New in

7

Nå ser det ut som jeg shopper mye hele tiden, er ikke så lenge siden forrige innkjøpsinnlegg. Men det er januarsalg, alt er på salg. Smykkene kostet 19,- og neglelakkene rundt 20,- Så jeg har ikke brukt på mye penger på det. Hva likte du best?
Aner ikke hva jeg skal bruke denne til, kanskje pynt på rommet ellernoe. Syns den var så søt. 
Chillekveld hos Frida

8

Fyi, Hatt litt problemer med nettet hjemme siste dagene. 

Ja, veldig seriøs. Sexybitch.

Hvem tråkket i potetgullet tror dere?

Lakers tumbling!

8

En liten video Tomas satt sammen etter turntrening i dag. Ida og guttene våres er så flinke!

Photoshop tutorial

5
I de tre siste timene på skolen i dag skulle vi sitte med tutorials og redigere i photoshop. Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å avslutte uken på, jeg har vært klar for helg i flere dager. Uansett, jeg gjorde ikke noe kompliserte greier. Men syns den øyenskyggegreia ble litt fancy. 

Hva syns du om bildene?

PS: Pappa skaffet seg nettopp twitter, kun for å følge meg, Rikke og operasjonssentralen. I HELVETE #dør 

Bokeh-ish

7

Dette har vært en skikkelig slappeav-torsdag. Bare ligget og chilla i hele dag, har vært ganske digg igrunn. Hele kvelden har jeg sitti med photoshop og redigert, bare for gøy. Har altså veldig lite nyttig å si. Hva syns du om bildene?

Newest in

6

Bare noe småtterier fra Jessheim på tirsdag. Var der for å kjøpe bursdagsgave til Rikke som ble 17 i helgen ♥ 
To helt like olabukser. Jeg er storforbruker, sliter de ut med èn gang. Har to slike fra før av, som til sammen blir fire klin like bukser. Tommel opp!


Hva likte du best?

Masse tøyebilder!

17

Tusen, tusen takk til alle dere som kommenterte i forrige innlegg, og dere som skrev til meg på facebook. Dere er verdens søteste, og jeg blir rørt til tusen ♥ Hver gang jeg føler meg nedfor, dårlig, tenker stygt om meg selv skal jeg få inn på det innlegget og lese alle de lange, skjønne kommentarene deres. Betyr mye for meg altså!


Jeg har fått en del kommentarer fra noen som savner tøyebilder. Jeg har vært superdårlig til å ta bilder og legge ut, men tenker å bli flinkere. Er veldig morsomt for meg å se på i etterkant. Denne helgen var Hedda hos meg, og på søndagen bestemte vi oss for å tøye. Og jeg må si det, Hedda er så sico inni hel!€&%&/!€%&€ MYK. En eller annen dag, langt inn i fremtiden skal jeg også være så myk. Det blir flott!

Her er hvertfall mange, mange før og etterbilder av Hedda og meg:
Og til slutt den jeg syns var morsomst. Scorpen min på lakersbenet, jeg jobber stadig med den!


Her er også to fra trening i går, tøyde masse da!


Er ikke alle man ser like god forskjell på, men. Noen så. Vil dere jeg skal fortsette med tøyebilder?

"Du skal ikke tro du er noe"

27

Nå er jeg egentlig litt lei hele dette landslagsgreiene. Håper du som absolutt skulle kommentere forrige innlegg, men ikke er tøff nok i trynet til å stå for det leser det her og forstår hva jeg mener. At du klarer å lese ordene uten å vri de om til noe det ikke er ment som..

Nå kan man virkelig ikke si at man er flink i noe, for da skryter man og det er en uskrevel regel at man absolutt ikke skal. Man kan ikke ha tro på seg selv, ha tro på at man skal få til noe, ønske å nå høyt, eller ha ambisjoner om noe som virker umulig, man kan ikke være stolt over å få til noe eller innrømme at man er flink. Det er imot den jævla janteloven som alle lever etter.
Man må passe så sykt på hva man sier, for folk vrir på ordene og gir det en betydning som er den rake motsetningen av hva det er ment som. Det er så fuckings slitsomt å hele tiden måtte tenke over hver minste lille ting man skriver, og passe på at man formulerer hver bidige setninger så ingen skal ha mulighet til å gi det er annen betydning.


Jeg merket det veldig når jeg bare skulle skrive det innlegget om at jeg skulle stille på audition til landslaget. Om jeg bare hadde skrevet, ja jeg skal stille og ferdig med det, så ville jeg fått hatkommentarer i etterkant når jeg da ikke kom med. Folk ville sett på det som jeg regnet med å komme med, at jeg satset høyt på å komme med, ble dritskuffet når jeg ikke gjorde det og tenkt; "haha, trodde du var god nok for landslaget ja? Driti ut eller?". Derfor la jeg ut i det lange og breie om at jeg ikke satset på å komme med, men at jeg dro dit for erfaringen. At jeg ikke hadde noe å tape på å dra, så hvorfor ikke? Fordi jeg kunne ikke sagt at jeg håpet på det, for det ville vært det samme som å si at man har tro på jeg selv, det er hvertfall feil. Jeg sier ikke at jeg regnet med å komme med, jeg var ærlig i innlegget - jeg dro dit kun fordi jeg ville, i tillfelle og for erfaringen. Jeg har såpasse selvinnsikt at jeg skjønner jeg ikke er god nok.

Og jeg gjorde visst en veldig god jobb for èn hadde tydeligvis studert innlegget og funnet en fin liten feil; jeg hadde sagt jeg hadde gode mottak i stunts. Og da ble jeg tydelig fortalt at jeg ikke måtte tro så godt om meg selv, for jeg hadde ikke så gode mottak som jeg selv trodde. Det hadde jo den personen tydeligvis sett og følte den hadde retten til å fortelle meg det. Okei, tenker jeg da. Jeg har aldri sluppet noen i bakken mens jeg har tosset, aldri gått unna og det fikk jeg en fin blåveis for, treneren min har sagt at mottakene mine var bra, og fortsatt er det feil at jeg skrev jeg hadde gode mottak? Hvorfor skal jeg tro noe annet, si til meg selv at jeg er dårlig når jeg har blitt fortalt noe annet? Det er snakk om en såpass liten ting som
mottak!! Janteloven kan gå og henge seg.

Det ble også feil det jeg skrev i innlegget etter uttaket og. Jeg hadde hele tiden vært realistisk, jeg var klar for å gjøre mitt beste og kom jeg med hadde det vært sykt, en drøm som kom i oppfyllelse, men jeg visste det ikke ville skje og var forberedt på at jeg ikke kom med. Målet mitt med hele audition var å gå derfra og føle at jeg hadde gjort alt jeg kunne, at jeg hadde gjort det bra, og da hadde det vært greit å ikke komme inn. Da hadde jeg vist ALT, men var bare ikke god nok.
Men jeg fikk ikke det. Jeg dro dit og fikk kun vist det jeg er dårligst på, turn og ps. Stunts og toss var det jeg hadde gledet meg til, å få vist alt jeg har jobbet for og alt jeg kan. Men jeg fikk ikke sjansen til det, i det hele tatt. Selvfølgelig blir jeg litt lei meg da? Jeg syns det var veldig kjipt. Det var derfor jeg gråt, det er en helt vanlig reaksjon hos de fleste. Det var fler enn bare meg som gråt. Jeg er menneskelig jeg og, kan bli lei meg og syntes ting er kjipt, og den kommentaren din gjorde også at jeg ble lei meg. Så jeg gråt ikke fordi jeg ikke kom med, det var jeg forberedt på, men fordi jeg følte jeg ikke hadde fått vist noe. Skjønner?

Og ikke kom her og si at jeg "skylder" på systemet, og ikke har nok selvinnsikt til å se at jeg ikke var god nok. Jeg vet det jævelig godt, for å sitere meg selv så sa jeg "  første eliminering var rett etter ps og turn - mine to største svakheter. Jeg er ganske enkelt dårlig på de punktene, så kom ikke med etter det".  
Er ikke det å
innrømme at jeg ikke er god nok a? Jeg skylder ikke på systemet for at jeg ikke kom med, men for at jeg ikke fikk vist alt jeg kan.Jeg sa også at jeg syns opplegget ikke var det beste, men hvis du så nevnte jeg ikke det mest for min egen del, men for de andre som absolutt ikke fikk vist hva de hadde. Spesielt Håkon og Ida som hadde masse de hadde jobbet beinhardt for, og kan bedre enn de fleste, som de heller ikke fikk pga rekkefølgen ting ble gjort i. Det er heller ikke bare jeg som syns dette, ta deg en tur i kommentarfeltet på cheerblogg og les der. Og etter du har gjort det kan du kaste den janteloven du tydeligvis lever etter langt til helvete!


Beklager sint innlegg, men jeg er drittlei. Det er pga sånne kommentarer at jeg aldri tørr å tro at jeg får til noe eller er flink på enkelte områder. Jeg syns selv jeg er kjempedårlig, og er kjemperedd for å si noe som noen skal oppfatte på noen annen måte. Men selv når jeg skriver at jeg ikke regner med noe, er det også feil..

Ellers, tusen takk til alle dere søte, snille folk som ser det beste i alle. Til og med meg ♥ Alle skulle vært som dere!

Team Norway 2012

22

Det var noen som lurte på hvordan landslagsaudition gikk. Og det var som forventet, jeg kom ikke med, så er ikke lei meg pga det. Men det jeg syns var litt dumt var rekkefølgen de gjorde ting på, første eliminering var rett etter ps og turn - mine to største svakheter. Jeg er ganske enkelt dårlig på de punktene, så kom ikke med etter det. Noe som gjorde at jeg ikke fikk vist noe av det jeg er god på, som er stunts, toss og twister. Så følte jeg dro derfra uten å fått vist hva jeg kan. 
Men det var verre for håkon og Ida enn for meg, de gikk også ut ved første eliminering og fikk ikke vist de syke skillsene sine på stunts og toss. Så litt kjipt for de at de gikk glipp av Håkon sin nydelige x-skru, strak og kick trippel og Ida sin doble skru, alle de doble twistene, rotasjonene, rewinds og hele pakka. Skal ikke si så mye om hva jeg syntes, men ble litt dumt sånn sett.

Men Rikke, verdens beste, kom med på landslaget ♥ Jeg er så ufattelig stolt av henne! Kicket ass som bare det. Det er rett og slett dritbra. Thomas, Edwin, Tina, Iselin og Tomas fra SCL kom også med. Så seks stykker til sammen, awesome. Gratulerer til alle andre som kom med på landslaget også! Ble et sykt bra landslag!

Treningshelg i Stavern 2012

5

Denne helgen var begge seniorlagene til Lakers på kick-off start før nm. Her ble begge nm rutinene satt med koreografi, stuntegrupper og det som måtte være. Det var et supert opplegg som jeg tror alle var fornøyde med og fikk masse ut av. Det var hvertfall veldig mange som fikk ringe i bjella der. For dere som ikke vet det, så er det en bjelle som høres i hele hallen som man ringer i når man har klart noe nytt. Så var mange som dro hjem med noen nye skills de kan skryte av! Jeg fikk ringe der første dagen når jeg gjorde dobbelfra scale første dagen, var også første gangen jeg prøve å twiste fra scale. Også gjorde jeg 540, wuui.  

Ellers sitter jeg igjen med skuffende få bilder, og mange av de med dårlig fokus osv. Jeg stod dessverre ikke for å ta bilder i helgen, og da synker jo standaren. Neida, jeg bare tuller. Pappa var så flink så..
Skal se om jeg kanskje har noen videoer som er verdt å legge ut og. Har laget deres hatt treningshelg etter julen?Sykt søt!
Unødvendig snakkis

4

Og prisen for beste bloggeren går til; MEEG ♥
Nei, faktisk har jeg hatt noen veldig fine dager. Det har vært treningshelgen som jeg skal komme mer tilbake til, også har det vært trening på mandag som også var ganske så fantastisk, også var jeg i Oslo i hele går sammen med Andrè. Og siden alt har vært så bra og jeg knapt har hatt tid til å sjekke facebook, noe som er en stor nødvendighet, så har jeg ikke tenkt til å unnskylde for at jeg ikke har blogget. Jeg har ikke hatt tid til å legge over bilder og videoer fra helgen på pc'n engang, noe jeg gleder meg veldig til å gjøre. Tror jeg har tid til det i morgen, kanskje. Jeg skal få fikset det, jeg vet bare ikke når.

Skjønner at dere liker bedre når jeg blogger mye, men jeg kan ikke love å skjerpe meg. Blir fullt nm oppkjør fremover, og jeg satser fullt på det, samtidig som det er en hel del andre hverdagslige ting. Så ja, da vet dere det.


Fra da jeg hadde failet hårfarge. Sminken er heller ikke seriøs, jeg bruker ikke eyeliner til vanlig.

Treningscamp med SCL

13

Vært lit busy de siste dagene. Har hatt trening, venner og valige hverdagsting. Og nå befinner jeg meg på treningshelg i Stavern, i den turnhallen hvor CCC var, sammen med begge seniorlagee til SCL. Her skal vi være hele helgen og trene hele dagen, kose oss og bli møkkflinke!!
Jeg har allerede fått ringe i bjella, klarte nemlig scale dobbel. Åh, aner dere hvor merkelig alt føles når du gjør det motsatt vei fra det du har gjort over to år?
Men anyways, kommer ikke til å blogge denne helgen. Men kommer tilbakeneste uke med bilder, videoer og masse nye skills. Vi blogges!!


Mitt år 2011 #2

17

JULI

AUGUST
SEPTEMBER


OKTOBER
Dette var en ganske kjedelig måned, og jeg hadde veldig blondt hår.
NOVEMBER


Jeg gikk plutselig lei av å være så blond, så skulle stripe det mørkere. Jeg skal spare dere for bildet av det (ligger i arkivet), men det failet heftig. Så jeg fikk fikset det hos en flink frisør, yay!


I Januar blogget jeg så og si bare om Eiker og håret mitt. Hahaha, lite interessant. (TULLA)


DESEMBERHar hatt et veldig, veldig fint år. Sitter igjen med mange fine minner, mange nye venner og masse fine bilder. Har vært et år som har innehold mye av både godt og vondt. Men jeg har hatt det supert. Håper 2012 blir like bra ♥
Hvordan har 2011 vært for dere?

PS. Jeg vurderer å lage et innlegg med cheeråret mitt 2011, siden det har skjedd så mye. Byttet klubb to ganger ++. Hvordan høres det ut, kunne det vært interessant? 

Litt nytt

11


To snøfnugg med massemasse glitter som skal henge på veggen. 
Som jeg nevnte i ett eller annet innlegg var jeg og mamma ute på minishopping på nyttårsaften. Det er jo romjulssalg, så hvertfall julepynt greiene kostet så og si ingenting. Liker det. Tusen takk, mami!

Hva likte du best? 

Mitt år 2011

8

JANUAR


 FEBRUAR

 


MARS


Første gang jeg fant på noe med Frida. Er så glad i den jenta!
APRIL

 


Stygge ankelen som sørget for turnsperren jeg har enda. FU. Savner deg ikke.


MAI

Dagen jeg ble kjent med Håkon, og nå er han en av mine beste venner. Love you!


JUNIDette er kanskje litt morsommere for meg enn for dere, men jeg legger ut likevel. Er så koselig å se gjennom bildene fra året som har gått, få hundre fflashbacks for hvert bilde og komme på ting jeg har glemt for lengst. Litt gøy å se hvor mye mer fargerike og fine bilder jeg tok med èn gang det begynte å bli sommer. forever a "sommerbarn".

Kommer en del 2 og. Hva syns du om bildene? 

Noen som la merke til feilen?

4

Jeg føler visst for å leve i 2011 ett år til, jeg. Det blir sikkert flott!

Mine nyttårsforsetter 2012

7

Noe så og si alle jeg vet om gjør hvert eneste år er å sette opp noen nyttårsforsetter. Jeg er ingen unntak og hvert eneste år har jeg en lang, lang liste med ting jeg skal skjerpe meg på, få til eller begynne med. Ofte er jeg over gjennomsnittet opptimistisk når jeg setter opp forsettene, andre ganger har jeg funnet det perfekt som jeg klarer å følge. Jeg bladde litt i arkivet og fant nyttårsforsettene mine fra i fjor, etter første måneden glemte jeg egentlig alt som het nyttårsforsetter, men la oss sjekke hva jeg har klart å holde og ikke likvel.

 
√ Hadde 5,2 i snitt når jeg gikk ut av 10. klasse √ Fått tilbake det blonde håret √ Fått mange nye venner √ Tatt vare på de gode vennene mine √ Forteller folk at jeg er glad i dem oftere  √ JEG HAR HATT ET FANTASTISK ÅR!

Ja, det var egentlig det. 6/17 ble det. Haha. Huff, nyttårsforsetter er egentlig tull. Man vet man aldri holder dem. Men jeg må ha likevel. Jeg har egentlig ikke laget noen liste på forhånd, så slang sammen noe her og nå. Beholder en del fra i fjor. Her er hvertfall nyttårsforsettene  mine for 2012: Yeah yeah. Får se hva jeg klarer og ikke. Har troen på det meste, men vi får nå se hva 2012 bringer med seg. Hva er dine nyttårsforsetter?

New Years Eve!

7

Nyttårsaften tilbragte jeg sammen med mamma hjemme i gode, gamle Aurskog. Både broren min og pappa var på jobb, så det var bare oss hjemme. Vi startet med en minishoppingtur på Bjørkelangen før, og dro hjem igjen, lagde god mat, pyntet oss, så på film og egentlig bare koste oss. Før vi kjørte opp på Aursmoen for å se på fyrverkeri.               
Mamma fikk nytt profilbilde da, for å si det sånn.Også måtte vi ta et sånt bilde av oss to, siden jeg kom på at vi tok et ganke like ett før nøyaktid ett år siden. Forandring fryder, oh yeah!


Så nå er jeg egentlig veldig klar for 2012. Klar for å gjøre det til et suuupert år ♥ Hvordan var din nyttårsfeiring?

,