Verdens aller beste

3

Hei dere ♥ Dette er Lise som blogger. Det er jo et halvt år siden mitt forrige gjesteinnlegg så da tenkte jeg at det var på tide med et nytt. For en tid tilbake var det en leser som lurte på hvordan Madeleine og jeg ble kjent. Det tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om. Jeg startet nemlig som en av Madeleines fans. Jeg fant bloggen hennes da jeg søkte på blogger om cheerleading på google. Etter å ha fulgt bloggen hennes en stund ble vi venner på facebook, og jeg var helt starstruck første gang vi snakket sammen. Sommeren 2011 dro jeg på besøk til Rikke og da var i også mye sammen med Madde. Madeleine og jeg fortsatte å holde kontakten og jeg var hos henne allerede litt senere den sommeren.

 

Siden den gang har vi fortsatt å snakke sammen og dra på besøk til hverandre. Nå er Madeleine som en søster for meg. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle ha gjort uten denne fantastiske jenta! Vi har det aldri kjedelig sammen og vi kan både le og gråte! Jeg kan fortelle Madeleine ALT! Vi kan prate flere timer i telefonen og det føles knapt som om det har gått et minutt. Noe som er litt morsomt er at Madeleine og jeg faktisk har blitt tatt for å være søstre eller tvillinger mer enn 1 gang, haha! Vi er like høye, nå er begge to helt blonde, vi har blå øyne, ganske lik kroppsbygning og noen like trekk i ansiktet. I tillegg til dette er vi også veldig like ellers i livet. Vi har vært gjennom veldig mange av de samme tingene i livet, vi er glad i å være aktive, mat, liker samme musikk, og har generelt samme interesser. Madeleine er rett og slett min bedre halvdel!

 

Jeg ser fortsatt opp til Madeleine! Hun er en helt utrolig jente med veldig mange gode kvaliteter! Hun jobber hardt på alle områdene av livet hennes. Trening, vennskap, skolen, familie. Hun vil ingen noe vondt, og ønsker bare at alle skal ha det bra! Ei jente som dette skal man lete lenge etter! Er så utrolig glad for at jeg har Madeleine! Føler meg som verdens heldigste jente som har en bestevenn som henne! Tusen takk for alt du er for meg Madeleine! Du er best! Love you to the moon and back! ♥"Vakre" bilder av oss... Man kan ikke annet enn å elske selvironien vår ass! Haha! Vi har faktisk tatt noen bestevenn bilder i studio hvor vi ikke gjør en eller annen grimase, men har ikke fått redigert dem enda. Jaja dere overlever ;-)

Side by side or miles apart, you are always close to my heart

5

Heisann alle sammen :) Dette er Lise (søgnesmurfen) som skriver. Tenkte jeg skulle skrive et lite gjesteinnlegg nå som Madeleine sitter på bussen som er på vei hjem til Aurskog. Savner henne allerede! 

Madeleine er en av de herligste personene jeg kjenner! Hun er blid, positiv og det er vanskelig og ikke bli smittet av hennes gode humør! Madeleine gir alltid 110% uansett hva! På cheerleading så ser man tydelig en enorm progresjon! Hun tøyer og setter seg mål og hun gir seg ikke før hun hun klarer dem! Hun er en stor inspirasjon som man kan lære mye av!

Jeg kan ikke fatte at det faktisk bare er 1,5 år siden vi ble kjent! Det virker som om vi har kjent hverandre for alltid! Jeg kan fortelle Madeleine alt! Vi kan le og vi kan gråte sammen. Vi har opplevd noen av de samme tingene i livet som jeg tror er med på å gjøre oss enda nærmere! Jeg kan være 100% meg selv med henne, noe jeg virkelig elsker! Om jeg er trist så klarer jeg aldri være det særlig lenge, for Madeleine har en egen gave til å få deg til å le. Hun sender deg f.eks. noen kattevideoer som hun har funnet på youtube, da skal jeg love deg at du ikke klarer å holde maska! 

Jeg kunne lett skrevet side opp og side ned om Madeleine, om minnene våre, om alt det hun har gitt meg, men jeg må nok spare noe til eventuelle senere innlegg. Uansett så vil jeg bare si at jeg er så ubeskrivelig glad for at du er min bestevenn Madeleine! Vi bor kanskje ikke så nærme hverandre som jeg skulle ønske, men vennskapet vårt er uansett helt spesielt! Minnene våre bevares godt i hjertet mitt, og jeg gleder meg masse til alle minnene vi skal skape i fremtiden! Du er verdens beste, og jeg er så utrolig glad i deg! Takk for alt du er, og har vært! ♥

Dette er et bilde vi tok på morgenen idag! Ingen av oss er veldig stelt, men det gjør ikke noe :)

Har du en bestevenn? :) 

,