fotosyntesen funker som sovemiddel.

0
Nå sitter jeg og Tonje og skal gjøre den fotosyntese tingen igjen. Holder på å sovne snart assa, det er møkk kjedelig. Fyfaen, det går ikke helt skal du tru! Vi har så vidt begynt, og har fem minutter på oss til å bli ferdige. Detta kommer aldr i livet til å gå. Jeg skjønner hva fotosyntesen går ut på, og hva det er for noe og alt sånn. Men vi skal ha presantasjon om det. Jeez!
Jeg klager fælt nå, men, care..

Updates.

3
Heihei!

Nå er man på skolen. Hoho, kjempegøy! Tonje og jeg sitter på datarommet å skal skrive en sak om fotosyntesen. Men det bryr oss begge rett opp i ræva. Så vi sitter å gjør alt mulig annet. Mye mye gøyere a gitt! Vi sitter å hører på lady gaga-pokerface. Har gått sånn greit lei den sangen nå. Men jeg liker den fordet. Bare for å si det sånn, jeg og Tonje eier dere!
Etter skolen i dag så skal jeg til Linn og sove der helt til onsdag. Det skal bli sköy! Også skal vi lage spagetti når vi kommer hjem. Det er sånn standar oss. Vi har spist det hver eneste gang jeg har vært med henne hjem. Bare spagetti med ketchup på. Digg!
Og til fredagen skal Hanna til meg. Da skal vi ha skrekkfilm maraton og være oppe kjempelenge. Da skal vi gjøre som vi gjorde sist gang, kjøpe burn, red bull og vannmelon. Så i dag skal jeg gå på spørrerunde å spørre folk om å låne skrekkfilmer. For vi har sett på alle de jeg har fra før av, nemlig. Jeg gleder meg massemasse!

Det har jo også vært vinderferie forrige uke da. Jeg har skrivi fælt lite om den. For jeg har klart å ødelegge laderen til pc'n min for andre gang nå. Og da får jeg liksom aldri brukt den lenger da. Men uansett, så har jeg gjort masse gøy i vinterferien. På den første søndagen var jeg med Leiv Thomas, Anders, Susann, Emma og Sondre og aka. Det var litt koselig, men kaldt. Og på mandag var jeg med å jobba i butikken til mamma. For hun er butikksjef på boys og europe, og da var jeg med å pakka ut varer og sånn. Det kom liksom 30 esker med nye klær som jeg skulle pakke over. Fy ass, det var kjedelig. Og jeg fikk ikke spesielt mye betalt for det heller. Jeg fikk 30 kroner timen, men jeg jobba jo i 7 timer da så det ble jo en del penger. Så da kjøpte jeg en hettegenser med personal rabatten til mamma, et sjerf, øredobber og armebånd.

Og på tirsdagen var Camilla og jeg å shoppa! Vi kom til strømmen klokka tolv ellerno, og der skulle vi liksom være til klokka åtte da. Men vi blei så lei av det senteret til slutt, så da dro vi til stovner eller hva det heter. Og vi shoppa rett og slett hele dagen. Koselig da. Det var liksom dritlenge sia jeg hadde vært å shoppa da men. Jeg kjøpte meg en topp, en t-skjorte, masse billig H&M sminke og et armebånd.

Resten av ferien gjorde veldig lite i grunn, jeg var på masse treninger da. Mest på cheerleadinga da. Det var veldig gøy, for jeg begynner å få til mere. Også kom jeanette da! Vi skulle liksom tulle masse, men det ble ikke sånn. For både mamma og ruben hadde bursdag og da måtte vi rydde masse og bake kaker! Haha.

Men nå må jeg gå, det er friminutt og vi må levere nøklene til datarommet.
Baj. <3

Sorry skrivefeil.

Nei så fin tv'n er.

0


Hvordan blei det med den naturfag leksa a? Nei, den tar vi i morra. Faen, ork ass. Jeg setter meg heller under et varmt pledd meg en stor kopp kakao og ser på tv. hjerte.

Late tider nå gitt.

0

Jeg har igrunn veldig lite å si i dag. Såe, da kan jeg vel starte med å si at jeg er utrolig lat for tia! Noe som er en av de mange tingene vinteren tar med seg. Forkjølelse, tjukke klær, latskap og kjedsommhet er noe at dem. Med en gang jeg kommmer hjem fra skolen nå så er det rett inn på kjøkkennet, lage seg mat, og dette rett ned i sofan og se på the hills. Lenge leve latskapen sier nå jeg ass.
Men uansett så er jeg veldig flink til å gå på treninger ihvertfall. 4 treninger i uka og å gå til og fra skolen er omtrent den eneste trimmen jeg får i meg for tia. Det er i grunn mye bedre om sommeren! For da har man jo mye mere energi, og da orker jeg å ta meg en joggetur et par ganger i uka. For da trenger man ikke å kle på seg ekkelt superundertøy, luer, votter og alt som er. Der gidder jeg ikke ass. Det er minus grader ute jo! Det er så vidt jeg orker å dra på utetrenigene på fotballen, og det er ikke mye gøy i 6 minusgrader skal jeg si deg.
Også var jeg jo på cheerleadinng trening i går. Og da skulle jeg og Rikke trene på liberty, det er når man står i extention på ett bein. Og det var ikke veldig lett skal jeg si deg. Jeg datt ordentlig en gang i går, og det har jeg til og med film av. Herregud, det ser ikke spesielt glupt ut. Menmen, det var jo første gangen min. Så hva kan mann vel egentlig forvente? Håper på å få trent mere på det snart, så jeg klarer det uten å dette så fælt.

Akkurat nå burde jeg egentlig sitte å gjøre naturfag leksene som skulle vært ferdig til i dag. Jeg får vel neste gjøre dem da.. Jo, forresten. Jeg fikk igjen histore prøva mi i dag. Fikk 5+! Er vel ikke så gæli det eller? Hehe, og hvis du har giddi å lest alt jeg har skrivi her nå, så er jeg i grunn veldig stolt av deg. Du er flink, lille menneske!

Baj.

Jentamin. hjertehjerte.

1

Camilla, bestee <3

Fy fader, jeg er så utrolig helig som har deg jeg. For uten deg så veit jeg faen meg ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg! Hadde jeg ikke hatt deg i livet mitt, hadde det vært en store tom plass inni meg. Den plassen som du fyller! <3 Jeg er bare så utrolig glad i deg! Aner seiøst ikke hva jeg hadde gjort uten deg ass. For du er bare så bra! Og ikke nok med det, du er min! Bare min! Ingen skal noen gang få ta deg fra meg. Og jeg deler deg ikke med noen helle. For denne jenta er gjerrig nemlig! <3 Uff, jeg seriøst elsker deg! Du aner ikke hvor mange ganger jeg kan gidde å si det. Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg elsker deg! Jeg kunne ha stått å sagt det i evigheter, hadde jeg bare giddi x') Jeg elsker deg beste! Det er ikke mange som er så heldige å finne en bestevenn som de kan stole ordentlig, fullt og helt på. Og derfor er jeg så utrolig glad for at jeg har deg! For deg, veit jeg at jeg kan stole på. ^^ Håper du veit at du kan stole på meg og. Og uansett, hvis det har skjedd noe og du trenger noen å snakke med, så må du vite at jeg alltid vil være her for deg. <3 Selvom det er midt på natten, så må du ikke være redd for å ringe meg!

Jeg har det alltid så gøy når jeg er med deg, du får meg lksom alltid til å le. Til og med når jeg er i skikkelig dårlig humør, og ingen ville ha klart å få meg blid, klarer du å få meg til å smile bare ved å være der liksom. I tilegg til at vi begge har den beste humoren som det er mulig å få til, det gjør det jo bare mer morsomt, eller hva? hoho. vi er tøffe! Og vi liker å dra til drømmeland og se på søte gutter. Det er nemlig derfor i alltid er så fjerne! *unnskyldning* Jeg virkelig elsker deg bestevennen miin! ALDRI, unasett hva, glem det! Jeg elsker deg over alt på jord! Det vil alltid være oss right?

Æ ÆLSKE DÆ! <3

hej igjen.

0
Jeg har ikke akkurat skrivi så veldig mye på bloggen min de siste to månedene. Nærmere ingenting i grunn. Har rett og slett ikke hatt en drit å skrive om. Men jeg tror ikke at jeg gidder å være så mye på nettby lenger. Nettby er kjedelig. Derfor må jeg jo ha noe annet å gjøre når jeg sitter på datan. Så da hadde jeg planer om å stappe bloggen min full av ting som ikke interesserer noen i denne delen av universet.

Jeg er lei av vinter! Bare så det er klart. Man får jo ikke noe godt ut av det. Man må pakke seg inn i gigantiske jakker, tjukker sokker, luer, skjerf and so on. Faen, gi meg sommer!

,