åjada, katten min heter Reidar. En smule sært, men jeg liker det :-)
Se da! Er ikke det søtt kanskje?!

Er ikke pus søøt?
Har du katt forresten?

Ogog, videoen av spørsmålsrunden er snart ferdig med å laste opp på youtube. Wow, youtube var rask i dag. Unormalt! Så stay tuned. Kommer om 5 min!

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN!

8
Jeg har nå spilt inn første del av spørsmålsrunden. Skal begynne å redigere den nå, så får håpe den kommer i dag.
Men det er fortsatt ikke for sent å stille spørsmål! Dere kan enten stille på dette innlegget eller HER.Som sagt så svarer jeg på det meste. Så bare å spørre hvis det er noe du lurer på!

NÅ ER JEG SÅ GLAD!

7

Jeg fikk nettopp vite at jeg hadde blitt vurdert på DENNE bloggen. Så da tok jeg meg jo turen for å se hva hun hadde skrevet. Og jeg ble så utrolig glad. Hun hadde skrevet mye fint! Mye av det var pga designet, og det kan jeg jo bare takke EMMA for!
Her er vurderingen:


Dagens blogg ble: MadeleineFØRSTEINNTRYKKET
Jeg er i grunnen ikke så fan av 13-14 åringers blogger av flere grunner. Noen blogger bare om trash, legger ut bilder med ingen mening og skriver masse feil. Madeleine fanget min interesse først og fremst på grunn av designet. Dette er en søt og yndig jente som er kjempe naturlig (sånn skal de jo egentlig være) og bruker ikke forferdelig mye sminke. Hun er 14 og oppfører seg som en 14-åring, ikke en 50 år gammel Hollywood skuespiller som bare spiller på sex. Og det er jeg så glad for!

Dere aner ikke hvor mange 13-14 åringer der ute som oppfører seg altfor voksent i forhold til sin alder (vil si at de spiller for mye på s*x). Takk og lov at jeg kom over en så naturlig og uskyldig jente som Madeleine.

Vurdering; 5-

INNLEGGENE
Bloggen hennes skiller seg ikke så fælt ut, men fordi hun skriver interessant og har en ren gramatikk har hun kommet et steg foran de fleste.

Vurdering; 4+

DESIGN
Madeleine fanget min interesse med sin utrolige, fine og velkonstruerte design på bloggen. Ikke bare er den enkel og søt men også veldig oversiktlig. Noe som gjør at du vil lese den. Jeg tipper hun ikke putta så mye tid til å få til dette designet, men det er bare enda et bevis på at du ikke trenger å stresse rævva av deg for å få til noe så flott som Madeleins.

Vurdering; 6

HELHET
Selv om hun blogger om alt og ingenting, tørr hun å være seg selv. Jeg er så lei av brunkremdukkene der ute som later som de ikke er brunkremdokker, please SPAR meg. DENNE type jenta er hva vi vil ha! HENNES naturlighet, måten hun kler seg på og søtheten er hva 14-åringer burde være. DERFOR får hun en sterk karakter.

Vurdering; 5-

Så tusen, tusen takk til deg :-)
Setter stor pris på det!

Syns du det er gøy å bli vurdert?

SLIK BLE ÅRBOKBILDENE!

9
Da var bildene for årboka unnagjort. Vi jentene stod utrolig lenge for å ordne oss til det. Og mikset og sminket oss, byttelåna klær, tuperte osv. Men vi ble jo sykt fine hele gjengen da!
Og jeg må si, klassen vår hadde det beste temaet, og beste bildet på hele skolen. Haha! Ble sykt bra egentlig. Vi var også av de få klassene som ikke måtte sitte rett opp og ned med hendene ned i fanget, men fikk lov til å ha det litt rotete. Men det hørte litt med temaet da.


Legg merke til Sindre forran der, i min rosa singlet og Tonje sin tights. Søtt!
Også meg og Rikke i gulltights som tar opp beinet. HAHA!Sånn ble enkeltbilde. Jeg ble faktisk overraskende fornøyd.
Og sorry, men får dem ikke større.

Hva syns du om bildene?

JEG ER PÅ BEDRINGENS VEI!

7
Jeg føler meg faktisk overraskende bra. Jeg er ikke så trøtt og sliten som jeg har vært de to siste dagene. Jeg tror det har funket med nærmest non stop soving i 48 timer. Så da regner jeg med at jeg får tatt meg en tur på skolen i morgen. Jeg gleder meg faktisk. Har vært ganske kjedelig å sitte hjemme og stirre i veggen. Så det skal bli litt digg å komme seg utenfor huset. - selvom utenfor betyr på skolen.


Denne herlige buksa har jeg bodd i hele helga! Den er så sinnsykt god.

Og jeg kom jo på en ting istad. Vi skal jo ta klassebilder i morra! Og jeg har jo ikke peiling i det hel tatt på hva jeg skal ha på meg. Verken på klassebildet eller enkeltbilde. På klassebildet er tema bad taste, som kanskje noen av dere husker. Jeg har leita, mikset og trikset, men ikke funnet noen ting å ha på meg. Så nå ser sengen min slik ut..

.. etter at jeg har ryddet bort store deler av det. Uff, det er ikke lett gitt.

Så jeg har en stor jobb å gjøre i kveld! Åjs, STOR. Jeg har litt vanskelig for å bestemme meg, litt sånn som vinglepetter. Også må jeg få lagt meg snart! Vil jo ikke ha store ringer under øynene på et bilde som skal stå i årboka for alltid. Eller, vil jeg?

NATTA! ♥
Fler enn meg som har tenkt seg turen på skolen i morgen? :-)

JEG HAR GAMMEL MANN STEMME!

5

Jeg har ikke blitt noe bedre siden i går, og er fortsatt sofaliggende. Trening blir det nok ikke noe av, uheldigvis. Har skikkelig lyst til å dra. Får ikke engang dratt for å se på! For mamma og pappa lar meg ikke ta ett skritt utenfor huset. Så jeg er liksom litt stuck her. Får vel bare være her og bli frisk så jeg kan dra på trening på tirsdag og onsdag.


Tommel need!


Men favoritten smurf hjelper jo litt!


Goooooo trutemunn!

Vet ikke om jeg svarer på spørsmålsrunden i dag alikevell. Stemmen min er helt forferdelig nå. Høres ut som en gammel mann. Også ser jeg heller ikke så bra ut nå. Men blir jeg bedre så kommer det nok.

Hva skal du bruke dagen i dag på?

JEG FANT IKKE NOE OVERSKRIFT!

4
Vi tok fastelaven et dag for tidlig i år vi. Jeg hadde så lyst på boller i dag. Så da ble det dette lørdagsgodtet mitt i dag. Hehe. Det er godt da!
Men nå er jeg trøtt, så jeg tror jeg tar kvelden nå. Så jeg skal gå i sengen og drukne i snytepapir og halspastiller. Sounds good.
Jeg får nok ikke dratt noe på trening i morra heller, så jeg tenkte jeg kanskje skulle begynne å svare litt på spørsmålsrunden. Det er fortsatt mulig å stille spørsmål her.
NATTA!

Er du glad i boller med krem?

NULL STRESS I JOGGEDRESS!

5

Hallo, det er lørdag og jeg sitter hjemme og er syk?! Ikke bra! Skulle mye heller ha vært frisk så jeg kunne ha dratt til Sandra og kost meg. Men nå er det sånn, så da er det vel bare å gjøre det beste ut av det.
Vi har laget gode natcho? greier til middag, det står boller i ovnen også tror jeg vi skulle lage bærsobet! Namm!

Jeg fikk også smiska meg til en hettegenser som mamma hadde tatt med hjem. Elsker den!


Haha, litt sånn stivt smil eller?

Så dette er altså dagens sykeoutfit. Og, ikke mobb syke folk uten sminke! Haha.
Åh, jeg tror forresten det har begynt en film på enten tvn eller tv2. Den har jeg jo lyst til å se!!

Hva gjør du denne lørdagskvelden?

IMMUNFORSVARET MITT EIER!

8

Hey! Jeg kan jo starte med å si hvorfor jeg ikke blogga i går..
Jeg ble med Thea hjem etter skolen og skulle egentlig blogge litt derfra. Men pc'n hennes ville ikke samarbeide, så vi ga opp. Senere dro vi hjem til med, dusja og ordna oss. Også dro vi opp på aursmoen. Var en kjapp tur innom nattcupen, også var vi litt på KRIK så dro vi bort på prestegården på ungdomskveld. Det var utrolig koselig. Vi satt og spilte gitar og sang sanger. Og spiste og sånn. Også må jeg bare si at Sindre suger på piano! (ironi, for der som ikke skjønte det)
Superkoselig!  ♥

Også klarte jeg selvfølgelig å bli sjuk da. Så på morran i dag våkna jeg opp med feber, hoven hals og ikkeno stemme. Diggdigg!
Men en god frokost hjelper alltid!

Kjempebra bilde må jeg si.

Men nå skal jeg ta med en tur på trening - selvom jeg er syk. Skulle egentlig kjøre hele gs'en for pee-wee'ene i dag. Men det orker jeg nok ikke gitt..
BLOGGES!

Er du syk?

DØR AV TRØTTHET!

3
Sorry for at jeg ikke har blogget noe i dag. Orker ikke forklare nå, sier det i morra. Nå er jeg så trøtt at jeg holder på å dø!


Random bilde av meg og Rikke, fordi jeg er så glad i henne ♥

ER jeg og Rikke søte, ellerhva?

VIDEOBLOGG: jeg kjeder meg!

9
Jeg har serisøt seriøse problemer med å konsentrere meg.. seriøst!
Den kommer opp snart, må konfigureres.

Er jeg alene?

JEG ELSKER KOSEDRESSEN MIN!

13

Jeg elsker kosedressen min! Den er så utrolig digg. digg at jeg til og med har gått med den på skolen. Jeg ser helt dust ut da, men den er så god at det ikke gjør noe. Den er fra bik bok forresten. 
Så hva passer vel bedre enn dårlige hoppebilder?


Haha, ingen av dem gikk. Jeg er virkelig ikke flink på detta. Og kvaliteten suger! Steinalderkamera veit du  ♥

Og tusen takk til alle som har stilt spørsmål i spørsmålsrunden. Begynner å bli en del spørsmål nå, noe som er superbra! Jeg begynner å svare snart. Så det er bare å fortsette å stille spørsmål!

Ah, nå er det uheldigvis masse lekser som ligger å venter på meg. Så jeg får vel gå og tilbringe litt tid med dem! BAJ.

Bruker du kosedressen på skolen iblandt?

BAD TASTE PÅ KLASSEBILDET?!

7

La oss dele de "gode" nyhetene! Ah, det har nå blitt bestemt tema for klassen som vi skal ha i årboka. Og da hadde klassen vår kommet fram til tre forskjellige temaer; Fritidsaktiviteter, morrasveis og bad taste.
Jeg håpa på fritidsaktiviteter. For da hadde jeg planer om at Rikke, Eline og jeg skulle ha på oss drakta og sløyfa. Jeg hadde ikke lyst på det andre. Vil ikke se helt dust ut på bildet som skal stå i årboka for alltid. Men når årbokskommiteen skulle fordele temaer rundt om i klassene, endte vi da opp det detta.

Men jeg har fortsatt planer om å ha på drakta, bare mismache litt.

Linda og meg når vi var på badtaste hos Sandra.

Noen som har forslag til hvorda jeg kan mismatche skikkelig?
Og, har dere årbok?

SPØRSMÅLSRUNDE!

19

Ja, da bestemte jeg meg for å ha en spørsmålsrunde!
Så da fikk du som du ville Maria. - haha!

Du kan spørre om hva du vil, jeg svarer på det meste! Jeg svarer selvfølgelig på videoblogg, og den kommer når det har kommet nok spørsmål. Så da håper jeg det kommer inn masse spørsmål! ♥


Bruker bildet fra forrige spørsmålsrunde. Mulig jeg bytter etterhvert!

Noe du lurer på?

SLIK BLE VURDERINGEN!

9
Hihi, jeg vant header vs. header! Så tusen takk til alle som stemte på meg. og jeg vant da en vurdering;

VURDERING AV MADELEINE

nå skal jeg vurdere madeleine, siden hun vant header VS header!

Header og design: Jeg syns headern din er dritkul, så du fortjente å vinne
"header VS header". den er jo egentlig ganske enkel, men fargene var så
fine sammen, og jeg elsker farger, så den headern digget jeg virkelig.
Det var også veldig fint med de blomstene, de fullførte den liksom.. haha.
Designet ditt likte jeg også veldig godt, og det matchet jo headern  veldig.
og som sagt, veldig fint med litt farger, elsket egentlig headern og designet ditt!

innlegg:
Syns også innleggene dine er veldig fine, ikke for mye eller for lite tekst,
og passe med bilder. man får liksom lyst til å se på innleggene dine, hehe!
ser ut som også skriver veldig bra.

Helhet:
Jeg har ikke visst om bloggen din så lenge, men jeg har lest den hver
dag i det  siste, digger den allerede! du har mye variasjon i innleggene dine,
og jeg digger de treningsvideoene dine, cheerleeding ser sinnsykt kult ut,
og dere er veldig gode, så det er gøy at du legger ut de! det jeg kanskje savner
er litt videoblogger av DEG? du har hvertfall bare treningsvideoer som jeg har sett.
men bra at du har mye variasjon ogsånn.
Karakter: 5+

Jeg kan ikke annet enn å smile jeg! Så utrolig koselig sagt! Eller skrevet da. Ah, slike ting gjør dagen min bedre. Så tusen takk VICTORIA!
Hun nevnte jo også om at hun savnet videoblogger av meg. Jeg har jo hatt noen videoblogger av meg, men det er veldig lenge siden. Så jeg har fått spørsmål av MARIA om jeg kan ha spørsmålsrunde. Også har jeg tenkt på å ha en må gjøre-video.

SÅ HVA SYNS DERE, MÅ GJØRE ELLER SPØRSMÅSRUNDE?

STEMME PÅ MEG I HEADER VS. HEADER?

14

Detta var en ny greie. Samme som blogg vs. blogg, bare at det er headere istedenfor. Moro! Eller har det vært mange sånne, uten at jeg har fått det  med meg?
Uansett så hadde det vært koselig om du stemte på meg! Og det hadde vært litt moro for EMMA og, siden det er hun som har laget headeren min.. Og designet! Hihi, Emma er søt forresten!Så altså, for å komme inn på bloggen så trykker du HEEEEEER!

Stemmer du på meg, så er du en knupp! 

UTFORDRING!

6
1. Gå inn på mine bilder/mapper.
2. Velg den 6. mappen.
3. Finn det 6. bildet.
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det.
5.(hvis du vil) utfordre 6 andre bloggere.


Jaa, det er da et bilde av meg som sitter i spagaten. Intet mer, intet mindre. Ikke så mye å si om det. Bare at jeg skulle bruke det i starten av videoen hvor jeg turner. Hehe.

Isteden for å utfordre seks andre blogger, så utfordrer jeg alle som er innom og leser dette!

Tar du utfordringen?

OUTFIT 09.02.09! nei vent - 10!

14

Jeg har fortsatt ikke vendt meg til at vi har kommet inn i 2010 jeg. Selvom det har gått en og en halv måned så skriver jeg fortsatt 2009. Som på matteleksene mine, så skriver jeg alltid dato øverst, så fant jeg ut i går at jeg hadde skrivi 2009 hver gang så langt i år. Uff, ting tar tid.

I dag er det forresten trening. Gs og felles. Men Rikke, Camilla og jeg stikker dit en time tidligere og spiser horn på bakeren. Namm!
Og her er dagens outfit:

T-skjorte fra en morobutikk i Sverige, hettegenser fra biksok, singlet fra bikbok, tights fra voe, armbånd fra bijoux og øredobber fra glitter.

Haha, stygge mislykka mobilbilder. Men de andre kameraene er fra steinalderen så de har ikke selvutløser. Eller så er det jeg som viser et av mine blonde øyeblikk, og ikke finner det. Satser på det første.
Jeg har forresten krøllet håret i dag..

Lever  du fortsatt i 2009, eller har du kommet deg til 2010?

DEN VIL ALLTID VÆRE MIN FAVORITT!

6
Rascal Flatts - bless the broken road


Er det en sang som jeg aldri kommer til å gå lei, så er det denne. Virkelig elsker den, og den har vært min favorittsang siden første gang jeg hørte den. Og kommer nok til å være det en stund til!
I løv it!  ♥

Hva syns du om den?

RESULTAT AV PIZZABOLLEBAKING!

6
Da er pizzabollene ferdiglagd og ferdig spist. Hehe, tok lang tid å lage ass. Men det kan vel kanskje, muligens ha noe med at je er ganske treg og da. Var litt morsomt å overraske mamma med mat når hun kom hjem fra jobb :-)


Ser det godt ut eller? Haha, nææt!


Ser detta bedre ut eller? Ehm, nok en gang.. nææt!

De stod visst litt for lenge i ovnen, jeg glemte tia. Så de ble litt svidde i kantene, men de var gode fordet. Tror jeg spiste sju stykker jeg. Jeg er storspist!

Ahaha, nå går hotel cæsar på tv'n! Det jeg se på. Har fulgt med på det i mange, mange år. Såe, BLOGGES!

Ser du på hotel cæsar?

THAT'S SO RANDOM!

7

Ah, jeg tenkte jeg skulle være flink i dag jeg. Å få gjort unna masse lekser, siden jeg ikke har noe trening i dag. Men neida! Jeg har bare liggi og slaska og vært supertrøtt egentlig. Ikke bra, ikke bra. Også er jeg veldig sulten, så jeg vurderer å lage pizzaboller. Har hatt lyst på det i hele dag.


Haha, jeg lker store bilder som er altfor redigert skjønner du.

Sorry for skikkelig random blogging, men sånn får det vel bli iblandt? Men nå tror jeg at jeg lager pizzaboller. Lysten tar overhånd :-)

Fler enn meg som lider av kjedsomhet?

"STIFTVIDEO"!

11
Det var bra trening i daaag! Som vanlig. Selvom jeg ikke hadde verken sidebase eller bakperson, så jeg ble ikke løfta noe i dag. Men det er egentlig helt greit, for jeg er superstøl i låra. Tror de er litt overbelasta eller hva man skal si. At jeg har brukt de litt mye siste uka liksom. Så jeg tøyde og turna for det meste. Også løfta jeg en ny jente som heter Thea. Hihi, jeg elsker å være base på små folk. Og jeg og Rikke får det til veldig bra sammen. Kanskje jeg skal slutte som flyer og bli base? -ja, særlig!

Jeg klarte også stifen på tjukkasen i dag. Ble litt overraska egentlig. Den er ikke så altfor pen, men det får gå ;


hehe!

Klarer du stifen?

DERFOR LIKER JEG SØNDAG!

12

Det er søndag, og søndag for meg betyr trening! Først gs treing, etter er det felles trening. Gleder meg!
Jeg jeg har litt dårlig tid, for jeg skal spise og pakke, så skal jeg draaa.


Baj suckaaaaaaas!
Nejda, bare et random webcamera bilde :-)

Hva skal du i dag?

CHEERLEADING IS LIFE, EVERYTHING ELSE IS JUST DETAILS!

11
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en super trening! Det gikk kjempebra.
Jeg slenger med noe bilder etter vi hadde tøyd;

(sorry for mobilbilder)

Venstrespagat!


Høyrespagat!


Midtspagat!
Den blir stadig bedre. Haha, jeg har mongobein!Thea sin midtspagat!
En måned, så er du nede.
Haha, peeent!
Jeg lager et åttetall, ser du ikke det? :-)

Hva har du gjort i dag?

BLOGG VS. BLOGG - STEM!

26
Da var det klart for andre runde av blogg vs. blogg. Og disse gikk videre:


1. ACV.BLOGG.NO

2. MAJOS.BLOGG.NO


STEM I VEI!

SUPER DAG, MED SUPRE FOLK!

10
Dette har vært en suuuper dag! Så utrolig koselig med herlige mennesker. Nei. Dere skal nesten få slippe å høre på alt lykke snakket mitt om hvor fantastisk dagen har hvert. Du vet, bilder sier mer enn tusen ord;
Haha, hva skjera Eline?


Hihi, jeg er søt.


Jeg fant et superkult skjøft på h&m. Digger det!


Og den, supersøt! Rikke kjøpte den prikkete t-skjorta forresten.


Rikke og Erik var sååå søte! ?


Og noen gikk bak og var like søte!


Ah, Rikke er så pen!Hallo, man kan ikke være i Lillestrøm uten å kjøpe noe!
Skjørt h&m - 199 ,-
Saltvannsspray h&m - 41?,-
Eye brighten greier h&m - 19.50 ,-

Superkoselig! Og jeg har svidd av resten av pengene mine, så nå har jeg 20 kroner igjen. Fun! Mens Rikke har svidd av sikkert 2000, og er fortsatt like rik - For en urettferdig verden.
Nå er jeg rett og slett sluptrøtt, så jeg sovner snart over tastaturet. Så jeg tar kvelden nå jeg. Natti.

Forresten!
Vi så jo på tomme tønner. Det må jeg si, Gud for en teit film! Haha. Skikkelig teit altså. Men hvis man er litt overhypre, sånn som jeg og Siri var, så er den morsom altså. Så den var jo verdt turen. Men jeg har nok sett filmer som er mye bedre enn den!

Har du sett tomme tønner? I så fall, hva syns du om den?

JEG ER A-MENNESKE, DELUX!

9
Veit dere når jeg stod opp eller?! Klokka fem! Åjada, du hørte riktig. FEM. Jeg som aldri klarer å stå opp før ti på åtte og alltid kommer for sent til første time, stod opp før enkelte pleier å sovne. Ikke værst.
Jeg var supertrøtt i går kveld, så jeg sovna litt over ti, så da var jeg ferdig uthvilt. Eller nesten da. Vekkeklokka var selvfølgelig slått på. Og jeg hadde avtalt med Rikke og Camilla å våkne grytidlig. Men alikevell. Haha.


Så jeg har nå vært våken i litt over en time og sitter her i joggisen og spiser frokost. Yummi.

Forresten, rett etter skolen i dag så drar jeg innover. For da skal jeg nemlig på peppes med Rikke, Camilla, Eline, Siri og Erik, som blir alene gutt. Men det går nok fint. Han har jo Rikke som kan holde han med selskap ♥
Også etter det så skal vi på kino og se tomme tønner. Blir litt spennende å se hvordan filmen er. Har ikke peiling på hva den halndler om eller noen ting. Har bare hørt fra mange at den var driiiiitbra, også noen som sier at den var utrolig dårlig. Så jeg hadde planer om å legge ut en liten filmannmeldelse og si hva jeg syns om filmen.

Når pleier du å stå opp om morgenen?

DILEMMA: SKAL JEG FORTSETTE PÅ FOTBALL?

10
Jeg har nå spilt fotball i rundt fem år, og jeg har elsket hvert sekund av det. Fotball virket som den eneste sporten for meg. Og jeg var overbevist om at fotball var det jeg kom til å drive med, livet ut. Aldri om jeg noen gang skulle slutte på det! Men nå, er jeg ikke så sikker lenger.

For litt over ett år siden så startet jeg på noe helt annet - cheerleading. På den tiden så visste jeg jo ikke helt sikkert hva det var. Og jeg tenkte fortsatt at det var fotball som var sporten for meg. Jeg fortsatte på fotball med like stor entusiasme, og cheerleading var sporten som stod på siden. Vi hadde et kjempebra fotballår. Alle cupene vi var på gikk superbra. Og vi endte som regel opp med en solid 2. plass. Og som så og si de eneste jentene i aurskog høland, var vi med å kjempe om kretsmesterskapet. Som vi da endte opp med å få en 5. plass på. Som egentlig er veldig bra!Jeg har utrolig mange gode minner med fotball. Minner som jeg aldri kommer til å glemme. Og jeg har alltid syntes at det har vært kjempegøy! Jeg kan innrømme, jeg var aldri supergod i fotball. Men jeg gjorde alltid mitt beste, og var fornøyd med det, og det var alle de andre og.

Men nå vet jeg ikke hva jeg vil lenger. Jeg syns faktisk at cheerleading er et par hakk morsommere enn fotball. Og jeg har egentlig mistet lysten litt. Det er ikke sånn at jeg gleder meg til treninger lenger. Det er nesten så jeg gruer meg litt, og da ender det oftest med at jeg ikke drar. Så jeg sparer heller kreftene så jeg kan gi alt på cheerleading trening, som faktisk er noen jeg alltid gleder meg skikkelig til.

Og med så mange cheerleading treninger som det er i uka, så har jeg allerede litt lite tid til lekser og annen fritid. Og i tilegg til fotball treninger, så blir det litt for mye.
Men, jeg vet ikke om jeg vil slutte på fotball. For det har betydd så mye for meg gjennom så mange år. Og selvom lysten ikke er der nå i dag, så vet jeg jo aldri om den kommer tilbake igjen til våren og sommeren. Når det er litt varmere ute og man kan spille ute på gresset uten å trenge stilongs under, men bare kan bruke shorts.

Så akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg må hvertfall vente til etter nm. For fram til det er cheerleading helt klart første prioritering. Men jeg får nok bare ta tiden til hjelp..

Har du noen gang vært oppe i en lignende situasjon?

BILDER SOM GIR MEG MAX SOMMERFØLELSE!

11
Ah, jeg savner sommeren så sykt nå. Jeg er et skikkelig sommermenneske. Elsker å være ute, gå i shorts, bade, sykle og spise is. Jeg har aldri vært noe fan av å måtte kle på seg fem lag med tykke ullklær og gå ut på ski for å fryse i hjel i kulda. Nei, ellers takk.
Jeg går hver eneste dag og tenker på det og tenker på hvor digg alt skal bli til sommeren. Og jeg har så mange planer, det er så utrolig mye jeg skal gjøre! Gleder meg!
Hehe, meg for to år siden ellerno.

Sommeren 2010 skal bli så bra!

Fler enn meg som gleder seg til sommeren?

TURNVIDEOOOOOO!

26
Jeg klarte araber flik flak igjen!! Jeg er så utrolig glad. Også klarte jeg gå flik flak alene. (Gå flik flak er det jeg gjør sist i videoen) Jeg klarte det på bakken også. Åh, si sinnsykt gøy!

Så da måtte jeg bare lage en liten video av det:
 
Hihi, legg merke til at etter første araber flik flaken, så hopper jeg. Var så glad. Ah, jeg er teit!
Jeg holder forresten med å lage en annen video fra teninga i dag.
Hva syns du?

CHEER TRENING NESTE!

10
Helluuu! Jeg er superglad! Vet dere hvorfor? Jo, jeg skal nemlig på cheerleading trening snart. Det kommer til å bli supert. Flikk flak, araber flik flak, salto, heel twist, arabesque. Ah, jeg dør nesten bare av tanken på det. I'm so exited!


Men, bussen går om et kvarter, og jeg må spise og pakke og masse slikt. Forresten så kommer bildene fra treninga i går etterpå. Kanskje det kommer noe fra treninga i dag og. Og kanskje video? Hmm. Dere får vente i spenning!

BAJ!

Skal du på trening i dag?

JEG ER SUPERDÅRLIG TIL Å PLANLEGGE TING!

12
Ah, jeg må bare si tusen takk til alle som svarte i forrige innlegget! Jeg visste ikke at det var så mange som faktisk leste bloggen min fast. Skikkelig gøy! Tusen takk, alle sammen!

Men skal jeg fortelle dere en annen ting som ikke er så gøy? Jeg har en engelsk innlevering som skal leveres i kveld. Og jeg har så vist skrevet noenting. Hvordan i all verden skal jeg rekke det?!
 
Dette er stort sett alt jeg har skrivi. Fun!


Og dette er hva jeg syns om det.
Ikke mobb hvordan ejg ser ut. Har akkkurat kommet hjem fra trening..


.. mens vi snakker om trening. Det var skikkelig gøt i dag. Jeg gjorde heel - dip - arabesque. Og Rikke gjorde arabesque dobbel. Skikkelig morsomt! Også gjorde vi litt saltoer og suicide og sånt da.
Visste dere forresten at jeg elsker å ha sløyfer i håret på trening? Denne hadde jeg på i dag, den er fra glitter og koster 50 kroner. Er ikke så fin lenger da men.

Ånei nå sporer jeg helt av. Jeg må kjappe meg å bli ferdig!! Kommer forresten bilder fra treninga i dag, men ikke nå!

Flere som alltid venter til siste kveld med innleveringer?

JEG HAR ET SPØRSMÅL TIL DERE!

33
De to siste dagene nå så har statestikken min v©¢®rt ganske h©¨£y egentlig. Og det eneste jeg har gjort er å blogge. Ikke noe annet. Jeg har ikke v©¢®rt så alt for flink til å kommertere andre blogger eller noen ting. Men folk bare fortsetter å komme innom. Og derfor lurer jeg på:Hadde v©¢®rt koselig om du hadde lagt igjen en liten kommentar og svart. For det tar jo ikke lang tid, ikkesant?

I MORGEN ER HUG A CHEERLEADER DAY!

9
Visste dere at i morgen så er det den offesielle dagen hvor alle skal gå rundt å klemme en cheerleader?
 Vel, nå vet du det.  Så derfor så håper jeg på å få uendelig mange klemmer i morgen, hvis ikke blir jeg meget skuffet. Haha, neidaa! Men jeg håper på mange klemmer ♥Gi gjerne en tankeklem og hvis du vil, eller "klem" meg via kommentar. Hihi. Jeg er teit ♥

Joiner du å klemme en cheerleader i morra?

BILDER FRA BAD TASTE PARTY!

2
Litt seint, men det får gå. ENJOY!
Bildene er forresten tatt av >emma<


Gay love ♥


Bildet fra headeren :-)
Han hadde så sinnsykt fine bukser, right?

August og jeg stjal kameraet til Emma og tok litt bilder av oss selv. Sinnsykt søtt! ♥
Det er forresten det nye profilbildet mitt på face!
Og Linda hadde bursdag!! ♥ ♥Også brukte vi hele kvelden på å tøye, se så myk Emma ble til slutt a!

Syns du vi var fine eller?

OUTFIT 01.02.10!

8

Jeg må bare starte med å si en ting: Jeg fikk ny besøksrekord i går! Med 125 unike besøkende. Jeg syns faktisk det er ganske mye jeg! Superfornøyd. Creds til Emma som linket til bloggen min, fikk over 50 flere besøkende av det! takktakk! Også har jeg fått så utrolig mange positive tilbakemeldinger på bloggen i det siste. Jeg må bare si tusen takk til alle sammen. Sette stor pris på det! ♥


College jakke - bikbok
Lilla singlet - voe
Hvit singlet - h&m
Buksetights - voe
Øredobber - Glitter
Armebånd - litt overalt egentlig. h&m, voe bijoux osv.

Sorry for dårlig outfit bilde. Men alle kameraene var tomme for strøm også tok jeg bildene i sofaen, faktisk. Haha! Dette får duge for nå. Haha!

Hvis du lurer veldig på hva jeg skal nå, så skal jeg svare på noe spørsmål og så skal jeg finne ut hva jeg skal skrive på engelsken. Skal skrive en novelle med "being different" som tema? Trenger hjelp, har ikke begynt enda og den er til i morra.

Har du noen forslag til hva jeg skal skrive om?

,