I kissed Katy Perry and she wrote a song about it!

4Yes, it's true. I kissed Katy Perry... and she liked it!
Lol jk, no one wants to kiss.. What ever that is (*points up to the awesome picture of me*)


Have you kissed Katy Perry?

ME WANT!

4


_bikbok.com, hm.com


Åh, skulle ønske jeg hadde masse penger, og kunne kjøpe meg alt jeg ville ha. Da hadde alt dette + mye mer vært mitt. Men jakken tror jeg faktisk at jeg kanskje, muligens kan hende at jeg kjøper når det blir vår. Se så fine den er, da. Og kjolen er så nydelig, ringen bare digger jeg og bikinien er sykt kul!

Hva syntes du var finest?

Outfit 31.91.11

3


Det fine håret og leo sportsbh'en er fortsatt på etter siste timen med gym, ja!Blondetopp bik bok Strømpebukse H&M

Vad tycks?

In every circle of friends there's always that one person everyone secretly hates. Don't have one? Then it's probably you!

8
Hei morratryne.

Noen random bilder av macen til Vedis når jeg var hos Martine på fredag. Overskriften er også random, men den var så bra! Og sann, ikke minst.
Lite å blogge om i dag, som dere ser.

Syns syns du om bildene?

Svar på spørsmålsrunden #6

14

Satser du på høy plassering i NM 2011? Jeg satser på èn ting til nm, og det er å ha det sykt kult!

Hva tenkte du når du kom ned i spagaten? "JEEEEEEEEEEEESS!"

Hvordan syk er du? Lenge siden nå, men jeg hadde kyssesyken. Og det er noe av det verste jeg har vært med på. Glad det er over!

Hva syntes du om feminine guter eller homofile gutter? Jeg har absolut tingenting imot dem, og ser faktisk skikkelig opp til de som tør å stå for det og ikke bryr seg om hva slags dritt folk måtte si. For det er veldig få som tør, noe jeg skjønner veldig godt når folk i dag er så trangsynte og fordomsfulle.

Hvor mange cheersløyfer har du? Telte nå og har faktisk 12 stykker. Hehe, kan vel si jeg er litt svak for sløyfer. Har laget nesten alle selv da.


Hvor blir det av tøyevideoen?
Nå kan jeg endelig si at den er kommet! Tror de fleste har fått med seg deg, hehe. Neste video vil være med guttespagaten og kommer om ca to uker tenker jeg.

Hvor lang tid tok det for deg å komme ned i spagaten? Tøyde du flere ganger om dagen da? Jeg brukte ca et halvt år for å komme ned i hørespagaten og et og et halvt på venstre. Tøyde ikke flere ganger om dagen, det skal man ikke heller. Men flere ganger i uka derimot, det gjorde jeg. Ca fire-fem ganger, men er veldig forskjellig fra uke til uke.

Hvordan varmer du opp før tøying? Som regel varmer jeg opp med turn, eller stunting hvis det er på trening. Ellers funker aerobic eller vanlig jogging supert.

Hva er du mest fornøyd med på deg selv?
Hm. Hadde du spurt for et halvt år siden ville jeg faktisk ha svart magen. Jeg har egentlig alltid vært ganske fornøyd med den, for etter utallige situps og mange minutter med "planken" har jeg klart å holde den ganske flat og fin. Men etter den j** kyssesyken så var ikke den like flat etterpå, så den liker jeg ikke så mye lengre. Så da kan jeg vel kanskje svare.. Øyevippene? Har fått høre mange ganger at de er veldig lange. Det liker jeg at de er.


Har du planer om å slutte å blogge?
Nei, foreløpig har jeg ingen som helst planer om å slutte. Men det kan når som helst endre seg. Kan hende jeg våkner opp en dag og finner ut at det er på tide å finne noe annet å bruke internettet til. Men jeg skal garantert fortsette en god stund fremover.

På turnevideoen kommer du opp i en håndstående uten å reise deg opp, hvordan lærte du det?
Er ikke helt sikker på hva du mener, men gjetter på at det er baklengsrulle du tenker på. I så fall så begynner man med å øve på å stupe kråke baklengs. Og etterhvert starter man oppreist før man ruller bakover og strekker ut armene midt i så man kommer opp til en håndstående. Så og si umulig å forklare med ord..

Hvor mang ganger i uka trener du til vanelig (når du ikke er syk) og hvor mange timer? Fire-fem dager i uka. Hvor mange timer er jeg ikke sikker på, er så forskjellig! Men hver av de faste treningene varer i 2-2,5 timer. Så et eller annet rundt 10 timer i uka.Er det noen som har noen fler spørsmål, om et eller annet?
Så kan jeg lage en del sju senere en gang.
Var det noe av dette du ikke visste fra før av?

Twisters Fierce har fått konkurransematter!!

14

Er så digg å trene for tiden. Er så bra stemning på laget og vi får gjort så mye. Det er ikke lenge før gruppen vår kjører hele showet i ett heller. Mangler bare å bytte ut arabesquetwisten med en dobbel. Gleder meg så sinnsykt til nm, dere!

Og vet dere hva jeg gjorde i dag? Selvfølgelig gjør dere ikke det. Men hvertfall, for første gang i hele mitt liv har jeg tatt i mot et saltotoss. Som base! Herlighet, det var gøy det. Og Marie gjorde så bra salto, check it out..

Weee.

Gruppa miii. Liker dere ♥

Og vet dere hva annet som er nytt?! VI HAR FÅTT KONKURRANSEMATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle var helt i hundre i dag! Lille twisters har klart å spare opp 13 000 kr(?) til egen konkurransematte.
Satser på flere i fremtiden. Så må vi alltid møte 10 min før trening for å dekke hele gulvet med matter. Åh, det hadde vært sykt GREAT ♥

Har laget deres egne matter?

Ting som gjør meg glad..

8

.. Kakao på en kald vinterdag.

.. Andre mennesker.

.. Phinieas og Ferb på disney channel... Folk som gir meg et veldig uventet kompliment.

.. De som tør å skille seg ut.

.. Stressende dager, elsker stress... Sommer og sol.

.. Å ha tysk med Thea, ender alltid i latterkrampe.

.. Et smil fra en fremmed... En dag med fint vær jeg kan gå ute i timesvis og bare ta masse bilder. Da er jeg helt i min egen verden, hvor alt er fint.

.. En god bok.

.. Nye ting. Aldri galt å friske opp noe gammelt... Filmer som gjør at jeg sitter igjen med en god følelse etterpå.

.. Folks latter.

.. Brownies - elsker det!Hva gjør deg glad?

Outfit 17.01.11

8


Fin strikk!
Har tilfeldigvis på meg samme bluse som Emma i dag. Haha. Det er forresten en av de jeg kjøpte i går. Jeg liker den!

Bluse
cubus øredobber cubus

Hva syns du?

Nok noen januarsalgs innkjøp!

14

Nå er det masse salg på cubus dere, løp og kjøp - det gjorde jeg! Fant masse fint der, men nesten ingenting var i størrelsen min. Masse plagg med blonder, bluser osv som fikk meg til å si "aaaw". Men alt i small var allerede solgt så jeg var nok litt sent ute. Men kanskje like greit, ellers hadde jeg ikke klart å begrense meg. Men fikk hvertfall med meg en fin bærepose hjem. Er litt flaut å innrømme at jeg glemte tiden mens jeg var der og kom for sent på trening... 45 min for sen. Sier ikke mer.

This is what I bought. Vet ikke om jeg gidder å vise alle plaggene, blir så teit med to innkjøpsinnlegg oppå hverandre. Dere får se når de kommer i outfitsa senere, tenkte jeg skulle bli flinkere på det uansett.

Må også nevne at treningen i dag (som jeg kom tre kvarter for sent til) var kjempebra! Nm begynner å se veldig lovende ut. Og at dere er kjempeflinke til å kommentere. Blir så glad av det!

Har dere vært og sett på salget på cubus?

Noe nytt!

10


Mamma kjøpte en sånn her til meg i sommer, men den var i feil størrelse og etter det har den ikke vært å se på bikbok mer. Men nå i januarsalget var den der, i min størrelse, og til en veldig billig pris. Den skal jeg bruke masse til sommeren! Tenker forresten på å ha en mini konkurranse og gi bort den andre jeg har. Hva syns dere?


Sorry for stort bilde!Alt fra bikbok.

Mamma har vært en tur innom alt salget på bikbok og funnet noen godbiter til meg. Blondetoppene elsker jeg, de er så herlige. Blir bra med sommer nå, så jeg får brukt det - uten strømpebukse og jakke ved siden av!
I tilegg til dette fikk jeg en veldig søt bh, men den skal jeg ikke legge ut bilde av. Snille mammaen min ♥

Hva syntes du var finest?

Ikke langt igjen på guttespagaten, nå!

16

Ble nesten litt inspirert av meg selv istad. Så gjennom tøyevideoen min èn gang til etter at jeg kom hjem fra trening, og plutselig fant jeg ut "jeg vil tøye guttespagaten!". Og da gjorde jeg det. Var varm fra før av så da var det bare å starte!

Startet sånn her. Litt stiv og støl, lenge siden jeg har tøyd guttespagaten. Men plutselig bare...

..og så bare..

...WÅW, lykke! Ikke så alt for langt igjen.

Har planer om å lage video om hvordan man kommer ned i guttespagaten neste gang, og da vil jeg komme helt ned og. Så gi meg to uker, kan vi si det? Så blir det ny video!

Husk å se på tøevideoen HER da. Hater å tigge etter kommentarer, men jeg blir veldig glad for det♥

Tøyevideo del 1 - jentespagaten

27


Da spilte jeg altså ikke inn ny video og brukte den jeg spilte inn for en stund siden. Og bare så det er sagt så er dette en smule flaut for meg, men dere ba om det :-)

Hadde også satt veldig pris på litt tilbakemeldinger. Siden dere har mast så fælt (med god grunn) så hadde jeg blitt veldig glad om så mange som mulig av dere hadde tatt seg tid til å slenge igjen en liten kommentar med kanskje noen tips eller meninger osv.
Husk at det også gir meg lysten til å lage flere videor til dere ♥

Just smile to me, and everything will be okey!

2Åh, som jeg savner sommeren nå. Kan nesten ikke vente til jeg kan våkne opp av at solen skinner inn av vinduet mitt, når jeg kan høre fuglesang om morgenen og ikke minst gå i shorts, t-skjorte og alle sommerkjolene mine ute. Når sola står opp klokken seks om morgenen og ikke går ned før langt på natt. Når jeg kan gå barbeint og kjenne det myke gresset under føttene. Turne ute, stunte ute og bare nyte den beste tiden av året.

Klarer nesten ikke vente ♥

Nå som hotel cæsar begynner igjen, begynner livet mitt

10

Dersom dere ikke visste det, så digger jeg hotel cæsar. Har sett på det så lenge jeg kan huske. Kan vel innrømme at det ikke så veldig bra, men jeg bare må ha det med meg. Det er et must hver eneste kveld. Litt sånn kvalitetstid med papi, siden han er like avhengig som meg.


Random fra skolen i dag.

Kom med flere forslag til hva jeg kan blogge om denna uken, og etter det og, for jeg har null kreativitet og lyst for tiden. Og det med tøyetips har jeg hørt før, og det kommer når jeg har tid. Har spilt inn en for jentespagaten alt, men er usikker på om jeg skal gjøre det på nytt eller ikke.. Anyways. Forslag?

Forresten, fler som skal se hotel cæsar i kveld? Eller som ser reprisen nå.

Verdens styggeste pizza

4

Er det noe jeg har funnet ut i løpet av det siste føgnet er det at jeg aldri skal se på skummel film alene på kvelden igjen. Hide and seek gikk på tv i går, og den bare måtte jeg se, og når den var ferdig lå jeg i senga og holdt på å dø. Herlighet, jeg har blitt pinglete. Har sett på skrekkfilmer siden jeg var 10 år, og har aldri vært redd. Og hide and seek var egentlig ikke så ille.

Men så over til noe litt mer viktig. Henrikke og jeg har laget pizza, verdens fineste. Man må virkelig være god for å få til noe så bra..

Eller bare ikke. Styggeste pizzaen jeg noen gang har sett hvertfall.Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å skrive norskoppgave og finne ut hva jeg skal blogge om i dag og resten av uka. Jeg har ingen anelse, virkelig..

Hva vil dere se på bloggen denne uka?

Never sacrifice who you are just because someone has a problem with it

7Hva syns du om bildet?

Cheerkveld med Twisters Fierce!

10

Åh, var i går var den koseligste kvelden på lenge! Vi startet med å lage hjemmelaget pizza med alt fra tacokjøttdeig til kyllingpølser på, snakke og le. Men forteller under bildene..
 


Enhjørning!Vi så også på nm dvd'en fra i fjor. Da må det nevnes at jeg blir kjempeflau hver gang. Uff.

Også lekte vi blindebukk. Standard på twisters sine cheerkveldern. Sykt morsomt!

Marie, Sasi, Catharina.

LOL!

Også satt vi hele resten av kvelden og lekte "flasketuten peker på", hvor vi fikk høre mange første kyss historier, flauser og prompehistorier. Lo så jeg nesten tissset på meg, er ikke tull engang. Herrefred, som Sofie sier.

Men sykt koselig og ikke minst morsomt. Gleder meg til neste gang ♥
Har laget deres cheerkvelder iblandt?

CHEEEEEEER!

10


Tenkte jeg bare skulle ta meg litt tid til bloggen denne lørdagskvelden. Sitter her sammen med hele twisters fierce og har cheerkveld. Vi har laget pizza, sett på nm fra i fjor og spist masse potetgull. Har ikke så mye å si annet enn at jeg og Sophy har pyntet oss med sløyfer og skal opp til de andre og leke blindebukk.

HADE ♥
Hva gjør du i kveld?

Jentekveld med keiseren Kuzco!

5

Nå sitter jeg, Henrikke og Trude hos Thea og har jentekveld. Koskos. Egentlig planen at vi skulle se på film og endte opp med å se på "som en lama", alle har vel sett Kuzco på disney? Men vi ser ikke på den, bare snakker. Koskos x2. Sykt fine bilder i dag forresten.

Gidder ikke skrive noe nå. Dere får kose dere i kveld ♥
Hva skal du i kveld?

Dagens 3 leserspørsmål!

8

Fikk et par spørsmål for noen dager siden som jeg har helt glemt å svare på. Så da tenkte jeg at jeg kunne svare kjapt på de nå.

" Hvor bor du? "
Jeg bor på et lite sted som heter Aurskog, er ganske så lite og kjedelig her, men også veldig koselig. Masse bra folk her og fin natur.. av alle ting. men er kjempefin natur her!

" Hvor skal du gå på vgs? "
Som jeg har nevnt sikkert hundre ganger skal jeg gå media på Sørumsand. Og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å begynne til høsten. Skal bli så bra til neste år!

" Hvilke cheerlag ser du på som konkurrenter? "
Jeg ser ikke på noen som konkurrenter, vi er jo alle som en liten cheerfamilie som lever lykkelig alle våre dager ♥ Neida. Joda. Ser vel egentlig ikke så mye på det som komkurrenter, skal jeg være ærlig. Er ikke noe opptatt av plasseringen, ser bare ut ifra vår egen ulvikling. Men jeg vil si vi ligger på nivå med Eagles, Angels og kanskje Arctic Dynamite. Har ikke sett dem enda, men jeg vil gjette på det.Noe annet noen lurer på?

Outfit 10. januar 2011

13
Belte og skjorte H&M

Dere ser at jeg har giddi å retta håret i dag, sant? Eller ikke. Er nesten litt stolt av meg selv, retter nesten aldri håret lenger. Var en stund jeg tok av med det, men håret blir jo så slitt. Okei, dette er care for dere. Var forresten litt kaldt å ta bilder ute enda merka jeg, frøs nesten rumpa av meg.

Hva syns du om outfiten?

Åh, barneskoleminner

9

Åh, nå er det sånn vær ute som inner meg om barneskolen. Ja, barneskolen. Når det er kaldt og vinter, men alikvel sol og varme, det lukter bål og man er kald i kinna og er kjempeglad. Minner meg om alle turene vi pleie dra på sammen som den lille klassen vi var. Stå på ski, skøyter og grille pølser på bål.

Når jeg tenker på det så savner jeg barneskolen veldig, er så lenge siden nå! Savner de dagene, alt vi gjorde sammen. Og spesielt siste året på haneborg. Er virkelig minner for livet ♥Fler enn meg som faktisk savner barneskolen?

Sånn går det med målene jeg har i cheerleading!

10


Nærmer seg stadig. Til sommeren skal jeg klare å ta på beina mine, satser på at jeg klarer det.

Haha, dobbelthake er kult. Rakk ikke å ta et ordentlig bilde. Har også som mål å klare noe i nærheten av deadly. Lite sannsynlig, men jeg tar ikke sorgen på forskudd som det heter.


Jeg har jo også sagt at jeg skal klare walkover, så her er en liten video fra treningen i dag med noe som må være den styggeste walkoveren noensinne, hvertfall i starten. Men jeg øver på det hvertfall.
Og dersom det er noen av dere (som meg) som har en drøm om å klare walkover en gang, så er det er en bra måte å øve på det intill veggen så man kan sparke ifra.

Tror dere jeg klarer det?

Noen som kan hjelpe meg litt med designet?

4

Nå tror jeg ikke at jeg skal prøve meg på mer html koder, for nå har det blitt noe rart her igjen. Etter at jeg la inn nytt profilbilde skjedde det noe rart med sidemenyen min. For det første så ble blogurat telleren min gigantisk, det er ikke mellomrom mellom arkiv, kategorier osv, og teksten starter rett etter overskriften. Det er ikke linjeskift før teksten begynner. Og jeg aner ikke hvordan jeg fikser det!

Er det noen smartinger der ute som vet hva koden for linjeskift er osv, eller om det er noen som kan det som bare vil fikse det for meg. Hadde blitt superglad, for jeg likte ikke å ha det sånn!


Noen som vet hvordan man fikser det?

 http://bloggurat.net/minblogg/registrere/8a797c8ab5ee0d98bd56ccbb8e4db2e02ab41e9a

Nytt design!

9

Da har jeg byttet design igjen. Er litt mer fornøyd nå, og jeg bare elsker den nye, fine headeren som Sofie har laget til meg. Tusen takk!
Sånn så det gmle designet ut;


Og sånn er det nye;

Luv it !

Ja, fortsatt gratis design jeg bruker. Men jeg begynner faktisk å bli flinkere med å forstå HTML og CSS. Har jo fikset litt på det selv og. Ja, jeg er stolt! Og skal jo ha webdesign osv til neste år, så kanskje jeg klarer å lage mitt eget design etterhvert.

Hva syns du om det nye designet?

EDIT: Jeg skal fikse menyen i morgen.

Utplassering på restaurant og matfag!

3

Nå har jeg tilbringt hele skoledagen på sørumsand. Var resuaurant og matfag denne gangen da, ikke media. Har nemlig tenkt å sette det på andrevalget når jeg skal søke, så måtte innom en tur for å se om det er slik som jeg hadde tenkt. Og etter en hel dag full av pizzasnurrer, boller, sjokolade og marsipan er jeg.... mett. Er veldig fornøyd med dagen hvertfall, og restaurant og matfag vil nok stå som andrevalg. Men fortsatt media som er på 1.

Vi lagde sånn ca 392084 boller med sjokolade. Og ja, de er like eklesom de ser ut som. Okei da, bare jeg som ikke liker sjokoladeboller, for de som liker det er jo detta himmelen. Skjønner ikke at folk liker sjokoladebollder, smaker jo ***.

Vi brukte mesteparten på dagen på å lage marsipankake, jeg kan vel si at jeg ble en smule inspirert av kaken Rikke lagde når hun var her.

Twisters pride elite ♥ Vi har endelig funnet navn til gs'en, flinke Marie. Ble fornøyd med den hvertfall.

Så nå sitter jeg på biblioteket og blogger, med en stor pose full av boller, brød og marsipankake. De er ikke gjerrige på hva folk får ta med seg hjem her hvertfall! Kan virkelig ikke vente til neste år, når jeg skal være her hver eneste dag. Elsker denne skolen, føler meg hjemme allerede.

Hva syns du om kaken jeg lagde?

Kyllingboller og nudler, nomnom

6

Vil dere vite hva jeg gjør akkurat nå?
Nei, selvfølgelig vil dere ikke det. Men som blogger er det tross alt min plikt til å legge ut hver minste lille detalj om hva som foregår i livet mitt. Alt fra hvilken farge det er på sokkene mine og om hvordan klær jeg har på fra dag til dag. Da kan jeg forresten meddele at jeg ikke har på sokker, men tøfler i dag og at jeg har på slaskeklær.

Men hvertfall, akkurat nå sitter jeg foran tv'n og ser på wipeout med denn herligheten i fanget.

Nudler og kyllingboller, nomnom. Ja, har det i en plastbolle. Eneste vi hadde som var stor nok til alt sammen, storspiser jeg vettu. (Eller ikke) Ser grusomt ekkelt ut, men jeg elsker det.

Hva gjør du akkurat nå?
Heei, nettet er raskt igjen. Dette innlegget tok jo no time å skrive!

satotoss igjen!

8

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra gs trening, en trening som i grunnen ikke var helt super. Hadde en sånn dag hvor ingenting funka. Vi fikk til noe av de vanskelige tingene som vi akkurat har begynt å øve på, men direkte liberty som vi har kunnet i to år, det funka ikke vettu. Kan ikke annet enn å le av det.

Men poenget. Jeg gjorde saltotoss igjen i dag!!! Newsflash alle sammen: jeg var ikke redd! Eller, kun den første gangen. Åh, har ikke gjort det på 7 måneder. Lykke!


Litt lav. Får jobbe mer med høyden neste gang.

Åh, var så godt å endelig gjøre det igjen. Vær litt glad på mine vegne, a?

Sometimes i wonder what is going through your head when you see me

7


Ikke ta det seriøst.

Skulle egentlig lagt ut dette i går kveld, men etter å ha prøvd i flere timer å laste det opp uten hell, ga jeg opp. Nettet både her hjemme og på skolen har vært så sykr treigt både i dag og i går. Må si jeg foretrekker raskt nett, gitt.

Hva syns du om bildene?

i love my new skirt

17


Jeg har endelig fått kjøpt det skjørtet jeg har sett så lenge på. Var forelsket fra første øyekast, det er jo så søtt!

Siden jeg er så fattig så jeg har aldri hatt de ekstra pengene til å kjøpe det. Men nå i januarsalget var det på halv pris, og i tilegg til at det var en tusjflekk på den fikk jeg den enda litt billigere. Men siden dere garantert ikke ser uansett, skal jeg ikke si hvor den er.

Var ikke skjørtet søtt?

gammel flikk flakk video

4

Haha, må bare vise dere en video jeg fant på pc'n til mamma. Det er flikk flakken  min i oktober 2009. Ja, ganske lenge siden altså. Jeg hadde rette bein hvertfall, ellers har jeg ikke så mye mer å si om den. Haha, trodde ikke jeg hadde de videoene lenger. Gøy.Fler som syns det er gøy å finne gamle videoer?

Fått brev i posten av en søt leser!

8

Den ene tingen jeg skulle fortelle dere på fredag, når jeg hadde glemt minnekortet, var at jeg hadde fått et brev i posten. Jeg fikk melding av Emma som lurte på om jeg hadde sjekket posten enda, for hun hadde fått "fanbrev" hvor det stod at hun hadde sendt til meg og. Og det hadde hun!

Så jeg satt på bussen på vei til trening og leste brevet som en anonym hadde sendt til meg, og jeg ble rørt til tusen. Var så utrolig koselig at jeg har ikke ord for det engang. Tusen takk, that made my day ♥Som du lurte på i brevet, så har jeg ingen planer om å slutte å blogge. Selvfølge er det litt slitsomt iblandt og jeg har ikke alltid like god tid, men kommentarer og ikke minst dette brevet fra deg gjør at jeg får lyst til å fortsette til evig tid.

Så igjen, tusen takk ♥♥
Var ikke det koselig?

omgangssjuke.. loooove it

7

Først må jeg starte med å si unnskyld til dere! Dette er tredje dagen uten bloging. Og selvom jeg er lei av å unnskylde meg, så gjør jeg en èn gang til..

Jeg dro innover til strømmen i dag for å møte Mie fra arctic dynamite. Det var kjempekoselig å møte henne, men jeg fikk ikke vært så lenge siden jeg måtte dra hjem fordi jeg ikke følte meg så bra. Følte meg ikke bra i det hele tatt. Og etter å ha vært kjempekvalm i to dager var det nesten på tide, og på veien hjem stoppet vi en kjapp tur så jeg kunne spy litt i veikanten. Så har jeg liggi resten av kvelden og halvveis sovet med omgangssjuke og feber.
Akkurat slik jeg liker å tilbringe lørdagen ♥
Dere får nøye dere med noen random webcamera bilder fra skolen på torsdag(?), for meg får dere ikke se nå.

Men dere får hvertfall kose dere resten av lørdagen, jeg skal ligge i spenning og se om jeg klarer å holde på middagen.

Hva skjer i kveld?
Også må jeg ønske Mie masse lykke til på norske talenter i morgen!  ♥

Youtubefavoritter !

7

Det er så sykt mange videoer på youtube, og blandt alle de million dårlige finnes det også mange bra. Her er noen gode nye og gamle favoritter.


Den fyren her snakker som han skulle vært speeda opp femten ganger og er skeiv så det holder. Men herregud, jeg digger han! Og han har evig med gode poeng i videoene sine.


The king of randomness - livelavalive. Jeg og Thea så, så mye på han i 8. klasse (?), og jeg luv han. Men liker fortsatt de gamle videoene best. Digger også at han er så sykt random, jeez.


Ray William Johnson. hvis du fortsatt ikke har sett han er det på tide. Han har seriøst genial humor, hvis du tar en sen lørdagskveld når du har spist alt for mye sukker og begynner å bli trøtt, for så å se på han kommer du til i le deg skakk. Jeg gjør hvertfall det.

Hva er dine favoritter på youtube?

Dagens lille we heart it..

8

Sitter hos Thea og skal kose meg her i kveld etter en ganske trashy dag. Skal ikke gå i detaljer, men ikke den beste jeg har hatt for å si det sånn.

Men jeg klarte å glemme igjen minnekortet mitt hjemme, så jeg får jo ikke tatt noen ordentlige bilder til dere. Og jeg som hadde tenkt å vise dere noe! Får gjøre det i morgen når jeg er hjemme igjen. Men får litt dårlig samvittighet med tanke på at jeg hadde bloggfri i går og at dere håpet jeg ikke skal ha det så ofte. Uff, får så lyst til å blogge bra for dere!Dere får kose dere med litt fredagsinspirasjon fra we heart it.

Lover dere at det skal bli bedre i morgen. Og hvis jeg ikke klarer å holde det, skal jeg gå og dø et sekund.
Dere gjør denne fredagskvelden da?

Lenge siden bloggfri nå..

5

Ble visst bloggfri på meg i dag, internett på min superflotte nye pc ville ikke funke. No ideaa hvorfor, pappa fant det ikke ut hvertfall. Men bloggfri var hvertfall kjempedeilig. Har fått slappet av masse og øvd til naturfagprøve i morgen som jeg overraskende nok tror kommer til å gå greit.

Kanskje jeg skal ta bloggfri litt oftere..?


Arkivet er jo elsk..

Så da går jeg og tar kvelden etter en ganske chill og bloggfri dag. Rart å si bloggfri, er så lenge siden sist!
Dere har gjort i dag da?

Ble forresten skikkelig overraska over å se at jeg har hatt 200 besøkende uten å ha blogget enda, liker dere!

Jeg liker at..

7

.. jeg har så mange gode venner, som alltid er der.

.. jeg får drive med den sporten jeg elsker.

.. det ikke er så mange måneder til det er sommer... jeg skal begynne på vgs om kun et halvt år.


.. skummet på tannkremen min er blått. Fancy.


.. det er blitt skrevet så mange bra bøker.


.. den store, gode dunjakka til mamma er så stor og god, og at jeg får låne den.

.. ting går veldig bra for tiden.


.. håret mitt begynner å bli langt... bilder og mennesker som gir deg imspirasjon.

.. det finnes så mange fine mennesker.


.. jeg har verdens beste lesere. Dere er best!


Hva liker du?

Hva skjer a, folkens?!

7


Jeg ser på Phineas og Ferb. Også spiser jeg hamburger. Nomnomnom. Er litt sunn hamburger da, så jeg har tilgitt me selv.

Hva skjer?

emma sine zuperbrowniez var zupergode

5

Åh, jeg har akkurat laget verdens beste brownies. Emma hadde rett, var zuperbrowniez det der !

Jeg tenker jo egentlig at man skal prøve å ikke spise så mye usunt i ukedagene, men jeg spiste jo så og si ikkenoe denne helgen, så da går det vel bra? Sier det mest så jeg ikke skal få så dårlig samvittighet ovenfor kroppen min etter å ha dyttet i meg masse sukker, haha.

Men godt er det! Dere kan lese oppskriften HER.
Fler som er glad i browniez?

MINE 10 BLOGGTIPS - hva skal en blogg ha for at jeg skal lese den?

8


Det som kanskje er noe av det viktigste er headeren. Det er det første folk legger merke til når de kommer inn på bloggen din, og det er sånn de kjenner igjen bloggen. Headeren gir leserne et førsteintrykk om hvordan bloggen din er, og som alle vet er førsteintrykket viktig.

Det jeg ser på som en fin/bra header er en som kanskje er litt anderledes, en som ikke er som alle andre sin og som man lett kjenner igjen. Det må være god kvalitet på bildet. og jeg liker best nærbildet av annsiktet til den som skriver bloggen. I tilegg så burde den være oversiktlig og forholdsvis enkel, men likevel ikke kjeddelig.


Det andre folk legger merke til er designet. Da foretrekker jeg et lyst og fint design, som står i stil med headeren og personligheten til bloggeren. Og på design gjelder "det enkle er ofte det beste" ikke for mye rare greier som skal være overalt og tar fokuset vekk fra selve bloggen. Og for all del, velg lyse farger, jeg rett og slett hater blogger med svart bakgrunn. Men du trenger ikke nødvendigvis ha kritthvit. Kremfarget, lyse farger av rød, blå, gul osv, jordfarger som brun, grå og beige er også fint!
Hvis du, sånn som meg, er kjempedårlig med design og HTML koder, får du forsøke å finne noen som kan hjelpe deg med det eller bruke et gratis design. 


På blogger jeg ikke har vært innom før, ser jeg alltid på bildene før jeg begnner å lese det som står. Da ser jeg ofte etter bra kvalitet først og fremst. Selvfølgelig har ikke alle råd til et speilrefleks så de har gode bilder å legge ut på en blogg, men på en annen side på er det heller ingen som har lyst til å se på bilder som er tatt med webcamera heller.

Dersom man skal blogge er det også en fordel å være en "god fotograf". Hvertfall sånn at du ser hva som passer og ikke. At det man skal få frem på bildet står i fokus og dekker hele bildet så det ikke er masse rundt som tar fokuset vekk, og at man vet litt om hvilke vinkler som egner seg å ta bilde fra.Noe jeg syns er ganske viktig hvertfall, er så bestemme hva slags tema bloggen din skal ha. Skal det være sminkeblogg, humorblogg, mammablogg, hverdagsblogg, fotoblogg, you name it? Du trenger ikke nødvendigvis å gjøre dette, men da blir det automatisk en hverdagsblogg. Men dersom du velger et tema, så hold deg litt til det hele tiden. Hvis du har en moteblogg skal du ikke skrive om hva du hadde til middag, og hvis du har kun fotoblogg skal du ikke skrive hvilken farge du har på sokkene.

For å ta noen eksempler. Min blogg er en normal hverdagsblogg, i tilegg til at jeg skriver om trening og legger ut fotografier jeg har tatt. 3 in 1, kind of. Mens Caroline Maria har en hverdagsblogg og fotoblogg, og holder seg til det. Så da vet man alltid hva man får.
Skrivemåten er helt klart en viktig del av å få en bra blogg. Man burde ha et bredt ordforråd, slik man klarer å skrive litt variert selvom du kanskje skriver om samme tema. Da slipper leserne bare høre de samme ordene fra dag en gang til fordi du ordlegger den anderledes.  Sånn som lærer skriver som kommentar etter å ha rettet norsktentamen din, "varier språket". For det er ingen som vil lese det samme om og om igjen.
Selvom du har bestemt deg for hva slags type blogg du skal ha, betyr ikke det at du kun har fem forskjellige innlegg det er mulig å skrive. Som på en vanlig hverdagsblogg, som er helt klart den mest vanlige, har du uendelig mange muligheter. Du kan skrive om alt fra dagen din, til kjeledyret ditt, til innkjøp og uendelig med forskjellige videoblogger. Det gjelder bare å bruke fantasien og finne ut hva akkurat du kan og vil skrive om. Og hvis du har lite inspirasjon kan du besøke andre blogger, eller hvis du har klart å få en del faste lesere alt, kan du prørre om hva de vil lese!Den sier vel stort sett seg selv. Dersom du ikke blogger, får du ikke lesere. Det er sp kjedelig gå besøke en blogg som  fortsatt ikke har blogget. Man har selvfølgelig ikke alltid like god tid til å blogge hele tiden, det har jeg erfart selv. Men ca to-tre ganger om dagen er passe.
Jeg lover deg, det finnes ikke noe mer irriterende enn folk som reklamerer for sin egen blogg. Som skriver ting som "Hei, fin blogg. Kommentere min?" Alle skjønner da at du ikke nødvendigvis syntes bloggen var noe fin i det hele tatt, og du bare skriver det samme rundt på masse random blogger i håp om usle 20 ekstra besøkende den dagen. 

Så, newsflash alle sammen. Det er ingen som vil besøke bloggen din dersom du tigger, ber eller smisker om det. Det som funker derimot, er å skrive en litt mer meningsfull kommentar som vil bli lagt litt mer merke til. Da vil personen mest sannsnlig kommentere tilbake. Det er hvertfall sånn med meg, jeg besøker aldri de som reklamerer, og jeg vet jeg ikke er alene om det!
Det som ofte får meg til å bli fast leser en blogg, er hvis de har en liten ting på sin blogg som man ikke finner på andre blogger. En ting som er spesielt ved deg, som du tar med inn i bloggen og legger litt vekt på. Det kan så og si være hva som helst. Er du veldig interessert i mote kan man skrive om det, er man flink med sminke kan man ha masse sminketips og videoer, kan man synge kan man legge ut videoer, er man flink til å ta bilder så viser man jo gjerne sine fineste fotografier til folk.

Det er vel ikke så vanskelig å gjette hva jeg har valgt? Her er det cheerleading for alle penga. Og det er derfor jeg gjetter på at jeg har fått noen faste lesere, for det er fortsatt ikke alle steder hvor cheerleading har blitt helt "vanlig". Det er ikke hver dag man ser folk gå ned i spagaten, bli kastet flere meter opp i været eller løftet opp av andre mennesker. I tilegg syntes andre cheerleadere det er gøy å se hvordan det er hos andre lag i landet. Jeg syntes hvertfall det er kjempegøy!
Og sist men ikke minst, så blogg fordi du vil. Den dagen du blogger kun for å komme på topplisten, bli sponset og kjent for å være en toppblogger. Da er det etter min mening på tide å slutte. For jeg synstes ikke blogging skal handle om godene, men det å få dele sine meninger, erfaringer, bilder og ord. Blogg er et sted for å kunne uttrykke seg, og la andre få se og lese det. Og dersom du har blogget lenge og begynner å gå lei, slutt eller ta deg en kort pause.


Så, da har dere en liten oppskrift på hvordan en bra blogg ser ut i mine øyne. Men sånt er smak og behag, og du har kanskje helt andre meninger enn det jeg har. Vel, dette er hvertfall dette jeg ser etter.
Hva skal til for at du skal lese en blogg?

Både pakke og brev i posten, på èn dag!

8

Er det noe jeg aldri pleier å bry meg noe om så er det posten, bare regninger og reklame hver eneste dag uansett. Men i dag var det jo faktisk ganske gøy. Var hele to brev til meg, og de var ikke fra telenor!

Første var fra VEDIS. Og konkoluttet luktet kjempegodt, umulig å legge merke til det.

Og inni der var det solkort som jeg vant i julekalenderen hennes, og en søt, liten sjokoladenisse.

Og den andre tingen var...

...SMINKEN FRA COVERBRANDS!!!!
Digger at det er kort leveringstid. Jeg bestilte for bare to dager siden.

Åh, herlige!

Skal få kjøpt meg kost til concealeren og øyenbrynspudderet til helgen, så blir detta så bra så!

Også shimmeret. Liker'e!

Kanskje jeg skriver litt om sminken etterhvert som jeg har brukt det litt.
Fler som syns det er gøy å få pakker og brev i posten?

Videoblogg: Skøyter med klassen!

4

Vi stod på skøyter i gymtimen i dag. Og vet dere hva?! Jeg er kjempegodt på skøyter, snurrer rundt, hopper og er helt crazy jo. Eller bare ikke..
Er en liten video fra det under her. Og du ser faktisk det sykeste trikset mitt på 1.30. Åh, skills ellerhva?


Har tatt videoen fra EMMA sin blogg, så nå syns jeg ALLE SAMMEN KAN GÅ INNOM BLOGGEN TIL EMMA OG SI AT HU HAR VÆRT FLINK TIL Å REDIGERE VIDEOEN!!!!! <33333

Sant Emz var flink til å redigere videoen, og var snill som lot meg låne den? Alle sammen, svar ja!

Gangstahfangstah coolest kid in tha world. Peace forever motherfuckers! LIKSOM

6

Føler at jeg sitter her helt nedgravd i lekser. Så langt har jeg hvertfall vært litt flink, og gjort tysk og matte. Eller, prøvde å gjør matte blir vel mer riktig. Satt og ittiterte meg halvt ihjel av oppgavene. Vi har begynt med noe nytt som jeg ikke kan noe om fra før, og når eksempeloppgavene ikke har så mye sammenheng med oppgavene vi skal gjøre, blir det ikke så veldig enkelt. Så etter å ha irritert meg i ca 10 min for lenge, ga jeg opp. Tar det i morra.

Har en nynorsk tekst som skal leveres til i morra, og som jeg ikke er ferdig med enda. Great! Eneste problemet er at jeg ikke kommer meg noe videre. I det hele tatt, null fantasi, så det holder!
Nei æsj, nå ble det for mye skolesnakk. Når det ikke er interessant for meg, kan det umulig være det for dere. Neimen, da kan dere jo heller få noen fantastiske jegersågangsterkul-bilder av meg ♥

L.A.. LIKSOM <3<3<3<3<3


Nei uff, kjedsomheten tar overhånd. Dere får kose dere videre i kveld - det skal ikke jeg!
Fler som må tilbringe kveldene i uka, nedgravd i lekseboka?

Jeg har bestilt sminke fra coverbrands!

13Syntes det begynte å bli på tide med en liten opdatering i sminkepungen nå. Eller, startet egentlig med at jeg bare satt og drømte meg litt bort på coverbrands.no, så kom jeg over litt av den velkjente "må ha"-sminken, og jeg rett og slett bare måtte ha den.

Så jeg er veldig glad i pappaen min som ordnet bestillingen for meg, selvom jeg må betale alt selv, men går fint siden det bare ble 250. Jeg fikk kjøpt meg øyenbrynspudder, concealer og shimmer. Så skal jeg kjøpe koster til det på body shop, så blir det bra! Gleder meg til å teste det ut, kommer nok et innlegg om det når pakken har kommet fram.

Har du bestilt sminke fra coverbrands?

Forresten, dere har blitt flinke til å kommentere. You go guys!

FOTO: It's canon, baby!

19

Gøy å leke litt med instillinger, lys og redigering da!
Hva syns du?

søndag søndag søndag, liker'e!

9

Nå håper jeg alle sammen ligger godt plantet nede i sofaen og slapper av, er med venner eller gjør et eller annet for å nyte denne søndagen. Det gjør jeg hvertfall, nyter det fullt ut med tanke på at det er skole igjen i morgen. Noe som betyr at jeg må stå opp tidlig, øve til prøve og skrive ferdig forskjellige oppgaver. Nei, jeg nyter at jeg ikke trenger gjøre noe av det i dag. Lol jk, jeg har fortsatt en nynorsk tekst å skrive.
Vel, jeg har hvertfall vært litt flink i dag da. Ikke flink i forhold til å gjøre alle leksene jeg kunne ha vært ferdig med nå, men jeg har forhåndsskrevet en del innlegg. Så da blir det hundre ganger lettere for meg å ha en blogg denne uken. Kanskje jeg burde gjør sånn hver helg?

Men nå skal jeg spise pizza, som Ruben og Chris har vært oppe på Oscar's og henta. Nomnom, kos dere resten av kvelden!
Hva har ud gjort denne søndagen?

FOTO: What hides beneath the surface..

14
Bare en aldri så liten egotrip på en lørdagskveld. Må innrømme at en loner-photoshoot med meg selv vant over å skrive nynorsktekst. Og nei, bildene er hvertfall ikke redigert.

Hva syns du om bildene?

En herlig trening!

7

Herlig trening i går. Følte at alt gikk veldig bra, lenge siden jeg har følt det sånn. Men da fikk vi til nesten alt vi prøvde på, og humøret mitt og hele stemningen var bare helt awesome.

Jeg og Maiken prøvde å bytte grupper, noe som jeg tror var ganske smart. For som jeg har sagt tidligere er jeg ganske høy, så jeg var jo større enn både baser, bakperson og det som var. Og når jeg fikk byttet og fikk muskeldama Merisha og gs-kathi som baser og Kristine bak og Rebeka foran fikk jeg gjort både direkte heel og heel twist. Jeg følte meg så liten og lett. Elsker den følelsen ♥ No kidding!


Overspagat på høyre.

Marie i scorp.

Marie i scale.

Så som sagt, var en helt awesome trening, og ting ser litt lysere ut fram mot nm. Det eneste som ikke var så bra var at Maiken skadet seg litt. Må skjerpe mottakene litt, veldig!

Hva syns du om bildene?

Videoblogg ala Hanna og madde - en videoblogg om... ingenting

3Ble du noe klokere av dette?

hanna is back

5

Hmm. Noen av dere som har lest bloggen min siden jeg startet husker kanskje Hanna som jeg var mye sammen med sommeren 08. Lol JK, ingen av dere som leste bloggen min da veit duu. Men hvertfall, vi har endelig fått ræva i gir og denne fredagskvelden tilbringer hun in my bed! Grr.


That's some serious monkey business.Søttsøtt. Jeg kommer rett ut av dusjen og Hanna... Ja, dere ser jo at henne ikke er så pen heller. (lol jk)

Nå skal vi sette oss godt ned i senga og ha skrekkfilm maraton i hele kveld, som i gode gamle dager. Blir bra ♥
Hva skal du i kveld?

På skolen i dag...

9

...Imponerte jeg meg selv med verdens fineste skrift.

...Skaffet jeg meg ny stil.

...Og fant ut at brillene til Susann kan gjøre enhver idiot til en smartis.

...var jeg søt sammen med Sandra og Emma.

...Tok Rikke tidenes glansbilde av Emma og meg.

Jadda, vi er sjarmerende.

Var egentlig ganske chill skoledag i dag. (chill for life!) og spesielt de to siste timene, når hele klassen mildt sagt hadde skikkelig fredagshumor. Du vet, når alle bare drar ut tiden og sier mest mulig meningsløst for å få tiden til å gå fram til skoleslutt.  Det er chill med stor C. Lol JK. Har visst fredagshumor i dag jeg og

Jeg må forresten si èn liten ting. Istad så jeg TIDENES trønderbart. Snurren i enden rakk jo nesten hele veien rundt hodet. Jeez, må skaffe meg en sånn en!
Det blir itj fra utn bart!

Skjedde det noe spennende i løpet av skoledagen din?

I heart pancakes !

6


Åh, nå er jeg god og mett etter å ha spist middag/kveldsmat. Gjett om jeg skal sove godt i kveld og glede meg i hele morgen til klokken blir halv tre, og vi har helg ♥

Do you like pancakes?

søte, søte mennsker dere!

8

Tjohei!
Jeg tror, kanskje, muligens, kan hende at jeg har funnet ut når og hvordan innlegg jeg kan få skrevet til dere på mine travle ukedager. Så hvis dere kommer på noen temainnlegg dere kunne tenke dere, med hva som helst egentlig. Så, spytt ut, så skal jeg forhåndsskrive noen innlegg i helgen.

Ellers har jeg vært på skole og trening i dag. Kom det som et sjokk på noen? Så, har ikke gjort noe spesielt. Selvom det kun har vært en uke ellernoe med dissa ordinary days, begynner jeg å gå lei. Hvordan skal dette halvåret gå egentlig?

Skjønner ikke de som ikke syntes jeg er pen. Se da, glansbilde

Også må jeg si at jeg har fått masse søte kommentarer og meldinger av dere i det siste, eller egentlig hele tiden. Setter utrolig pris på absolutt alt det dere sier om både meg og bloggen min. Blir så glad av alle søte mails og det som er. Det løfter hele dagen min ett hakk og setter helt klart et smil om munnen min. Dere kan virkelig være søte dere  ♥

Har dagen din vært like random dom dette innlegget er?

Skulle vært en ekstra dag i uka, så hadde jeg fått tid til alt jeg vil gjøre!

10

Jeg har på følelsen at skole og trening kommer til å ta opp all tiden min framover. Jeg merker det allerede etter kun to dager på skolen. For nå har jeg kommet hjem fra skolen, spist mat, dratt på trening, kommer hjem og dusjet, blogget ett dårlig innlegg og sitti med lekser resten av kvelden. Og sånn vil det vært hver eneste ukedag framover. Gash.

Vi har allerede fått to store oppgaver som skal gjøres, to små innlegeringer, en naturfagprøve til neste uke pluss litt mattelekser. Åh, det er for få dager i uka og for få timer i døgnet!

Så her er det jeg sitter nå. Nedgravd i mattematikkens verden. Neida, jeg er ferdig med mattelekser, men har nå litt nynorsk, tysk, en bok som skal leses og rle som står for tur. Flott ♥♥

Så jeg må komme på noe lurt, noen innlegg som tar kort tid å ordne, men som likevel er hvertfall en smule interessante. Har ikke kommer på noe enda, men jeg skal. For jeg vil fortsatt blogge bra for dere og beholde alle dere gode leserne jeg har! Men da vet dere at jeg ikke har tid til tre innlegg hver dag.

Men jeg har hvertfall helgen da, så kan jeg få til ordentlige innlegg da! Blir bra.

Noen som har noen forslag til raske og interessant innlegg jeg kan ordne på travle dager?

ET STK UTSLITT MEG

9

Nå føler jeg meg rett og slett helt ødelagt. Kom nettopp hjem fra den fjerde dagen med trening på rad. Og etter masse stunting, turning og sykt mye tøying er jeg rett og slett utslitt. Føler for å legge meg ned i senga og bli der til neste år. Blir sliten bare av tanken på at jeg må stå i 10 min etterpå når jeg skal dusje.


Første og siste gangen på leenge jeg bruker webcam. Men da slipper dere å se hvor sliten jeg egentlig ser ut.

Nå skal jeg ta meg en god og varm dusj, ta på koseklærne og sette meg godt ned i sofaen, tulla inn i et teppe og lese idas dans. Så tar jeg meg både pc og tv fri resten av kvelden. Skal bare slappe av  ♥

Hvordan skal du tilbringe denne tirsdagskvelden?

TRENINGSVIDEO !

12

Tok en gammel sang for å være sikker på at det ville funke denne gangen. Og hvis det ikke gjør det tror jeg at jeg blir gal!

Fikk den ikke større. Hmf

Hva syns du?

Trening på lørenskog !

8

Hei! Føler at jeg alltid må starte innleggene mine sånn..

Jeg skulle egentlig legge ut treningsvideo til dere før jeg dro på trening istad, men så rakk jeg ikke det. Også var pappa så snill at han lukket igjen pc'n så opplastningen ble avbrutt. Så jeg får ikke lagt den ut nå heller. Men jeg har begynt på nytt, så dere får den i morgen. Promise!

Men ja, som sagt så var jeg på trening i dag. Lotte skulle trene med gs'en sin, så jeg og Rebeka ble med for å turne og tøye litt på siden. Jeg trodde ikke jeg kom til å orke noen ting siden jeg var så støl og det som var, men bare jeg fikk varmet opp gikk det greit. Og jeg fikk gjort både araber tempi og araber salto.

Fikk jo selvfølgelig tøyd litt og, jeg jeg tok selvfølgelig bilde av det!

For første gan gi hele mitt liv jeg bena mine når jeg sto i bru. Er neste revolusjonerende til meg å være !
Bra fokus forresten.Noen av dere husker kanskje hvordan scorpen min med begge hender var i sommer. Nei, selvfølgelig gjør dere ikke det. Men det var så vidt jeg klarte å holde den oppe, så den har forbedret seg litt. Dere kan jo sammenligne med det nest nederste bildet i det innlegget >her<

Haha, nå kan dere ikke klage på at knærne og tærne ikke peker rett opp.

Og søte Rebeka jeg trente med

Som sagt så turna vi en del og. Filmet noe av det, så kanskje jeg setter det sammen til en liten video i løpet av uka. Men kanskje bare altså.
Men nå skal jeg gå og legge meg. Innlegget kommer veldig sent fordi jeg måtte skrive det helt på nytt etter at internettet hoppa ut idet jeg skulle poste det og blogg.no ikke lagret innlegget. Jaja. Så ignorer eventuelle skrivefeil, er for trøtt til å rette opp..

Fler som har trent i dag?

Svar på spørsmålsrunden #5

9

Hva er det skumleste du har prøvd innen cheerleading? Saltotoss syns jeg er ganske skummelt enda. Ellers har jeg en greie for heel twist, har aldri helt fått inn teknikken der. Ellers er ting bare skummelt de første gangene.

Har du noen tøyemetoder du synes funker bedre enn andre? Hmm, er jo det. Men de vanlige tøyemetodene som alle vet om, funker bra. Men jeg må snart få ræva i gir og lage tøyevideo !!

Kan du lage ei liste over de bloggene du leser fast? (jeg trenger flere blogger å lese) Du kan se under favoritter på sidemenyen min, der er noen blogger jeg vil, annbefale! (den ble borte når jeg endret design. Men kommer opp igjen snart)

Hvem tror du kommer til å bli den største konkurrenten i cheerleading i år på ditt nivå? Tja, eagles og angels kanskje?Favorittdrikke som ikke er brus? Farris eller IsTe.

Favoritt program på tv? Åh, jeg ser alt for mye på tv da. One tree hill, greys anatomy, medium, hotel cæsar ++

Hva hadde du gjort vis du fikk 40.000.000 kr? Da hadde jeg kjøpt meg hele verden.

Retter du håret ditt ofte? Kommer an på hva du ser på som ofte. Retter det ikke hver dag, men ikke så sjeldent heller. Kommer an på dagshumøret kan man si.

Kjenner du noen cheerleadere fra andre lag rundt om i norge ? isåfall.. hvordan holder dere kontakten ? Å ja, jeg snakker med maaange. Og syns det er kjempekoselig og kunne snakke med andre som har akkurat den samme interessen som meg osv. Gleder meg til å se alle på nm! Er nå facebook jeg bruker mest. Jeg er sykt facebook nerd.

Hvor høy er du? Jeg er ca 1.64.

Klarer du salto? Jeg klarer ikke stillestående alene enda, men har osm mål å klare det en dag. Men i toss kan jeg.

Hvor lang tid tok det før du lærte flikkflakk etter at du begynte på cheerleading? Tror det tok ca 10 mnd før jeg gjorde det helt alene, hvis jeg ikke tar veldig feil? Var veldig pinglete i starten og ville ikke gjøre det med mindre noen sikra. Haha jeg er teit.

Kunne du noe fra før av når du begynte på cheerleading? Nei, som jeg har sagt veldig mange ganger før så kunne jeg ingenting overhode. Jeg var stiv som en stokk og kunne ikke slå hjul. Så når jeg har klart å få det til, så kan hvem som helst!Har du noen gang vurdert å slutte på cheerleading? Nei. Og akkurat nå ser jeg aldri for meg å slutte heller

Ville du fortsatt holdt på med cheerleading hvis du fikk beskjed om at du var blitt for høy, og at du måtte bli noe annet? Hadde selvfølgelig ikke sluttet. Hadde blitt veldig lei meg, for det er flyer jeg syns er morsomst. Men da hadde jeg bare gått over til å bli base eller bal. Og jeg har vært litt base på toss og slikt alt, så det hadde jeg tatt med et smil. Men jeg har fått beskjed om at jeg ikke skal bekymre meg for det, for jeg vil ikke bli bytta ut som flyer så lenge jeg går på twisters. Så jeg satser på det :)

Kom på at jeg ikke var ferdig med å svare på spørsmålsrunden enda. Kommer en del til etter dette, så er jeg ferdig. Kjører nok en ny runde til våren eller sommeren.
Fant du ut noe nytt?

Nytt design - endelig!

12

Ja, endelig har jeg fått meg nytt design, som noen av dere allerede har merket. Og jeg er veldig fornøyd med det. Var egentlig meningen at dette bare skulle være midlertidig, men jeg tror det kommer til å være sånn en stund !
Men jeg kan ikke ta æren for det selv.
For som sagt, så  er jeg som en blind rotte som prøver å fly når jeg skal prøve meg på html koder.Sså jeg tok det gratis designet til >caroline maria< som var veldig fint, og en header som noen har laget til meg for en stund siden. Jeg var veldig heldig med at de passet så godt sammen. Også har supersnille >Lotte< satt inn profilbildet for meg, etter at jeg hadde strevd i en evighet uten å få det til.

Så tusen takk til dere tre ♥
Hva syntes du om det nye designet?

Bruen min - før og etter

15

I dag har jeg nok en gang vært på trening. Var ikke like bra som i går, for jeg var veldig støl og sliten, og hadde ikke helt en flikk flakk-dag. Men jeg fikk hvertfall tøyd litt da, mest ryggen. Og endelig begynner det å hjelpe!


Har aldri fått den så kort. Åh, jeg ble så glad, for nå begnner all tøyingen å hjelpe.
Haha, er det nå jeg skal legge ut et bilde av hvordan den var for ganske nøyaktig ett år siden?

Ja, selvfølgelig skal jeg det !

Masse rot rundt meg, haha.

Haha, dere ser vel ikke noe forskjell?

Med i konkurranse - vinn design!

6

Blir med i konkurransen på bloggen carolinemaria, hvor man kan vinne design. Deltar av den enkle grunn at jeg virkelig trenger ny header og design nå. For den er veldig høst, såe. Trenger litt forandring nå.


Men sjangsen for at jeg blir trekt ut er jo 1 til 1000. Så derfor er det bare å rope ut dersom det er noen av dere som er veldig flinke med design og header, og har veldig lyst til å lage til meg ♥
Dersom det er det, vil den selvfølgelig bli linka på sidemenyen min. Men noen må ordne det for meg. for jeg er helt lost når det kommer til html koder.

Lyst til å lage header eller design til meg? Eller begge deler.

lykke x1000 - jeg er så glad i dag!

11

Åh, endelig fikk vi til en gs trening igjen. Herlig! Fikk gjort så mye, som vi egentlig skulle gjort for lenge siden. Og jeg fikk gjort dobbel fra scale og flikk alene og marie gjorde nedgang osv. Koste meg masse i dag ♥

Og jeg kom ned i venstrespagaten. Lykke ♥♥♥♥♥ Bare midten igjen! Ignorer hvor svett og deilig jeg er.

Og Marie er snart nede i midtspagaten. Flinke, flinke deg!

Filmet litt i dag og, kanskje jeg legge ut en kort film i morra. Har en god nyhet da! Nå blir det mye lettere for meg å lage videoer, for nå trenger jeg ikke formatere videoene først - lykke x2♥♥♥ Tror jeg hvertfall.

Da blir det tøyevideo på dere snart også, det høres vel bra ut for alle dere som har så lyst på det?

Goodbye 2010 - hello 2011

4


Hadde du en fin nyttårsaften?

,